Hogyan kell kitölteni egy profilt egy társkereső oldalon

Valójában nagyon egyszerű olyan profilt létrehozni, amely mindenkit vonz. De nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy embert szeretne magához vonzani, a megfelelőt!

Választottál már társkereső oldalt? Gondolod, hogy ilyenkor könnyű profilt létrehozni? Van is és nincs is. 10 percen belül általános információkat írhat a profiljába, fényképet adhat hozzá az utazásról, és kipipálhatja a kötelező négyzeteket. De őszintén: a profilod nem fog sokat érni. Szeretnéd elkerülni azokat a hibákat, amelyek megakadályozhatják a randevúzást? Tekintse meg a következő tippeket a tökéletes profil létrehozásához.

Szánjon rá időt

Persze, szükség lehet egy profil kitöltésére. Főleg ha meg akarod ismerni egymást. De 15 perc alatt sem fog profi önéletrajzot készíteni. Egyszer vagy kétszer válthat munkahelyet. De a randevúzás más. Szeretnéd megtalálni az életed párját! Tehát hagyjon elegendő időt magának a profil kitöltésére, és ne rohanjon sehova. A felhasználók figyelmen kívül hagyják az érdektelen profilt, vagy megtekintés után gyorsan újra bezárják. Szóval vigyázz. Még egy nap múlva életed szerelme nem szökik el előled.

A fotó megtekintésre hív

A fotó egyfajta meghívó profilod felfedezésére. Ha nem érdekes, akkor gyakorlatilag semmi sem számít, amit írsz! Ne elégedjen meg egy véletlenszerű fotóval a mobiltelefonja mélyéről, amelyet örökre és ki tudja kivel készített. Remek profilfotó készítése egyáltalán nem nehéz. Válassz olyan fotókat, amelyek jól mutatnak neked. Ha be tudja építeni érdeklődési körét a fényképbe, annál jobb. Van egy érdekes fotód, ami extra vonzóvá tesz? Vele vagyok! Utazók az Eiffel-torony előtt, sportolók a dobogón. A pilóták egy fényképet adnak hozzá egyenruhában stb. Válasszon körültekintően. Meglátod, kifizetődik!

Csali hozzáadása

Ha egy kérdés nem jut eszedbe a profil megtekintése közben, akkor 76% az esély, hogy továbblépsz a következő. Használja a profiljában található szabad mezőket, amelyeket a kiválasztott társkereső oldal kínál Önnek. Itt van esélyed lenyűgözni. Az "Imádok utazni" helyett ezt írja: "Utazásaim során Olaszországba szerettem a legjobban a nagyszerű strandok és a csodálatos látnivalók miatt. A spanyolok azonban elvarázsoltak déli természetükkel. Idén a gall kakas földjére megyek. Van valami javaslata, hogy mit látogassak meg?”

Nemcsak az utazás iránti szeretetét fejezi ki érdekesebb módon. Megnyílik az út a kérdések előtt is – mi érdekelte még mindkét országban, ha máshol járt, pontosan mikor mész Franciaországba stb. Minél könnyebb veled beszélgetést kezdeményezni, annál valószínűbb, hogy valaki valóban kérdez. Szóval dobd be ezt a kis csalit a profilodba.

Kerülj el minden negatívumot

Mindig a pozitívra koncentrálj. A pozitív energia pozitív válaszokat vált ki, és fordítva. Ne írd, hogy utálod a bizonytalanokat, alkoholistákat és ne foglalkozz azzal, hogy írj olyanokat, akik 50 km-nél távolabb laknak tőled. Inkább írd: „Imádom azokat a férfiakat/nőket, akik ki tudják gúnyolni magukat, nem félnek nehéz célokat kitűzni, és tudnak lazítani. Ha te is szereted a jó könyveket, pontosan az én típusom vagy!” Ha a profilodra pillant, lássa a boldogságot, az elégedettséget és a lelkesedést a jövő iránt.

