Hol lehet a leggyorsabban találkozni?

Ha már kipróbálta az összes klasszikus találkozási helyet, például bárokat, éttermeket vagy helyi piacokat, valószínűleg új helyet keres. Úgy érzed, te vagy az egyetlen egyedülálló a közelben, és a barátok és a család jó szándékú tanácsai csak bosszantanak? Nézze meg, milyen más helyeken találkozhat még élete szerelmével.

Szupermarket

Nem sok mindent kell elmesélni az unokáknak romantikusan, de az üzlet a legjobb esélye annak, hogy találkozzon valakivel. Mindenkinek ennie kell, így az új szerelmed előbb-utóbb biztosan felkeres egy boltot. Ezenkívül a kosara tartalma alapján kitalálhatja, hogy mi a felfedező karaktere. Sok hús, félkész termékek, péksütemények és egy kis sör? Fiatal, könnyed srác, és minden bizonnyal egyedülálló. Gyümölcsök, zöldségek és egyéb alapanyagok? Egy nő, aki egészségesen él, és biztosan tud főzni. Kérjen véleményt az adott darabról, és azonnal eszébe jut egy beszélgetési téma. Ugyanígy az embereknek fel kell öltözniük és különféle fogyasztási cikkeket kell vásárolniuk, így számtalan helyen lehet találkozni a bevásárlóközpontban.

Könyvesbolt

Talán jobban megtudja, mit a felfedezésed valóban az. A könyvesboltok hátránya, hogy férfiak és nők nem járnak oda olyan gyakran, mint az élelmiszerboltokba. A kereskedésről vagy arról, hogyan tehetsz jobb benyomást másokban, elsősorban sikeres vagy továbbtanulni vágyó emberek vásárolnak oktató könyveket. A filozófiai, történelmi vagy katonai könyvek inkább a gondolkodóknak valók. Mi a helyzet a fikcióval? Műfajtól függ. Kérdezd meg, hogy tud-e ajánlani más könyveket ugyanattól a szerzőtől. Megbeszélheti például a szomszédos kávézóban.

Technológiai bolt

Akár mobiltelefonról, számítógépről vagy egyszerűen elektronikáról van szó, nőként joga van egy tematikus kérdések egész sorát. Ne tegyen fel túlzottan technikai kérdéseket azonban, ha nem tudja, mi a különbség a volt és a watt között. Tudja, hogy blöffölsz. Bár másrészt technikának is használhatod "tekerni". Uraim, találkoztak már látszólag tájékozott nővel? Csak finoman dicsérje meg tudását, és ő a tiéd!

Konditerem

Szeretsz edzeni? Akkor az edzőterem a megfelelő választás randevúzáshoz. Az edzőteremben csak olyanokkal találkozhatsz, akik egy hullámhosszon vannak veled. Az egyetlen időszak, ami ellened lesz, az január, amikor mindenki teljesíti újévi fogadalmait.

Viszont, ha te magad nem vagy az a sportos típus, akkor legalább "összeesküdhetsz" együtt az összes izomember ellen, és legközelebb menj el együtt sétálni. Lehet, hogy megszegi az újévi fogadalmát, de nagyszerű története lesz mások számára.

Ismerje meg egymást, és élvezze az életet párként.


Hasonló cikkek

6 lépés a beszélgetés elindításához egy társkereső oldalon

Nem tehetsz kétszer első benyomást. Ne feledd! Ez vonatkozik az első üzenet elküldésére is egy társkereső oldalon. Ha találtál valakit, aki tetszik, mindenképpen küldj egy üzenetet, hogy te is kapsz választ. Ne pazarold el az esélyeidet feleslegesen. Íme néhány tipp az írás megkezdéséhez.

A közösségi média kötekedés

Az első és a második találkozás közötti időszak nem kevésbé fontos egy új partnerkapcsolat kiépítéséhez. Vagyis SMS-ek és üzenetek írása a közösségi hálózatokon. Használhatja ezt nagyszerű módja annak, hogy kötekedjen, és megmutassa új szerelmének, hogy valóban érdeklődik irántuk. Töltsön levet üzeneteihez! Mutatunk néhány ötletet, hogyan csináld.

Hozd be a múltad lezárását

Egy társkereső oldal minden második profiljában találhat egy kérdést a múltjával kapcsolatban, szinte mindenki felteszi, akivel randevúzni mész. Ha valaki azt kérdezi tőled: "Zárt múltad van?", természetesen mindannyian automatikusan igent mondunk. De mi van, ha nem? A régi sérelmekbe való ragaszkodás, vagy az, hogy nem tudja elengedni a volt partner okozta fájdalmat, megakadályozza a továbblépést. Hogyan lehet valóban lezárni a múltat? Bővebben a cikkben.

7 tipp, hogy boldogan élj akkor is, ha egyedülálló vagy

Egyedül vagy, és nem örülsz ennek? Kár. Az egyedülálló élet tele lehet szórakozással. Használd csak magadra az időt, és élvezd az életed. Hogyan kell csinálni?

9 tipp a jó első benyomás megteremtéséhez

Az első randevúdon van valakivel, akit egy online társkereső oldalon ismertél meg? Másodszor nem keltheti az első benyomást, ezért jól készüljön fel az első találkozásra. Íme néhány tipp, amelyek segítenek ebben.

Ne tedd ezt kapcsolatod első hónapjában!

Most kezdtél el randevúzni, és máris úgy tűnik, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! A kapcsolat első lépései ugyanolyan fontosak, mint az egész első randevú. Erősíted az azonnali benyomást, és egyben befolyásolod, hogy kedvesed hogyan fog felfogni téged. Ha jól játszod, sokkal toleránsabb lesz a hibáiddal szemben. Tehát mik az alapvető szabályok a kapcsolat első hónapjában?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.