Honnan tudod, hogy nem leszel egy pár?

Van olyan barátod, akihez vonzódsz? A szex rendben van vele, de a szerelem nem jelent meg köztetek? Tanácsot adunk neked, hogyan ismerd fel, hogy ti ketten biztosan nem alkottok párat!

Mindegyikőtöknek más a célja

Mindketten másra vágytok. Szeretnél elutazni valahova, de párod egy csomó gyereket tervez. Ha az életcéljaid nem egyeznek, nem találod meg az utat egymáshoz. Nem kétséges, hogy nagyszerű barátok maradnak. De soha nem leszel szerelmi partner, hacsak nem változtatod meg a prioritásaidat az életedben. De ez ritkán történik meg. Inkább számíts arra, hogy ti ketten soha nem lesztek egy pár.

A függetlenség megfelel Önnek

Teljesen elégedett a jólétével és függetlenségével. Nem kell kötődned a szexbarátodhoz. Nem kell semmire korlátoznod magad. Elmegyünk együtt egy kávéra, kirándulni, és nem hagyjuk ki a forró szexet? Nem kell partnerproblémákkal küzdened? Mindketten külön éltek? Jelenleg a lehető legjobb megoldás, ha időd ura lenni.

Nem működik a kémia

Szex? Igen. Szeretet? Nem, köszönöm. Lehetne partner, de van egy fogás. Ha a kémia nem elég erős, akkor nem fog működni. Ne hajtsd le a fejed. Egyes helyzetekben jobb, ha egy jó barátod van, mint egy állandó partner.

Nem hajlandó kompromisszumot kötni

Nagyon szereted a barátodat. Nem tudna ellenállni a vele való kapcsolatnak. De van egy probléma. Képtelen vagy kompromisszumot kötni egy kapcsolatban? Nem tud alkalmazkodni egy másik emberhez? Úgy érzed, hogy még nem állsz készen egy komoly kapcsolatra? Jobb, ha nem kérsz többet a barátodtól/barátnődtől, mint a szexet.

Más egyénekhez is vonzódsz

Kedveled a barátodat, de szívesen szexelnél másokkal is. De ha képzeletében másra vágyik, mint a partnerére, akkor valami nincs rendben. Valószínűleg nem vagy annyira szerelmes, hogy egy pár legyél.


Hasonló cikkek

Ismerjék meg egymást gond nélkül

Volt már első osztályú zavarban randevúzása közben? A lehetséges fogása egész idő alatt kissé furcsán nézett ki, és csak hazaérve vette észre, hogy a pólója kifordítva van? Már a randevúzás is stresszes. Legfeljebb néhány percünk van arra, hogy lenyűgözzük kollégánkat. Természetesen el akarjuk kerülni a szégyenkezést vagy a társadalmi hamisítást. Mielőtt randevúzni indulna, tartsa szem előtt a következő pontokat.

Tudja meg, hogy partnere komolyan gondolja Önt

Szerelmes lettél a párodba, akivel csak nemrég kezdtél el randevúzni? Nem biztos benne, hogy partnere ugyanolyan komolyan gondolja Önt, mint te őket? Segítünk kideríteni.

Randi milliomosoknak vagy szalonna szerelmeseknek. Melyek a legegyedibb társkereső oldalak, amelyekre regisztrálhat?

Hasonló gondolkodású partnert keres? Hasonló érdeklődésű partner? Próbáld ki az online társkeresőt. Nem csak sportolóknak vagy diákoknak szóló társkereső oldalon lehet feliratkozni, hanem például gazdagoknak vagy szalonnázóknak szánt társkereső oldalon is.

Amit a nők soha nem kérdezhetnek

Sikeresen sikerült az első randevúd. De mit ne kérdezz meg egy kapcsolat első heteiben?

Mikor ne hozzunk létre új partnerséget?

Még mindig nincs partnered? Szeretnél végre találni valakit, akivel együtt töltöd az egyedül töltött szomorú napokat? Ha igen, akkor szorosan tartunk, hogy az új kapcsolatod sikerüljön. Óvakodj azonban azoktól a helyzetektől, amelyekben nem jó új partnerkapcsolatot kialakítani. Vagyis egy olyan helyzet, amikor jobb várni egy kicsit, hogy ne kapkodj a párválasztásnál.

Hogyan lehet legyőzni az idegességet és közelíteni egy nőt

A nőhöz való közeledés a legrosszabb rémálma lehet. Vagy fordítva, egy séta a rózsakertben. Rajtad múlik, hogyan viszonyulsz a randevúzáshoz. Olvasson el négy praktikus tippet, hogyan rázhatja le idegességét, és hogyan közeledhet könnyedén álmai partneréhez.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.