Milyen mondatokat utálnak hallani az egyedülálló nők?

Fontos lehet, hogy mi köze ennek a randevúzáshoz. Sajnos az alábbi mondatok közül néhányat gyakran hallanak az egyedülálló nők még randevúkon is! Szóval vigyázzatok, uraim. Ez megőrjítheti a nőket, és mielőtt észrevenné, egyedül leszel egy randevún. Még azon az áron is, hogy újra nőtlen marad. Hölgyeim, kerüljék a következő kérdéseket is. Még a legjobb barátaidra, nővéreidre vagy kollégáidra se tedd őket.

"Ne aggódj, akkor is találsz egy pasit"

Ha nem sír utánad. vállát, hogy elhagyott, és az összes korábbi partnere bunkó volt, ez nem a mondat. Csak két lehetőséget találhat. Vagy nem keres senkit, és te csak azt az előítéletet mutatod, hogy minden egyes nő szükségszerűen férfit keres, vagy nem talál senkit, és csak kétségbeesésre biztatod. A kéretlen kényelem olyan, mint a kéretlen tanács. Senki nem törődik velük.

"Mi lenne, ha másképp öltöznél, lefogynál, sminkelnél vagy megváltoztatnád a hajad?"

Bizonyára jól gondolod, de jobb, ha megtartod csukd be a szád. Megkérdezi, hogy miért nem vette még észre senki? Ha komolyan gondolja, tapintatosan azt sugallhatja, hogy ez a nadrág nem áll jól neki. De tényleg tapintatosan! Ha alapvetően csak kimondja a jó szándékú tanácsait, nagy valószínűséggel bántani fogja őt. A szemébe mondod neki, hogy csúnya! Bízzon bennünk, pontosan ezt fogják gondolni. Hatékonyan el fogja ítélni, hogy folytassa unalmas szingli életét.

„És miért van még mindig egyedül?”

Képzeld el, hogy erre a kérdésre te válaszolsz. Van valami mondanivalód? Egyedül van, mert egyszerűen egyedül van. Pontosan ezért keres valakit. Ez a kérdés határozottan nem jó beszélgetésindító. Tapintatlan lehet az is, ha a nőt a volt párja hagyta másra, vagy akár meghalt. Ez is az egyik leggyakrabban feltett kérdés, így elég jól megválaszolják. Ne tedd le.

"Itt már mindenkinek van valakije?"

Töröld ki ezt a mondatot a szótáradból. A kérdésnek nincs egyetlen pozitívuma sem. Bármit is gondolsz róla, mindig sértegeted valamiért a nőt. Vagy meghagyták az ecetnek, vagy senki sem akarta. Vagy hülye, hogy nem fogja meg az elsőt, aki a kezébe kerül. Ráadásul körülöttük mindenki "normális", és ő az egyetlen "szingli egzotikus", aki egyáltalán nem illik a többiek közé. És így folytathatjuk a sort.

Mindig tapintattal kérdezz. Ne tegye a szingli életet olyasmivé, ami javításra szorul kérdésekkel. A szingli élet bizonyos embereknek nagyon bejön!


Hasonló cikkek

Miért jobb az online társkereső, mint a hagyományos társkereső?

Az online társkereső nem a technológiai kor terméke. De mindenféle előnye van, amiről őseink csak álmodhattak.

4 dolog, amire figyelned kell egy leendő partnernél

A randevúzás csodálatos. Kiteljesítő és szórakoztató lehet. Azonban kevesen akarnak "időt vesztegetni" valakivel, akivel végül nem megy. Módot keres, hogy gyorsan felmérje, Ön a legmegfelelőbb az Ön számára? Nézzen meg négy dolgot, amire figyelnie kell.

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

A randevúzás nyüzsög. Itt az idő, mint olyan, praktikus az interneten keresztül találkozni, így a jelenlegi helyzet, nevezetesen a covid. Az első kérdés, ami felmerül, amikor társkereső oldalt keresel: Ingyenes vagy fizetős? Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Nézzük meg őket közelebbről, és segítsünk a döntésben.

Nyűgözd le kedvesed barátait

Alig várja, hogy találkozzon partnere barátaival? Akkor bánj velük úgy, mint a kedveseddel. Ne játssz vele, ne csinálj úgy, mintha jobb lennél, mint amilyen vagy. Próbálj meg jól kijönni velük. A barátok nagyon fontosak az életben. Érdekel, hogyan nyűgözhet le barátait?

Szokások, amelyek megakadályozzák, hogy kapcsolatot létesítsen

Nem tudtok találkozni? A kapcsolataid véget érnek, mielőtt valóban elkezdődnének? Befolyásolhatja balszerencséjét vagy szerencséjét. Ez a szokásaitól és az új dolgokhoz való hozzáállásától függ. Felírtuk azokat a szokásokat és sztereotípiákat, amelyek a legtöbbször akadályoznak abban, hogy randevúzzon. Szenved valamelyiktől?

9 tipp, hogyan keltsünk jó első benyomást

Az első randevú előtt álsz valakivel, akivel az online társkereső oldalon találkoztál? Az első benyomás másodszor már nemfog működni, ezért jól készülj fel az első találkozóra. Íme néhány tipp, amely segítségedre lehet.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.