Mi vonzó a nők számára?

Bízik abban, hogy egyes nők kedvelik Önt, mások pedig nem? Persze, bizonyos mértékig így is működik. A tudósok azonban hosszú ideje újra és újra megerősítik, hogy bizonyos tényezők összessége az, ami alapján meghatározzuk, hogy ki szimpatikusabb számunkra, mint a másik. Minden a tudatalatti szinten működik. A nők egyszerűen érzik, hogy kihez vonzódnak jobban. Nézze meg, mely tényezők játszanak jelentős szerepet a döntésben.

Természetes illat

Valószínűleg nem egyszer olvasta már, hogy szag alapján választunk partnert. Ez határozottan igaz, de a fontos információ az, hogy ez egy természetes illat. Vagyis az, amit mi magunk publikálunk. Jó hír azoknak a férfiaknak, akik utálják a parfümöket, a kölnivizeket és minden hasonló kozmetikumot. Velük eltakarod természetes illatodat, és ennek eredményeként olyan partnert vonzhatsz magadhoz, aki egyáltalán nem illik hozzád. Másrészt nem szabad elfelejtenünk, hogy a szag és a szag két különböző dolog. Izzadt pólóban és egy pár cipőben (sportoláshoz vagy társasági élethez) nem fogsz nyerni. A nők számára az a legvonzóbb férfi, aki megérzi természetes illatát. Vagyis illatanyagok nélkül, frissen mosott ruhában, ugyanakkor tisztán és rendezetten.

Pénzügyi stabilitás

A nőket gyakran vádolják azzal, hogy pénzt keresnek. Talán már korábban is ez a benyomásod. A gazdag uraknak sokkal több szépség közül lehet "válogatni", mint egy közönséges könyvelőnek vagy takarítónak. Azonban nem a női számítás, hanem a genetika játszik szerepet. Manapság a pénz annak mértéke, hogy valaki hogyan tudja ellátni önmagát és utódait. Kérem, ne keverje össze ezt a sikerrel, amely hasonlóan erőteljes, de más szerepet játszik.

A nők evolúciós indíttatásúak, hogy olyan férfit keressenek, aki addig gondoskodik utódaikról, amíg önmagukra nem képesek. És persze őt is arra az időre, amikor anyai szempontból gondoskodik az utódokról.

Hangszín

A férfiak és a nők hangjuk szerint választanak. De neked könnyebb dolgod van, ha mindig nagyon vonzónak és férfiasnak akarsz hangzani. Számos tanulmány szerint a nők jobban szeretik a mélyebb hangú férfiakat. Miért? A jól ismert hangmutáció, amely a férfiaknál pubertáskorban kezdődik, sok fiú rémálmának az oka. Talán te is tapasztaltad. A mutáció annak az eredménye, hogy a szervezet több tesztoszteront és más anyagokat termel, amelyek hozzájárulnak a szervezet általános változásaihoz. Minél több tesztoszteronod van, annál mélyebb lesz a hangod. Ezért távolabb állsz a nőktől. Ennek eredményeként nagyobb az esélye annak, hogy együtt nagy genetikai variabilitást mutat, és nagyobb esélye van egészséges és erős utódoknak. Túl tudományos? Ne feledje, a nők sok döntést a tudatalattijuk alapján hoznak. Tehát - ha megtanulsz mélyebb hangon beszélni, hogy ne legyen nyilvánvaló, hogy nem ez az "alapértelmezett" hangszíned, akkor a nők vonzóbbnak fognak találni téged.

Arcvonások

A az arc az utolsó tényező.. A tudósok még mindig kutatják annak pontos meghatározását, hogy mi vonzó és mi nem. Egyelőre már megfelelnek az ősi eszméknek. Szimmetria. Minél szimmetrikusabb az arcod, annál vonzóbb leszel a nők számára. Mindkét szem azonos méretű, szemöldöke azonos széles és hosszú, egyik sem aránytalanul nagy vagy kicsi az arc többi részéhez képest stb. Az arányt az arc bal és jobb fele határozza meg, soha nem a felső és alsó. Sajnos nem sokat tehetsz ez ellen, hacsak nem szeretnél plasztikai műtétet végezni. Amit nem ajánlunk. De ha legközelebb azon tűnődsz, hogy a nők miért szeretnek annyira egy bizonyos hírességet, az arc szimmetriájában találhatod meg a választ.


Hasonló cikkek

Egyedülálló anyákkal randevúzni

Vége a kapcsolatnak a gyermeke apjával? Mindenért egyedül maradtál a babáddal/gyermekeddel? Félsz, hogy nem fogod tudni kezelni, és egyedülálló anyaként már senki sem akar majd? Ne ess kétségbe! Tanácsot adunk, hogyan lehet sikeresen megismerni egymást anyaként és gyermekként.

Ötven után nem találsz párt?

Volt olyan hosszú távú kapcsolat, amely valamilyen okból hirtelen véget ért? Szeretnéd elölről kezdeni, de úgy gondolod, hogy ötven után egyáltalán nem könnyű megtalálni a szerelmet?

Adsz még egy esélyt magadnak egy sikertelen első randevú után?

Megvolt az első randevúja, de nem érzi elégedettségét? Nem chateltél olyan jól, mint az interneten? Elvitt valahova, ahol unatkoztál? A fotó szerint egy gyönyörű nőre számítottál, de csak hétköznapi jött? Egy randevú sok különböző okból meghiúsulhat. Adsz még egy esélyt magadnak egy ilyen csalódás után, vagy jobb lesz, ha átköltözöl a házba?

6 lépés a beszélgetés megkezdéséhez a társkereső olalon

Első benyomást kétszer nem csinálsz. Ezt ne felejtsd el! Ez ugyanúgy vonatkozik az első üzenet küldésére is. Ha találtál valakit, aki tetszik neked, akkor biztosan olyan üzenetet szeretnél neki küldeni, amelyre biztos választ kapsz. Ne pazarold feleslegesen az esélyt. Íme néhány tipp a kezdéshez.

Ne ajánlja ezt másoknak

Vannak kapcsolati kifejezések, amelyeket abszolút mindenki utál. Akár szórakozásból mondja, akár őszintén próbál segíteni a barátjának, nem kerülheti el a kliséket vagy a teljes ostobaságot. Mely mondatokat hallotta már mindenki annyiszor, hogy tényleg nem akarja újra hallani?

Rendezett múltad van?

Bizonyára hallotta ezt a kifejezést legalább egyszer életében. Hiszen a társkereső oldalon is sok ember adatlapjára írják. „Szívesen elmennék veled randevúzni, de azzal a feltétellel, hogy a múltad megoldódik.” De mit is jelent pontosan ez a mondat? A cikkből megtudhatja.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.