Szerelem érett korban

Akár húsz, akár hetven éves, joga van a szerelemhez. Az emberek egész életükben szerelmesek, és senki sem mondja, hogy öregkorodban szinglinek kell maradnod! Az életkor egyre hosszabb, és senki sem akar egyedül lenni, amikor még tele van erővel. A szeretet a hetvenes éveikben járó emberek között csak egy kicsit más, mint a fiatalok között. Hogyan? Olvasson tovább, hogy megtudja.

Gyakrabban lép fel

A problémák azelőtt kezdődnek, hogy találna valakit. A fiatalság kultusza egész életünkre hatással van. Így nem csoda, ha egy bizonyos kor túllépése után kezdjük úgy érezni, hogy a randevúzás már nem helyénvaló. Szabadulj meg az ilyen gondolatoktól! Lehet, hogy az utcán csókolózás már nem neked való. De mi a baj azzal, ha kellemes estéket töltenek borral, sétákkal vagy találkozásokkal a takaró alatt? Menj vadászni!

Olyan erős, mint a huszonévesen

Az első szerelmet soha nem felejtjük el. Nem kellett a legerősebbnek lennie, de mindenképpen kitörölhetetlen nyomot hagy benned. Ugyanez a helyzet a nagyval, amit a hatvanas éveiben és később is talál. Röviden: a kisördög mindig azt suttogja, hogy ez lehet az utolsó szerelem. Még ha nem is igaz, minél idősebb vagy, annál erősebb benyomást kelt a szerelem. Csak erős kötelékeket hoz létre. És azt mondják, hogy az érzelmek az életkorral kiszáradnak!

Félsz a nevetségességtől

A társadalmat a fiatalság kultusza uralja, keveredve a múlt század erkölcsével. Akkoriban a késői szerelem elképzelhetetlen volt. Senkit nem érdekel, hogy az átlagéletkor teljesen más volt. Tehát, ha ötvenöt éves vagy idősebb, hirtelen eluralkodik rajtad a "mit hazudok" és a "mit fognak szólni a körülöttem lévők?" érzései? A nevetségességtől való félelem gyakran erősebb lehet, mint a szerelem utáni vágy és boldogság! Ne hagyd, hogy a környezeted megszabja, hogy mi illik és mi nem. A Senior társkereső meglehetősen gyakori manapság! Legyen szerelmes, randevúzzon, és mosolyogjon vissza a sunyi megjegyzésekre. Amíg boldog vagy, ez helyes, helyénvaló, sőt egyesek szerint irigylésre méltó.

Félsz a megjelenésedtől

Attól tartasz, hogy nem leszel vonzó partnered számára ? Nem vagy egyedül! A nők különösen attól tartanak, hogy senki sem akarja majd őket, mert "túl öregek". A férfiak viszont egyre inkább a büszkeségükre gondolnak, és aggódnak a merevedési zavarok miatt. Növelje önbizalmát parfümmel, új ruhákkal, vagy jelentkezzen tantra tanfolyamokra! Ne törődj a megjelenéseddel, csak azért, mert az arca már nem olyan sápadt, mint a huszonévesen volt, vagy mert nem ébred fel nedves álmaiból. Még fiatalkorodban sem csak egy csinos arcot néztél!


Hasonló cikkek

A közelségtől való félelem

Volt már több kapcsolatban is, de egyik sem jutott el komolyabb szakaszba? Ugyanakkor vágyik a szerelemre, és aktívan keresi azt? De amikor komolyra fordul a dolog, megijedsz. Te is tudod? Lehet, hogy szenvedsz attól, amit a szakértők egyszerűen "félelem a közelségtől". Felírtunk Önnek néhány mutatót, amelyek alapján megállapíthatja, hogy szenved-e tőle.

Csábításkor kerüld ezeket a dolgokat!

Mindenkire más vonatkozik. Vannak, akik szeretik az ambíciókat, mások értékelik a félénkséget. Minden ember más. Szerencsére vannak igazságok, amelyek minden csábításra érvényesek. Például, hogy a színlelés nem kifizetődő. Mit kell tehát kerülni a csábítás során? A választ a cikkben találja.

Javítsd a társkereső profilodat!

Egyre több időt tölt az interneten. Munkában és munkán kívül. Ezért természetes, hogy gyakran keresed benne a szerelmet. Szeretnél először regisztrálni egy társkereső oldalra, és nem tudod, hogyan hozd létre a profilodat? Tanácsot adunk, hogyan készítse el úgy, hogy a lehető legnagyobb sikert és a lehető legkevesebb problémát érje el.

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

5 tipp, hogyan legyünk könnyen szerelembe az interneten

Az online randevúzásnak megvannak a maga sajátosságai. Ez azonban nem különbözik annyira a klasszikus társkeresőtől. Nézze meg, hogyan ismerheti meg egymást könnyen és gyorsan, és hogyan kerülheti el azokat a hibákat, amelyek elvezetnek az igaz szerelemtől.

5 ok, amiért néha jobb, ha nem szeretsz senkibe

Bár a szerelem szép, bizonyos esetekben negatívumok egész sorát is magával hozza. Ezek könnyen kizökkenthetnek a szokásos életedből. Olvassa el, miért jobb néha szinglinek maradni!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.