Honnan tudod, hogy nem leszel egy pár?

Van olyan barátod, akihez vonzódsz? A szex rendben van vele, de a szerelem nem jelent meg köztetek? Tanácsot adunk neked, hogyan ismerd fel, hogy ti ketten biztosan nem alkottok párat!

Mindegyikőtöknek más a célja

Mindketten másra vágytok. Szeretnél elutazni valahova, de párod egy csomó gyereket tervez. Ha az életcéljaid nem egyeznek, nem találod meg az utat egymáshoz. Nem kétséges, hogy nagyszerű barátok maradnak. De soha nem leszel szerelmi partner, hacsak nem változtatod meg a prioritásaidat az életedben. De ez ritkán történik meg. Inkább számíts arra, hogy ti ketten soha nem lesztek egy pár.

A függetlenség megfelel Önnek

Teljesen elégedett a jólétével és függetlenségével. Nem kell kötődned a szexbarátodhoz. Nem kell semmire korlátoznod magad. Elmegyünk együtt egy kávéra, kirándulni, és nem hagyjuk ki a forró szexet? Nem kell partnerproblémákkal küzdened? Mindketten külön éltek? Jelenleg a lehető legjobb megoldás, ha időd ura lenni.

Nem működik a kémia

Szex? Igen. Szeretet? Nem, köszönöm. Lehetne partner, de van egy fogás. Ha a kémia nem elég erős, akkor nem fog működni. Ne hajtsd le a fejed. Egyes helyzetekben jobb, ha egy jó barátod van, mint egy állandó partner.

Nem hajlandó kompromisszumot kötni

Nagyon szereted a barátodat. Nem tudna ellenállni a vele való kapcsolatnak. De van egy probléma. Képtelen vagy kompromisszumot kötni egy kapcsolatban? Nem tud alkalmazkodni egy másik emberhez? Úgy érzed, hogy még nem állsz készen egy komoly kapcsolatra? Jobb, ha nem kérsz többet a barátodtól/barátnődtől, mint a szexet.

Más egyénekhez is vonzódsz

Kedveled a barátodat, de szívesen szexelnél másokkal is. De ha képzeletében másra vágyik, mint a partnerére, akkor valami nincs rendben. Valószínűleg nem vagy annyira szerelmes, hogy egy pár legyél.


Hasonló cikkek

❤szerelmet keresel?

Megpróbálja megtalálni a megfelelőt? Elveszti a siker reményét a sok sikertelen találkozó után? Változtass a randevúzáshoz való hozzáállásodon, és megtalálod a lelki társat. Ne randevúzzon a rosszakkal! Csak azokkal randevúzzon, akik megérdemlik az idejét! Nézzük meg, hogyan találhatunk szerelmet.

Egy férfi megismerése

Az online társkereső kényelmes és praktikus. De hogyan válasszunk megfelelő partnert? Hogyan lehet felismerni a valódi profilt a hamistól? A profil által kínált kevés információból is eldöntheti, hogy visszaírja-e a férfit, vagy eltávolítja a profilt a keresési ajánlatok közül. Gyere és tanuld meg elválasztani a búzát a pelyvától.

5 tipp, hogyan legyünk könnyen szerelembe az interneten

Az online randevúzásnak megvannak a maga sajátosságai. Ez azonban nem különbözik annyira a klasszikus társkeresőtől. Nézze meg, hogyan ismerheti meg egymást könnyen és gyorsan, és hogyan kerülheti el azokat a hibákat, amelyek elvezetnek az igaz szerelemtől.

Mit írjak az első üzenetekbe?

Az online társkereső mellett döntött, de valahogy nem tudja, hogyan kezdjen el kommunikálni a felhasználókkal? Szeretsz egy férfit/nőt egy társkereső oldalon, de fogalmad sincs, mit írj neki az első üzenetben? Tanácsot adunk Önnek!

Válaszok a társkereső oldalakkal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre

A legjobb módja annak, hogy megismerjük egymást, ha online partnert keresünk. De melyik társkereső oldalt válasszam? Tekintse meg a randevúzással kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdéseket.

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

A társkereső oldalaknak megvannak a saját csábítási szabályai. Ezek közé tartozik, hogyan mutatkozik be egy társkereső oldalon. Kicsit többet számít, mint a személyes randevúzás. Mik a tipikus hibák a profilkészítés során? Tekintse meg őket, és még ma javítsa profilját és randevúzási élményét!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.