9 tipp a jó első benyomás megteremtéséhez

Az első randevúdon van valakivel, akit egy online társkereső oldalon ismertél meg? Másodszor nem keltheti az első benyomást, ezért jól készüljön fel az első találkozásra. Íme néhány tipp, amelyek segítenek ennek megtételében.

Készüljön fel

Más emberek számára vonzóbbak vagyunk, ha gondoskodunk magunkról. Így első benyomást kelthet otthon. Vegyen fel tiszta és vasalt ruhát, fésülje meg a haját és csinálja meg a körmét. Jöjjön el a zuhanytalálkozóra, vagy használjon kis mennyiségű parfümöt.

Öltözz fel kedvenc ruhádba

Mindegy, hogy új ruhát vásárolsz az első randevúra, vagy választasz valamit a "régi" "gardrób, válassz olyan ruhákat, amelyek megfelelnek neked és jól érzed magad. A ruháid elárulnak rólad valamit, ezért öltözz kedvenc stílusod szerint. Ne erőltesse magát, hogy lenyűgözze magát azzal, hogy az első randin megváltoztatja a stílusát. Ha szeretsz hétköznapi hétköznapi ruhákat hordani, viseld. Nem kell ingben és kabátban jönni, ha nem tetszik. Ne feledkezzünk meg a tiszta cipőről sem. A cipő az első dolog, amit az emberek tudat alatt észrevesznek, amikor találkoznak.

Mosolyogj

Amikor először találkozik partnerével és bemutatkozik, mosolyogjon. Mosolyogással megmutatod a másiknak, hogy kellemes és barátságos vagy. Még ha nehéz napja is volt, tegye félre aggodalmait egy pillanatra, és élvezze a találkozót.

Beszéljen a közös érdeklődési körökről

Indítson beszélgetést valakivel, akit még soha nem kell egyszerűnek lennie. Végtére is, egy online társkereső oldalon keresztül SMS-t küldeni könnyebb, mint élő beszélgetést folytatni. Ha azonban váltott néhány üzenetet, akkor tudja, mit szeret a partner. Beszélgess egy közös hobbiról, érdeklődésről vagy ötletről. A beszélgetésnek érdekesnek és pozitívnak kell lennie. Hagyja el az összes negativitást.

Hallgasson aktívan

A jó beszélgetés nem csak arról szól, hogy mit mond, hanem arról is, hogyan hallgat. Hagyja, hogy partnere beszéljen, és figyelmesen hallgassa meg, amit mond. Tegyen fel további kérdéseket, és mutassa meg neki, hogy törődnek a szavaival.

Ne feledje, hogy a randevúd nem a terapeutád

Ha szereted a párodat, mindenképpen el akarod mondani neki amennyire csak lehet. De kerülj bizonyos témákat az első randin. Főleg negatív témák, korábbi kapcsolatok, gondok és hasonlók. Párod megismert, és azon gondolkodik, lehet-e érdekes és színes az élet veled. Tehát ne terheld őt felesleges információkkal vagy személyes problémáiddal az első találkozáskor.

Szólj a másik nevén

Dale Carnegie szerint semmi sem hangzik jobban az embernek, mint a saját nevét. Beszélgetés közben nevén szólítsa partnerét – és ügyeljen arra, hogy a megfelelő nevet használja. Ha nem tudja, hogyan kell kiejteni, kérdezzen inkább.

Vigyázzon a testbeszédére, és használja a megfelelő hangszínt

Nemcsak a szavaival kelt első benyomást, hanem a testbeszéddel is. Próbáljon hétköznapinak és nyitottnak tűnni. Egy idő után párod elfelejtheti, hogy pontosan miről is beszéltél az első randin. De nem fogja elfelejteni, mit érzett, amikor rád nézett.

Légy kedves

Hogy a partnereddel a levelezés jól ment, de a való életben a beszélgetés elakad. ? Nem számít. Legyen kedves és kellemes. Párod már az első randevútól stresszes lehet, ezért ne ítéld el azonnal a randevút. Ha tetszett a partner, intézkedjen a következő találkozóról. Csak ezután vonjon le következtetéseket.


Hasonló cikkek

Még mindig gondolkodik egy volt partneren?

Találtál egy nagyszerű férfit? Találkoztál már egy igazán csodálatos nővel? Sok a közös bennetek és megértitek egymást? De van néha olyan érzésed, hogy még nem engedték el teljesen a volt párjukat? Honnan tudod, hogy az új szerelmed megoldotta a múltat, és elkezdhetsz kapcsolatot építeni?

Nem menekülhetsz a természet törvényei elől, vagy honnan tudhatod, hogy tetszel valakinek?

A munkahelyi kollégája, vagy a hölgy, akivel minden reggel találkozik a villamoson, felkeltette a figyelmét? Szeretné tudni, hogy az érzések kölcsönösek-e? Csak figyeld meg! A természet felvértezett bennünket saját rituáléinkkal, amelyek segítségével felhívjuk partnerünk figyelmét. Honnan tudod, hogy tetszel-e valakinek? Olvassa el a cikkben!

5 dolog, amit kerülni kell az első randevún

Mész az első randira? Ez stresszel téged? Szeretnéd, ha az első randevúd tökéletes lenne? Igyekszel mindent megtenni? De az első közös találkozás előkészületei közepette elfelejtheti az egyszerű szabályokat. Milyen? Szabályok, amelyek nagy valószínűséggel a pert követő második randevúzást eredményezik. Tökéletes haj és tökéletesen vasalt ing nélkül is meg tudod csinálni! Szóval mit ne tegyünk?

Mi az, ami megbízhatóan kikapcsolja a partnert az első randin?

Első randevúra mész, és félsz, hogy elrontod? Félsz attól, hogy rosszul leszel felöltözve, hogy rosszat mondasz, és emiatt nem mutatkozik meg a szerelmed? Nincs félelem. Olvasson tovább öt olyan dologról, amely 100%-osan kikapcsolja a potenciális megfelelőt. Kerüld el őket, és nyersz!

Hogyan ismerkedjünk sikeresen a társkereső oldalon

Mindenekelőtt meg kell jegyezned, hogy az online társkereső oldalak semmi, amit szégyellned kellene. Ugyanúgy, mint az emberek számára gyakori, hogy bárban, munkahelyen, sport közben vagy az utcán találkoznak, az internet on-line társkereső oldalak is gyakorik. Tudnod kell, hogyan kell csinálnod!

Hogyan viselkedjen egy nő az első randin, hogy lenyűgözze a férfit?

Az első randevú nagyon fontos. Elmondása szerint a pár arról dönt, hogy járnak-e még együtt. Emiatt tudnod kell, hogyan kell lenyűgözni a férfiakat. Tanácsot adunk, hogyan viselkedj az első randin.