Hol lehet a leggyorsabban találkozni?

Ha már kipróbálta az összes klasszikus találkozási helyet, például bárokat, éttermeket vagy helyi piacokat, valószínűleg új helyet keres. Úgy érzed, te vagy az egyetlen egyedülálló a közelben, és a barátok és a család jó szándékú tanácsai csak bosszantanak? Nézze meg, milyen más helyeken találkozhat még élete szerelmével.

Szupermarket

Nem sok mindent kell elmesélni az unokáknak romantikusan, de az üzlet a legjobb esélye annak, hogy találkozzon valakivel. Mindenkinek ennie kell, így az új szerelmed előbb-utóbb biztosan felkeres egy boltot. Ezenkívül a kosara tartalma alapján kitalálhatja, hogy mi a felfedező karaktere. Sok hús, félkész termékek, péksütemények és egy kis sör? Fiatal, könnyed srác, és minden bizonnyal egyedülálló. Gyümölcsök, zöldségek és egyéb alapanyagok? Egy nő, aki egészségesen él, és biztosan tud főzni. Kérjen véleményt az adott darabról, és azonnal eszébe jut egy beszélgetési téma. Ugyanígy az embereknek fel kell öltözniük és különféle fogyasztási cikkeket kell vásárolniuk, így számtalan helyen lehet találkozni a bevásárlóközpontban.

Könyvesbolt

Talán jobban megtudja, mit a felfedezésed valóban az. A könyvesboltok hátránya, hogy férfiak és nők nem járnak oda olyan gyakran, mint az élelmiszerboltokba. A kereskedésről vagy arról, hogyan tehetsz jobb benyomást másokban, elsősorban sikeres vagy továbbtanulni vágyó emberek vásárolnak oktató könyveket. A filozófiai, történelmi vagy katonai könyvek inkább a gondolkodóknak valók. Mi a helyzet a fikcióval? Műfajtól függ. Kérdezd meg, hogy tud-e ajánlani más könyveket ugyanattól a szerzőtől. Megbeszélheti például a szomszédos kávézóban.

Technológiai bolt

Akár mobiltelefonról, számítógépről vagy egyszerűen elektronikáról van szó, nőként joga van egy tematikus kérdések egész sorát. Ne tegyen fel túlzottan technikai kérdéseket azonban, ha nem tudja, mi a különbség a volt és a watt között. Tudja, hogy blöffölsz. Bár másrészt technikának is használhatod "tekerni". Uraim, találkoztak már látszólag tájékozott nővel? Csak finoman dicsérje meg tudását, és ő a tiéd!

Konditerem

Szeretsz edzeni? Akkor az edzőterem a megfelelő választás randevúzáshoz. Az edzőteremben csak olyanokkal találkozhatsz, akik egy hullámhosszon vannak veled. Az egyetlen időszak, ami ellened lesz, az január, amikor mindenki teljesíti újévi fogadalmait.

Viszont, ha te magad nem vagy az a sportos típus, akkor legalább "összeesküdhetsz" együtt az összes izomember ellen, és legközelebb menj el együtt sétálni. Lehet, hogy megszegi az újévi fogadalmát, de nagyszerű története lesz mások számára.

Ismerje meg egymást, és élvezze az életet párként.


Hasonló cikkek

Milyen férfit keresnek a nők? Magabiztosat vagy a szerény fiúkat?

Hogy is van ez a nőkkel? Milyen típusú férfiak vonzzák a leginkább őket? A kemény férfiak, vagy inkább azok a férfi típúsok, akik még az égből is lehozzák a csillagokat? A tizenéves korban minden nő olyan férfit keres, aki miatt nem kell szégyenkeznie barátai előtt. Leginkább jóképű férfi legyen, olyan ember, akinek kellemes a megjelenése, kisportolt testtel rendelkezik stb. A kemény férfiaknak több esélyük van a fiatalabb nőknél, mint a jóképű együttérző férfiaknak.

Ne legyél egyedül idén karácsonykor. Találkozz online!

Sajnos idén nagyon könnyen megeshet, hogy nem lesz kivel tölteni a karácsonyt. Biztonsági okokból úgy döntött, hogy nem találkozik szüleivel és rokonaival. Még mindig nem szeretné egyedül tölteni a karácsonyt? Találkozzunk valakivel, aki hasonló helyzetben van, és ünnepeljük együtt a karácsonyt!

Nem menekülhetsz a természet törvényei elől, vagy honnan tudhatod, hogy tetszel valakinek?

A munkahelyi kollégája, vagy a hölgy, akivel minden reggel találkozik a villamoson, felkeltette a figyelmét? Szeretné tudni, hogy az érzések kölcsönösek-e? Csak figyeld meg! A természet felvértezett bennünket saját rituáléinkkal, amelyek segítségével felhívjuk partnerünk figyelmét. Honnan tudod, hogy tetszel-e valakinek? Olvassa el a cikkben!

Randi milliomosoknak vagy szalonna szerelmeseknek. Melyek a legegyedibb társkereső oldalak, amelyekre regisztrálhat?

Hasonló gondolkodású partnert keres? Hasonló érdeklődésű partner? Próbáld ki az online társkeresőt. Nem csak sportolóknak vagy diákoknak szóló társkereső oldalon lehet feliratkozni, hanem például gazdagoknak vagy szalonnázóknak szánt társkereső oldalon is.

Akarsz randizni? Változtasd meg a gondolkodásodat!

A legkedvesebb ember magabiztos, megbízható, enyhén vonzó és szórakoztató. Csak ilyen akarsz lenni? Régóta szeretnél randizni, de senki sem akar veled járni? Még mindig nem tudja, hogyan nézzen magabiztosnak?

Olyan helyzetek, amelyekben a legjobban ismeri meg a másik embert

Mindenki szeretné részletesen megismerni partnerét. Még néhány hét randevúzás után is rájöhetsz, hogy csak egy töredékét tudod, hogy ki is ő valójában. Szerencsére három olyan szituáció van, amelyben partnere sokkal nagyobb valószínűséggel fedi fel belső természetét. Melyek azok?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.