Hogyan lehet a legjobban ellenállni a női elutasításnak?

Sok férfi egy nő elutasítását hasonütéshez hasonlítja. Így nem meglepő, hogy el akarják kerülni ezt a helyzetet. Sajnos az elutasítás nagyon gyakori része életünknek. Ha megérti, miért történik ez, jobban reagálhat, és gyakran még a maga javára is fordíthatja a dolgokat. Tehát hogyan lehet ellenállni az elutasításnak?

Miért fáj az elutasítás?

A nők ebben az esetben előnyben vannak, nem tartják tragikusnak az elutasítást. A férfiak azonban aszerint becsülik meg pozíciójukat a társadalomban, hogy mennyire népszerűek a nők körében. Ezért fáj nekik minden elutasítás. Az egyes elutasításokat meglehetősen pragmatikusan közelítse meg. Segít „kiütni” magát a kezdeti sokkból. És lehet, hogy később győzelemre fordítja.

Az első randevú elutasítása

Sajnos ez a kellemetlenség inkább az internetes randevúzáshoz kapcsolódik. Az internet világában rengeteg lehetőség áll előtted, és különösen a nők hajlamosak körültekintőbben választani. Ezért fordulhat elő gyakran, hogy egy nő az első kapcsolatfelvételi próbálkozáskor elutasít, vagy egyáltalán nem válaszol az üzenetére. Ne csüggedj, még akkor sem, ha már sokadik alkalommal utasítottak el. Annyira sok nő randevúz az interneten, hogy tényleg bőven van miből válogatni.

Kerülje el az első csókot

A klasszikus lépés, amikor odahajol és megcsókolja a hölgyet, nagyon jó romantikus. Még így is megtörténhet, hogy egy nő elfordítja a fejét, vagy akár a tenyerével a mellkason üt. Egyszerűen mosolyogj és engedd el. Még azt is megkérdezheted, hogy korai-e még egy csókhoz. Az első csóknál jobb, ha nem beszélünk túl sokat a dolgokról. A nők hosszú távú kapcsolatra vágynak, ugyanakkor szeretik azt lassan felépíteni. A legtöbb ilyen esetben a nő csak el akarja hosszabbítani a randevúzást, amennyire csak lehetséges.

Kerüli a szexet

Egyszer nem történik semmi. De ha a barátnője rendszeresen megtagadja a szexet, az komoly hatással lehet az önértékelésére. Ismét válasszuk a lassabb megközelítést. Próbáld ki a masszázsokat, töltsd meg a fürdőjét. De soha ne nyomd meg, ellenkező hatást vált ki – még jobban lehűl. A legjobb eredményt a flörtölés és a „hátul mögötti kéz” kombinációja adja. Flörtölj, írd le neki a fantáziádat. Maradjon köztetek szexuális felhang. De soha ne menj tovább egy kézsimogatásnál vagy egy gyors hajcsóknál. Meglátod, milyen őrült lesz rövid időn belül!


Hasonló cikkek

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Sokan tinédzser koruk óta randevúznak, és természetesen arra számítanak, hogy húsz-huszonöt éves koruk körül találkoznak életük szerelmével, letelepednek és közös gyermekeik lesznek. De ez a terv sok ember számára nem fog működni. Bár folyamatosan próbálkozik, még mindig kudarcot vall! Te is közéjük tartozol? Olvassa el a lehetséges okokat, miért vagy még mindig egyedülálló. Legyen óvatos, megtudhat egy kellemetlen igazságot.

Hogyan biztosítsunk egy második (és több) randevút?

Mindenki érthetően fél az első randevútól. Mondjak valami hülyeséget róla? Kedvelni fog a párom? Tetszeni fog neki? Sokszor elfelejtjük, hogy az első randevú a második, a harmadik és minden más randevú előjátéka maga az előkészület miatt. Szóval hogyan hathatsz le az első randevún, hogy folytasd a randevúzást?

ELITE randevú a tévében A Prima NEWS azt tanácsolja, mire kell figyelni a randevúzások során

Mivel folyamatosan növekszenek az olyan esetek, amikor a szerelemre vágyók beleesnek a csalók édes beszédébe, majd nagy összegeket küldenek a számlájukra, úgy döntöttünk, hogy így figyelmeztetjük a felhasználókat.

Milyen férfit keresnek a nők? Magabiztosat vagy a szerény fiúkat?

Hogy is van ez a nőkkel? Milyen típusú férfiak vonzzák a leginkább őket? A kemény férfiak, vagy inkább azok a férfi típúsok, akik még az égből is lehozzák a csillagokat? A tizenéves korban minden nő olyan férfit keres, aki miatt nem kell szégyenkeznie barátai előtt. Leginkább jóképű férfi legyen, olyan ember, akinek kellemes a megjelenése, kisportolt testtel rendelkezik stb. A kemény férfiaknak több esélyük van a fiatalabb nőknél, mint a jóképű együttérző férfiaknak.

Ez nem egy társkereső oldal, mint egy társkereső oldal

Számtalan online társkereső oldal létezik manapság. Tehát ha úgy dönt, hogy elkezd randevúzni az interneten, ki kell választania a megfelelőt. Választhat a kapcsolat típusa, a partnerek irányultsága vagy például akár a kinézete szerint is. Tekintse meg velünk, milyen társkereső oldalak léteznek a piacon!

Soha senki ne törje össze a szívedet!

Mindannyian félünk az összetört szívtől. Vannak közöttünk olyanok is, akik éppen azért nem akarnak senkit a testük közelébe engedni, mert félnek, hogy valaki tönkreteszi a szívét. Létezik egy egyszerűbb módszer a biztonság biztosítására. Százból 99-szer a következő csoportok valamelyikében talál szívszorítókat. Kerülje el őket.