Hozzon létre egy vonzó profilt

Regisztrált egy társkereső oldalra, de még mindig úgy érzi, hogy nem találja a megfelelőt? Vagy feladott egy hirdetést, de csak olyanok válaszolnak a "bejegyzésedre", akiket nem érdekel? Ne veszítsd el a reményt! Nézze meg saját profilját mások szemével, és döntse el, hogy eléggé érdekelne-e ahhoz, hogy válaszoljon rá. Ha a válasza nem, segítünk vonzóbb profil létrehozásában.

Nézzen körbe

Mielőtt ténylegesen létrehozza profilját, böngésszen apróhirdetési oldalakon vagy néhány más társkereső oldalon. Figyeld meg, hogyan jelennek meg mások a profiljukban. Kerülje a makacs kliséket. Főleg egy reklámnál fontos, hogy ne passzolj mindenkihez, hanem legyél eredeti. A hirdetésnek és a profilnak is optimistának kell tűnnie, még akkor is, ha több éve keres, és már rég elvesztette a találkozás reményét. Ne légy kétségbeesett és ne stresszelj. Talán csak böngészni és ihletet keresve talál valakit, aki több mint érdekes az Ön számára.

A legfontosabb a fotó

A legtöbb ember nem foglalkozik a fényképpel egyáltalán a profiljukat. Vagy nem tesznek oda egyet, vagy egy teljesen értelmetlent, vagy olyat tesznek, ami már nem felel meg a valós formának. És ez mindenkinek szégyen. Az olyan közösségi hálózatokon, mint a Facebook, bármit elhelyezhet a profilképében. Legyen egy kicsit óvatosabb, amikor kiválasztja a profilfotóját egy társkereső oldalon. Nem kell profi fotóst hívni egy fotózáshoz. De egy dologgal légy tisztában. A profilfotója nagymértékben meghatározza, hogy a profiljára kattintanak-e vagy sem. Tehát keress egy olyan fotót, ahol sminkelsz vagy borotválkozol, kicsit óvatosabban, mint a "rendes forgalomban". Ne tegyen közzé olyan fotókat, amelyek nem egyeznek jelenlegi megjelenésével. Bizonyára egyformák vagytok. A potenciális partnered többek között a kinézeted alapján választ téged. Ezért fontos, hogy a kiemelt fotó megfeleljen annak, amilyennek valójában látsz. Ugye szeretnéd, hogy potenciális partnered megismerjen téged az első személyes randin?

Add el magad

Persze nem szó szerint. De különösen a hirdetés írásakor próbálja meg kiemelni a pozitív aspektusait. Soha nem hazudsz! Legkésőbb a harmadik találkozóra minden kiderül, és lehet kezdeni elölről. Ne maradj teljesen csendben sem. Ha van négy gyereked, néhány plusz kiló vagy egy fényűző kopasz fejű fejed, bátran fedd fel. Fontos, hogy mindkét oldalt egyensúlyba hozd, nehogy akár szuper embernek, se „szegénynek” ne tűnj nulla önbizalommal. Említse meg erősségeit, és mondja el, mit vár el partnerétől. Meglátod, talán szerencséd lesz, és hamarosan randevúzni fogsz valakivel, akivel könnyen el tudnád képzelni az életedet.


Hasonló cikkek

Mire hívják fel a férfiak a nők figyelmét?

A férfiak mindenekelőtt a nők fizikai megjelenését értékelik, a nők jobban értékelik a férfi szívét. Ennek a mantrának köszönhetően szinte mindenki azt feltételezi, hogy csak a férfiaknak fontos a jó test, míg a nők csak azokban keresnek más tulajdonságokat, akikkel kapcsolatban állnak. Ez azonban nem 100%-ban így van. Nem csak az urak nézik. Még a hölgyek is tudják, hogyan kell értékelni. Azonban az urakkal ellentétben nekik nagyobb a hatókörük, és megfelelően használják is. Hogyan hívják fel tehát a férfiak a nők figyelmét?

5 garantált módszer a nő csomagolására

Gondjai vannak, vagy egyszerűen csak egy egyértelmű eljárást szeretne, amely minden egyedülálló nő esetében működik? Szerencsédre valóban létezik ilyen! Íme öt garantált módszer, amellyel minden partnert megtalálhat.

Mi a teendő, ha a szüleid elárulnak egy kapcsolatodból?

Beleszeretett valakibe, akit a szülei nem helyeselnek? Nem számít, hogy tizenöt vagy ötven éves. A szülői elutasítás nagyon erős lehet részükről, és nagyon fájdalmas lehet az Ön számára. Mielőtt a diplomata, vagy ami még rosszabb, az ellenfél szerepébe lépne, vegye figyelembe a következő tényeket.

Honnan tudod, hogy magadnak készültél?

Nincs kapcsolat nehézségek és konfliktusok nélkül. Néha nehéz tudni, hogy valóban összetartoztok. Általában minden pár nehéz megpróbáltatásokon megy keresztül. De ha sikerül legyőzni őket, akkor nyersz. Melyek a leggyakoribb életpróbák?

Társkereső oldalon NEM írható klisék

Olyan kapcsolatot keresel, ami végre elvezet valahova? Sajnos nincs ideje rendszeresen klubokba vagy éttermekbe járni, ezért úgy döntött, hogy online próbál szerencsét. Létrehoztál profilt egy online társkereső oldalon? Akkor figyeljen erre a cikkre. Mely mondatok miatt nem kell neked válaszolnia senkinek? Olyan klisék, hogy már senki sem hiszi el őket. Mit kell tehát másképp megfogalmazni?

Az online társkereső "IN"

Az internet, az internet és újra az internet. Mintha a mai világ egyáltalán nem működhetne nélküle. Manapság szinte mindenre használjuk az internetet, ami csak lehetséges. Munkára, oktatásra, vásárlásra, szórakozásra, de randevúzásra is. Az internetes randevúzás pedig az utóbbi időben a legnépszerűbb találkozási hely.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.