5 kérdés, amit fel kell tenni az első randin

Az ideális első randevú természetesen az, amikor eléggé megismeritek egymást ahhoz, hogy mindent megtudjatok egymásról, ami fontos, és szeretné újra látni egymást. De hogyan lehet ezt elérni? Akár hiszi, akár nem, néhány jól megcélzott kérdés többet árul el, mint gondolná. Nézze meg az 5 kérdést, amelyeket feltétlenül fel kell tennie.

Mi a legnagyobb eredménye?

Ez a kérdés jól működik "nyitó kérdésként". Adjon párjának gondolkodási időt, majd élénken érdeklődjön az iránt, hogy mit tart élete legnagyobb eredményének. Nem csak azt fogod megtanulni, ami neki fontos. Abból is sokat olvashat a karakterükről, ahogy a kérdésre válaszolnak.

Mi volt a legjobb nyaralás, amelyen valaha volt?

Ahelyett, hogy megkérdezné, hol szeretnének ha a jövőben be akar menni, kérdezze meg, hol jártak. Nem kell többé-kevésbé hiábavaló álmokat és vad fantáziákat kitalálniuk és pörögniük. A beszélgetés során megtudhatja, mit élveznek igazán, ha van egy pillanatuk magukra. Ezek a pillanatok nagy valószínűséggel a tiéd lesznek egy napon. És ami a legfontosabb, tökéletesen megmutatja, hogy partnere mit tart normálisnak és mi a jó, és milyen érzéke van a váratlan helyzetekhez.

Mit keres?

Hagyja ezt a kérdést másnak. később . Ez egyenesen a dolog lényegére vonatkozik, és először talán meglepheti partnerét. De ha mindketten belefáradtatok a hiábavaló keresgélésbe, ne habozzatok kérdezni. Mit akarsz egy kapcsolattól, miért keresel? Még ha visszafogott választ is adnak, akkor is többet tanulsz, mint egy óvatos táncolás.

Ha bármelyik „szupererőt” választhatnád, mi lenne az?

Valószínűleg ők nem veszi túl komolyan ezt a kérdést, de kit érdekel? Nem csak szigorúan hagyományos vagy "old school" egyénekkel fog randizni. És ez sokat elárul róluk, nem? Maga a képesség elmondja, hogy valószínűleg mely filmeket nézik vagy mit olvasnak. Az álmaik "szupererejük" önmagukra összpontosít, vagy másokon segítenek ezzel? És az egyének segítésének tekintik, vagy beavatkoznak a tömegekbe? Nagyon jól fogsz szórakozni vele?

Hogyan jössz ki a szüleiddel?

Ekkor már van egy kis elképzelésed, hogyan reagálnak majd az utolsó kérdésre és ennek megfelelően állíthatja be. A „Milyen a kapcsolatod a szüleiddel” egy kicsit más, mint a „Bizonyára nagyszerű voltál gyerekként. A szüleid biztosan büszkék rád, nem?” De egy kérdéssel úgyszólván két legyet megölsz egy csapásra. Többet megtudhat arról, milyen környezetből származik partnere, és milyen lesz valószínűleg. És azt is, hogyan kezelik a csapásokat vagy a balszerencsét. Kérdezzen!


Hasonló cikkek

Hogyan kell csomagolni? Ez lehetséges milliók nélkül is a számláján!

Nem kell nagy pénztárca vagy Brad Pitt kinézete. Ehhez csak kirakott aranyásókat vagy felületes "libabőröket" pakolsz. A nők gyakrabban keresnek szerelmet, lelki társat, és röviden valakit, aki érzelmeket ébreszt bennük, mint a férfiak. Rendes, rendes lányt keresel? Így biztosan megkapod!

Hogyan flörtöljünk szövegesen

A technológia már nagyon gyakori része a modern társkeresésnek. Megmutatjuk, hogyan tud flörtölni csak a telefonjával. Ismerkedjen meg valakivel egy társkereső oldalon, és élvezze a szöveges flörtölést, mielőtt személyesen találkozna.

Hogyan ne égjen ki randevúzás közben

Megpróbálsz mindent megtenni, elolvasod a garantált randevúzási tanácsokat, jársz randevúzni, de hiába? Úgy érzi, hogy mások követelései néha őrültek? Nem számít, mit csinálsz, egyszerűen nem lehet mindenkivel találkozni, így egyedül maradsz. Fokozatosan kezdi elveszíteni magát abban, hogy mit tegyen, és mit kerüljön el. Végül azt fogja gondolni, hogy nem éri meg. Felismeritek egymást? Akkor olvasd el, hogyan ne égj ki randevúzás közben!

A leggyakoribb hibák a csábításban

Annyiszor elutasították, hogy egyenesen félsz a flörtöléstől? Nem tudja, hogyan garantálja az eredményeket? Hülyén érzed magad flörtölés közben? Mutatjuk a csábítás leggyakoribb hibáit. Kerülje el őket, és nem fog többé kudarcot vallani!

Nem mindennapi őszi randevú

Nem tudja, hova hívja meg szerelmét? Unod már a kávézókat és éttermeket? Úgy gondolja, hogy túl hideg van a céltalan, órákon át tartó sétákhoz? Mutatunk néhány tippet a nem mindennapi randevúkhoz, amelyeket most ősszel élvezhetsz.

Mire hívják fel a férfiak a nők figyelmét?

A férfiak mindenekelőtt a nők fizikai megjelenését értékelik, a nők jobban értékelik a férfi szívét. Ennek a mantrának köszönhetően szinte mindenki azt feltételezi, hogy csak a férfiaknak fontos a jó test, míg a nők csak azokban keresnek más tulajdonságokat, akikkel kapcsolatban állnak. Ez azonban nem 100%-ban így van. Nem csak az urak nézik. Még a hölgyek is tudják, hogyan kell értékelni. Azonban az urakkal ellentétben nekik nagyobb a hatókörük, és megfelelően használják is. Hogyan hívják fel tehát a férfiak a nők figyelmét?

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.