Hogyan biztosítsunk egy második (és több) randevút?

Mindenki érthetően fél az első randevútól. Mondjak valami hülyeséget róla? Kedvelni fog a párom? Tetszeni fog neki? Sokszor elfelejtjük, hogy az első randevú a második, a harmadik és minden más randevú előjátéka maga az előkészület miatt. Hogyan hathat le az első randevún, hogy továbbra is randevúzzon?

1. Legyen terved

Természetesen sok múlik azon, hogy melyikőtök irányítja a találkozót. Általánosságban elmondható, hogy akit meghívtak a randevúra, az találja ki. Ennek ellenére nem árt, ha neked, aki hívsz, de neked is, akit meghívtál, van valami tartalékod. Mi van, ha a kiválasztott üzlet bezár? Vagy el akarta vinni párját a kilátóba, de rájönne, hogy fél a magasságtól? Ha még nincs megbeszélt időpontja, válasszon valamit a találkozó helyéhez közel, és legyen hozzávetőleges elképzelése a találkozó menetéről.

2. Ne játssz olyannak, aki nem vagy.

Amíg az illető meg nem ismer téged, csábító, hogy mutogass egy kicsit. Ügyeljen azonban arra, hogy parkolóhelyét ne alakítsa saját garázsává, ne a munkahelyi sikert az egész cég üdvösségévé változtassa, vagy az Ön ötlete ne legyen az évszázad legsikeresebb projektje. A hazugság végül úgyis kiderül. Emeld ki jó tulajdonságaidat, de ne szépíts túl sokat.

3. Érdeklődjön, miről beszél a partnere

A randevúzás maga azt jelenti, hogy meg akarod ismerni a másikat. Ez többek között azt jelenti, hogy hallgatni fogja és hallani fogja, amit az illető mond. Nem elég egyetértően bólogatni. Tegyen fel további kérdéseket, gondolkozzon a témán. Érdeklődni. Még ha olyan témában is szóba kerül, ami nem igazán érdekli, legalább egy pillanatra tegyen úgy, mintha érdekelne. Egy idő után finoman átterelheti a beszélgetést.

4. Javasoljon egy második randevút

A legegyszerűbb dolog, amit megtehet, és ami miatt az emberek gyakran aggódnak, azonnal másik randevút javasolnak. Ha tetszett a randevú, beszéljen egy másik randevúról. Vagy említse meg az első nap végén, hogy szeretne újra találkozni, vagy a második vagy a harmadik napon egyenesen tegyünk javaslatot. Ha valaki nem hív, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem érdekli. Lehet, hogy csak a hívásodra vár! Ha a másik személy elhívott az első randevún, cserélje fel a szerepeket. „Cserébe” kérd ki a másikat most!


Hasonló cikkek

Hogyan kezdjen beszélgetést valakivel, akit először lát

A társasági beszélgetés valószínűleg nem a kedvenc időtöltése. Ha azonban megtanulja, hol kezdje, akkor nem fog rettegni a társasági eseményektől, ahol nem ismer senkit. Olvass tovább, és légy mester beszélgetőpartner.

Hogyan lehet megtalálni a szerelmet? Hagyd abba a keresést!

A szerelmet általában kétféleképpen keresed. Szeretnél valakit találni, aki kiegészít téged, vagy olyan emberrel képzeled el az életed, aki ugyanolyan lesz, mint te? Természetesen ezután igyekszik kívülről a legjobb énjét bemutatni. Úgy vonzod magadhoz a párodat, mint egy halat a horgon. De az igaz szerelem megtalálása mélyebb megközelítést igényel. hogyan kell csinálni?

Az internetes társkereső szószedet

Az internetes randevúzás egyre növekvő népszerűsége miatt csak idő kérdése volt, hogy az interneten találjon partnert. Természetesen a randevúzás önmagában nem okolható ezért. A mobiltelefonok és a gyors kommunikáció kora olyan idegen kifejezéseket szül, amelyeket a cseh nem is képes lefordítani. Tudja, mik ezek a nevek?

Hogyan találhatsz szerelmet, ha introvertált vagy

Introvertáltnak lenni csodálatos. Önellátó, megfontolt és nagyszerű munkás vagy. De mindenki azt akarja, hogy szeressék, beleértve az introvertáltakat is. De ehhez emberek közé kell menni, nem? És ezt a legtöbb introvertált inkább kerüli. Ne essen kétségbe, megtalálhatja élete szerelmét anélkül, hogy extrovertáltra váltana. Beszéljük meg, hogyan kell csinálni.

6 mondat, amivel NE kezdj beszélgetést egy társkereső oldalon

Az első megközelítés egy internetes társkereső oldalon ugyanolyan nehéz, mint a való életben. Még ha olyan környezetben is tartózkodik, ahol mindenki nagyon szeretne találkozni veled, akkor is át kell gondolnod, mit írsz. Mindig lehet írni valamit, de valami eredetit nehezebb kitalálni. Nézd meg, mi az, ami garantáltan soha nem fog hírnevet szerezni.

Először az otthonodban? Hogyan nyűgözd le a másikat?

Régóta együtt vagytok, és most először szeretnétek otthonába meghívni kedvesét? Mindenképpen le akarsz hatni rá. Szerinted elég kitakarítani és meggyújtani egy illatos gyertyát? Egy tiszta és illatos otthon biztosan megteszi a dolgát. De ismerjük a módját, hogy biztosítsuk, hogy a másik fél már alig várja a következő találkozást otthonában.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.