Hogyan ne égjen ki randevúzás közben

Megpróbálsz mindent megtenni, elolvasod a garantált randevúzási tanácsokat, jársz randevúzni, de hiába? Úgy érzi, hogy mások követelései néha őrültek? Nem számít, mit csinálsz, egyszerűen nem lehet mindenkivel találkozni, így egyedül maradsz. Fokozatosan kezdi elveszíteni magát abban, hogy mit tegyen, és mit kerüljön el. Végül azt fogja gondolni, hogy nem éri meg. Felismeritek egymást? Akkor olvasd el, hogyan ne égj ki randevúzás közben!

1. Ne tekintse élete céljának a "kapcsolatban létet"

Minden pénteken egy randevúzásra vagy legalább egy összejövetelre? Már kipróbáltad az összes gyorsrandit, ismerkedési estét, vakrandit a közelben és távolabb, és legalább három társkereső oldalon regisztráltál. Ne essen kétségbe, ha egy hétre nem tud időpontot egyeztetni. Hiszen, ha nagyon intenzíven érdekel egy kitűzött cél, akkor csak egy kicsit kell elveszíteni a lelkesedését.

2. Jó szórakozást

Ne felejtsen el más dolgokat is csinálni, még akkor sem, ha szerelmet keres. Valószínűleg van hobbija, akár modellek ragasztása, akár edzőterembe járás. Menj újra a természetbe sétálni. Nagyon is fennáll a veszélye a kiégésnek, ha mindent randevúznak. A hétvégéket csak olyan helyeken töltöd, ahol ismerkedhetsz, és hét közben ruhákat, kiegészítőket választasz, és tanácsokat olvasol, hogy mit ne mondj az első randin, vagy milyen szagod legyen az első randin? Néha felejtsd el, mit kell vagy mit nem, és csak érezd jól magad!

3. Szocializálj

Ne feledkezz meg barátaidról és családodról. Barátokkal lógni. De NEM azért, hogy megtaláljuk a szerelmet. Menj el valahova, mint régen, ne űzd el őket. Megtartanak, ha szomorú vagy, és elveszik az eszedet. Beszéljen a munkáról, a filmekről, a nemzetközi politikáról. Kerülje azonban el mindazt, ami csak távolról kapcsolódik a szerelemhez vagy a randevúzáshoz.

4. Légy türelmes

A kapcsolat megtalálása időigényes folyamat. A fűrész eltolása még a majdnem tökéletes jelöltek kedvét is elriasztja. Attól, hogy valaki más elutasítja, még jobban szenved, mint korábban. Ez arra készteti az embert, hogy jobban próbálkozzon. Ördögi körbe kevered magad. Tehát időben állítsa le ezt a lefelé irányuló spirált.


Hasonló cikkek

Hol lehet találkozni?

A nyári szünet nemrég ért véget. Jön az ősz. Bebizonyosodott, hogy ahogy egyre több időt töltünk otthon, úgy kezdünk hiányozni valakiről, akivel szabadidőnket eltölthetjük. Ön is hirtelen furcsán elhagyatottnak érzi magát? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Tippeket adunk olyan helyekre, ahol nagyon könnyen találkozhatsz vele.

Hogyan lehet megközelíteni valakit egy társkereső oldalon?

Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák, amikor online randevúzunk?

Hogyan lehet visszautasítani egy randevúzást?

Mi van, ha valaki, akit nem szeret, elhív randevúzni? Hogyan utasíthatod el egyértelműen, miközben nem úgy viselkedsz, mint a legrosszabb ember a nap alatt? Akár zaklatja Önt egy kolléga a munkahelyén, akár valaki csak az utcán szólít meg, jó, ha kéznél van valami ékesszóló válasz.

Milyen férfit keresnek a nők? Magabiztosat vagy a szerény fiúkat?

Hogy is van ez a nőkkel? Milyen típusú férfiak vonzzák a leginkább őket? A kemény férfiak, vagy inkább azok a férfi típúsok, akik még az égből is lehozzák a csillagokat? A tizenéves korban minden nő olyan férfit keres, aki miatt nem kell szégyenkeznie barátai előtt. Leginkább jóképű férfi legyen, olyan ember, akinek kellemes a megjelenése, kisportolt testtel rendelkezik stb. A kemény férfiaknak több esélyük van a fiatalabb nőknél, mint a jóképű együttérző férfiaknak.

Ne ajánlja ezt másoknak

Vannak kapcsolati kifejezések, amelyeket abszolút mindenki utál. Akár szórakozásból mondja, akár őszintén próbál segíteni a barátjának, nem kerülheti el a kliséket vagy a teljes ostobaságot. Mely mondatokat hallotta már mindenki annyiszor, hogy tényleg nem akarja újra hallani?

Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk, vagy mit ne tegyünk az első találkozáskor?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.