Hogyan kell kitölteni egy profilt egy társkereső oldalon

Valójában nagyon egyszerű olyan profilt létrehozni, amely mindenkit vonz. De nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy embert szeretne magához vonzani, a megfelelőt!

Választottál már társkereső oldalt? Gondolod, hogy ilyenkor könnyű profilt létrehozni? Van is és nincs is. 10 percen belül általános információkat írhat a profiljába, fényképet adhat hozzá az utazásról, és kipipálhatja a kötelező négyzeteket. De őszintén: a profilod nem fog sokat érni. Szeretnéd elkerülni azokat a hibákat, amelyek megakadályozhatják a randevúzást? Tekintse meg a következő tippeket a tökéletes profil létrehozásához.

Szánjon rá időt

Persze, szükség lehet egy profil kitöltésére. Főleg ha meg akarod ismerni egymást. De 15 perc alatt sem fog profi önéletrajzot készíteni. Egyszer vagy kétszer válthat munkahelyet. De a randevúzás más. Szeretnéd megtalálni az életed párját! Tehát hagyjon elegendő időt magának a profil kitöltésére, és ne rohanjon sehova. A felhasználók figyelmen kívül hagyják az érdektelen profilt, vagy megtekintés után gyorsan újra bezárják. Szóval vigyázz. Még egy nap múlva életed szerelme nem szökik el előled.

A fotó megtekintésre hív

A fotó egyfajta meghívó profilod felfedezésére. Ha nem érdekes, akkor gyakorlatilag semmi sem számít, amit írsz! Ne elégedjen meg egy véletlenszerű fotóval a mobiltelefonja mélyéről, amelyet örökre és ki tudja kivel készített. Remek profilfotó készítése egyáltalán nem nehéz. Válassz olyan fotókat, amelyek jól mutatnak neked. Ha be tudja építeni érdeklődési körét a fényképbe, annál jobb. Van egy érdekes fotód, ami extra vonzóvá tesz? Vele vagyok! Utazók az Eiffel-torony előtt, sportolók a dobogón. A pilóták egy fényképet adnak hozzá egyenruhában stb. Válasszon körültekintően. Meglátod, kifizetődik!

Csali hozzáadása

Ha egy kérdés nem jut eszedbe a profil megtekintése közben, akkor 76% az esély, hogy továbblépsz a következő. Használja a profiljában található szabad mezőket, amelyeket a kiválasztott társkereső oldal kínál Önnek. Itt van esélyed lenyűgözni. Az "Imádok utazni" helyett ezt írja: "Utazásaim során Olaszországba szerettem a legjobban a nagyszerű strandok és a csodálatos látnivalók miatt. A spanyolok azonban elvarázsoltak déli természetükkel. Idén a gall kakas földjére megyek. Van valami javaslata, hogy mit látogassak meg?”

Nemcsak az utazás iránti szeretetét fejezi ki érdekesebb módon. Megnyílik az út a kérdések előtt is – mi érdekelte még mindkét országban, ha máshol járt, pontosan mikor mész Franciaországba stb. Minél könnyebb veled beszélgetést kezdeményezni, annál valószínűbb, hogy valaki valóban kérdez. Szóval dobd be ezt a kis csalit a profilodba.

Kerülj el minden negatívumot

Mindig a pozitívra koncentrálj. A pozitív energia pozitív válaszokat vált ki, és fordítva. Ne írd, hogy utálod a bizonytalanokat, alkoholistákat és ne foglalkozz azzal, hogy írj olyanokat, akik 50 km-nél távolabb laknak tőled. Inkább írd: „Imádom azokat a férfiakat/nőket, akik ki tudják gúnyolni magukat, nem félnek nehéz célokat kitűzni, és tudnak lazítani. Ha te is szereted a jó könyveket, pontosan az én típusom vagy!” Ha a profilodra pillant, lássa a boldogságot, az elégedettséget és a lelkesedést a jövő iránt.

