Hogyan flörtöl egy nő?

Nehezedre esik felismerni, ha egy nő kedvel téged? Soha nem tudhatod, hogy kihív-e, vagy csak véletlenül feléd pillant? Még évekig a nőkkel való beszélgetés után sem ismeri fel teljesen a kommunikációhoz használt kódokat. Ne tévedjen. Az alábbiakban világosan megírt női jeleket találsz, amelyek azt jelzik, hogy találkoznod kell!

Nyílt attitűd

Bizonyára hallottál már a keresztbe tett kézről, mint rossz jelről. De ne csak a kezekre koncentráljon, figyelje meg a test általános testtartását. Egy nő akkor érdeklődik, ha úgynevezett nyitott pozíciót foglal el. Ön felé néz, vagy kissé oldalra van fordítva. Ülés közben Ön felé hajolhat. A karja pedig ellazult, nem a testéhez nyomódik. Az általános laza hozzáállás jólétet, biztonságérzetet és gondtalanságot közvetít. Ha közvetlenül az Ön irányába nyílik, és nem csak általában, keressen más jeleket.

Szem-szemkontaktus

A hosszabb szemkontaktus már egyértelmű jele az Ön iránti érdeklődésnek. személy.. A félénk nők nem a szemükön keresztül fognak flörtölni veled, nem szoktak ehhez. De biztosan megtörtént veled legalább egyszer, hogy ez az, ami felkeltette a figyelmét egy emberben. Közvetlenül és kifejezetten rád néz. Vagy az a benyomásod, hogy valaki néz rád, de te nem látsz senkit? Nézz körül, hátha valamelyik nő túl magasra tartja a kéztükröt, vagy nem bámul-e figyelmesen a fényvisszaverő üvegbe. Igen, a hölgyek tudnak finomkodni. Diszkréten figyelhetik Önt a tükörön és a fényvisszaverő felületeken keresztül!

Kezek a hátsó zsebekben

Kényelmes, ha ujjait az övhurokra akaszthatja, vagy "elteheti" a zsebében, ellazul a környezetben, és megakadályozza, hogy a kezed idegesen repkedjen. Túl egyszerűen hangzik? Természetesen nem minden nő, aki zsebre teszi a kezét, feltétlenül akar téged. De ha már beszélnek veled, vagy állandóan rád néznek, a hátsó zsebükben lévő kezek jó jel. Tudat alatt a fenekére mutat. Ami elméletileg érdekel. Mire vársz még? Beszélj vele!

Játssz a hajjal vagy a fülbevalóval

A nadrágzsebekhez hasonlóan a hajnak is van hatása. Észrevetted már, hogy milyen szexi tud lenni egy női nyak íve? Ha nem, nyugodj meg, a nők baromi jól tudják! A hajjátékok közhelynek tűnhetnek. Ám a nők túlnyomó többsége még mindig nem szabadult meg ettől a „rossz szokástól”!
A szőrzet vagy fülbevaló állandó igazítása az állatvilágból származó tollak felborzolásának felel meg. Igaz, ott próbálkoznak a hímek. A nők sérülékeny nyakat mutatnak, egyúttal a szabadon lévő nyak ívét. És miről beszélünk, a nyak egy külön erogén zóna.

Látsz egyet vagy akár több jel kombinációját? Fuss, hogy megismerjük egymást!


Hasonló cikkek

Rendezett múltad van?

Bizonyára hallotta ezt a kifejezést legalább egyszer életében. Hiszen a társkereső oldalon is sok ember adatlapjára írják. „Szívesen elmennék veled randevúzni, de azzal a feltétellel, hogy a múltad megoldódik.” De mit is jelent pontosan ez a mondat? A cikkből megtudhatja.

Mit irigyelnek a házas férfiak az egyedülállókra?

Ha valakivel kapcsolatot tartasz, az mindenképpen nagyszerű. Vannak azonban dolgok, amelyekre a házas férfiak nosztalgiával és irigységgel fognak emlékezni az egyedülálló férfiakra. Mik azok?

A randevúzás jobb vagy rosszabb, mint a hagyományos randevúzás?

A párok csaknem fele online találkozik. Számodra is előnyös az online társkereső?

A vonzalom titka

Ön azon nők közé tartozik, akiknek a természet szimmetrikus formákat és kellemes arcot adott? Vagy nem vagy egészen biztos a saját szépségedben? Ennek ellenére előfordulhat, hogy a megjelenés nem minden. A vonzerő többek között attól is függ, hogyan viselkedik és hogyan gondolkodik. Mi tehát a vonzalom titka?

Hívd el randevúzni eredeti módon

Az eredeti dátum megtervezése nem olyan nehéz. De mi a helyzet a meghívóval? Lehetséges egyáltalán újszerű módon megfogalmazni? Igen! Egy randevúnak nem kell mindig a kávéról szólnia. Tehát eredeti módon hívd el a párodat randevúzni!

Keress egy barátnőt

Egy ideje keresel barátnőt, de még mindig nem találod? Miért van ez így? Vagy egyáltalán nincs bátorságod közeledni hozzá, vagy elutasít, vagy nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne... Ennek egész sora lehet. De szeretnél végre áttörni az ördögi körön, és komoly partnerséget alapítani? Íme néhány tipp a kezdéshez. Változtassa meg esélyeit jóra, jobbra, és érje el végre úti célját. Keress egy barátnőt!