Hogyan lehet megbízhatóan elriasztani egy férfit?

Nem tud valakit megismerni? Nem mintha félénk lennél, de a férfiak csak elkerülnek! Vagy az első találkozás után nem jelentkeznek? Nem tudja mi a probléma? Lehet, hogy olyasmit tesz, ami megbízhatóan elbátortalanítja potenciális partnereit. Tudjuk, mi lehet az!

Túl szexi vagy

Szeretnél vonzó lenni, ezért mindent megteszel, hogy ez megtörténjen. A férfiak szeretnek nézni! V-nyakú, miniszoknya, tűsarkú. A legjobb vörös rúzs és méteres szempillák? Nem! Éppen ellenkezőleg, olcsónak tűnik. A legdögösebb olyan, mint egy véletlenül szabaddá váló váll, szűk nadrágban lévő lábak vagy csak egy csipetnyi dekoltázs. Legyen kifinomult és egyben szexi!

A dinamittal megszegi a konvenciókat

Bedőlt a paleo diétának, csak biokozmetikumokat használ, és főleg kerékpárral mozog a városban? Dicséretes, hogy megvannak az elveid. De semmit sem szabad túlzásba vinni! Ha azonnal előadja az embernek, hogy mit csinál rosszul, nem nyeri el a tetszését. Törje meg a konvenciókat, de ne egyszerre.

Túlságosan tehetetlen vagy

A férfiak vadászok és védelmezők. Gondoskodni akarnak választottjukról. De itt sem szabad túlzásba vinni! Ne hívd mindenben segítségül. Hagyd magadra vigyázni. De ugyanakkor légy egészségesen magabiztos! Hagyja magát megvédeni egy agresszív részeg ellen, rendelje meg magának az italt.

Játszott valaki mással

A bár közepén ül, még akkor is, ha szívesebben asztal az ablak mellett? Viselsz bő, csajos szoknyát, pedig nadrágban érzed magad a legjobban? Mindenki meg tudja mondani, mikor érzi magát kényelmetlenül. És a férfiak mindig érezni fogják, hogy valamiért játszol! Akkor miért kellene megismerniük? Végül is egyáltalán nem TE vagy. Mutasd meg belső szépségedet!


Hasonló cikkek

A hivatalos randevúzási szabályok covid idején

A „koronavírus-korszakban” való randevúzás nem túl ideális. A bezárt időszak nem túl kedvez az összejövetelnek, azonban bizonyos óvatossággal el lehet menni egy új partnerrel randevúzni, és maximálisan élvezni a találkozást.

Milyen gesztusokat ne tegyen egy randevún?

Minden randevút sikertelenül hagyja el, még akkor is, ha a találkozó előtt több hétig SMS-ezett, és a dolgok több mint ígéretesnek tűntek? Ne keressen azonnal hibát a megjelenésében vagy a megvitatott témákban. Az, hogy hogyan hatunk másokra, többek között olyan gesztusok, amelyekről egyáltalán nem vagyunk tudatában. Tanácsot adunk, hogy mely gesztusokat kerülje el a megbeszélésen.

Melyik férfi ne randevúzna pusztán logikus okokból?

Cikkeink alapján már eleget tud a féltékeny emberekről, a fösvényekről és az anyukákról. Azt is ismeri, hogy milyen buktatók járnak egy túl öreg férfival, vagy fordítva, egy nyuszival való randevúzással kapcsolatban. De vannak ideálisnak tűnőek is, amelyeket pusztán logikai okokból kerülni kell. Milyen férfiak ezek?

Mit szólnál a vonzalomhoz?

Mindenki olyasmit keres, ami vonzza az ellenkező nemet. Ideális esetben olyasvalamit, hogy kényelmesen ülhessen, várjon és vegyen az étlapról. Szeretnéd tudni a vonzalom titkát? Sajnos nem elég csak a pólót vagy a frizurát megváltoztatni. A fő tényező a feromonok.

Hogyan lehet lenyűgözni a férfiakat?

Nem minden nő képes ugyanannyira lenyűgözni a férfiakat, és így elnyerni a tetszésüket. Vannak nők, akik azonnal zsákba tudnak hozni egy férfit, másoknak nagy problémáik vannak a randevúzással. Miért? Talán azért, mert nem ismerik a megfelelő "csomagolási" technikát. Vessen egy pillantást tippjeinkre, és hirtelen könnyebbé válik számodra a randevúzás.

Egy ilyen első randevú után ne menj el még egyre

Az első, tapogatózó dátum gyakran kritikus. Értékelitek egymást, és megtudjátok, hogy partnerként legalább valamennyire kompatibilisek vagytok-e. A legtöbben sokat foglalkozunk magunkkal, azzal a céllal, hogy a lehető legjobb benyomást keltsük. Ezúttal nagyon erősen összpontosítson arra, hogy melyik témák izgatják legjobban partnerét. A következőnél jobb, ha nem megy el a következő találkozóra.