Hogyan lehet a legjobban ellenállni a női elutasításnak?

Sok férfi egy nő elutasítását hasonütéshez hasonlítja. Így nem meglepő, hogy el akarják kerülni ezt a helyzetet. Sajnos az elutasítás nagyon gyakori része életünknek. Ha megérti, miért történik ez, jobban reagálhat, és gyakran még a maga javára is fordíthatja a dolgokat. Tehát hogyan lehet ellenállni az elutasításnak?

Miért fáj az elutasítás?

A nők ebben az esetben előnyben vannak, nem tartják tragikusnak az elutasítást. A férfiak azonban aszerint becsülik meg pozíciójukat a társadalomban, hogy mennyire népszerűek a nők körében. Ezért fáj nekik minden elutasítás. Az egyes elutasításokat meglehetősen pragmatikusan közelítse meg. Segít „kiütni” magát a kezdeti sokkból. És lehet, hogy később győzelemre fordítja.

Az első randevú elutasítása

Sajnos ez a kellemetlenség inkább az internetes randevúzáshoz kapcsolódik. Az internet világában rengeteg lehetőség áll előtted, és különösen a nők hajlamosak körültekintőbben választani. Ezért fordulhat elő gyakran, hogy egy nő az első kapcsolatfelvételi próbálkozáskor elutasít, vagy egyáltalán nem válaszol az üzenetére. Ne csüggedj, még akkor sem, ha már sokadik alkalommal utasítottak el. Annyira sok nő randevúz az interneten, hogy tényleg bőven van miből válogatni.

Kerülje el az első csókot

A klasszikus lépés, amikor odahajol és megcsókolja a hölgyet, nagyon jó romantikus. Még így is megtörténhet, hogy egy nő elfordítja a fejét, vagy akár a tenyerével a mellkason üt. Egyszerűen mosolyogj és engedd el. Még azt is megkérdezheted, hogy korai-e még egy csókhoz. Az első csóknál jobb, ha nem beszélünk túl sokat a dolgokról. A nők hosszú távú kapcsolatra vágynak, ugyanakkor szeretik azt lassan felépíteni. A legtöbb ilyen esetben a nő csak el akarja hosszabbítani a randevúzást, amennyire csak lehetséges.

Kerüli a szexet

Egyszer nem történik semmi. De ha a barátnője rendszeresen megtagadja a szexet, az komoly hatással lehet az önértékelésére. Ismét válasszuk a lassabb megközelítést. Próbáld ki a masszázsokat, töltsd meg a fürdőjét. De soha ne nyomd meg, ellenkező hatást vált ki – még jobban lehűl. A legjobb eredményt a flörtölés és a „hátul mögötti kéz” kombinációja adja. Flörtölj, írd le neki a fantáziádat. Maradjon köztetek szexuális felhang. De soha ne menj tovább egy kézsimogatásnál vagy egy gyors hajcsóknál. Meglátod, milyen őrült lesz rövid időn belül!


Hasonló cikkek

Hol lehet a leggyorsabban találkozni?

Ha már kipróbálta az összes klasszikus találkozási helyet, például bárokat, éttermeket vagy helyi piacokat, valószínűleg új helyet keres. Úgy érzed, te vagy az egyetlen egyedülálló a közelben, és a barátok és a család jó szándékú tanácsai csak bosszantanak? Nézze meg, milyen más helyeken találkozhat élete szerelmével.

Internetes vadászmezők: 5 tipp, amivel felkeltheti a legtöbb figyelmet

Régóta részt vesz egy internetes társkereső oldalon, de még mindig nem jár sikerrel? Vagy éppen ellenkezőleg, nincs kedve folyamatosan keresni valakit, és azt szeretné, ha a felhasználók inkább Önt kezdenék megszólítani, mint Önt? Van 5 tippünk, mit tegyünk és mit ne.

Hogyan találjuk meg egyszer és mindenkorra a tökéletes partnert

Keres valakit a jó és a rossz időkre. Röviden, egy partner, akivel egy gyönyörű életútra indul. Szóval menjünk.

Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböld a zavarba ejtés kockázatát.

Ismerjék meg egymást gond nélkül

Volt már első osztályú zavarban randevúzása közben? A lehetséges fogása egész idő alatt kissé furcsán nézett ki, és csak hazaérve vette észre, hogy a pólója kifordítva van? Már a randevúzás is stresszes. Legfeljebb néhány percünk van arra, hogy lenyűgözzük kollégánkat. Természetesen el akarjuk kerülni a szégyenkezést vagy a társadalmi hamisítást. Mielőtt randevúzni indulna, tartsa szem előtt a következő pontokat.

Válaszok a társkereső oldalakkal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre

A legjobb módja annak, hogy megismerjük egymást, ha online partnert keresünk. De melyik társkereső oldalt válasszam? Tekintse meg a randevúzással kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdéseket.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.