Hogyan flörtöl egy nő?

Nehezedre esik felismerni, ha egy nő kedvel téged? Soha nem tudhatod, hogy kihív-e, vagy csak véletlenül feléd pillant? Még évekig a nőkkel való beszélgetés után sem ismeri fel teljesen a kommunikációhoz használt kódokat. Ne tévedjen. Az alábbiakban világosan megírt női jeleket találsz, amelyek azt jelzik, hogy találkoznod kell!

Nyílt attitűd

Bizonyára hallottál már a keresztbe tett kézről, mint rossz jelről. De ne csak a kezekre koncentráljon, figyelje meg a test általános testtartását. Egy nő akkor érdeklődik, ha úgynevezett nyitott pozíciót foglal el. Ön felé néz, vagy kissé oldalra van fordítva. Ülés közben Ön felé hajolhat. A karja pedig ellazult, nem a testéhez nyomódik. Az általános laza hozzáállás jólétet, biztonságérzetet és gondtalanságot közvetít. Ha közvetlenül az Ön irányába nyílik, és nem csak általában, keressen más jeleket.

Szem-szemkontaktus

A hosszabb szemkontaktus már egyértelmű jele az Ön iránti érdeklődésnek. személy.. A félénk nők nem a szemükön keresztül fognak flörtölni veled, nem szoktak ehhez. De biztosan megtörtént veled legalább egyszer, hogy ez az, ami felkeltette a figyelmét egy emberben. Közvetlenül és kifejezetten rád néz. Vagy az a benyomásod, hogy valaki néz rád, de te nem látsz senkit? Nézz körül, hátha valamelyik nő túl magasra tartja a kéztükröt, vagy nem bámul-e figyelmesen a fényvisszaverő üvegbe. Igen, a hölgyek tudnak finomkodni. Diszkréten figyelhetik Önt a tükörön és a fényvisszaverő felületeken keresztül!

Kezek a hátsó zsebekben

Kényelmes, ha ujjait az övhurokra akaszthatja, vagy "elteheti" a zsebében, ellazul a környezetben, és megakadályozza, hogy a kezed idegesen repkedjen. Túl egyszerűen hangzik? Természetesen nem minden nő, aki zsebre teszi a kezét, feltétlenül akar téged. De ha már beszélnek veled, vagy állandóan rád néznek, a hátsó zsebükben lévő kezek jó jel. Tudat alatt a fenekére mutat. Ami elméletileg érdekel. Mire vársz még? Beszélj vele!

Játssz a hajjal vagy a fülbevalóval

A nadrágzsebekhez hasonlóan a hajnak is van hatása. Észrevetted már, hogy milyen szexi tud lenni egy női nyak íve? Ha nem, nyugodj meg, a nők baromi jól tudják! A hajjátékok közhelynek tűnhetnek. Ám a nők túlnyomó többsége még mindig nem szabadult meg ettől a „rossz szokástól”!
A szőrzet vagy fülbevaló állandó igazítása az állatvilágból származó tollak felborzolásának felel meg. Igaz, ott próbálkoznak a hímek. A nők sérülékeny nyakat mutatnak, egyúttal a szabadon lévő nyak ívét. És miről beszélünk, a nyak egy külön erogén zóna.

Látsz egyet vagy akár több jel kombinációját? Fuss, hogy megismerjük egymást!


Hasonló cikkek

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Sokan tinédzser koruk óta randevúznak, és természetesen arra számítanak, hogy húsz-huszonöt éves koruk körül találkoznak életük szerelmével, letelepednek és közös gyermekeik lesznek. De ez a terv sok ember számára nem fog működni. Bár folyamatosan próbálkozik, még mindig kudarcot vall! Te is közéjük tartozol? Olvassa el a lehetséges okokat, miért vagy még mindig egyedülálló. Legyen óvatos, megtudhat egy kellemetlen igazságot.

Hova menjünk az első randevún?

Azon gondolkodik, hova menjen az első randevún? Milyen helyet válasszunk, hogy ne legyen unalmasan hétköznapi, de ne riassza el párját túlzott extravaganciával? Tippeket hozunk egy "könnyű" első randevúhoz, amely meglep egyszerűségével és egyben eredetiségével. Akár randevúzni!

Szerelem érett korban

Akár húsz, akár hetven éves, joga van a szerelemhez. Az emberek egész életükben szerelmesek, és senki sem mondja, hogy öregkorodban szinglinek kell maradnod! Az életkor egyre hosszabb, és senki sem akar egyedül lenni, amikor még tele van erővel. A szeretet a hetvenes éveikben járó emberek között csak egy kicsit más, mint a fiatalok között. Hogyan? Olvassa el és megtudja.

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

5 dolog, amit kerülni kell az első randevún

Mész az első randira? Ez stresszel téged? Szeretnéd, ha az első randevúd tökéletes lenne? Igyekszel mindent megtenni? De az első közös találkozás előkészületei közepette elfelejtheti az egyszerű szabályokat. Milyen? Szabályok, amelyek nagy valószínűséggel a pert követő második randevúzást eredményezik. Tökéletes haj és tökéletesen vasalt ing nélkül is meg tudod csinálni! Szóval mit ne tegyünk?

Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, mit imádnak a nők a férfiakban.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.