Hol találkozhatok egy férfival egy életre?

Az első házasságkötés átlagos életkora majdnem hét évvel eltolódott mind a férfiak, mind a nők esetében. A leendő házastársak többé nem találkoznak diszkókban vagy tánctermekben. Sokkal gyakrabban találkoznak egy bárban vagy a munkahelyen. Bár a párok nem olyan gyakran flörtölnek, a válások aránya nem csökken. Azt is szeretné tudni, hol találkozhat a megfelelő férfival egy életre? Eleged van a diszkókból, és nem bízol a bárból érkezett ismerőseidben? Nézzen meg néhány tippet velünk, hogyan találkozhat élettársával.

Partner

A félreérthetetlen párkeresés általában mindkét fél számára kellemetlen. Egyikük sem akar, de mivel megígérték... Szóval csapjon egy bulit! Egy barátod jól ismer téged, és kitalálhatja, ki illik hozzád. Sokkal kellemesebb a közös ismerősök buliján találkozni. És ha nem akad meg a szemed, körülnézhetsz partner után és a többi résztvevő között.

Képzés és utazás

A munkahelyi kapcsolat nem a legjobb megoldás . De ki mondta, hogy ugyanabból az irodából kell randevúznia egy kollégájával? A szakmai tréningeken sok más emberrel is találkozhatsz majd. Olyan emberekkel, akikkel együtt dolgozik, de általában nem találkozik. Ugyanígy vannak különféle csapaterősítő rendezvények vagy üzleti utak. Életed majdnem 70%-át munkában töltöd. Ne féljen kinyitni a szemét, és egy kicsit körülnézni.

Online társkereső

Az internetes társkereső oldalak már nem az utolsó lehetőség az emberekkel való találkozásra. Az online társkereső oldalakon nem csak a megjelenésük alapján választja ki a férfiakat. Rögtön megtudhatja érdeklődési körét és hobbijait is. Azonnal tudod, hogy jó vagy-e vagy sem. Ha tudsz olvasni a sorok között, abból megtudhatod, hogy az illető mit írt magáról, és milyen jelleme van. A világ tele van olyan boldog emberek történeteivel, akik egy társkereső oldalon találkoztak. Próbáld ki te is!

Össze össze a kellemeset a hasznossal

Szereted az edzőtermet, vagy jártál már gyerekkora óta érdekel a gokart? Használja randevúzáshoz azt, amit élvez. Iratkozzon fel egy tanfolyamra, vagy váltson egy időre kedvenc edzőtermét. És akkor csak nézd. A közös érdekek a kapcsolat egyik lényege. És mi több, már az elején van miről beszélni!

A legszebb élmények a legváratlanabb helyekről származnak. Nézz körül!


Hasonló cikkek

Hogyan ne sminkeljünk az első randin egy férfival?

Szeretnéd lenyűgözni párodat az első randevún nemcsak ékesszólásoddal, hanem megjelenéseddel is? Ez általában elengedhetetlen az első találkozáskor. Adunk tehát néhány tanácsot, hogyan ne sminkelj az első randin.

4 jele annak, hogy egy internetes kapcsolat tartós lesz

Sokkal gyorsabban fogja felfedezni kapcsolata fejlődését az interneten keresztül, mint ahogyan valaha is szembesülhetne vele.

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

A társkereső oldalaknak megvannak a saját csábítási szabályai. Ezek közé tartozik, hogyan mutatkozik be egy társkereső oldalon. Kicsit többet számít, mint a személyes randevúzás. Mik a tipikus hibák a profilkészítés során? Tekintse meg őket, és még ma javítsa profilját és randevúzási élményét!

Szilveszteri ismerkedés

Hogyan ünnepeljük 2021 végét, valószínűleg egyikünk sem fogja tudni az utolsó pillanatig. Az emberi természetből adódóan azonban biztosan nem bocsátunk meg magunknak legalább egy kisebb ünneplést a családdal vagy a barátokkal. Érdemes tehát a szilveszterre készülni. De mi van akkor, ha nincs kivel ünnepelni az új év beköszöntét? Nézze meg, hogyan találkozhat valakivel szilveszterkor.

Flörtölj úgy, mintha senki sem tudna ellenállni

Flörtölni, flörtölni és ismerkedni művészet. A részletek azok, amelyek elvezetik álmai úticéljához. Párosítsa őket helyesen, és nyert! Tehát hogyan kell helyesen csinálni, és mire kell figyelni?

Hogyan kell helyesen flörtölni? Tippek nőknek...

A nyár az év tökéletes időszaka a flörtölésre. Süt a nap, meleg van, felvehetsz szexi ruhákat és mehetsz vadászni! A flörtölés azonban nem könnyű. Tudnod kell, hogyan ne hozd szégyenbe magad. Olvasson tovább, és mindent megtud, ami fontos.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.