4 fajta partner, amelyet kerülni kell

Úgy érzi, hogy balszerencséje van a partnerekkel? Mindig olyan valakinek bizonyul, akivel egyszerűen nem tud együtt élni, pedig elsőre ideálisnak tűnt? Előfordulhat, hogy anélkül, hogy észrevennéd, ugyanolyan típusú partnereket választasz! Ne hagyd, hogy a tökéletes megjelenés megtévesszen. Mely típusokat érdemes elkerülni?

Falánkság

Semmi a takarékosság ellen. De különbség van aközött, hogy megtagadunk magunktól egy szép, de haszontalan dolgot, és bármit abszolút elutasítunk. Egy kapzsi nőnek sem, uraim, semmi haszna. Ha a párod hibáztat egy 10 koronával drágább kenyeret, mint amit meg akart venni, akkor hamarosan az árcédulákra fog gondolni. Egy kapcsolat állandó nyomozása nem jó.

Féltékenység

Egészséges mennyiségű féltékenység mindenképpen kellemes. Ez valóban az egyik bizonyítéka annak, hogy a másik szeret téged. De ne ragadj bele egy olyan kapcsolatba, ahol csak valakinek a tulajdona vagy. Pontosan így gondolkodnak a kórosan féltékenyek, még akkor is, ha ők maguk nem veszik észre. Az életed akkor csak féltékenységi jelenetekből és biztosítékokból állna, hogy ez azért van, mert mennyire szeret téged.

Manipulátorok

Mindig ő választja az éttermet, ő mindig a másnapi ruhákat, és dühösek, ha valamit másképp csinálsz? A zaklatók úgy gondolkodnak, mint a féltékeny emberek. De sokkal veszélyesebbek. Birtoklásra vágynak és szeretik az irányítást. Ha új partnere megpróbál elválasztani téged a családodtól, hobbijaidért hibáztat, és egyéb módon beavatkozik a tisztán személyes szokásaidba, jobb, ha korán kilépsz a kapcsolatból.

Fennállók

Az alkoholistákat vagy akár a drogosokat viszonylag könnyű felismerni. De gyakorlatilag bármi függővé válhat. A veszélyesektől, mint például az alkohol vagy a játékautomaták, a látszólag ártalmatlanokig. Pontosan három és fél centire nyílnak az anyukák, a divat szerelmesei vagy azok, akik nem tudnak elaludni az ajtó nélkül. Ők is ide tartoznak. A szenvedélybeteg leginkább vágyának tárgyát értékeli, és nem néz vissza semmi másra. Jobb elkerülni az ilyen személyt.


Hasonló cikkek

Hogyan válasszunk ajándékot egy nőnek

Megfelelő ajándékot keres a felesége számára? Nem tudja, mit tegyen? Néha nagyon nehéz kiválasztani a megfelelőt. Nézzünk szembe a tényekkel. A nők egyszerűen válogatósak. Valahányszor valami apró csodát várnak. Gyakran csalódnak, mert egyáltalán nem illett az ízlésükhöz. Tanácsot adunk, hogyan kerülheti el ezt a kellemetlenséget.

Tippek egy romantikus randevúhoz

Soha nincs elég ötlet érdekes randevúzáshoz. Éppen ezért adunk néhány tippet a romantikus és vicces randevúzáshoz, amelyek különlegessé teszik kapcsolatukat, és egy kicsit jobban megismerhetik egymást.

Ne csináld ezt egy értekezleten!

Régóta vártál erre, és most megérkezett. Az első közös randitok. Várod már, de ugyanakkor egyre jobban izgulsz, hogy hogyan is fog mindez sikerülni? Nem csinálnál egy kis faux pas-t? Vagy éppen ellenkezőleg, nem fog rettenetesen unatkozni? Ne aggódj! Olvassa el, mit ne tegyen az első randevún, és meglátja, hogy a találkozó sikeres lesz!

Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

Hogyan töltsük ki a felhasználói profilt a társkereső oldalon

A profil létrehozása, amely mindenkit vonz, valójában viszonylag egyszerű. De Te nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy személyt, az igazit!

Kérd meg őt

Felmérések szerint a férfiak 93%-a fél randevúzni egy nőt. Ebből egy egyszerű dolog következik. Ahelyett, hogy megelégedne a maradék hét százalékkal, hívd el magad randevúzni álmaid férfiját. ideges vagy emiatt? Ne légy. Tanácsot adunk, hogyan kezelje.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.