Hol lehet a leggyorsabban találkozni?

Ha már kipróbálta az összes klasszikus találkozási helyet, például bárokat, éttermeket vagy helyi piacokat, valószínűleg új helyet keres. Úgy érzed, te vagy az egyetlen egyedülálló a közelben, és a barátok és a család jó szándékú tanácsai csak bosszantanak? Nézze meg, milyen más helyeken találkozhat még élete szerelmével.

Szupermarket

Nem sok mindent kell elmesélni az unokáknak romantikusan, de az üzlet a legjobb esélye annak, hogy találkozzon valakivel. Mindenkinek ennie kell, így az új szerelmed előbb-utóbb biztosan felkeres egy boltot. Ezenkívül a kosara tartalma alapján kitalálhatja, hogy mi a felfedező karaktere. Sok hús, félkész termékek, péksütemények és egy kis sör? Fiatal, könnyed srác, és minden bizonnyal egyedülálló. Gyümölcsök, zöldségek és egyéb alapanyagok? Egy nő, aki egészségesen él, és biztosan tud főzni. Kérjen véleményt az adott darabról, és azonnal eszébe jut egy beszélgetési téma. Ugyanígy az embereknek fel kell öltözniük és különféle fogyasztási cikkeket kell vásárolniuk, így számtalan helyen lehet találkozni a bevásárlóközpontban.

Könyvesbolt

Talán jobban megtudja, mit a felfedezésed valóban az. A könyvesboltok hátránya, hogy férfiak és nők nem járnak oda olyan gyakran, mint az élelmiszerboltokba. A kereskedésről vagy arról, hogyan tehetsz jobb benyomást másokban, elsősorban sikeres vagy továbbtanulni vágyó emberek vásárolnak oktató könyveket. A filozófiai, történelmi vagy katonai könyvek inkább a gondolkodóknak valók. Mi a helyzet a fikcióval? Műfajtól függ. Kérdezd meg, hogy tud-e ajánlani más könyveket ugyanattól a szerzőtől. Megbeszélheti például a szomszédos kávézóban.

Technológiai bolt

Akár mobiltelefonról, számítógépről vagy egyszerűen elektronikáról van szó, nőként joga van egy tematikus kérdések egész sorát. Ne tegyen fel túlzottan technikai kérdéseket azonban, ha nem tudja, mi a különbség a volt és a watt között. Tudja, hogy blöffölsz. Bár másrészt technikának is használhatod "tekerni". Uraim, találkoztak már látszólag tájékozott nővel? Csak finoman dicsérje meg tudását, és ő a tiéd!

Konditerem

Szeretsz edzeni? Akkor az edzőterem a megfelelő választás randevúzáshoz. Az edzőteremben csak olyanokkal találkozhatsz, akik egy hullámhosszon vannak veled. Az egyetlen időszak, ami ellened lesz, az január, amikor mindenki teljesíti újévi fogadalmait.

Viszont, ha te magad nem vagy az a sportos típus, akkor legalább "összeesküdhetsz" együtt az összes izomember ellen, és legközelebb menj el együtt sétálni. Lehet, hogy megszegi az újévi fogadalmát, de nagyszerű története lesz mások számára.

Ismerje meg egymást, és élvezze az életet párként.


Hasonló cikkek

A szerelem minden korban virágzik

Ha most olyan helyzetbe kerültél, amikor a nagy szerelmed véget ért, és nem tudod, hogyan kezeld a magányt, akkor jó helyre jöttél. Tanácsot adunk, hogy mit tegyél (ne tedd), hogy megtaláld a lelki társad. Mindegy, hogy harminc, negyven vagy ötven éves vagy. Ne ess kétségbe, hogy túl öreg vagy a szerelemhez. Hiszen a szerelem minden életkorban virágzik!

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?

Nem lenne jó, ha minden lány fölött lebegne egy mutató, amely megmutatja, hogy milyen százalékos esélye van vele? Akkor nem kellene vacakolnod és elmenned egy el nem vett emberrel, vagy nem kellene elkerülned őt, mert félreértett. Vigyázzatok uraim! Ilyen detektor valóban létezik. Ez te vagy. Csak fogadjon el néhány megfigyelési szokást, és mindig tudni fogja, mire készül!

A 7 legjobb tipp online randevúzó nőknek

Volt még egy sikertelen randevúja? Vagy már régóta egyedül vagy? Ha valamelyik pénteken már randevúznál társkereső oldalakon, de nem találsz párt, ezek a tippek minden bizonnyal a segítségedre lesznek.

Hogyan lehet lenyűgözni a férfiakat?

Nem minden nő képes ugyanannyira lenyűgözni a férfiakat, és így elnyerni a tetszésüket. Vannak nők, akik azonnal zsákba tudnak hozni egy férfit, másoknak nagy problémáik vannak a randevúzással. Miért? Talán azért, mert nem ismerik a megfelelő "csomagolási" technikát. Vessen egy pillantást tippjeinkre, és hirtelen könnyebbé válik számodra a randevúzás.

Hogyan hívjam el randevúzni, hogy soha többé ne utasítsa vissza?

Soha nem volt könnyű megszólítani egy idegent az utcán. Még nehezebb, ha valakit érdekel. De egy kis gyakorlással szinte minden lehetséges. Tekintse meg tippjeinket, hogy megtudja, mit kell tennie annak érdekében, hogy egy nő soha többé ne utasítson el.

4 jele annak, hogy egy internetes kapcsolat tartós lesz

Sokkal gyorsabban fogja felfedezni kapcsolata fejlődését az interneten keresztül, mint ahogyan valaha is szembesülhetne vele.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.