Szerelem érett korban

Akár húsz, akár hetven éves, joga van a szerelemhez. Az emberek egész életükben szerelmesek, és senki sem mondja, hogy öregkorodban szinglinek kell maradnod! Az életkor egyre hosszabb, és senki sem akar egyedül lenni, amikor még tele van erővel. A szeretet a hetvenes éveikben járó emberek között csak egy kicsit más, mint a fiatalok között. Hogyan? Olvasson tovább, hogy megtudja.

Gyakrabban lép fel

A problémák azelőtt kezdődnek, hogy találna valakit. A fiatalság kultusza egész életünkre hatással van. Így nem csoda, ha egy bizonyos kor túllépése után kezdjük úgy érezni, hogy a randevúzás már nem helyénvaló. Szabadulj meg az ilyen gondolatoktól! Lehet, hogy az utcán csókolózás már nem neked való. De mi a baj azzal, ha kellemes estéket töltenek borral, sétákkal vagy találkozásokkal a takaró alatt? Menj vadászni!

Olyan erős, mint a huszonévesen

Az első szerelmet soha nem felejtjük el. Nem kellett a legerősebbnek lennie, de mindenképpen kitörölhetetlen nyomot hagy benned. Ugyanez a helyzet a nagyval, amit a hatvanas éveiben és később is talál. Röviden: a kisördög mindig azt suttogja, hogy ez lehet az utolsó szerelem. Még ha nem is igaz, minél idősebb vagy, annál erősebb benyomást kelt a szerelem. Csak erős kötelékeket hoz létre. És azt mondják, hogy az érzelmek az életkorral kiszáradnak!

Félsz a nevetségességtől

A társadalmat a fiatalság kultusza uralja, keveredve a múlt század erkölcsével. Akkoriban a késői szerelem elképzelhetetlen volt. Senkit nem érdekel, hogy az átlagéletkor teljesen más volt. Tehát, ha ötvenöt éves vagy idősebb, hirtelen eluralkodik rajtad a "mit hazudok" és a "mit fognak szólni a körülöttem lévők?" érzései? A nevetségességtől való félelem gyakran erősebb lehet, mint a szerelem utáni vágy és boldogság! Ne hagyd, hogy a környezeted megszabja, hogy mi illik és mi nem. A Senior társkereső meglehetősen gyakori manapság! Legyen szerelmes, randevúzzon, és mosolyogjon vissza a sunyi megjegyzésekre. Amíg boldog vagy, ez helyes, helyénvaló, sőt egyesek szerint irigylésre méltó.

Félsz a megjelenésedtől

Attól tartasz, hogy nem leszel vonzó partnered számára ? Nem vagy egyedül! A nők különösen attól tartanak, hogy senki sem akarja majd őket, mert "túl öregek". A férfiak viszont egyre inkább a büszkeségükre gondolnak, és aggódnak a merevedési zavarok miatt. Növelje önbizalmát parfümmel, új ruhákkal, vagy jelentkezzen tantra tanfolyamokra! Ne törődj a megjelenéseddel, csak azért, mert az arca már nem olyan sápadt, mint a huszonévesen volt, vagy mert nem ébred fel nedves álmaiból. Még fiatalkorodban sem csak egy csinos arcot néztél!


Hasonló cikkek

Hogyan töltsük ki a felhasználói profilt a társkereső oldalon

A profil létrehozása, amely mindenkit vonz, valójában viszonylag egyszerű. De Te nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy személyt, az igazit!

Megfelelő és nem megfelelő témák az első randevúhoz

Le van beszélve az első randevú? Hová mentek együtt? Melyik helyet választjátok? Miről fogtok beszélgetni? Aggódsz az első randevú miatt? Ne aggódj! Adunk pár tanácsot arról, hogy milyen témákról beszélj az első randin és arról, hogy miről ne.

Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. Ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha ne írj a profilodba.

A profilok leggyakoribb hibái

Amikor először regisztrál egy társkereső oldalra, valószínűleg nem tudja, mit írjon a profiljába, és mit hagyjon ki. És mi a helyzet a fotókkal? Személyes kérdésekre kell válaszolnia vagy sem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív? Elmondjuk a társkereső oldal felhasználóinak leggyakoribb hibákat. Kerülje el őket, és azonnal látja az eredményt!

Milyen gesztusokat ne tegyen egy randevún?

Minden randevút sikertelenül hagyja el, még akkor is, ha a találkozó előtt több hétig SMS-ezett, és a dolgok több mint ígéretesnek tűntek? Ne keressen azonnal hibát a megjelenésében vagy a megvitatott témákban. Az, hogy hogyan hatunk másokra, többek között olyan gesztusok, amelyekről egyáltalán nem vagyunk tudatában. Tanácsot adunk, hogy mely gesztusokat kerülje el a megbeszélésen.

Készítse el a tökéletes profilt

Az online társkereső minden évben felkapott és egyre népszerűbb. A társkereső oldalakon viszonylag könnyű ideális partnert találni. Szeretnél fiókot létrehozni ezek valamelyikén, és még mindig tétovázik, hogyan is hozza létre pontosan a profilját? Tanácsot adunk.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.