Mit nem szeretnek a férfiak a nőkben az első randevúkon?

Hölgyeim, készülnétek az első randevúra? Akkor vigyázz! Az első találkozás döntő fontosságú lehet számodra. A férfiakat nem érdekli, hogy nézel ki. Elmondjuk, mit találnak a férfiak gyakran bosszantónak a nőkben!

Zsíros haj

A haj gyakran radikálisan megváltoztathatja az ember megjelenését, különösen a nők esetében. Lehet szebb az arcod, de ha zsíros a hajad, akkor nem kapsz pontot. A zsíros hajú nők kissé elhanyagoltak. Könnyen elfordíthatod magadtól párodat ezzel a kellemetlenséggel. Az első találkozás előtt feltétlenül mossa meg a fejét!

Ápolatlan körmök

A férfiak gyakran észrevesznek apró dolgokat. Az ápolatlan körmök közé tartoznak. Néhány férfit zavarhat túlzott hosszúságuk, kopottságuk, sárgás színük vagy aszimmetrikus alakjuk. Nem csak a kéz-, hanem a lábkörmökre is gondolunk. Sok férfit nem érdekel. Vannak azonban köztünk részletezők is, és minden apróságot észrevesznek. Ha tudod, hogy randevúzni fogsz, ne becsüld alá. Menjen el kozmetikushoz, végezzen manikűröt vagy pedikűröt.

Rossz lehelet

A rossz lehelet senkinek sem kellemes. Nem beszélve arról, aki meg akarja csókolni az illetőt. A rossz lehelet könnyen tönkreteheti a randevút. Egy férfi a lehető legtávolabb akar maradni tőled a beszélgetés során. A csókot pedig azonnal elfelejtheted. Ha randevút tervezel, szerezz be egy jó minőségű szájvizet, és fordíts kellő figyelmet a szájhigiéniára. Hasonlóképpen kerülje a kellemetlen aromát okozó ételeket (fokhagyma, hagyma...).

Kitűnő szőrnövekedés

A férfiaknak nem okoz problémát a kicsi vagy nem feltűnő szőrzet. Jelentős és sötét növekedéssel a testen ez más. Ha egy randevúzó nőnek szőrös a hónalja vagy a lába, a megfelelőjét garantáltan elriasztják. Nem néz ki nőiesen. A férfiak csak azokkal a nőkkel törődnek, akik nem úgy néznek ki, mint az orángutánok.

Rossz ruházat

A férfiaknak nincs túlzott követelménye a női ruházattal szemben. Nem érdekli őket, hogy párjuk nadrágot, szoknyát vagy ruhát visel. De a ruháknak passzolniuk kell. Ha olyat viselsz, ami nem "lapít" az alakodnak, vagy nem megfelelő színkombinációt választasz, az nem biztos, hogy tetszik a férfiaknak. Felejtsd el a nyakig nyúló ruhákat. Válassz szexi felsőket, amelyek átölelik az alakod. Ügyeljen azonban arra, hogy ne legyen túl különc. A túlzottan nagy nyakkivágások vagy hasítékok egyáltalán nem tűnhetnek szexinek!

Túlzó smink

Ha egy nő sminkje megfelelő, a férfiaknak nincs vele gond. De már nem kell beleegyezniük a rengeteg sminkbe, az Urak nem akarnak "festőkönyvekkel" mászkálni. Ráadásul a túlzott smink más emberré tesz egy nőt, mint amilyen valójában. Higgye el, a férfiak nem akarnak reggel olyan mellett ébredni, aki másképp néz ki, mint este.


Hasonló cikkek

Mielőtt belevágna egy kapcsolatba

A legtöbb ember teljesen és a legcsekélyebb kétség nélkül elkötelezi magát egy új partner mellett. Hiszen szerelmesnek lenni ilyen. Ez az élet egyik legszebb időszaka. Sajnos a rózsaszín szemüveg néha eltakarja a figyelmeztető jelzéseket. Kímélje meg magát a fáradságtól, és nézze meg, mit kell észrevennie a szerelme korai szakaszában.

Készen állsz egy új kapcsolatra?

Egy új kapcsolat gyönyörű dolog. Újra szerelmes vagy, gyönyörű a világ, és hiszed, hogy új felfedezéseddel ezúttal sikerülni fog. De 100%-ig biztos benne? Ahhoz, hogy egy új kapcsolatnak legyen esélye, bizonyos feltételeknek teljesülniük kell. Ellenkező esetben ismét szakítás vár rád, nagy valószínűséggel ugyanazok az okok miatt, mint az előző kapcsolatban. Jelölje be a következő pontokat. Ha nyolcból legalább hattal találkoztok, tiszta fejjel fussatok randevúzni.

Egyedül akarsz maradni? Válaszolj erre az 5 kérdésre, és megtudod!

Régóta keres valakit, de eddig senki sem felelt meg az igényeinek? Korlátozottnak érzed magad minden kapcsolatban? Csak azért keresel valakit, mert "így való"? Aggódsz, ha azok közé tartozol, akik egyedülállók akarnak maradni? Ne aggódj! Nincs ezzel semmi baj! Ha még mindig nem vagy benne biztos, hogy mit is akarsz, válaszolj a következő 5 kérdésre. Azonnal megérted.

Ez az 5 jel tudatja veled, hogy szeret téged

A szerelmesek néha teljes kutyatrükköket csinálnak. De nem az összes! A legtöbb ember valójában eltitkolja érzéseit. Nem akarják felfedni őket, mielőtt megbizonyosodtak arról, hogy a másik fele is így érez. Szóval honnan tudod, hogy tényleg szeretnek-e, vagy "csak" akarnak? Egyszerűen!

szerelmes vagy

Honnan tudhatod, hogy végre a megfelelő személlyel találkoztál? Hogyan tudhatod meg, hogy tényleg szerelmes a párodba? Ezt biztosan tudjuk. Nézze meg az árulkodó jeleket.

Akarsz randizni? Változtasd meg a gondolkodásodat!

A legkedvesebb ember magabiztos, megbízható, enyhén vonzó és szórakoztató. Csak ilyen akarsz lenni? Régóta szeretnél randizni, de senki sem akar veled járni? Még mindig nem tudja, hogyan nézzen magabiztosnak?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.