Mi vonzó a nők számára?

Bízik abban, hogy egyes nők kedvelik Önt, mások pedig nem? Persze, bizonyos mértékig így is működik. A tudósok azonban hosszú ideje újra és újra megerősítik, hogy bizonyos tényezők összessége az, ami alapján meghatározzuk, hogy ki szimpatikusabb számunkra, mint a másik. Minden a tudatalatti szinten működik. A nők egyszerűen érzik, hogy kihez vonzódnak jobban. Nézze meg, mely tényezők játszanak jelentős szerepet a döntésben.

Természetes illat

Valószínűleg nem egyszer olvasta már, hogy szag alapján választunk partnert. Ez határozottan igaz, de a fontos információ az, hogy ez egy természetes illat. Vagyis az, amit mi magunk publikálunk. Jó hír azoknak a férfiaknak, akik utálják a parfümöket, a kölnivizeket és minden hasonló kozmetikumot. Velük eltakarod természetes illatodat, és ennek eredményeként olyan partnert vonzhatsz magadhoz, aki egyáltalán nem illik hozzád. Másrészt nem szabad elfelejtenünk, hogy a szag és a szag két különböző dolog. Izzadt pólóban és egy pár cipőben (sportoláshoz vagy társasági élethez) nem fogsz nyerni. A nők számára az a legvonzóbb férfi, aki megérzi természetes illatát. Vagyis illatanyagok nélkül, frissen mosott ruhában, ugyanakkor tisztán és rendezetten.

Pénzügyi stabilitás

A nőket gyakran vádolják azzal, hogy pénzt keresnek. Talán már korábban is ez a benyomásod. A gazdag uraknak sokkal több szépség közül lehet "válogatni", mint egy közönséges könyvelőnek vagy takarítónak. Azonban nem a női számítás, hanem a genetika játszik szerepet. Manapság a pénz annak mértéke, hogy valaki hogyan tudja ellátni önmagát és utódait. Kérem, ne keverje össze ezt a sikerrel, amely hasonlóan erőteljes, de más szerepet játszik.

A nők evolúciós indíttatásúak, hogy olyan férfit keressenek, aki addig gondoskodik utódaikról, amíg önmagukra nem képesek. És persze őt is arra az időre, amikor anyai szempontból gondoskodik az utódokról.

Hangszín

A férfiak és a nők hangjuk szerint választanak. De neked könnyebb dolgod van, ha mindig nagyon vonzónak és férfiasnak akarsz hangzani. Számos tanulmány szerint a nők jobban szeretik a mélyebb hangú férfiakat. Miért? A jól ismert hangmutáció, amely a férfiaknál pubertáskorban kezdődik, sok fiú rémálmának az oka. Talán te is tapasztaltad. A mutáció annak az eredménye, hogy a szervezet több tesztoszteront és más anyagokat termel, amelyek hozzájárulnak a szervezet általános változásaihoz. Minél több tesztoszteronod van, annál mélyebb lesz a hangod. Ezért távolabb állsz a nőktől. Ennek eredményeként nagyobb az esélye annak, hogy együtt nagy genetikai variabilitást mutat, és nagyobb esélye van egészséges és erős utódoknak. Túl tudományos? Ne feledje, a nők sok döntést a tudatalattijuk alapján hoznak. Tehát - ha megtanulsz mélyebb hangon beszélni, hogy ne legyen nyilvánvaló, hogy nem ez az "alapértelmezett" hangszíned, akkor a nők vonzóbbnak fognak találni téged.

Arcvonások

A az arc az utolsó tényező.. A tudósok még mindig kutatják annak pontos meghatározását, hogy mi vonzó és mi nem. Egyelőre már megfelelnek az ősi eszméknek. Szimmetria. Minél szimmetrikusabb az arcod, annál vonzóbb leszel a nők számára. Mindkét szem azonos méretű, szemöldöke azonos széles és hosszú, egyik sem aránytalanul nagy vagy kicsi az arc többi részéhez képest stb. Az arányt az arc bal és jobb fele határozza meg, soha nem a felső és alsó. Sajnos nem sokat tehetsz ez ellen, hacsak nem szeretnél plasztikai műtétet végezni. Amit nem ajánlunk. De ha legközelebb azon tűnődsz, hogy a nők miért szeretnek annyira egy bizonyos hírességet, az arc szimmetriájában találhatod meg a választ.


Hasonló cikkek

Ez az 5 jel tudatja veled, hogy szeret téged

A szerelmesek néha teljes kutyatrükköket csinálnak. De nem az összes! A legtöbb ember valójában eltitkolja érzéseit. Nem akarják felfedni őket, mielőtt megbizonyosodtak arról, hogy a másik fele is így érez. Szóval honnan tudod, hogy tényleg szeretnek-e, vagy "csak" akarnak? Egyszerűen!

Mi akadályoz meg abban, hogy randevúzzon?

Vágyik egy állandó párkapcsolatra, de nem tud egyet létrehozni? Úgy érzed, senki nem törődik veled? Hogy körülötted már mindenkinek van valakije, és még mindig egyedül vagy? Szomorú az életed miatt? Akkor lehet, hogy valamilyen problémát hordoztok magatokban, ami megakadályozza, hogy sikeresen megismerjétek egymást. Ebben az esetben önmagában el kell távolítani ezt a blokkot. Azt kérdezed, hogyan?

Mit nem tudsz egy kapcsolat elején?

Úgy érzed, hogy végre találkoztál valakivel, akivel kijössz, és akivel valószínűleg életed hátralévő részét le fogod tölteni? De néhány hónap vagy év múlva rá fog jönni, hogy ismét "rossz oldalra lépett", és kapcsolata ismét szakítással végződik. Mit nem ismersz fel a párodban, amikor szerelmes vagy? Olvass, és ezúttal készülj a következő kapcsolatra!

mutató a tökéletes párkapcsolati jelöltek felfedezéséhez

Használja ki az internetes társkereső nyújtotta előnyöket. Szeretnéd végre megtalálni az igazit vagy az igazit? Koncentrálj erre a négy jelre, és nem hagyod ki.

Nemzedékek által bevált randevúzási tippek

A randevúzás nem egyszerű, és nincs is hozzá útmutató. De nem is egy életre, és mégis mindannyian értékelünk itt-ott néhány jó tanácsot. A boldog párkapcsolat "garantált" tanácsaiból és receptjéből válogattuk azokat, amelyeket az előttünk álló randevúzók generációi és generációi igazoltak.

Az elvált randevúzási kézikönyve

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. De az ijesztő statisztikákban nem szerepel, hogy hányan házasodnak újra vagy házasodnak újra, és azt sem, hogy mennyi ideig. A különböző közvélemény-kutatásokból és pszichológusokhoz intézett kérdésekből azonban egyértelműen kiderül, hogy a legnagyobb probléma máshol van. Sokan arról számolnak be, hogy több éves házasság után már nem tudják, hogyan randevúzzanak. Tippeket adunk, hogyan tanulhatod meg újra.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.