Hol lehet a leggyorsabban találkozni?

Ha már kipróbálta az összes klasszikus találkozási helyet, például bárokat, éttermeket vagy helyi piacokat, valószínűleg új helyet keres. Úgy érzed, te vagy az egyetlen egyedülálló a közelben, és a barátok és a család jó szándékú tanácsai csak bosszantanak? Nézze meg, milyen más helyeken találkozhat még élete szerelmével.

Szupermarket

Nem sok mindent kell elmesélni az unokáknak romantikusan, de az üzlet a legjobb esélye annak, hogy találkozzon valakivel. Mindenkinek ennie kell, így az új szerelmed előbb-utóbb biztosan felkeres egy boltot. Ezenkívül a kosara tartalma alapján kitalálhatja, hogy mi a felfedező karaktere. Sok hús, félkész termékek, péksütemények és egy kis sör? Fiatal, könnyed srác, és minden bizonnyal egyedülálló. Gyümölcsök, zöldségek és egyéb alapanyagok? Egy nő, aki egészségesen él, és biztosan tud főzni. Kérjen véleményt az adott darabról, és azonnal eszébe jut egy beszélgetési téma. Ugyanígy az embereknek fel kell öltözniük és különféle fogyasztási cikkeket kell vásárolniuk, így számtalan helyen lehet találkozni a bevásárlóközpontban.

Könyvesbolt

Talán jobban megtudja, mit a felfedezésed valóban az. A könyvesboltok hátránya, hogy férfiak és nők nem járnak oda olyan gyakran, mint az élelmiszerboltokba. A kereskedésről vagy arról, hogyan tehetsz jobb benyomást másokban, elsősorban sikeres vagy továbbtanulni vágyó emberek vásárolnak oktató könyveket. A filozófiai, történelmi vagy katonai könyvek inkább a gondolkodóknak valók. Mi a helyzet a fikcióval? Műfajtól függ. Kérdezd meg, hogy tud-e ajánlani más könyveket ugyanattól a szerzőtől. Megbeszélheti például a szomszédos kávézóban.

Technológiai bolt

Akár mobiltelefonról, számítógépről vagy egyszerűen elektronikáról van szó, nőként joga van egy tematikus kérdések egész sorát. Ne tegyen fel túlzottan technikai kérdéseket azonban, ha nem tudja, mi a különbség a volt és a watt között. Tudja, hogy blöffölsz. Bár másrészt technikának is használhatod "tekerni". Uraim, találkoztak már látszólag tájékozott nővel? Csak finoman dicsérje meg tudását, és ő a tiéd!

Konditerem

Szeretsz edzeni? Akkor az edzőterem a megfelelő választás randevúzáshoz. Az edzőteremben csak olyanokkal találkozhatsz, akik egy hullámhosszon vannak veled. Az egyetlen időszak, ami ellened lesz, az január, amikor mindenki teljesíti újévi fogadalmait.

Viszont, ha te magad nem vagy az a sportos típus, akkor legalább "összeesküdhetsz" együtt az összes izomember ellen, és legközelebb menj el együtt sétálni. Lehet, hogy megszegi az újévi fogadalmát, de nagyszerű története lesz mások számára.

Ismerje meg egymást, és élvezze az életet párként.


Hasonló cikkek

A boldog kapcsolathoz vezető út

Nincs két egyforma ember. Gyakran feltételezzük, hogy mások is úgy gondolják, ahogy mi. Sajnos ez nem így van. Emiatt boldogtalanok vagyunk a kapcsolatban. Ami nekünk jó és érthető, nem biztos, hogy kedvesünk számára jó és érthető. Próbáld ki a következő négy utat, és boldog párkapcsolatban leszel.

6 mondat, amivel NE kezdj beszélgetést egy társkereső oldalon

Az első megközelítés egy internetes társkereső oldalon ugyanolyan nehéz, mint a való életben. Még ha olyan környezetben is tartózkodik, ahol mindenki nagyon szeretne találkozni veled, akkor is át kell gondolnod, mit írsz. Mindig lehet írni valamit, de valami eredetit nehezebb kitalálni. Nézd meg, mi az, ami garantáltan soha nem fog hírnevet szerezni.

Válaszd ki, kit szeretsz

A szerelem első látásra elképesztően romantikusnak tűnik a filmekben. Sok más téma is arról szól, amikor valaki rossz partnert szeret. Tudtad, hogy választhatsz egy ilyen lehetőséget? Csak el kell kezdenie a szerelmet lehetőségnek tekinteni. Kiválaszthatod, kibe szeretsz bele. Tanácsot adunk, hogyan tanulja meg.

7 tipp, hogy boldogan élj akkor is, ha egyedülálló vagy

Egyedül vagy, és nem örülsz ennek? Kár. Az egyedülálló élet tele lehet szórakozással. Használd csak magadra az időt, és élvezd az életed. Hogyan kell csinálni?

Mit ne tegyünk az első randin?

Elmész az első randevúra, és szeretnéd, hogy jól menjen? Vannak dolgok, amelyeket semmiképpen sem szabad megtennie vagy elmondania körülötte. Kövesse tanácsainkat, és biztosan sikeres lesz az első randevúja.

Szeress online

Ma gyakorlatilag bármit elintézhet az interneten. Vásárolhat online élelmiszert, rendelhet túrát és köthet biztosítást online, kommunikálhat az emberekkel az interneten, sőt találkozhat emberekkel az interneten. Az internet tele van online társkereső oldalakkal, ahol megtalálhatod életed párját.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.