Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Ezért készítettünk néhány tippet, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.

Használd, amit tudsz

Órákig írsz társkereső oldalakon, és hirtelen félsz, hogy nem lesz mit mondanod? Ne legyen'. A négyszemközti beszélgetés kicsit bonyolultabb, de ha tudsz írni, akkor a személyes kontaktus is megoldható. Szóval hagyd magad mögött az aggodalmaidat. A párod biztosan olyan ideges lesz, mint te! Közvetlenül a találkozó előtt vessen egy pillantást arra, hogy mi érdekli őt. Ha szereti a színházat, kérdezze meg, mi volt az utolsó darab, amit látott. Mindketten egyformán sportőrültek vagytok? Tudja meg, hogyan került bele, és milyen sportokat szeret. Rengeteg lehetőségről beszélhetünk. Biztosan kitalál valamit.

Régi és ismerős

Ha úgy tűnik, hogy a beszélgetés kezd elakadni, egyszerűen kövesse a legutóbbi online kommunikációját. Húzz ki olyan témákat, amelyekkel még nem foglalkoztál, vagy kérd meg, hogy meséljen el egy történetet, amely megnevettet. Ezúttal minden részlettel, ami nem fér bele a chatbe.

Kérdezzen

A helyzet egy kicsit nehezebb, ha vakrandira készül. Most úgy értjük, hogy soha nem volt lehetőséged semmiről beszélgetni vagy üzenetet küldeni egymásnak. Nem ismeritek egymást sem társkereső oldalról, sem közösségi oldalakról. Ha a barátod megbeszélt neked egy randevút, kérdezd meg tőle, mit szeret potenciális partnered. Ennek köszönhetően azonnal lesz néhány témája, amiről beszélhet. Alternatív megoldásként elkezdhet beszélni a találkozóért felelős személyről, a "párkeresőről".

Közös hang megtalálása

A másik személy iránti érdeklődést a kérdéseken keresztül lehet a legkönnyebben kimutatni. Kérdezz a munkáról vagy az iskoláról. Csak ügyeljen arra, hogy a kihallgatását ne érezze kihallgatásnak. Beszélgess magaddal is, és ne próbáld betölteni a csend minden pillanatát. Lehet, hogy a párod csak félénk. És még ha nem is, egy pillanatnyi csendes együttérzés szintén egyáltalán nem árt. Találkozik!


Hasonló cikkek

5 fajta flört

Azt hiszed, hogy a flört mindig ugyanarról szól? Látsz valakit, mond pár vicces sort, játszik a hajaddal vagy megmutatod a bicepszedet, és ennyi? Hiba! Ötféle flört létezik, és mindegyik kicsit másképp néz ki. Nézze meg, milyen típusú flörtre gondolunk.

A leggyakoribb profil hibák

Amikor először jelentkezel a társkereső oldalra, valószínűleg nem vagy biztos abban, hogy mit írj a profilodra, és mit hagyj ki. És mi van a képekkel? Válaszoljál - e a személyi kérdésekre, vagy mégsem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív téged? Megmondjuk a társkereső felhasználók által elkövetett leggyakoribb hibákat. Kerüld el őket, és azonnal látni fogod az eredményt!

Találkozz online

Az internetes randevúzás nem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Szerencsére a virtuális világ számos más lehetőséget is kínál, hogy elkerüljük például a rettegett megközelítést egy bárban vagy az utcán. Te a félénkebbek közé tartozol? Nézze meg, hogyan segíthet az online társkereső élettársat találni.

Szerelem egy társkereső oldalról: Hogyan ne dőljünk be a csalóknak?

A mai rohanó időkben kevés embernek van lehetősége elmenni bárokba vagy más rendezvényekre, és klasszikus módon megismerni egymást. Ez az oka annak, hogy az online társkereső oldalak virágoznak. Azonban a mindennapi élethez hasonlóan az interneten is vannak buktatók. Megírtuk Önnek, hogyan maradhat biztonságban itt is.

9 tipp a jó első benyomás megteremtéséhez

Az első randevúdon van valakivel, akit egy online társkereső oldalon ismertél meg? Másodszor nem keltheti az első benyomást, ezért jól készüljön fel az első találkozásra. Íme néhány tipp, amelyek segítenek ebben.

Hibák a csábításban

A csábítás és a flört művészetét mindannyian szeretnénk megtanulni. Sajnos nagyon kevesen sajátítják el ezt a művészetet. Néha még egy "profi" is felesleges hibákat követ el egy olyan személlyel, akit igazán érdekel. Szeretnéd elkerülni a leggyakoribb hibákat, és nem nézel hülyének csábítás közben? Akkor olvass!

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Első randira mész? Mit viselni?

Mindenki jól akar kinézni az első randin. Mivel biztosan ideges leszel, hogy hogyan fog sikerülni az első közös randevúd, ne bonyolítsd a helyzetet azzal, hogy olyasmit viselsz, amiben nem vagy kényelmesen. Egyszerűen csak azt viselje, amiben jól érzi magát. Ne próbálj mássá tenni magad. Párod nem fogja értékelni, és még jobban stresszes leszel, teljesen feleslegesen.