Első randi! Hogyan lehet sikeresen áttáncolni?

Az első találkozók néha lottó fogadásnak számítanak. A legjobban viselkedsz, és a veled szemben lévő partner hirtelen utálatos arckifejezéssel feláll, és örökre elmegy? Nem véletlen, hogy túl gyakran összpontosítasz arra, amit mondasz, és megfeledkezel a gesztusokról? Mit kell feltétlenül megbocsátanod magadnak?

Könyök az asztalon, rugdosás alatta, hangosan kortyolgat...

Ha randevúznak valahol, ahol asztalhoz ülsz , gondolja át a jó viselkedés szabályait. Nem kell az etikett tökéletes ismerője szerepébe formálnia magát, de egy kis étkezési kultúra nem árt. Ugye nem akarod azt a benyomást kelteni, hogy teljesen hiányzik belőled a jó modor?

Nyugodt fej

Egy enyhén befogja az állát, vagy időnként a nyakához nyúl. komolyan szexi. A fej teljes tenyerével való megtámasztása vagy hasonló unott pózok készítése tabunak kell lennie. Megmutatod, hogy unalmas vagy a találkozón, és egyáltalán nem vagy elégedett pároddal. Legalább az első randin bocsásd meg magadnak.

Színházi gesztikuláció

Nem szép ideges iskolásként babrálni. Arra is tanítanak bennünket, hogy készüljünk fel a menekülésre, ha valakit "vigyázz, veszély" módban látunk. Szinte végtelenül sok trükk létezik a ruhák viselésére. Válassz egyet és használd. Nem csak randevúzáshoz fog jól jönni. Tipp: helyezze a csuklóját az asztalra, és fonja össze az ujjait, vagy egyszerűen hozzon létre egy „tetőt”, hogy az ujjbegyei összeérjenek. Ez az érintés megnyugtat és önbizalmat ad.

Merevség

Mindig megmerevedsz, ha ideges vagy? Még csak nem is a legjobb. A legjobb esetben feszültnek, legrosszabb esetben hátborzongatónak tűnik. Ez némi gyakorlást igényel. Figyeld meg magad a nyugodt pillanatokban, és válassz néhány gesztust, amit gyakran teszel. Majd gyakorolj a tükör előtt a régimódi módon. Amint ismét megmerevedsz, húzd ki őket a repertoárodból.


Hasonló cikkek

6 dolog, amit utálsz az online társkeresésben

Csalódott a sikertelen online társkereső miatt? Mutatjuk az emberek 6 leggyakoribb hibát.

A leggyakoribb hibák a csábításban

Annyiszor elutasították, hogy egyenesen félsz a flörtöléstől? Nem tudja, hogyan garantálja az eredményeket? Hülyén érzed magad flörtölés közben? Mutatjuk a csábítás leggyakoribb hibáit. Kerülje el őket, és nem fog többé kudarcot vallani!

A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik

Az amerikai romantikus filmek tele vannak vele. Az osztálybajnok az osztály leghétköznapibb lányát választotta feleségül. A környék legnagyobb szépsége egy tucat agglegénnyel randevúz. Ez nem túl gyakori az életben. Néha azonban megállsz, és elgondolkozol, hogy a szóban forgó kettő hogyan lehet együtt. A válasz egyszerű! A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik. Mi másból állhat még ez a legendás karizma?

A Lidé.cz randevú decemberben ér véget

A Lidé.cz társkereső oldal 23 évnyi működés után 2020. december 14-én megszűnik. Ennek több oka is van.

6 jel, hogy tudni fogja, hogy megéri az idejét

Találkozott már valakivel, és tétovázik, hogy adjon-e esélyt a kapcsolatának, és folytassa a találkozást? Akkor gondold át ezt a hat dolgot.

Milyen férfiakkal nem kezdesz inkább?

Sok férfi van a világon, akivel a párkapcsolat egy nagy pokol. Különféle rossz szokásoktól szenvednek, vagy nagyon kolerikusak. A velük való kapcsolat tehát biztosan nem séta a parkban. A cikk elolvasása után azonnal világossá válik számodra, hogy mely férfiakkal nem szeretnél kapcsolatba kerülni.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.