Hogyan flörtöl egy nő?

Nehezedre esik felismerni, ha egy nő kedvel téged? Soha nem tudhatod, hogy kihív-e, vagy csak véletlenül feléd pillant? Még évekig a nőkkel való beszélgetés után sem ismeri fel teljesen a kommunikációhoz használt kódokat. Ne tévedjen. Az alábbiakban világosan megírt női jeleket találsz, amelyek azt jelzik, hogy találkoznod kell!

Nyílt attitűd

Bizonyára hallottál már a keresztbe tett kézről, mint rossz jelről. De ne csak a kezekre koncentráljon, figyelje meg a test általános testtartását. Egy nő akkor érdeklődik, ha úgynevezett nyitott pozíciót foglal el. Ön felé néz, vagy kissé oldalra van fordítva. Ülés közben Ön felé hajolhat. A karja pedig ellazult, nem a testéhez nyomódik. Az általános laza hozzáállás jólétet, biztonságérzetet és gondtalanságot közvetít. Ha közvetlenül az Ön irányába nyílik, és nem csak általában, keressen más jeleket.

Szem-szemkontaktus

A hosszabb szemkontaktus már egyértelmű jele az Ön iránti érdeklődésnek. személy.. A félénk nők nem a szemükön keresztül fognak flörtölni veled, nem szoktak ehhez. De biztosan megtörtént veled legalább egyszer, hogy ez az, ami felkeltette a figyelmét egy emberben. Közvetlenül és kifejezetten rád néz. Vagy az a benyomásod, hogy valaki néz rád, de te nem látsz senkit? Nézz körül, hátha valamelyik nő túl magasra tartja a kéztükröt, vagy nem bámul-e figyelmesen a fényvisszaverő üvegbe. Igen, a hölgyek tudnak finomkodni. Diszkréten figyelhetik Önt a tükörön és a fényvisszaverő felületeken keresztül!

Kezek a hátsó zsebekben

Kényelmes, ha ujjait az övhurokra akaszthatja, vagy "elteheti" a zsebében, ellazul a környezetben, és megakadályozza, hogy a kezed idegesen repkedjen. Túl egyszerűen hangzik? Természetesen nem minden nő, aki zsebre teszi a kezét, feltétlenül akar téged. De ha már beszélnek veled, vagy állandóan rád néznek, a hátsó zsebükben lévő kezek jó jel. Tudat alatt a fenekére mutat. Ami elméletileg érdekel. Mire vársz még? Beszélj vele!

Játssz a hajjal vagy a fülbevalóval

A nadrágzsebekhez hasonlóan a hajnak is van hatása. Észrevetted már, hogy milyen szexi tud lenni egy női nyak íve? Ha nem, nyugodj meg, a nők baromi jól tudják! A hajjátékok közhelynek tűnhetnek. Ám a nők túlnyomó többsége még mindig nem szabadult meg ettől a „rossz szokástól”!
A szőrzet vagy fülbevaló állandó igazítása az állatvilágból származó tollak felborzolásának felel meg. Igaz, ott próbálkoznak a hímek. A nők sérülékeny nyakat mutatnak, egyúttal a szabadon lévő nyak ívét. És miről beszélünk, a nyak egy külön erogén zóna.

Látsz egyet vagy akár több jel kombinációját? Fuss, hogy megismerjük egymást!


Hasonló cikkek

Hogyan kell megszólítani egy férfit

Néhány nő még ma is vár egy fehér lovon ülő gyönyörű hercegre. Természetesen mindannyian szeretjük a Hamupipőke mesét, amelyben a herceg a választottját keresi. Hölgyeim, úgy gondolják ma is ez a helyzet? Sajnos nem. A huszonegyedik században élünk. Nagy változások történtek, és nemcsak a gazdaságban vagy a technológia területén, hanem a férfi és a nő kapcsolatában is. Kedves hölgyeim, ma már senki sem húzza fel a cipellőt a lábatokra, hacsak nem kéritek meg őket. Ne pazaroljátok az időt, és vegyétek a saját kezetekbe a jövőtöket.

Hogyan hívjunk ki egy nőt

Egy randevú mindig nagy esemény. Sajnos nem mindig könnyű meghívni egy nőt. Szeretnél több nővel megismerkedni egy társkereső oldalon, vagy úgymond az utcán fejlesztenéd a képességeidet? Nézz meg 3 tippet, hogyan hívj fel egy nőt.

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

A randevúzás nyüzsög. Itt az idő, mint olyan, praktikus az interneten keresztül találkozni, így a jelenlegi helyzet, nevezetesen a covid. Az első kérdés, ami felmerül, amikor társkereső oldalt keresel: Ingyenes vagy fizetős? Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Nézzük meg őket közelebbről, és segítsünk a döntésben.

Az egyedülálló élet előnyei

Mindent megtesz, hogy megtaláld a tökéletes párod? De mi van, ha egyszerűen nem megy? Ne ess kétségbe. Emlékeztesd magad abban a pillanatban, milyen előnyöket kínál a szingli élet!

Hogyan lehet lenyűgözni a férfiakat?

Nem minden nő képes ugyanannyira lenyűgözni a férfiakat, és így elnyerni a tetszésüket. Vannak nők, akik azonnal zsákba tudnak hozni egy férfit, másoknak nagy problémáik vannak a randevúzással. Miért? Talán azért, mert nem ismerik a megfelelő "csomagolási" technikát. Vessen egy pillantást tippjeinkre, és hirtelen könnyebbé válik számodra a randevúzás.

tipp a társkereső oldal kiválasztásához

Nem könnyű megtalálni a megfelelő társkereső oldalt. Ha szeretnél minél kevesebb időt és pénzt áldozni a randevúzásra, olvasd el cikkünket. Tanácsot adunk a számodra legmegfelelőbb társkereső oldal kiválasztásához.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.