Első randi! Hogyan lehet sikeresen áttáncolni?

Az első találkozók néha lottó fogadásnak számítanak. A legjobban viselkedsz, és a veled szemben lévő partner hirtelen utálatos arckifejezéssel feláll, és örökre elmegy? Nem véletlen, hogy túl gyakran összpontosítasz arra, amit mondasz, és megfeledkezel a gesztusokról? Mit kell feltétlenül megbocsátanod magadnak?

Könyök az asztalon, rugdosás alatta, hangosan kortyolgat...

Ha randevúznak valahol, ahol asztalhoz ülsz , gondolja át a jó viselkedés szabályait. Nem kell az etikett tökéletes ismerője szerepébe formálnia magát, de egy kis étkezési kultúra nem árt. Ugye nem akarod azt a benyomást kelteni, hogy teljesen hiányzik belőled a jó modor?

Nyugodt fej

Egy enyhén befogja az állát, vagy időnként a nyakához nyúl. komolyan szexi. A fej teljes tenyerével való megtámasztása vagy hasonló unott pózok készítése tabunak kell lennie. Megmutatod, hogy unalmas vagy a találkozón, és egyáltalán nem vagy elégedett pároddal. Legalább az első randin bocsásd meg magadnak.

Színházi gesztikuláció

Nem szép ideges iskolásként babrálni. Arra is tanítanak bennünket, hogy készüljünk fel a menekülésre, ha valakit "vigyázz, veszély" módban látunk. Szinte végtelenül sok trükk létezik a ruhák viselésére. Válassz egyet és használd. Nem csak randevúzáshoz fog jól jönni. Tipp: helyezze a csuklóját az asztalra, és fonja össze az ujjait, vagy egyszerűen hozzon létre egy „tetőt”, hogy az ujjbegyei összeérjenek. Ez az érintés megnyugtat és önbizalmat ad.

Merevség

Mindig megmerevedsz, ha ideges vagy? Még csak nem is a legjobb. A legjobb esetben feszültnek, legrosszabb esetben hátborzongatónak tűnik. Ez némi gyakorlást igényel. Figyeld meg magad a nyugodt pillanatokban, és válassz néhány gesztust, amit gyakran teszel. Majd gyakorolj a tükör előtt a régimódi módon. Amint ismét megmerevedsz, húzd ki őket a repertoárodból.


Hasonló cikkek

Akivel soha ne kezdjünk

A munkahelyi kollégák még mindig a tiltott szerelem szinonimája. De a főnökei még inkább azok. Szóval van valaki manapság, akivel szívesebben nem kezdenél semmit, pedig néha a kivételek erősítik a szabályt? Igen! Ki az? Ezt cikkünkben találja.

Hozzon létre egy nagyszerű profilképet

Nemcsak az Elite Date.cz online társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy egy fénykép szerepeljen a felhasználói profilban. Sok társkereső és apróhirdetési oldal ugyanezzel a feltétellel rendelkezik. És ha nem, legalább megengedik felhasználóiknak, hogy közzétegyék a fotót. A fénykép a névjegykártya. Szóval vigyázz rá!

Első randira mész? Mit viselni?

Mindenki jól akar kinézni az első randin. Mivel biztosan ideges leszel, hogy hogyan fog sikerülni az első közös randevúd, ne bonyolítsd a helyzetet azzal, hogy olyasmit viselsz, amiben nem vagy kényelmesen. Egyszerűen csak azt viselje, amiben jól érzi magát. Ne próbálj mássá tenni magad. Párod nem fogja értékelni, és még jobban stresszes leszel, teljesen feleslegesen.

5 tipp, hogyan zsákolj be egy pasit

Hosszú ideje nem tud valakit becsomagolni? Érzed, hogy sikeres vagy, de legfeljebb a harmadik randevú után újra összeomlik minden, mint egy kártyavár, és elölről kell kezdeni? Ne ess kétségbe, minden megoldható. Tekintse meg 5 tippünket, hogyan szerezzen férfit, és hogyan tartsa meg utána.

Hogyan lehet vonzani egy nőt?

A lányok és nők pakolása nem az erősséged? Nem tudja, hogyan vonzzon magához egy nőt? Adunk néhány bevált tanácsot, ami után minden hölgy a karjaiba borul.

Ismerje meg a Bitcoint

Úttörők vagyunk a fizetési technológiák területén – egy modern fizetési módot vezettünk be a Bitcoin kibervalután keresztül.

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.