Ez az 5 jel tudatja veled, hogy szeret téged

A szerelmesek néha teljes kutyatrükköket csinálnak. De nem az összes! A legtöbb ember valójában eltitkolja érzéseit. Nem akarják felfedni őket, mielőtt megbizonyosodtak arról, hogy a másik fele is így érez. Szóval honnan tudod, hogy tényleg szeretnek-e, vagy "csak" akarnak? Egyszerűen!

1. Gyakran látni akarják egymást

Nem számít, hogy ugyanazon a lakótelepen laksz, vagy az ország másik végén. Mindig van lehetőség, hogy láthassuk egymást! Gyakran kimész ebédelni, vásárolni, találkoztok Skype-on, felhívjátok egymást munka miatt...? Ha nagyon gyakran hallasz a szerelmedről, és úgy érzed, hogy partnered bármit hajlandó megtenni, hogy láthasson, valószínűleg többet vár el a kapcsolatodtól.

2. Itt vannak neked. Mindig és mindenhol

Amikor a legkisebb probléma is felmerül, már ott vannak a megoldással vagy legalábbis a vigasztalással. Ha te is ennek a személynek a segítségére gondolsz, akkor te is "repülsz". Megbízhat ebben a személyben? Tudod, hogy mindig tárt karokkal fogad? Ha igennel válaszolt, bízzon abban, hogy ez a személy komolyan gondolja Önt.

3. Bíznak benned

Ismered legmélyebb vágyaikat és legsötétebb titkaikat? Tudsz minden lépésükről, amit álmai karrierjük felé vezető úton tettek? Tanácsért, vigasztalásért fordul hozzád, vagy csak azért, hogy bizalmasan közölje az örömhírrel? Ha ingyenesek, mire vársz?

4. Állandóan meg akarnak érinteni

Öleléssel köszönnek, beszélgetés közben többször megérinti a karod, véletlenül keresztbe teszik a combjukat és a tiéd, feléd hajolnak..... Te úgy érzi, hogy mindez nem volt véletlen? Vagy folyton azt gondolod, hogy ez csak egy ártatlan barátság? Dehogyis, ez valami többről szól!

5. Soha nem mondanak neked "Nemet"

Nehéz vásárlást kell vinned? Szeretnéd, hogy elkísérjen egy hosszú útra a munkába? Bármit is kérsz tőle, mindig ők lesznek az elsők. Attól, hogy tudod, hogy számíthatsz rájuk, jobban érzed magad. Ha azt is tudod, hogy felhívhatod őket például éjfélkor, és nem fognak ezért szidni, ellenkezőleg, hogy segítenek abban, amire szükséged van, hidd el, hogy ez több, mint barátság.

Ismersz ilyen embert? Akkor hidd el, hogy fülig szerelmesek beléd!


Hasonló cikkek

Tervezz meg egy hibátlan első randevút

Hosszú keresés után sikerült megtalálnia a megfelelőt? Több hete-hónapok óta csak levélből és telefonálásból ismeritek egymást? Szeretnétek élőben látni egymást? Félsz az első közös randitól, mert nem tudod hova és hogyan hívj meg egy nőt? Tekintse meg tippjeinket, amelyek segítenek megtervezni első randevúját.

"Rendeljen" partnert az Ön elvárásaira szabva!

A mai világban meglehetősen gyakori, hogy állandóan rendelnek valamit. Legyen szó új autóról, ruhákról, könyvekről, elektronikai cikkekről, élelmiszerekről. Mindannyian jók vagyunk ebben. De mi a helyzet a szeretet elrendelésével? Van ilyen? Megrendelheti álmai partnerét is? Meglepődnél, de lehetséges.

Hogyan lehet gyorsan véget vetni egy sikertelen első randevúnak?

Bizonyára mindenkivel megtörtént legalább egyszer. Elmentél az első randevúdra, és úgy érezted, hogy ezúttal sikerülni fog, mert remekül kijöttél a társkereső oldalon, de a személyes találkozás fájdalmat okoz számodra. A megfelelője teljesen más, mint ahogyan az interneten bemutatta magát, vagy egyszerűen nem szimpatikus neked. Tekintse meg, hogyan lehet gyorsan befejezni az első közös randevút.

Régóta vagy szingli? Vigyázz erre!

Régóta egyedülálló vagy, és nem találsz megfelelőt? Mi lehet az? Minél tovább vagy egyedül, annál nehezebb újra "megszokni" egy kapcsolatot. Melyek a hosszú távú szinglik legrosszabb jellemzői?

A profilok leggyakoribb hibái

Amikor először regisztrál egy társkereső oldalra, valószínűleg nem tudja, mit írjon a profiljába, és mit hagyjon ki. És mi a helyzet a fotókkal? Személyes kérdésekre kell válaszolnia vagy sem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív? Elmondjuk a társkereső oldal felhasználóinak leggyakoribb hibákat. Kerülje el őket, és azonnal látja az eredményt!

Milyen férfi tulajdonságokat részesítenek előnyben a nők?

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkezniük a férfiaknak? A nők tisztában vannak ezzel. A legtöbb hölgynek hasonló elképzelései vannak arról, hogy milyen jellemvonásokkal kell rendelkezniük a férfiaknak. Tudjuk, és szívesen elmondjuk.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.