Honnan tudhatom, hogy kedvel téged?

Ganja, hogy partnere érzelmeket táplál irántad? Sajnos még mindig nem tette meg az első lépést. Akkor ne ess kétségbe! Megmondjuk, hogyan állapíthatja meg, hogy valóban érdekli-e a veled való kapcsolat, vagy csak fel akar venni a barátlistájára.

Kérdéseket tesz fel neked

Megkérdezi olyan kérdései vannak, amelyek a hobbijaiddal, munkáddal, családoddal vagy tulajdonságaiddal kapcsolatosak? Ez azt jelenti, hogy törődik veled. Lehetőséget ad arra, hogy jobban megismerjétek egymást. Ha megtudja, hogy hasonló a véleményed, a prioritásaid az életedben vagy a hobbid, biztosan nem fog "lemondani" rólad.

Csak rád néz a szeme

Ha te egy közös rendezvényen teljesen figyelmen kívül hagy téged Környék. Száz százalékot ad neked? Megpróbál szórakoztatni vagy meglepni valamivel? Egy gyönyörű pincérnő hoz neked italt, de rá se néz? Egy jóképű izomember sétál a medence körül, de még csak egy pillantást sem vetett rá? Miért van ez így? Mert jól érzi magát veled, és jelenleg téged kedvel a legjobban.

Megbocsátja a vétkeidet

Elkésett a találkozódról, de ő/ő nem számít? Törődik veled, ezért a késésedről nem érdemes beszélni? Őt nem érdekli, hogy hány percet késtél, de az érdekli őket, hogy egyáltalán eljöttél a megbeszélésre? Akkor vannak érzései irántad!

Idegesség mutatkozik

Valahányszor egy személy valami fontos dologgal foglalkozik, ideges. Összecsapja a kezét, ütögeti a lábát, játszik a hajával, elfordítja a szemét, vagy megragad minden olyan apróságot, ami a kezébe kerül. Az idegesség a beszédmódjukon is látható. Ha ideges, akkor kedvel téged. Ebben biztos lehetsz. Érdekli, hogy mit gondolsz róla.

Tudnak rólad a barátai?

Mész egy eseményre a barátjával? Azt fogja tapasztalni, hogy bemutatkozás nélkül ismerik a nevét? És nem csak ez? Ha többet tudnak rólad, mint csak a nevedet, akkor nyilvánvaló, hogy a szerelmed már beszélt nekik rólad. Ha már megemlített téged a barátainak, akkor komolyan gondol téged. Különben nem zavarná / la a személyeddel.

Megérint téged

Minden lehetőséget kihasznál arra, hogy diszkréten megérintsen / la? Kihúzza a foltokat a hajadból? Megveregeti a vállát vagy a hátát? Kitolja a hajad az arcodból? Feltűnőnek tűnik, de nem az. Az ilyen apróságokból kivehető, hogy nem csak az ágyban akar, hanem egy kapcsolatban is.


Hasonló cikkek

Nyűgözz le az első randin

Szeretnéd elbűvölni párodat az első randin? Szeretné, hogy az élet győztesének tartsák az első találkozástól kezdve? A mai rohanó világban, ahol senki sem foglalkozik sokáig semmivel, nagyszerű első benyomást kell hagyni. Ha sikerül, kiváló kiindulási pozícióba kerülsz. Ha nem, akkor valószínűleg nem látjátok többé egymást. Szóval, hogyan nyűgözd le partneredet?

Ha egy nőnek megvan ez a 8 tulajdonsága, ne engedd el

Minden hosszú távú kapcsolatban előbb-utóbb felvetődik a kérdés: "Szeretném életem hátralévő részét ezzel a személlyel leélni?" Ha kíváncsi vagy a barátnődre, olvass tovább.

Mire kell figyelni az első randevún?

Arra kíváncsi, hogy ezúttal a megfelelő partnert választotta-e? Szeretne időt és csalódást spórolni arra az esetre, ha ismét lemaradna? A csalót vagy az unszimpatikus embert első pillantásra nem könnyű felderíteni. Adunk azonban néhány tippet, hogyan tudhatja meg néhány perc alatt, hogy kivel is találkozik valójában!

Már az első vacsoránál ismerkedjen meg vele

Nem akarja olyannal pazarolni az idejét, aki nem éri meg? Belefáradt abba, hogy újra és újra rájön, hogy ez nem a megfelelő, és nem is az? Tudjuk, hogyan lehet megmondani az első randevún! Senki sem rejtheti el véglegesen mindennel valódi önmagát. Ismerje meg udvarlóját étkezési módjáról. Ne vesztegessen több időt!

Hogyan válasszunk ideális partnert?

Ideális partnerre vágyik? De honnan tudhatod, hogy valóban a párod az, akit keresel? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudja könnyen felismerni, hogy partnere a megfelelő-e vagy sem. Vagy akár hogyan is kell tartani.

Hogyan lehet (nem) elcseszteni egy randevút

Rémálom a randevú, vagy egyszerűen nem érted? Az őseink által használt játékok és trükkök szinte feledésbe merülnek. Ennek ellenére elkövethet néhány randevúzási hibát, amelyek végül tönkreteszik az egész lehetséges kapcsolatát. Mit érdemes tehát kerülni randevúzása közben?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.