Hol lehet a leggyorsabban találkozni?

Ha már kipróbálta az összes klasszikus találkozási helyet, például bárokat, éttermeket vagy helyi piacokat, valószínűleg új helyet keres. Úgy érzed, te vagy az egyetlen egyedülálló a közelben, és a barátok és a család jó szándékú tanácsai csak bosszantanak? Nézze meg, milyen más helyeken találkozhat még élete szerelmével.

Szupermarket

Nem sok mindent kell elmesélni az unokáknak romantikusan, de az üzlet a legjobb esélye annak, hogy találkozzon valakivel. Mindenkinek ennie kell, így az új szerelmed előbb-utóbb biztosan felkeres egy boltot. Ezenkívül a kosara tartalma alapján kitalálhatja, hogy mi a felfedező karaktere. Sok hús, félkész termékek, péksütemények és egy kis sör? Fiatal, könnyed srác, és minden bizonnyal egyedülálló. Gyümölcsök, zöldségek és egyéb alapanyagok? Egy nő, aki egészségesen él, és biztosan tud főzni. Kérjen véleményt az adott darabról, és azonnal eszébe jut egy beszélgetési téma. Ugyanígy az embereknek fel kell öltözniük és különféle fogyasztási cikkeket kell vásárolniuk, így számtalan helyen lehet találkozni a bevásárlóközpontban.

Könyvesbolt

Talán jobban megtudja, mit a felfedezésed valóban az. A könyvesboltok hátránya, hogy férfiak és nők nem járnak oda olyan gyakran, mint az élelmiszerboltokba. A kereskedésről vagy arról, hogyan tehetsz jobb benyomást másokban, elsősorban sikeres vagy továbbtanulni vágyó emberek vásárolnak oktató könyveket. A filozófiai, történelmi vagy katonai könyvek inkább a gondolkodóknak valók. Mi a helyzet a fikcióval? Műfajtól függ. Kérdezd meg, hogy tud-e ajánlani más könyveket ugyanattól a szerzőtől. Megbeszélheti például a szomszédos kávézóban.

Technológiai bolt

Akár mobiltelefonról, számítógépről vagy egyszerűen elektronikáról van szó, nőként joga van egy tematikus kérdések egész sorát. Ne tegyen fel túlzottan technikai kérdéseket azonban, ha nem tudja, mi a különbség a volt és a watt között. Tudja, hogy blöffölsz. Bár másrészt technikának is használhatod "tekerni". Uraim, találkoztak már látszólag tájékozott nővel? Csak finoman dicsérje meg tudását, és ő a tiéd!

Konditerem

Szeretsz edzeni? Akkor az edzőterem a megfelelő választás randevúzáshoz. Az edzőteremben csak olyanokkal találkozhatsz, akik egy hullámhosszon vannak veled. Az egyetlen időszak, ami ellened lesz, az január, amikor mindenki teljesíti újévi fogadalmait.

Viszont, ha te magad nem vagy az a sportos típus, akkor legalább "összeesküdhetsz" együtt az összes izomember ellen, és legközelebb menj el együtt sétálni. Lehet, hogy megszegi az újévi fogadalmát, de nagyszerű története lesz mások számára.

Ismerje meg egymást, és élvezze az életet párként.


Hasonló cikkek

Vigyázz az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Bár a közösségi oldalakon és a társkereső oldalakon minden nap írnak és beszélnek átverésekről, szinte érthetetlen, hogy mindig vannak közöttünk hiszékeny személyek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót?

Lehet találni egy ideális nőt?

A kérdés az, hogy mit keres valójában? Egy gyönyörű partner, önfeláldozó, családcentrikus, vidám partner, vagy egy kis esőpajtás? Mindenki mást képzel el az ideális nő kifejezés alatt. De a legtöbb úriember egyetért a főbb pontokban. Szóval, mi a helyzet ezzel az ideállal?

Ebből az 5 jelből tudni fogod, hogy szerelmes vagy

Azt hiszed, hogy 100%-ban felismered a szerelmet? De a kapcsolati edzők szerint a legtöbb ember csak szélsőséges érzéseket azonosít. Általában azonban olyan gyorsan múlnak el, ahogy megjelentek. A szerelem kisebb és tartósabb érzései általában nem járnak szerelembe. Milyen furcsaságok jelezhetik, hogy szerelmes vagy?

Hívd el randevúzni eredeti módon

Az eredeti dátum megtervezése nem olyan nehéz. De mi a helyzet a meghívóval? Lehetséges egyáltalán újszerű módon megfogalmazni? Igen! Egy randevúnak nem kell mindig a kávéról szólnia. Tehát eredeti módon hívd el a párodat randevúzni!

Mit írjak az első üzenetekbe?

Az online társkereső mellett döntött, de valahogy nem tudja, hogyan kezdjen el kommunikálni a felhasználókkal? Szeretsz egy férfit/nőt egy társkereső oldalon, de fogalmad sincs, mit írj neki az első üzenetben? Tanácsot adunk Önnek!

Tippek nőknek: Mit várnak el a férfiak az első randevútól?

Mész az első randira? Már átgondoltad a ruháidat, a helyet és a sminkedet az első randevúdra? De ne feledje, hogy a megjelenés csak egy része a tökéletes randevúnak. Szeretnéd, ha ez a találkozó felejthetetlen lenne? Összeírtuk neked, hogy mik a legfontosabb dolgok, amiket egy férfi elvár egy első randevútól, és mi az, amit garantáltan megkapsz!