Milyen mondatokat utálnak hallani az egyedülálló nők?

Fontos lehet, hogy mi köze ennek a randevúzáshoz. Sajnos az alábbi mondatok közül néhányat gyakran hallanak az egyedülálló nők még randevúkon is! Szóval vigyázzatok, uraim. Ez megőrjítheti a nőket, és mielőtt észrevenné, egyedül leszel egy randevún. Még azon az áron is, hogy újra nőtlen marad. Hölgyeim, kerüljék a következő kérdéseket is. Még a legjobb barátaidra, nővéreidre vagy kollégáidra se tedd őket.

"Ne aggódj, akkor is találsz egy pasit"

Ha nem sír utánad. vállát, hogy elhagyott, és az összes korábbi partnere bunkó volt, ez nem a mondat. Csak két lehetőséget találhat. Vagy nem keres senkit, és te csak azt az előítéletet mutatod, hogy minden egyes nő szükségszerűen férfit keres, vagy nem talál senkit, és csak kétségbeesésre biztatod. A kéretlen kényelem olyan, mint a kéretlen tanács. Senki nem törődik velük.

"Mi lenne, ha másképp öltöznél, lefogynál, sminkelnél vagy megváltoztatnád a hajad?"

Bizonyára jól gondolod, de jobb, ha megtartod csukd be a szád. Megkérdezi, hogy miért nem vette még észre senki? Ha komolyan gondolja, tapintatosan azt sugallhatja, hogy ez a nadrág nem áll jól neki. De tényleg tapintatosan! Ha alapvetően csak kimondja a jó szándékú tanácsait, nagy valószínűséggel bántani fogja őt. A szemébe mondod neki, hogy csúnya! Bízzon bennünk, pontosan ezt fogják gondolni. Hatékonyan el fogja ítélni, hogy folytassa unalmas szingli életét.

„És miért van még mindig egyedül?”

Képzeld el, hogy erre a kérdésre te válaszolsz. Van valami mondanivalód? Egyedül van, mert egyszerűen egyedül van. Pontosan ezért keres valakit. Ez a kérdés határozottan nem jó beszélgetésindító. Tapintatlan lehet az is, ha a nőt a volt párja hagyta másra, vagy akár meghalt. Ez is az egyik leggyakrabban feltett kérdés, így elég jól megválaszolják. Ne tedd le.

"Itt már mindenkinek van valakije?"

Töröld ki ezt a mondatot a szótáradból. A kérdésnek nincs egyetlen pozitívuma sem. Bármit is gondolsz róla, mindig sértegeted valamiért a nőt. Vagy meghagyták az ecetnek, vagy senki sem akarta. Vagy hülye, hogy nem fogja meg az elsőt, aki a kezébe kerül. Ráadásul körülöttük mindenki "normális", és ő az egyetlen "szingli egzotikus", aki egyáltalán nem illik a többiek közé. És így folytathatjuk a sort.

Mindig tapintattal kérdezz. Ne tegye a szingli életet olyasmivé, ami javításra szorul kérdésekkel. A szingli élet bizonyos embereknek nagyon bejön!


Hasonló cikkek

Összefértek? Tudd meg az első randin!

Eleged van abból, hogy a kedves srác vagy szuperlány a végén valaki más lesz? Úgy érzed, hogy az elején mindig minden remekül néz ki, de a végén rájössz, hogy nem vagytok jó párosok egymásnak? Kerüld el a hasonló csalódásokat, és már az első randin tippeld meg párod! Csak kövesse a mindenütt megjelenő jelzéseket, vagy tegye fel a megfelelő kérdést.

Törölje az "egyedülálló állapotát"

Sok ember kudarcot vall a szerelemben. Te is közéjük tartozol? Minden kapcsolatod barátsággal vagy katasztrófával végződött? Túl sok idő telik el az új kapcsolatra tett kísérletek között? Szeretnél ezen változtatni? Tanácsot adunk az esélyek maximalizálásához.

Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet, hogyan ismerkedjünk meg a karácsony előtt.

Mester randevúz minden életkorban

Akár 15, akár 50 éves, az első randevú mindig ugyanazokat az érzéseket váltja ki. Szerencsére vannak univerzális igazságok, amelyeket minden életkorban követhetsz!

Miért nem tartósak a kapcsolataid?

Még mindig óriási a nyomás, hogy „valakivel legyek”. Ráadásul az életkorral növekszik. Senki sem akar öreglegény vagy pörgős lenni. Ezért folyamatosan új kapcsolatokba veti bele magát. De mi a teendő, ha nincs ilyen? Olvass tovább! Tudjuk, miért van ez!

5 fajta flört

Azt hiszed, hogy a flört mindig ugyanarról szól? Látsz valakit, mond pár vicces sort, játszik a hajaddal vagy megmutatod a bicepszedet, és ennyi? Hiba! Ötféle flört létezik, és mindegyik kicsit másképp néz ki. Nézze meg, milyen típusú flörtre gondolunk.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.