Mit szólnál egy nőhöz, ha már nem vagy huszonéves?

Miről fogunk beszélni? Növekvő has, kisebb fizikai és szexuális állóképesség, megjelenő sarkok a homlokon... Ezek olyan dolgok, amik nem éppen vonzóak. És hacsak nem vagy milliomos, akkor még a számlaegyenlegeddel, egy díszes autóval, vagy egy x tízezret érő órával sem tudod elkápráztatni a nőket. Nem számít! De te biztosan nem tartozol a régi vashoz. Szóval hogyan szerezhetsz nőt, ha a "legjobb éveid" már rég mögötted vannak?

Bővítsd vadászterületeidet

A párkapcsolati szakértők egyetértenek abban, hogy a legtöbb férfinak abszurd igényei vannak. A párjuk legyen szép, mindig ápolt, kellően okos, és ezt otthon is meg kell tudni csinálni. És nem csak a konyhában, hanem a hálószobában is. De ilyen nőt nem találsz azonnal. Ráadásul unalmas lenne egy tökéletes partnerrel, nem gondolod? Ismerd meg az "alkalmatlanokat" is. Lehet, hogy a "tökéletlen" közül valamelyik lesz a megfelelő.

Jó szórakozást

Az idő előrehaladtával kezd ideges lenni, és ezért meglehetősen nehézkes lesz. Kezelje a flörtöt játékként. Pont úgy, mint amikor reggelig ittál, és másnap elmentél dolgozni. Minden új ismeretséget új érdekes élményként kezeljen. Senki nem mondja, hogy azonnal meg kell találnia élete szerelmét. Lehet, hogy csak talál egy új barátot, szeretőt vagy valakit, akivel érdekes beszélgetést folytathat. És az idő eldönti, hogy a szerelem igaznak bizonyul-e!

Gondoljon önmagára korlátozott készletnek

Száz százalékig méltó a figyelmére és szeretetére. Cselekedj úgy. Mindenkinek megvan az ára, amit megszab magának. Persze ne csinálj magadból világbajnokot, de ne becsüld alá magad sem. Ne próbálj mindenáron hízelegni neki. Még ha figyelsz is rá, ne bámuld őt a szemeddel. Értékeld magad. Ha nem akar téged, balszerencse.

Emlékezzen egy fontos információra.

Hagyd, hogy többet beszéljen, húzzon elő egy információt, hogy emlékezzen. Nyugodtan írd le valahova. A következő beszélgetésben üres kifejezések helyett konkrét kérdéseket tehet fel. Ez megmutatja, hogy valóban hallgattál rá. Bízzon bennünk, minél udvariasabb egy nő, annál jobban fogja értékelni, hogy emlékszel a beszélgetésre.


Hasonló cikkek

Hogyan ismerkedjünk sikeresen a társkereső oldalon

Mindenekelőtt meg kell jegyezned, hogy az online társkereső oldalak semmi, amit szégyellned kellene. Ugyanúgy, mint az emberek számára gyakori, hogy bárban, munkahelyen, sport közben vagy az utcán találkoznak, az internet on-line társkereső oldalak is gyakorik. Tudnod kell, hogyan kell csinálnod!

Romantikus vagy kacér? Hogyan csomagoljunk egy nőt a természetének megfelelően?

Mindegyikünk más és más, és mindegyikünkre vonatkozik valami. Egy romantikus lélek nem fog sokat költeni drága ékszerekre, ruhákra, ahogy a mindenkor a figyelem középpontjába kerülni vágyó sárkányt sem izgatja egy kirándulás az „őszbe öltözött” erdőbe. Szóval mit szólnál a különböző női természetekhez?

Hová menjünk randevúzni télen?

Nem tudja, hova menjen randevúzni ezekben a hideg napokban? Unod már a vacsorákat és a színházakat? Van néhány ötletünk egy remek randevúhoz a tél közepén!

Elutasítás – a világ vége vagy nagy lehetőség?

Remélte, hogy megnyeri új felfedezésének szívét, de ő elutasított? Elégedetlen vagy vele, vagy nem érdekel? Mit jelent számodra az elutasítás? Életed értelmének vége vagy egy lehetőség, hogy találkozz valakivel, aki jobb?

Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

Győzd le a magányodat

A magány és a magány két különböző fogalom. A magány kívánatos, és néha mindannyiunknak szüksége van rá. Ezzel rendezzük gondolatainkat, tervezzük a közeljövőt, gondolkodunk magunkon és az életünkön. De az emberek nagy része megtapasztalja a magányt. És ez nem kívánatos. Hogyan lehet legyőzni őt, ha már beléd mélyesztette a karmait?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.