Honnan tudod, hogy a párod nem az?

Egy kapcsolat kezdete általában mindig jól megy. Szerelmesek vagytok egymásba, és úgy tűnik, ez egy életre szóló szerelem. De gyakran nehéz kideríteni, milyen is valójában a partner. Kinyitjuk a szemed. Megmutatjuk, hogy egyes úriemberek távol állnak álompartnerüktől.

Túl sokat spórolnak mindenen

Nagyon nehéz olyan férfival élni, akinek megfúrják a térdét a koronáért . Semmit nem fogsz élvezni vele. Nem fizet neked semmit, és ha igen, akkor több ezer csúnya megjegyzése lesz róla. Megbízhatóan megmérgezik az egész randevút. A spórolás nagy előny, de semmiképpen sem szabad túlzásba vinni a megtakarítást. Nem helyes egész életében a kanapén ülve nézni, ahogy a számláján összegyűlik a pénz. Az embernek képesnek kell lennie reagálni. Élveznie kell a pénzt, amit keres. Egy nagy megtakarítás biztosan nem hoz kéket az égből. Ha ez a fajta élet zavar, jobb, ha azonnal elengeded az ilyen partnert.

Meg kell hallgatnod a kolerikus kirohanásait

Nem volt időd megmosakodni Az ételek? Elfelejtetted lekapcsolni a villanyt? Vettél párodnak olyan sört, amit jelenleg nem iszik? Csak egy apró hiba kell hozzá, és a tető lángokban áll. Szeretettje dühös lesz, és az orrát a szeme közé olvassa. Mi a legrosszabb? Egy védő szót sem tudsz kimondani, különben tányérok repkednek a levegőben. Nem könnyű elviselni férje kolerikus rohamait. Az ilyen helyzetek annyira fájhatnak, hogy az arcát könnyek borítják. Egy ilyen baráttal való kapcsolat katasztrófával végződik. Inkább ne vegyen részt benne, és meneküljön előle.

Nem mozdul az anyja nélkül

Anya, anya és újra anya. Hallasz még valamit a kedvesedtől? Bizonyos helyzetekben átvette anyja véleményét és tetteit. Nem csinálna semmit, ami nem tetszett neki. A tőle származó gulyás mindig jobb lesz, mint tőled. Ha lehet, mindenhová magával viszi az anyját. Ti hárman gyakran töltitek együtt az időt. Egy ilyen partnerrel mindig második leszel. Szóval gondold át, megér-e a vele való kapcsolatod ekkora fáradságot.

Folyton kritizál téged

Ne egyél annyit, meg fogsz hízni! Tényleg fel akarod venni ezt a kék ruhát? Szörnyű ízlésed van. A fejére hulló kritika napirend. Ha a párod sokáig cserbenhagy, önbecsülésed nullára csökken. És ezt biztosan nem akarod. Nem szeret úgy, ahogy vagy? Akkor ne várj semmit, és azonnal engedd a vízbe. Biztosan találsz valakit, aki jobban tisztelni fog!


Hasonló cikkek

Tervezz meg egy hibátlan első randevút

Hosszú keresés után sikerült megtalálnia a megfelelőt? Több hete-hónapok óta csak levélből és telefonálásból ismeritek egymást? Szeretnétek élőben látni egymást? Félsz az első közös randitól, mert nem tudod hova és hogyan hívj meg egy nőt? Tekintse meg tippjeinket, amelyek segítenek megtervezni első randevúját.

Hogyan kell megszólítani egy férfit

Néhány nő még ma is vár egy fehér lovon ülő gyönyörű hercegre. Természetesen mindannyian szeretjük a Hamupipőke mesét, amelyben a herceg a választottját keresi. Hölgyeim, úgy gondolják ma is ez a helyzet? Sajnos nem. A huszonegyedik században élünk. Nagy változások történtek, és nemcsak a gazdaságban vagy a technológia területén, hanem a férfi és a nő kapcsolatában is. Kedves hölgyeim, ma már senki sem húzza fel a cipellőt a lábatokra, hacsak nem kéritek meg őket. Ne pazaroljátok az időt, és vegyétek a saját kezetekbe a jövőtöket.

Szerezd meg őket egy csókkal!

Talán már sok csókot kaptál. Talán még nem csókoltál meg igazán senkit. De mindig lehet tanulni valami újat! Hogyan biztosíthatod, hogy a másik soha ne felejtsen el? Nézze meg, hogyan teheti a csókját felejthetetlenné.

Mit ne kérdezz az első randin

Közeleg az első randevúd? Félsz attól, hogy valami nem helyénvalót mondasz? Írd le papírra azokat a dolgokat, amelyeket nem szabad mindenáron megkérdezned. Segítünk elkészíteni egy útmutatót arról, hogy mit ne mondj, hogy az első randevú ne legyen az utolsó.

Ne kezdj új kapcsolatot, ha...

Első randira mész, és abban reménykedsz, hogy ezúttal megtalálod a megfelelőt? Ezután nagyon figyeljen arra, hogy a partner hogyan viselkedik és hogyan fejezi ki magát a találkozás során. Ha már az első randin zavar valami, akkor jobb, ha a válladra veszi a lábát, és nem is kezd új kapcsolatba. Nézzük meg együtt, mely partnereket érdemes kerülni!

Légy szexi a sarkában

Nem titok, hogy a férfiak szeretik a magassarkút a nőkön. Akkor miért nem használja ki ezt? A sarkú cipő gyönyörűen meghosszabbítja a lábad, kellemesebb sétát varázsol neked, és mindenki hátat fordít neked. Nem elég neked? Nézze meg, hogyan segíthet a sarkú cipő a randevúzásban.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.