Ez az 5 jel tudatja veled, hogy szeret téged

A szerelmesek néha teljes kutyatrükköket csinálnak. De nem az összes! A legtöbb ember valójában eltitkolja érzéseit. Nem akarják felfedni őket, mielőtt megbizonyosodtak arról, hogy a másik fele is így érez. Szóval honnan tudod, hogy tényleg szeretnek-e, vagy "csak" akarnak? Egyszerűen!

1. Gyakran látni akarják egymást

Nem számít, hogy ugyanazon a lakótelepen laksz, vagy az ország másik végén. Mindig van lehetőség, hogy láthassuk egymást! Gyakran kimész ebédelni, vásárolni, találkoztok Skype-on, felhívjátok egymást munka miatt...? Ha nagyon gyakran hallasz a szerelmedről, és úgy érzed, hogy partnered bármit hajlandó megtenni, hogy láthasson, valószínűleg többet vár el a kapcsolatodtól.

2. Itt vannak neked. Mindig és mindenhol

Amikor a legkisebb probléma is felmerül, már ott vannak a megoldással vagy legalábbis a vigasztalással. Ha te is ennek a személynek a segítségére gondolsz, akkor te is "repülsz". Megbízhat ebben a személyben? Tudod, hogy mindig tárt karokkal fogad? Ha igennel válaszolt, bízzon abban, hogy ez a személy komolyan gondolja Önt.

3. Bíznak benned

Ismered legmélyebb vágyaikat és legsötétebb titkaikat? Tudsz minden lépésükről, amit álmai karrierjük felé vezető úton tettek? Tanácsért, vigasztalásért fordul hozzád, vagy csak azért, hogy bizalmasan közölje az örömhírrel? Ha ingyenesek, mire vársz?

4. Állandóan meg akarnak érinteni

Öleléssel köszönnek, beszélgetés közben többször megérinti a karod, véletlenül keresztbe teszik a combjukat és a tiéd, feléd hajolnak..... Te úgy érzi, hogy mindez nem volt véletlen? Vagy folyton azt gondolod, hogy ez csak egy ártatlan barátság? Dehogyis, ez valami többről szól!

5. Soha nem mondanak neked "Nemet"

Nehéz vásárlást kell vinned? Szeretnéd, hogy elkísérjen egy hosszú útra a munkába? Bármit is kérsz tőle, mindig ők lesznek az elsők. Attól, hogy tudod, hogy számíthatsz rájuk, jobban érzed magad. Ha azt is tudod, hogy felhívhatod őket például éjfélkor, és nem fognak ezért szidni, ellenkezőleg, hogy segítenek abban, amire szükséged van, hidd el, hogy ez több, mint barátság.

Ismersz ilyen embert? Akkor hidd el, hogy fülig szerelmesek beléd!


Hasonló cikkek

Melyik férfival jobb, ha nem randevúznak?

Ha régóta keresel megfelelő élettársat, de nem találsz, valószínűleg hamarosan elkezdesz abba a hajlamba esni, hogy mindenkit elvisz, aki keresztbe üti az utad. De mindig vannak férfiak, akik nem érik meg neked. Szinte minden nőt elcsábít az édes beszéd vagy az első benyomás. De,..... El fogod olvasni, hogy mely férfiakkal nem érdemes próbálkozni!

Alkoss egy remek profilfotót

Nem csak az Elite Date.hu társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy a felhasználói profil fotókat is tartalmazzon. Számos társkereső és hirdetési oldalnak ugyanazok a feltételei. És ha nem, akkor legalább lehetővé teszik a felhasználók számára a fotók közzétételét. A fotók a Te névjegykártyád. Tehát figyelj rá!

Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, mit imádnak a nők a férfiakban.

Légy szexi a sarkában

Nem titok, hogy a férfiak szeretik a magassarkút a nőkön. Akkor miért nem használja ki ezt? A sarkú cipő gyönyörűen meghosszabbítja a lábad, kellemesebb sétát varázsol neked, és mindenki hátat fordít neked. Nem elég neked? Nézze meg, hogyan segíthet a sarkú cipő a randevúzásban.

Nem szeretné egyedül átélni a karácsonyi ünnepeket? Találkozik!

Eltelt az év, és újra itt a karácsony. Sütöttél már sütit, vettél karácsonyi ajándékokat és a hétvégén karácsonyfát fogsz venni, de még mindig hiányzik valami az elégedettséghez? Ha szerelem, ne ess kétségbe. Még bőven van idő karácsonyig! Talán szerencséd lesz, és nem leszel egyedül az ünnepek alatt.

Negyven után és egyedül. Miért nincs még mindig pasid?

Az Ön korabeli férfiak régóta jegyesek, vagy csak más irányba néznek? Ne hajtsd le a fejed! Sajnos sok 40-es éveiben járó nő elakad a saját "ennyi idősen nem találok senkit" ciklusában. Mire gondolhat még, ami megakadályozza, hogy megtalálja a szerelmet? Olvassa el a cikkben.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.