Nemzedékek által bevált randevúzási tippek

A randevúzás nem egyszerű, és nincs is hozzá útmutató. De nem is egy életre, és mégis mindannyian értékelünk itt-ott néhány jó tanácsot. A "garantált" tanácsok és a boldog párkapcsolat receptjei közül azokat választottuk, amelyeket az előttünk járó randevúzások nemzedékei és generációi igazoltak.

A szerelemben nincsenek szabályok

Légy óvatos, a jó viselkedés szabályai mindig és mindenhol érvényesek. Idővel a filmek olyan cselekményt dolgoznak fel, ahol az egyik szerető csalt, manipulált, esetleg törvényt sértett és szeretettel mentegette. De ez nem így működik. Azokra a szabályokra gondolunk, amelyeket a kézikönyvekben, még az itteni cikkekben is olvas. A csábítás és a kapcsolatépítés egyik szabálya sem vonatkozik mindenkire. Ha megpróbálunk valamit megtenni csak azért, mert egy könyvben meg van írva, egy pszichológus tanácsot adott a barátoknak, vagy ez így működött a szülőknél, az nem megy.

A szerelem mindig más. A félreértés oka is mindig mi, emberek, és a mi tökéletes tökéletlenségünk. Rendben van, ha követed a tanácsokat, amíg az kényelmes és ésszerű az Ön számára. Felejtsd el a többieket, ne erőltesd a dolgozókat sem minden körülmények között, és egyszerűen élj.

Amit az idő bebizonyított:

  • Ha csak egy kis tanácsra van szükséged, pusztán személyes tapasztalatok alapján állítottunk össze tippeket. Lépjen túl rajtuk, és derítse ki, mi a legmegfelelőbb az Ön számára.

  • Soha ne vigye túlzásba a telefonozással vagy a számítógép előtt töltött időt. Persze előtte ismerjétek meg egymást, de ne hagyjátok magatokat felszívni. Legyen rövid.
  • Ne változtassa meg radikálisan a szokásait. Van saját munkád, barátaid, eredeti családod és hobbid. Ne hanyagolja el ezeket még a szerelem miatt sem. Az elején különösen csábító, de amit egy kapcsolat elején olyan könnyen feladsz, arra később nagyon nehezen fogsz visszatérni.
  • Ha már a hobbikról beszélünk, ne legyen túl korán az első találkozás. Más szóval, ne mutasd meg, mennyire várod, hogy újra láthassuk egymást. Ez megmutatja függetlenségét, és abban is segít, hogy a lábad a földön maradjon.
  • Uraim, a szex várni fog. Vagy ne gyakoroljon nyomást, és lehetőleg az elején kerülje a szex témáját. Nem szexi, és nem akarod úgy tűnni, hogy csak az érdekel, hogy minél több szexuális élményben legyen részed, és nem igazán törődsz vele, mint emberrel. Nagyon valószínű, hogy ő maga vonszol be a hálószobába.
  • Hölgyeim, nincs házimunka a házában. Legfeljebb vigyél magad után egy poharat a konyhába, de egyébként semmi főzés, takarítás, mosás vagy bármi más. Ha meg szeretné mutatni művészetét, válassza a főzést, és korlátozza magát valamire, ami legalább egyszerűnek tűnik.
  • Kezdetben viselkedj úgy, mint egy vendég a másik személynél. Főleg az elején. Tehát légy udvarias, ne turkálj a dolgaik között, ne járkálj úgy, mintha a te tulajdonod lenne, ne menj el a mosdóba egy „elnézést” szóval, és ne változtass vagy kritizálj semmit az otthonukban.
  • ul>
Hasonló cikkek

Hogyan keltsük fel egy partner figyelmét?

Régóta kedvel valakit, de nem, és nem keltette fel a figyelmét? Természetesen a pozitívumra gondolunk. Az extrovertáltak és az introvertáltak egyaránt küzdenek a partner érdekeiért. Azonban mindegyik más módon. A következő tanácsok mindkettőn segítenek. Nem kell megváltoztatnod a személyiségedet, csak tudnod kell!

Az internetes társkeresés buktatói

Néhány ember tudatalattijában még mindig ott van az a vélemény, hogy az internet az utolsó lehetőség, hogy megismerjék egymást. A mai rohanó időkben azonban folyamatosan növekszik azoknak a pároknak a száma, akik az interneten keresztül ismerkedtek meg. A többi társkereséshez hasonlóan az online társkeresésnek is megvannak a buktatói.

Szemek a sírásért. Mit tegyünk, hogy ezúttal működjön a kapcsolat.

Ismét fájó szív és kétségbeesés érzése, hogy talán soha nem találkozom sorstársammal. Elveszíti a hitet, hogy mindenki egyforma, és jobb egyedül lenni. Újra és újra ugyanaz a dal, viták, félreértések, manipuláció, hűtlenség... mi lesz ezután?

Az online társkereső rabja vagy?

Az online társkereső oldalak népszerűsége lassan utoléri a Facebook és a hasonló média népszerűségét. Lehet függővé válni nekik? Igen tudsz! És nagyon könnyen.

Miért nem nyúl hozzád senki?

Mész bárokba, ülsz kávézókban, mosolyogsz a járókelőkre? Voltál már több randin egy társkereső oldalnak köszönhetően?De még mindig ugyanazzal a problémával küzdesz? Miért nem tért vissza hozzád az első vagy a második randevú után, annak ellenére, hogy úgy érzed, hogy szép, kedves, javában élsz és nincs anyagi rászorulva? nem tudod? Mi igen!

30 felett vagy és még mindig egyedülálló? Tudjuk miért!

Vágyik egy kapcsolatra, de nem találja a megfelelőt? Vagy inkább egy új párkapcsolat fenntartása okoz problémát? Valamit rosszul csinálsz, vagy csak szerencsétlen vagy a szerelemben? Nézzük meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt az emberek hosszú ideig pár nélkül maradnak.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.