Mi vonzó a nők számára?

Bízik abban, hogy egyes nők kedvelik Önt, mások pedig nem? Persze, bizonyos mértékig így is működik. A tudósok azonban hosszú ideje újra és újra megerősítik, hogy bizonyos tényezők összessége az, ami alapján meghatározzuk, hogy ki szimpatikusabb számunkra, mint a másik. Minden a tudatalatti szinten működik. A nők egyszerűen érzik, hogy kihez vonzódnak jobban. Nézze meg, mely tényezők játszanak jelentős szerepet a döntésben.

Természetes illat

Valószínűleg nem egyszer olvasta már, hogy szag alapján választunk partnert. Ez határozottan igaz, de a fontos információ az, hogy ez egy természetes illat. Vagyis az, amit mi magunk publikálunk. Jó hír azoknak a férfiaknak, akik utálják a parfümöket, a kölnivizeket és minden hasonló kozmetikumot. Velük eltakarod természetes illatodat, és ennek eredményeként olyan partnert vonzhatsz magadhoz, aki egyáltalán nem illik hozzád. Másrészt nem szabad elfelejtenünk, hogy a szag és a szag két különböző dolog. Izzadt pólóban és egy pár cipőben (sportoláshoz vagy társasági élethez) nem fogsz nyerni. A nők számára az a legvonzóbb férfi, aki megérzi természetes illatát. Vagyis illatanyagok nélkül, frissen mosott ruhában, ugyanakkor tisztán és rendezetten.

Pénzügyi stabilitás

A nőket gyakran vádolják azzal, hogy pénzt keresnek. Talán már korábban is ez a benyomásod. A gazdag uraknak sokkal több szépség közül lehet "válogatni", mint egy közönséges könyvelőnek vagy takarítónak. Azonban nem a női számítás, hanem a genetika játszik szerepet. Manapság a pénz annak mértéke, hogy valaki hogyan tudja ellátni önmagát és utódait. Kérem, ne keverje össze ezt a sikerrel, amely hasonlóan erőteljes, de más szerepet játszik.

A nők evolúciós indíttatásúak, hogy olyan férfit keressenek, aki addig gondoskodik utódaikról, amíg önmagukra nem képesek. És persze őt is arra az időre, amikor anyai szempontból gondoskodik az utódokról.

Hangszín

A férfiak és a nők hangjuk szerint választanak. De neked könnyebb dolgod van, ha mindig nagyon vonzónak és férfiasnak akarsz hangzani. Számos tanulmány szerint a nők jobban szeretik a mélyebb hangú férfiakat. Miért? A jól ismert hangmutáció, amely a férfiaknál pubertáskorban kezdődik, sok fiú rémálmának az oka. Talán te is tapasztaltad. A mutáció annak az eredménye, hogy a szervezet több tesztoszteront és más anyagokat termel, amelyek hozzájárulnak a szervezet általános változásaihoz. Minél több tesztoszteronod van, annál mélyebb lesz a hangod. Ezért távolabb állsz a nőktől. Ennek eredményeként nagyobb az esélye annak, hogy együtt nagy genetikai variabilitást mutat, és nagyobb esélye van egészséges és erős utódoknak. Túl tudományos? Ne feledje, a nők sok döntést a tudatalattijuk alapján hoznak. Tehát - ha megtanulsz mélyebb hangon beszélni, hogy ne legyen nyilvánvaló, hogy nem ez az "alapértelmezett" hangszíned, akkor a nők vonzóbbnak fognak találni téged.

Arcvonások

A az arc az utolsó tényező.. A tudósok még mindig kutatják annak pontos meghatározását, hogy mi vonzó és mi nem. Egyelőre már megfelelnek az ősi eszméknek. Szimmetria. Minél szimmetrikusabb az arcod, annál vonzóbb leszel a nők számára. Mindkét szem azonos méretű, szemöldöke azonos széles és hosszú, egyik sem aránytalanul nagy vagy kicsi az arc többi részéhez képest stb. Az arányt az arc bal és jobb fele határozza meg, soha nem a felső és alsó. Sajnos nem sokat tehetsz ez ellen, hacsak nem szeretnél plasztikai műtétet végezni. Amit nem ajánlunk. De ha legközelebb azon tűnődsz, hogy a nők miért szeretnek annyira egy bizonyos hírességet, az arc szimmetriájában találhatod meg a választ.


Hasonló cikkek

Találkozz online

Az internetes randevúzás nem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Szerencsére a virtuális világ számos más lehetőséget is kínál, hogy elkerüljük például a rettegett megközelítést egy bárban vagy az utcán. Te a félénkebbek közé tartozol? Nézze meg, hogyan segíthet az online társkereső élettársat találni.

Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

Hogyan hívjunk ki egy nőt

Egy randevú mindig nagy esemény. Sajnos nem mindig könnyű meghívni egy nőt. Szeretnél több nővel megismerkedni egy társkereső oldalon, vagy úgymond az utcán fejlesztenéd a képességeidet? Nézz meg 3 tippet, hogyan hívj fel egy nőt.

Találkozási tervek? Igen!

Megtervezheti a tökéletes randevút. Akár az unalomtól, akár a csend pillanataitól félsz, hidd el, ezek nagyon könnyen elkerülhetők. Nem számít, hogy te magad tervezed a randevút, vagy meghívást kapsz rá. Készülj fel előre, hogy a randevúd felejthetetlen legyen.

Az online társkeresés nem átverés!

Szeretné végre megtalálni a megfelelőt? Próbáld ki egy társkereső oldalon. Ne hagyja magát elriasztani egyes felhasználók negatív véleményei. Meggyőzzük, hogy az online randevúzás teljesen biztonságos. Nem kell mást tenned, mint egy kicsit körültekintőnek lenni, és mindenekelőtt kiválasztani a megfelelő társkereső oldalt!

Miért jobb az online társkereső, mint a hagyományos társkereső?

Az online társkereső nem a technológiai kor terméke. De mindenféle előnye van, amiről őseink csak álmodhattak.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.