Ez az 5 jel tudatja veled, hogy szeret téged

A szerelmesek néha teljes kutyatrükköket csinálnak. De nem az összes! A legtöbb ember valójában eltitkolja érzéseit. Nem akarják felfedni őket, mielőtt megbizonyosodtak arról, hogy a másik fele is így érez. Szóval honnan tudod, hogy tényleg szeretnek-e, vagy "csak" akarnak? Egyszerűen!

1. Gyakran látni akarják egymást

Nem számít, hogy ugyanazon a lakótelepen laksz, vagy az ország másik végén. Mindig van lehetőség, hogy láthassuk egymást! Gyakran kimész ebédelni, vásárolni, találkoztok Skype-on, felhívjátok egymást munka miatt...? Ha nagyon gyakran hallasz a szerelmedről, és úgy érzed, hogy partnered bármit hajlandó megtenni, hogy láthasson, valószínűleg többet vár el a kapcsolatodtól.

2. Itt vannak neked. Mindig és mindenhol

Amikor a legkisebb probléma is felmerül, már ott vannak a megoldással vagy legalábbis a vigasztalással. Ha te is ennek a személynek a segítségére gondolsz, akkor te is "repülsz". Megbízhat ebben a személyben? Tudod, hogy mindig tárt karokkal fogad? Ha igennel válaszolt, bízzon abban, hogy ez a személy komolyan gondolja Önt.

3. Bíznak benned

Ismered legmélyebb vágyaikat és legsötétebb titkaikat? Tudsz minden lépésükről, amit álmai karrierjük felé vezető úton tettek? Tanácsért, vigasztalásért fordul hozzád, vagy csak azért, hogy bizalmasan közölje az örömhírrel? Ha ingyenesek, mire vársz?

4. Állandóan meg akarnak érinteni

Öleléssel köszönnek, beszélgetés közben többször megérinti a karod, véletlenül keresztbe teszik a combjukat és a tiéd, feléd hajolnak..... Te úgy érzi, hogy mindez nem volt véletlen? Vagy folyton azt gondolod, hogy ez csak egy ártatlan barátság? Dehogyis, ez valami többről szól!

5. Soha nem mondanak neked "Nemet"

Nehéz vásárlást kell vinned? Szeretnéd, hogy elkísérjen egy hosszú útra a munkába? Bármit is kérsz tőle, mindig ők lesznek az elsők. Attól, hogy tudod, hogy számíthatsz rájuk, jobban érzed magad. Ha azt is tudod, hogy felhívhatod őket például éjfélkor, és nem fognak ezért szidni, ellenkezőleg, hogy segítenek abban, amire szükséged van, hidd el, hogy ez több, mint barátság.

Ismersz ilyen embert? Akkor hidd el, hogy fülig szerelmesek beléd!


Hasonló cikkek

Hogyan ismerjük meg az igaz szerelmet?

Élete során valószínűleg sok ember elbűvölt. De honnan tudod, hogy ez szerelem vagy csak varázslat? Hogyan lehet felismerni egy szerelmet, amelyben megvan a lehetőség, hogy valami nagyobbá nőjön?

A közösségi média kötekedés

Az első és a második találkozás közötti időszak nem kevésbé fontos egy új partnerkapcsolat kiépítéséhez. Vagyis SMS-ek és üzenetek írása a közösségi hálózatokon. Használhatja ezt nagyszerű módja annak, hogy kötekedjen, és megmutassa új szerelmének, hogy valóban érdeklődik irántuk. Töltsön levet üzeneteihez! Mutatunk néhány ötletet, hogyan csináld.

Tippek egy romantikus randevúhoz

Soha nincs elég ötlet érdekes randevúzáshoz. Éppen ezért adunk néhány tippet a romantikus és vicces randevúzáshoz, amelyek különlegessé teszik kapcsolatukat, és egy kicsit jobban megismerhetik egymást.

4 dolog, amire figyelned kell egy leendő partnernél

A randevúzás csodálatos. Kiteljesítő és szórakoztató lehet. Azonban kevesen akarnak "időt vesztegetni" valakivel, akivel végül nem megy. Módot keres, hogy gyorsan felmérje, Ön a legmegfelelőbb az Ön számára? Nézzen meg négy dolgot, amire figyelnie kell.

Hogyan vonzzon könnyen férfiakat

A férfiak természetüknél fogva vadászok, és szeretik ezt a szerepet. Teljesen mindegy, hogy életükben először látnak, vagy húsz éve vagytok együtt. Főleg egy hosszú távú kapcsolatban, idővel kicsit unalmassá válik, ha mindent "ezüsttálcán" készítenek elő. Kérj meg egy férfit, hogy kezdjen üldözni. Vagy gyújtsd fel a szenvedélyt a kapcsolatodban. Hogyan kell csinálni? A cikkből megtudhatod!

Milyen férfi tulajdonságokat részesítenek előnyben a nők?

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkezniük a férfiaknak? A nők tisztában vannak ezzel. A legtöbb hölgynek hasonló elképzelései vannak arról, hogy milyen jellemvonásokkal kell rendelkezniük a férfiaknak. Tudjuk, és szívesen elmondjuk.