Mit nem szeretnek a férfiak a nőkben az első randevúkon?

Hölgyeim, készülnétek az első randevúra? Akkor vigyázz! Az első találkozás döntő fontosságú lehet számodra. A férfiakat nem érdekli, hogy nézel ki. Elmondjuk, mit találnak a férfiak gyakran bosszantónak a nőkben!

Zsíros haj

A haj gyakran radikálisan megváltoztathatja az ember megjelenését, különösen a nők esetében. Lehet szebb az arcod, de ha zsíros a hajad, akkor nem kapsz pontot. A zsíros hajú nők kissé elhanyagoltak. Könnyen elfordíthatod magadtól párodat ezzel a kellemetlenséggel. Az első találkozás előtt feltétlenül mossa meg a fejét!

Ápolatlan körmök

A férfiak gyakran észrevesznek apró dolgokat. Az ápolatlan körmök közé tartoznak. Néhány férfit zavarhat túlzott hosszúságuk, kopottságuk, sárgás színük vagy aszimmetrikus alakjuk. Nem csak a kéz-, hanem a lábkörmökre is gondolunk. Sok férfit nem érdekel. Vannak azonban köztünk részletezők is, és minden apróságot észrevesznek. Ha tudod, hogy randevúzni fogsz, ne becsüld alá. Menjen el kozmetikushoz, végezzen manikűröt vagy pedikűröt.

Rossz lehelet

A rossz lehelet senkinek sem kellemes. Nem beszélve arról, aki meg akarja csókolni az illetőt. A rossz lehelet könnyen tönkreteheti a randevút. Egy férfi a lehető legtávolabb akar maradni tőled a beszélgetés során. A csókot pedig azonnal elfelejtheted. Ha randevút tervezel, szerezz be egy jó minőségű szájvizet, és fordíts kellő figyelmet a szájhigiéniára. Hasonlóképpen kerülje a kellemetlen aromát okozó ételeket (fokhagyma, hagyma...).

Kitűnő szőrnövekedés

A férfiaknak nem okoz problémát a kicsi vagy nem feltűnő szőrzet. Jelentős és sötét növekedéssel a testen ez más. Ha egy randevúzó nőnek szőrös a hónalja vagy a lába, a megfelelőjét garantáltan elriasztják. Nem néz ki nőiesen. A férfiak csak azokkal a nőkkel törődnek, akik nem úgy néznek ki, mint az orángutánok.

Rossz ruházat

A férfiaknak nincs túlzott követelménye a női ruházattal szemben. Nem érdekli őket, hogy párjuk nadrágot, szoknyát vagy ruhát visel. De a ruháknak passzolniuk kell. Ha olyat viselsz, ami nem "lapít" az alakodnak, vagy nem megfelelő színkombinációt választasz, az nem biztos, hogy tetszik a férfiaknak. Felejtsd el a nyakig nyúló ruhákat. Válassz szexi felsőket, amelyek átölelik az alakod. Ügyeljen azonban arra, hogy ne legyen túl különc. A túlzottan nagy nyakkivágások vagy hasítékok egyáltalán nem tűnhetnek szexinek!

Túlzó smink

Ha egy nő sminkje megfelelő, a férfiaknak nincs vele gond. De már nem kell beleegyezniük a rengeteg sminkbe, az Urak nem akarnak "festőkönyvekkel" mászkálni. Ráadásul a túlzott smink más emberré tesz egy nőt, mint amilyen valójában. Higgye el, a férfiak nem akarnak reggel olyan mellett ébredni, aki másképp néz ki, mint este.


Hasonló cikkek

Hova menjünk randevúzni élményekért?

Ha Ön az a típus, aki általában kitalálja a dátumtervet, előbb-utóbb biztosan kifogy az ötletekből. Úgy érzed, már mindenhol együtt voltatok, és egyszerűen nem tudsz másra gondolni? Még egy régi ötlet leporolása is kifizetődő lehet. Csak módosítsd egy kicsit a dátumot. Ha kifogytál az ötletekből, olvass tovább. Olyan élményekkel teli randevúzáshoz hozunk tippeket, amelyekre sokáig emlékezni fogsz!

Hogyan hívjunk ki egy nőt

Egy randevú mindig nagy esemény. Sajnos nem mindig könnyű meghívni egy nőt. Szeretnél több nővel megismerkedni egy társkereső oldalon, vagy úgymond az utcán fejlesztenéd a képességeidet? Nézz meg 3 tippet, hogyan hívj fel egy nőt.

Az online társkereső rabja vagy?

Az online társkereső oldalak népszerűsége lassan utoléri a Facebook és a hasonló média népszerűségét. Lehet függővé válni nekik? Igen tudsz! És nagyon könnyen.

Megtaláltad a lelki társad?

Minden boldog pár arról beszél, hogy lelki társakat talál egymásban. Újonnan szerelmes ugyanaz az érzés. De van különbség aközött, hogy valaki partnere vagy lelki társ. Nem kell, hogy kölcsönösen kizárják egymást. De gyakran előfordul, hogy a lelki társad valaki más. Honnan ismered fel?

Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk, vagy mit ne tegyünk az első találkozáskor?

5 fajta nő, akit kerülni kell

Csak a Cseh Köztársaságban körülbelül 6 millió nő él. Így nem kell attól tartanod, hogy nem találod a megfelelőt. De mielőtt ez megtörténne, meg kell ismernie a többieket. Összegyűjtöttünk neked 5 olyan nőtípust, akiket jobb elkerülni. Velük nem vár fényes jövő. Milyen típusú nők ezek?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.