Szerelem érett korban

Akár húsz, akár hetven éves, joga van a szerelemhez. Az emberek egész életükben szerelmesek, és senki sem mondja, hogy öregkorodban szinglinek kell maradnod! Az életkor egyre hosszabb, és senki sem akar egyedül lenni, amikor még tele van erővel. A szeretet a hetvenes éveikben járó emberek között csak egy kicsit más, mint a fiatalok között. Hogyan? Olvasson tovább, hogy megtudja.

Gyakrabban lép fel

A problémák azelőtt kezdődnek, hogy találna valakit. A fiatalság kultusza egész életünkre hatással van. Így nem csoda, ha egy bizonyos kor túllépése után kezdjük úgy érezni, hogy a randevúzás már nem helyénvaló. Szabadulj meg az ilyen gondolatoktól! Lehet, hogy az utcán csókolózás már nem neked való. De mi a baj azzal, ha kellemes estéket töltenek borral, sétákkal vagy találkozásokkal a takaró alatt? Menj vadászni!

Olyan erős, mint a huszonévesen

Az első szerelmet soha nem felejtjük el. Nem kellett a legerősebbnek lennie, de mindenképpen kitörölhetetlen nyomot hagy benned. Ugyanez a helyzet a nagyval, amit a hatvanas éveiben és később is talál. Röviden: a kisördög mindig azt suttogja, hogy ez lehet az utolsó szerelem. Még ha nem is igaz, minél idősebb vagy, annál erősebb benyomást kelt a szerelem. Csak erős kötelékeket hoz létre. És azt mondják, hogy az érzelmek az életkorral kiszáradnak!

Félsz a nevetségességtől

A társadalmat a fiatalság kultusza uralja, keveredve a múlt század erkölcsével. Akkoriban a késői szerelem elképzelhetetlen volt. Senkit nem érdekel, hogy az átlagéletkor teljesen más volt. Tehát, ha ötvenöt éves vagy idősebb, hirtelen eluralkodik rajtad a "mit hazudok" és a "mit fognak szólni a körülöttem lévők?" érzései? A nevetségességtől való félelem gyakran erősebb lehet, mint a szerelem utáni vágy és boldogság! Ne hagyd, hogy a környezeted megszabja, hogy mi illik és mi nem. A Senior társkereső meglehetősen gyakori manapság! Legyen szerelmes, randevúzzon, és mosolyogjon vissza a sunyi megjegyzésekre. Amíg boldog vagy, ez helyes, helyénvaló, sőt egyesek szerint irigylésre méltó.

Félsz a megjelenésedtől

Attól tartasz, hogy nem leszel vonzó partnered számára ? Nem vagy egyedül! A nők különösen attól tartanak, hogy senki sem akarja majd őket, mert "túl öregek". A férfiak viszont egyre inkább a büszkeségükre gondolnak, és aggódnak a merevedési zavarok miatt. Növelje önbizalmát parfümmel, új ruhákkal, vagy jelentkezzen tantra tanfolyamokra! Ne törődj a megjelenéseddel, csak azért, mert az arca már nem olyan sápadt, mint a huszonévesen volt, vagy mert nem ébred fel nedves álmaiból. Még fiatalkorodban sem csak egy csinos arcot néztél!


Hasonló cikkek

5 garantált módszer a nő csomagolására

Gondjai vannak, vagy egyszerűen csak egy egyértelmű eljárást szeretne, amely minden egyedülálló nő esetében működik? Szerencsédre valóban létezik ilyen! Íme öt garantált módszer, amellyel minden partnert megtalálhat.

Szerezd meg őket egy csókkal!

Talán már sok csókot kaptál. Talán még nem csókoltál meg igazán senkit. De mindig lehet tanulni valami újat! Hogyan biztosíthatod, hogy a másik soha ne felejtsen el? Nézze meg, hogyan teheti a csókját felejthetetlenné.

Mit nem tudsz egy kapcsolat elején?

Úgy érzed, hogy végre találkoztál valakivel, akivel kijössz, és akivel valószínűleg életed hátralévő részét le fogod tölteni? De néhány hónap vagy év múlva rá fog jönni, hogy ismét "rossz oldalra lépett", és kapcsolata ismét szakítással végződik. Mit nem ismersz fel a párodban, amikor szerelmes vagy? Olvass, és ezúttal készülj a következő kapcsolatra!

Menj a bevezetővel szemben. Hogyan leszünk leggyakrabban szerelmesek?

A randevúzás egy bonyolult játék, amely gyakrabban bizonyul kudarcnak, mint sikernek. Ennek ellenére mindannyian szeretünk vele játszani. Találkozz életed szerelmével, és nézd meg, hogyan lehetsz igazán szerelmes.

Randi egy bárban

A bár minden bizonnyal az első hely, ami eszedbe jut, amikor azt mondod, hogy "randevúz". A probléma az lehet, hogy további száz ember támadja meg ezt a helyet. És az eredmény? Ha mindenki a bárba megy találkozni, csökken a siker esélye. Az ok nem csak a "nagy verseny", hanem az alkohol is, amit a bárban fogyasztasz, miközben a szerelmedet keresed. Olvass tovább. Itt is tanácsot adunk, hogyan légy sikeres!

10 lépés, hogy végre szeressem

Az egyik örök kérdés: „Hogyan találjuk meg a szerelmet?” mindenkinek más a válasza. Vannak, akiknek konkrét imázsuk van a fejükben, mások inkább koncepciónak gondolják a barátot/barátnőt. Valaki pedig bármiféle társat szeretne szerezni, és csak később aggódik a kapcsolat részleteiért. Így valószínűleg szinte lehetetlen feladatként ismert. De ha követi az alábbi utasításokat, rá fog jönni, hogy ez valójában nem is olyan nehéz.

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.