Hogyan kell kitölteni egy profilt egy társkereső oldalon

Valójában nagyon egyszerű olyan profilt létrehozni, amely mindenkit vonz. De nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy embert szeretne magához vonzani, a megfelelőt!

Választottál már társkereső oldalt? Gondolod, hogy ilyenkor könnyű profilt létrehozni? Van is és nincs is. 10 percen belül általános információkat írhat a profiljába, fényképet adhat hozzá az utazásról, és kipipálhatja a kötelező négyzeteket. De őszintén: a profilod nem fog sokat érni. Szeretnéd elkerülni azokat a hibákat, amelyek megakadályozhatják a randevúzást? Tekintse meg a következő tippeket a tökéletes profil létrehozásához.

Szánjon rá időt

Persze, szükség lehet egy profil kitöltésére. Főleg ha meg akarod ismerni egymást. De 15 perc alatt sem fog profi önéletrajzot készíteni. Egyszer vagy kétszer válthat munkahelyet. De a randevúzás más. Szeretnéd megtalálni az életed párját! Tehát hagyjon elegendő időt magának a profil kitöltésére, és ne rohanjon sehova. A felhasználók figyelmen kívül hagyják az érdektelen profilt, vagy megtekintés után gyorsan újra bezárják. Szóval vigyázz. Még egy nap múlva életed szerelme nem szökik el előled.

A fotó megtekintésre hív

A fotó egyfajta meghívó profilod felfedezésére. Ha nem érdekes, akkor gyakorlatilag semmi sem számít, amit írsz! Ne elégedjen meg egy véletlenszerű fotóval a mobiltelefonja mélyéről, amelyet örökre és ki tudja kivel készített. Remek profilfotó készítése egyáltalán nem nehéz. Válassz olyan fotókat, amelyek jól mutatnak neked. Ha be tudja építeni érdeklődési körét a fényképbe, annál jobb. Van egy érdekes fotód, ami extra vonzóvá tesz? Vele vagyok! Utazók az Eiffel-torony előtt, sportolók a dobogón. A pilóták egy fényképet adnak hozzá egyenruhában stb. Válasszon körültekintően. Meglátod, kifizetődik!

Csali hozzáadása

Ha egy kérdés nem jut eszedbe a profil megtekintése közben, akkor 76% az esély, hogy továbblépsz a következő. Használja a profiljában található szabad mezőket, amelyeket a kiválasztott társkereső oldal kínál Önnek. Itt van esélyed lenyűgözni. Az "Imádok utazni" helyett ezt írja: "Utazásaim során Olaszországba szerettem a legjobban a nagyszerű strandok és a csodálatos látnivalók miatt. A spanyolok azonban elvarázsoltak déli természetükkel. Idén a gall kakas földjére megyek. Van valami javaslata, hogy mit látogassak meg?”

Nemcsak az utazás iránti szeretetét fejezi ki érdekesebb módon. Megnyílik az út a kérdések előtt is – mi érdekelte még mindkét országban, ha máshol járt, pontosan mikor mész Franciaországba stb. Minél könnyebb veled beszélgetést kezdeményezni, annál valószínűbb, hogy valaki valóban kérdez. Szóval dobd be ezt a kis csalit a profilodba.

Kerülj el minden negatívumot

Mindig a pozitívra koncentrálj. A pozitív energia pozitív válaszokat vált ki, és fordítva. Ne írd, hogy utálod a bizonytalanokat, alkoholistákat és ne foglalkozz azzal, hogy írj olyanokat, akik 50 km-nél távolabb laknak tőled. Inkább írd: „Imádom azokat a férfiakat/nőket, akik ki tudják gúnyolni magukat, nem félnek nehéz célokat kitűzni, és tudnak lazítani. Ha te is szereted a jó könyveket, pontosan az én típusom vagy!” Ha a profilodra pillant, lássa a boldogságot, az elégedettséget és a lelkesedést a jövő iránt.

