Megtaláltad a lelki társad?

Minden boldog pár arról beszél, hogy lelki társakat talál egymásban. Újonnan szerelmes ugyanaz az érzés. De van különbség aközött, hogy valaki partnere vagy lelki társ. Nem kell, hogy kölcsönösen kizárják egymást. De gyakran előfordul, hogy a lelki társad valaki más. Honnan ismered őt?

Mindenki mást ad.

Az élettársad olyan valaki, aki mindig támogat, melletted lesz és mindig segít bármiben is. Lelkitársad bátorít arra, hogy jobb legyél. Arra ösztönöz, hogy dolgozz magadon, de az életeden is. Figyelmeztet az élet akadályaira, és segít leküzdeni azokat. Lehet egy rokona vagy egy barátja. Ne tartsd távol magadtól vagy a partneredtől a nagyon jó barátokat. Mindig becsüld a jó barátokat!

Annyira egyformák vagytok

Egy lelki társ számára elképesztő, hogy mennyire egyformák vagytok. Ugyanazokat a dolgokat élvezed, ugyanazokra vágysz. Gyakran még azt is tapasztalja majd, hogy az eddigi életútjai gyakorlatilag azonosak. Éppen ellenkezőleg, a különbségek egyesíthetik Önt és partnerét. Nagyon különböző nézőpontokkal gazdagítjátok egymás életét. Biztonságban és szeretetben érzi magát együtt.

Pellel kapcsolatban áll egymással

A lelki társak már azelőtt tudják egymás gondolatait, hogy kimondanák azokat. Hasonló megegyezés van köztük, amiről néha ikreknél is beszámolnak. Még távolról is érzékelik, hogy valami nincs rendben, és önállóan ugyanazt az életutat választják. A pároddal kezdetben szenvedély és romantika volt. A belső értékek ismerete másodlagos. Egész életetekben ismeritek egymást, és még évekkel később is meglepheti magát.

Válsághelyzetben másként viselkednek

Mindenki szembesül olyan nehéz élethelyzettel az életében, amit nem nem tudom, hogyan kell kezelni. Egy lelkitárs tanácsot ad neked, hogyan lépj ki belőle, támogat és bátorít a célod elérésére. Egy partner viszont segítő kezet nyújt és támogat, bármit is döntesz. Ha megkérdezed, megfogja a kezed, és nyugodtan elvezet a célodhoz.

Megtaláltad mindkettőt, vagy van párod és lelki társad egyben?


Hasonló cikkek

Rendezett múltad van?

Bizonyára hallotta ezt a kifejezést legalább egyszer életében. Hiszen a társkereső oldalon is sok ember adatlapjára írják. „Szívesen elmennék veled randevúzni, de azzal a feltétellel, hogy a múltad megoldódik.” De mit is jelent pontosan ez a mondat? A cikkből megtudhatja.

Honnan tudod, hogy a párod nem az?

Egy kapcsolat kezdete általában mindig jól megy. Szerelmesek vagytok egymásba, és úgy tűnik, ez egy életre szóló szerelem. De gyakran nehéz kideríteni, milyen is valójában a partner. Kinyitjuk a szemed. Megmutatjuk, hogy egyes férfiak távol állnak álompartnerüktől.

Hogyan randevúzzon, ha rossz tapasztalatai vannak

A randevúzás gondolata ijesztő lehet. Főleg, ha rossz tapasztalataid vannak a kapcsolatokkal kapcsolatban. Az új szerelem lehetősége mellett mindig ott van a csalódás lehetősége is. Hogyan találkozzunk és ismerkedjünk akkor is, ha a tudatalatti félelem visszatart? Gyere, lépj túl rajta.

6 dolog, amit utálsz az online társkeresésben

Csalódott a sikertelen online társkereső miatt? Mutatjuk az emberek 6 leggyakoribb hibát.

Mit írjak az első üzenetekbe?

Az online társkereső mellett döntött, de valahogy nem tudja, hogyan kezdjen el kommunikálni a felhasználókkal? Szeretsz egy férfit/nőt egy társkereső oldalon, de fogalmad sincs, mit írj neki az első üzenetben? Tanácsot adunk Önnek!

Szabadulj meg ettől az 5 dologtól, és megtalálod életed szerelmét

Évek óta keresi a megfelelő személyt, de még mindig nincs szerencséje? Talán a tudatalatti szokások a hibásak, amelyek megakadályozzák ebben. Mik ezek a szokások, és hogyan lehet megszabadulni tőlük?