Hogyan biztosítsunk egy második (és több) randevút?

Mindenki érthetően fél az első randevútól. Mondjak valami hülyeséget róla? Kedvelni fog a párom? Tetszeni fog neki? Sokszor elfelejtjük, hogy az első randevú a második, a harmadik és minden más randevú előjátéka maga az előkészület miatt. Hogyan hathat le az első randevún, hogy továbbra is randevúzzon?

1. Legyen terved

Természetesen sok múlik azon, hogy melyikőtök irányítja a találkozót. Általánosságban elmondható, hogy akit meghívtak a randevúra, az találja ki. Ennek ellenére nem árt, ha neked, aki hívsz, de neked is, akit meghívtál, van valami tartalékod. Mi van, ha a kiválasztott üzlet bezár? Vagy el akarta vinni párját a kilátóba, de rájönne, hogy fél a magasságtól? Ha még nincs megbeszélt időpontja, válasszon valamit a találkozó helyéhez közel, és legyen hozzávetőleges elképzelése a találkozó menetéről.

2. Ne játssz olyannak, aki nem vagy.

Amíg az illető meg nem ismer téged, csábító, hogy mutogass egy kicsit. Ügyeljen azonban arra, hogy parkolóhelyét ne alakítsa saját garázsává, ne a munkahelyi sikert az egész cég üdvösségévé változtassa, vagy az Ön ötlete ne legyen az évszázad legsikeresebb projektje. A hazugság végül úgyis kiderül. Emeld ki jó tulajdonságaidat, de ne szépíts túl sokat.

3. Érdeklődjön, miről beszél a partnere

A randevúzás maga azt jelenti, hogy meg akarod ismerni a másikat. Ez többek között azt jelenti, hogy hallgatni fogja és hallani fogja, amit az illető mond. Nem elég egyetértően bólogatni. Tegyen fel további kérdéseket, gondolkozzon a témán. Érdeklődni. Még ha olyan témában is szóba kerül, ami nem igazán érdekli, legalább egy pillanatra tegyen úgy, mintha érdekelne. Egy idő után finoman átterelheti a beszélgetést.

4. Javasoljon egy második randevút

A legegyszerűbb dolog, amit megtehet, és ami miatt az emberek gyakran aggódnak, azonnal másik randevút javasolnak. Ha tetszett a randevú, beszéljen egy másik randevúról. Vagy említse meg az első nap végén, hogy szeretne újra találkozni, vagy a második vagy a harmadik napon egyenesen tegyünk javaslatot. Ha valaki nem hív, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem érdekli. Lehet, hogy csak a hívásodra vár! Ha a másik személy elhívott az első randevún, cserélje fel a szerepeket. „Cserébe” kérd ki a másikat most!


Hasonló cikkek

Vajon a munkaviszony a megoldás?

A partnerek különböző okok miatt szakítanak. Legyen szó gyakori vitákról, félreértésekről egy kapcsolatban vagy hűtlenségről. A szakítás általában nagyon kellemetlen élmény mindenki számára. Ha meg akarsz birkózni egy szakítással egy hosszú távú partnereddel úgy, hogy keresel valakit, akivel összezavarodhatsz, akkor nem jársz jól. Azt kérdezed, hogy miért?

5 tipp, hogyan zsákolj be egy pasit

Hosszú ideje nem tud valakit becsomagolni? Érzed, hogy sikeres vagy, de legfeljebb a harmadik randevú után újra összeomlik minden, mint egy kártyavár, és elölről kell kezdeni? Ne ess kétségbe, minden megoldható. Tekintse meg 5 tippünket, hogyan szerezzen férfit, és hogyan tartsa meg utána.

Nem találsz társat?

Társat keresel, de még mindig nem találod a lelki társodat? A nem kívánt magány rossz hatással van az emberre. Olvassa el, milyen kockázatokkal kell szembenéznie, ha a szerelem utáni keresése nem megy jól. Hogyan lehet megelőzni ezeket a kockázatokat? Olvass és tudj meg.

Adsz még egy esélyt magadnak egy sikertelen első randevú után?

Megvolt az első randevúja, de nem érzi elégedettségét? Nem chateltél olyan jól, mint az interneten? Elvitt valahova, ahol unatkoztál? A fotó szerint egy gyönyörű nőre számítottál, de csak hétköznapi jött? Egy randevú sok különböző okból meghiúsulhat. Adsz még egy esélyt magadnak egy ilyen csalódás után, vagy jobb lesz, ha átköltözöl a házba?

Milyen típusú férfiakat utasítanak el gyakran a nők?

Vannak olyan férfiak, akiket a nők nem nagyon érdekelnek. Ahelyett, hogy kapcsolatba lépnének velük vagy házasságot kötnének velük, inkább azonnal elutasítják őket az ismeretség elején. Nézze meg, nem tartozik-e közéjük!

Mit vehetsz le a romantikus könyvekből?

Ahányszor szóba kerül, azt mondják: „Ne bízz a piros könyvtárban.” Ez irreális, hősök nem léteznek a való életben, és a szerelem első látásra nem mindig sikerül. Mint mindenben, ebben az állításban is van igazság. Ha szereted a romantikus történeteket, vegyél le belőlük néhány leckét. Itt vannak.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.