Tényleg komoly kapcsolatot akar?

A randevúzások során biztosan sok emberrel találkoztál, akik csak élvezni akarják az életet. Sajnos sokszor sokkal érdekesebbek, mint az állandó kapcsolatot keresők. Annyiszor megadtad már magad, hogy azon tűnődsz, van-e valaki, aki komoly kapcsolatra vágyik. így van? Ezután olvassa tovább, hogy az elején megtudja, milyen kapcsolatban áll a partnere!

Kérdezzen a hobbiról

Persze, valószínűleg mindig ezt csinálja. De ezúttal a kérdések mellett adjon hozzá észrevételeket is. Ha homályos, és nincs igazán hobbija, két lehetőség van. Vagy csak "kapcsolatokat gyűjt", és érthető módon kerüli, hogy elmondja, vagy tényleg nem érdekli semmi. Biztosan nem akarod egyiket sem. Ha izgatott lesz, és fél órát tölt azzal, hogy elmagyarázza, mit csinál, akkor is vigyázzon. Ha valami iránt nagyon erős az érdeklődés, az nagyszerű, de általában azt is jelenti, hogy nem lesz sok ideje egy kapcsolatra. Ha Ön is ugyanebben a helyzetben van, és ideje túlnyomó részét csak a saját érdekei töltik le, akkor egy ilyen személy remek választás lehet.

Azonban, ha olyan kapcsolatot keresel, ahol együtt töltöd az estéket, menj el hétvégén moziba - egyszóval élj együtt - keress valakit, akinek egy-két érdeklődési köre szívesen beszélget de a tiéd is érdekli.

Mit akar ő egy kapcsolattól?

Körültekintően kezelje ezt a kérdést. Csomagolja be úgy, hogy párja ideális esetben ne vegye észre, hogy egy konkrét dologról kérdezed őt. Vagyis hogyan képzeli el a potenciális kapcsolatodat? Menj egy kicsit messzebbre, mint a "párkapcsolatban akarok lenni valakivel, akit szeretni fogok és aki szeretni fog" vagy "elégedett akarok lenni". Szeretné tudni, hogy konkrétan hogyan néz ki a kapcsolatról alkotott elképzelésük.

Valószínűleg magától értetődik, hogy így elég pontos képet kapsz arról, hogy kit szeretnél beengedni az életedbe. Ha azonban nem tudják, vergődnek, vagy nyilvánvalóan kényelmetlenül érzik magukat, mert soha nem gondoltak ilyesmire, vigyázzon. Az általános kifejezések csavarása és ragaszkodása azt jelzi, hogy valójában nem akarnak elköteleződni. De a többiekkel sem nyernél. Azok, akiknek nincs durva elképzelésük, fogalmuk sincs, mit akarnak az élettől. Egy szerelmes időszak után csak egyik problémát oldod meg a másik után, és ennek eredményeként lehet, hogy csak gyakorolják rajtad, mit jelent egyáltalán egy ilyen kapcsolat.

Elkötelezett-e te?

Ha egy társkereső oldalon találkoztál, ezt még azelőtt megtudhatod, hogy randevúzni indulnál. Mennyi figyelmet szentel rád és mennyi ideje van rád? Az a személy, aki komoly kapcsolatot szeretne találni, figyelni fog rád. Írhattok egymásnak, találkozhattok egy időpontot stb. Aki csak szexre vagy szimpla románcra vágyik, azt felismerheti arról, hogy minél hamarabb szeretne találkozni, vagy éppen ellenkezőleg, egyáltalán nem érdekli őket, mikor , hol és milyen körülmények között fog találkozni, és személyes kérdésekre sem hajlandóak válaszolni. Gyakorlatilag semmi erőfeszítés, hogy valóban összejöjjön, szintén egyértelmű. Hétvégén nincs rád idejük, de egy baráti bulira, workshopra, vagy akár munkahelyi túlórára készülnek? Határozottan ne pazarolja velük az idejét!

Kérdezd meg, mit hoztak nekik múltbeli kapcsolataik

Az exekről való beszélgetés mindig szóba kerül, miért ne csinálhatnánk belőle igazán hasznos vitát? Ne csak az exükről kérdezzen, hanem kérdezze meg, milyen leckéket adott nekik korábbi kapcsolataik. Lehet, hogy ez egy kicsit furcsa kérdés, de minden téren segíteni fog. Nem hajlandók vitázni? Akarnak valami komolyat? Ez túl személyes téma? Vagy túlságosan fájt nekik a múlt? Nem hozott nekik semmit a korábbi kapcsolatuk? Nem hajlandók látni a hibáikat, vagy nem akarnak saját magukon dolgozni? Aki komoly kapcsolatra vágyik, az szeretne tanulni a múltból, fejlődni, és azt a múltat is megoldani, lezárni. És pontosan ilyen embert keres.


Hasonló cikkek

5 garantált módszer a nő csomagolására

Gondjai vannak, vagy egyszerűen csak egy egyértelmű eljárást szeretne, amely minden egyedülálló nő esetében működik? Szerencsédre valóban létezik ilyen! Íme öt garantált módszer, amellyel minden partnert megtalálhat.

Honnan tudod, hogy ez a megfelelő?

Néha elgondolkodik azon, hogy valóban a partnere az igazi? Nem biztos benne, hogy élete hátralévő részét a párjával szeretné leélni? Ne ess kétségbe. Cikkünk elolvasása után világossá válik.

Egy férfi megismerése

Az online társkereső kényelmes és praktikus. De hogyan válasszunk megfelelő partnert? Hogyan lehet felismerni a valódi profilt a hamistól? A profil által kínált kevés információból is eldöntheti, hogy visszaírja-e a férfit, vagy eltávolítja a profilt a keresési ajánlatok közül. Gyere és tanuld meg elválasztani a búzát a pelyvától.

A profilok leggyakoribb hibái

Amikor először regisztrál egy társkereső oldalra, valószínűleg nem tudja, mit írjon a profiljába, és mit hagyjon ki. És mi a helyzet a fotókkal? Személyes kérdésekre kell válaszolnia vagy sem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív? Elmondjuk a társkereső oldal felhasználóinak leggyakoribb hibákat. Kerülje el őket, és azonnal látja az eredményt!

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

A randevúzás nyüzsög. Itt az idő, mint olyan, praktikus az interneten keresztül találkozni, így a jelenlegi helyzet, nevezetesen a covid. Az első kérdés, ami felmerül, amikor társkereső oldalt keresel: Ingyenes vagy fizetős? Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Nézzük meg őket közelebbről, és segítsünk a döntésben.

Miért internetes ismerkedés?

A valakivel való találkozás és a randevúzás mindig is sok törődést és időt igényelt. Öltözz fel, menj ki a társaságba, vagy táncolj sokáig. Ennek ellenére a randevúzás úgy néz ki, mint manapság. Manapság azonban rengeteg ember ismeri meg egymást elsősorban az interneten keresztül. Az időmegtakarításon túl a társkereső oldalak számos egyéb előnnyel is járnak. Szeretnéd tudni a legnagyobbakat?

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.