Honnan tudod, hogy a párod nem az?

Egy kapcsolat kezdete általában mindig jól megy. Szerelmesek vagytok egymásba, és úgy tűnik, ez egy életre szóló szerelem. De gyakran nehéz kideríteni, milyen is valójában a partner. Kinyitjuk a szemed. Megmutatjuk, hogy egyes úriemberek távol állnak álompartnerüktől.

Túl sokat spórolnak mindenen

Nagyon nehéz olyan férfival élni, akinek megfúrják a térdét a koronáért . Semmit nem fogsz élvezni vele. Nem fizet neked semmit, és ha igen, akkor több ezer csúnya megjegyzése lesz róla. Megbízhatóan megmérgezik az egész randevút. A spórolás nagy előny, de semmiképpen sem szabad túlzásba vinni a megtakarítást. Nem helyes egész életében a kanapén ülve nézni, ahogy a számláján összegyűlik a pénz. Az embernek képesnek kell lennie reagálni. Élveznie kell a pénzt, amit keres. Egy nagy megtakarítás biztosan nem hoz kéket az égből. Ha ez a fajta élet zavar, jobb, ha azonnal elengeded az ilyen partnert.

Meg kell hallgatnod a kolerikus kirohanásait

Nem volt időd megmosakodni Az ételek? Elfelejtetted lekapcsolni a villanyt? Vettél párodnak olyan sört, amit jelenleg nem iszik? Csak egy apró hiba kell hozzá, és a tető lángokban áll. Szeretettje dühös lesz, és az orrát a szeme közé olvassa. Mi a legrosszabb? Egy védő szót sem tudsz kimondani, különben tányérok repkednek a levegőben. Nem könnyű elviselni férje kolerikus rohamait. Az ilyen helyzetek annyira fájhatnak, hogy az arcát könnyek borítják. Egy ilyen baráttal való kapcsolat katasztrófával végződik. Inkább ne vegyen részt benne, és meneküljön előle.

Nem mozdul az anyja nélkül

Anya, anya és újra anya. Hallasz még valamit a kedvesedtől? Bizonyos helyzetekben átvette anyja véleményét és tetteit. Nem csinálna semmit, ami nem tetszett neki. A tőle származó gulyás mindig jobb lesz, mint tőled. Ha lehet, mindenhová magával viszi az anyját. Ti hárman gyakran töltitek együtt az időt. Egy ilyen partnerrel mindig második leszel. Szóval gondold át, megér-e a vele való kapcsolatod ekkora fáradságot.

Folyton kritizál téged

Ne egyél annyit, meg fogsz hízni! Tényleg fel akarod venni ezt a kék ruhát? Szörnyű ízlésed van. A fejére hulló kritika napirend. Ha a párod sokáig cserbenhagy, önbecsülésed nullára csökken. És ezt biztosan nem akarod. Nem szeret úgy, ahogy vagy? Akkor ne várj semmit, és azonnal engedd a vízbe. Biztosan találsz valakit, aki jobban tisztelni fog!


Hasonló cikkek

A flörtölés iskolája tapasztalatlanoknak

Találkoztál már egy csodálatos férfival, de nem mertél flörtölni vele? Minden nap találkozik jóképű férfival munkába menet, de az a benyomása, hogy még nem vette észre a létezését? Mi van ezzel? Hadd tudjon rólad! Mutatunk 4 tippet, hogyan nyűgözd le az illetőt.

Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

Társkereső nők életkora szerint

Ha a nők egyedülállóak és gyermektelenek, általában meglehetősen könnyen találkoznak. Ha már elváltak, és gyerekeik vannak az előző kapcsolatból, az egy kicsit rosszabb. És mi a helyzet a már nyugdíjas korú nőkkel, akiknek élettársa meghalt? Hogyan változik a randevúzási siker az életkorral?

Hova menjünk az első randevún?

Azon gondolkodik, hova menjen az első randevún? Milyen helyet válasszunk, hogy ne legyen unalmasan hétköznapi, de ne riassza el párját túlzott extravaganciával? Tippeket hozunk egy "könnyű" első randevúhoz, amely meglep egyszerűségével és egyben eredetiségével. Akár randevúzni!

Hogyan ismerjük meg az igaz szerelmet?

Élete során valószínűleg sok ember elbűvölt. De honnan tudod, hogy ez szerelem vagy csak varázslat? Hogyan lehet felismerni egy szerelmet, amelyben megvan a lehetőség, hogy valami nagyobbá nőjön?

Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk, vagy mit ne tegyünk az első találkozáskor?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.