5 kérdés, amit fel kell tenni az első randin

Az ideális első randevú természetesen az, amikor eléggé megismeritek egymást ahhoz, hogy mindent megtudjatok egymásról, ami fontos, és szeretné újra látni egymást. De hogyan lehet ezt elérni? Akár hiszi, akár nem, néhány jól megcélzott kérdés többet árul el, mint gondolná. Nézze meg az 5 kérdést, amelyeket feltétlenül fel kell tennie.

Mi a legnagyobb eredménye?

Ez a kérdés jól működik "nyitó kérdésként". Adjon párjának gondolkodási időt, majd élénken érdeklődjön az iránt, hogy mit tart élete legnagyobb eredményének. Nem csak azt fogod megtanulni, ami neki fontos. Abból is sokat olvashat a karakterükről, ahogy a kérdésre válaszolnak.

Mi volt a legjobb nyaralás, amelyen valaha volt?

Ahelyett, hogy megkérdezné, hol szeretnének ha a jövőben be akar menni, kérdezze meg, hol jártak. Nem kell többé-kevésbé hiábavaló álmokat és vad fantáziákat kitalálniuk és pörögniük. A beszélgetés során megtudhatja, mit élveznek igazán, ha van egy pillanatuk magukra. Ezek a pillanatok nagy valószínűséggel a tiéd lesznek egy napon. És ami a legfontosabb, tökéletesen megmutatja, hogy partnere mit tart normálisnak és mi a jó, és milyen érzéke van a váratlan helyzetekhez.

Mit keres?

Hagyja ezt a kérdést másnak. később . Ez egyenesen a dolog lényegére vonatkozik, és először talán meglepheti partnerét. De ha mindketten belefáradtatok a hiábavaló keresgélésbe, ne habozzatok kérdezni. Mit akarsz egy kapcsolattól, miért keresel? Még ha visszafogott választ is adnak, akkor is többet tanulsz, mint egy óvatos táncolás.

Ha bármelyik „szupererőt” választhatnád, mi lenne az?

Valószínűleg ők nem veszi túl komolyan ezt a kérdést, de kit érdekel? Nem csak szigorúan hagyományos vagy "old school" egyénekkel fog randizni. És ez sokat elárul róluk, nem? Maga a képesség elmondja, hogy valószínűleg mely filmeket nézik vagy mit olvasnak. Az álmaik "szupererejük" önmagukra összpontosít, vagy másokon segítenek ezzel? És az egyének segítésének tekintik, vagy beavatkoznak a tömegekbe? Nagyon jól fogsz szórakozni vele?

Hogyan jössz ki a szüleiddel?

Ekkor már van egy kis elképzelésed, hogyan reagálnak majd az utolsó kérdésre és ennek megfelelően állíthatja be. A „Milyen a kapcsolatod a szüleiddel” egy kicsit más, mint a „Bizonyára nagyszerű voltál gyerekként. A szüleid biztosan büszkék rád, nem?” De egy kérdéssel úgyszólván két legyet megölsz egy csapásra. Többet megtudhat arról, milyen környezetből származik partnere, és milyen lesz valószínűleg. És azt is, hogyan kezelik a csapásokat vagy a balszerencsét. Kérdezzen!


Hasonló cikkek

Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

Menj a bevezetővel szemben. Hogyan leszünk leggyakrabban szerelmesek?

A randevúzás egy bonyolult játék, amely gyakrabban bizonyul kudarcnak, mint sikernek. Ennek ellenére mindannyian szeretünk vele játszani. Találkozz életed szerelmével, és nézd meg, hogyan lehetsz igazán szerelmes.

Elutasítás – a világ vége vagy nagy lehetőség?

Remélte, hogy megnyeri új felfedezésének szívét, de ő elutasított? Elégedetlen vagy vele, vagy nem érdekel? Mit jelent számodra az elutasítás? Életed értelmének vége vagy egy lehetőség, hogy találkozz valakivel, aki jobb?

Hogyan lehet helyesen profilt létrehozni?

Egy igazán érdekes profil létrehozása nem egyszerű. Az ideális profil első pillantásra megragadja a tekintetet, és másokat is szeretne találkozni veled. Vagy legalább olvassa el a részleteket rólad. Végezzen el néhány ötletet velünk, hogy emlékezetessé tegye profilját.

Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

Tanulj meg flörtölni

A flörtölés művészetét gyakran kötik extrovertált emberekhez, népszerű emberekhez, és egyszóval mindenkihez, aki szeret mutogatni. Tehát ha zártabb ember vagy, akkor nehezebb dolgod lesz. Természetesen nem fog tudni flörtölni. De ne ess kétségbe. A flörtölést ugyanúgy meg lehet tanulni, mint bármely más tevékenységet. hogyan kell csinálni?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.