Hogyan flörtöl egy nő?

Nehezedre esik felismerni, ha egy nő kedvel téged? Soha nem tudhatod, hogy kihív-e, vagy csak véletlenül feléd pillant? Még évekig a nőkkel való beszélgetés után sem ismeri fel teljesen a kommunikációhoz használt kódokat. Ne tévedjen. Az alábbiakban világosan megírt női jeleket találsz, amelyek azt jelzik, hogy találkoznod kell!

Nyílt attitűd

Bizonyára hallottál már a keresztbe tett kézről, mint rossz jelről. De ne csak a kezekre koncentráljon, figyelje meg a test általános testtartását. Egy nő akkor érdeklődik, ha úgynevezett nyitott pozíciót foglal el. Ön felé néz, vagy kissé oldalra van fordítva. Ülés közben Ön felé hajolhat. A karja pedig ellazult, nem a testéhez nyomódik. Az általános laza hozzáállás jólétet, biztonságérzetet és gondtalanságot közvetít. Ha közvetlenül az Ön irányába nyílik, és nem csak általában, keressen más jeleket.

Szem-szemkontaktus

A hosszabb szemkontaktus már egyértelmű jele az Ön iránti érdeklődésnek. személy.. A félénk nők nem a szemükön keresztül fognak flörtölni veled, nem szoktak ehhez. De biztosan megtörtént veled legalább egyszer, hogy ez az, ami felkeltette a figyelmét egy emberben. Közvetlenül és kifejezetten rád néz. Vagy az a benyomásod, hogy valaki néz rád, de te nem látsz senkit? Nézz körül, hátha valamelyik nő túl magasra tartja a kéztükröt, vagy nem bámul-e figyelmesen a fényvisszaverő üvegbe. Igen, a hölgyek tudnak finomkodni. Diszkréten figyelhetik Önt a tükörön és a fényvisszaverő felületeken keresztül!

Kezek a hátsó zsebekben

Kényelmes, ha ujjait az övhurokra akaszthatja, vagy "elteheti" a zsebében, ellazul a környezetben, és megakadályozza, hogy a kezed idegesen repkedjen. Túl egyszerűen hangzik? Természetesen nem minden nő, aki zsebre teszi a kezét, feltétlenül akar téged. De ha már beszélnek veled, vagy állandóan rád néznek, a hátsó zsebükben lévő kezek jó jel. Tudat alatt a fenekére mutat. Ami elméletileg érdekel. Mire vársz még? Beszélj vele!

Játssz a hajjal vagy a fülbevalóval

A nadrágzsebekhez hasonlóan a hajnak is van hatása. Észrevetted már, hogy milyen szexi tud lenni egy női nyak íve? Ha nem, nyugodj meg, a nők baromi jól tudják! A hajjátékok közhelynek tűnhetnek. Ám a nők túlnyomó többsége még mindig nem szabadult meg ettől a „rossz szokástól”!
A szőrzet vagy fülbevaló állandó igazítása az állatvilágból származó tollak felborzolásának felel meg. Igaz, ott próbálkoznak a hímek. A nők sérülékeny nyakat mutatnak, egyúttal a szabadon lévő nyak ívét. És miről beszélünk, a nyak egy külön erogén zóna.

Látsz egyet vagy akár több jel kombinációját? Fuss, hogy megismerjük egymást!


Hasonló cikkek

Adsz még egy esélyt magadnak egy sikertelen első randevú után?

Megvolt az első randevúja, de nem érzi elégedettségét? Nem chateltél olyan jól, mint az interneten? Elvitt valahova, ahol unatkoztál? A fotó szerint egy gyönyörű nőre számítottál, de csak hétköznapi jött? Egy randevú sok különböző okból meghiúsulhat. Adsz még egy esélyt magadnak egy ilyen csalódás után, vagy jobb lesz, ha átköltözöl a házba?

Hogyan válasszunk ajándékot egy nőnek

Megfelelő ajándékot keres a felesége számára? Nem tudja, mit tegyen? Néha nagyon nehéz kiválasztani a megfelelőt. Nézzünk szembe a tényekkel. A nők egyszerűen válogatósak. Valahányszor valami apró csodát várnak. Gyakran csalódnak, mert egyáltalán nem illett az ízlésükhöz. Tanácsot adunk, hogyan kerülheti el ezt a kellemetlenséget.

"Rendeljen" partnert az Ön elvárásaira szabva!

A mai világban meglehetősen gyakori, hogy állandóan rendelnek valamit. Legyen szó új autóról, ruhákról, könyvekről, elektronikai cikkekről, élelmiszerekről. Mindannyian jók vagyunk ebben. De mi a helyzet a szeretet elrendelésével? Van ilyen? Megrendelheti álmai partnerét is? Meglepődnél, de lehetséges.

5 meglepő dolog, amit a férfiak imádnak a szebbik nemben

Még maguk a férfiak is bányászokra és bányászokra osztják magukat. Illetve kigúnyolják. Sokkal több dolog van, amit szeretnek a nőkben. Ha széles medencére vagy hosszú hajra gondolsz, meg fogsz lepődni. Nem csak a fizikai megjelenésről van szó. Mit imádnak a férfiak a nőkben?

Vigyázz a tisztességtelen társkereső oldalakra!

Egyes társkereső oldalakon csábító ajánlatokkal találkozhat, például ingyenes havi prémium tagsággal vagy VIP-tagsággal névleges díj ellenében. Meglepődne, hány felhasználó hall az ilyen ajánlatokról, és fogalma sincs, mi vár rájuk a „jó időszak” után. A fogás általában a VIP-tagság automatikus meghosszabbításában, a következő időszak befizetéseinek levonásában és a társkereső oldalról való nagyon bonyolult kijelentkezésben rejlik.

6 lépés a beszélgetés elindításához egy társkereső oldalon

Nem tehetsz kétszer első benyomást. Ne feledd! Ez vonatkozik az első üzenet elküldésére is egy társkereső oldalon. Ha találtál valakit, aki tetszik, mindenképpen küldj egy üzenetet, hogy te is kapsz választ. Ne pazarold el az esélyeidet feleslegesen. Íme néhány tipp az írás megkezdéséhez.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.