Hol találkozhatok egy férfival egy életre?

Az első házasságkötés átlagos életkora majdnem hét évvel eltolódott mind a férfiak, mind a nők esetében. A leendő házastársak többé nem találkoznak diszkókban vagy tánctermekben. Sokkal gyakrabban találkoznak egy bárban vagy a munkahelyen. Bár a párok nem olyan gyakran flörtölnek, a válások aránya nem csökken. Azt is szeretné tudni, hol találkozhat a megfelelő férfival egy életre? Eleged van a diszkókból, és nem bízol a bárból érkezett ismerőseidben? Nézzen meg néhány tippet velünk, hogyan találkozhat élettársával.

Partner

A félreérthetetlen párkeresés általában mindkét fél számára kellemetlen. Egyikük sem akar, de mivel megígérték... Szóval csapjon egy bulit! Egy barátod jól ismer téged, és kitalálhatja, ki illik hozzád. Sokkal kellemesebb a közös ismerősök buliján találkozni. És ha nem akad meg a szemed, körülnézhetsz partner után és a többi résztvevő között.

Képzés és utazás

A munkahelyi kapcsolat nem a legjobb megoldás . De ki mondta, hogy ugyanabból az irodából kell randevúznia egy kollégájával? A szakmai tréningeken sok más emberrel is találkozhatsz majd. Olyan emberekkel, akikkel együtt dolgozik, de általában nem találkozik. Ugyanígy vannak különféle csapaterősítő rendezvények vagy üzleti utak. Életed majdnem 70%-át munkában töltöd. Ne féljen kinyitni a szemét, és egy kicsit körülnézni.

Online társkereső

Az internetes társkereső oldalak már nem az utolsó lehetőség az emberekkel való találkozásra. Az online társkereső oldalakon nem csak a megjelenésük alapján választja ki a férfiakat. Rögtön megtudhatja érdeklődési körét és hobbijait is. Azonnal tudod, hogy jó vagy-e vagy sem. Ha tudsz olvasni a sorok között, abból megtudhatod, hogy az illető mit írt magáról, és milyen jelleme van. A világ tele van olyan boldog emberek történeteivel, akik egy társkereső oldalon találkoztak. Próbáld ki te is!

Össze össze a kellemeset a hasznossal

Szereted az edzőtermet, vagy jártál már gyerekkora óta érdekel a gokart? Használja randevúzáshoz azt, amit élvez. Iratkozzon fel egy tanfolyamra, vagy váltson egy időre kedvenc edzőtermét. És akkor csak nézd. A közös érdekek a kapcsolat egyik lényege. És mi több, már az elején van miről beszélni!

A legszebb élmények a legváratlanabb helyekről származnak. Nézz körül!


Hasonló cikkek

Válaszd ki, kit szeretsz

A szerelem első látásra elképesztően romantikusnak tűnik a filmekben. Sok más téma is arról szól, amikor valaki rossz partnert szeret. Tudtad, hogy választhatsz egy ilyen lehetőséget? Csak el kell kezdenie a szerelmet lehetőségnek tekinteni. Kiválaszthatod, kibe szeretsz bele. Tanácsot adunk, hogyan tanulja meg.

Hogyan lehet megbízhatóan elriasztani egy férfit?

Nem tud valakit megismerni? Nem mintha félénk lennél, de a férfiak csak elkerülnek! Vagy az első találkozás után nem jelentkeznek? Nem tudja mi a probléma? Lehet, hogy olyasmit tesz, ami megbízhatóan elbátortalanítja potenciális partnereit. Tudjuk, mi lehet az!

Randi milliomosoknak vagy szalonna szerelmeseknek. Melyek a legegyedibb társkereső oldalak, amelyekre regisztrálhat?

Hasonló gondolkodású partnert keres? Hasonló érdeklődésű partner? Próbáld ki az online társkeresőt. Nem csak sportolóknak vagy diákoknak szóló társkereső oldalon lehet feliratkozni, hanem például gazdagoknak vagy szalonnázóknak szánt társkereső oldalon is.

Hogyan lehet legyőzni az idegességet és közelíteni egy nőt

A nőhöz való közeledés a legrosszabb rémálma lehet. Vagy fordítva, egy séta a rózsakertben. Rajtad múlik, hogyan viszonyulsz a randevúzáshoz. Olvasson el négy praktikus tippet, hogyan rázhatja le idegességét, és hogyan közeledhet könnyedén álmai partneréhez.

Egy férfi megismerése

Az online társkereső kényelmes és praktikus. De hogyan válasszunk megfelelő partnert? Hogyan lehet felismerni a valódi profilt a hamistól? A profil által kínált kevés információból is eldöntheti, hogy visszaírja-e a férfit, vagy eltávolítja a profilt a keresési ajánlatok közül. Gyere és tanuld meg elválasztani a búzát a pelyvától.

Készítse el a tökéletes profilt

Az online társkereső minden évben felkapott és egyre népszerűbb. A társkereső oldalakon viszonylag könnyű ideális partnert találni. Szeretnél fiókot létrehozni ezek valamelyikén, és még mindig tétovázik, hogyan is hozza létre pontosan a profilját? Tanácsot adunk.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.