Megtaláltad a lelki társad?

Minden boldog pár arról beszél, hogy lelki társakat talál egymásban. Újonnan szerelmes ugyanaz az érzés. De van különbség aközött, hogy valaki partnere vagy lelki társ. Nem kell, hogy kölcsönösen kizárják egymást. De gyakran előfordul, hogy a lelki társad valaki más. Honnan ismered őt?

Mindenki mást ad.

Az élettársad olyan valaki, aki mindig támogat, melletted lesz és mindig segít bármiben is. Lelkitársad bátorít arra, hogy jobb legyél. Arra ösztönöz, hogy dolgozz magadon, de az életeden is. Figyelmeztet az élet akadályaira, és segít leküzdeni azokat. Lehet egy rokona vagy egy barátja. Ne tartsd távol magadtól vagy a partneredtől a nagyon jó barátokat. Mindig becsüld a jó barátokat!

Annyira egyformák vagytok

Egy lelki társ számára elképesztő, hogy mennyire egyformák vagytok. Ugyanazokat a dolgokat élvezed, ugyanazokra vágysz. Gyakran még azt is tapasztalja majd, hogy az eddigi életútjai gyakorlatilag azonosak. Éppen ellenkezőleg, a különbségek egyesíthetik Önt és partnerét. Nagyon különböző nézőpontokkal gazdagítjátok egymás életét. Biztonságban és szeretetben érzi magát együtt.

Pellel kapcsolatban áll egymással

A lelki társak már azelőtt tudják egymás gondolatait, hogy kimondanák azokat. Hasonló megegyezés van köztük, amiről néha ikreknél is beszámolnak. Még távolról is érzékelik, hogy valami nincs rendben, és önállóan ugyanazt az életutat választják. A pároddal kezdetben szenvedély és romantika volt. A belső értékek ismerete másodlagos. Egész életetekben ismeritek egymást, és még évekkel később is meglepheti magát.

Válsághelyzetben másként viselkednek

Mindenki szembesül olyan nehéz élethelyzettel az életében, amit nem nem tudom, hogyan kell kezelni. Egy lelkitárs tanácsot ad neked, hogyan lépj ki belőle, támogat és bátorít a célod elérésére. Egy partner viszont segítő kezet nyújt és támogat, bármit is döntesz. Ha megkérdezed, megfogja a kezed, és nyugodtan elvezet a célodhoz.

Megtaláltad mindkettőt, vagy van párod és lelki társad egyben?


Hasonló cikkek

Internetes vadászmezők: 5 tipp, amivel felkeltheti a legtöbb figyelmet

Régóta részt vesz egy internetes társkereső oldalon, de még mindig nem jár sikerrel? Vagy éppen ellenkezőleg, nincs kedve folyamatosan keresni valakit, és azt szeretné, ha a felhasználók inkább Önt kezdenék megszólítani, mint Önt? Van 5 tippünk, mit tegyünk és mit ne.

6 dolog, amit utálsz az online társkeresésben

Csalódott a sikertelen online társkereső miatt? Mutatjuk az emberek 6 leggyakoribb hibát.

3 jel, hogy készen állsz egy új kapcsolatra

Szeretnél párban élni, de mégsem találsz valakit, aki érdekes lenne, vagy az első randevúnál tovább nem tarthat fenn kapcsolatot? Lehet, hogy egyszerűen még nem áll készen rá.

Hová menjünk randevúzni nyáron?

Javában tart a nyár. Vannak még terveid, hogy mit fogsz csinálni, mielőtt véget ér? Vagy megelégszel a víz melletti uszodával? Ne feledje azonban, hogy a nyár a legjobb időpont a randevúzáshoz! A hosszú napok és a gyönyörű időjárás arra ösztönöz, hogy kissé szokatlan módon töltse el őket. Szeretné elkápráztatni a másikat? Vigye el egy rendhagyó randevúra!

Milyen férfiakkal nem kezdesz inkább?

Sok férfi van a világon, akivel a párkapcsolat egy nagy pokol. Különféle rossz szokásoktól szenvednek, vagy nagyon kolerikusak. A velük való kapcsolat tehát biztosan nem séta a parkban. A cikk elolvasása után azonnal világossá válik számodra, hogy mely férfiakkal nem szeretnél kapcsolatba kerülni.

Szerelem érett korban

Akár húsz, akár hetven éves, joga van a szerelemhez. Az emberek egész életükben szerelmesek, és senki sem mondja, hogy öregkorodban szinglinek kell maradnod! Az életkor egyre hosszabb, és senki sem akar egyedül lenni, amikor még tele van erővel. A szeretet a hetvenes éveikben járó emberek között csak egy kicsit más, mint a fiatalok között. Hogyan? Olvassa el és megtudja.