Mi vonzó a nők számára?

Bízik abban, hogy egyes nők kedvelik Önt, mások pedig nem? Persze, bizonyos mértékig így is működik. A tudósok azonban hosszú ideje újra és újra megerősítik, hogy bizonyos tényezők összessége az, ami alapján meghatározzuk, hogy ki szimpatikusabb számunkra, mint a másik. Minden a tudatalatti szinten működik. A nők egyszerűen érzik, hogy kihez vonzódnak jobban. Nézze meg, mely tényezők játszanak jelentős szerepet a döntésben.

Természetes illat

Valószínűleg nem egyszer olvasta már, hogy szag alapján választunk partnert. Ez határozottan igaz, de a fontos információ az, hogy ez egy természetes illat. Vagyis az, amit mi magunk publikálunk. Jó hír azoknak a férfiaknak, akik utálják a parfümöket, a kölnivizeket és minden hasonló kozmetikumot. Velük eltakarod természetes illatodat, és ennek eredményeként olyan partnert vonzhatsz magadhoz, aki egyáltalán nem illik hozzád. Másrészt nem szabad elfelejtenünk, hogy a szag és a szag két különböző dolog. Izzadt pólóban és egy pár cipőben (sportoláshoz vagy társasági élethez) nem fogsz nyerni. A nők számára az a legvonzóbb férfi, aki megérzi természetes illatát. Vagyis illatanyagok nélkül, frissen mosott ruhában, ugyanakkor tisztán és rendezetten.

Pénzügyi stabilitás

A nőket gyakran vádolják azzal, hogy pénzt keresnek. Talán már korábban is ez a benyomásod. A gazdag uraknak sokkal több szépség közül lehet "válogatni", mint egy közönséges könyvelőnek vagy takarítónak. Azonban nem a női számítás, hanem a genetika játszik szerepet. Manapság a pénz annak mértéke, hogy valaki hogyan tudja ellátni önmagát és utódait. Kérem, ne keverje össze ezt a sikerrel, amely hasonlóan erőteljes, de más szerepet játszik.

A nők evolúciós indíttatásúak, hogy olyan férfit keressenek, aki addig gondoskodik utódaikról, amíg önmagukra nem képesek. És persze őt is arra az időre, amikor anyai szempontból gondoskodik az utódokról.

Hangszín

A férfiak és a nők hangjuk szerint választanak. De neked könnyebb dolgod van, ha mindig nagyon vonzónak és férfiasnak akarsz hangzani. Számos tanulmány szerint a nők jobban szeretik a mélyebb hangú férfiakat. Miért? A jól ismert hangmutáció, amely a férfiaknál pubertáskorban kezdődik, sok fiú rémálmának az oka. Talán te is tapasztaltad. A mutáció annak az eredménye, hogy a szervezet több tesztoszteront és más anyagokat termel, amelyek hozzájárulnak a szervezet általános változásaihoz. Minél több tesztoszteronod van, annál mélyebb lesz a hangod. Ezért távolabb állsz a nőktől. Ennek eredményeként nagyobb az esélye annak, hogy együtt nagy genetikai variabilitást mutat, és nagyobb esélye van egészséges és erős utódoknak. Túl tudományos? Ne feledje, a nők sok döntést a tudatalattijuk alapján hoznak. Tehát - ha megtanulsz mélyebb hangon beszélni, hogy ne legyen nyilvánvaló, hogy nem ez az "alapértelmezett" hangszíned, akkor a nők vonzóbbnak fognak találni téged.

Arcvonások

A az arc az utolsó tényező.. A tudósok még mindig kutatják annak pontos meghatározását, hogy mi vonzó és mi nem. Egyelőre már megfelelnek az ősi eszméknek. Szimmetria. Minél szimmetrikusabb az arcod, annál vonzóbb leszel a nők számára. Mindkét szem azonos méretű, szemöldöke azonos széles és hosszú, egyik sem aránytalanul nagy vagy kicsi az arc többi részéhez képest stb. Az arányt az arc bal és jobb fele határozza meg, soha nem a felső és alsó. Sajnos nem sokat tehetsz ez ellen, hacsak nem szeretnél plasztikai műtétet végezni. Amit nem ajánlunk. De ha legközelebb azon tűnődsz, hogy a nők miért szeretnek annyira egy bizonyos hírességet, az arc szimmetriájában találhatod meg a választ.


Hasonló cikkek

Már az első vacsoránál ismerkedjen meg vele

Nem akarja olyannal pazarolni az idejét, aki nem éri meg? Belefáradt abba, hogy újra és újra rájön, hogy ez nem a megfelelő, és nem is az? Tudjuk, hogyan lehet megmondani az első randevún! Senki sem rejtheti el véglegesen mindennel valódi önmagát. Ismerje meg udvarlóját étkezési módjáról. Ne vesztegessen több időt!

Néhány tipp hogyan ismerkedhetsz meg hölgyekkel

Tetszik neked egy hölgy, de nem tudod, hogyan ismerkedhetnél meg vele? Az ismerkedés nem a legerősebb oldalad? Gyakran előfordul, hogy mielőtt észbe kapnál a választott lány már valaki más karjaiban van? Akkor a megfelelő helyen vagy. Vess egy pillantást tippjeinkre, amelyek megmutatják Neked, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan ismerkedni.

Jó lesz neked egy távkapcsolat?

Találkoztál a legcsodálatosabb emberrel a nyaraláson? Találkoztatok online? De mindannyian teljesen más helyeken éltek. Mi a teendő most? Szerinted jobb szakítani, mert a távkapcsolatok nem működnek? Hiba! Tudjuk, hogyan erősítheted meg a szerelmedet, még akkor is, ha több száz kilométerre lesztek egymástól.

Szeress első látásra

A férfiak sokkal gyakrabban szeretnek első látásra, mint a nők. Ráadásul az erősebbik nem jobban hisz a szerelemben első látásra. Miért van az, hogy a nők gyakran a hatodik randevúig várnak, mielőtt szerelmesek lesznek? Vagy miért mondják ki hamarabb a férfiak, hogy "szeretlek", mint a nők? Nézze meg velünk, miért van ez így. Szeress első látásra!

4 jele annak, hogy egy internetes kapcsolat tartós lesz

Sokkal gyorsabban fogja felfedezni kapcsolata fejlődését az interneten keresztül, mint ahogyan valaha is szembesülhetne vele.

Hozd be a múltad lezárását

Egy társkereső oldal minden második profiljában találhat egy kérdést a múltjával kapcsolatban, szinte mindenki felteszi, akivel randevúzni mész. Ha valaki azt kérdezi tőled: "Zárt múltad van?", természetesen mindannyian automatikusan igent mondunk. De mi van, ha nem? A régi sérelmekbe való ragaszkodás, vagy az, hogy nem tudja elengedni a volt partner okozta fájdalmat, megakadályozza a továbblépést. Hogyan lehet valóban lezárni a múltat? Bővebben a cikkben.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.