Honnan tudhatom, hogy kedvel téged?

Ganja, hogy partnere érzelmeket táplál irántad? Sajnos még mindig nem tette meg az első lépést. Akkor ne ess kétségbe! Megmondjuk, hogyan állapíthatja meg, hogy valóban érdekli-e a veled való kapcsolat, vagy csak fel akar venni a barátlistájára.

Kérdéseket tesz fel neked

Megkérdezi olyan kérdései vannak, amelyek a hobbijaiddal, munkáddal, családoddal vagy tulajdonságaiddal kapcsolatosak? Ez azt jelenti, hogy törődik veled. Lehetőséget ad arra, hogy jobban megismerjétek egymást. Ha megtudja, hogy hasonló a véleményed, a prioritásaid az életedben vagy a hobbid, biztosan nem fog "lemondani" rólad.

Csak rád néz a szeme

Ha te egy közös rendezvényen teljesen figyelmen kívül hagy téged Környék. Száz százalékot ad neked? Megpróbál szórakoztatni vagy meglepni valamivel? Egy gyönyörű pincérnő hoz neked italt, de rá se néz? Egy jóképű izomember sétál a medence körül, de még csak egy pillantást sem vetett rá? Miért van ez így? Mert jól érzi magát veled, és jelenleg téged kedvel a legjobban.

Megbocsátja a vétkeidet

Elkésett a találkozódról, de ő/ő nem számít? Törődik veled, ezért a késésedről nem érdemes beszélni? Őt nem érdekli, hogy hány percet késtél, de az érdekli őket, hogy egyáltalán eljöttél a megbeszélésre? Akkor vannak érzései irántad!

Idegesség mutatkozik

Valahányszor egy személy valami fontos dologgal foglalkozik, ideges. Összecsapja a kezét, ütögeti a lábát, játszik a hajával, elfordítja a szemét, vagy megragad minden olyan apróságot, ami a kezébe kerül. Az idegesség a beszédmódjukon is látható. Ha ideges, akkor kedvel téged. Ebben biztos lehetsz. Érdekli, hogy mit gondolsz róla.

Tudnak rólad a barátai?

Mész egy eseményre a barátjával? Azt fogja tapasztalni, hogy bemutatkozás nélkül ismerik a nevét? És nem csak ez? Ha többet tudnak rólad, mint csak a nevedet, akkor nyilvánvaló, hogy a szerelmed már beszélt nekik rólad. Ha már megemlített téged a barátainak, akkor komolyan gondol téged. Különben nem zavarná / la a személyeddel.

Megérint téged

Minden lehetőséget kihasznál arra, hogy diszkréten megérintsen / la? Kihúzza a foltokat a hajadból? Megveregeti a vállát vagy a hátát? Kitolja a hajad az arcodból? Feltűnőnek tűnik, de nem az. Az ilyen apróságokból kivehető, hogy nem csak az ágyban akar, hanem egy kapcsolatban is.


Hasonló cikkek

Egy ilyen első randevú után ne menj el még egyre

Az első, tapogatózó dátum gyakran kritikus. Értékelitek egymást, és megtudjátok, hogy partnerként legalább valamennyire kompatibilisek vagytok-e. A legtöbben sokat foglalkozunk magunkkal, azzal a céllal, hogy a lehető legjobb benyomást keltsük. Ezúttal nagyon erősen összpontosítson arra, hogy melyik témák izgatják legjobban partnerét. A következőnél jobb, ha nem megy el a következő találkozóra.

Honnan tudhatod, hogy törődik veled?

Jársz egy férfival, akit egy ideje kedvelsz, de még mindig nem tudod, mire készülsz? Tetszik neki legalább egy kicsit? Ő akar téged? Ezek az örök kérdések bizonyára megölnek. Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg egyszerűen, hogy partnere valóban érdeklődik-e irántad, vagy sem.

Hogyan lehet kezelni egy online és egy távkapcsolatot?

Nem látják egymást rendszeresen, és nem szeretné, hogy a kapcsolata fizessen érte? A távolsági kapcsolatokban és az online kapcsolatokban sok közös vonás van. Nincs bennük semmi nehéz. Ennek ellenére egy kicsit más megközelítést igényelnek.

Hogyan változott az ismerkedés az elmúlt tíz évben?

Érdekes közvélemény-kutatás zajlott a közelmúltban az Egyesült Államokban. Felsorolták a randevúzással kapcsolatos kérdéseket és a leghatékonyabb "csomagolási technikákat". A felmérésben csak 20 év alattiak és 30-40 év közöttiek vettek részt. Ennek a közvélemény-kutatásnak az volt a célja, hogy kiderítse, vajon a randevúzás is a divat alá tartozik-e. És az eredmény? Igen! Nézze meg, milyen legnagyobb változásokat hozott a társkeresés.

Mire kell figyelni az első randevún?

Arra kíváncsi, hogy ezúttal a megfelelő partnert választotta-e? Szeretne időt és csalódást spórolni arra az esetre, ha ismét lemaradna? A csalót vagy az unszimpatikus embert első pillantásra nem könnyű felderíteni. Adunk azonban néhány tippet, hogyan tudhatja meg néhány perc alatt, hogy kivel is találkozik valójában!

Hogyan lehet megbízhatóan elriasztani egy férfit?

Nem tud valakit megismerni? Nem mintha félénk lennél, de a férfiak csak elkerülnek! Vagy az első találkozás után nem jelentkeznek? Nem tudja mi a probléma? Lehet, hogy olyasmit tesz, ami megbízhatóan elbátortalanítja potenciális partnereit. Tudjuk, mi lehet az!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.