Nemzedékek által bevált randevúzási tippek

A randevúzás nem egyszerű, és nincs is hozzá útmutató. De nem is egy életre, és mégis mindannyian értékelünk itt-ott néhány jó tanácsot. A "garantált" tanácsok és a boldog párkapcsolat receptjei közül azokat választottuk, amelyeket az előttünk járó randevúzások nemzedékei és generációi igazoltak.

A szerelemben nincsenek szabályok

Légy óvatos, a jó viselkedés szabályai mindig és mindenhol érvényesek. Idővel a filmek olyan cselekményt dolgoznak fel, ahol az egyik szerető csalt, manipulált, esetleg törvényt sértett és szeretettel mentegette. De ez nem így működik. Azokra a szabályokra gondolunk, amelyeket a kézikönyvekben, még az itteni cikkekben is olvas. A csábítás és a kapcsolatépítés egyik szabálya sem vonatkozik mindenkire. Ha megpróbálunk valamit megtenni csak azért, mert egy könyvben meg van írva, egy pszichológus tanácsot adott a barátoknak, vagy ez így működött a szülőknél, az nem megy.

A szerelem mindig más. A félreértés oka is mindig mi, emberek, és a mi tökéletes tökéletlenségünk. Rendben van, ha követed a tanácsokat, amíg az kényelmes és ésszerű az Ön számára. Felejtsd el a többieket, ne erőltesd a dolgozókat sem minden körülmények között, és egyszerűen élj.

Amit az idő bebizonyított:

  • Ha csak egy kis tanácsra van szükséged, pusztán személyes tapasztalatok alapján állítottunk össze tippeket. Lépjen túl rajtuk, és derítse ki, mi a legmegfelelőbb az Ön számára.

  • Soha ne vigye túlzásba a telefonozással vagy a számítógép előtt töltött időt. Persze előtte ismerjétek meg egymást, de ne hagyjátok magatokat felszívni. Legyen rövid.
  • Ne változtassa meg radikálisan a szokásait. Van saját munkád, barátaid, eredeti családod és hobbid. Ne hanyagolja el ezeket még a szerelem miatt sem. Az elején különösen csábító, de amit egy kapcsolat elején olyan könnyen feladsz, arra később nagyon nehezen fogsz visszatérni.
  • Ha már a hobbikról beszélünk, ne legyen túl korán az első találkozás. Más szóval, ne mutasd meg, mennyire várod, hogy újra láthassuk egymást. Ez megmutatja függetlenségét, és abban is segít, hogy a lábad a földön maradjon.
  • Uraim, a szex várni fog. Vagy ne gyakoroljon nyomást, és lehetőleg az elején kerülje a szex témáját. Nem szexi, és nem akarod úgy tűnni, hogy csak az érdekel, hogy minél több szexuális élményben legyen részed, és nem igazán törődsz vele, mint emberrel. Nagyon valószínű, hogy ő maga vonszol be a hálószobába.
  • Hölgyeim, nincs házimunka a házában. Legfeljebb vigyél magad után egy poharat a konyhába, de egyébként semmi főzés, takarítás, mosás vagy bármi más. Ha meg szeretné mutatni művészetét, válassza a főzést, és korlátozza magát valamire, ami legalább egyszerűnek tűnik.
  • Kezdetben viselkedj úgy, mint egy vendég a másik személynél. Főleg az elején. Tehát légy udvarias, ne turkálj a dolgaik között, ne járkálj úgy, mintha a te tulajdonod lenne, ne menj el a mosdóba egy „elnézést” szóval, és ne változtass vagy kritizálj semmit az otthonukban.
  • ul>
Hasonló cikkek

Ebből az 5 jelből tudni fogod, hogy szerelmes vagy

Azt hiszed, hogy 100%-ban felismered a szerelmet? De a kapcsolati edzők szerint a legtöbb ember csak szélsőséges érzéseket azonosít. Általában azonban olyan gyorsan múlnak el, ahogy megjelentek. A szerelem kisebb és tartósabb érzései általában nem járnak szerelembe. Milyen furcsaságok jelezhetik, hogy szerelmes vagy?

tipp a társkereső oldal kiválasztásához

Nem könnyű megtalálni a megfelelő társkereső oldalt. Ha szeretnél minél kevesebb időt és pénzt áldozni a randevúzásra, olvasd el cikkünket. Tanácsot adunk a számodra legmegfelelőbb társkereső oldal kiválasztásához.

Hogyan ne égjen ki randevúzás közben

Megpróbálsz mindent megtenni, elolvasod a garantált randevúzási tanácsokat, jársz randevúzni, de hiába? Úgy érzi, hogy mások követelései néha őrültek? Nem számít, mit csinálsz, egyszerűen nem lehet mindenkivel találkozni, így egyedül maradsz. Fokozatosan kezdi elveszíteni magát abban, hogy mit tegyen, és mit kerüljön el. Végül azt fogja gondolni, hogy nem éri meg. Felismeritek egymást? Akkor olvasd el, hogyan ne égj ki randevúzás közben!

Hová menjünk randevúzni télen?

Nem tudja, hova menjen randevúzni ezekben a hideg napokban? Unod már a vacsorákat és a színházakat? Van néhány ötletünk egy remek randevúhoz a tél közepén!

Mit vehetsz le a romantikus könyvekből?

Ahányszor szóba kerül, azt mondják: „Ne bízz a piros könyvtárban.” Ez irreális, hősök nem léteznek a való életben, és a szerelem első látásra nem mindig sikerül. Mint mindenben, ebben az állításban is van igazság. Ha szereted a romantikus történeteket, vegyél le belőlük néhány leckét. Itt vannak.

Megfelelő és nem megfelelő témák az első randevúhoz

Le van beszélve az első randevú? Hová mentek együtt? Melyik helyet választjátok? Miről fogtok beszélgetni? Aggódsz az első randevú miatt? Ne aggódj! Adunk pár tanácsot arról, hogy milyen témákról beszélj az első randin és arról, hogy miről ne.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.