Hogyan lehet a legjobban ellenállni a női elutasításnak?

Sok férfi egy nő elutasítását hasonütéshez hasonlítja. Így nem meglepő, hogy el akarják kerülni ezt a helyzetet. Sajnos az elutasítás nagyon gyakori része életünknek. Ha megérti, miért történik ez, jobban reagálhat, és gyakran még a maga javára is fordíthatja a dolgokat. Tehát hogyan lehet ellenállni az elutasításnak?

Miért fáj az elutasítás?

A nők ebben az esetben előnyben vannak, nem tartják tragikusnak az elutasítást. A férfiak azonban aszerint becsülik meg pozíciójukat a társadalomban, hogy mennyire népszerűek a nők körében. Ezért fáj nekik minden elutasítás. Az egyes elutasításokat meglehetősen pragmatikusan közelítse meg. Segít „kiütni” magát a kezdeti sokkból. És lehet, hogy később győzelemre fordítja.

Az első randevú elutasítása

Sajnos ez a kellemetlenség inkább az internetes randevúzáshoz kapcsolódik. Az internet világában rengeteg lehetőség áll előtted, és különösen a nők hajlamosak körültekintőbben választani. Ezért fordulhat elő gyakran, hogy egy nő az első kapcsolatfelvételi próbálkozáskor elutasít, vagy egyáltalán nem válaszol az üzenetére. Ne csüggedj, még akkor sem, ha már sokadik alkalommal utasítottak el. Annyira sok nő randevúz az interneten, hogy tényleg bőven van miből válogatni.

Kerülje el az első csókot

A klasszikus lépés, amikor odahajol és megcsókolja a hölgyet, nagyon jó romantikus. Még így is megtörténhet, hogy egy nő elfordítja a fejét, vagy akár a tenyerével a mellkason üt. Egyszerűen mosolyogj és engedd el. Még azt is megkérdezheted, hogy korai-e még egy csókhoz. Az első csóknál jobb, ha nem beszélünk túl sokat a dolgokról. A nők hosszú távú kapcsolatra vágynak, ugyanakkor szeretik azt lassan felépíteni. A legtöbb ilyen esetben a nő csak el akarja hosszabbítani a randevúzást, amennyire csak lehetséges.

Kerüli a szexet

Egyszer nem történik semmi. De ha a barátnője rendszeresen megtagadja a szexet, az komoly hatással lehet az önértékelésére. Ismét válasszuk a lassabb megközelítést. Próbáld ki a masszázsokat, töltsd meg a fürdőjét. De soha ne nyomd meg, ellenkező hatást vált ki – még jobban lehűl. A legjobb eredményt a flörtölés és a „hátul mögötti kéz” kombinációja adja. Flörtölj, írd le neki a fantáziádat. Maradjon köztetek szexuális felhang. De soha ne menj tovább egy kézsimogatásnál vagy egy gyors hajcsóknál. Meglátod, milyen őrült lesz rövid időn belül!


Hasonló cikkek

Hogyan ismerjük meg az igaz szerelmet?

Élete során valószínűleg sok ember elbűvölt. De honnan tudod, hogy ez szerelem vagy csak varázslat? Hogyan lehet felismerni egy szerelmet, amelyben megvan a lehetőség, hogy valami nagyobbá nőjön?

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

A randevúzás nyüzsög. Itt az idő, mint olyan, praktikus az interneten keresztül találkozni, így a jelenlegi helyzet, nevezetesen a covid. Az első kérdés, ami felmerül, amikor társkereső oldalt keresel: Ingyenes vagy fizetős? Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Nézzük meg őket közelebbről, és segítsünk a döntésben.

Szemek a sírásért. Mit tegyünk, hogy ezúttal működjön a kapcsolat.

Ismét fájó szív és kétségbeesés érzése, hogy talán soha nem találkozom sorstársammal. Elveszíti a hitet, hogy mindenki egyforma, és jobb egyedül lenni. Újra és újra ugyanaz a dal, viták, félreértések, manipuláció, hűtlenség... mi lesz ezután?

Szerencsés kéz a kapcsolatokban

Szerencsés vagy szerencsétlen? Sokan még mindig esélytelennek tekintik magukat, különösen ami a kapcsolatokat illeti. Mindig találnak valakit, aki nem éri meg a szerelmüket. Folyamatosan többet keresnek, de még mindig sikertelenül. Szerencsére tudjuk, hogyan vonzzuk be a "szerencsét" az életünkbe! Hogyan? Olvassa el, megtudja a cikk

ből

"Rendeljen" partnert az Ön elvárásaira szabva!

A mai világban meglehetősen gyakori, hogy állandóan rendelnek valamit. Legyen szó új autóról, ruhákról, könyvekről, elektronikai cikkekről, élelmiszerekről. Mindannyian jók vagyunk ebben. De mi a helyzet a szeretet elrendelésével? Van ilyen? Megrendelheti álmai partnerét is? Meglepődnél, de lehetséges.

A leggyakoribb hibák a csábításban

Annyiszor elutasították, hogy egyenesen félsz a flörtöléstől? Nem tudja, hogyan garantálja az eredményeket? Hülyén érzed magad flörtölés közben? Mutatjuk a csábítás leggyakoribb hibáit. Kerülje el őket, és nem fog többé kudarcot vallani!

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.