9 tipp a jó első benyomás megteremtéséhez

Az első randevúdon van valakivel, akit egy online társkereső oldalon ismertél meg? Másodszor nem keltheti az első benyomást, ezért jól készüljön fel az első találkozásra. Íme néhány tipp, amelyek segítenek ennek megtételében.

Készüljön fel

Más emberek számára vonzóbbak vagyunk, ha gondoskodunk magunkról. Így első benyomást kelthet otthon. Vegyen fel tiszta és vasalt ruhát, fésülje meg a haját és csinálja meg a körmét. Jöjjön el a zuhanytalálkozóra, vagy használjon kis mennyiségű parfümöt.

Öltözz fel kedvenc ruhádba

Mindegy, hogy új ruhát vásárolsz az első randevúra, vagy választasz valamit a "régi" "gardrób, válassz olyan ruhákat, amelyek megfelelnek neked és jól érzed magad. A ruháid elárulnak rólad valamit, ezért öltözz kedvenc stílusod szerint. Ne erőltesse magát, hogy lenyűgözze magát azzal, hogy az első randin megváltoztatja a stílusát. Ha szeretsz hétköznapi hétköznapi ruhákat hordani, viseld. Nem kell ingben és kabátban jönni, ha nem tetszik. Ne feledkezzünk meg a tiszta cipőről sem. A cipő az első dolog, amit az emberek tudat alatt észrevesznek, amikor találkoznak.

Mosolyogj

Amikor először találkozik partnerével és bemutatkozik, mosolyogjon. Mosolyogással megmutatod a másiknak, hogy kellemes és barátságos vagy. Még ha nehéz napja is volt, tegye félre aggodalmait egy pillanatra, és élvezze a találkozót.

Beszéljen a közös érdeklődési körökről

Indítson beszélgetést valakivel, akit még soha nem kell egyszerűnek lennie. Végtére is, egy online társkereső oldalon keresztül SMS-t küldeni könnyebb, mint élő beszélgetést folytatni. Ha azonban váltott néhány üzenetet, akkor tudja, mit szeret a partner. Beszélgess egy közös hobbiról, érdeklődésről vagy ötletről. A beszélgetésnek érdekesnek és pozitívnak kell lennie. Hagyja el az összes negativitást.

Hallgasson aktívan

A jó beszélgetés nem csak arról szól, hogy mit mond, hanem arról is, hogyan hallgat. Hagyja, hogy partnere beszéljen, és figyelmesen hallgassa meg, amit mond. Tegyen fel további kérdéseket, és mutassa meg neki, hogy törődnek a szavaival.

Ne feledje, hogy a randevúd nem a terapeutád

Ha szereted a párodat, mindenképpen el akarod mondani neki amennyire csak lehet. De kerülj bizonyos témákat az első randin. Főleg negatív témák, korábbi kapcsolatok, gondok és hasonlók. Párod megismert, és azon gondolkodik, lehet-e érdekes és színes az élet veled. Tehát ne terheld őt felesleges információkkal vagy személyes problémáiddal az első találkozáskor.

Szólj a másik nevén

Dale Carnegie szerint semmi sem hangzik jobban az embernek, mint a saját nevét. Beszélgetés közben nevén szólítsa partnerét – és ügyeljen arra, hogy a megfelelő nevet használja. Ha nem tudja, hogyan kell kiejteni, kérdezzen inkább.

Vigyázzon a testbeszédére, és használja a megfelelő hangszínt

Nemcsak a szavaival kelt első benyomást, hanem a testbeszéddel is. Próbáljon hétköznapinak és nyitottnak tűnni. Egy idő után párod elfelejtheti, hogy pontosan miről is beszéltél az első randin. De nem fogja elfelejteni, mit érzett, amikor rád nézett.

Légy kedves

Hogy a partnereddel a levelezés jól ment, de a való életben a beszélgetés elakad. ? Nem számít. Legyen kedves és kellemes. Párod már az első randevútól stresszes lehet, ezért ne ítéld el azonnal a randevút. Ha tetszett a partner, intézkedjen a következő találkozóról. Csak ezután vonjon le következtetéseket.


Hasonló cikkek

Jó lesz neked egy távkapcsolat?

Találkoztál a legcsodálatosabb emberrel a nyaraláson? Találkoztatok online? De mindannyian teljesen más helyeken éltek. Mi a teendő most? Szerinted jobb szakítani, mert a távkapcsolatok nem működnek? Hiba! Tudjuk, hogyan erősítheted meg a szerelmedet, még akkor is, ha több száz kilométerre lesztek egymástól.

Amikor egy keresztény keresztényt keres

Manapság kissé trükkös lehet találkozni valakivel, aki osztja a keresztény hitét. Már csak azért sem, mert hazánkban kevés a gyakorló keresztény. Ha nem veszel részt közvetlenül egy olyan közösségben, amely nem csak a templomban találkozik, néha elveszettnek érezheted magad. Az utcán véletlenszerű emberekhez közeledni szó szerint tűt keres a szénakazalban. De ne essen kétségbe, soha semmi sem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

Ne ajánlja ezt másoknak

Vannak kapcsolati kifejezések, amelyeket abszolút mindenki utál. Akár szórakozásból mondja, akár őszintén próbál segíteni a barátjának, nem kerülheti el a kliséket vagy a teljes ostobaságot. Mely mondatokat hallotta már mindenki annyiszor, hogy tényleg nem akarja újra hallani?

Hogyan válasszunk ideális partnert?

Ideális partnerre vágyik? De honnan tudhatod, hogy valóban a párod az, akit keresel? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudja könnyen felismerni, hogy partnere a megfelelő-e vagy sem. Vagy akár hogyan is kell tartani.

Negyven után és egyedül. Miért nincs még mindig pasid?

Az Ön korabeli férfiak régóta jegyesek, vagy csak más irányba néznek? Ne hajtsd le a fejed! Sajnos sok 40-es éveiben járó nő elakad a saját "ennyi idősen nem találok senkit" ciklusában. Mire gondolhat még, ami megakadályozza, hogy megtalálja a szerelmet? Olvassa el a cikkben.

Hogyan csábíts el egy nőt?

Jó hangulatban kelsz fel, munkába vagy iskolába tartasz, amikor hirtelen meglátsz egy párt. Meglátsz egy gyönyörű nőt, akit egy olyan fiú ölel, aki úgy néz ki, mintha csak T e lennél.. Abban a pillanatban rájössz, hogy még mindig egyedül vagy, és arra gondolsz: „Hogyan létezik, hogy ennek férfinek ilyen gyönyörű baratnője van, és nekem még mindig nincs senkim? Mit csinálhatok rosszul?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.