Honnan tudod, hogy nem leszel egy pár?

Van olyan barátod, akihez vonzódsz? A szex rendben van vele, de a szerelem nem jelent meg köztetek? Tanácsot adunk neked, hogyan ismerd fel, hogy ti ketten biztosan nem alkottok párat!

Mindegyikőtöknek más a célja

Mindketten másra vágytok. Szeretnél elutazni valahova, de párod egy csomó gyereket tervez. Ha az életcéljaid nem egyeznek, nem találod meg az utat egymáshoz. Nem kétséges, hogy nagyszerű barátok maradnak. De soha nem leszel szerelmi partner, hacsak nem változtatod meg a prioritásaidat az életedben. De ez ritkán történik meg. Inkább számíts arra, hogy ti ketten soha nem lesztek egy pár.

A függetlenség megfelel Önnek

Teljesen elégedett a jólétével és függetlenségével. Nem kell kötődned a szexbarátodhoz. Nem kell semmire korlátoznod magad. Elmegyünk együtt egy kávéra, kirándulni, és nem hagyjuk ki a forró szexet? Nem kell partnerproblémákkal küzdened? Mindketten külön éltek? Jelenleg a lehető legjobb megoldás, ha időd ura lenni.

Nem működik a kémia

Szex? Igen. Szeretet? Nem, köszönöm. Lehetne partner, de van egy fogás. Ha a kémia nem elég erős, akkor nem fog működni. Ne hajtsd le a fejed. Egyes helyzetekben jobb, ha egy jó barátod van, mint egy állandó partner.

Nem hajlandó kompromisszumot kötni

Nagyon szereted a barátodat. Nem tudna ellenállni a vele való kapcsolatnak. De van egy probléma. Képtelen vagy kompromisszumot kötni egy kapcsolatban? Nem tud alkalmazkodni egy másik emberhez? Úgy érzed, hogy még nem állsz készen egy komoly kapcsolatra? Jobb, ha nem kérsz többet a barátodtól/barátnődtől, mint a szexet.

Más egyénekhez is vonzódsz

Kedveled a barátodat, de szívesen szexelnél másokkal is. De ha képzeletében másra vágyik, mint a partnerére, akkor valami nincs rendben. Valószínűleg nem vagy annyira szerelmes, hogy egy pár legyél.


Hasonló cikkek

6 lépés a beszélgetés megkezdéséhez a társkereső olalon

Első benyomást kétszer nem csinálsz. Ezt ne felejtsd el! Ez ugyanúgy vonatkozik az első üzenet küldésére is. Ha találtál valakit, aki tetszik neked, akkor biztosan olyan üzenetet szeretnél neki küldeni, amelyre biztos választ kapsz. Ne pazarold feleslegesen az esélyt. Íme néhány tipp a kezdéshez.

Hogyan lehet online ismerkedni?

Egyre többen ismerkednek meg egymással az interneten keresztül. Legyen szó félénkségről, időhiányról vagy éppen a digitális korszakról, ezeknek az embereknek az internet a legjobb lehetőség arra, hogy élettársat találjanak. A bizonyos bizonyosság is szerepet játszik. Sokkal többet megtudhat egy profilból, mint egy bárban való üdvözlésből. Bizonyos szabályok azonban itt is érvényesek, ami megkönnyítheti a randevúzást. Vagy éppen ellenkezőleg, megnehezíti. Hogyan kezdjünk randevúzni az interneten?

Vigyázz, melyik társkereső oldalra iratkozz fel!

Keresed kedvesedet az interneten, és hajlandó vagy külön fizetni a jobb online társkereső szolgáltatásokért? Gondosan válassza ki, kinek küldi a pénzt!

Az első találkozás mögötted. Mi a következő lépés?

Sikeresen befejezte az első randevút. De nem tudja, hogyan folytassa a randevúzást? Hogyan viselkedjünk úgy, hogy ne rontsuk el a csodálatos kezdést? A kutatások azt mutatják, hogy az idegesség az első találkozás után alábbhagy, de nagyon hamar visszatér. És ez pontosan a következtetésektől és az elvárásoktól való félelem miatt van így, amit a partnered megfogalmaz veled szemben. Készítettünk néhány tippet, hogy mit tegyünk (ne tegyünk) közvetlenül az első randevú után.

A vonzalom titka

Ön azon nők közé tartozik, akiknek a természet szimmetrikus formákat és kellemes arcot adott? Vagy nem vagy egészen biztos a saját szépségedben? Ennek ellenére előfordulhat, hogy a megjelenés nem minden. A vonzerő többek között attól is függ, hogyan viselkedik és hogyan gondolkodik. Mi tehát a vonzalom titka?

Szerelem érett korban

Akár húsz, akár hetven éves, joga van a szerelemhez. Az emberek egész életükben szerelmesek, és senki sem mondja, hogy öregkorodban szinglinek kell maradnod! Az életkor egyre hosszabb, és senki sem akar egyedül lenni, amikor még tele van erővel. A szeretet a hetvenes éveikben járó emberek között csak egy kicsit más, mint a fiatalok között. Hogyan? Olvassa el és megtudja.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.