Hogyan lehet a legjobban ellenállni a női elutasításnak?

Sok férfi egy nő elutasítását hasonütéshez hasonlítja. Így nem meglepő, hogy el akarják kerülni ezt a helyzetet. Sajnos az elutasítás nagyon gyakori része életünknek. Ha megérti, miért történik ez, jobban reagálhat, és gyakran még a maga javára is fordíthatja a dolgokat. Tehát hogyan lehet ellenállni az elutasításnak?

Miért fáj az elutasítás?

A nők ebben az esetben előnyben vannak, nem tartják tragikusnak az elutasítást. A férfiak azonban aszerint becsülik meg pozíciójukat a társadalomban, hogy mennyire népszerűek a nők körében. Ezért fáj nekik minden elutasítás. Az egyes elutasításokat meglehetősen pragmatikusan közelítse meg. Segít „kiütni” magát a kezdeti sokkból. És lehet, hogy később győzelemre fordítja.

Az első randevú elutasítása

Sajnos ez a kellemetlenség inkább az internetes randevúzáshoz kapcsolódik. Az internet világában rengeteg lehetőség áll előtted, és különösen a nők hajlamosak körültekintőbben választani. Ezért fordulhat elő gyakran, hogy egy nő az első kapcsolatfelvételi próbálkozáskor elutasít, vagy egyáltalán nem válaszol az üzenetére. Ne csüggedj, még akkor sem, ha már sokadik alkalommal utasítottak el. Annyira sok nő randevúz az interneten, hogy tényleg bőven van miből válogatni.

Kerülje el az első csókot

A klasszikus lépés, amikor odahajol és megcsókolja a hölgyet, nagyon jó romantikus. Még így is megtörténhet, hogy egy nő elfordítja a fejét, vagy akár a tenyerével a mellkason üt. Egyszerűen mosolyogj és engedd el. Még azt is megkérdezheted, hogy korai-e még egy csókhoz. Az első csóknál jobb, ha nem beszélünk túl sokat a dolgokról. A nők hosszú távú kapcsolatra vágynak, ugyanakkor szeretik azt lassan felépíteni. A legtöbb ilyen esetben a nő csak el akarja hosszabbítani a randevúzást, amennyire csak lehetséges.

Kerüli a szexet

Egyszer nem történik semmi. De ha a barátnője rendszeresen megtagadja a szexet, az komoly hatással lehet az önértékelésére. Ismét válasszuk a lassabb megközelítést. Próbáld ki a masszázsokat, töltsd meg a fürdőjét. De soha ne nyomd meg, ellenkező hatást vált ki – még jobban lehűl. A legjobb eredményt a flörtölés és a „hátul mögötti kéz” kombinációja adja. Flörtölj, írd le neki a fantáziádat. Maradjon köztetek szexuális felhang. De soha ne menj tovább egy kézsimogatásnál vagy egy gyors hajcsóknál. Meglátod, milyen őrült lesz rövid időn belül!


Hasonló cikkek

Szerezze vissza önbizalmát egy sikertelen randevú után

Minél több sikertelen találkozón megy keresztül, annál jobban csökken az önbizalma. Semmi kétség felőle. Az internetes (gyors) időpontegyeztetés korszakának vannak hátrányai is. Annak ellenére, hogy tudod, hogy ez csak egy teszt volt, a sikertelen randevúk gyors egymásutánban történő sorozata még a legerősebb karaktert is megindítja. Hogyan vidítod fel magad, ha egy különösen rossz randevúról térsz vissza?

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

4 fajta partner, amelyet kerülni kell

Úgy érzi, hogy balszerencséje van a partnerekkel? Mindig olyan valakinek bizonyul, akivel egyszerűen nem tud együtt élni, pedig elsőre ideálisnak tűnt? Előfordulhat, hogy anélkül, hogy észrevennéd, ugyanolyan típusú partnereket választasz! Ne hagyd, hogy a tökéletes megjelenés megtévesszen. Mely típusokat érdemes elkerülni?

Társkereső nők életkora szerint

Ha a nők egyedülállóak és gyermektelenek, általában meglehetősen könnyen találkoznak. Ha már elváltak, és gyerekeik vannak az előző kapcsolatból, az egy kicsit rosszabb. És mi a helyzet a már nyugdíjas korú nőkkel, akiknek élettársa meghalt? Hogyan változik a randevúzási siker az életkorral?

Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböld a zavarba ejtés kockázatát.

Miért jobb az online társkereső, mint a hagyományos társkereső?

Az online társkereső nem a technológiai kor terméke. De mindenféle előnye van, amiről őseink csak álmodhattak.