Mit nem szeretnek a férfiak a nőkben az első randevúkon?

Hölgyeim, készülnétek az első randevúra? Akkor vigyázz! Az első találkozás döntő fontosságú lehet számodra. A férfiakat nem érdekli, hogy nézel ki. Elmondjuk, mit találnak a férfiak gyakran bosszantónak a nőkben!

Zsíros haj

A haj gyakran radikálisan megváltoztathatja az ember megjelenését, különösen a nők esetében. Lehet szebb az arcod, de ha zsíros a hajad, akkor nem kapsz pontot. A zsíros hajú nők kissé elhanyagoltak. Könnyen elfordíthatod magadtól párodat ezzel a kellemetlenséggel. Az első találkozás előtt feltétlenül mossa meg a fejét!

Ápolatlan körmök

A férfiak gyakran észrevesznek apró dolgokat. Az ápolatlan körmök közé tartoznak. Néhány férfit zavarhat túlzott hosszúságuk, kopottságuk, sárgás színük vagy aszimmetrikus alakjuk. Nem csak a kéz-, hanem a lábkörmökre is gondolunk. Sok férfit nem érdekel. Vannak azonban köztünk részletezők is, és minden apróságot észrevesznek. Ha tudod, hogy randevúzni fogsz, ne becsüld alá. Menjen el kozmetikushoz, végezzen manikűröt vagy pedikűröt.

Rossz lehelet

A rossz lehelet senkinek sem kellemes. Nem beszélve arról, aki meg akarja csókolni az illetőt. A rossz lehelet könnyen tönkreteheti a randevút. Egy férfi a lehető legtávolabb akar maradni tőled a beszélgetés során. A csókot pedig azonnal elfelejtheted. Ha randevút tervezel, szerezz be egy jó minőségű szájvizet, és fordíts kellő figyelmet a szájhigiéniára. Hasonlóképpen kerülje a kellemetlen aromát okozó ételeket (fokhagyma, hagyma...).

Kitűnő szőrnövekedés

A férfiaknak nem okoz problémát a kicsi vagy nem feltűnő szőrzet. Jelentős és sötét növekedéssel a testen ez más. Ha egy randevúzó nőnek szőrös a hónalja vagy a lába, a megfelelőjét garantáltan elriasztják. Nem néz ki nőiesen. A férfiak csak azokkal a nőkkel törődnek, akik nem úgy néznek ki, mint az orángutánok.

Rossz ruházat

A férfiaknak nincs túlzott követelménye a női ruházattal szemben. Nem érdekli őket, hogy párjuk nadrágot, szoknyát vagy ruhát visel. De a ruháknak passzolniuk kell. Ha olyat viselsz, ami nem "lapít" az alakodnak, vagy nem megfelelő színkombinációt választasz, az nem biztos, hogy tetszik a férfiaknak. Felejtsd el a nyakig nyúló ruhákat. Válassz szexi felsőket, amelyek átölelik az alakod. Ügyeljen azonban arra, hogy ne legyen túl különc. A túlzottan nagy nyakkivágások vagy hasítékok egyáltalán nem tűnhetnek szexinek!

Túlzó smink

Ha egy nő sminkje megfelelő, a férfiaknak nincs vele gond. De már nem kell beleegyezniük a rengeteg sminkbe, az Urak nem akarnak "festőkönyvekkel" mászkálni. Ráadásul a túlzott smink más emberré tesz egy nőt, mint amilyen valójában. Higgye el, a férfiak nem akarnak reggel olyan mellett ébredni, aki másképp néz ki, mint este.


Hasonló cikkek

Még mindig gondolkodik egy volt partneren?

Találtál egy nagyszerű férfit? Találkoztál már egy igazán csodálatos nővel? Sok a közös bennetek és megértitek egymást? De van néha olyan érzésed, hogy még nem engedték el teljesen a volt párjukat? Honnan tudod, hogy az új szerelmed megoldotta a múltat, és elkezdhetsz kapcsolatot építeni?

Hova ne menjünk az első randevúra?

Az első közös randevúkra kiválasztott hely sokat elárulhat rólad a másik személy számára. Csak egy átgondolt döntést kell hoznia, és nem kell aggódnia az első találkozás miatt. Mi tehát a legfontosabb a közös helyszín kiválasztásánál? Válassz olyan helyet, ahol nyugodtan cseveghetsz! Mely helyek egyáltalán nem alkalmasak első randevúra? Olvassa el és megtudja.

pasit keresek karácsonyra

A szerelemről humorral, avagy Hogyan találkozik ma egy egyedülálló nő a nagyvárosban! ... "És hol találkoztál vele?"... "Egy társkereső oldalon." .... "Ó, biztos furcsa, amikor egy társkereső oldalon van, ugye?"... "Istenem! Elvégre én is randevúzok, és normális vagyok, vagy sem?”

A flörtölés iskolája tapasztalatlanoknak

Találkoztál már egy csodálatos férfival, de nem mertél flörtölni vele? Minden nap találkozik jóképű férfival munkába menet, de az a benyomása, hogy még nem vette észre a létezését? Mi van ezzel? Hadd tudjon rólad! Mutatunk 4 tippet, hogyan nyűgözd le az illetőt.

Milyen gesztusokat ne tegyen egy randevún?

Minden randevút sikertelenül hagyja el, még akkor is, ha a találkozó előtt több hétig SMS-ezett, és a dolgok több mint ígéretesnek tűntek? Ne keressen azonnal hibát a megjelenésében vagy a megvitatott témákban. Az, hogy hogyan hatunk másokra, többek között olyan gesztusok, amelyekről egyáltalán nem vagyunk tudatában. Tanácsot adunk, hogy mely gesztusokat kerülje el a megbeszélésen.

Hogyan lehet lenyűgözni a férfiakat?

Nem minden nő képes ugyanannyira lenyűgözni a férfiakat, és így elnyerni a tetszésüket. Vannak nők, akik azonnal zsákba tudnak hozni egy férfit, másoknak nagy problémáik vannak a randevúzással. Miért? Talán azért, mert nem ismerik a megfelelő "csomagolási" technikát. Vessen egy pillantást tippjeinkre, és hirtelen könnyebbé válik számodra a randevúzás.