Hová menjünk randevúzni télen?

Nem tudja, hova menjen randevúzni ezekben a hideg napokban? Unod már a vacsorákat és a színházakat? Van néhány remek randiötletünk a tél közepén!

A nyár a szerelem évszaka. A gyönyörű meleg idő a természetben és a városban való barangolásra csábít. Télen viszont úgy érezzük, hogy csak ennyit tudunk vacsorázni. Ebben az időszakban is sok érdekesség vár! Akár az első randira mész, akár húsz éve randizsz, tippjeink vannak, hogy mit csinálj.

Táncórák

Ha szeretsz lenni aktív, de biztosan nem mennél randevúzni konditerembe, jelentkezz táncórákra! Télen javában zajlik a bálszezon, és a táncos napokról sok mindent elfelejthettek. Iratkozz fel táncórákra, és minden bálon ragyogni fogsz! A kedvencével táncolni sokkal szórakoztatóbb lesz, mint a hagyományos táncok, amelyeket gyermekkora óta ismer. Ezt garantáljuk.

Nézzünk együtt rajzfilmeket

Vedd fel a pizsamádat, készíts elő egy tál pattogatott kukoricát, önts magadnak egy kis bort, és feküdj le egy takaró alá, és nézz meséket. A meséket szándékosan mesélik el, hogy még a felnőttek is megnézhessék őket – játssza le gyermekkorának kedvenc rajzfilmjeit, és nézze meg, mi hiányzott gyermekkorában! Alternatív megoldásként játsszon egyet a modern tündérmesék közül, és hasonlítsa össze gyermekkora meséivel. Egy másik lehetőség, hogy kipróbálja a híres japán vagy svéd meséket, vagy bármilyen más kulturális háttérből származó mesét, és összehasonlítja azokat. Következő randevúján megbeszélést indíthat a jó ételekről arról, hogy a különböző nemzetiségű emberekre milyen hatással vannak hagyományos rajzfilmjeik.

Havat keresni

A tökéletes dátum a jelenlegi télre . Az időjárás még mindig nem tudja eldönteni, hogy havazik vagy esik? Menjen egy klasszikus sétára, de a megszokott útvonal helyett keresse a havat! A városban a vadászat olyan helyekre is elvezethet, ahol még soha nem járt. A por maradványai kevésbé frekventált sikátorokba és sarkokba vezetnek, ahol általában nem tévedne el. Vidéken ismét bekerül a szabad természetbe, és jól szórakozik a legnagyobb pelyhek után kutatva. Mert mikor lépett be utoljára olyan területre, ahol egyetlen kitaposott pálya sem volt?

Menjen el korcsolyázni

Emlékezzen vissza gyermekkorára, és menjen együtt korcsolyázni. Választhat, hogy a legközelebbi tóhoz vagy a csarnokban lévő jégterülethez megy. Ha nem emlékszel semmire a korcsolyázásból, akkor még jobban fog szórakozni! De még a tapasztalt korcsolyázók is élvezhetik egy romantikus utazást a jégen kedvesükkel. Egy óra korcsolyázás után jól bebújhatsz forró tea vagy grog mellett, és élvezheted a meleget a kinti fagyos időben.

Sétakocsikázás

Ha a város közelében élsz, menj játssz a turistákon és bérelj kocsit! A cseh városok gyönyörűek. Lovas kocsiról nézve még szebbek. Összebújhat, hogy melegen tudjon maradni, miközben teljesen más szögből nézheti a látnivalókat. Ha falun él, keresse meg a legközelebbi istállót, és szervezzen egy lovaglást. Mi lehet romantikusabb, mint a kedveseddel a téli tájon autózni? Ráadásul egy ekkora állat irányítása kalandnak és teljesen új élménynek is tekinthető! Jó szórakozást!


Hasonló cikkek

Hogyan válasszunk ideális partnert?

Ideális partnerre vágyik? De honnan tudhatod, hogy valóban a párod az, akit keresel? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudja könnyen felismerni, hogy partnere a megfelelő-e vagy sem. Vagy akár hogyan is kell tartani.

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

A társkereső oldalaknak megvannak a saját csábítási szabályai. Ezek közé tartozik, hogyan mutatkozik be egy társkereső oldalon. Kicsit többet számít, mint a személyes randevúzás. Mik a tipikus hibák a profilkészítés során? Tekintse meg őket, és még ma javítsa profilját és randevúzási élményét!

7 tipp, hogy boldogan élj akkor is, ha egyedülálló vagy

Egyedül vagy, és nem örülsz ennek? Kár. Az egyedülálló élet tele lehet szórakozással. Használd csak magadra az időt, és élvezd az életed. Hogyan kell csinálni?

Légy szexi a sarkában

Nem titok, hogy a férfiak szeretik a magassarkút a nőkön. Akkor miért nem használja ki ezt? A sarkú cipő gyönyörűen meghosszabbítja a lábad, kellemesebb sétát varázsol neked, és mindenki hátat fordít neked. Nem elég neked? Nézze meg, hogyan segíthet a sarkú cipő a randevúzásban.

Hülye tanácsok egyedülálló nőknek

Végre a magánszemélyek is magukévá váltak. Senki sem kezeli többé szégyenként a magányát, de megértik úgy, ahogy van. Vagyis szinglik akarnak maradni, házasság nélkül. De mi van akkor, ha nő vagy, és most töltötted be a harmincat, és még nincs családod? Minden bizonnyal sok "bölcs" tanácsot fog hallani a barátoktól és rokonoktól, amelyek kellemetlen szokássá tehetik. És ennek eredményeként megijeszteni! Mire kell felkészülni?

❤szerelmet keresel?

Megpróbálja megtalálni a megfelelőt? Elveszti a siker reményét a sok sikertelen találkozó után? Változtass a randevúzáshoz való hozzáállásodon, és megtalálod a lelki társat. Ne randevúzzon a rosszakkal! Csak azokkal randevúzzon, akik megérdemlik az idejét! Nézzük meg, hogyan találhatunk szerelmet.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.