Tényleg komoly kapcsolatot akar?

A randevúzások során biztosan sok emberrel találkoztál, akik csak élvezni akarják az életet. Sajnos sokszor sokkal érdekesebbek, mint az állandó kapcsolatot keresők. Annyiszor megadtad már magad, hogy azon tűnődsz, van-e valaki, aki komoly kapcsolatra vágyik. így van? Ezután olvassa tovább, hogy az elején megtudja, milyen kapcsolatban áll a partnere!

Kérdezzen a hobbiról

Persze, valószínűleg mindig ezt csinálja. De ezúttal a kérdések mellett adjon hozzá észrevételeket is. Ha homályos, és nincs igazán hobbija, két lehetőség van. Vagy csak "kapcsolatokat gyűjt", és érthető módon kerüli, hogy elmondja, vagy tényleg nem érdekli semmi. Biztosan nem akarod egyiket sem. Ha izgatott lesz, és fél órát tölt azzal, hogy elmagyarázza, mit csinál, akkor is vigyázzon. Ha valami iránt nagyon erős az érdeklődés, az nagyszerű, de általában azt is jelenti, hogy nem lesz sok ideje egy kapcsolatra. Ha Ön is ugyanebben a helyzetben van, és ideje túlnyomó részét csak a saját érdekei töltik le, akkor egy ilyen személy remek választás lehet.

Azonban, ha olyan kapcsolatot keresel, ahol együtt töltöd az estéket, menj el hétvégén moziba - egyszóval élj együtt - keress valakit, akinek egy-két érdeklődési köre szívesen beszélget de a tiéd is érdekli.

Mit akar ő egy kapcsolattól?

Körültekintően kezelje ezt a kérdést. Csomagolja be úgy, hogy párja ideális esetben ne vegye észre, hogy egy konkrét dologról kérdezed őt. Vagyis hogyan képzeli el a potenciális kapcsolatodat? Menj egy kicsit messzebbre, mint a "párkapcsolatban akarok lenni valakivel, akit szeretni fogok és aki szeretni fog" vagy "elégedett akarok lenni". Szeretné tudni, hogy konkrétan hogyan néz ki a kapcsolatról alkotott elképzelésük.

Valószínűleg magától értetődik, hogy így elég pontos képet kapsz arról, hogy kit szeretnél beengedni az életedbe. Ha azonban nem tudják, vergődnek, vagy nyilvánvalóan kényelmetlenül érzik magukat, mert soha nem gondoltak ilyesmire, vigyázzon. Az általános kifejezések csavarása és ragaszkodása azt jelzi, hogy valójában nem akarnak elköteleződni. De a többiekkel sem nyernél. Azok, akiknek nincs durva elképzelésük, fogalmuk sincs, mit akarnak az élettől. Egy szerelmes időszak után csak egyik problémát oldod meg a másik után, és ennek eredményeként lehet, hogy csak gyakorolják rajtad, mit jelent egyáltalán egy ilyen kapcsolat.

Elkötelezett-e te?

Ha egy társkereső oldalon találkoztál, ezt még azelőtt megtudhatod, hogy randevúzni indulnál. Mennyi figyelmet szentel rád és mennyi ideje van rád? Az a személy, aki komoly kapcsolatot szeretne találni, figyelni fog rád. Írhattok egymásnak, találkozhattok egy időpontot stb. Aki csak szexre vagy szimpla románcra vágyik, azt felismerheti arról, hogy minél hamarabb szeretne találkozni, vagy éppen ellenkezőleg, egyáltalán nem érdekli őket, mikor , hol és milyen körülmények között fog találkozni, és személyes kérdésekre sem hajlandóak válaszolni. Gyakorlatilag semmi erőfeszítés, hogy valóban összejöjjön, szintén egyértelmű. Hétvégén nincs rád idejük, de egy baráti bulira, workshopra, vagy akár munkahelyi túlórára készülnek? Határozottan ne pazarolja velük az idejét!

Kérdezd meg, mit hoztak nekik múltbeli kapcsolataik

Az exekről való beszélgetés mindig szóba kerül, miért ne csinálhatnánk belőle igazán hasznos vitát? Ne csak az exükről kérdezzen, hanem kérdezze meg, milyen leckéket adott nekik korábbi kapcsolataik. Lehet, hogy ez egy kicsit furcsa kérdés, de minden téren segíteni fog. Nem hajlandók vitázni? Akarnak valami komolyat? Ez túl személyes téma? Vagy túlságosan fájt nekik a múlt? Nem hozott nekik semmit a korábbi kapcsolatuk? Nem hajlandók látni a hibáikat, vagy nem akarnak saját magukon dolgozni? Aki komoly kapcsolatra vágyik, az szeretne tanulni a múltból, fejlődni, és azt a múltat is megoldani, lezárni. És pontosan ilyen embert keres.


Hasonló cikkek

Már elmúltam harminc, és nincs kapcsolatom

A pubertás és a húszas éveid jöttek-mentek, és még nem jártál igazán senkivel. Lehet, hogy volt már próbálkozó kapcsolatod, vagy egyáltalán nem. Már elmúltál harminc, és kezded úgy érezni, hogy valami nagyon fontos hiányzik az életedből. Az rossz, hogy még soha nem volt kapcsolatban? Erre válaszoljunk.

Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböld a zavarba ejtés kockázatát.

Hogyan nézz ki vonzóbbnak?

A jó megjelenés az idők kezdete óta a boldogság kulcsa. Természetesen nem változtathatod meg a géneidet, arcod és tested alapvető tulajdonságait, hacsak nem akarsz plasztikai sebészetre menni. De megváltoztathatja az adományok felhasználását. Olvassa el, hogyan erősítheti néhány apró változtatással radikálisan vonzerejét.

Mit csináljunk az első közös hétvégén?

Alig várja az első közös hétvégét? Nem tudja, hová menjen új partnerével? Merítsen ihletet garantált tippjeinkből, és élvezze az első közös hétvégét.

30 felett vagy és még mindig egyedülálló? Tudjuk miért!

Vágyik egy kapcsolatra, de nem találja a megfelelőt? Vagy inkább egy új párkapcsolat fenntartása okoz problémát? Valamit rosszul csinálsz, vagy csak szerencsétlen vagy a szerelemben? Nézzük meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt az emberek hosszú ideig pár nélkül maradnak.

Hogyan csábíts el egy nőt?

Jó hangulatban kelsz fel, munkába vagy iskolába tartasz, amikor hirtelen meglátsz egy párt. Meglátsz egy gyönyörű nőt, akit egy olyan fiú ölel, aki úgy néz ki, mintha csak T e lennél.. Abban a pillanatban rájössz, hogy még mindig egyedül vagy, és arra gondolsz: „Hogyan létezik, hogy ennek férfinek ilyen gyönyörű baratnője van, és nekem még mindig nincs senkim? Mit csinálhatok rosszul?