Hogyan biztosítsunk egy második (és több) randevút?

Mindenki érthetően fél az első randevútól. Mondjak valami hülyeséget róla? Kedvelni fog a párom? Tetszeni fog neki? Sokszor elfelejtjük, hogy az első randevú a második, a harmadik és minden más randevú előjátéka maga az előkészület miatt. Hogyan hathat le az első randevún, hogy továbbra is randevúzzon?

1. Legyen terved

Természetesen sok múlik azon, hogy melyikőtök irányítja a találkozót. Általánosságban elmondható, hogy akit meghívtak a randevúra, az találja ki. Ennek ellenére nem árt, ha neked, aki hívsz, de neked is, akit meghívtál, van valami tartalékod. Mi van, ha a kiválasztott üzlet bezár? Vagy el akarta vinni párját a kilátóba, de rájönne, hogy fél a magasságtól? Ha még nincs megbeszélt időpontja, válasszon valamit a találkozó helyéhez közel, és legyen hozzávetőleges elképzelése a találkozó menetéről.

2. Ne játssz olyannak, aki nem vagy.

Amíg az illető meg nem ismer téged, csábító, hogy mutogass egy kicsit. Ügyeljen azonban arra, hogy parkolóhelyét ne alakítsa saját garázsává, ne a munkahelyi sikert az egész cég üdvösségévé változtassa, vagy az Ön ötlete ne legyen az évszázad legsikeresebb projektje. A hazugság végül úgyis kiderül. Emeld ki jó tulajdonságaidat, de ne szépíts túl sokat.

3. Érdeklődjön, miről beszél a partnere

A randevúzás maga azt jelenti, hogy meg akarod ismerni a másikat. Ez többek között azt jelenti, hogy hallgatni fogja és hallani fogja, amit az illető mond. Nem elég egyetértően bólogatni. Tegyen fel további kérdéseket, gondolkozzon a témán. Érdeklődni. Még ha olyan témában is szóba kerül, ami nem igazán érdekli, legalább egy pillanatra tegyen úgy, mintha érdekelne. Egy idő után finoman átterelheti a beszélgetést.

4. Javasoljon egy második randevút

A legegyszerűbb dolog, amit megtehet, és ami miatt az emberek gyakran aggódnak, azonnal másik randevút javasolnak. Ha tetszett a randevú, beszéljen egy másik randevúról. Vagy említse meg az első nap végén, hogy szeretne újra találkozni, vagy a második vagy a harmadik napon egyenesen tegyünk javaslatot. Ha valaki nem hív, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem érdekli. Lehet, hogy csak a hívásodra vár! Ha a másik személy elhívott az első randevún, cserélje fel a szerepeket. „Cserébe” kérd ki a másikat most!


Hasonló cikkek

Hol lehet találkozni?

A nyári szünet nemrég ért véget. Jön az ősz. Bebizonyosodott, hogy ahogy egyre több időt töltünk otthon, úgy kezdünk hiányozni valakiről, akivel szabadidőnket eltölthetjük. Ön is hirtelen furcsán elhagyatottnak érzi magát? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Tippeket adunk olyan helyekre, ahol nagyon könnyen találkozhatsz vele.

Az ELITE Date-et most Szlovákiában is megismerheted

Akár pozsonyi, kassai, zsolnai vagy Dolní Kapušan származású, most megismerheti az ELITE Date-et! Szlovákiában elindítottuk az ELITE dátumkönyvtárat< / a>.

Mit ne tegyünk az első randin?

Barátokkal vagy akár egy ügyféllel való találkozón mindig kiegyensúlyozott, bájos és magabiztos. Mások gyakran kérdezik tőled, hogyan lehetséges, hogy ennyi báj van benned. De ami a randevúzást illeti, hirtelen semmi sem működik neked. Dadogsz, a párod soha nem hív vissza, és sokáig megtartanád őket? Semmiképpen. Előfordulhat, hogy a következő hibákat követi el.

❤szerelmet keresel?

Megpróbálja megtalálni a megfelelőt? Elveszti a siker reményét a sok sikertelen találkozó után? Változtass a randevúzáshoz való hozzáállásodon, és megtalálod a lelki társat. Ne randevúzzon a rosszakkal! Csak azokkal randevúzzon, akik megérdemlik az idejét! Nézzük meg, hogyan találhatunk szerelmet.

Mire hívják fel a férfiak a nők figyelmét?

A férfiak mindenekelőtt a nők fizikai megjelenését értékelik, a nők jobban értékelik a férfi szívét. Ennek a mantrának köszönhetően szinte mindenki azt feltételezi, hogy csak a férfiaknak fontos a jó test, míg a nők csak azokban keresnek más tulajdonságokat, akikkel kapcsolatban állnak. Ez azonban nem 100%-ban így van. Nem csak az urak nézik. Még a hölgyek is tudják, hogyan kell értékelni. Azonban az urakkal ellentétben nekik nagyobb a hatókörük, és megfelelően használják is. Hogyan hívják fel tehát a férfiak a nők figyelmét?

Készítse el a tökéletes profilt

Az online társkereső minden évben felkapott és egyre népszerűbb. A társkereső oldalakon viszonylag könnyű ideális partnert találni. Szeretnél fiókot létrehozni ezek valamelyikén, és még mindig tétovázik, hogyan is hozza létre pontosan a profilját? Tanácsot adunk.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.