Hogyan lehet a legjobban ellenállni a női elutasításnak?

Sok férfi egy nő elutasítását hasonütéshez hasonlítja. Így nem meglepő, hogy el akarják kerülni ezt a helyzetet. Sajnos az elutasítás nagyon gyakori része életünknek. Ha megérti, miért történik ez, jobban reagálhat, és gyakran még a maga javára is fordíthatja a dolgokat. Tehát hogyan lehet ellenállni az elutasításnak?

Miért fáj az elutasítás?

A nők ebben az esetben előnyben vannak, nem tartják tragikusnak az elutasítást. A férfiak azonban aszerint becsülik meg pozíciójukat a társadalomban, hogy mennyire népszerűek a nők körében. Ezért fáj nekik minden elutasítás. Az egyes elutasításokat meglehetősen pragmatikusan közelítse meg. Segít „kiütni” magát a kezdeti sokkból. És lehet, hogy később győzelemre fordítja.

Az első randevú elutasítása

Sajnos ez a kellemetlenség inkább az internetes randevúzáshoz kapcsolódik. Az internet világában rengeteg lehetőség áll előtted, és különösen a nők hajlamosak körültekintőbben választani. Ezért fordulhat elő gyakran, hogy egy nő az első kapcsolatfelvételi próbálkozáskor elutasít, vagy egyáltalán nem válaszol az üzenetére. Ne csüggedj, még akkor sem, ha már sokadik alkalommal utasítottak el. Annyira sok nő randevúz az interneten, hogy tényleg bőven van miből válogatni.

Kerülje el az első csókot

A klasszikus lépés, amikor odahajol és megcsókolja a hölgyet, nagyon jó romantikus. Még így is megtörténhet, hogy egy nő elfordítja a fejét, vagy akár a tenyerével a mellkason üt. Egyszerűen mosolyogj és engedd el. Még azt is megkérdezheted, hogy korai-e még egy csókhoz. Az első csóknál jobb, ha nem beszélünk túl sokat a dolgokról. A nők hosszú távú kapcsolatra vágynak, ugyanakkor szeretik azt lassan felépíteni. A legtöbb ilyen esetben a nő csak el akarja hosszabbítani a randevúzást, amennyire csak lehetséges.

Kerüli a szexet

Egyszer nem történik semmi. De ha a barátnője rendszeresen megtagadja a szexet, az komoly hatással lehet az önértékelésére. Ismét válasszuk a lassabb megközelítést. Próbáld ki a masszázsokat, töltsd meg a fürdőjét. De soha ne nyomd meg, ellenkező hatást vált ki – még jobban lehűl. A legjobb eredményt a flörtölés és a „hátul mögötti kéz” kombinációja adja. Flörtölj, írd le neki a fantáziádat. Maradjon köztetek szexuális felhang. De soha ne menj tovább egy kézsimogatásnál vagy egy gyors hajcsóknál. Meglátod, milyen őrült lesz rövid időn belül!


Hasonló cikkek

Az első találkozás mögötted. Mi a következő lépés?

Sikeresen befejezte az első randevút. De nem tudja, hogyan folytassa a randevúzást? Hogyan viselkedjünk úgy, hogy ne rontsuk el a csodálatos kezdést? A kutatások azt mutatják, hogy az idegesség az első találkozás után alábbhagy, de nagyon hamar visszatér. És ez pontosan a következtetésektől és az elvárásoktól való félelem miatt van így, amit a partnered megfogalmaz veled szemben. Készítettünk néhány tippet, hogy mit tegyünk (ne tegyünk) közvetlenül az első randevú után.

Kezdj új kapcsolatot tökéletesen és hibák nélkül

Találkozott végre valakivel, akivel jól érzi magát? Ez kölcsönös? Ezután olvass el néhány tanácsot, és add a legjobb kezdetet a kapcsolatodnak.

Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy ajándékozott virággal?

Félénkeknek: Hogyan zsákold be álmaid megfelelőjét?

Régóta kedvelsz valakit, de még nem vetted a bátorságot, hogy közeledj hozzá? Vagy rendszeresen találkozik a tömegközlekedési eszközökön munkába menet? És mi van veled? Nem mersz odalépni az illetőhöz és flörtölni kezdeni? Nagyobb önbizalmat kell szereznie ezen a területen? Útmutatást adunk arról, hogyan csomagoljon lassan, de biztosan az illető személyt.

Hogyan befolyásolta a koronavírus az ismerkedést?

A koronavírus-járvány nemcsak az emberek életmódját, fogyasztói magatartását, a dolgok gazdasági oldalát érintette, hanem érzelmi oldalát is. A Covid-19 a randevúzási módra is hatással volt, és nagymértékben befolyásolta a bevett randevúzási technikákat is.

Ne tedd ezt kapcsolatod első hónapjában!

Most kezdtél el randevúzni, és máris úgy tűnik, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! A kapcsolat első lépései ugyanolyan fontosak, mint az egész első randevú. Erősíted az azonnali benyomást, és egyben befolyásolod, hogy kedvesed hogyan fog felfogni téged. Ha jól játszod, sokkal toleránsabb lesz a hibáiddal szemben. Tehát mik az alapvető szabályok a kapcsolat első hónapjában?

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.