Ez az 5 jel tudatja veled, hogy szeret téged

A szerelmesek néha teljes kutyatrükköket csinálnak. De nem az összes! A legtöbb ember valójában eltitkolja érzéseit. Nem akarják felfedni őket, mielőtt megbizonyosodtak arról, hogy a másik fele is így érez. Szóval honnan tudod, hogy tényleg szeretnek-e, vagy "csak" akarnak? Egyszerűen!

1. Gyakran látni akarják egymást

Nem számít, hogy ugyanazon a lakótelepen laksz, vagy az ország másik végén. Mindig van lehetőség, hogy láthassuk egymást! Gyakran kimész ebédelni, vásárolni, találkoztok Skype-on, felhívjátok egymást munka miatt...? Ha nagyon gyakran hallasz a szerelmedről, és úgy érzed, hogy partnered bármit hajlandó megtenni, hogy láthasson, valószínűleg többet vár el a kapcsolatodtól.

2. Itt vannak neked. Mindig és mindenhol

Amikor a legkisebb probléma is felmerül, már ott vannak a megoldással vagy legalábbis a vigasztalással. Ha te is ennek a személynek a segítségére gondolsz, akkor te is "repülsz". Megbízhat ebben a személyben? Tudod, hogy mindig tárt karokkal fogad? Ha igennel válaszolt, bízzon abban, hogy ez a személy komolyan gondolja Önt.

3. Bíznak benned

Ismered legmélyebb vágyaikat és legsötétebb titkaikat? Tudsz minden lépésükről, amit álmai karrierjük felé vezető úton tettek? Tanácsért, vigasztalásért fordul hozzád, vagy csak azért, hogy bizalmasan közölje az örömhírrel? Ha ingyenesek, mire vársz?

4. Állandóan meg akarnak érinteni

Öleléssel köszönnek, beszélgetés közben többször megérinti a karod, véletlenül keresztbe teszik a combjukat és a tiéd, feléd hajolnak..... Te úgy érzi, hogy mindez nem volt véletlen? Vagy folyton azt gondolod, hogy ez csak egy ártatlan barátság? Dehogyis, ez valami többről szól!

5. Soha nem mondanak neked "Nemet"

Nehéz vásárlást kell vinned? Szeretnéd, hogy elkísérjen egy hosszú útra a munkába? Bármit is kérsz tőle, mindig ők lesznek az elsők. Attól, hogy tudod, hogy számíthatsz rájuk, jobban érzed magad. Ha azt is tudod, hogy felhívhatod őket például éjfélkor, és nem fognak ezért szidni, ellenkezőleg, hogy segítenek abban, amire szükséged van, hidd el, hogy ez több, mint barátság.

Ismersz ilyen embert? Akkor hidd el, hogy fülig szerelmesek beléd!


Hasonló cikkek

szerelmes vagy

Honnan tudhatod, hogy végre a megfelelő személlyel találkoztál? Hogyan tudhatod meg, hogy tényleg szerelmes a párodba? Ezt biztosan tudjuk. Nézze meg az árulkodó jeleket.

5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes betartania partnerválasztáskor.

Készen állsz egy új kapcsolatra?

Egy új kapcsolat gyönyörű dolog. Újra szerelmes vagy, gyönyörű a világ, és hiszed, hogy új felfedezéseddel ezúttal sikerülni fog. De 100%-ig biztos benne? Ahhoz, hogy egy új kapcsolatnak legyen esélye, bizonyos feltételeknek teljesülniük kell. Ellenkező esetben ismét szakítás vár rád, nagy valószínűséggel ugyanazok az okok miatt, mint az előző kapcsolatban. Jelölje be a következő pontokat. Ha nyolcból legalább hattal találkoztok, tiszta fejjel fussatok randevúzni.

Mit nem tudsz egy kapcsolat elején?

Úgy érzed, hogy végre találkoztál valakivel, akivel kijössz, és akivel valószínűleg életed hátralévő részét le fogod tölteni? De néhány hónap vagy év múlva rá fog jönni, hogy ismét "rossz oldalra lépett", és kapcsolata ismét szakítással végződik. Mit nem ismersz fel a párodban, amikor szerelmes vagy? Olvass, és ezúttal készülj a következő kapcsolatra!

Tervezz meg egy hibátlan első randevút

Hosszú keresés után sikerült megtalálnia a megfelelőt? Több hete-hónapok óta csak levélből és telefonálásból ismeritek egymást? Szeretnétek élőben látni egymást? Félsz az első közös randitól, mert nem tudod hova és hogyan hívj meg egy nőt? Tekintse meg tippjeinket, amelyek segítenek megtervezni első randevúját.

A leggyakoribb hibák, amelyeket a férfiak elkövetnek az online randevúzás során

Már nem az a helyzet, hogy a férfiak csak az utcán, a munkahelyen, a fitneszközpontokban, a kocsmákban, bárokban vagy más olyan helyeken találkoznak, ahol sok ember találkozik. A mai rohanó világban az embereknek nincs idejük a klasszikus randevúzásra. És ezért választják az online társkeresőt, mint a leggyorsabb módot az új szerelem megtalálására. De ez sem a legegyszerűbb. Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák az internetes randevúzások során?