Javítsd a társkereső profilodat!

Egyre több időt tölt az interneten. Munkában és munkán kívül. Ezért természetes, hogy gyakran keresed benne a szerelmet. Szeretnél először regisztrálni egy társkereső oldalra, és nem tudod, hogyan hozd létre a profilodat? Tanácsot adunk, hogyan készítse el úgy, hogy a lehető legnagyobb sikert és a lehető legkevesebb problémát érje el.

Tulajdonképpen mit írnak a férfiak?

A férfiak a megjelenésre helyezik a legnagyobb hangsúlyt. Tehát elsősorban a fizikai oldalra koncentrálnak, még önmagukra is. Leggyakrabban olyan mellékneveket találhat velük, mint a szép vagy vékony. Ugyanakkor követik azokat a modern trendeket is, amelyek jelenleg az egészséges életmódra helyezik a hangsúlyt. Sok nemdohányzó, sportoló és absztinens van a társkereső oldalakon. Alig említik a karaktert.

Egyértelmű követelmények

Hogyan lehet tehát vonzó profilt létrehozni? Határozottan világos! A nők gyakran szükségtelenül szerények, félnek egyenesen megfogalmazni követeléseiket. Ez azonban gyakran kiábrándultsághoz vezet, amikor végre találkoznak valakivel. Ekkor mindkét oldalon lehet csalódás. Ne féljen leírni ideális partnerét. Időt takaríthat meg, és talán könnyeket is megtakaríthat.

Ne adjon ki személyes adatokat

Még csak nem is kell kényes információkat feltüntetnie az önéletrajzában. Tehát ne mutasd meg őket társkereső oldalon azoknak, akik a profilodra kattintanak. Csak az a régió vagy város, ahonnan származol, elegendő. Munkavégzés esetén kerülje a cég nevére és címére vonatkozó információkat. Hagyja el a telefonszámot és ha fogalma sincs, hogy kinek ír, az e-mail elérhetőségét is. A levelezéshez egyelőre csak az adott társkereső kommunikációs rendszere elegendő.

Nyelvtan

Régóta nem járunk iskolába. Tehát tudnunk kell, hogyan kell helyesen írni. Aligha fogsz lenyűgözni valakit durva szöveggel. És ha igen, akkor valószínűleg csak azt, akit biztosan nem akar. Amikor munkahelyi e-mailt ír, mindenképpen ügyeljen arra, hogy a címzett ne gondolja, hogy iskolázatlan. Ugyanígy érje el profilját a társkereső oldalon. Még inkább, ha intelligens partnert keresel.


Hasonló cikkek

6 jel, hogy tudni fogja, hogy megéri az idejét

Találkozott már valakivel, és tétovázik, hogy adjon-e esélyt a kapcsolatának, és folytassa a találkozást? Akkor gondold át ezt a hat dolgot.

Egy nő megismerése

Sok férfi számára nagy probléma a nőkkel való randevúzás. De a valóságban ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Hogy vagytok srácok? Tanácsot adunk néhány dologban, amelyekre érdemes összpontosítania randevúzásakor. Ennek köszönhetően a következő ismerkedési kísérleted nem végződik kudarccal.

Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet, hogyan ismerkedjünk meg a karácsony előtt.

Az internetes társkeresés buktatói

Néhány ember tudatalattijában még mindig ott van az a vélemény, hogy az internet az utolsó lehetőség, hogy megismerjék egymást. A mai rohanó időkben azonban folyamatosan növekszik azoknak a pároknak a száma, akik az interneten keresztül ismerkedtek meg. A többi társkereséshez hasonlóan az online társkeresésnek is megvannak a buktatói.

A közösségi média kötekedés

Az első és a második találkozás közötti időszak nem kevésbé fontos egy új partnerkapcsolat kiépítéséhez. Vagyis SMS-ek és üzenetek írása a közösségi hálózatokon. Használhatja ezt nagyszerű módja annak, hogy kötekedjen, és megmutassa új szerelmének, hogy valóban érdeklődik irántuk. Töltsön levet üzeneteihez! Mutatunk néhány ötletet, hogyan csináld.

Honnan tudod, hogy a párod nem az?

Egy kapcsolat kezdete általában mindig jól megy. Szerelmesek vagytok egymásba, és úgy tűnik, ez egy életre szóló szerelem. De gyakran nehéz kideríteni, milyen is valójában a partner. Kinyitjuk a szemed. Megmutatjuk, hogy egyes férfiak távol állnak álompartnerüktől.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.