9 tipp a jó első benyomás megteremtéséhez

Az első randevúdon van valakivel, akit egy online társkereső oldalon ismertél meg? Másodszor nem keltheti az első benyomást, ezért jól készüljön fel az első találkozásra. Íme néhány tipp, amelyek segítenek ennek megtételében.

Készüljön fel

Más emberek számára vonzóbbak vagyunk, ha gondoskodunk magunkról. Így első benyomást kelthet otthon. Vegyen fel tiszta és vasalt ruhát, fésülje meg a haját és csinálja meg a körmét. Jöjjön el a zuhanytalálkozóra, vagy használjon kis mennyiségű parfümöt.

Öltözz fel kedvenc ruhádba

Mindegy, hogy új ruhát vásárolsz az első randevúra, vagy választasz valamit a "régi" "gardrób, válassz olyan ruhákat, amelyek megfelelnek neked és jól érzed magad. A ruháid elárulnak rólad valamit, ezért öltözz kedvenc stílusod szerint. Ne erőltesse magát, hogy lenyűgözze magát azzal, hogy az első randin megváltoztatja a stílusát. Ha szeretsz hétköznapi hétköznapi ruhákat hordani, viseld. Nem kell ingben és kabátban jönni, ha nem tetszik. Ne feledkezzünk meg a tiszta cipőről sem. A cipő az első dolog, amit az emberek tudat alatt észrevesznek, amikor találkoznak.

Mosolyogj

Amikor először találkozik partnerével és bemutatkozik, mosolyogjon. Mosolyogással megmutatod a másiknak, hogy kellemes és barátságos vagy. Még ha nehéz napja is volt, tegye félre aggodalmait egy pillanatra, és élvezze a találkozót.

Beszéljen a közös érdeklődési körökről

Indítson beszélgetést valakivel, akit még soha nem kell egyszerűnek lennie. Végtére is, egy online társkereső oldalon keresztül SMS-t küldeni könnyebb, mint élő beszélgetést folytatni. Ha azonban váltott néhány üzenetet, akkor tudja, mit szeret a partner. Beszélgess egy közös hobbiról, érdeklődésről vagy ötletről. A beszélgetésnek érdekesnek és pozitívnak kell lennie. Hagyja el az összes negativitást.

Hallgasson aktívan

A jó beszélgetés nem csak arról szól, hogy mit mond, hanem arról is, hogyan hallgat. Hagyja, hogy partnere beszéljen, és figyelmesen hallgassa meg, amit mond. Tegyen fel további kérdéseket, és mutassa meg neki, hogy törődnek a szavaival.

Ne feledje, hogy a randevúd nem a terapeutád

Ha szereted a párodat, mindenképpen el akarod mondani neki amennyire csak lehet. De kerülj bizonyos témákat az első randin. Főleg negatív témák, korábbi kapcsolatok, gondok és hasonlók. Párod megismert, és azon gondolkodik, lehet-e érdekes és színes az élet veled. Tehát ne terheld őt felesleges információkkal vagy személyes problémáiddal az első találkozáskor.

Szólj a másik nevén

Dale Carnegie szerint semmi sem hangzik jobban az embernek, mint a saját nevét. Beszélgetés közben nevén szólítsa partnerét – és ügyeljen arra, hogy a megfelelő nevet használja. Ha nem tudja, hogyan kell kiejteni, kérdezzen inkább.

Vigyázzon a testbeszédére, és használja a megfelelő hangszínt

Nemcsak a szavaival kelt első benyomást, hanem a testbeszéddel is. Próbáljon hétköznapinak és nyitottnak tűnni. Egy idő után párod elfelejtheti, hogy pontosan miről is beszéltél az első randin. De nem fogja elfelejteni, mit érzett, amikor rád nézett.

Légy kedves

Hogy a partnereddel a levelezés jól ment, de a való életben a beszélgetés elakad. ? Nem számít. Legyen kedves és kellemes. Párod már az első randevútól stresszes lehet, ezért ne ítéld el azonnal a randevút. Ha tetszett a partner, intézkedjen a következő találkozóról. Csak ezután vonjon le következtetéseket.


Hasonló cikkek

Melyik férfival jobb, ha nem randevúznak?

Ha régóta keresel megfelelő élettársat, de nem találsz, valószínűleg hamarosan elkezdesz abba a hajlamba esni, hogy mindenkit elvisz, aki keresztbe üti az utad. De mindig vannak férfiak, akik nem érik meg neked. Szinte minden nőt elcsábít az édes beszéd vagy az első benyomás. De,..... El fogod olvasni, hogy mely férfiakkal nem érdemes próbálkozni!

Vajon a munkaviszony a megoldás?

A partnerek különböző okok miatt szakítanak. Legyen szó gyakori vitákról, félreértésekről egy kapcsolatban vagy hűtlenségről. A szakítás általában nagyon kellemetlen élmény mindenki számára. Ha meg akarsz birkózni egy szakítással egy hosszú távú partnereddel úgy, hogy keresel valakit, akivel összezavarodhatsz, akkor nem jársz jól. Azt kérdezed, hogy miért?

Hogyan lehet lenyűgözni a férfiakat?

Nem minden nő képes ugyanannyira lenyűgözni a férfiakat, és így elnyerni a tetszésüket. Vannak nők, akik azonnal zsákba tudnak hozni egy férfit, másoknak nagy problémáik vannak a randevúzással. Miért? Talán azért, mert nem ismerik a megfelelő "csomagolási" technikát. Vessen egy pillantást tippjeinkre, és hirtelen könnyebbé válik számodra a randevúzás.

Egy nő megismerése

A profilok azonosnak tűnnek számodra, de szívesen megismerkednél egy normális, kellemes nővel. Olyan? Szeretné tudni, hogyan értékelje ki a profilt, hogy ne égjen le újra, és végre sikerüljön megtalálnia a megfelelőt? Hogyan találjuk meg az ideális jelöltet az első pillantásra a profilképe alapján? Nézze meg, hogyan tájékozódhat, és soha többé ne tévedjen el!

Alkoss egy remek profilfotót

Nem csak az Elite Date.hu társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy a felhasználói profil fotókat is tartalmazzon. Számos társkereső és hirdetési oldalnak ugyanazok a feltételei. És ha nem, akkor legalább lehetővé teszik a felhasználók számára a fotók közzétételét. A fotók a Te névjegykártyád. Tehát figyelj rá!

Törölje az "egyedülálló állapotát"

Sok ember kudarcot vall a szerelemben. Te is közéjük tartozol? Minden kapcsolatod barátsággal vagy katasztrófával végződött? Túl sok idő telik el az új kapcsolatra tett kísérletek között? Szeretnél ezen változtatni? Tanácsot adunk az esélyek maximalizálásához.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.