Hogyan ne égjen ki randevúzás közben

Megpróbálsz mindent megtenni, elolvasod a garantált randevúzási tanácsokat, jársz randevúzni, de hiába? Úgy érzi, hogy mások követelései néha őrültek? Nem számít, mit csinálsz, egyszerűen nem lehet mindenkivel találkozni, így egyedül maradsz. Fokozatosan kezdi elveszíteni magát abban, hogy mit tegyen, és mit kerüljön el. Végül azt fogja gondolni, hogy nem éri meg. Felismeritek egymást? Akkor olvasd el, hogyan ne égj ki randevúzás közben!

1. Ne tekintse élete céljának a "kapcsolatban létet"

Minden pénteken egy randevúzásra vagy legalább egy összejövetelre? Már kipróbáltad az összes gyorsrandit, ismerkedési estét, vakrandit a közelben és távolabb, és legalább három társkereső oldalon regisztráltál. Ne essen kétségbe, ha egy hétre nem tud időpontot egyeztetni. Hiszen, ha nagyon intenzíven érdekel egy kitűzött cél, akkor csak egy kicsit kell elveszíteni a lelkesedését.

2. Jó szórakozást

Ne felejtsen el más dolgokat is csinálni, még akkor sem, ha szerelmet keres. Valószínűleg van hobbija, akár modellek ragasztása, akár edzőterembe járás. Menj újra a természetbe sétálni. Nagyon is fennáll a veszélye a kiégésnek, ha mindent randevúznak. A hétvégéket csak olyan helyeken töltöd, ahol ismerkedhetsz, és hét közben ruhákat, kiegészítőket választasz, és tanácsokat olvasol, hogy mit ne mondj az első randin, vagy milyen szagod legyen az első randin? Néha felejtsd el, mit kell vagy mit nem, és csak érezd jól magad!

3. Szocializálj

Ne feledkezz meg barátaidról és családodról. Barátokkal lógni. De NEM azért, hogy megtaláljuk a szerelmet. Menj el valahova, mint régen, ne űzd el őket. Megtartanak, ha szomorú vagy, és elveszik az eszedet. Beszéljen a munkáról, a filmekről, a nemzetközi politikáról. Kerülje azonban el mindazt, ami csak távolról kapcsolódik a szerelemhez vagy a randevúzáshoz.

4. Légy türelmes

A kapcsolat megtalálása időigényes folyamat. A fűrész eltolása még a majdnem tökéletes jelöltek kedvét is elriasztja. Attól, hogy valaki más elutasítja, még jobban szenved, mint korábban. Ez arra készteti az embert, hogy jobban próbálkozzon. Ördögi körbe kevered magad. Tehát időben állítsa le ezt a lefelé irányuló spirált.


Hasonló cikkek

Mikor mutasd be a párodat a szüleidnek

Biztos benne, hogy neked van a világ legcsodálatosabb partnere? De vajon a szüleid is így gondolják? Szeretnél végre találkozni velük, de nem tudod, hogyan és mikor? Hagyd ránk. Tanácsot adunk, hogy mit és hogyan.

Régóta vagy szingli? Vigyázz erre!

Régóta egyedülálló vagy, és nem találsz megfelelőt? Mi lehet az? Minél tovább vagy egyedül, annál nehezebb újra "megszokni" egy kapcsolatot. Melyek a hosszú távú szinglik legrosszabb jellemzői?

Hogyan töltsük ki a felhasználói profilt a társkereső oldalon

A profil létrehozása, amely mindenkit vonz, valójában viszonylag egyszerű. De Te nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy személyt, az igazit!

Szerezd meg az anyját

Azt mondják, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. De pontosabb lenne azt mondani, hogy az anyján keresztül vezet. Nem csak az anyukáknál, az anya nagy szerepet játszik a férfi életében. Akár tetszik, akár nem, hozzá fog hasonlítani. Miért ne biztosíthatna jó pozíciót már a kapcsolat elejétől? Ráadásul nyugodt leszel, ha anyósod lesz az anyósod!

5 fajta flört

Azt hiszed, hogy a flört mindig ugyanarról szól? Látsz valakit, mond pár vicces sort, játszik a hajaddal vagy megmutatod a bicepszedet, és ennyi? Hiba! Ötféle flört létezik, és mindegyik kicsit másképp néz ki. Nézze meg, milyen típusú flörtre gondolunk.

Honnan tudod, hogy egy nő érdeklődik irántad?

Csevegsz egy lánnyal? Szereted? Nem akarsz azonnal flörtölni vele, mert nem tudod, hogy viszonozza-e az érzéseidet? Hoztunk néhány tanácsot azzal kapcsolatban, hogyan tudhatod meg, hogy az érintett nő érdeklődik-e irántad.