Megvan a megfelelő?

Találkozott már olyan férfival, aki megragadta a tekintetét, de nem tudja, hogy ő a megfelelő-e az Ön számára? Ezt a fizikai jelekből könnyen meg lehet állapítani. Elmondjuk, mit árulnak el róla a gesztusai.

Kézhelyzet

Ha randevúzni mész, figyeld a kezeit. Rád lopakodnak? Az ellenfél be akar támadni a személyes zónájába. Érdeklődést mutatott irántad. Ez akkor is érvényes, ha egy poharat vagy valamilyen személyes tárgyat mozdít feléd. Pont az ellenkezője, amikor a keze soha nem érinti az asztalt. Ez azt jelenti, hogy távolságot tart tőled, mert nem szeret téged nagyon.

Érintések

A férfi nagyon gyengéden és lassan simogatja a kezét és az arcát? Nagy tiszteletet tanúsít irántad, és komolyan gondol rád. Valószínűleg már együtt képzeli el az esküvőtöket. De ha csak a saját kezét érinti, vagy elhúzódik tőled, akkor kényelmetlenül érzi magát a társaságodban. Ha nem lenne durva, azonnal keresztbe tette a lábát előtted.

Fejszög

A társad felfelé tartja a fejét és a mellkasát a találkozásod nagy részében ? Ez jó jel, mert első látásra beleszeretett. Ha azonban egy férfi ebben a helyzetben keresztbe teszi a karját, akkor föléd emeli magát, és a személyisége a domináns. Ha kiegyensúlyozott kapcsolatot szeretnél, jobb, ha most menekülsz, mert ezzel a férfival állandóan alsóbbrendűnek éreznéd magad.

Szemkontaktus

Tekintetét a párja pupilláira összpontosítsa. Terjednek? Ez azt jelenti, hogy vonzalmat érez irántad, és szeretne jobban megismerni. A gyakori pislogás bizonytalanságot és stresszt jelez. Ebben az esetben finoman tudassa vele, hogy nem kell miattad idegeskednie. Ha egy férfi a tiédre szegezi a tekintetét, akkor bármi áron megpróbál lebuktatni. De valószínűleg csak egy éjszakára. A hasonmása hosszan a szemedbe néz? Ez azt jelenti, hogy törődik veled, és beleszeretett.

Mosolyog

Mosolyog rád, de nem mutatja a fogát? Ez azt jelenti, hogy nagyon kedvel téged. Ha partnered szája széles amerikai mosolyra nyúlik, az nem sok jót ígér számodra. Ez az ember nagyon önközpontú. Nem találsz benne szerelmet irántad.
Hasonló cikkek

Mit csináljunk az első közös hétvégén?

Alig várja az első közös hétvégét? Nem tudja, hová menjen új partnerével? Merítsen ihletet garantált tippjeinkből, és élvezze az első közös hétvégét.

Hogyan lehet legyőzni az idegességet és közelíteni egy nőt

A nőhöz való közeledés a legrosszabb rémálma lehet. Vagy fordítva, egy séta a rózsakertben. Rajtad múlik, hogyan viszonyulsz a randevúzáshoz. Olvasson el négy praktikus tippet, hogyan rázhatja le idegességét, és hogyan közeledhet könnyedén álmai partneréhez.

Mit szólnál a fiúkhoz

A legtöbb lány több jóképű férfival is találkozott élete során. Lehet buszon, villamoson vagy vásárlás közben. Sajnos gyakran nem volt bátorságuk felkeresni az érintettet, vagy nem tudták, hogyan tegyék ezt. Ez a te eseted is? Tanácsot adunk néhány lépésben, amelyek elősegítik a sikert.

Hogyan kell megszólítani egy férfit

Néhány nő még ma is vár egy fehér lovon ülő gyönyörű hercegre. Természetesen mindannyian szeretjük a Hamupipőke mesét, amelyben a herceg a választottját keresi. Hölgyeim, úgy gondolják ma is ez a helyzet? Sajnos nem. A huszonegyedik században élünk. Nagy változások történtek, és nemcsak a gazdaságban vagy a technológia területén, hanem a férfi és a nő kapcsolatában is. Kedves hölgyeim, ma már senki sem húzza fel a cipellőt a lábatokra, hacsak nem kéritek meg őket. Ne pazaroljátok az időt, és vegyétek a saját kezetekbe a jövőtöket.

Mi a teendő, ha a szüleid elárulnak egy kapcsolatodból?

Beleszeretett valakibe, akit a szülei nem helyeselnek? Nem számít, hogy tizenöt vagy ötven éves. A szülői elutasítás nagyon erős lehet részükről, és nagyon fájdalmas lehet az Ön számára. Mielőtt a diplomata, vagy ami még rosszabb, az ellenfél szerepébe lépne, vegye figyelembe a következő tényeket.

Milyen férfiakkal nem kezdesz inkább?

Sok férfi van a világon, akivel a párkapcsolat egy nagy pokol. Különféle rossz szokásoktól szenvednek, vagy nagyon kolerikusak. A velük való kapcsolat tehát biztosan nem séta a parkban. A cikk elolvasása után azonnal világossá válik számodra, hogy mely férfiakkal nem szeretnél kapcsolatba kerülni.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.