Hová menjünk randevúzni télen?

Nem tudja, hova menjen randevúzni ezekben a hideg napokban? Unod már a vacsorákat és a színházakat? Van néhány remek randiötletünk a tél közepén!

A nyár a szerelem évszaka. A gyönyörű meleg idő a természetben és a városban való barangolásra csábít. Télen viszont úgy érezzük, hogy csak ennyit tudunk vacsorázni. Ebben az időszakban is sok érdekesség vár! Akár az első randira mész, akár húsz éve randizsz, tippjeink vannak, hogy mit csinálj.

Táncórák

Ha szeretsz lenni aktív, de biztosan nem mennél randevúzni konditerembe, jelentkezz táncórákra! Télen javában zajlik a bálszezon, és a táncos napokról sok mindent elfelejthettek. Iratkozz fel táncórákra, és minden bálon ragyogni fogsz! A kedvencével táncolni sokkal szórakoztatóbb lesz, mint a hagyományos táncok, amelyeket gyermekkora óta ismer. Ezt garantáljuk.

Nézzünk együtt rajzfilmeket

Vedd fel a pizsamádat, készíts elő egy tál pattogatott kukoricát, önts magadnak egy kis bort, és feküdj le egy takaró alá, és nézz meséket. A meséket szándékosan mesélik el, hogy még a felnőttek is megnézhessék őket – játssza le gyermekkorának kedvenc rajzfilmjeit, és nézze meg, mi hiányzott gyermekkorában! Alternatív megoldásként játsszon egyet a modern tündérmesék közül, és hasonlítsa össze gyermekkora meséivel. Egy másik lehetőség, hogy kipróbálja a híres japán vagy svéd meséket, vagy bármilyen más kulturális háttérből származó mesét, és összehasonlítja azokat. Következő randevúján megbeszélést indíthat a jó ételekről arról, hogy a különböző nemzetiségű emberekre milyen hatással vannak hagyományos rajzfilmjeik.

Havat keresni

A tökéletes dátum a jelenlegi télre . Az időjárás még mindig nem tudja eldönteni, hogy havazik vagy esik? Menjen egy klasszikus sétára, de a megszokott útvonal helyett keresse a havat! A városban a vadászat olyan helyekre is elvezethet, ahol még soha nem járt. A por maradványai kevésbé frekventált sikátorokba és sarkokba vezetnek, ahol általában nem tévedne el. Vidéken ismét bekerül a szabad természetbe, és jól szórakozik a legnagyobb pelyhek után kutatva. Mert mikor lépett be utoljára olyan területre, ahol egyetlen kitaposott pálya sem volt?

Menjen el korcsolyázni

Emlékezzen vissza gyermekkorára, és menjen együtt korcsolyázni. Választhat, hogy a legközelebbi tóhoz vagy a csarnokban lévő jégterülethez megy. Ha nem emlékszel semmire a korcsolyázásból, akkor még jobban fog szórakozni! De még a tapasztalt korcsolyázók is élvezhetik egy romantikus utazást a jégen kedvesükkel. Egy óra korcsolyázás után jól bebújhatsz forró tea vagy grog mellett, és élvezheted a meleget a kinti fagyos időben.

Sétakocsikázás

Ha a város közelében élsz, menj játssz a turistákon és bérelj kocsit! A cseh városok gyönyörűek. Lovas kocsiról nézve még szebbek. Összebújhat, hogy melegen tudjon maradni, miközben teljesen más szögből nézheti a látnivalókat. Ha falun él, keresse meg a legközelebbi istállót, és szervezzen egy lovaglást. Mi lehet romantikusabb, mint a kedveseddel a téli tájon autózni? Ráadásul egy ekkora állat irányítása kalandnak és teljesen új élménynek is tekinthető! Jó szórakozást!


Hasonló cikkek

Milyen mondatokat utálnak hallani az egyedülálló nők?

Fontos lehet, hogy mi köze ennek a randevúzáshoz. Sajnos az alábbi mondatok közül néhányat gyakran hallanak az egyedülálló nők még randevúkon is! Szóval vigyázzatok, uraim. Ez megőrjítheti a nőket, és mielőtt észrevenné, egyedül leszel egy randevún. Még azon az áron is, hogy újra nőtlen marad. Hölgyeim, kerüljék a következő kérdéseket is. Még a legjobb barátaidnak, nővéreidnek vagy kollégáidnak se add oda őket.

Vigyázzon az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Szinte mindennap a közösségi hálózatokon és a társkereső oldalakon írunk és beszélünk a csalókról, szinte érthetetlen, hogy állandóan vannak közöttünk olyan emberek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan is deríthetünk fel egy ilyen csalót?

Hogyan vonzzon könnyen férfiakat

A férfiak természetüknél fogva vadászok, és szeretik ezt a szerepet. Teljesen mindegy, hogy életükben először látnak, vagy húsz éve vagytok együtt. Főleg egy hosszú távú kapcsolatban, idővel kicsit unalmassá válik, ha mindent "ezüsttálcán" készítenek elő. Kérj meg egy férfit, hogy kezdjen üldözni. Vagy gyújtsd fel a szenvedélyt a kapcsolatodban. Hogyan kell csinálni? A cikkből megtudhatod!

Hogyan ne égjen ki randevúzás közben

Megpróbálsz mindent megtenni, elolvasod a garantált randevúzási tanácsokat, jársz randevúzni, de hiába? Úgy érzi, hogy mások követelései néha őrültek? Nem számít, mit csinálsz, egyszerűen nem lehet mindenkivel találkozni, így egyedül maradsz. Fokozatosan kezdi elveszíteni magát abban, hogy mit tegyen, és mit kerüljön el. Végül azt fogja gondolni, hogy nem éri meg. Felismeritek egymást? Akkor olvasd el, hogyan ne égj ki randevúzás közben!

ELITE randevú a tévében A Prima NEWS azt tanácsolja, mire kell figyelni a randevúzások során

Mivel folyamatosan növekszenek az olyan esetek, amikor a szerelemre vágyók beleesnek a csalók édes beszédébe, majd nagy összegeket küldenek a számlájukra, úgy döntöttünk, hogy így figyelmeztetjük a felhasználókat.

Honnan tudhatod, hogy törődik veled?

Jársz egy férfival, akit egy ideje kedvelsz, de még mindig nem tudod, mire készülsz? Tetszik neki legalább egy kicsit? Ő akar téged? Ezek az örök kérdések bizonyára megölnek. Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg egyszerűen, hogy partnere valóban érdeklődik-e irántad, vagy sem.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.