Honnan tudod, hogy nem leszel egy pár?

Van olyan barátod, akihez vonzódsz? A szex rendben van vele, de a szerelem nem jelent meg köztetek? Tanácsot adunk neked, hogyan ismerd fel, hogy ti ketten biztosan nem alkottok párat!

Mindegyikőtöknek más a célja

Mindketten másra vágytok. Szeretnél elutazni valahova, de párod egy csomó gyereket tervez. Ha az életcéljaid nem egyeznek, nem találod meg az utat egymáshoz. Nem kétséges, hogy nagyszerű barátok maradnak. De soha nem leszel szerelmi partner, hacsak nem változtatod meg a prioritásaidat az életedben. De ez ritkán történik meg. Inkább számíts arra, hogy ti ketten soha nem lesztek egy pár.

A függetlenség megfelel Önnek

Teljesen elégedett a jólétével és függetlenségével. Nem kell kötődned a szexbarátodhoz. Nem kell semmire korlátoznod magad. Elmegyünk együtt egy kávéra, kirándulni, és nem hagyjuk ki a forró szexet? Nem kell partnerproblémákkal küzdened? Mindketten külön éltek? Jelenleg a lehető legjobb megoldás, ha időd ura lenni.

Nem működik a kémia

Szex? Igen. Szeretet? Nem, köszönöm. Lehetne partner, de van egy fogás. Ha a kémia nem elég erős, akkor nem fog működni. Ne hajtsd le a fejed. Egyes helyzetekben jobb, ha egy jó barátod van, mint egy állandó partner.

Nem hajlandó kompromisszumot kötni

Nagyon szereted a barátodat. Nem tudna ellenállni a vele való kapcsolatnak. De van egy probléma. Képtelen vagy kompromisszumot kötni egy kapcsolatban? Nem tud alkalmazkodni egy másik emberhez? Úgy érzed, hogy még nem állsz készen egy komoly kapcsolatra? Jobb, ha nem kérsz többet a barátodtól/barátnődtől, mint a szexet.

Más egyénekhez is vonzódsz

Kedveled a barátodat, de szívesen szexelnél másokkal is. De ha képzeletében másra vágyik, mint a partnerére, akkor valami nincs rendben. Valószínűleg nem vagy annyira szerelmes, hogy egy pár legyél.


Hasonló cikkek

Ne keverje össze az online randevúzást az online vásárlással!

Az internetes társkereső térnyerése sok félénk vagy alkalmazott embernek segített megtalálni élete szerelmét. Az internet azonban bizonyos veszélyeket is rejteget. Pszichológusok és párkapcsolati szakértők szerint a túl sok egyszerűség ahhoz a hajlamhoz vezet, hogy úgy válasszunk partnert, mint egy zsömle a boltban.

Egyedülálló anya és társkeresés

Mondta a nagymamája, hogy gyerek mellett soha többé nem talál senkit? Lehet, hogy korábban is így volt, de most már nem! Gyerekkel is mindent lehet kezelni. És nem számít, hogy elvált anya vagy elhagyott egyedülálló anya. Elhozzuk a legjobb tippeket a randevúzáshoz, még akkor is, ha gyermeked van otthon.

Az online társkeresés nem átverés!

Szeretné végre megtalálni a megfelelőt? Próbáld ki egy társkereső oldalon. Ne hagyja magát elriasztani egyes felhasználók negatív véleményei. Meggyőzzük, hogy az online randevúzás teljesen biztonságos. Nem kell mást tenned, mint egy kicsit körültekintőnek lenni, és mindenekelőtt kiválasztani a megfelelő társkereső oldalt!

Az ideális férfi 6 jellemzője

A randevúzások világa hatalmas, különösen az új technológiával. Ne pazarolja az idejét olyan férfiakkal, akik nem érdemlik meg a figyelmet. Ha találkozni akarsz a megfelelővel, egyszerűen keresd azokat a tulajdonságokat, amelyekkel az igazi ideális férfi rendelkezik. Mik ezek a jellemzők?

Ha egy nőnek megvan ez a 8 tulajdonsága, ne engedd el

Minden hosszú távú kapcsolatban előbb-utóbb felvetődik a kérdés: "Szeretném életem hátralévő részét ezzel a személlyel leélni?" Ha kíváncsi vagy a barátnődre, olvass tovább.

Menj a bevezetővel szemben. Hogyan leszünk leggyakrabban szerelmesek?

A randevúzás egy bonyolult játék, amely gyakrabban bizonyul kudarcnak, mint sikernek. Ennek ellenére mindannyian szeretünk vele játszani. Találkozz életed szerelmével, és nézd meg, hogyan lehetsz igazán szerelmes.

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.