Hol találkozhatok egy férfival egy életre?

Az első házasságkötés átlagos életkora majdnem hét évvel eltolódott mind a férfiak, mind a nők esetében. A leendő házastársak többé nem találkoznak diszkókban vagy tánctermekben. Sokkal gyakrabban találkoznak egy bárban vagy a munkahelyen. Bár a párok nem olyan gyakran flörtölnek, a válások aránya nem csökken. Azt is szeretné tudni, hol találkozhat a megfelelő férfival egy életre? Eleged van a diszkókból, és nem bízol a bárból érkezett ismerőseidben? Nézzen meg néhány tippet velünk, hogyan találkozhat élettársával.

Partner

A félreérthetetlen párkeresés általában mindkét fél számára kellemetlen. Egyikük sem akar, de mivel megígérték... Szóval csapjon egy bulit! Egy barátod jól ismer téged, és kitalálhatja, ki illik hozzád. Sokkal kellemesebb a közös ismerősök buliján találkozni. És ha nem akad meg a szemed, körülnézhetsz partner után és a többi résztvevő között.

Képzés és utazás

A munkahelyi kapcsolat nem a legjobb megoldás . De ki mondta, hogy ugyanabból az irodából kell randevúznia egy kollégájával? A szakmai tréningeken sok más emberrel is találkozhatsz majd. Olyan emberekkel, akikkel együtt dolgozik, de általában nem találkozik. Ugyanígy vannak különféle csapaterősítő rendezvények vagy üzleti utak. Életed majdnem 70%-át munkában töltöd. Ne féljen kinyitni a szemét, és egy kicsit körülnézni.

Online társkereső

Az internetes társkereső oldalak már nem az utolsó lehetőség az emberekkel való találkozásra. Az online társkereső oldalakon nem csak a megjelenésük alapján választja ki a férfiakat. Rögtön megtudhatja érdeklődési körét és hobbijait is. Azonnal tudod, hogy jó vagy-e vagy sem. Ha tudsz olvasni a sorok között, abból megtudhatod, hogy az illető mit írt magáról, és milyen jelleme van. A világ tele van olyan boldog emberek történeteivel, akik egy társkereső oldalon találkoztak. Próbáld ki te is!

Össze össze a kellemeset a hasznossal

Szereted az edzőtermet, vagy jártál már gyerekkora óta érdekel a gokart? Használja randevúzáshoz azt, amit élvez. Iratkozzon fel egy tanfolyamra, vagy váltson egy időre kedvenc edzőtermét. És akkor csak nézd. A közös érdekek a kapcsolat egyik lényege. És mi több, már az elején van miről beszélni!

A legszebb élmények a legváratlanabb helyekről származnak. Nézz körül!


Hasonló cikkek

Hogyan vonzzon könnyen férfiakat

A férfiak természetüknél fogva vadászok, és szeretik ezt a szerepet. Teljesen mindegy, hogy életükben először látnak, vagy húsz éve vagytok együtt. Főleg egy hosszú távú kapcsolatban, idővel kicsit unalmassá válik, ha mindent "ezüsttálcán" készítenek elő. Kérj meg egy férfit, hogy kezdjen üldözni. Vagy gyújtsd fel a szenvedélyt a kapcsolatodban. Hogyan kell csinálni? A cikkből megtudhatod!

Hová menjünk randevúzni nyáron?

Javában tart a nyár. Vannak még terveid, hogy mit fogsz csinálni, mielőtt véget ér? Vagy megelégszel a víz melletti uszodával? Ne feledje azonban, hogy a nyár a legjobb időpont a randevúzáshoz! A hosszú napok és a gyönyörű időjárás arra ösztönöz, hogy kissé szokatlan módon töltse el őket. Szeretné elkápráztatni a másikat? Vigye el egy rendhagyó randevúra!

5 tipp, hogyan zsákolj be egy pasit

Hosszú ideje nem tud valakit becsomagolni? Érzed, hogy sikeres vagy, de legfeljebb a harmadik randevú után újra összeomlik minden, mint egy kártyavár, és elölről kell kezdeni? Ne ess kétségbe, minden megoldható. Tekintse meg 5 tippünket, hogyan szerezzen férfit, és hogyan tartsa meg utána.

Hogyan lehet visszautasítani egy randevúzást?

Mi van, ha valaki, akit nem szeret, elhív randevúzni? Hogyan utasíthatod el egyértelműen, miközben nem úgy viselkedsz, mint a legrosszabb ember a nap alatt? Akár zaklatja Önt egy kolléga a munkahelyén, akár valaki csak az utcán szólít meg, jó, ha kéznél van valami ékesszóló válasz.

Honnan tudhatom, hogy kedvel téged?

Ganja, hogy partnere érzelmeket táplál irántad? Sajnos még mindig nem tette meg az első lépést. Akkor ne ess kétségbe! Tanácsot adunk neked, hogyan derítsd ki, hogy valóban érdekli-e a veled való kapcsolat, vagy csak fel akar venni a barátlistájára.

Randi egy közös nyaralásra

Szeretnél egy jót pihenni idén? Szeretnél nyaralni, de nincs kivel? Találkozz valakivel, aki ugyanazt szeretné. Az interneten számos társkereső oldal található, amelyek segítenek utazási partner megtalálásában. Tanácsot adunk a kereséshez.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.