Szerelem érett korban

Akár húsz, akár hetven éves, joga van a szerelemhez. Az emberek egész életükben szerelmesek, és senki sem mondja, hogy öregkorodban szinglinek kell maradnod! Az életkor egyre hosszabb, és senki sem akar egyedül lenni, amikor még tele van erővel. A szeretet a hetvenes éveikben járó emberek között csak egy kicsit más, mint a fiatalok között. Hogyan? Olvasson tovább, hogy megtudja.

Gyakrabban lép fel

A problémák azelőtt kezdődnek, hogy találna valakit. A fiatalság kultusza egész életünkre hatással van. Így nem csoda, ha egy bizonyos kor túllépése után kezdjük úgy érezni, hogy a randevúzás már nem helyénvaló. Szabadulj meg az ilyen gondolatoktól! Lehet, hogy az utcán csókolózás már nem neked való. De mi a baj azzal, ha kellemes estéket töltenek borral, sétákkal vagy találkozásokkal a takaró alatt? Menj vadászni!

Olyan erős, mint a huszonévesen

Az első szerelmet soha nem felejtjük el. Nem kellett a legerősebbnek lennie, de mindenképpen kitörölhetetlen nyomot hagy benned. Ugyanez a helyzet a nagyval, amit a hatvanas éveiben és később is talál. Röviden: a kisördög mindig azt suttogja, hogy ez lehet az utolsó szerelem. Még ha nem is igaz, minél idősebb vagy, annál erősebb benyomást kelt a szerelem. Csak erős kötelékeket hoz létre. És azt mondják, hogy az érzelmek az életkorral kiszáradnak!

Félsz a nevetségességtől

A társadalmat a fiatalság kultusza uralja, keveredve a múlt század erkölcsével. Akkoriban a késői szerelem elképzelhetetlen volt. Senkit nem érdekel, hogy az átlagéletkor teljesen más volt. Tehát, ha ötvenöt éves vagy idősebb, hirtelen eluralkodik rajtad a "mit hazudok" és a "mit fognak szólni a körülöttem lévők?" érzései? A nevetségességtől való félelem gyakran erősebb lehet, mint a szerelem utáni vágy és boldogság! Ne hagyd, hogy a környezeted megszabja, hogy mi illik és mi nem. A Senior társkereső meglehetősen gyakori manapság! Legyen szerelmes, randevúzzon, és mosolyogjon vissza a sunyi megjegyzésekre. Amíg boldog vagy, ez helyes, helyénvaló, sőt egyesek szerint irigylésre méltó.

Félsz a megjelenésedtől

Attól tartasz, hogy nem leszel vonzó partnered számára ? Nem vagy egyedül! A nők különösen attól tartanak, hogy senki sem akarja majd őket, mert "túl öregek". A férfiak viszont egyre inkább a büszkeségükre gondolnak, és aggódnak a merevedési zavarok miatt. Növelje önbizalmát parfümmel, új ruhákkal, vagy jelentkezzen tantra tanfolyamokra! Ne törődj a megjelenéseddel, csak azért, mert az arca már nem olyan sápadt, mint a huszonévesen volt, vagy mert nem ébred fel nedves álmaiból. Még fiatalkorodban sem csak egy csinos arcot néztél!


Hasonló cikkek

Mikor ne hozzunk létre új partnerséget?

Még mindig nincs partnered? Szeretnél végre találni valakit, akivel együtt töltöd az egyedül töltött szomorú napokat? Ha igen, akkor szorosan tartunk, hogy az új kapcsolatod sikerüljön. Óvakodj azonban azoktól a helyzetektől, amelyekben nem jó új partnerkapcsolatot kialakítani. Vagyis egy olyan helyzet, amikor jobb várni egy kicsit, hogy ne kapkodj a párválasztásnál.

Hogyan ismerkedjünk meg egy online társkereső oldalon?

Szeretnél találkozni valakivel? De nem az erősséged a nyilvános randevúzás? Akkor próbálj meg online ismerkedni! Ebben a cikkben öt fontos tippet találsz, amelyeket feltétlenül tudnod kell az online társkeresőről. Mind az öt dolog tanácsot ad Önnek, hogyan találkozzon sikeresen online.

Tanulj meg flörtölni!

Ha egy férfi meg akar vonzani vagy megnyerni valakit, tudnia kell, hogyan kell flörtölni. Az emberek gyakran bizonytalanok magukban, amikor találkoznak társaikkal, vagy nem tudják, hogyan nézzen ki a flörtölés. Ha ez a te eseted is, olvasd el a következő néhány sort, amelyek garantáltan megtanítják.

5 fajta nő, akivel inkább nem randiznál

Még a legszebb nőnek sincs garancia arra, hogy párkapcsolata sikeres lesz. Az igazi jellemvonások előbb-utóbb felszínre kerülnek. És ezek alapján döntöd el, hogy maradsz-e a kapcsolatban, vagy tovább nézel. 5 fajta nőt mutatunk be, amely soha nem fog megváltozni. Jobb, ha megszökik előlük, amíg nem késő.

Egy nő megismerése

A profilok azonosnak tűnnek számodra, de szívesen megismerkednél egy normális, kellemes nővel. Olyan? Szeretné tudni, hogyan értékelje ki a profilt, hogy ne égjen le újra, és végre sikerüljön megtalálnia a megfelelőt? Hogyan találjuk meg az ideális jelöltet az első pillantásra a profilképe alapján? Nézze meg, hogyan tájékozódhat, és soha többé ne tévedjen el!

Olyan helyek, ahol a legkönnyebben megismerhetitek egymást

Hol találkoztál, szerelmed megjósolhatja, meddig maradsz együtt.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.