Hová menjünk randevúzni télen?

Nem tudja, hova menjen randevúzni ezekben a hideg napokban? Unod már a vacsorákat és a színházakat? Van néhány remek randiötletünk a tél közepén!

A nyár a szerelem évszaka. A gyönyörű meleg idő a természetben és a városban való barangolásra csábít. Télen viszont úgy érezzük, hogy csak ennyit tudunk vacsorázni. Ebben az időszakban is sok érdekesség vár! Akár az első randira mész, akár húsz éve randizsz, tippjeink vannak, hogy mit csinálj.

Táncórák

Ha szeretsz lenni aktív, de biztosan nem mennél randevúzni konditerembe, jelentkezz táncórákra! Télen javában zajlik a bálszezon, és a táncos napokról sok mindent elfelejthettek. Iratkozz fel táncórákra, és minden bálon ragyogni fogsz! A kedvencével táncolni sokkal szórakoztatóbb lesz, mint a hagyományos táncok, amelyeket gyermekkora óta ismer. Ezt garantáljuk.

Nézzünk együtt rajzfilmeket

Vedd fel a pizsamádat, készíts elő egy tál pattogatott kukoricát, önts magadnak egy kis bort, és feküdj le egy takaró alá, és nézz meséket. A meséket szándékosan mesélik el, hogy még a felnőttek is megnézhessék őket – játssza le gyermekkorának kedvenc rajzfilmjeit, és nézze meg, mi hiányzott gyermekkorában! Alternatív megoldásként játsszon egyet a modern tündérmesék közül, és hasonlítsa össze gyermekkora meséivel. Egy másik lehetőség, hogy kipróbálja a híres japán vagy svéd meséket, vagy bármilyen más kulturális háttérből származó mesét, és összehasonlítja azokat. Következő randevúján megbeszélést indíthat a jó ételekről arról, hogy a különböző nemzetiségű emberekre milyen hatással vannak hagyományos rajzfilmjeik.

Havat keresni

A tökéletes dátum a jelenlegi télre . Az időjárás még mindig nem tudja eldönteni, hogy havazik vagy esik? Menjen egy klasszikus sétára, de a megszokott útvonal helyett keresse a havat! A városban a vadászat olyan helyekre is elvezethet, ahol még soha nem járt. A por maradványai kevésbé frekventált sikátorokba és sarkokba vezetnek, ahol általában nem tévedne el. Vidéken ismét bekerül a szabad természetbe, és jól szórakozik a legnagyobb pelyhek után kutatva. Mert mikor lépett be utoljára olyan területre, ahol egyetlen kitaposott pálya sem volt?

Menjen el korcsolyázni

Emlékezzen vissza gyermekkorára, és menjen együtt korcsolyázni. Választhat, hogy a legközelebbi tóhoz vagy a csarnokban lévő jégterülethez megy. Ha nem emlékszel semmire a korcsolyázásból, akkor még jobban fog szórakozni! De még a tapasztalt korcsolyázók is élvezhetik egy romantikus utazást a jégen kedvesükkel. Egy óra korcsolyázás után jól bebújhatsz forró tea vagy grog mellett, és élvezheted a meleget a kinti fagyos időben.

Sétakocsikázás

Ha a város közelében élsz, menj játssz a turistákon és bérelj kocsit! A cseh városok gyönyörűek. Lovas kocsiról nézve még szebbek. Összebújhat, hogy melegen tudjon maradni, miközben teljesen más szögből nézheti a látnivalókat. Ha falun él, keresse meg a legközelebbi istállót, és szervezzen egy lovaglást. Mi lehet romantikusabb, mint a kedveseddel a téli tájon autózni? Ráadásul egy ekkora állat irányítása kalandnak és teljesen új élménynek is tekinthető! Jó szórakozást!


Hasonló cikkek

Kérd meg őt

Felmérések szerint a férfiak 93%-a fél randevúzni egy nőt. Ebből egy egyszerű dolog következik. Ahelyett, hogy megelégedne a maradék hét százalékkal, hívd el magad randevúzni álmaid férfiját. ideges vagy emiatt? Ne légy. Tanácsot adunk, hogyan kezelje.

Először az otthonodban? Hogyan nyűgözd le a másikat?

Régóta együtt vagytok, és most először szeretnétek otthonába meghívni kedvesét? Mindenképpen le akarsz hatni rá. Szerinted elég kitakarítani és meggyújtani egy illatos gyertyát? Egy tiszta és illatos otthon biztosan megteszi a dolgát. De ismerjük a módját, hogy biztosítsuk, hogy a másik fél már alig várja a következő találkozást otthonában.

Mit írjak az első üzenetekbe?

Az online társkereső mellett döntött, de valahogy nem tudja, hogyan kezdjen el kommunikálni a felhasználókkal? Szeretsz egy férfit/nőt egy társkereső oldalon, de fogalmad sincs, mit írj neki az első üzenetben? Tanácsot adunk Önnek!

Nem találsz társat?

Társat keresel, de még mindig nem találod a lelki társodat? A nem kívánt magány rossz hatással van az emberre. Olvassa el, milyen kockázatokkal kell szembenéznie, ha a szerelem utáni keresése nem megy jól. Hogyan lehet megelőzni ezeket a kockázatokat? Olvass és tudj meg.

Hol lehet találkozni?

A nyári szünet nemrég ért véget. Jön az ősz. Bebizonyosodott, hogy ahogy egyre több időt töltünk otthon, úgy kezdünk hiányozni valakiről, akivel szabadidőnket eltölthetjük. Ön is hirtelen furcsán elhagyatottnak érzi magát? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Tippeket adunk olyan helyekre, ahol nagyon könnyen találkozhatsz vele.

Nem szeretné egyedül átélni a karácsonyi ünnepeket? Találkozik!

Eltelt az év, és újra itt a karácsony. Sütöttél már sütit, vettél karácsonyi ajándékokat és a hétvégén karácsonyfát fogsz venni, de még mindig hiányzik valami az elégedettséghez? Ha szerelem, ne ess kétségbe. Még bőven van idő karácsonyig! Talán szerencséd lesz, és nem leszel egyedül az ünnepek alatt.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.