Mi vonzó a nők számára?

Bízik abban, hogy egyes nők kedvelik Önt, mások pedig nem? Persze, bizonyos mértékig így is működik. A tudósok azonban hosszú ideje újra és újra megerősítik, hogy bizonyos tényezők összessége az, ami alapján meghatározzuk, hogy ki szimpatikusabb számunkra, mint a másik. Minden a tudatalatti szinten működik. A nők egyszerűen érzik, hogy kihez vonzódnak jobban. Nézze meg, mely tényezők játszanak jelentős szerepet a döntésben.

Természetes illat

Valószínűleg nem egyszer olvasta már, hogy szag alapján választunk partnert. Ez határozottan igaz, de a fontos információ az, hogy ez egy természetes illat. Vagyis az, amit mi magunk publikálunk. Jó hír azoknak a férfiaknak, akik utálják a parfümöket, a kölnivizeket és minden hasonló kozmetikumot. Velük eltakarod természetes illatodat, és ennek eredményeként olyan partnert vonzhatsz magadhoz, aki egyáltalán nem illik hozzád. Másrészt nem szabad elfelejtenünk, hogy a szag és a szag két különböző dolog. Izzadt pólóban és egy pár cipőben (sportoláshoz vagy társasági élethez) nem fogsz nyerni. A nők számára az a legvonzóbb férfi, aki megérzi természetes illatát. Vagyis illatanyagok nélkül, frissen mosott ruhában, ugyanakkor tisztán és rendezetten.

Pénzügyi stabilitás

A nőket gyakran vádolják azzal, hogy pénzt keresnek. Talán már korábban is ez a benyomásod. A gazdag uraknak sokkal több szépség közül lehet "válogatni", mint egy közönséges könyvelőnek vagy takarítónak. Azonban nem a női számítás, hanem a genetika játszik szerepet. Manapság a pénz annak mértéke, hogy valaki hogyan tudja ellátni önmagát és utódait. Kérem, ne keverje össze ezt a sikerrel, amely hasonlóan erőteljes, de más szerepet játszik.

A nők evolúciós indíttatásúak, hogy olyan férfit keressenek, aki addig gondoskodik utódaikról, amíg önmagukra nem képesek. És persze őt is arra az időre, amikor anyai szempontból gondoskodik az utódokról.

Hangszín

A férfiak és a nők hangjuk szerint választanak. De neked könnyebb dolgod van, ha mindig nagyon vonzónak és férfiasnak akarsz hangzani. Számos tanulmány szerint a nők jobban szeretik a mélyebb hangú férfiakat. Miért? A jól ismert hangmutáció, amely a férfiaknál pubertáskorban kezdődik, sok fiú rémálmának az oka. Talán te is tapasztaltad. A mutáció annak az eredménye, hogy a szervezet több tesztoszteront és más anyagokat termel, amelyek hozzájárulnak a szervezet általános változásaihoz. Minél több tesztoszteronod van, annál mélyebb lesz a hangod. Ezért távolabb állsz a nőktől. Ennek eredményeként nagyobb az esélye annak, hogy együtt nagy genetikai variabilitást mutat, és nagyobb esélye van egészséges és erős utódoknak. Túl tudományos? Ne feledje, a nők sok döntést a tudatalattijuk alapján hoznak. Tehát - ha megtanulsz mélyebb hangon beszélni, hogy ne legyen nyilvánvaló, hogy nem ez az "alapértelmezett" hangszíned, akkor a nők vonzóbbnak fognak találni téged.

Arcvonások

A az arc az utolsó tényező.. A tudósok még mindig kutatják annak pontos meghatározását, hogy mi vonzó és mi nem. Egyelőre már megfelelnek az ősi eszméknek. Szimmetria. Minél szimmetrikusabb az arcod, annál vonzóbb leszel a nők számára. Mindkét szem azonos méretű, szemöldöke azonos széles és hosszú, egyik sem aránytalanul nagy vagy kicsi az arc többi részéhez képest stb. Az arányt az arc bal és jobb fele határozza meg, soha nem a felső és alsó. Sajnos nem sokat tehetsz ez ellen, hacsak nem szeretnél plasztikai műtétet végezni. Amit nem ajánlunk. De ha legközelebb azon tűnődsz, hogy a nők miért szeretnek annyira egy bizonyos hírességet, az arc szimmetriájában találhatod meg a választ.


Hasonló cikkek

Ebből az 5 jelből tudni fogod, hogy szerelmes vagy

Azt hiszed, hogy 100%-ban felismered a szerelmet? De a kapcsolati edzők szerint a legtöbb ember csak szélsőséges érzéseket azonosít. Általában azonban olyan gyorsan múlnak el, ahogy megjelentek. A szerelem kisebb és tartósabb érzései általában nem járnak szerelembe. Milyen furcsaságok jelezhetik, hogy szerelmes vagy?

Hol találkozhatok egy férfival egy életre?

Azt is szeretné tudni, hol találkozhat a megfelelő férfival egy életre? Eleged van a diszkókból, és nem bízol a bárból érkezett ismerőseidben? Nézz meg néhány tippet velünk, hol találkozhatsz élettársaddal.

7 tipp, hogy boldogan élj akkor is, ha egyedülálló vagy

Egyedül vagy, és nem örülsz ennek? Kár. Az egyedülálló élet tele lehet szórakozással. Használd csak magadra az időt, és élvezd az életed. Hogyan kell csinálni?

Melyik férfi ne randevúzna pusztán logikus okokból?

Cikkeink alapján már eleget tud a féltékeny emberekről, a fösvényekről és az anyukákról. Azt is ismeri, hogy milyen buktatók járnak egy túl öreg férfival, vagy fordítva, egy nyuszival való randevúzással kapcsolatban. De vannak ideálisnak tűnőek is, amelyeket pusztán logikai okokból kerülni kell. Milyen férfiak ezek?

Társkereső vagy mobilalkalmazás?

Az utcai randevúzás szinte a múlté. Elsőként az internetes társkereső oldalak jelentek meg, amelyek a kezdeti szkepticizmus ellenére nagy sikereket ünnepeltek és ünnepelnek ma is. És már kaptunk olyan társkereső pályázatokat, amelyek közvetlenül a mobiltelefonodra küldik a partnerajánlatokat. Bárhová mész, tudod, mi történik. Megéri beszerezni egyet magának?

Megvan a megfelelő?

Találkozott már olyan férfival, aki megragadta a tekintetét, de nem tudja, hogy ő a megfelelő-e az Ön számára? Ezt a fizikai jelekből könnyen meg lehet állapítani. Elmondjuk, mit árulnak el róla gesztusai.