5 kérdés, amit fel kell tenni az első randin

Az ideális első randevú természetesen az, amikor eléggé megismeritek egymást ahhoz, hogy mindent megtudjatok egymásról, ami fontos, és szeretné újra látni egymást. De hogyan lehet ezt elérni? Akár hiszi, akár nem, néhány jól megcélzott kérdés többet árul el, mint gondolná. Nézze meg az 5 kérdést, amelyeket feltétlenül fel kell tennie.

Mi a legnagyobb eredménye?

Ez a kérdés jól működik "nyitó kérdésként". Adjon párjának gondolkodási időt, majd élénken érdeklődjön az iránt, hogy mit tart élete legnagyobb eredményének. Nem csak azt fogod megtanulni, ami neki fontos. Abból is sokat olvashat a karakterükről, ahogy a kérdésre válaszolnak.

Mi volt a legjobb nyaralás, amelyen valaha volt?

Ahelyett, hogy megkérdezné, hol szeretnének ha a jövőben be akar menni, kérdezze meg, hol jártak. Nem kell többé-kevésbé hiábavaló álmokat és vad fantáziákat kitalálniuk és pörögniük. A beszélgetés során megtudhatja, mit élveznek igazán, ha van egy pillanatuk magukra. Ezek a pillanatok nagy valószínűséggel a tiéd lesznek egy napon. És ami a legfontosabb, tökéletesen megmutatja, hogy partnere mit tart normálisnak és mi a jó, és milyen érzéke van a váratlan helyzetekhez.

Mit keres?

Hagyja ezt a kérdést másnak. később . Ez egyenesen a dolog lényegére vonatkozik, és először talán meglepheti partnerét. De ha mindketten belefáradtatok a hiábavaló keresgélésbe, ne habozzatok kérdezni. Mit akarsz egy kapcsolattól, miért keresel? Még ha visszafogott választ is adnak, akkor is többet tanulsz, mint egy óvatos táncolás.

Ha bármelyik „szupererőt” választhatnád, mi lenne az?

Valószínűleg ők nem veszi túl komolyan ezt a kérdést, de kit érdekel? Nem csak szigorúan hagyományos vagy "old school" egyénekkel fog randizni. És ez sokat elárul róluk, nem? Maga a képesség elmondja, hogy valószínűleg mely filmeket nézik vagy mit olvasnak. Az álmaik "szupererejük" önmagukra összpontosít, vagy másokon segítenek ezzel? És az egyének segítésének tekintik, vagy beavatkoznak a tömegekbe? Nagyon jól fogsz szórakozni vele?

Hogyan jössz ki a szüleiddel?

Ekkor már van egy kis elképzelésed, hogyan reagálnak majd az utolsó kérdésre és ennek megfelelően állíthatja be. A „Milyen a kapcsolatod a szüleiddel” egy kicsit más, mint a „Bizonyára nagyszerű voltál gyerekként. A szüleid biztosan büszkék rád, nem?” De egy kérdéssel úgyszólván két legyet megölsz egy csapásra. Többet megtudhat arról, milyen környezetből származik partnere, és milyen lesz valószínűleg. És azt is, hogyan kezelik a csapásokat vagy a balszerencsét. Kérdezzen!


Hasonló cikkek

5 dolog, amit kerülni kell az első randevún

Mész az első randira? Ez stresszel téged? Szeretnéd, ha az első randevúd tökéletes lenne? Igyekszel mindent megtenni? De az első közös találkozás előkészületei közepette elfelejtheti az egyszerű szabályokat. Milyen? Szabályok, amelyek nagy valószínűséggel a pert követő második randevúzást eredményezik. Tökéletes haj és tökéletesen vasalt ing nélkül is meg tudod csinálni! Szóval mit ne tegyünk?

Használj testbeszédet a kapcsolatteremtéshez

A beszéd 80%-át a nem verbális kommunikáció teszi ki. Használja a test titkos nyelvét, és garantálja, hogy mindig felveszi a kapcsolatot választott partnerével.

4 fajta partner, amelyet kerülni kell

Úgy érzi, hogy balszerencséje van a partnerekkel? Mindig olyan valakinek bizonyul, akivel egyszerűen nem tud együtt élni, pedig elsőre ideálisnak tűnt? Előfordulhat, hogy anélkül, hogy észrevennéd, ugyanolyan típusú partnereket választasz! Ne hagyd, hogy a tökéletes megjelenés megtévesszen. Mely típusokat érdemes elkerülni?

Nem találsz tökéletes kapcsolatot vagy megfelelőt. Létrehozni!

A tökéletesség az, amiért dolgozni kell. Ön személyesen és a kapcsolata is. Ha valami igazán tökéleteset akarsz, meg kell dolgoznod érte. Szerencsére ez nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik.

Társkereső nők életkora szerint

Ha a nők egyedülállóak és gyermektelenek, általában meglehetősen könnyen találkoznak. Ha már elváltak, és gyerekeik vannak az előző kapcsolatból, az egy kicsit rosszabb. És mi a helyzet a már nyugdíjas korú nőkkel, akiknek élettársa meghalt? Hogyan változik a randevúzási siker az életkorral?

Hogyan ismerkedj meg egy férfival, akit szeretsz?

Szeretsz egy férfit, de nem tudod, hogyan találkozz vele? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Nem nehéz, csak összeszedni kell a bátorságot.

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.