Hová menjünk randevúzni télen?

Nem tudja, hova menjen randevúzni ezekben a hideg napokban? Unod már a vacsorákat és a színházakat? Van néhány remek randiötletünk a tél közepén!

A nyár a szerelem évszaka. A gyönyörű meleg idő a természetben és a városban való barangolásra csábít. Télen viszont úgy érezzük, hogy csak ennyit tudunk vacsorázni. Ebben az időszakban is sok érdekesség vár! Akár az első randira mész, akár húsz éve randizsz, tippjeink vannak, hogy mit csinálj.

Táncórák

Ha szeretsz lenni aktív, de biztosan nem mennél randevúzni konditerembe, jelentkezz táncórákra! Télen javában zajlik a bálszezon, és a táncos napokról sok mindent elfelejthettek. Iratkozz fel táncórákra, és minden bálon ragyogni fogsz! A kedvencével táncolni sokkal szórakoztatóbb lesz, mint a hagyományos táncok, amelyeket gyermekkora óta ismer. Ezt garantáljuk.

Nézzünk együtt rajzfilmeket

Vedd fel a pizsamádat, készíts elő egy tál pattogatott kukoricát, önts magadnak egy kis bort, és feküdj le egy takaró alá, és nézz meséket. A meséket szándékosan mesélik el, hogy még a felnőttek is megnézhessék őket – játssza le gyermekkorának kedvenc rajzfilmjeit, és nézze meg, mi hiányzott gyermekkorában! Alternatív megoldásként játsszon egyet a modern tündérmesék közül, és hasonlítsa össze gyermekkora meséivel. Egy másik lehetőség, hogy kipróbálja a híres japán vagy svéd meséket, vagy bármilyen más kulturális háttérből származó mesét, és összehasonlítja azokat. Következő randevúján megbeszélést indíthat a jó ételekről arról, hogy a különböző nemzetiségű emberekre milyen hatással vannak hagyományos rajzfilmjeik.

Havat keresni

A tökéletes dátum a jelenlegi télre . Az időjárás még mindig nem tudja eldönteni, hogy havazik vagy esik? Menjen egy klasszikus sétára, de a megszokott útvonal helyett keresse a havat! A városban a vadászat olyan helyekre is elvezethet, ahol még soha nem járt. A por maradványai kevésbé frekventált sikátorokba és sarkokba vezetnek, ahol általában nem tévedne el. Vidéken ismét bekerül a szabad természetbe, és jól szórakozik a legnagyobb pelyhek után kutatva. Mert mikor lépett be utoljára olyan területre, ahol egyetlen kitaposott pálya sem volt?

Menjen el korcsolyázni

Emlékezzen vissza gyermekkorára, és menjen együtt korcsolyázni. Választhat, hogy a legközelebbi tóhoz vagy a csarnokban lévő jégterülethez megy. Ha nem emlékszel semmire a korcsolyázásból, akkor még jobban fog szórakozni! De még a tapasztalt korcsolyázók is élvezhetik egy romantikus utazást a jégen kedvesükkel. Egy óra korcsolyázás után jól bebújhatsz forró tea vagy grog mellett, és élvezheted a meleget a kinti fagyos időben.

Sétakocsikázás

Ha a város közelében élsz, menj játssz a turistákon és bérelj kocsit! A cseh városok gyönyörűek. Lovas kocsiról nézve még szebbek. Összebújhat, hogy melegen tudjon maradni, miközben teljesen más szögből nézheti a látnivalókat. Ha falun él, keresse meg a legközelebbi istállót, és szervezzen egy lovaglást. Mi lehet romantikusabb, mint a kedveseddel a téli tájon autózni? Ráadásul egy ekkora állat irányítása kalandnak és teljesen új élménynek is tekinthető! Jó szórakozást!


Hasonló cikkek

Hogyan lehet lenyűgözni a férfiakat?

Nem minden nő képes ugyanannyira lenyűgözni a férfiakat, és így elnyerni a tetszésüket. Vannak nők, akik azonnal zsákba tudnak hozni egy férfit, másoknak nagy problémáik vannak a randevúzással. Miért? Talán azért, mert nem ismerik a megfelelő "csomagolási" technikát. Vessen egy pillantást tippjeinkre, és hirtelen könnyebbé válik számodra a randevúzás.

Hogyan biztosítsunk egy második (és több) randevút?

Mindenki érthetően fél az első randevútól. Mondjak valami hülyeséget róla? Kedvelni fog a párom? Tetszeni fog neki? Sokszor elfelejtjük, hogy az első randevú a második, a harmadik és minden más randevú előjátéka maga az előkészület miatt. Szóval hogyan hathatsz le az első randevún, hogy folytasd a randevúzást?

Hülye tanácsok egyedülálló nőknek

Végre a magánszemélyek is magukévá váltak. Senki sem kezeli többé szégyenként a magányát, de megértik úgy, ahogy van. Vagyis szinglik akarnak maradni, házasság nélkül. De mi van akkor, ha nő vagy, és most töltötted be a harmincat, és még nincs családod? Minden bizonnyal sok "bölcs" tanácsot fog hallani a barátoktól és rokonoktól, amelyek kellemetlen szokássá tehetik. És ennek eredményeként megijeszteni! Mire kell felkészülni?

Ti hogyan randiztok, ha kicsit józanok vagytok?

A randevúzás ma szinte kizárólag online. Hogyan működik az ilyen randevúzás? Először az első lépések az interneten, csak azután az első randevú. Még az interneten is nehezebb, ha nem felel meg a szépségideálnak, vagy van pár plusz kiló. Hogyan ne veszítse el az önbizalmát és találja meg élete szerelmét?

Randi egy bárban

A bár minden bizonnyal az első hely, ami eszedbe jut, amikor azt mondod, hogy "randevúz". A probléma az lehet, hogy további száz ember támadja meg ezt a helyet. És az eredmény? Ha mindenki a bárba megy találkozni, csökken a siker esélye. Az ok nem csak a "nagy verseny", hanem az alkohol is, amit a bárban fogyasztasz, miközben a szerelmedet keresed. Olvass tovább. Itt is tanácsot adunk, hogyan légy sikeres!

9 tipp a jó első benyomás megteremtéséhez

Az első randevúdon van valakivel, akit egy online társkereső oldalon ismertél meg? Másodszor nem keltheti az első benyomást, ezért jól készüljön fel az első találkozásra. Íme néhány tipp, amelyek segítenek ebben.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.