Honnan tudod, hogy nem leszel egy pár?

Van olyan barátod, akihez vonzódsz? A szex rendben van vele, de a szerelem nem jelent meg köztetek? Tanácsot adunk neked, hogyan ismerd fel, hogy ti ketten biztosan nem alkottok párat!

Mindegyikőtöknek más a célja

Mindketten másra vágytok. Szeretnél elutazni valahova, de párod egy csomó gyereket tervez. Ha az életcéljaid nem egyeznek, nem találod meg az utat egymáshoz. Nem kétséges, hogy nagyszerű barátok maradnak. De soha nem leszel szerelmi partner, hacsak nem változtatod meg a prioritásaidat az életedben. De ez ritkán történik meg. Inkább számíts arra, hogy ti ketten soha nem lesztek egy pár.

A függetlenség megfelel Önnek

Teljesen elégedett a jólétével és függetlenségével. Nem kell kötődned a szexbarátodhoz. Nem kell semmire korlátoznod magad. Elmegyünk együtt egy kávéra, kirándulni, és nem hagyjuk ki a forró szexet? Nem kell partnerproblémákkal küzdened? Mindketten külön éltek? Jelenleg a lehető legjobb megoldás, ha időd ura lenni.

Nem működik a kémia

Szex? Igen. Szeretet? Nem, köszönöm. Lehetne partner, de van egy fogás. Ha a kémia nem elég erős, akkor nem fog működni. Ne hajtsd le a fejed. Egyes helyzetekben jobb, ha egy jó barátod van, mint egy állandó partner.

Nem hajlandó kompromisszumot kötni

Nagyon szereted a barátodat. Nem tudna ellenállni a vele való kapcsolatnak. De van egy probléma. Képtelen vagy kompromisszumot kötni egy kapcsolatban? Nem tud alkalmazkodni egy másik emberhez? Úgy érzed, hogy még nem állsz készen egy komoly kapcsolatra? Jobb, ha nem kérsz többet a barátodtól/barátnődtől, mint a szexet.

Más egyénekhez is vonzódsz

Kedveled a barátodat, de szívesen szexelnél másokkal is. De ha képzeletében másra vágyik, mint a partnerére, akkor valami nincs rendben. Valószínűleg nem vagy annyira szerelmes, hogy egy pár legyél.


Hasonló cikkek

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Eleged van abból, hogy állandóan szingli legyél? Szeretne társat találni, de gondjai vannak? Tudja meg, miért.

Miért nem tartósak a kapcsolataid?

Még mindig óriási a nyomás, hogy „valakivel legyek”. Ráadásul az életkorral növekszik. Senki sem akar öreglegény vagy pörgős lenni. Ezért folyamatosan új kapcsolatokba veti bele magát. De mi a teendő, ha nincs ilyen? Olvass tovább! Tudjuk, miért van ez!

Első randira mész? Mit viselni?

Mindenki jól akar kinézni az első randin. Mivel biztosan ideges leszel, hogy hogyan fog sikerülni az első közös randevúd, ne bonyolítsd a helyzetet azzal, hogy olyasmit viselsz, amiben nem vagy kényelmesen. Egyszerűen csak azt viselje, amiben jól érzi magát. Ne próbálj mássá tenni magad. Párod nem fogja értékelni, és még jobban stresszes leszel, teljesen feleslegesen.

Hogyan találhatsz szerelmet, ha introvertált vagy

Introvertáltnak lenni csodálatos. Önellátó, megfontolt és nagyszerű munkás vagy. De mindenki azt akarja, hogy szeressék, beleértve az introvertáltakat is. De ehhez emberek közé kell menni, nem? És ezt a legtöbb introvertált inkább kerüli. Ne essen kétségbe, megtalálhatja élete szerelmét anélkül, hogy extrovertáltra váltana. Beszéljük meg, hogyan kell csinálni.

Készítse el a tökéletes profilt

Az online társkereső minden évben felkapott és egyre népszerűbb. A társkereső oldalakon viszonylag könnyű ideális partnert találni. Szeretnél fiókot létrehozni ezek valamelyikén, és még mindig tétovázik, hogyan is hozza létre pontosan a profilját? Tanácsot adunk.

6 jel, hogy tudni fogja, hogy megéri az idejét

Találkozott már valakivel, és tétovázik, hogy adjon-e esélyt a kapcsolatának, és folytassa a találkozást? Akkor gondold át ezt a hat dolgot.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.