Hogyan flörtöl egy nő?

Nehezedre esik felismerni, ha egy nő kedvel téged? Soha nem tudhatod, hogy kihív-e, vagy csak véletlenül feléd pillant? Még évekig a nőkkel való beszélgetés után sem ismeri fel teljesen a kommunikációhoz használt kódokat. Ne tévedjen. Az alábbiakban világosan megírt női jeleket találsz, amelyek azt jelzik, hogy találkoznod kell!

Nyílt attitűd

Bizonyára hallottál már a keresztbe tett kézről, mint rossz jelről. De ne csak a kezekre koncentráljon, figyelje meg a test általános testtartását. Egy nő akkor érdeklődik, ha úgynevezett nyitott pozíciót foglal el. Ön felé néz, vagy kissé oldalra van fordítva. Ülés közben Ön felé hajolhat. A karja pedig ellazult, nem a testéhez nyomódik. Az általános laza hozzáállás jólétet, biztonságérzetet és gondtalanságot közvetít. Ha közvetlenül az Ön irányába nyílik, és nem csak általában, keressen más jeleket.

Szem-szemkontaktus

A hosszabb szemkontaktus már egyértelmű jele az Ön iránti érdeklődésnek. személy.. A félénk nők nem a szemükön keresztül fognak flörtölni veled, nem szoktak ehhez. De biztosan megtörtént veled legalább egyszer, hogy ez az, ami felkeltette a figyelmét egy emberben. Közvetlenül és kifejezetten rád néz. Vagy az a benyomásod, hogy valaki néz rád, de te nem látsz senkit? Nézz körül, hátha valamelyik nő túl magasra tartja a kéztükröt, vagy nem bámul-e figyelmesen a fényvisszaverő üvegbe. Igen, a hölgyek tudnak finomkodni. Diszkréten figyelhetik Önt a tükörön és a fényvisszaverő felületeken keresztül!

Kezek a hátsó zsebekben

Kényelmes, ha ujjait az övhurokra akaszthatja, vagy "elteheti" a zsebében, ellazul a környezetben, és megakadályozza, hogy a kezed idegesen repkedjen. Túl egyszerűen hangzik? Természetesen nem minden nő, aki zsebre teszi a kezét, feltétlenül akar téged. De ha már beszélnek veled, vagy állandóan rád néznek, a hátsó zsebükben lévő kezek jó jel. Tudat alatt a fenekére mutat. Ami elméletileg érdekel. Mire vársz még? Beszélj vele!

Játssz a hajjal vagy a fülbevalóval

A nadrágzsebekhez hasonlóan a hajnak is van hatása. Észrevetted már, hogy milyen szexi tud lenni egy női nyak íve? Ha nem, nyugodj meg, a nők baromi jól tudják! A hajjátékok közhelynek tűnhetnek. Ám a nők túlnyomó többsége még mindig nem szabadult meg ettől a „rossz szokástól”!
A szőrzet vagy fülbevaló állandó igazítása az állatvilágból származó tollak felborzolásának felel meg. Igaz, ott próbálkoznak a hímek. A nők sérülékeny nyakat mutatnak, egyúttal a szabadon lévő nyak ívét. És miről beszélünk, a nyak egy külön erogén zóna.

Látsz egyet vagy akár több jel kombinációját? Fuss, hogy megismerjük egymást!


Hasonló cikkek

Hogyan randevúzzon, ha rossz tapasztalatai vannak

A randevúzás gondolata ijesztő lehet. Főleg, ha rossz tapasztalataid vannak a kapcsolatokkal kapcsolatban. Az új szerelem lehetősége mellett mindig ott van a csalódás lehetősége is. Hogyan találkozzunk és ismerkedjünk akkor is, ha a tudatalatti félelem visszatart? Gyere, lépj túl rajta.

Hogyan találhatsz szerelmet, ha introvertált vagy

Introvertáltnak lenni csodálatos. Önellátó, megfontolt és nagyszerű munkás vagy. De mindenki azt akarja, hogy szeressék, beleértve az introvertáltakat is. De ehhez emberek közé kell menni, nem? És ezt a legtöbb introvertált inkább kerüli. Ne essen kétségbe, megtalálhatja élete szerelmét anélkül, hogy extrovertáltra váltana. Beszéljük meg, hogyan kell csinálni.

Miért internetes ismerkedés?

A valakivel való találkozás és a randevúzás mindig is sok törődést és időt igényelt. Öltözz fel, menj ki a társaságba, vagy táncolj sokáig. Ennek ellenére a randevúzás úgy néz ki, mint manapság. Manapság azonban rengeteg ember ismeri meg egymást elsősorban az interneten keresztül. Az időmegtakarításon túl a társkereső oldalak számos egyéb előnnyel is járnak. Szeretnéd tudni a legnagyobbakat?

Társkereső oldalon NEM írható klisék

Olyan kapcsolatot keresel, ami végre elvezet valahova? Sajnos nincs ideje rendszeresen klubokba vagy éttermekbe járni, ezért úgy döntött, hogy online próbál szerencsét. Létrehoztál profilt egy online társkereső oldalon? Akkor figyeljen erre a cikkre. Mely mondatok miatt nem kell neked válaszolnia senkinek? Olyan klisék, hogy már senki sem hiszi el őket. Mit kell tehát másképp megfogalmazni?

Hogyan válasszunk ideális partnert?

Ideális partnerre vágyik? De honnan tudhatod, hogy valóban a párod az, akit keresel? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudja könnyen felismerni, hogy partnere a megfelelő-e vagy sem. Vagy akár hogyan is kell tartani.

Az ismerkedés szabályai

A randevúzáshoz mindig is voltak bizonyos szabályok, amelyeket jó volt betartani. De ahogy az idők megváltoztak, úgy változott az emberek találkozási módja is. Először is a modern társkereső technológiákról van szó, amelyek egykor nem voltak elérhetőek, másodsorban pedig arról, hogyan zajlik maga a randevú. Hogy vagy? A klasszikus személyes találkozókat vagy az online randevúzásokat kedveled?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.