5 kérdés, amit fel kell tenni az első randin

Az ideális első randevú természetesen az, amikor eléggé megismeritek egymást ahhoz, hogy mindent megtudjatok egymásról, ami fontos, és szeretné újra látni egymást. De hogyan lehet ezt elérni? Akár hiszi, akár nem, néhány jól megcélzott kérdés többet árul el, mint gondolná. Nézze meg az 5 kérdést, amelyeket feltétlenül fel kell tennie.

Mi a legnagyobb eredménye?

Ez a kérdés jól működik "nyitó kérdésként". Adjon párjának gondolkodási időt, majd élénken érdeklődjön az iránt, hogy mit tart élete legnagyobb eredményének. Nem csak azt fogod megtanulni, ami neki fontos. Abból is sokat olvashat a karakterükről, ahogy a kérdésre válaszolnak.

Mi volt a legjobb nyaralás, amelyen valaha volt?

Ahelyett, hogy megkérdezné, hol szeretnének ha a jövőben be akar menni, kérdezze meg, hol jártak. Nem kell többé-kevésbé hiábavaló álmokat és vad fantáziákat kitalálniuk és pörögniük. A beszélgetés során megtudhatja, mit élveznek igazán, ha van egy pillanatuk magukra. Ezek a pillanatok nagy valószínűséggel a tiéd lesznek egy napon. És ami a legfontosabb, tökéletesen megmutatja, hogy partnere mit tart normálisnak és mi a jó, és milyen érzéke van a váratlan helyzetekhez.

Mit keres?

Hagyja ezt a kérdést másnak. később . Ez egyenesen a dolog lényegére vonatkozik, és először talán meglepheti partnerét. De ha mindketten belefáradtatok a hiábavaló keresgélésbe, ne habozzatok kérdezni. Mit akarsz egy kapcsolattól, miért keresel? Még ha visszafogott választ is adnak, akkor is többet tanulsz, mint egy óvatos táncolás.

Ha bármelyik „szupererőt” választhatnád, mi lenne az?

Valószínűleg ők nem veszi túl komolyan ezt a kérdést, de kit érdekel? Nem csak szigorúan hagyományos vagy "old school" egyénekkel fog randizni. És ez sokat elárul róluk, nem? Maga a képesség elmondja, hogy valószínűleg mely filmeket nézik vagy mit olvasnak. Az álmaik "szupererejük" önmagukra összpontosít, vagy másokon segítenek ezzel? És az egyének segítésének tekintik, vagy beavatkoznak a tömegekbe? Nagyon jól fogsz szórakozni vele?

Hogyan jössz ki a szüleiddel?

Ekkor már van egy kis elképzelésed, hogyan reagálnak majd az utolsó kérdésre és ennek megfelelően állíthatja be. A „Milyen a kapcsolatod a szüleiddel” egy kicsit más, mint a „Bizonyára nagyszerű voltál gyerekként. A szüleid biztosan büszkék rád, nem?” De egy kérdéssel úgyszólván két legyet megölsz egy csapásra. Többet megtudhat arról, milyen környezetből származik partnere, és milyen lesz valószínűleg. És azt is, hogyan kezelik a csapásokat vagy a balszerencsét. Kérdezzen!


Hasonló cikkek

Társkereső trendek

Már nem az a helyzet, hogy az emberek csak személyesen ismerkednek meg, és az első találkozásra mindig egy férfi hív meg. Teljesen más időben élünk. Nemcsak az életforma változik, hanem a randevúzási, randevúzási mód is. Nézze meg, hogyan!

A profilok leggyakoribb hibái

Amikor először regisztrál egy társkereső oldalra, valószínűleg nem tudja, mit írjon a profiljába, és mit hagyjon ki. És mi a helyzet a fotókkal? Személyes kérdésekre kell válaszolnia vagy sem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív? Elmondjuk a társkereső oldal felhasználóinak leggyakoribb hibákat. Kerülje el őket, és azonnal látja az eredményt!

Nincs párod? Nem számít! Élvezze a nyaralást nélküle!

Szeretné élvezni a nyári vakációt, de nincs olyan férfi a láthatáron, akivel el akarna menni? Nincs mit! Javában tombol a nyár, és joga van tetszés szerint élvezni a vakációt. Társ nélkül is játékosan csinálhatod.

Soha senki ne törje össze a szívedet!

Mindannyian félünk az összetört szívtől. Vannak közöttünk olyanok is, akik éppen azért nem akarnak senkit a testük közelébe engedni, mert félnek, hogy valaki tönkreteszi a szívét. Létezik egy egyszerűbb módszer a biztonság biztosítására. Százból 99-szer a következő csoportok valamelyikében talál szívszorítókat. Kerülje el őket.

Hogyan randevúzzon, ha rossz tapasztalatai vannak

A randevúzás gondolata ijesztő lehet. Főleg, ha rossz tapasztalataid vannak a kapcsolatokkal kapcsolatban. Az új szerelem lehetősége mellett mindig ott van a csalódás lehetősége is. Hogyan találkozzunk és ismerkedjünk akkor is, ha a tudatalatti félelem visszatart? Gyere, lépj túl rajta.

Hogyan befolyásolta a koronavírus az ismerkedést?

A koronavírus-járvány nemcsak az emberek életmódját, fogyasztói magatartását, a dolgok gazdasági oldalát érintette, hanem érzelmi oldalát is. A Covid-19 a randevúzási módra is hatással volt, és nagymértékben befolyásolta a bevett randevúzási technikákat is.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.