Nemzedékek által bevált randevúzási tippek

A randevúzás nem egyszerű, és nincs is hozzá útmutató. De nem is egy életre, és mégis mindannyian értékelünk itt-ott néhány jó tanácsot. A "garantált" tanácsok és a boldog párkapcsolat receptjei közül azokat választottuk, amelyeket az előttünk járó randevúzások nemzedékei és generációi igazoltak.

A szerelemben nincsenek szabályok

Légy óvatos, a jó viselkedés szabályai mindig és mindenhol érvényesek. Idővel a filmek olyan cselekményt dolgoznak fel, ahol az egyik szerető csalt, manipulált, esetleg törvényt sértett és szeretettel mentegette. De ez nem így működik. Azokra a szabályokra gondolunk, amelyeket a kézikönyvekben, még az itteni cikkekben is olvas. A csábítás és a kapcsolatépítés egyik szabálya sem vonatkozik mindenkire. Ha megpróbálunk valamit megtenni csak azért, mert egy könyvben meg van írva, egy pszichológus tanácsot adott a barátoknak, vagy ez így működött a szülőknél, az nem megy.

A szerelem mindig más. A félreértés oka is mindig mi, emberek, és a mi tökéletes tökéletlenségünk. Rendben van, ha követed a tanácsokat, amíg az kényelmes és ésszerű az Ön számára. Felejtsd el a többieket, ne erőltesd a dolgozókat sem minden körülmények között, és egyszerűen élj.

Amit az idő bebizonyított:

  • Ha csak egy kis tanácsra van szükséged, pusztán személyes tapasztalatok alapján állítottunk össze tippeket. Lépjen túl rajtuk, és derítse ki, mi a legmegfelelőbb az Ön számára.

  • Soha ne vigye túlzásba a telefonozással vagy a számítógép előtt töltött időt. Persze előtte ismerjétek meg egymást, de ne hagyjátok magatokat felszívni. Legyen rövid.
  • Ne változtassa meg radikálisan a szokásait. Van saját munkád, barátaid, eredeti családod és hobbid. Ne hanyagolja el ezeket még a szerelem miatt sem. Az elején különösen csábító, de amit egy kapcsolat elején olyan könnyen feladsz, arra később nagyon nehezen fogsz visszatérni.
  • Ha már a hobbikról beszélünk, ne legyen túl korán az első találkozás. Más szóval, ne mutasd meg, mennyire várod, hogy újra láthassuk egymást. Ez megmutatja függetlenségét, és abban is segít, hogy a lábad a földön maradjon.
  • Uraim, a szex várni fog. Vagy ne gyakoroljon nyomást, és lehetőleg az elején kerülje a szex témáját. Nem szexi, és nem akarod úgy tűnni, hogy csak az érdekel, hogy minél több szexuális élményben legyen részed, és nem igazán törődsz vele, mint emberrel. Nagyon valószínű, hogy ő maga vonszol be a hálószobába.
  • Hölgyeim, nincs házimunka a házában. Legfeljebb vigyél magad után egy poharat a konyhába, de egyébként semmi főzés, takarítás, mosás vagy bármi más. Ha meg szeretné mutatni művészetét, válassza a főzést, és korlátozza magát valamire, ami legalább egyszerűnek tűnik.
  • Kezdetben viselkedj úgy, mint egy vendég a másik személynél. Főleg az elején. Tehát légy udvarias, ne turkálj a dolgaik között, ne járkálj úgy, mintha a te tulajdonod lenne, ne menj el a mosdóba egy „elnézést” szóval, és ne változtass vagy kritizálj semmit az otthonukban.
  • ul>
Hasonló cikkek

Nincs semmi nehéz egy férfival való találkozásban

Barátságot vagy szerelmet keresel, de még mindig nincs szerencséd a mindennapokban? A mai rohanó világban egyre többen találkoznak online társkereső oldalakon keresztül. Az elmúlt években egyre népszerűbb az internetes társkereső. Ma már nem az a helyzet, hogy az internet az utolsó lehetőség a megfelelő személlyel való találkozásra. Valahol biztosan vár rád egy sorsdöntő szerelem vagy egy életre szóló barát. Tehát ne féljen eltérni a sztereotípiától, és próbálja ki internetes társkereső oldalunkat.

Elutasítás – a világ vége vagy nagy lehetőség?

Remélte, hogy megnyeri új felfedezésének szívét, de ő elutasított? Elégedetlen vagy vele, vagy nem érdekel? Mit jelent számodra az elutasítás? Életed értelmének vége vagy egy lehetőség, hogy találkozz valakivel, aki jobb?

Hogyan viselkedjen egy nő az első randin, hogy lenyűgözze a férfit?

Az első randevú nagyon fontos. Elmondása szerint a pár arról dönt, hogy járnak-e még együtt. Emiatt tudnod kell, hogyan kell lenyűgözni a férfiakat. Tanácsot adunk, hogyan viselkedj az első randin.

Nem mindennapi őszi randevú

Nem tudja, hova hívja meg szerelmét? Unod már a kávézókat és éttermeket? Úgy gondolja, hogy túl hideg van a céltalan, órákon át tartó sétákhoz? Mutatunk néhány tippet a nem mindennapi randevúkhoz, amelyeket most ősszel élvezhetsz.

Egy férfi első randevút tervez

A férfiak hódítók voltak, vannak és kell is lenniük a jövőben. Még ha úgymond a nő kötötte meg az ismeretséget, hadd hívjon ki a férfi. Ettől a férfiak sokkal jobban érzik magukat.

Soha többé ne tévedj el az első randin!

Közeleg az első találkozás álmai társával? Már egy hónappal korábban kiválasztod a randevúzandó ruhákat, átgondolod a két hét programját, és visszaszámolod az órákat az utolsó héten? Az utolsó pillanatban pánikba esik, hogy valami rosszat mond vagy tesz? Tanácsainkkal nem tévedhetsz!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.