Hozzon létre egy vonzó profilt

Regisztrált egy társkereső oldalra, de még mindig úgy érzi, hogy nem találja a megfelelőt? Vagy feladott egy hirdetést, de csak olyanok válaszolnak a "bejegyzésedre", akiket nem érdekel? Ne veszítsd el a reményt! Nézze meg saját profilját mások szemével, és döntse el, hogy eléggé érdekelne-e ahhoz, hogy válaszoljon rá. Ha a válasza nem, segítünk vonzóbb profil létrehozásában.

Nézzen körbe

Mielőtt ténylegesen létrehozza profilját, böngésszen apróhirdetési oldalakon vagy néhány más társkereső oldalon. Figyeld meg, hogyan jelennek meg mások a profiljukban. Kerülje a makacs kliséket. Főleg egy reklámnál fontos, hogy ne passzolj mindenkihez, hanem legyél eredeti. A hirdetésnek és a profilnak is optimistának kell tűnnie, még akkor is, ha több éve keres, és már rég elvesztette a találkozás reményét. Ne légy kétségbeesett és ne stresszelj. Talán csak böngészni és ihletet keresve talál valakit, aki több mint érdekes az Ön számára.

A legfontosabb a fotó

A legtöbb ember nem foglalkozik a fényképpel egyáltalán a profiljukat. Vagy nem tesznek oda egyet, vagy egy teljesen értelmetlent, vagy olyat tesznek, ami már nem felel meg a valós formának. És ez mindenkinek szégyen. Az olyan közösségi hálózatokon, mint a Facebook, bármit elhelyezhet a profilképében. Legyen egy kicsit óvatosabb, amikor kiválasztja a profilfotóját egy társkereső oldalon. Nem kell profi fotóst hívni egy fotózáshoz. De egy dologgal légy tisztában. A profilfotója nagymértékben meghatározza, hogy a profiljára kattintanak-e vagy sem. Tehát keress egy olyan fotót, ahol sminkelsz vagy borotválkozol, kicsit óvatosabban, mint a "rendes forgalomban". Ne tegyen közzé olyan fotókat, amelyek nem egyeznek jelenlegi megjelenésével. Bizonyára egyformák vagytok. A potenciális partnered többek között a kinézeted alapján választ téged. Ezért fontos, hogy a kiemelt fotó megfeleljen annak, amilyennek valójában látsz. Ugye szeretnéd, hogy potenciális partnered megismerjen téged az első személyes randin?

Add el magad

Persze nem szó szerint. De különösen a hirdetés írásakor próbálja meg kiemelni a pozitív aspektusait. Soha nem hazudsz! Legkésőbb a harmadik találkozóra minden kiderül, és lehet kezdeni elölről. Ne maradj teljesen csendben sem. Ha van négy gyereked, néhány plusz kiló vagy egy fényűző kopasz fejű fejed, bátran fedd fel. Fontos, hogy mindkét oldalt egyensúlyba hozd, nehogy akár szuper embernek, se „szegénynek” ne tűnj nulla önbizalommal. Említse meg erősségeit, és mondja el, mit vár el partnerétől. Meglátod, talán szerencséd lesz, és hamarosan randevúzni fogsz valakivel, akivel könnyen el tudnád képzelni az életedet.


Hasonló cikkek

Hová menjünk randevúzni nyáron?

Javában tart a nyár. Vannak még terveid, hogy mit fogsz csinálni, mielőtt véget ér? Vagy megelégszel a víz melletti uszodával? Ne feledje azonban, hogy a nyár a legjobb időpont a randevúzáshoz! A hosszú napok és a gyönyörű időjárás arra ösztönöz, hogy kissé szokatlan módon töltse el őket. Szeretné elkápráztatni a másikat? Vigye el egy rendhagyó randevúra!

5 jel, amikor jobb, ha azonnal kilépsz egy kapcsolatból

A rózsaszín szemüveg, amelyet mindannyian egy új kapcsolat kezdetén viselünk, valóban árthat az embereknek. Főleg, ha nem látunk rajtuk keresztül komoly figyelmeztető jeleket. És hogy néha ezek a jelek egyenesen feléd kiálthatnak! Készítettünk számodra 5 jelet, amikor egyáltalán nem szabad új kapcsolatot kezdened.

Hogyan lehet a legjobban ellenállni a női elutasításnak?

Sok férfi egy nő elutasítását hasonütéshez hasonlítja. Így nem meglepő, hogy el akarják kerülni ezt a helyzetet. Sajnos az elutasítás nagyon gyakori része életünknek. Ha megérti, miért történik ez, jobban reagálhat, és gyakran még a maga javára is fordíthatja a dolgokat. Tehát hogyan lehet ellenállni az elutasításnak?

Hogyan hívjam el randevúzni, hogy soha többé ne utasítsa vissza?

Soha nem volt könnyű megszólítani egy idegent az utcán. Még nehezebb, ha valakit érdekel. De egy kis gyakorlással szinte minden lehetséges. Tekintse meg tippjeinket, hogy megtudja, mit kell tennie annak érdekében, hogy egy nő soha többé ne utasítson el.

Hülye tanácsok egyedülálló nőknek

Végre a magánszemélyek is magukévá váltak. Senki sem kezeli többé szégyenként a magányát, de megértik úgy, ahogy van. Vagyis szinglik akarnak maradni, házasság nélkül. De mi van akkor, ha nő vagy, és most töltötted be a harmincat, és még nincs családod? Minden bizonnyal sok "bölcs" tanácsot fog hallani a barátoktól és rokonoktól, amelyek kellemetlen szokássá tehetik. És ennek eredményeként megijeszteni! Mire kell felkészülni?

Mi vonzó a nők számára?

Bízik abban, hogy egyes nők kedvelik Önt, mások pedig nem? Persze, bizonyos mértékig így is működik. A tudósok azonban hosszú ideje újra és újra megerősítik, hogy bizonyos tényezők összessége az, ami alapján meghatározzuk, hogy ki szimpatikusabb számunkra, mint a másik. Minden a tudatalatti szinten működik. A nők egyszerűen érzik, hogy kihez vonzódnak jobban. Nézze meg, mely tényezők játszanak jelentős szerepet a döntésben.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.