Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Ezért készítettünk néhány tippet, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.

Használd, amit tudsz

Órákig írsz társkereső oldalakon, és hirtelen félsz, hogy nem lesz mit mondanod? Ne legyen'. A négyszemközti beszélgetés kicsit bonyolultabb, de ha tudsz írni, akkor a személyes kontaktus is megoldható. Szóval hagyd magad mögött az aggodalmaidat. A párod biztosan olyan ideges lesz, mint te! Közvetlenül a találkozó előtt vessen egy pillantást arra, hogy mi érdekli őt. Ha szereti a színházat, kérdezze meg, mi volt az utolsó darab, amit látott. Mindketten egyformán sportőrültek vagytok? Tudja meg, hogyan került bele, és milyen sportokat szeret. Rengeteg lehetőségről beszélhetünk. Biztosan kitalál valamit.

Régi és ismerős

Ha úgy tűnik, hogy a beszélgetés kezd elakadni, egyszerűen kövesse a legutóbbi online kommunikációját. Húzz ki olyan témákat, amelyekkel még nem foglalkoztál, vagy kérd meg, hogy meséljen el egy történetet, amely megnevettet. Ezúttal minden részlettel, ami nem fér bele a chatbe.

Kérdezzen

A helyzet egy kicsit nehezebb, ha vakrandira készül. Most úgy értjük, hogy soha nem volt lehetőséged semmiről beszélgetni vagy üzenetet küldeni egymásnak. Nem ismeritek egymást sem társkereső oldalról, sem közösségi oldalakról. Ha a barátod megbeszélt neked egy randevút, kérdezd meg tőle, mit szeret potenciális partnered. Ennek köszönhetően azonnal lesz néhány témája, amiről beszélhet. Alternatív megoldásként elkezdhet beszélni a találkozóért felelős személyről, a "párkeresőről".

Közös hang megtalálása

A másik személy iránti érdeklődést a kérdéseken keresztül lehet a legkönnyebben kimutatni. Kérdezz a munkáról vagy az iskoláról. Csak ügyeljen arra, hogy a kihallgatását ne érezze kihallgatásnak. Beszélgess magaddal is, és ne próbáld betölteni a csend minden pillanatát. Lehet, hogy a párod csak félénk. És még ha nem is, egy pillanatnyi csendes együttérzés szintén egyáltalán nem árt. Találkozik!


Hasonló cikkek

Társkereső vagy mobilalkalmazás?

Az utcai randevúzás szinte a múlté. Elsőként az internetes társkereső oldalak jelentek meg, amelyek a kezdeti szkepticizmus ellenére nagy sikereket ünnepeltek és ünnepelnek ma is. És már kaptunk olyan társkereső pályázatokat, amelyek közvetlenül a mobiltelefonodra küldik a partnerajánlatokat. Bárhová mész, tudod, mi történik. Megéri beszerezni egyet magának?

Nemzedékek által bevált randevúzási tippek

A randevúzás nem egyszerű, és nincs is hozzá útmutató. De nem is egy életre, és mégis mindannyian értékelünk itt-ott néhány jó tanácsot. A boldog párkapcsolat "garantált" tanácsaiból és receptjéből válogattuk azokat, amelyeket az előttünk álló randevúzók generációi és generációi igazoltak.

Mit ne tegyünk az első randin?

Barátokkal vagy akár egy ügyféllel való találkozón mindig kiegyensúlyozott, bájos és magabiztos. Mások gyakran kérdezik tőled, hogyan lehetséges, hogy ennyi báj van benned. De ami a randevúzást illeti, hirtelen semmi sem működik neked. Dadogsz, a párod soha nem hív vissza, és sokáig megtartanád őket? Semmiképpen. Előfordulhat, hogy a következő hibákat követi el.

Szeress első látásra

A férfiak sokkal gyakrabban szeretnek első látásra, mint a nők. Ráadásul az erősebbik nem jobban hisz a szerelemben első látásra. Miért van az, hogy a nők gyakran a hatodik randevúig várnak, mielőtt szerelmesek lesznek? Vagy miért mondják ki hamarabb a férfiak, hogy "szeretlek", mint a nők? Nézze meg velünk, miért van ez így. Szeress első látásra!

Megtaláltad a lelki társad?

Minden boldog pár arról beszél, hogy lelki társakat talál egymásban. Újonnan szerelmes ugyanaz az érzés. De van különbség aközött, hogy valaki partnere vagy lelki társ. Nem kell, hogy kölcsönösen kizárják egymást. De gyakran előfordul, hogy a lelki társad valaki más. Honnan ismered fel?

Milyen férfit keresnek a nők? Magabiztosat vagy a szerény fiúkat?

Hogy is van ez a nőkkel? Milyen típusú férfiak vonzzák a leginkább őket? A kemény férfiak, vagy inkább azok a férfi típúsok, akik még az égből is lehozzák a csillagokat? A tizenéves korban minden nő olyan férfit keres, aki miatt nem kell szégyenkeznie barátai előtt. Leginkább jóképű férfi legyen, olyan ember, akinek kellemes a megjelenése, kisportolt testtel rendelkezik stb. A kemény férfiaknak több esélyük van a fiatalabb nőknél, mint a jóképű együttérző férfiaknak.