Milyen mondatokat utálnak hallani az egyedülálló nők?

Fontos lehet, hogy mi köze ennek a randevúzáshoz. Sajnos az alábbi mondatok közül néhányat gyakran hallanak az egyedülálló nők még randevúkon is! Szóval vigyázzatok, uraim. Ez megőrjítheti a nőket, és mielőtt észrevenné, egyedül leszel egy randevún. Még azon az áron is, hogy újra nőtlen marad. Hölgyeim, kerüljék a következő kérdéseket is. Még a legjobb barátaidra, nővéreidre vagy kollégáidra se tedd őket.

"Ne aggódj, akkor is találsz egy pasit"

Ha nem sír utánad. vállát, hogy elhagyott, és az összes korábbi partnere bunkó volt, ez nem a mondat. Csak két lehetőséget találhat. Vagy nem keres senkit, és te csak azt az előítéletet mutatod, hogy minden egyes nő szükségszerűen férfit keres, vagy nem talál senkit, és csak kétségbeesésre biztatod. A kéretlen kényelem olyan, mint a kéretlen tanács. Senki nem törődik velük.

"Mi lenne, ha másképp öltöznél, lefogynál, sminkelnél vagy megváltoztatnád a hajad?"

Bizonyára jól gondolod, de jobb, ha megtartod csukd be a szád. Megkérdezi, hogy miért nem vette még észre senki? Ha komolyan gondolja, tapintatosan azt sugallhatja, hogy ez a nadrág nem áll jól neki. De tényleg tapintatosan! Ha alapvetően csak kimondja a jó szándékú tanácsait, nagy valószínűséggel bántani fogja őt. A szemébe mondod neki, hogy csúnya! Bízzon bennünk, pontosan ezt fogják gondolni. Hatékonyan el fogja ítélni, hogy folytassa unalmas szingli életét.

„És miért van még mindig egyedül?”

Képzeld el, hogy erre a kérdésre te válaszolsz. Van valami mondanivalód? Egyedül van, mert egyszerűen egyedül van. Pontosan ezért keres valakit. Ez a kérdés határozottan nem jó beszélgetésindító. Tapintatlan lehet az is, ha a nőt a volt párja hagyta másra, vagy akár meghalt. Ez is az egyik leggyakrabban feltett kérdés, így elég jól megválaszolják. Ne tedd le.

"Itt már mindenkinek van valakije?"

Töröld ki ezt a mondatot a szótáradból. A kérdésnek nincs egyetlen pozitívuma sem. Bármit is gondolsz róla, mindig sértegeted valamiért a nőt. Vagy meghagyták az ecetnek, vagy senki sem akarta. Vagy hülye, hogy nem fogja meg az elsőt, aki a kezébe kerül. Ráadásul körülöttük mindenki "normális", és ő az egyetlen "szingli egzotikus", aki egyáltalán nem illik a többiek közé. És így folytathatjuk a sort.

Mindig tapintattal kérdezz. Ne tegye a szingli életet olyasmivé, ami javításra szorul kérdésekkel. A szingli élet bizonyos embereknek nagyon bejön!


Hasonló cikkek

Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk, vagy mit ne tegyünk az első találkozáskor?

Találkozz online

Az internetes randevúzás nem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Szerencsére a virtuális világ számos más lehetőséget is kínál, hogy elkerüljük például a rettegett megközelítést egy bárban vagy az utcán. Te a félénkebbek közé tartozol? Nézze meg, hogyan segíthet az online társkereső élettársat találni.

Amit a nők biztosan nem fognak értékelni

Valljuk be, néha nem boldogulsz a kapcsolatokban. Miért van ez így? Nem arról van szó, hogy mindig a nők a hibásak. Néha még a férfiak is hibázhatnak. Mit? Például úgy, hogy a kapcsolat kezdetén viselkedésével elkedvetleníti a nőt. Uraim, nézzenek meg pár dolgot, ami garantáltan minden nőt elfordít tőletek.

A randevúzás jobb vagy rosszabb, mint a hagyományos randevúzás?

A párok csaknem fele online találkozik. Számodra is előnyös az online társkereső?

Milyen férfiakkal nem kezdesz inkább?

Sok férfi van a világon, akivel a párkapcsolat egy nagy pokol. Különféle rossz szokásoktól szenvednek, vagy nagyon kolerikusak. A velük való kapcsolat tehát biztosan nem séta a parkban. A cikk elolvasása után azonnal világossá válik számodra, hogy mely férfiakkal nem szeretnél kapcsolatba kerülni.

Szilveszteri ismerkedés

Hogyan ünnepeljük 2021 végét, valószínűleg egyikünk sem fogja tudni az utolsó pillanatig. Az emberi természetből adódóan azonban biztosan nem bocsátunk meg magunknak legalább egy kisebb ünneplést a családdal vagy a barátokkal. Érdemes tehát a szilveszterre készülni. De mi van akkor, ha nincs kivel ünnepelni az új év beköszöntét? Nézze meg, hogyan találkozhat valakivel szilveszterkor.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.