Honnan tudod, hogy a párod nem az?

Egy kapcsolat kezdete általában mindig jól megy. Szerelmesek vagytok egymásba, és úgy tűnik, ez egy életre szóló szerelem. De gyakran nehéz kideríteni, milyen is valójában a partner. Kinyitjuk a szemed. Megmutatjuk, hogy egyes úriemberek távol állnak álompartnerüktől.

Túl sokat spórolnak mindenen

Nagyon nehéz olyan férfival élni, akinek megfúrják a térdét a koronáért . Semmit nem fogsz élvezni vele. Nem fizet neked semmit, és ha igen, akkor több ezer csúnya megjegyzése lesz róla. Megbízhatóan megmérgezik az egész randevút. A spórolás nagy előny, de semmiképpen sem szabad túlzásba vinni a megtakarítást. Nem helyes egész életében a kanapén ülve nézni, ahogy a számláján összegyűlik a pénz. Az embernek képesnek kell lennie reagálni. Élveznie kell a pénzt, amit keres. Egy nagy megtakarítás biztosan nem hoz kéket az égből. Ha ez a fajta élet zavar, jobb, ha azonnal elengeded az ilyen partnert.

Meg kell hallgatnod a kolerikus kirohanásait

Nem volt időd megmosakodni Az ételek? Elfelejtetted lekapcsolni a villanyt? Vettél párodnak olyan sört, amit jelenleg nem iszik? Csak egy apró hiba kell hozzá, és a tető lángokban áll. Szeretettje dühös lesz, és az orrát a szeme közé olvassa. Mi a legrosszabb? Egy védő szót sem tudsz kimondani, különben tányérok repkednek a levegőben. Nem könnyű elviselni férje kolerikus rohamait. Az ilyen helyzetek annyira fájhatnak, hogy az arcát könnyek borítják. Egy ilyen baráttal való kapcsolat katasztrófával végződik. Inkább ne vegyen részt benne, és meneküljön előle.

Nem mozdul az anyja nélkül

Anya, anya és újra anya. Hallasz még valamit a kedvesedtől? Bizonyos helyzetekben átvette anyja véleményét és tetteit. Nem csinálna semmit, ami nem tetszett neki. A tőle származó gulyás mindig jobb lesz, mint tőled. Ha lehet, mindenhová magával viszi az anyját. Ti hárman gyakran töltitek együtt az időt. Egy ilyen partnerrel mindig második leszel. Szóval gondold át, megér-e a vele való kapcsolatod ekkora fáradságot.

Folyton kritizál téged

Ne egyél annyit, meg fogsz hízni! Tényleg fel akarod venni ezt a kék ruhát? Szörnyű ízlésed van. A fejére hulló kritika napirend. Ha a párod sokáig cserbenhagy, önbecsülésed nullára csökken. És ezt biztosan nem akarod. Nem szeret úgy, ahogy vagy? Akkor ne várj semmit, és azonnal engedd a vízbe. Biztosan találsz valakit, aki jobban tisztelni fog!


Hasonló cikkek

Megfelelő és nem megfelelő témák az első randevúhoz

Le van beszélve az első randevú? Hová mentek együtt? Melyik helyet választjátok? Miről fogtok beszélgetni? Aggódsz az első randevú miatt? Ne aggódj! Adunk pár tanácsot arról, hogy milyen témákról beszélj az első randin és arról, hogy miről ne.

Mit nem szeretnek a férfiak a nőkben az első randevúkon?

Hölgyeim, készülnétek az első randevúra? Akkor vigyázz! Az első találkozás döntő fontosságú lehet számodra. A férfiakat nem érdekli, hogy nézel ki. Elmondjuk, mit nem szeretnek a férfiak gyakran a nőkben!

❤szerelmet keresel?

Megpróbálja megtalálni a megfelelőt? Elveszti a siker reményét a sok sikertelen találkozó után? Változtass a randevúzáshoz való hozzáállásodon, és megtalálod a lelki társat. Ne randevúzzon a rosszakkal! Csak azokkal randevúzzon, akik megérdemlik az idejét! Nézzük meg, hogyan találhatunk szerelmet.

Amikor egy keresztény keresztényt keres

Manapság kissé trükkös lehet találkozni valakivel, aki osztja a keresztény hitét. Már csak azért sem, mert hazánkban kevés a gyakorló keresztény. Ha nem veszel részt közvetlenül egy olyan közösségben, amely nem csak a templomban találkozik, néha elveszettnek érezheted magad. Az utcán véletlenszerű emberekhez közeledni szó szerint tűt keres a szénakazalban. De ne essen kétségbe, soha semmi sem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

Még az időseknek is joguk van a szeretethez

Az emberek még idős korukban sem akarnak egyedül élni. És mivel érvényes az a szabály, hogy a szerelem minden életkorban virágzik, az idősek is igyekeznek találni valakit, akivel még sok szép pillanatot eltölthetnek. A probléma gyakran az, hogy az idősebbek félnek a randevúzástól. Hogyan keressenek párt, amikor már nem járnak olyan gyakran dolgozni vagy társasági életet, mint korábban? Mit szól majd hozzá a környezetük? Helyes-e új kapcsolatot kezdeni egy partner halála után? Ne aggódj a környezeted miatt, gondolj magadra. Sok lehetőség van. Nézzük meg őket!

Az egyedülálló élet előnyei

Szakítottál a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Az állandó kapcsolat nélküli életnek nagy előnyei vannak. Kár lenne, ha nem használnád őket. Tudja meg, mik a szingli élet előnyei.