Megvan a megfelelő?

Találkozott már olyan férfival, aki megragadta a tekintetét, de nem tudja, hogy ő a megfelelő-e az Ön számára? Ezt a fizikai jelekből könnyen meg lehet állapítani. Elmondjuk, mit árulnak el róla a gesztusai.

Kézhelyzet

Ha randevúzni mész, figyeld a kezeit. Rád lopakodnak? Az ellenfél be akar támadni a személyes zónájába. Érdeklődést mutatott irántad. Ez akkor is érvényes, ha egy poharat vagy valamilyen személyes tárgyat mozdít feléd. Pont az ellenkezője, amikor a keze soha nem érinti az asztalt. Ez azt jelenti, hogy távolságot tart tőled, mert nem szeret téged nagyon.

Érintések

A férfi nagyon gyengéden és lassan simogatja a kezét és az arcát? Nagy tiszteletet tanúsít irántad, és komolyan gondol rád. Valószínűleg már együtt képzeli el az esküvőtöket. De ha csak a saját kezét érinti, vagy elhúzódik tőled, akkor kényelmetlenül érzi magát a társaságodban. Ha nem lenne durva, azonnal keresztbe tette a lábát előtted.

Fejszög

A társad felfelé tartja a fejét és a mellkasát a találkozásod nagy részében ? Ez jó jel, mert első látásra beleszeretett. Ha azonban egy férfi ebben a helyzetben keresztbe teszi a karját, akkor föléd emeli magát, és a személyisége a domináns. Ha kiegyensúlyozott kapcsolatot szeretnél, jobb, ha most menekülsz, mert ezzel a férfival állandóan alsóbbrendűnek éreznéd magad.

Szemkontaktus

Tekintetét a párja pupilláira összpontosítsa. Terjednek? Ez azt jelenti, hogy vonzalmat érez irántad, és szeretne jobban megismerni. A gyakori pislogás bizonytalanságot és stresszt jelez. Ebben az esetben finoman tudassa vele, hogy nem kell miattad idegeskednie. Ha egy férfi a tiédre szegezi a tekintetét, akkor bármi áron megpróbál lebuktatni. De valószínűleg csak egy éjszakára. A hasonmása hosszan a szemedbe néz? Ez azt jelenti, hogy törődik veled, és beleszeretett.

Mosolyog

Mosolyog rád, de nem mutatja a fogát? Ez azt jelenti, hogy nagyon kedvel téged. Ha partnered szája széles amerikai mosolyra nyúlik, az nem sok jót ígér számodra. Ez az ember nagyon önközpontú. Nem találsz benne szerelmet irántad.
Hasonló cikkek

A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik

Az amerikai romantikus filmek tele vannak vele. Az osztálybajnok az osztály leghétköznapibb lányát választotta feleségül. A környék legnagyobb szépsége egy tucat agglegénnyel randevúz. Ez nem túl gyakori az életben. Néha azonban megállsz, és elgondolkozol, hogy a szóban forgó kettő hogyan lehet együtt. A válasz egyszerű! A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik. Mi másból állhat még ez a legendás karizma?

Társkereső vagy mobilalkalmazás?

Az utcai randevúzás szinte a múlté. Elsőként az internetes társkereső oldalak jelentek meg, amelyek a kezdeti szkepticizmus ellenére nagy sikereket ünnepeltek és ünnepelnek ma is. És már kaptunk olyan társkereső pályázatokat, amelyek közvetlenül a mobiltelefonodra küldik a partnerajánlatokat. Bárhová mész, tudod, mi történik. Megéri beszerezni egyet magának?

Készen állsz egy új kapcsolatra?

Egy új kapcsolat gyönyörű dolog. Újra szerelmes vagy, gyönyörű a világ, és hiszed, hogy új felfedezéseddel ezúttal sikerülni fog. De 100%-ig biztos benne? Ahhoz, hogy egy új kapcsolatnak legyen esélye, bizonyos feltételeknek teljesülniük kell. Ellenkező esetben ismét szakítás vár rád, nagy valószínűséggel ugyanazok az okok miatt, mint az előző kapcsolatban. Jelölje be a következő pontokat. Ha nyolcból legalább hattal találkoztok, tiszta fejjel fussatok randevúzni.

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Találkozzunk biztonságosan!

Szeretnél találkozni valakivel? Online randevúzásra gondolsz? Az internetes "hirdetések" segítségével kényelmes, gyors és nem kell szégyellnie magát. A nagyszámú pozitívum mellett az online társkeresés bizonyos kockázatokkal is jár. Tanácsot adunk, hogyan kerülje el őket.

Menj a bevezetővel szemben. Hogyan leszünk leggyakrabban szerelmesek?

A randevúzás egy bonyolult játék, amely gyakrabban bizonyul kudarcnak, mint sikernek. Ennek ellenére mindannyian szeretünk vele játszani. Találkozz életed szerelmével, és nézd meg, hogyan lehetsz igazán szerelmes.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.