Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Ezért készítettünk néhány tippet, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.

Használd, amit tudsz

Órákig írsz társkereső oldalakon, és hirtelen félsz, hogy nem lesz mit mondanod? Ne legyen'. A négyszemközti beszélgetés kicsit bonyolultabb, de ha tudsz írni, akkor a személyes kontaktus is megoldható. Szóval hagyd magad mögött az aggodalmaidat. A párod biztosan olyan ideges lesz, mint te! Közvetlenül a találkozó előtt vessen egy pillantást arra, hogy mi érdekli őt. Ha szereti a színházat, kérdezze meg, mi volt az utolsó darab, amit látott. Mindketten egyformán sportőrültek vagytok? Tudja meg, hogyan került bele, és milyen sportokat szeret. Rengeteg lehetőségről beszélhetünk. Biztosan kitalál valamit.

Régi és ismerős

Ha úgy tűnik, hogy a beszélgetés kezd elakadni, egyszerűen kövesse a legutóbbi online kommunikációját. Húzz ki olyan témákat, amelyekkel még nem foglalkoztál, vagy kérd meg, hogy meséljen el egy történetet, amely megnevettet. Ezúttal minden részlettel, ami nem fér bele a chatbe.

Kérdezzen

A helyzet egy kicsit nehezebb, ha vakrandira készül. Most úgy értjük, hogy soha nem volt lehetőséged semmiről beszélgetni vagy üzenetet küldeni egymásnak. Nem ismeritek egymást sem társkereső oldalról, sem közösségi oldalakról. Ha a barátod megbeszélt neked egy randevút, kérdezd meg tőle, mit szeret potenciális partnered. Ennek köszönhetően azonnal lesz néhány témája, amiről beszélhet. Alternatív megoldásként elkezdhet beszélni a találkozóért felelős személyről, a "párkeresőről".

Közös hang megtalálása

A másik személy iránti érdeklődést a kérdéseken keresztül lehet a legkönnyebben kimutatni. Kérdezz a munkáról vagy az iskoláról. Csak ügyeljen arra, hogy a kihallgatását ne érezze kihallgatásnak. Beszélgess magaddal is, és ne próbáld betölteni a csend minden pillanatát. Lehet, hogy a párod csak félénk. És még ha nem is, egy pillanatnyi csendes együttérzés szintén egyáltalán nem árt. Találkozik!


Hasonló cikkek

Az ELITE Date-et most Szlovákiában is megismerheted

Akár pozsonyi, kassai, zsolnai vagy Dolní Kapušan származású, most megismerheti az ELITE Date-et! Szlovákiában elindítottuk az ELITE dátumkönyvtárat< / a>.

Tervezz meg egy hibátlan első randevút

Hosszú keresés után sikerült megtalálnia a megfelelőt? Több hete-hónapok óta csak levélből és telefonálásból ismeritek egymást? Szeretnétek élőben látni egymást? Félsz az első közös randitól, mert nem tudod hova és hogyan hívj meg egy nőt? Tekintse meg tippjeinket, amelyek segítenek megtervezni első randevúját.

Az új partner megfelelő az Ön számára?

Mész randevúzni egy új barátoddal, és szeretnéd őt a lehető legjobban megismerni? Habozik, hogy Ön a megfelelő-e az Ön számára? Tedd fel neki a következő kérdéseket, és a válasz alapján értékelheted, hogy jó párkapcsolatban vagy-e egymásnak.

Ebből az 5 jelből tudni fogod, hogy szerelmes vagy

Azt hiszed, hogy 100%-ban felismered a szerelmet? De a kapcsolati edzők szerint a legtöbb ember csak szélsőséges érzéseket azonosít. Általában azonban olyan gyorsan múlnak el, ahogy megjelentek. A szerelem kisebb és tartósabb érzései általában nem járnak szerelembe. Milyen furcsaságok jelezhetik, hogy szerelmes vagy?

Ne legyél egyedül idén karácsonykor. Találkozz online!

Sajnos idén nagyon könnyen megeshet, hogy nem lesz kivel tölteni a karácsonyt. Biztonsági okokból úgy döntött, hogy nem találkozik szüleivel és rokonaival. Még mindig nem szeretné egyedül tölteni a karácsonyt? Találkozzunk valakivel, aki hasonló helyzetben van, és ünnepeljük együtt a karácsonyt!

Ne tedd ezt kapcsolatod első hónapjában!

Most kezdtél el randevúzni, és máris úgy tűnik, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! A kapcsolat első lépései ugyanolyan fontosak, mint az egész első randevú. Erősíted az azonnali benyomást, és egyben befolyásolod, hogy kedvesed hogyan fog felfogni téged. Ha jól játszod, sokkal toleránsabb lesz a hibáiddal szemben. Tehát mik az alapvető szabályok a kapcsolat első hónapjában?