9 tipp a jó első benyomás megteremtéséhez

Az első randevúdon van valakivel, akit egy online társkereső oldalon ismertél meg? Másodszor nem keltheti az első benyomást, ezért jól készüljön fel az első találkozásra. Íme néhány tipp, amelyek segítenek ennek megtételében.

Készüljön fel

Más emberek számára vonzóbbak vagyunk, ha gondoskodunk magunkról. Így első benyomást kelthet otthon. Vegyen fel tiszta és vasalt ruhát, fésülje meg a haját és csinálja meg a körmét. Jöjjön el a zuhanytalálkozóra, vagy használjon kis mennyiségű parfümöt.

Öltözz fel kedvenc ruhádba

Mindegy, hogy új ruhát vásárolsz az első randevúra, vagy választasz valamit a "régi" "gardrób, válassz olyan ruhákat, amelyek megfelelnek neked és jól érzed magad. A ruháid elárulnak rólad valamit, ezért öltözz kedvenc stílusod szerint. Ne erőltesse magát, hogy lenyűgözze magát azzal, hogy az első randin megváltoztatja a stílusát. Ha szeretsz hétköznapi hétköznapi ruhákat hordani, viseld. Nem kell ingben és kabátban jönni, ha nem tetszik. Ne feledkezzünk meg a tiszta cipőről sem. A cipő az első dolog, amit az emberek tudat alatt észrevesznek, amikor találkoznak.

Mosolyogj

Amikor először találkozik partnerével és bemutatkozik, mosolyogjon. Mosolyogással megmutatod a másiknak, hogy kellemes és barátságos vagy. Még ha nehéz napja is volt, tegye félre aggodalmait egy pillanatra, és élvezze a találkozót.

Beszéljen a közös érdeklődési körökről

Indítson beszélgetést valakivel, akit még soha nem kell egyszerűnek lennie. Végtére is, egy online társkereső oldalon keresztül SMS-t küldeni könnyebb, mint élő beszélgetést folytatni. Ha azonban váltott néhány üzenetet, akkor tudja, mit szeret a partner. Beszélgess egy közös hobbiról, érdeklődésről vagy ötletről. A beszélgetésnek érdekesnek és pozitívnak kell lennie. Hagyja el az összes negativitást.

Hallgasson aktívan

A jó beszélgetés nem csak arról szól, hogy mit mond, hanem arról is, hogyan hallgat. Hagyja, hogy partnere beszéljen, és figyelmesen hallgassa meg, amit mond. Tegyen fel további kérdéseket, és mutassa meg neki, hogy törődnek a szavaival.

Ne feledje, hogy a randevúd nem a terapeutád

Ha szereted a párodat, mindenképpen el akarod mondani neki amennyire csak lehet. De kerülj bizonyos témákat az első randin. Főleg negatív témák, korábbi kapcsolatok, gondok és hasonlók. Párod megismert, és azon gondolkodik, lehet-e érdekes és színes az élet veled. Tehát ne terheld őt felesleges információkkal vagy személyes problémáiddal az első találkozáskor.

Szólj a másik nevén

Dale Carnegie szerint semmi sem hangzik jobban az embernek, mint a saját nevét. Beszélgetés közben nevén szólítsa partnerét – és ügyeljen arra, hogy a megfelelő nevet használja. Ha nem tudja, hogyan kell kiejteni, kérdezzen inkább.

Vigyázzon a testbeszédére, és használja a megfelelő hangszínt

Nemcsak a szavaival kelt első benyomást, hanem a testbeszéddel is. Próbáljon hétköznapinak és nyitottnak tűnni. Egy idő után párod elfelejtheti, hogy pontosan miről is beszéltél az első randin. De nem fogja elfelejteni, mit érzett, amikor rád nézett.

Légy kedves

Hogy a partnereddel a levelezés jól ment, de a való életben a beszélgetés elakad. ? Nem számít. Legyen kedves és kellemes. Párod már az első randevútól stresszes lehet, ezért ne ítéld el azonnal a randevút. Ha tetszett a partner, intézkedjen a következő találkozóról. Csak ezután vonjon le következtetéseket.


Hasonló cikkek

Légy szexi a sarkában

Nem titok, hogy a férfiak szeretik a magassarkút a nőkön. Akkor miért nem használja ki ezt? A sarkú cipő gyönyörűen meghosszabbítja a lábad, kellemesebb sétát varázsol neked, és mindenki hátat fordít neked. Nem elég neked? Nézze meg, hogyan segíthet a sarkú cipő a randevúzásban.

Egy férfi megismerése

Az online társkereső kényelmes és praktikus. De hogyan válasszunk megfelelő partnert? Hogyan lehet felismerni a valódi profilt a hamistól? A profil által kínált kevés információból is eldöntheti, hogy visszaírja-e a férfit, vagy eltávolítja a profilt a keresési ajánlatok közül. Gyere és tanuld meg elválasztani a búzát a pelyvától.

Egyedül akarsz maradni? Válaszolj erre az 5 kérdésre, és megtudod!

Régóta keres valakit, de eddig senki sem felelt meg az igényeinek? Korlátozottnak érzed magad minden kapcsolatban? Csak azért keresel valakit, mert "így való"? Aggódsz, ha azok közé tartozol, akik egyedülállók akarnak maradni? Ne aggódj! Nincs ezzel semmi baj! Ha még mindig nem vagy benne biztos, hogy mit is akarsz, válaszolj a következő 5 kérdésre. Azonnal megérted.

Mit nem tudsz egy kapcsolat elején?

Úgy érzed, hogy végre találkoztál valakivel, akivel kijössz, és akivel valószínűleg életed hátralévő részét le fogod tölteni? De néhány hónap vagy év múlva rá fog jönni, hogy ismét "rossz oldalra lépett", és kapcsolata ismét szakítással végződik. Mit nem ismersz fel a párodban, amikor szerelmes vagy? Olvass, és ezúttal készülj a következő kapcsolatra!

Hozzon létre egy nagyszerű profilképet

Nemcsak az Elite Date.cz online társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy egy fénykép szerepeljen a felhasználói profilban. Sok társkereső és apróhirdetési oldal ugyanezzel a feltétellel rendelkezik. És ha nem, legalább megengedik felhasználóiknak, hogy közzétegyék a fotót. A fénykép a névjegykártya. Szóval vigyázz rá!

Törölje az "egyedülálló állapotát"

Sok ember kudarcot vall a szerelemben. Te is közéjük tartozol? Minden kapcsolatod barátsággal vagy katasztrófával végződött? Túl sok idő telik el az új kapcsolatra tett kísérletek között? Szeretnél ezen változtatni? Tanácsot adunk az esélyek maximalizálásához.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.