4 fajta partner, amelyet kerülni kell

Úgy érzi, hogy balszerencséje van a partnerekkel? Mindig olyan valakinek bizonyul, akivel egyszerűen nem tud együtt élni, pedig elsőre ideálisnak tűnt? Előfordulhat, hogy anélkül, hogy észrevennéd, ugyanolyan típusú partnereket választasz! Ne hagyd, hogy a tökéletes megjelenés megtévesszen. Mely típusokat érdemes elkerülni?

Falánkság

Semmi a takarékosság ellen. De különbség van aközött, hogy megtagadunk magunktól egy szép, de haszontalan dolgot, és bármit abszolút elutasítunk. Egy kapzsi nőnek sem, uraim, semmi haszna. Ha a párod hibáztat egy 10 koronával drágább kenyeret, mint amit meg akart venni, akkor hamarosan az árcédulákra fog gondolni. Egy kapcsolat állandó nyomozása nem jó.

Féltékenység

Egészséges mennyiségű féltékenység mindenképpen kellemes. Ez valóban az egyik bizonyítéka annak, hogy a másik szeret téged. De ne ragadj bele egy olyan kapcsolatba, ahol csak valakinek a tulajdona vagy. Pontosan így gondolkodnak a kórosan féltékenyek, még akkor is, ha ők maguk nem veszik észre. Az életed akkor csak féltékenységi jelenetekből és biztosítékokból állna, hogy ez azért van, mert mennyire szeret téged.

Manipulátorok

Mindig ő választja az éttermet, ő mindig a másnapi ruhákat, és dühösek, ha valamit másképp csinálsz? A zaklatók úgy gondolkodnak, mint a féltékeny emberek. De sokkal veszélyesebbek. Birtoklásra vágynak és szeretik az irányítást. Ha új partnere megpróbál elválasztani téged a családodtól, hobbijaidért hibáztat, és egyéb módon beavatkozik a tisztán személyes szokásaidba, jobb, ha korán kilépsz a kapcsolatból.

Fennállók

Az alkoholistákat vagy akár a drogosokat viszonylag könnyű felismerni. De gyakorlatilag bármi függővé válhat. A veszélyesektől, mint például az alkohol vagy a játékautomaták, a látszólag ártalmatlanokig. Pontosan három és fél centire nyílnak az anyukák, a divat szerelmesei vagy azok, akik nem tudnak elaludni az ajtó nélkül. Ők is ide tartoznak. A szenvedélybeteg leginkább vágyának tárgyát értékeli, és nem néz vissza semmi másra. Jobb elkerülni az ilyen személyt.


Hasonló cikkek

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

Javítsd a társkereső profilodat!

Egyre több időt tölt az interneten. Munkában és munkán kívül. Ezért természetes, hogy gyakran keresed benne a szerelmet. Szeretnél először regisztrálni egy társkereső oldalra, és nem tudod, hogyan hozd létre a profilodat? Tanácsot adunk, hogyan készítse el úgy, hogy a lehető legnagyobb sikert és a lehető legkevesebb problémát érje el.

5 kérdés, amit fel kell tenni az első randin

Az ideális első randevú természetesen az, amikor eléggé megismeritek egymást ahhoz, hogy mindent megtudjatok egymásról, ami fontos, és szeretné újra látni egymást. De hogyan lehet ezt elérni? Akár hiszi, akár nem, néhány jól megcélzott kérdés többet árul el, mint gondolná. Nézze meg az 5 kérdést, amelyet ne felejtsen el feltenni.

Szerelem egy társkereső oldalról: Hogyan ne dőljünk be a csalóknak?

A mai rohanó időkben kevés embernek van lehetősége elmenni bárokba vagy más rendezvényekre, és klasszikus módon megismerni egymást. Ez az oka annak, hogy az online társkereső oldalak virágoznak. Azonban a mindennapi élethez hasonlóan az interneten is vannak buktatók. Megírtuk Önnek, hogyan maradhat biztonságban itt is.

Az egyedülálló élet előnyei

Mindent megtesz, hogy megtaláld a tökéletes párod? De mi van, ha egyszerűen nem megy? Ne ess kétségbe. Emlékeztesd magad abban a pillanatban, milyen előnyöket kínál a szingli élet!

Tippek nőknek: Mit várnak el a férfiak az első randevútól?

Mész az első randira? Már átgondoltad a ruháidat, a helyet és a sminkedet az első randevúdra? De ne feledje, hogy a megjelenés csak egy része a tökéletes randevúnak. Szeretnéd, ha ez a találkozó felejthetetlen lenne? Összeírtuk neked, hogy mik a legfontosabb dolgok, amiket egy férfi elvár egy első randevútól, és mi az, amit garantáltan megkapsz!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.