Milyen mondatokat utálnak hallani az egyedülálló nők?

Fontos lehet, hogy mi köze ennek a randevúzáshoz. Sajnos az alábbi mondatok közül néhányat gyakran hallanak az egyedülálló nők még randevúkon is! Szóval vigyázzatok, uraim. Ez megőrjítheti a nőket, és mielőtt észrevenné, egyedül leszel egy randevún. Még azon az áron is, hogy újra nőtlen marad. Hölgyeim, kerüljék a következő kérdéseket is. Még a legjobb barátaidra, nővéreidre vagy kollégáidra se tedd őket.

"Ne aggódj, akkor is találsz egy pasit"

Ha nem sír utánad. vállát, hogy elhagyott, és az összes korábbi partnere bunkó volt, ez nem a mondat. Csak két lehetőséget találhat. Vagy nem keres senkit, és te csak azt az előítéletet mutatod, hogy minden egyes nő szükségszerűen férfit keres, vagy nem talál senkit, és csak kétségbeesésre biztatod. A kéretlen kényelem olyan, mint a kéretlen tanács. Senki nem törődik velük.

"Mi lenne, ha másképp öltöznél, lefogynál, sminkelnél vagy megváltoztatnád a hajad?"

Bizonyára jól gondolod, de jobb, ha megtartod csukd be a szád. Megkérdezi, hogy miért nem vette még észre senki? Ha komolyan gondolja, tapintatosan azt sugallhatja, hogy ez a nadrág nem áll jól neki. De tényleg tapintatosan! Ha alapvetően csak kimondja a jó szándékú tanácsait, nagy valószínűséggel bántani fogja őt. A szemébe mondod neki, hogy csúnya! Bízzon bennünk, pontosan ezt fogják gondolni. Hatékonyan el fogja ítélni, hogy folytassa unalmas szingli életét.

„És miért van még mindig egyedül?”

Képzeld el, hogy erre a kérdésre te válaszolsz. Van valami mondanivalód? Egyedül van, mert egyszerűen egyedül van. Pontosan ezért keres valakit. Ez a kérdés határozottan nem jó beszélgetésindító. Tapintatlan lehet az is, ha a nőt a volt párja hagyta másra, vagy akár meghalt. Ez is az egyik leggyakrabban feltett kérdés, így elég jól megválaszolják. Ne tedd le.

"Itt már mindenkinek van valakije?"

Töröld ki ezt a mondatot a szótáradból. A kérdésnek nincs egyetlen pozitívuma sem. Bármit is gondolsz róla, mindig sértegeted valamiért a nőt. Vagy meghagyták az ecetnek, vagy senki sem akarta. Vagy hülye, hogy nem fogja meg az elsőt, aki a kezébe kerül. Ráadásul körülöttük mindenki "normális", és ő az egyetlen "szingli egzotikus", aki egyáltalán nem illik a többiek közé. És így folytathatjuk a sort.

Mindig tapintattal kérdezz. Ne tegye a szingli életet olyasmivé, ami javításra szorul kérdésekkel. A szingli élet bizonyos embereknek nagyon bejön!


Hasonló cikkek

Miért jobb az online társkereső, mint a hagyományos társkereső?

Az online társkereső nem a technológiai kor terméke. De mindenféle előnye van, amiről őseink csak álmodhattak.

Ez nem egy társkereső oldal, mint egy társkereső oldal

Számtalan online társkereső oldal létezik manapság. Tehát ha úgy dönt, hogy elkezd randevúzni az interneten, ki kell választania a megfelelőt. Választhat a kapcsolat típusa, a partnerek irányultsága vagy például akár a kinézete szerint is. Tekintse meg velünk, milyen társkereső oldalak léteznek a piacon!

A szerelemhez vezető út néha nehézkes

Ha jelenleg olyan helyzetben vagy, amikor új élettársat keresel, be kell látnod, hogy egyáltalán nem könnyű olyan személyt találni, akivel kijöhetsz. Nem egyéjszakás kalandra gondolunk. Biztosan számtalan ilyennel találkozna egy este. Egy életre szóló partnert jelentünk. Egy partner, akivel élete hátralévő részét le akarja tölteni. És kicsit nehezebb megtalálni, mint szexpartnert.

Mit szólnál egy első randevúhoz?

Az első randevú mindig különleges és megismételhetetlen. Miért? Mert először látjátok egymást élőben, és minden rossz és jó még előttetek van. Az első találkozások nem csak tele vannak várakozásokkal, hanem stresszel is. Randira készülsz és pánikba kezdesz? Idegesen rágja a körmét az összes ujján? Ne csináld! Tippjeink segítségével nem fog eltévedni!

Hova menjünk randevúzni élményekért?

Ha Ön az a típus, aki általában kitalálja a dátumtervet, előbb-utóbb biztosan kifogy az ötletekből. Úgy érzed, már mindenhol együtt voltatok, és egyszerűen nem tudsz másra gondolni? Még egy régi ötlet leporolása is kifizetődő lehet. Csak módosítsd egy kicsit a dátumot. Ha kifogytál az ötletekből, olvass tovább. Olyan élményekkel teli randevúzáshoz hozunk tippeket, amelyekre sokáig emlékezni fogsz!

Az internetes randevúzás gyakran házassággal végződik!

A gyors kapcsolatok és a különféle online társkereső oldalak korszaka elképesztő a félénk vagy nagyon elfoglalt emberek számára. Néhány ember tudatalattijában azonban még mindig őrzi kissé negatív értékelését. Még nem mindenki veszi ilyen komolyan a szerelmet az interneten keresztül. De a legújabb tanulmány szerint az online társkereső oldalakon keresztüli szerelem sokkal gyakrabban végződik házassággal, mint a „klasszikus”.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.