Hogyan biztosítsunk egy második (és több) randevút?

Mindenki érthetően fél az első randevútól. Mondjak valami hülyeséget róla? Kedvelni fog a párom? Tetszeni fog neki? Sokszor elfelejtjük, hogy az első randevú a második, a harmadik és minden más randevú előjátéka maga az előkészület miatt. Hogyan hathat le az első randevún, hogy továbbra is randevúzzon?

1. Legyen terved

Természetesen sok múlik azon, hogy melyikőtök irányítja a találkozót. Általánosságban elmondható, hogy akit meghívtak a randevúra, az találja ki. Ennek ellenére nem árt, ha neked, aki hívsz, de neked is, akit meghívtál, van valami tartalékod. Mi van, ha a kiválasztott üzlet bezár? Vagy el akarta vinni párját a kilátóba, de rájönne, hogy fél a magasságtól? Ha még nincs megbeszélt időpontja, válasszon valamit a találkozó helyéhez közel, és legyen hozzávetőleges elképzelése a találkozó menetéről.

2. Ne játssz olyannak, aki nem vagy.

Amíg az illető meg nem ismer téged, csábító, hogy mutogass egy kicsit. Ügyeljen azonban arra, hogy parkolóhelyét ne alakítsa saját garázsává, ne a munkahelyi sikert az egész cég üdvösségévé változtassa, vagy az Ön ötlete ne legyen az évszázad legsikeresebb projektje. A hazugság végül úgyis kiderül. Emeld ki jó tulajdonságaidat, de ne szépíts túl sokat.

3. Érdeklődjön, miről beszél a partnere

A randevúzás maga azt jelenti, hogy meg akarod ismerni a másikat. Ez többek között azt jelenti, hogy hallgatni fogja és hallani fogja, amit az illető mond. Nem elég egyetértően bólogatni. Tegyen fel további kérdéseket, gondolkozzon a témán. Érdeklődni. Még ha olyan témában is szóba kerül, ami nem igazán érdekli, legalább egy pillanatra tegyen úgy, mintha érdekelne. Egy idő után finoman átterelheti a beszélgetést.

4. Javasoljon egy második randevút

A legegyszerűbb dolog, amit megtehet, és ami miatt az emberek gyakran aggódnak, azonnal másik randevút javasolnak. Ha tetszett a randevú, beszéljen egy másik randevúról. Vagy említse meg az első nap végén, hogy szeretne újra találkozni, vagy a második vagy a harmadik napon egyenesen tegyünk javaslatot. Ha valaki nem hív, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem érdekli. Lehet, hogy csak a hívásodra vár! Ha a másik személy elhívott az első randevún, cserélje fel a szerepeket. „Cserébe” kérd ki a másikat most!


Hasonló cikkek

Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

Hogyan flörtöl egy nő?

Nehezedre esik felismerni, ha egy nő kedvel téged? Soha nem tudhatod, hogy kihív-e, vagy csak véletlenül feléd pillant? Még évekig a nőkkel való beszélgetés után sem ismeri fel teljesen a kommunikációhoz használt kódokat. Ne tévedjen. Az alábbiakban világosan megírt női jeleket találsz, amelyek alapján tudni fogod, hogy találkoznod kell!

Honnan tudod, hogy ez a megfelelő?

Néha elgondolkodik azon, hogy valóban a partnere az igazi? Nem biztos benne, hogy élete hátralévő részét a párjával szeretné leélni? Ne ess kétségbe. Cikkünk elolvasása után világossá válik.

Hogyan lehet visszautasítani egy randevúzást?

Mi van, ha valaki, akit nem szeret, elhív randevúzni? Hogyan utasíthatod el egyértelműen, miközben nem úgy viselkedsz, mint a legrosszabb ember a nap alatt? Akár zaklatja Önt egy kolléga a munkahelyén, akár valaki csak az utcán szólít meg, jó, ha kéznél van valami ékesszóló válasz.

Hogyan vonzzon könnyen férfiakat

A férfiak természetüknél fogva vadászok, és szeretik ezt a szerepet. Teljesen mindegy, hogy életükben először látnak, vagy húsz éve vagytok együtt. Főleg egy hosszú távú kapcsolatban, idővel kicsit unalmassá válik, ha mindent "ezüsttálcán" készítenek elő. Kérj meg egy férfit, hogy kezdjen üldözni. Vagy gyújtsd fel a szenvedélyt a kapcsolatodban. Hogyan kell csinálni? A cikkből megtudhatod!

Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk, vagy mit ne tegyünk az első találkozáskor?

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.