Kiküszöbölj ki minden hibát

Miután befejezte az írást, tekintse meg saját profilját friss szemmel, és keressen bármit, ami elriaszthatja a potenciális partnert. A nyelvtani hibák magától értetődőek, az intelligenciádról beszélnek. De keressen olyan kifejezéseket is, amelyek kétségbeesetten hangzanak, és írják át őket. Cserélje ki a nem hízelgő vagy félrevezető fényképeket. A szavak megválasztása nagyban befolyásolja profilja hangját.

Már van profilod, de valamiért nem működik? Nézd meg!
Megkérhetsz valakit, akit ismersz, hogy mutasson rá minden negatívumot, amit véletlenül felfedtél magadról. Mindannyian néha többet árulunk el magunkról, mint szeretnénk! Csak egy kicsit át kell írni a mondatot, és a negatívból azonnal pozitív lesz. Rendszeresen olvassa el és szerkessze profilját.

Tartsa naprakészen profilját

Leszokott a dohányzásról, vagy munkahelyet váltott? Rögzítse a hírt a profiljában. Néhány találkozó után jobb elképzelése lehet arról, hogy mit vár el partnerétől. Ezt is foglalja bele az információk frissítésébe. Ha a keresés nem hozta meg a megfelelő egyezést, változtassa meg!

Emellett megmutatja, hogy valóban aktív, és vonzóbb lesz más felhasználók számára. Ezen a nyáron adjon hozzá információkat arról, hogy mennyire várja már a nyaralását. Ősszel változtasd meg ezt a részletet, és írd be például: "Imádom, hogy a levelek kezdenek színezni, és szeretek alattuk sétálni."

A tökéletes profil létrehozása elsőre fárasztónak tűnhet. A jól megírt profil azonban időt takarít meg a jövőben, és már az elején láthatóvá válik. Minél kifinomultabban kezdesz, annál jobban jársz a randevúzással.


Címkék: társkereső profil, társkereső profil létrehozása, társkereső profil kitöltése, online társkereső, társkereső az interneten, vonzó profil egy társkereső oldalon, profilfotó, profilfotó kiválasztása


Hasonló cikkek

9 tipp, hogyan keltsünk jó első benyomást

Az első randevú előtt álsz valakivel, akivel az online társkereső oldalon találkoztál? Az első benyomás másodszor már nemfog működni, ezért jól készülj fel az első találkozóra. Íme néhány tipp, amely segítségedre lehet.

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

Lehet találni egy ideális nőt?

A kérdés az, hogy mit keres valójában? Egy gyönyörű partner, önfeláldozó, családcentrikus, vidám partner, vagy egy kis esőpajtás? Mindenki mást képzel el az ideális nő kifejezés alatt. De a legtöbb úriember egyetért a főbb pontokban. Szóval, mi a helyzet ezzel az ideállal?

Milyen férfit keresnek a nők? Magabiztosat vagy a szerény fiúkat?

Hogy is van ez a nőkkel? Milyen típusú férfiak vonzzák a leginkább őket? A kemény férfiak, vagy inkább azok a férfi típúsok, akik még az égből is lehozzák a csillagokat? A tizenéves korban minden nő olyan férfit keres, aki miatt nem kell szégyenkeznie barátai előtt. Leginkább jóképű férfi legyen, olyan ember, akinek kellemes a megjelenése, kisportolt testtel rendelkezik stb. A kemény férfiaknak több esélyük van a fiatalabb nőknél, mint a jóképű együttérző férfiaknak.

Ismerje fel a csalót

Még a legbiztonságosabb társkereső oldalon is találkozhatsz csalóval. Találkoztál már valakivel egy társkereső oldalon, aki nem hasonlít rád?

Készen állsz egy új kapcsolatra?

Egy új kapcsolat gyönyörű dolog. Újra szerelmes vagy, gyönyörű a világ, és hiszed, hogy új felfedezéseddel ezúttal sikerülni fog. De 100%-ig biztos benne? Ahhoz, hogy egy új kapcsolatnak legyen esélye, bizonyos feltételeknek teljesülniük kell. Ellenkező esetben ismét szakítás vár rád, nagy valószínűséggel ugyanazok az okok miatt, mint az előző kapcsolatban. Jelölje be a következő pontokat. Ha nyolcból legalább hattal találkoztok, tiszta fejjel fussatok randevúzni.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.