Első randi! Hogyan lehet sikeresen áttáncolni?

Az első találkozók néha lottó fogadásnak számítanak. A legjobban viselkedsz, és a veled szemben lévő partner hirtelen utálatos arckifejezéssel feláll, és örökre elmegy? Nem véletlen, hogy túl gyakran összpontosítasz arra, amit mondasz, és megfeledkezel a gesztusokról? Mit kell feltétlenül megbocsátanod magadnak?

Könyök az asztalon, rugdosás alatta, hangosan kortyolgat...

Ha randevúznak valahol, ahol asztalhoz ülsz , gondolja át a jó viselkedés szabályait. Nem kell az etikett tökéletes ismerője szerepébe formálnia magát, de egy kis étkezési kultúra nem árt. Ugye nem akarod azt a benyomást kelteni, hogy teljesen hiányzik belőled a jó modor?

Nyugodt fej

Egy enyhén befogja az állát, vagy időnként a nyakához nyúl. komolyan szexi. A fej teljes tenyerével való megtámasztása vagy hasonló unott pózok készítése tabunak kell lennie. Megmutatod, hogy unalmas vagy a találkozón, és egyáltalán nem vagy elégedett pároddal. Legalább az első randin bocsásd meg magadnak.

Színházi gesztikuláció

Nem szép ideges iskolásként babrálni. Arra is tanítanak bennünket, hogy készüljünk fel a menekülésre, ha valakit "vigyázz, veszély" módban látunk. Szinte végtelenül sok trükk létezik a ruhák viselésére. Válassz egyet és használd. Nem csak randevúzáshoz fog jól jönni. Tipp: helyezze a csuklóját az asztalra, és fonja össze az ujjait, vagy egyszerűen hozzon létre egy „tetőt”, hogy az ujjbegyei összeérjenek. Ez az érintés megnyugtat és önbizalmat ad.

Merevség

Mindig megmerevedsz, ha ideges vagy? Még csak nem is a legjobb. A legjobb esetben feszültnek, legrosszabb esetben hátborzongatónak tűnik. Ez némi gyakorlást igényel. Figyeld meg magad a nyugodt pillanatokban, és válassz néhány gesztust, amit gyakran teszel. Majd gyakorolj a tükör előtt a régimódi módon. Amint ismét megmerevedsz, húzd ki őket a repertoárodból.


Hasonló cikkek

Hogyan lehet megközelíteni valakit egy társkereső oldalon?

Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák, amikor online randevúzunk?

Hogyan hívjam el randevúzni, hogy soha többé ne utasítsa vissza?

Soha nem volt könnyű megszólítani egy idegent az utcán. Még nehezebb, ha valakit érdekel. De egy kis gyakorlással szinte minden lehetséges. Tekintse meg tippjeinket, hogy megtudja, mit kell tennie annak érdekében, hogy egy nő soha többé ne utasítson el.

A legnagyobb profilhibák

A társkereső oldalakon regisztráltak folyamatosan növekvő száma egyértelmű üzenetet ad. A társkereső hirdetések nemcsak fellendülést éltek át, hanem az emberi élet rendszeres részévé válnak. Időt és szívet takarítanak meg, és bővítik a lehetőségeket. Így nem kell az irodában vagy az iskolában keresned életed szerelmét. De mit tehetsz, hogy ne csökkentsd feleslegesen az esélyeidet? Tekintse meg a hirdetések (profilok) legnagyobb hibáit, és kerülje el őket.

Mit vehetsz le a romantikus könyvekből?

Ahányszor szóba kerül, azt mondják: „Ne bízz a piros könyvtárban.” Ez irreális, hősök nem léteznek a való életben, és a szerelem első látásra nem mindig sikerül. Mint mindenben, ebben az állításban is van igazság. Ha szereted a romantikus történeteket, vegyél le belőlük néhány leckét. Itt vannak.

6 jel, hogy tudni fogja, hogy megéri az idejét

Találkozott már valakivel, és tétovázik, hogy adjon-e esélyt a kapcsolatának, és folytassa a találkozást? Akkor gondold át ezt a hat dolgot.

Adsz még egy esélyt magadnak egy sikertelen első randevú után?

Megvolt az első randevúja, de nem érzi elégedettségét? Nem chateltél olyan jól, mint az interneten? Elvitt valahova, ahol unatkoztál? A fotó szerint egy gyönyörű nőre számítottál, de csak hétköznapi jött? Egy randevú sok különböző okból meghiúsulhat. Adsz még egy esélyt magadnak egy ilyen csalódás után, vagy jobb lesz, ha átköltözöl a házba?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.