Hozzon létre egy vonzó profilt

Regisztrált egy társkereső oldalra, de még mindig úgy érzi, hogy nem találja a megfelelőt? Vagy feladott egy hirdetést, de csak olyanok válaszolnak a "bejegyzésedre", akiket nem érdekel? Ne veszítsd el a reményt! Nézze meg saját profilját mások szemével, és döntse el, hogy eléggé érdekelne-e ahhoz, hogy válaszoljon rá. Ha a válasza nem, segítünk vonzóbb profil létrehozásában.

Nézzen körbe

Mielőtt ténylegesen létrehozza profilját, böngésszen apróhirdetési oldalakon vagy néhány más társkereső oldalon. Figyeld meg, hogyan jelennek meg mások a profiljukban. Kerülje a makacs kliséket. Főleg egy reklámnál fontos, hogy ne passzolj mindenkihez, hanem legyél eredeti. A hirdetésnek és a profilnak is optimistának kell tűnnie, még akkor is, ha több éve keres, és már rég elvesztette a találkozás reményét. Ne légy kétségbeesett és ne stresszelj. Talán csak böngészni és ihletet keresve talál valakit, aki több mint érdekes az Ön számára.

A legfontosabb a fotó

A legtöbb ember nem foglalkozik a fényképpel egyáltalán a profiljukat. Vagy nem tesznek oda egyet, vagy egy teljesen értelmetlent, vagy olyat tesznek, ami már nem felel meg a valós formának. És ez mindenkinek szégyen. Az olyan közösségi hálózatokon, mint a Facebook, bármit elhelyezhet a profilképében. Legyen egy kicsit óvatosabb, amikor kiválasztja a profilfotóját egy társkereső oldalon. Nem kell profi fotóst hívni egy fotózáshoz. De egy dologgal légy tisztában. A profilfotója nagymértékben meghatározza, hogy a profiljára kattintanak-e vagy sem. Tehát keress egy olyan fotót, ahol sminkelsz vagy borotválkozol, kicsit óvatosabban, mint a "rendes forgalomban". Ne tegyen közzé olyan fotókat, amelyek nem egyeznek jelenlegi megjelenésével. Bizonyára egyformák vagytok. A potenciális partnered többek között a kinézeted alapján választ téged. Ezért fontos, hogy a kiemelt fotó megfeleljen annak, amilyennek valójában látsz. Ugye szeretnéd, hogy potenciális partnered megismerjen téged az első személyes randin?

Add el magad

Persze nem szó szerint. De különösen a hirdetés írásakor próbálja meg kiemelni a pozitív aspektusait. Soha nem hazudsz! Legkésőbb a harmadik találkozóra minden kiderül, és lehet kezdeni elölről. Ne maradj teljesen csendben sem. Ha van négy gyereked, néhány plusz kiló vagy egy fényűző kopasz fejű fejed, bátran fedd fel. Fontos, hogy mindkét oldalt egyensúlyba hozd, nehogy akár szuper embernek, se „szegénynek” ne tűnj nulla önbizalommal. Említse meg erősségeit, és mondja el, mit vár el partnerétől. Meglátod, talán szerencséd lesz, és hamarosan randevúzni fogsz valakivel, akivel könnyen el tudnád képzelni az életedet.


Hasonló cikkek

Hogyan lehet legyőzni az idegességet és közelíteni egy nőt

A nőhöz való közeledés a legrosszabb rémálma lehet. Vagy fordítva, egy séta a rózsakertben. Rajtad múlik, hogyan viszonyulsz a randevúzáshoz. Olvasson el négy praktikus tippet, hogyan rázhatja le idegességét, és hogyan közeledhet könnyedén álmai partneréhez.

Hogyan lehet online ismerkedni?

Egyre többen ismerkednek meg egymással az interneten keresztül. Legyen szó félénkségről, időhiányról vagy éppen a digitális korszakról, ezeknek az embereknek az internet a legjobb lehetőség arra, hogy élettársat találjanak. A bizonyos bizonyosság is szerepet játszik. Sokkal többet megtudhat egy profilból, mint egy bárban való üdvözlésből. Bizonyos szabályok azonban itt is érvényesek, ami megkönnyítheti a randevúzást. Vagy éppen ellenkezőleg, megnehezíti. Hogyan kezdjünk randevúzni az interneten?

30 felett vagy és még mindig egyedülálló? Tudjuk miért!

Vágyik egy kapcsolatra, de nem találja a megfelelőt? Vagy inkább egy új párkapcsolat fenntartása okoz problémát? Valamit rosszul csinálsz, vagy csak szerencsétlen vagy a szerelemben? Nézzük meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt az emberek hosszú ideig pár nélkül maradnak.

10 lépés, hogy végre szeressem

Az egyik örök kérdés: „Hogyan találjuk meg a szerelmet?” mindenkinek más a válasza. Vannak, akiknek konkrét imázsuk van a fejükben, mások inkább koncepciónak gondolják a barátot/barátnőt. Valaki pedig bármiféle társat szeretne szerezni, és csak később aggódik a kapcsolat részleteiért. Így valószínűleg szinte lehetetlen feladatként ismert. De ha követi az alábbi utasításokat, rá fog jönni, hogy ez valójában nem is olyan nehéz.

Társkereső trendek

Már nem az a helyzet, hogy az emberek csak személyesen ismerkednek meg, és az első találkozásra mindig egy férfi hív meg. Teljesen más időben élünk. Nemcsak az életforma változik, hanem a randevúzási, randevúzási mód is. Nézze meg, hogyan!

A boldog kapcsolathoz vezető út

Nincs két egyforma ember. Gyakran feltételezzük, hogy mások is úgy gondolják, ahogy mi. Sajnos ez nem így van. Emiatt boldogtalanok vagyunk a kapcsolatban. Ami nekünk jó és érthető, nem biztos, hogy kedvesünk számára jó és érthető. Próbáld ki a következő négy utat, és boldog párkapcsolatban leszel.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.