Hozzon létre egy vonzó profilt

Regisztrált egy társkereső oldalra, de még mindig úgy érzi, hogy nem találja a megfelelőt? Vagy feladott egy hirdetést, de csak olyanok válaszolnak a "bejegyzésedre", akiket nem érdekel? Ne veszítsd el a reményt! Nézze meg saját profilját mások szemével, és döntse el, hogy eléggé érdekelne-e ahhoz, hogy válaszoljon rá. Ha a válasza nem, segítünk vonzóbb profil létrehozásában.

Nézzen körbe

Mielőtt ténylegesen létrehozza profilját, böngésszen apróhirdetési oldalakon vagy néhány más társkereső oldalon. Figyeld meg, hogyan jelennek meg mások a profiljukban. Kerülje a makacs kliséket. Főleg egy reklámnál fontos, hogy ne passzolj mindenkihez, hanem legyél eredeti. A hirdetésnek és a profilnak is optimistának kell tűnnie, még akkor is, ha több éve keres, és már rég elvesztette a találkozás reményét. Ne légy kétségbeesett és ne stresszelj. Talán csak böngészni és ihletet keresve talál valakit, aki több mint érdekes az Ön számára.

A legfontosabb a fotó

A legtöbb ember nem foglalkozik a fényképpel egyáltalán a profiljukat. Vagy nem tesznek oda egyet, vagy egy teljesen értelmetlent, vagy olyat tesznek, ami már nem felel meg a valós formának. És ez mindenkinek szégyen. Az olyan közösségi hálózatokon, mint a Facebook, bármit elhelyezhet a profilképében. Legyen egy kicsit óvatosabb, amikor kiválasztja a profilfotóját egy társkereső oldalon. Nem kell profi fotóst hívni egy fotózáshoz. De egy dologgal légy tisztában. A profilfotója nagymértékben meghatározza, hogy a profiljára kattintanak-e vagy sem. Tehát keress egy olyan fotót, ahol sminkelsz vagy borotválkozol, kicsit óvatosabban, mint a "rendes forgalomban". Ne tegyen közzé olyan fotókat, amelyek nem egyeznek jelenlegi megjelenésével. Bizonyára egyformák vagytok. A potenciális partnered többek között a kinézeted alapján választ téged. Ezért fontos, hogy a kiemelt fotó megfeleljen annak, amilyennek valójában látsz. Ugye szeretnéd, hogy potenciális partnered megismerjen téged az első személyes randin?

Add el magad

Persze nem szó szerint. De különösen a hirdetés írásakor próbálja meg kiemelni a pozitív aspektusait. Soha nem hazudsz! Legkésőbb a harmadik találkozóra minden kiderül, és lehet kezdeni elölről. Ne maradj teljesen csendben sem. Ha van négy gyereked, néhány plusz kiló vagy egy fényűző kopasz fejű fejed, bátran fedd fel. Fontos, hogy mindkét oldalt egyensúlyba hozd, nehogy akár szuper embernek, se „szegénynek” ne tűnj nulla önbizalommal. Említse meg erősségeit, és mondja el, mit vár el partnerétől. Meglátod, talán szerencséd lesz, és hamarosan randevúzni fogsz valakivel, akivel könnyen el tudnád képzelni az életedet.


Hasonló cikkek

Milyen férfit keresnek a nők? Magabiztosat vagy a szerény fiúkat?

Hogy is van ez a nőkkel? Milyen típusú férfiak vonzzák a leginkább őket? A kemény férfiak, vagy inkább azok a férfi típúsok, akik még az égből is lehozzák a csillagokat? A tizenéves korban minden nő olyan férfit keres, aki miatt nem kell szégyenkeznie barátai előtt. Leginkább jóképű férfi legyen, olyan ember, akinek kellemes a megjelenése, kisportolt testtel rendelkezik stb. A kemény férfiaknak több esélyük van a fiatalabb nőknél, mint a jóképű együttérző férfiaknak.

Milyen férfiakkal nem kezdesz inkább?

Sok férfi van a világon, akivel a párkapcsolat egy nagy pokol. Különféle rossz szokásoktól szenvednek, vagy nagyon kolerikusak. A velük való kapcsolat tehát biztosan nem séta a parkban. A cikk elolvasása után azonnal világossá válik számodra, hogy mely férfiakkal nem szeretnél kapcsolatba kerülni.

Hogyan lehet felismerni egy szerelmes férfit?

Ha Ön azon nők közé tartozik, akik nem ismerik a férfi jelzéseket, ez a lista csak Önnek szól. Igen, még a férfiak is céloznak. Bár főleg öntudatlanul. Szóval honnan tudhatod, hogy a legújabb felfedezésed szerelmes-e beléd? Egyszerűen!

Honnan tudhatom, hogy kedvel téged?

Ganja, hogy partnere érzelmeket táplál irántad? Sajnos még mindig nem tette meg az első lépést. Akkor ne ess kétségbe! Tanácsot adunk neked, hogyan derítsd ki, hogy valóban érdekli-e a veled való kapcsolat, vagy csak fel akar venni a barátlistájára.

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

A társkereső oldalaknak megvannak a saját csábítási szabályai. Ezek közé tartozik, hogyan mutatkozik be egy társkereső oldalon. Kicsit többet számít, mint a személyes randevúzás. Mik a tipikus hibák a profilkészítés során? Tekintse meg őket, és még ma javítsa profilját és randevúzási élményét!

Ismerkedni szeretnék! Mit tegyek?

Lényegében azt mondod, hogy elégedett ember. Olyan munkád van, amelyet szeretsz, elég jóképű vagy, szép vagy, szép otthonod van, és anyagilag bevagy biztosítva? De mégis a boldogságodhoz és a teljes megelégedésed érdekében valami vagy valaki hiányzik. Ez a valaki egy élettárs, akit nem tudsz megtalálni? Meg akarod változtatni az szingli státuszodat a foglalt vagy szerelmes állapotra? Akkor ne félj neki indulni az ismerkedésnek! A többiek neki indultak, indulj neki te is!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.