Honnan tudod, hogy a párod nem az?

Egy kapcsolat kezdete általában mindig jól megy. Szerelmesek vagytok egymásba, és úgy tűnik, ez egy életre szóló szerelem. De gyakran nehéz kideríteni, milyen is valójában a partner. Kinyitjuk a szemed. Megmutatjuk, hogy egyes úriemberek távol állnak álompartnerüktől.

Túl sokat spórolnak mindenen

Nagyon nehéz olyan férfival élni, akinek megfúrják a térdét a koronáért . Semmit nem fogsz élvezni vele. Nem fizet neked semmit, és ha igen, akkor több ezer csúnya megjegyzése lesz róla. Megbízhatóan megmérgezik az egész randevút. A spórolás nagy előny, de semmiképpen sem szabad túlzásba vinni a megtakarítást. Nem helyes egész életében a kanapén ülve nézni, ahogy a számláján összegyűlik a pénz. Az embernek képesnek kell lennie reagálni. Élveznie kell a pénzt, amit keres. Egy nagy megtakarítás biztosan nem hoz kéket az égből. Ha ez a fajta élet zavar, jobb, ha azonnal elengeded az ilyen partnert.

Meg kell hallgatnod a kolerikus kirohanásait

Nem volt időd megmosakodni Az ételek? Elfelejtetted lekapcsolni a villanyt? Vettél párodnak olyan sört, amit jelenleg nem iszik? Csak egy apró hiba kell hozzá, és a tető lángokban áll. Szeretettje dühös lesz, és az orrát a szeme közé olvassa. Mi a legrosszabb? Egy védő szót sem tudsz kimondani, különben tányérok repkednek a levegőben. Nem könnyű elviselni férje kolerikus rohamait. Az ilyen helyzetek annyira fájhatnak, hogy az arcát könnyek borítják. Egy ilyen baráttal való kapcsolat katasztrófával végződik. Inkább ne vegyen részt benne, és meneküljön előle.

Nem mozdul az anyja nélkül

Anya, anya és újra anya. Hallasz még valamit a kedvesedtől? Bizonyos helyzetekben átvette anyja véleményét és tetteit. Nem csinálna semmit, ami nem tetszett neki. A tőle származó gulyás mindig jobb lesz, mint tőled. Ha lehet, mindenhová magával viszi az anyját. Ti hárman gyakran töltitek együtt az időt. Egy ilyen partnerrel mindig második leszel. Szóval gondold át, megér-e a vele való kapcsolatod ekkora fáradságot.

Folyton kritizál téged

Ne egyél annyit, meg fogsz hízni! Tényleg fel akarod venni ezt a kék ruhát? Szörnyű ízlésed van. A fejére hulló kritika napirend. Ha a párod sokáig cserbenhagy, önbecsülésed nullára csökken. És ezt biztosan nem akarod. Nem szeret úgy, ahogy vagy? Akkor ne várj semmit, és azonnal engedd a vízbe. Biztosan találsz valakit, aki jobban tisztelni fog!


Hasonló cikkek

Hozd be a múltad lezárását

Egy társkereső oldal minden második profiljában találhat egy kérdést a múltjával kapcsolatban, szinte mindenki felteszi, akivel randevúzni mész. Ha valaki azt kérdezi tőled: "Zárt múltad van?", természetesen mindannyian automatikusan igent mondunk. De mi van, ha nem? A régi sérelmekbe való ragaszkodás, vagy az, hogy nem tudja elengedni a volt partner okozta fájdalmat, megakadályozza a továbblépést. Hogyan lehet valóban lezárni a múltat? Bővebben a cikkben.

A vonzalom titka

Ön azon nők közé tartozik, akiknek a természet szimmetrikus formákat és kellemes arcot adott? Vagy nem vagy egészen biztos a saját szépségedben? Ennek ellenére előfordulhat, hogy a megjelenés nem minden. A vonzerő többek között attól is függ, hogyan viselkedik és hogyan gondolkodik. Mi tehát a vonzalom titka?

5 fajta nő, akivel inkább nem randiznál

Még a legszebb nőnek sincs garancia arra, hogy párkapcsolata sikeres lesz. Az igazi jellemvonások előbb-utóbb felszínre kerülnek. És ezek alapján döntöd el, hogy maradsz-e a kapcsolatban, vagy tovább nézel. 5 fajta nőt mutatunk be, amely soha nem fog megváltozni. Jobb, ha megszökik előlük, amíg nem késő.

Ismerkedni szeretnék! Mit tegyek?

Lényegében azt mondod, hogy elégedett ember. Olyan munkád van, amelyet szeretsz, elég jóképű vagy, szép vagy, szép otthonod van, és anyagilag bevagy biztosítva? De mégis a boldogságodhoz és a teljes megelégedésed érdekében valami vagy valaki hiányzik. Ez a valaki egy élettárs, akit nem tudsz megtalálni? Meg akarod változtatni az szingli státuszodat a foglalt vagy szerelmes állapotra? Akkor ne félj neki indulni az ismerkedésnek! A többiek neki indultak, indulj neki te is!

"Rendeljen" partnert az Ön elvárásaira szabva!

A mai világban meglehetősen gyakori, hogy állandóan rendelnek valamit. Legyen szó új autóról, ruhákról, könyvekről, elektronikai cikkekről, élelmiszerekről. Mindannyian jók vagyunk ebben. De mi a helyzet a szeretet elrendelésével? Van ilyen? Megrendelheti álmai partnerét is? Meglepődnél, de lehetséges.

Egy nő megismerése

A profilok azonosnak tűnnek számodra, de szívesen megismerkednél egy normális, kellemes nővel. Olyan? Szeretné tudni, hogyan értékelje ki a profilt, hogy ne égjen le újra, és végre sikerüljön megtalálnia a megfelelőt? Hogyan találjuk meg az ideális jelöltet az első pillantásra a profilképe alapján? Nézze meg, hogyan tájékozódhat, és soha többé ne tévedjen el!

Legújabb cikkek

A 33% -os kedvezmény ma véget ér!

Van egy különleges ajándékunk az Ön számára - 33% kedvezmény minden prémium tagsági csomaghoz. Szerezze meg még ma!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.