Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Ezért készítettünk néhány tippet, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.

Használd, amit tudsz

Órákig írsz társkereső oldalakon, és hirtelen félsz, hogy nem lesz mit mondanod? Ne legyen'. A négyszemközti beszélgetés kicsit bonyolultabb, de ha tudsz írni, akkor a személyes kontaktus is megoldható. Szóval hagyd magad mögött az aggodalmaidat. A párod biztosan olyan ideges lesz, mint te! Közvetlenül a találkozó előtt vessen egy pillantást arra, hogy mi érdekli őt. Ha szereti a színházat, kérdezze meg, mi volt az utolsó darab, amit látott. Mindketten egyformán sportőrültek vagytok? Tudja meg, hogyan került bele, és milyen sportokat szeret. Rengeteg lehetőségről beszélhetünk. Biztosan kitalál valamit.

Régi és ismerős

Ha úgy tűnik, hogy a beszélgetés kezd elakadni, egyszerűen kövesse a legutóbbi online kommunikációját. Húzz ki olyan témákat, amelyekkel még nem foglalkoztál, vagy kérd meg, hogy meséljen el egy történetet, amely megnevettet. Ezúttal minden részlettel, ami nem fér bele a chatbe.

Kérdezzen

A helyzet egy kicsit nehezebb, ha vakrandira készül. Most úgy értjük, hogy soha nem volt lehetőséged semmiről beszélgetni vagy üzenetet küldeni egymásnak. Nem ismeritek egymást sem társkereső oldalról, sem közösségi oldalakról. Ha a barátod megbeszélt neked egy randevút, kérdezd meg tőle, mit szeret potenciális partnered. Ennek köszönhetően azonnal lesz néhány témája, amiről beszélhet. Alternatív megoldásként elkezdhet beszélni a találkozóért felelős személyről, a "párkeresőről".

Közös hang megtalálása

A másik személy iránti érdeklődést a kérdéseken keresztül lehet a legkönnyebben kimutatni. Kérdezz a munkáról vagy az iskoláról. Csak ügyeljen arra, hogy a kihallgatását ne érezze kihallgatásnak. Beszélgess magaddal is, és ne próbáld betölteni a csend minden pillanatát. Lehet, hogy a párod csak félénk. És még ha nem is, egy pillanatnyi csendes együttérzés szintén egyáltalán nem árt. Találkozik!


Hasonló cikkek

Hogyan lehet (nem) elcseszteni egy randevút

Rémálom a randevú, vagy egyszerűen nem érted? Az őseink által használt játékok és trükkök szinte feledésbe merülnek. Ennek ellenére elkövethet néhány randevúzási hibát, amelyek végül tönkreteszik az egész lehetséges kapcsolatát. Mit érdemes tehát kerülni randevúzása közben?

Hogyan ismerkedjünk sikeresen a társkereső oldalon

Mindenekelőtt meg kell jegyezned, hogy az online társkereső oldalak semmi, amit szégyellned kellene. Ugyanúgy, mint az emberek számára gyakori, hogy bárban, munkahelyen, sport közben vagy az utcán találkoznak, az internet on-line társkereső oldalak is gyakorik. Tudnod kell, hogyan kell csinálnod!

Társkereső oldalon NEM írható klisék

Olyan kapcsolatot keresel, ami végre elvezet valahova? Sajnos nincs ideje rendszeresen klubokba vagy éttermekbe járni, ezért úgy döntött, hogy online próbál szerencsét. Létrehoztál profilt egy online társkereső oldalon? Akkor figyeljen erre a cikkre. Mely mondatok miatt nem kell neked válaszolnia senkinek? Olyan klisék, hogy már senki sem hiszi el őket. Mit kell tehát másképp megfogalmazni?

Akarsz randizni? Változtasd meg a gondolkodásodat!

A legkedvesebb ember magabiztos, megbízható, enyhén vonzó és szórakoztató. Csak ilyen akarsz lenni? Régóta szeretnél randizni, de senki sem akar veled járni? Még mindig nem tudja, hogyan nézzen magabiztosnak?

5 jel, amikor jobb, ha azonnal kilépsz egy kapcsolatból

A rózsaszín szemüveg, amelyet mindannyian egy új kapcsolat kezdetén viselünk, valóban árthat az embereknek. Főleg, ha nem látunk rajtuk keresztül komoly figyelmeztető jeleket. És hogy néha ezek a jelek egyenesen feléd kiálthatnak! Készítettünk számodra 5 jelet, amikor egyáltalán nem szabad új kapcsolatot kezdened.

Honnan tudod, hogy magadnak készültél?

Nincs kapcsolat nehézségek és konfliktusok nélkül. Néha nehéz tudni, hogy valóban összetartoztok. Általában minden pár nehéz megpróbáltatásokon megy keresztül. De ha sikerül legyőzni őket, akkor nyersz. Melyek a leggyakoribb életpróbák?

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.