Honnan tudhatom, hogy kedvel téged?

Ganja, hogy partnere érzelmeket táplál irántad? Sajnos még mindig nem tette meg az első lépést. Akkor ne ess kétségbe! Megmondjuk, hogyan állapíthatja meg, hogy valóban érdekli-e a veled való kapcsolat, vagy csak fel akar venni a barátlistájára.

Kérdéseket tesz fel neked

Megkérdezi olyan kérdései vannak, amelyek a hobbijaiddal, munkáddal, családoddal vagy tulajdonságaiddal kapcsolatosak? Ez azt jelenti, hogy törődik veled. Lehetőséget ad arra, hogy jobban megismerjétek egymást. Ha megtudja, hogy hasonló a véleményed, a prioritásaid az életedben vagy a hobbid, biztosan nem fog "lemondani" rólad.

Csak rád néz a szeme

Ha te egy közös rendezvényen teljesen figyelmen kívül hagy téged Környék. Száz százalékot ad neked? Megpróbál szórakoztatni vagy meglepni valamivel? Egy gyönyörű pincérnő hoz neked italt, de rá se néz? Egy jóképű izomember sétál a medence körül, de még csak egy pillantást sem vetett rá? Miért van ez így? Mert jól érzi magát veled, és jelenleg téged kedvel a legjobban.

Megbocsátja a vétkeidet

Elkésett a találkozódról, de ő/ő nem számít? Törődik veled, ezért a késésedről nem érdemes beszélni? Őt nem érdekli, hogy hány percet késtél, de az érdekli őket, hogy egyáltalán eljöttél a megbeszélésre? Akkor vannak érzései irántad!

Idegesség mutatkozik

Valahányszor egy személy valami fontos dologgal foglalkozik, ideges. Összecsapja a kezét, ütögeti a lábát, játszik a hajával, elfordítja a szemét, vagy megragad minden olyan apróságot, ami a kezébe kerül. Az idegesség a beszédmódjukon is látható. Ha ideges, akkor kedvel téged. Ebben biztos lehetsz. Érdekli, hogy mit gondolsz róla.

Tudnak rólad a barátai?

Mész egy eseményre a barátjával? Azt fogja tapasztalni, hogy bemutatkozás nélkül ismerik a nevét? És nem csak ez? Ha többet tudnak rólad, mint csak a nevedet, akkor nyilvánvaló, hogy a szerelmed már beszélt nekik rólad. Ha már megemlített téged a barátainak, akkor komolyan gondol téged. Különben nem zavarná / la a személyeddel.

Megérint téged

Minden lehetőséget kihasznál arra, hogy diszkréten megérintsen / la? Kihúzza a foltokat a hajadból? Megveregeti a vállát vagy a hátát? Kitolja a hajad az arcodból? Feltűnőnek tűnik, de nem az. Az ilyen apróságokból kivehető, hogy nem csak az ágyban akar, hanem egy kapcsolatban is.


Hasonló cikkek

Először az otthonodban? Hogyan nyűgözd le a másikat?

Régóta együtt vagytok, és most először szeretnétek otthonába meghívni kedvesét? Mindenképpen le akarsz hatni rá. Szerinted elég kitakarítani és meggyújtani egy illatos gyertyát? Egy tiszta és illatos otthon biztosan megteszi a dolgát. De ismerjük a módját, hogy biztosítsuk, hogy a másik fél már alig várja a következő találkozást otthonában.

Mire hívják fel a férfiak a nők figyelmét?

A férfiak mindenekelőtt a nők fizikai megjelenését értékelik, a nők jobban értékelik a férfi szívét. Ennek a mantrának köszönhetően szinte mindenki azt feltételezi, hogy csak a férfiaknak fontos a jó test, míg a nők csak azokban keresnek más tulajdonságokat, akikkel kapcsolatban állnak. Ez azonban nem 100%-ban így van. Nem csak az urak nézik. Még a hölgyek is tudják, hogyan kell értékelni. Azonban az urakkal ellentétben nekik nagyobb a hatókörük, és megfelelően használják is. Hogyan hívják fel tehát a férfiak a nők figyelmét?

Milyen férfiakkal nem kezdesz inkább?

Sok férfi van a világon, akivel a párkapcsolat egy nagy pokol. Különféle rossz szokásoktól szenvednek, vagy nagyon kolerikusak. A velük való kapcsolat tehát biztosan nem séta a parkban. A cikk elolvasása után azonnal világossá válik számodra, hogy mely férfiakkal nem szeretnél kapcsolatba kerülni.

Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amikor nem tudsz dönteni két (vagy több) partner között

Az internetes randevúzások korában gyakori, hogy több férfival vagy nővel találkozunk egyszerre. De mit tegyél, ha döntened kell, de nem tudod, hogyan? Mi van, ha két vagy több partnert szeretsz? Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amelyek segítenek a döntésben.

Az online társkereső rabja vagy?

Az online társkereső oldalak népszerűsége lassan utoléri a Facebook és a hasonló média népszerűségét. Lehet függővé válni nekik? Igen tudsz! És nagyon könnyen.

Mit szólnál a vonzalomhoz?

Mindenki olyasmit keres, ami vonzza az ellenkező nemet. Ideális esetben olyasvalamit, hogy kényelmesen ülhessen, várjon és vegyen az étlapról. Szeretnéd tudni a vonzalom titkát? Sajnos nem elég csak a pólót vagy a frizurát megváltoztatni. A fő tényező a feromonok.

Legújabb cikkek

🎁 A 40% kedvezmény ma véget ér!

Van egy különleges ajándékunk az Ön számára - 40% kedvezmény minden prémium tagsági csomaghoz. Szerezze meg még ma!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.