Mit nem szeretnek a férfiak a nőkben az első randevúkon?

Hölgyeim, készülnétek az első randevúra? Akkor vigyázz! Az első találkozás döntő fontosságú lehet számodra. A férfiakat nem érdekli, hogy nézel ki. Elmondjuk, mit találnak a férfiak gyakran bosszantónak a nőkben!

Zsíros haj

A haj gyakran radikálisan megváltoztathatja az ember megjelenését, különösen a nők esetében. Lehet szebb az arcod, de ha zsíros a hajad, akkor nem kapsz pontot. A zsíros hajú nők kissé elhanyagoltak. Könnyen elfordíthatod magadtól párodat ezzel a kellemetlenséggel. Az első találkozás előtt feltétlenül mossa meg a fejét!

Ápolatlan körmök

A férfiak gyakran észrevesznek apró dolgokat. Az ápolatlan körmök közé tartoznak. Néhány férfit zavarhat túlzott hosszúságuk, kopottságuk, sárgás színük vagy aszimmetrikus alakjuk. Nem csak a kéz-, hanem a lábkörmökre is gondolunk. Sok férfit nem érdekel. Vannak azonban köztünk részletezők is, és minden apróságot észrevesznek. Ha tudod, hogy randevúzni fogsz, ne becsüld alá. Menjen el kozmetikushoz, végezzen manikűröt vagy pedikűröt.

Rossz lehelet

A rossz lehelet senkinek sem kellemes. Nem beszélve arról, aki meg akarja csókolni az illetőt. A rossz lehelet könnyen tönkreteheti a randevút. Egy férfi a lehető legtávolabb akar maradni tőled a beszélgetés során. A csókot pedig azonnal elfelejtheted. Ha randevút tervezel, szerezz be egy jó minőségű szájvizet, és fordíts kellő figyelmet a szájhigiéniára. Hasonlóképpen kerülje a kellemetlen aromát okozó ételeket (fokhagyma, hagyma...).

Kitűnő szőrnövekedés

A férfiaknak nem okoz problémát a kicsi vagy nem feltűnő szőrzet. Jelentős és sötét növekedéssel a testen ez más. Ha egy randevúzó nőnek szőrös a hónalja vagy a lába, a megfelelőjét garantáltan elriasztják. Nem néz ki nőiesen. A férfiak csak azokkal a nőkkel törődnek, akik nem úgy néznek ki, mint az orángutánok.

Rossz ruházat

A férfiaknak nincs túlzott követelménye a női ruházattal szemben. Nem érdekli őket, hogy párjuk nadrágot, szoknyát vagy ruhát visel. De a ruháknak passzolniuk kell. Ha olyat viselsz, ami nem "lapít" az alakodnak, vagy nem megfelelő színkombinációt választasz, az nem biztos, hogy tetszik a férfiaknak. Felejtsd el a nyakig nyúló ruhákat. Válassz szexi felsőket, amelyek átölelik az alakod. Ügyeljen azonban arra, hogy ne legyen túl különc. A túlzottan nagy nyakkivágások vagy hasítékok egyáltalán nem tűnhetnek szexinek!

Túlzó smink

Ha egy nő sminkje megfelelő, a férfiaknak nincs vele gond. De már nem kell beleegyezniük a rengeteg sminkbe, az Urak nem akarnak "festőkönyvekkel" mászkálni. Ráadásul a túlzott smink más emberré tesz egy nőt, mint amilyen valójában. Higgye el, a férfiak nem akarnak reggel olyan mellett ébredni, aki másképp néz ki, mint este.


Hasonló cikkek

Mit szólnál a fiúkhoz

A legtöbb lány több jóképű férfival is találkozott élete során. Lehet buszon, villamoson vagy vásárlás közben. Sajnos gyakran nem volt bátorságuk felkeresni az érintettet, vagy nem tudták, hogyan tegyék ezt. Ez a te eseted is? Tanácsot adunk néhány lépésben, amelyek elősegítik a sikert.

Az első sorsdöntő másodpercek egy kapcsolat számára

Az első benyomás fontosságáról mindenhol olvashat. De ritkán tanulod meg, hogy az igazi első benyomás csak körülbelül tizenöt másodperc alatt alakul ki. Mert ilyen kevés is elég ahhoz, hogy eldöntsük, akarjuk-e a másikkal együtt alakítani a jövőt vagy sem. Tehát mi játssza a legfontosabb szerepet?

Honnan tudhatod, hogy párod nem képes viszonozni az érzéseidet?

Vannak emberek, akik egyszerűen nem érik meg az erőfeszítést. Vonzóak, szórakoztatóak, gyakran felelősségteljesek. Hiányzik azonban belőlük az a képesség, hogy szeressenek, átadják magukat a másiknak, áldozatot hozzanak érte. Nem gonoszak. Röviden, egyszerűen nem tud úgy szeretni, ahogy megérdemled (kívánod). Honnan tudhatod, hogy a párod pontosan ilyen?

A 7 legjobb tipp online randevúzó nőknek

Volt még egy sikertelen randevúja? Vagy már régóta egyedül vagy? Ha valamelyik pénteken már randevúznál társkereső oldalakon, de nem találsz párt, ezek a tippek minden bizonnyal a segítségedre lesznek.

Egy férfi megismerése

Az online társkereső kényelmes és praktikus. De hogyan válasszunk megfelelő partnert? Hogyan lehet felismerni a valódi profilt a hamistól? A profil által kínált kevés információból is eldöntheti, hogy visszaírja-e a férfit, vagy eltávolítja a profilt a keresési ajánlatok közül. Gyere és tanuld meg elválasztani a búzát a pelyvától.

Nincs párod? Nem számít! Élvezze a nyaralást nélküle!

Szeretné élvezni a nyári vakációt, de nincs olyan férfi a láthatáron, akivel el akarna menni? Nincs mit! Javában tombol a nyár, és joga van tetszés szerint élvezni a vakációt. Társ nélkül is játékosan csinálhatod.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.