Kiküszöbölj ki minden hibát

Miután befejezte az írást, tekintse meg saját profilját friss szemmel, és keressen bármit, ami elriaszthatja a potenciális partnert. A nyelvtani hibák magától értetődőek, az intelligenciádról beszélnek. De keressen olyan kifejezéseket is, amelyek kétségbeesetten hangzanak, és írják át őket. Cserélje ki a nem hízelgő vagy félrevezető fényképeket. A szavak megválasztása nagyban befolyásolja profilja hangját.

Már van profilod, de valamiért nem működik? Nézd meg!
Megkérhetsz valakit, akit ismersz, hogy mutasson rá minden negatívumot, amit véletlenül felfedtél magadról. Mindannyian néha többet árulunk el magunkról, mint szeretnénk! Csak egy kicsit át kell írni a mondatot, és a negatívból azonnal pozitív lesz. Rendszeresen olvassa el és szerkessze profilját.

Tartsa naprakészen profilját

Leszokott a dohányzásról, vagy munkahelyet váltott? Rögzítse a hírt a profiljában. Néhány találkozó után jobb elképzelése lehet arról, hogy mit vár el partnerétől. Ezt is foglalja bele az információk frissítésébe. Ha a keresés nem hozta meg a megfelelő egyezést, változtassa meg!

Emellett megmutatja, hogy valóban aktív, és vonzóbb lesz más felhasználók számára. Ezen a nyáron adjon hozzá információkat arról, hogy mennyire várja már a nyaralását. Ősszel változtasd meg ezt a részletet, és írd be például: "Imádom, hogy a levelek kezdenek színezni, és szeretek alattuk sétálni."

A tökéletes profil létrehozása elsőre fárasztónak tűnhet. A jól megírt profil azonban időt takarít meg a jövőben, és már az elején láthatóvá válik. Minél kifinomultabban kezdesz, annál jobban jársz a randevúzással.


Címkék: társkereső profil, társkereső profil létrehozása, társkereső profil kitöltése, online társkereső, társkereső az interneten, vonzó profil egy társkereső oldalon, profilfotó, profilfotó kiválasztása


Hasonló cikkek

Mit szólnál egy első randevúhoz?

Az első randevú mindig különleges és megismételhetetlen. Miért? Mert először látjátok egymást élőben, és minden rossz és jó még előttetek van. Az első találkozások nem csak tele vannak várakozásokkal, hanem stresszel is. Randira készülsz és pánikba kezdesz? Idegesen rágja a körmét az összes ujján? Ne csináld! Tippjeink segítségével nem fog eltévedni!

Hogyan keltsük fel egy partner figyelmét?

Régóta kedvel valakit, de nem, és nem keltette fel a figyelmét? Természetesen a pozitívumra gondolunk. Az extrovertáltak és az introvertáltak egyaránt küzdenek a partner érdekeiért. Azonban mindegyik más módon. A következő tanácsok mindkettőn segítenek. Nem kell megváltoztatnod a személyiségedet, csak tudnod kell!

Amit tudnod kell magadról, mielőtt IGEN-t mondasz

A házasság az élet egyik legfontosabb lépése. Ha házasságot szeretnél kötni valakivel, nagy valószínűséggel azt tervezed, hogy életed hátralévő részét együtt töltöd. Ehhez pedig tudnod kell néhány lényeges információt a párodról a házasságkötés előtt. Megmondjuk, mik ezek.

Az online társkeresés boldogabb házassághoz vezet

A Chicagói Egyetem tanulmánya szerint az online tér boldogabb házassághoz vezet.

Kit kerülj el egy társkereső oldalon?

Volt már azon, hogy találkozzon valakivel egy internetes társkereső oldalon? Ha először jár itt, adunk néhány tippet a kezdéshez. Nézze meg, milyen típusú randevúzókat érdemes azonnal kihúznia a "talán" listáról. Ha persze nem ilyen partnert keresel.

❤szerelmet keresel?

Megpróbálja megtalálni a megfelelőt? Elveszti a siker reményét a sok sikertelen találkozó után? Változtass a randevúzáshoz való hozzáállásodon, és megtalálod a lelki társat. Ne randevúzzon a rosszakkal! Csak azokkal randevúzzon, akik megérdemlik az idejét! Nézzük meg, hogyan találhatunk szerelmet.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.