Nemzedékek által bevált randevúzási tippek

A randevúzás nem egyszerű, és nincs is hozzá útmutató. De nem is egy életre, és mégis mindannyian értékelünk itt-ott néhány jó tanácsot. A "garantált" tanácsok és a boldog párkapcsolat receptjei közül azokat választottuk, amelyeket az előttünk járó randevúzások nemzedékei és generációi igazoltak.

A szerelemben nincsenek szabályok

Légy óvatos, a jó viselkedés szabályai mindig és mindenhol érvényesek. Idővel a filmek olyan cselekményt dolgoznak fel, ahol az egyik szerető csalt, manipulált, esetleg törvényt sértett és szeretettel mentegette. De ez nem így működik. Azokra a szabályokra gondolunk, amelyeket a kézikönyvekben, még az itteni cikkekben is olvas. A csábítás és a kapcsolatépítés egyik szabálya sem vonatkozik mindenkire. Ha megpróbálunk valamit megtenni csak azért, mert egy könyvben meg van írva, egy pszichológus tanácsot adott a barátoknak, vagy ez így működött a szülőknél, az nem megy.

A szerelem mindig más. A félreértés oka is mindig mi, emberek, és a mi tökéletes tökéletlenségünk. Rendben van, ha követed a tanácsokat, amíg az kényelmes és ésszerű az Ön számára. Felejtsd el a többieket, ne erőltesd a dolgozókat sem minden körülmények között, és egyszerűen élj.

Amit az idő bebizonyított:

  • Ha csak egy kis tanácsra van szükséged, pusztán személyes tapasztalatok alapján állítottunk össze tippeket. Lépjen túl rajtuk, és derítse ki, mi a legmegfelelőbb az Ön számára.

  • Soha ne vigye túlzásba a telefonozással vagy a számítógép előtt töltött időt. Persze előtte ismerjétek meg egymást, de ne hagyjátok magatokat felszívni. Legyen rövid.
  • Ne változtassa meg radikálisan a szokásait. Van saját munkád, barátaid, eredeti családod és hobbid. Ne hanyagolja el ezeket még a szerelem miatt sem. Az elején különösen csábító, de amit egy kapcsolat elején olyan könnyen feladsz, arra később nagyon nehezen fogsz visszatérni.
  • Ha már a hobbikról beszélünk, ne legyen túl korán az első találkozás. Más szóval, ne mutasd meg, mennyire várod, hogy újra láthassuk egymást. Ez megmutatja függetlenségét, és abban is segít, hogy a lábad a földön maradjon.
  • Uraim, a szex várni fog. Vagy ne gyakoroljon nyomást, és lehetőleg az elején kerülje a szex témáját. Nem szexi, és nem akarod úgy tűnni, hogy csak az érdekel, hogy minél több szexuális élményben legyen részed, és nem igazán törődsz vele, mint emberrel. Nagyon valószínű, hogy ő maga vonszol be a hálószobába.
  • Hölgyeim, nincs házimunka a házában. Legfeljebb vigyél magad után egy poharat a konyhába, de egyébként semmi főzés, takarítás, mosás vagy bármi más. Ha meg szeretné mutatni művészetét, válassza a főzést, és korlátozza magát valamire, ami legalább egyszerűnek tűnik.
  • Kezdetben viselkedj úgy, mint egy vendég a másik személynél. Főleg az elején. Tehát légy udvarias, ne turkálj a dolgaik között, ne járkálj úgy, mintha a te tulajdonod lenne, ne menj el a mosdóba egy „elnézést” szóval, és ne változtass vagy kritizálj semmit az otthonukban.
  • ul>
Hasonló cikkek

A 7 legjobb tipp online randevúzó nőknek

Volt még egy sikertelen randevúja? Vagy már régóta egyedül vagy? Ha valamelyik pénteken már randevúznál társkereső oldalakon, de nem találsz párt, ezek a tippek minden bizonnyal a segítségedre lesznek.

Találkozz online

Nem szabad alábecsülni az ismerkedést (személyesen, de az interneten is). Attól függően, hogy melyik partnert választod, alakul a jövőd is. A személyes ismeretséget egyelőre hagyjuk. Tanácsot adunk az interneten való találkozáshoz.

6 jel, hogy tudni fogja, hogy megéri az idejét

Találkozott már valakivel, és tétovázik, hogy adjon-e esélyt a kapcsolatának, és folytassa a találkozást? Akkor gondold át ezt a hat dolgot.

Mit szólnál egy nőhöz, ha már nem vagy huszonéves?

Miről fogunk beszélni? Növekvő has, kisebb fizikai és szexuális állóképesség, megjelenő sarkok a homlokon... Ezek olyan dolgok, amik nem éppen vonzóak. És hacsak nem vagy milliomos, akkor még a számlaegyenlegeddel, egy díszes autóval, vagy egy x tízezret érő órával sem tudod elkápráztatni a nőket. Nem számít! De te biztosan nem tartozol a régi vashoz. Szóval hogyan szerezhetsz nőt, ha a "legjobb éveid" már rég mögötted vannak?

Tényleg komoly kapcsolatot akar?

A randevúzások során biztosan sok emberrel találkoztál, akik csak élvezni akarják az életet. Sajnos sokszor sokkal érdekesebbek, mint az állandó kapcsolatot keresők. Annyiszor megadtad már magad, hogy azon tűnődsz, van-e valaki, aki komoly kapcsolatra vágyik. így van? Ezután olvassa el, hogyan tudhatja meg kezdettől fogva, hogy a partnere milyen kapcsolatban áll!

A dupla randevú 5 alapelve vagy négyes randevúzás

Ha egy ideje randizol a pároddal, valószínűleg azon is gondolkodsz, hogy egy másik párral töltsd az estét. Szervezzen meg egy dupla randevút. Egy négyes randevú szórakoztató lehet, ha jól tervezed. Íme néhány tipp, hogyan csináld!

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.