Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Ezért készítettünk néhány tippet, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.

Használd, amit tudsz

Órákig írsz társkereső oldalakon, és hirtelen félsz, hogy nem lesz mit mondanod? Ne legyen'. A négyszemközti beszélgetés kicsit bonyolultabb, de ha tudsz írni, akkor a személyes kontaktus is megoldható. Szóval hagyd magad mögött az aggodalmaidat. A párod biztosan olyan ideges lesz, mint te! Közvetlenül a találkozó előtt vessen egy pillantást arra, hogy mi érdekli őt. Ha szereti a színházat, kérdezze meg, mi volt az utolsó darab, amit látott. Mindketten egyformán sportőrültek vagytok? Tudja meg, hogyan került bele, és milyen sportokat szeret. Rengeteg lehetőségről beszélhetünk. Biztosan kitalál valamit.

Régi és ismerős

Ha úgy tűnik, hogy a beszélgetés kezd elakadni, egyszerűen kövesse a legutóbbi online kommunikációját. Húzz ki olyan témákat, amelyekkel még nem foglalkoztál, vagy kérd meg, hogy meséljen el egy történetet, amely megnevettet. Ezúttal minden részlettel, ami nem fér bele a chatbe.

Kérdezzen

A helyzet egy kicsit nehezebb, ha vakrandira készül. Most úgy értjük, hogy soha nem volt lehetőséged semmiről beszélgetni vagy üzenetet küldeni egymásnak. Nem ismeritek egymást sem társkereső oldalról, sem közösségi oldalakról. Ha a barátod megbeszélt neked egy randevút, kérdezd meg tőle, mit szeret potenciális partnered. Ennek köszönhetően azonnal lesz néhány témája, amiről beszélhet. Alternatív megoldásként elkezdhet beszélni a találkozóért felelős személyről, a "párkeresőről".

Közös hang megtalálása

A másik személy iránti érdeklődést a kérdéseken keresztül lehet a legkönnyebben kimutatni. Kérdezz a munkáról vagy az iskoláról. Csak ügyeljen arra, hogy a kihallgatását ne érezze kihallgatásnak. Beszélgess magaddal is, és ne próbáld betölteni a csend minden pillanatát. Lehet, hogy a párod csak félénk. És még ha nem is, egy pillanatnyi csendes együttérzés szintén egyáltalán nem árt. Találkozik!


Hasonló cikkek

Félénkeknek: Hogyan zsákold be álmaid megfelelőjét?

Régóta kedvelsz valakit, de még nem vetted a bátorságot, hogy közeledj hozzá? Vagy rendszeresen találkozik a tömegközlekedési eszközökön munkába menet? És mi van veled? Nem mersz odalépni az illetőhöz és flörtölni kezdeni? Nagyobb önbizalmat kell szereznie ezen a területen? Útmutatást adunk arról, hogyan csomagoljon lassan, de biztosan az illető személyt.

Honnan tudod, hogy ez a megfelelő?

Néha elgondolkodik azon, hogy valóban a partnere az igazi? Nem biztos benne, hogy élete hátralévő részét a párjával szeretné leélni? Ne ess kétségbe. Cikkünk elolvasása után világossá válik.

Szilveszteri ismerkedés

Hogyan ünnepeljük 2021 végét, valószínűleg egyikünk sem fogja tudni az utolsó pillanatig. Az emberi természetből adódóan azonban biztosan nem bocsátunk meg magunknak legalább egy kisebb ünneplést a családdal vagy a barátokkal. Érdemes tehát a szilveszterre készülni. De mi van akkor, ha nincs kivel ünnepelni az új év beköszöntét? Nézze meg, hogyan találkozhat valakivel szilveszterkor.

Hívd el randevúzni eredeti módon

Az eredeti dátum megtervezése nem olyan nehéz. De mi a helyzet a meghívóval? Lehetséges egyáltalán újszerű módon megfogalmazni? Igen! Egy randevúnak nem kell mindig a kávéról szólnia. Tehát eredeti módon hívd el a párodat randevúzni!

Ne kezdj új kapcsolatot, ha...

Első randira mész, és abban reménykedsz, hogy ezúttal megtalálod a megfelelőt? Ezután nagyon figyeljen arra, hogy a partner hogyan viselkedik és hogyan fejezi ki magát a találkozás során. Ha már az első randin zavar valami, akkor jobb, ha a válladra veszi a lábát, és nem is kezd új kapcsolatba. Nézzük meg együtt, mely partnereket érdemes kerülni!

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Sokan tinédzser koruk óta randevúznak, és természetesen arra számítanak, hogy húsz-huszonöt éves koruk körül találkoznak életük szerelmével, letelepednek és közös gyermekeik lesznek. De ez a terv sok ember számára nem fog működni. Bár folyamatosan próbálkozik, még mindig kudarcot vall! Te is közéjük tartozol? Olvassa el a lehetséges okokat, miért vagy még mindig egyedülálló. Legyen óvatos, megtudhat egy kellemetlen igazságot.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.