Javítsd a társkereső profilodat!

Egyre több időt tölt az interneten. Munkában és munkán kívül. Ezért természetes, hogy gyakran keresed benne a szerelmet. Szeretnél először regisztrálni egy társkereső oldalra, és nem tudod, hogyan hozd létre a profilodat? Tanácsot adunk, hogyan készítse el úgy, hogy a lehető legnagyobb sikert és a lehető legkevesebb problémát érje el.

Tulajdonképpen mit írnak a férfiak?

A férfiak a megjelenésre helyezik a legnagyobb hangsúlyt. Tehát elsősorban a fizikai oldalra koncentrálnak, még önmagukra is. Leggyakrabban olyan mellékneveket találhat velük, mint a szép vagy vékony. Ugyanakkor követik azokat a modern trendeket is, amelyek jelenleg az egészséges életmódra helyezik a hangsúlyt. Sok nemdohányzó, sportoló és absztinens van a társkereső oldalakon. Alig említik a karaktert.

Egyértelmű követelmények

Hogyan lehet tehát vonzó profilt létrehozni? Határozottan világos! A nők gyakran szükségtelenül szerények, félnek egyenesen megfogalmazni követeléseiket. Ez azonban gyakran kiábrándultsághoz vezet, amikor végre találkoznak valakivel. Ekkor mindkét oldalon lehet csalódás. Ne féljen leírni ideális partnerét. Időt takaríthat meg, és talán könnyeket is megtakaríthat.

Ne adjon ki személyes adatokat

Még csak nem is kell kényes információkat feltüntetnie az önéletrajzában. Tehát ne mutasd meg őket társkereső oldalon azoknak, akik a profilodra kattintanak. Csak az a régió vagy város, ahonnan származol, elegendő. Munkavégzés esetén kerülje a cég nevére és címére vonatkozó információkat. Hagyja el a telefonszámot és ha fogalma sincs, hogy kinek ír, az e-mail elérhetőségét is. A levelezéshez egyelőre csak az adott társkereső kommunikációs rendszere elegendő.

Nyelvtan

Régóta nem járunk iskolába. Tehát tudnunk kell, hogyan kell helyesen írni. Aligha fogsz lenyűgözni valakit durva szöveggel. És ha igen, akkor valószínűleg csak azt, akit biztosan nem akar. Amikor munkahelyi e-mailt ír, mindenképpen ügyeljen arra, hogy a címzett ne gondolja, hogy iskolázatlan. Ugyanígy érje el profilját a társkereső oldalon. Még inkább, ha intelligens partnert keresel.


Hasonló cikkek

Hogyan flörtöljünk szövegesen

A technológia már nagyon gyakori része a modern társkeresésnek. Megmutatjuk, hogyan tud flörtölni csak a telefonjával. Ismerkedjen meg valakivel egy társkereső oldalon, és élvezze a szöveges flörtölést, mielőtt személyesen találkozna.

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Randi milliomosoknak vagy szalonna szerelmeseknek. Melyek a legegyedibb társkereső oldalak, amelyekre regisztrálhat?

Hasonló gondolkodású partnert keres? Hasonló érdeklődésű partner? Próbáld ki az online társkeresőt. Nem csak sportolóknak vagy diákoknak szóló társkereső oldalon lehet feliratkozni, hanem például gazdagoknak vagy szalonnázóknak szánt társkereső oldalon is.

Szokások, amelyek megakadályozzák, hogy kapcsolatot létesítsen

Nem tudtok találkozni? A kapcsolataid véget érnek, mielőtt valóban elkezdődnének? Befolyásolhatja balszerencséjét vagy szerencséjét. Ez a szokásaitól és az új dolgokhoz való hozzáállásától függ. Felírtuk azokat a szokásokat és sztereotípiákat, amelyek a legtöbbször akadályoznak abban, hogy randevúzzon. Szenved valamelyiktől?

Hogyan csábíts el egy nőt?

Jó hangulatban kelsz fel, munkába vagy iskolába tartasz, amikor hirtelen meglátsz egy párt. Meglátsz egy gyönyörű nőt, akit egy olyan fiú ölel, aki úgy néz ki, mintha csak T e lennél.. Abban a pillanatban rájössz, hogy még mindig egyedül vagy, és arra gondolsz: „Hogyan létezik, hogy ennek férfinek ilyen gyönyörű baratnője van, és nekem még mindig nincs senkim? Mit csinálhatok rosszul?

Honnan tudod, hogy a párod nem akar elköteleződni?

Úgy érzed, hogy a hetedik mennyországban vagy? Úgy érzed, végre találkoztál a herceggel fehér lovon? Mégis felemészt a gondolat, hogy nem minden úgy van, ahogy lennie kellene? Félsz attól, hogy néhány hét vagy hónap múlva nem fogod megtudni, hogy kedvesed veled ellentétben egyáltalán nem akar elköteleződni? Hogyan lehet ezt felismerni egy kapcsolat elején? Olvassa el és megtudja.