Kiküszöbölj ki minden hibát

Miután befejezte az írást, tekintse meg saját profilját friss szemmel, és keressen bármit, ami elriaszthatja a potenciális partnert. A nyelvtani hibák magától értetődőek, az intelligenciádról beszélnek. De keressen olyan kifejezéseket is, amelyek kétségbeesetten hangzanak, és írják át őket. Cserélje ki a nem hízelgő vagy félrevezető fényképeket. A szavak megválasztása nagyban befolyásolja profilja hangját.

Már van profilod, de valamiért nem működik? Nézd meg!
Megkérhetsz valakit, akit ismersz, hogy mutasson rá minden negatívumot, amit véletlenül felfedtél magadról. Mindannyian néha többet árulunk el magunkról, mint szeretnénk! Csak egy kicsit át kell írni a mondatot, és a negatívból azonnal pozitív lesz. Rendszeresen olvassa el és szerkessze profilját.

Tartsa naprakészen profilját

Leszokott a dohányzásról, vagy munkahelyet váltott? Rögzítse a hírt a profiljában. Néhány találkozó után jobb elképzelése lehet arról, hogy mit vár el partnerétől. Ezt is foglalja bele az információk frissítésébe. Ha a keresés nem hozta meg a megfelelő egyezést, változtassa meg!

Emellett megmutatja, hogy valóban aktív, és vonzóbb lesz más felhasználók számára. Ezen a nyáron adjon hozzá információkat arról, hogy mennyire várja már a nyaralását. Ősszel változtasd meg ezt a részletet, és írd be például: "Imádom, hogy a levelek kezdenek színezni, és szeretek alattuk sétálni."

A tökéletes profil létrehozása elsőre fárasztónak tűnhet. A jól megírt profil azonban időt takarít meg a jövőben, és már az elején láthatóvá válik. Minél kifinomultabban kezdesz, annál jobban jársz a randevúzással.


Címkék: társkereső profil, társkereső profil létrehozása, társkereső profil kitöltése, online társkereső, társkereső az interneten, vonzó profil egy társkereső oldalon, profilfotó, profilfotó kiválasztása


Hasonló cikkek

Hova menjünk randevúzni élményekért?

Ha Ön az a típus, aki általában kitalálja a dátumtervet, előbb-utóbb biztosan kifogy az ötletekből. Úgy érzed, már mindenhol együtt voltatok, és egyszerűen nem tudsz másra gondolni? Még egy régi ötlet leporolása is kifizetődő lehet. Csak módosítsd egy kicsit a dátumot. Ha kifogytál az ötletekből, olvass tovább. Olyan élményekkel teli randevúzáshoz hozunk tippeket, amelyekre sokáig emlékezni fogsz!

Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. Ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha ne írj a profilodba.

Törölje az "egyedülálló állapotát"

Sok ember kudarcot vall a szerelemben. Te is közéjük tartozol? Minden kapcsolatod barátsággal vagy katasztrófával végződött? Túl sok idő telik el az új kapcsolatra tett kísérletek között? Szeretnél ezen változtatni? Tanácsot adunk az esélyek maximalizálásához.

Miről beszéljünk egy randevún?

Mész randevúzni? Ideges vagy, mert fogalmad sincs, miről beszélgess a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Tanácsot adunk, hogy milyen témákról illik beszélni az első randin.

6 dolog, amit utálsz az online társkeresésben

Csalódott a sikertelen online társkereső miatt? Mutatjuk az emberek 6 leggyakoribb hibát.

Egy nő megismerése

A profilok azonosnak tűnnek számodra, de szívesen megismerkednél egy normális, kellemes nővel. Olyan? Szeretné tudni, hogyan értékelje ki a profilt, hogy ne égjen le újra, és végre sikerüljön megtalálnia a megfelelőt? Hogyan találjuk meg az ideális jelöltet az első pillantásra a profilképe alapján? Nézze meg, hogyan tájékozódhat, és soha többé ne tévedjen el!