Megvan a megfelelő?

Találkozott már olyan férfival, aki megragadta a tekintetét, de nem tudja, hogy ő a megfelelő-e az Ön számára? Ezt a fizikai jelekből könnyen meg lehet állapítani. Elmondjuk, mit árulnak el róla a gesztusai.

Kézhelyzet

Ha randevúzni mész, figyeld a kezeit. Rád lopakodnak? Az ellenfél be akar támadni a személyes zónájába. Érdeklődést mutatott irántad. Ez akkor is érvényes, ha egy poharat vagy valamilyen személyes tárgyat mozdít feléd. Pont az ellenkezője, amikor a keze soha nem érinti az asztalt. Ez azt jelenti, hogy távolságot tart tőled, mert nem szeret téged nagyon.

Érintések

A férfi nagyon gyengéden és lassan simogatja a kezét és az arcát? Nagy tiszteletet tanúsít irántad, és komolyan gondol rád. Valószínűleg már együtt képzeli el az esküvőtöket. De ha csak a saját kezét érinti, vagy elhúzódik tőled, akkor kényelmetlenül érzi magát a társaságodban. Ha nem lenne durva, azonnal keresztbe tette a lábát előtted.

Fejszög

A társad felfelé tartja a fejét és a mellkasát a találkozásod nagy részében ? Ez jó jel, mert első látásra beleszeretett. Ha azonban egy férfi ebben a helyzetben keresztbe teszi a karját, akkor föléd emeli magát, és a személyisége a domináns. Ha kiegyensúlyozott kapcsolatot szeretnél, jobb, ha most menekülsz, mert ezzel a férfival állandóan alsóbbrendűnek éreznéd magad.

Szemkontaktus

Tekintetét a párja pupilláira összpontosítsa. Terjednek? Ez azt jelenti, hogy vonzalmat érez irántad, és szeretne jobban megismerni. A gyakori pislogás bizonytalanságot és stresszt jelez. Ebben az esetben finoman tudassa vele, hogy nem kell miattad idegeskednie. Ha egy férfi a tiédre szegezi a tekintetét, akkor bármi áron megpróbál lebuktatni. De valószínűleg csak egy éjszakára. A hasonmása hosszan a szemedbe néz? Ez azt jelenti, hogy törődik veled, és beleszeretett.

Mosolyog

Mosolyog rád, de nem mutatja a fogát? Ez azt jelenti, hogy nagyon kedvel téged. Ha partnered szája széles amerikai mosolyra nyúlik, az nem sok jót ígér számodra. Ez az ember nagyon önközpontú. Nem találsz benne szerelmet irántad.
Hasonló cikkek

Mit szólnál egy első randevúhoz?

Az első randevú mindig különleges és megismételhetetlen. Miért? Mert először látjátok egymást élőben, és minden rossz és jó még előttetek van. Az első találkozások nem csak tele vannak várakozásokkal, hanem stresszel is. Randira készülsz és pánikba kezdesz? Idegesen rágja a körmét az összes ujján? Ne csináld! Tippjeink segítségével nem fog eltévedni!

Mit kell kerülni egy kapcsolat elején?

Egy új kapcsolat első napjaiban vagy heteiben gyakorlatilag nem tudsz aludni. Mert folyton egymásra gondoltok. Minden szabad percét együtt töltitek. És ha nem, akkor legalább írj vagy hívj. Ennek ellenére gyakran megesik veled, hogy az új felfedezésed hirtelen leáll, és semmi sem lesz a születőben lévő kapcsolatból? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! Tekintse meg velünk az 5 leggyakoribb hibát egy új kapcsolat kialakításában.

Egyedülálló anya és társkeresés

Mondta a nagymamája, hogy gyerek mellett soha többé nem talál senkit? Lehet, hogy korábban is így volt, de most már nem! Gyerekkel is mindent lehet kezelni. És nem számít, hogy elvált anya vagy elhagyott egyedülálló anya. Elhozzuk a legjobb tippeket a randevúzáshoz, még akkor is, ha gyermeked van otthon.

Ez nem egy társkereső oldal, mint egy társkereső oldal

Számtalan online társkereső oldal létezik manapság. Tehát ha úgy dönt, hogy elkezd randevúzni az interneten, ki kell választania a megfelelőt. Választhat a kapcsolat típusa, a partnerek irányultsága vagy például akár a kinézete szerint is. Tekintse meg velünk, milyen társkereső oldalak léteznek a piacon!

5 kérdés, amit fel kell tenni az első randin

Az ideális első randevú természetesen az, amikor eléggé megismeritek egymást ahhoz, hogy mindent megtudjatok egymásról, ami fontos, és szeretné újra látni egymást. De hogyan lehet ezt elérni? Akár hiszi, akár nem, néhány jól megcélzott kérdés többet árul el, mint gondolná. Nézze meg az 5 kérdést, amelyet ne felejtsen el feltenni.

Szelídítse meg a randevúzási izgalmait

A randevúzási szorongás az egyik leggyakoribb oka annak, hogy nem tud kapcsolatba lépni? Minél jobban szeretsz valakit, annál idegesebb vagy. És még inkább meg sem mered közelíteni az illetőt. Négy technikát mutatunk be az idegesség gyors és hatékony megszelídítésére.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.