Nemzedékek által bevált randevúzási tippek

A randevúzás nem egyszerű, és nincs is hozzá útmutató. De nem is egy életre, és mégis mindannyian értékelünk itt-ott néhány jó tanácsot. A "garantált" tanácsok és a boldog párkapcsolat receptjei közül azokat választottuk, amelyeket az előttünk járó randevúzások nemzedékei és generációi igazoltak.

A szerelemben nincsenek szabályok

Légy óvatos, a jó viselkedés szabályai mindig és mindenhol érvényesek. Idővel a filmek olyan cselekményt dolgoznak fel, ahol az egyik szerető csalt, manipulált, esetleg törvényt sértett és szeretettel mentegette. De ez nem így működik. Azokra a szabályokra gondolunk, amelyeket a kézikönyvekben, még az itteni cikkekben is olvas. A csábítás és a kapcsolatépítés egyik szabálya sem vonatkozik mindenkire. Ha megpróbálunk valamit megtenni csak azért, mert egy könyvben meg van írva, egy pszichológus tanácsot adott a barátoknak, vagy ez így működött a szülőknél, az nem megy.

A szerelem mindig más. A félreértés oka is mindig mi, emberek, és a mi tökéletes tökéletlenségünk. Rendben van, ha követed a tanácsokat, amíg az kényelmes és ésszerű az Ön számára. Felejtsd el a többieket, ne erőltesd a dolgozókat sem minden körülmények között, és egyszerűen élj.

Amit az idő bebizonyított:

  • Ha csak egy kis tanácsra van szükséged, pusztán személyes tapasztalatok alapján állítottunk össze tippeket. Lépjen túl rajtuk, és derítse ki, mi a legmegfelelőbb az Ön számára.

  • Soha ne vigye túlzásba a telefonozással vagy a számítógép előtt töltött időt. Persze előtte ismerjétek meg egymást, de ne hagyjátok magatokat felszívni. Legyen rövid.
  • Ne változtassa meg radikálisan a szokásait. Van saját munkád, barátaid, eredeti családod és hobbid. Ne hanyagolja el ezeket még a szerelem miatt sem. Az elején különösen csábító, de amit egy kapcsolat elején olyan könnyen feladsz, arra később nagyon nehezen fogsz visszatérni.
  • Ha már a hobbikról beszélünk, ne legyen túl korán az első találkozás. Más szóval, ne mutasd meg, mennyire várod, hogy újra láthassuk egymást. Ez megmutatja függetlenségét, és abban is segít, hogy a lábad a földön maradjon.
  • Uraim, a szex várni fog. Vagy ne gyakoroljon nyomást, és lehetőleg az elején kerülje a szex témáját. Nem szexi, és nem akarod úgy tűnni, hogy csak az érdekel, hogy minél több szexuális élményben legyen részed, és nem igazán törődsz vele, mint emberrel. Nagyon valószínű, hogy ő maga vonszol be a hálószobába.
  • Hölgyeim, nincs házimunka a házában. Legfeljebb vigyél magad után egy poharat a konyhába, de egyébként semmi főzés, takarítás, mosás vagy bármi más. Ha meg szeretné mutatni művészetét, válassza a főzést, és korlátozza magát valamire, ami legalább egyszerűnek tűnik.
  • Kezdetben viselkedj úgy, mint egy vendég a másik személynél. Főleg az elején. Tehát légy udvarias, ne turkálj a dolgaik között, ne járkálj úgy, mintha a te tulajdonod lenne, ne menj el a mosdóba egy „elnézést” szóval, és ne változtass vagy kritizálj semmit az otthonukban.
  • ul>
Hasonló cikkek

4 ok, amiért még mindig egyedülálló vagy

Bármennyire is próbálkozol, a szerelem mindig elkerül. Vonzó, méltó és sikeres vagy mindenben, amit elhatározsz. Csak azokban a kapcsolatokban még nyikorog. Csak jegyesekkel, tehetetlenekkel találkozol, vagy egyáltalán nincs partnered. Érdekel, hogyan lehetne megjavítani? Mielőtt kimennél a világba és felégetnél magad mögött minden hidat, gondold át, hogy bojkottálod-e magad! A tudatalattinak ereje van, és jobban „védhet” minket, mint szeretnénk. Mi a 4 legfontosabb ok, amiért még mindig egyedülálló vagy?

Először a házában

Ha egy nő beleegyezik, hogy meglátogassa otthonát, valószínűleg megszédül az örömtől. Teljesen élvezni fogja ezt az éjszakát! De ezen a konkrét okon kívül a nők másra is gondolnak. Hihetetlen sok mindent ki tudnak olvasni a személyiségedről az otthonodból. Tanuld meg, mit szerezz be, mielőtt először elhoznád a királyságodba. Csak így távozik úgy, hogy „Ő az!”

A Lidé.cz randevú decemberben ér véget

A Lidé.cz társkereső oldal 23 évnyi működés után 2020. december 14-én megszűnik. Ennek több oka is van.

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Hogyan találjuk meg egyszer és mindenkorra a tökéletes partnert

Keres valakit a jó és a rossz időkre. Röviden, egy partner, akivel egy gyönyörű életútra indul. Szóval menjünk.

Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. Ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha ne írj a profilodba.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.