Hozzon létre egy vonzó profilt

Regisztrált egy társkereső oldalra, de még mindig úgy érzi, hogy nem találja a megfelelőt? Vagy feladott egy hirdetést, de csak olyanok válaszolnak a "bejegyzésedre", akiket nem érdekel? Ne veszítsd el a reményt! Nézze meg saját profilját mások szemével, és döntse el, hogy eléggé érdekelne-e ahhoz, hogy válaszoljon rá. Ha a válasza nem, segítünk vonzóbb profil létrehozásában.

Nézzen körbe

Mielőtt ténylegesen létrehozza profilját, böngésszen apróhirdetési oldalakon vagy néhány más társkereső oldalon. Figyeld meg, hogyan jelennek meg mások a profiljukban. Kerülje a makacs kliséket. Főleg egy reklámnál fontos, hogy ne passzolj mindenkihez, hanem legyél eredeti. A hirdetésnek és a profilnak is optimistának kell tűnnie, még akkor is, ha több éve keres, és már rég elvesztette a találkozás reményét. Ne légy kétségbeesett és ne stresszelj. Talán csak böngészni és ihletet keresve talál valakit, aki több mint érdekes az Ön számára.

A legfontosabb a fotó

A legtöbb ember nem foglalkozik a fényképpel egyáltalán a profiljukat. Vagy nem tesznek oda egyet, vagy egy teljesen értelmetlent, vagy olyat tesznek, ami már nem felel meg a valós formának. És ez mindenkinek szégyen. Az olyan közösségi hálózatokon, mint a Facebook, bármit elhelyezhet a profilképében. Legyen egy kicsit óvatosabb, amikor kiválasztja a profilfotóját egy társkereső oldalon. Nem kell profi fotóst hívni egy fotózáshoz. De egy dologgal légy tisztában. A profilfotója nagymértékben meghatározza, hogy a profiljára kattintanak-e vagy sem. Tehát keress egy olyan fotót, ahol sminkelsz vagy borotválkozol, kicsit óvatosabban, mint a "rendes forgalomban". Ne tegyen közzé olyan fotókat, amelyek nem egyeznek jelenlegi megjelenésével. Bizonyára egyformák vagytok. A potenciális partnered többek között a kinézeted alapján választ téged. Ezért fontos, hogy a kiemelt fotó megfeleljen annak, amilyennek valójában látsz. Ugye szeretnéd, hogy potenciális partnered megismerjen téged az első személyes randin?

Add el magad

Persze nem szó szerint. De különösen a hirdetés írásakor próbálja meg kiemelni a pozitív aspektusait. Soha nem hazudsz! Legkésőbb a harmadik találkozóra minden kiderül, és lehet kezdeni elölről. Ne maradj teljesen csendben sem. Ha van négy gyereked, néhány plusz kiló vagy egy fényűző kopasz fejű fejed, bátran fedd fel. Fontos, hogy mindkét oldalt egyensúlyba hozd, nehogy akár szuper embernek, se „szegénynek” ne tűnj nulla önbizalommal. Említse meg erősségeit, és mondja el, mit vár el partnerétől. Meglátod, talán szerencséd lesz, és hamarosan randevúzni fogsz valakivel, akivel könnyen el tudnád képzelni az életedet.


Hasonló cikkek

Az ideális férfi 6 jellemzője

A randevúzások világa hatalmas, különösen az új technológiával. Ne pazarolja az idejét olyan férfiakkal, akik nem érdemlik meg a figyelmet. Ha találkozni akarsz a megfelelővel, egyszerűen keresd azokat a tulajdonságokat, amelyekkel az igazi ideális férfi rendelkezik. Mik ezek a jellemzők?

Összefértek? Tudd meg az első randin!

Eleged van abból, hogy a kedves srác vagy szuperlány a végén valaki más lesz? Úgy érzed, hogy az elején mindig minden remekül néz ki, de a végén rájössz, hogy nem vagytok jó párosok egymásnak? Kerüld el a hasonló csalódásokat, és már az első randin tippeld meg párod! Csak kövesse a mindenütt megjelenő jelzéseket, vagy tegye fel a megfelelő kérdést.

Internetes vadászmezők: 5 tipp, amivel felkeltheti a legtöbb figyelmet

Régóta részt vesz egy internetes társkereső oldalon, de még mindig nem jár sikerrel? Vagy éppen ellenkezőleg, nincs kedve folyamatosan keresni valakit, és azt szeretné, ha a felhasználók inkább Önt kezdenék megszólítani, mint Önt? Van 5 tippünk, mit tegyünk és mit ne.

A legnagyobb profilhibák

A társkereső oldalakon regisztráltak folyamatosan növekvő száma egyértelmű üzenetet ad. A társkereső hirdetések nemcsak fellendülést éltek át, hanem az emberi élet rendszeres részévé válnak. Időt és szívet takarítanak meg, és bővítik a lehetőségeket. Így nem kell az irodában vagy az iskolában keresned életed szerelmét. De mit tehetsz, hogy ne csökkentsd feleslegesen az esélyeidet? Tekintse meg a hirdetések (profilok) legnagyobb hibáit, és kerülje el őket.

Hogyan kell helyesen flörtölni? Tippek nőknek...

A nyár az év tökéletes időszaka a flörtölésre. Süt a nap, meleg van, felvehetsz szexi ruhákat és mehetsz vadászni! A flörtölés azonban nem könnyű. Tudnod kell, hogyan ne hozd szégyenbe magad. Olvasson tovább, és mindent megtud, ami fontos.

Randi egy bárban

A bár minden bizonnyal az első hely, ami eszedbe jut, amikor azt mondod, hogy "randevúz". A probléma az lehet, hogy további száz ember támadja meg ezt a helyet. És az eredmény? Ha mindenki a bárba megy találkozni, csökken a siker esélye. Az ok nem csak a "nagy verseny", hanem az alkohol is, amit a bárban fogyasztasz, miközben a szerelmedet keresed. Olvass tovább. Itt is tanácsot adunk, hogyan légy sikeres!