Tényleg komoly kapcsolatot akar?

A randevúzások során biztosan sok emberrel találkoztál, akik csak élvezni akarják az életet. Sajnos sokszor sokkal érdekesebbek, mint az állandó kapcsolatot keresők. Annyiszor megadtad már magad, hogy azon tűnődsz, van-e valaki, aki komoly kapcsolatra vágyik. így van? Ezután olvassa tovább, hogy az elején megtudja, milyen kapcsolatban áll a partnere!

Kérdezzen a hobbiról

Persze, valószínűleg mindig ezt csinálja. De ezúttal a kérdések mellett adjon hozzá észrevételeket is. Ha homályos, és nincs igazán hobbija, két lehetőség van. Vagy csak "kapcsolatokat gyűjt", és érthető módon kerüli, hogy elmondja, vagy tényleg nem érdekli semmi. Biztosan nem akarod egyiket sem. Ha izgatott lesz, és fél órát tölt azzal, hogy elmagyarázza, mit csinál, akkor is vigyázzon. Ha valami iránt nagyon erős az érdeklődés, az nagyszerű, de általában azt is jelenti, hogy nem lesz sok ideje egy kapcsolatra. Ha Ön is ugyanebben a helyzetben van, és ideje túlnyomó részét csak a saját érdekei töltik le, akkor egy ilyen személy remek választás lehet.

Azonban, ha olyan kapcsolatot keresel, ahol együtt töltöd az estéket, menj el hétvégén moziba - egyszóval élj együtt - keress valakit, akinek egy-két érdeklődési köre szívesen beszélget de a tiéd is érdekli.

Mit akar ő egy kapcsolattól?

Körültekintően kezelje ezt a kérdést. Csomagolja be úgy, hogy párja ideális esetben ne vegye észre, hogy egy konkrét dologról kérdezed őt. Vagyis hogyan képzeli el a potenciális kapcsolatodat? Menj egy kicsit messzebbre, mint a "párkapcsolatban akarok lenni valakivel, akit szeretni fogok és aki szeretni fog" vagy "elégedett akarok lenni". Szeretné tudni, hogy konkrétan hogyan néz ki a kapcsolatról alkotott elképzelésük.

Valószínűleg magától értetődik, hogy így elég pontos képet kapsz arról, hogy kit szeretnél beengedni az életedbe. Ha azonban nem tudják, vergődnek, vagy nyilvánvalóan kényelmetlenül érzik magukat, mert soha nem gondoltak ilyesmire, vigyázzon. Az általános kifejezések csavarása és ragaszkodása azt jelzi, hogy valójában nem akarnak elköteleződni. De a többiekkel sem nyernél. Azok, akiknek nincs durva elképzelésük, fogalmuk sincs, mit akarnak az élettől. Egy szerelmes időszak után csak egyik problémát oldod meg a másik után, és ennek eredményeként lehet, hogy csak gyakorolják rajtad, mit jelent egyáltalán egy ilyen kapcsolat.

Elkötelezett-e te?

Ha egy társkereső oldalon találkoztál, ezt még azelőtt megtudhatod, hogy randevúzni indulnál. Mennyi figyelmet szentel rád és mennyi ideje van rád? Az a személy, aki komoly kapcsolatot szeretne találni, figyelni fog rád. Írhattok egymásnak, találkozhattok egy időpontot stb. Aki csak szexre vagy szimpla románcra vágyik, azt felismerheti arról, hogy minél hamarabb szeretne találkozni, vagy éppen ellenkezőleg, egyáltalán nem érdekli őket, mikor , hol és milyen körülmények között fog találkozni, és személyes kérdésekre sem hajlandóak válaszolni. Gyakorlatilag semmi erőfeszítés, hogy valóban összejöjjön, szintén egyértelmű. Hétvégén nincs rád idejük, de egy baráti bulira, workshopra, vagy akár munkahelyi túlórára készülnek? Határozottan ne pazarolja velük az idejét!

Kérdezd meg, mit hoztak nekik múltbeli kapcsolataik

Az exekről való beszélgetés mindig szóba kerül, miért ne csinálhatnánk belőle igazán hasznos vitát? Ne csak az exükről kérdezzen, hanem kérdezze meg, milyen leckéket adott nekik korábbi kapcsolataik. Lehet, hogy ez egy kicsit furcsa kérdés, de minden téren segíteni fog. Nem hajlandók vitázni? Akarnak valami komolyat? Ez túl személyes téma? Vagy túlságosan fájt nekik a múlt? Nem hozott nekik semmit a korábbi kapcsolatuk? Nem hajlandók látni a hibáikat, vagy nem akarnak saját magukon dolgozni? Aki komoly kapcsolatra vágyik, az szeretne tanulni a múltból, fejlődni, és azt a múltat is megoldani, lezárni. És pontosan ilyen embert keres.


Hasonló cikkek

Vigyázz a tisztességtelen társkereső oldalakra!

Egyes társkereső oldalakon csábító ajánlatokkal találkozhat, például ingyenes havi prémium tagsággal vagy VIP-tagsággal névleges díj ellenében. Meglepődne, hány felhasználó hall az ilyen ajánlatokról, és fogalma sincs, mi vár rájuk a „jó időszak” után. A fogás általában a VIP-tagság automatikus meghosszabbításában, a következő időszak befizetéseinek levonásában és a társkereső oldalról való nagyon bonyolult kijelentkezésben rejlik.

Miért nem találsz (vonzó) barátnőt?

Mindenkinek más okai vagy okai vannak annak, hogy miért nem találja meg a kívánt kapcsolatot. Lehet, hogy már van néhány kapcsolatod, DE….. Nem sokat értek. Kezd azon tűnődni, hogy miért nem találod a megfelelőt? Tekintse meg a leggyakoribb okok listáját.

Ha egy nőnek megvan ez a 8 tulajdonsága, ne engedd el

Minden hosszú távú kapcsolatban előbb-utóbb felvetődik a kérdés: "Szeretném életem hátralévő részét ezzel a személlyel leélni?" Ha kíváncsi vagy a barátnődre, olvass tovább.

Régóta vagy szingli? Vigyázz erre!

Régóta egyedülálló vagy, és nem találsz megfelelőt? Mi lehet az? Minél tovább vagy egyedül, annál nehezebb újra "megszokni" egy kapcsolatot. Melyek a hosszú távú szinglik legrosszabb jellemzői?

Hogyan találhatsz szerelmet, ha introvertált vagy

Introvertáltnak lenni csodálatos. Önellátó, megfontolt és nagyszerű munkás vagy. De mindenki azt akarja, hogy szeressék, beleértve az introvertáltakat is. De ehhez emberek közé kell menni, nem? És ezt a legtöbb introvertált inkább kerüli. Ne essen kétségbe, megtalálhatja élete szerelmét anélkül, hogy extrovertáltra váltana. Beszéljük meg, hogyan kell csinálni.

Nem mindennapi őszi randevú

Nem tudja, hova hívja meg szerelmét? Unod már a kávézókat és éttermeket? Úgy gondolja, hogy túl hideg van a céltalan, órákon át tartó sétákhoz? Mutatunk néhány tippet a nem mindennapi randevúkhoz, amelyeket most ősszel élvezhetsz.

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.