9 tipp a jó első benyomás megteremtéséhez

Az első randevúdon van valakivel, akit egy online társkereső oldalon ismertél meg? Másodszor nem keltheti az első benyomást, ezért jól készüljön fel az első találkozásra. Íme néhány tipp, amelyek segítenek ennek megtételében.

Készüljön fel

Más emberek számára vonzóbbak vagyunk, ha gondoskodunk magunkról. Így első benyomást kelthet otthon. Vegyen fel tiszta és vasalt ruhát, fésülje meg a haját és csinálja meg a körmét. Jöjjön el a zuhanytalálkozóra, vagy használjon kis mennyiségű parfümöt.

Öltözz fel kedvenc ruhádba

Mindegy, hogy új ruhát vásárolsz az első randevúra, vagy választasz valamit a "régi" "gardrób, válassz olyan ruhákat, amelyek megfelelnek neked és jól érzed magad. A ruháid elárulnak rólad valamit, ezért öltözz kedvenc stílusod szerint. Ne erőltesse magát, hogy lenyűgözze magát azzal, hogy az első randin megváltoztatja a stílusát. Ha szeretsz hétköznapi hétköznapi ruhákat hordani, viseld. Nem kell ingben és kabátban jönni, ha nem tetszik. Ne feledkezzünk meg a tiszta cipőről sem. A cipő az első dolog, amit az emberek tudat alatt észrevesznek, amikor találkoznak.

Mosolyogj

Amikor először találkozik partnerével és bemutatkozik, mosolyogjon. Mosolyogással megmutatod a másiknak, hogy kellemes és barátságos vagy. Még ha nehéz napja is volt, tegye félre aggodalmait egy pillanatra, és élvezze a találkozót.

Beszéljen a közös érdeklődési körökről

Indítson beszélgetést valakivel, akit még soha nem kell egyszerűnek lennie. Végtére is, egy online társkereső oldalon keresztül SMS-t küldeni könnyebb, mint élő beszélgetést folytatni. Ha azonban váltott néhány üzenetet, akkor tudja, mit szeret a partner. Beszélgess egy közös hobbiról, érdeklődésről vagy ötletről. A beszélgetésnek érdekesnek és pozitívnak kell lennie. Hagyja el az összes negativitást.

Hallgasson aktívan

A jó beszélgetés nem csak arról szól, hogy mit mond, hanem arról is, hogyan hallgat. Hagyja, hogy partnere beszéljen, és figyelmesen hallgassa meg, amit mond. Tegyen fel további kérdéseket, és mutassa meg neki, hogy törődnek a szavaival.

Ne feledje, hogy a randevúd nem a terapeutád

Ha szereted a párodat, mindenképpen el akarod mondani neki amennyire csak lehet. De kerülj bizonyos témákat az első randin. Főleg negatív témák, korábbi kapcsolatok, gondok és hasonlók. Párod megismert, és azon gondolkodik, lehet-e érdekes és színes az élet veled. Tehát ne terheld őt felesleges információkkal vagy személyes problémáiddal az első találkozáskor.

Szólj a másik nevén

Dale Carnegie szerint semmi sem hangzik jobban az embernek, mint a saját nevét. Beszélgetés közben nevén szólítsa partnerét – és ügyeljen arra, hogy a megfelelő nevet használja. Ha nem tudja, hogyan kell kiejteni, kérdezzen inkább.

Vigyázzon a testbeszédére, és használja a megfelelő hangszínt

Nemcsak a szavaival kelt első benyomást, hanem a testbeszéddel is. Próbáljon hétköznapinak és nyitottnak tűnni. Egy idő után párod elfelejtheti, hogy pontosan miről is beszéltél az első randin. De nem fogja elfelejteni, mit érzett, amikor rád nézett.

Légy kedves

Hogy a partnereddel a levelezés jól ment, de a való életben a beszélgetés elakad. ? Nem számít. Legyen kedves és kellemes. Párod már az első randevútól stresszes lehet, ezért ne ítéld el azonnal a randevút. Ha tetszett a partner, intézkedjen a következő találkozóról. Csak ezután vonjon le következtetéseket.


Hasonló cikkek

Hogyan töltsük ki a felhasználói profilt a társkereső oldalon

A profil létrehozása, amely mindenkit vonz, valójában viszonylag egyszerű. De Te nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy személyt, az igazit!

Soha senki ne törje össze a szívedet!

Mindannyian félünk az összetört szívtől. Vannak közöttünk olyanok is, akik éppen azért nem akarnak senkit a testük közelébe engedni, mert félnek, hogy valaki tönkreteszi a szívét. Létezik egy egyszerűbb módszer a biztonság biztosítására. Százból 99-szer a következő csoportok valamelyikében talál szívszorítókat. Kerülje el őket.

Mit ne tegyünk az első randin?

Barátokkal vagy akár egy ügyféllel való találkozón mindig kiegyensúlyozott, bájos és magabiztos. Mások gyakran kérdezik tőled, hogyan lehetséges, hogy ennyi báj van benned. De ami a randevúzást illeti, hirtelen semmi sem működik neked. Dadogsz, a párod soha nem hív vissza, és sokáig megtartanád őket? Semmiképpen. Előfordulhat, hogy a következő hibákat követi el.

Amit a nők soha nem kérdezhetnek

Sikeresen sikerült az első randevúd. De mit ne kérdezz meg egy kapcsolat első heteiben?

6 jel, hogy tudni fogja, hogy megéri az idejét

Találkozott már valakivel, és tétovázik, hogy adjon-e esélyt a kapcsolatának, és folytassa a találkozást? Akkor gondold át ezt a hat dolgot.

Első randira mész? Mit viselni?

Mindenki jól akar kinézni az első randin. Mivel biztosan ideges leszel, hogy hogyan fog sikerülni az első közös randevúd, ne bonyolítsd a helyzetet azzal, hogy olyasmit viselsz, amiben nem vagy kényelmesen. Egyszerűen csak azt viselje, amiben jól érzi magát. Ne próbálj mássá tenni magad. Párod nem fogja értékelni, és még jobban stresszes leszel, teljesen feleslegesen.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.