Ismerjék meg egymást gond nélkül

Volt már első osztályú zavarban randevúzása közben? A lehetséges fogása egész idő alatt kissé furcsán nézett ki, és csak hazaérve vette észre, hogy a pólója kifordítva van? Már a randevúzás is stresszes. Legfeljebb néhány percünk van arra, hogy lenyűgözzük kollégánkat. Természetesen el akarjuk kerülni a szégyenkezést vagy a társadalmi hamisítást. Mielőtt randevúzni indulna, ügyeljen a következő pontokra.

Ruhák

Szószfolt a galléron, sós térképek a hónaljban. Általában semmi, mindenkivel előfordul. De ha találkozni akar valakivel, először mindig gyorsan ellenőrizze. Foltos ruhában egy potenciális partner olyan személynek minősít, akit szégyellni kell. Tudat alatt, de mégis. És ezt senki sem akarja. Hasonlóképpen megéri a lyukak a ruhákon és a nyilvánvaló koszosság.

Rendetlenség

A fejen lévő verébfészek vagy a régóta nem borotvált arc nem igazán izgat. a vágy, hogy megismerjük egymást. Néhány rakoncátlan szál vagy szexi tarló jó. De az elhanyagolt ellátás felismerhető. Ha ma bal lábbal kelt ki az ágyból, jobb, ha ma elengedi az étvágyát a randevúzáshoz.

Kommunikáció

Amikor közeledik hozzá, beszéljen úgy, hogy meg lehet érteni. Beszéljen elég hangosan, és szánjon rá időt. Egyikőtöknek sem kellemes, ha állandóan megkérdezik, mit mondott. Amúgy vannak túlzó gesztusok. Társa kikerüli a vívó kezeit, és egyáltalán nem fogja fel az üzenetét.

Ne vegyen partnert

Ne menjen randevúzni párként, és még csak ne is küldjön helyette magának. Csak akkor jöhetsz többen, ha a felfedezésed is benne van a partiban. A "támogatás" miatt mindennek látszol, csak nem magabiztosnak és érdekesnek látsz.

A randevúzás időnként nagyon megterhelő lehet. Ne csüggedj. És még ha valami elromlik is, az még nem a világ vége. Próbálj meg nevetni, és talán később. Sok sikert!


Hasonló cikkek

Hogyan kell megszólítani egy férfit

Néhány nő még ma is vár egy fehér lovon ülő gyönyörű hercegre. Természetesen mindannyian szeretjük a Hamupipőke mesét, amelyben a herceg a választottját keresi. Hölgyeim, úgy gondolják ma is ez a helyzet? Sajnos nem. A huszonegyedik században élünk. Nagy változások történtek, és nemcsak a gazdaságban vagy a technológia területén, hanem a férfi és a nő kapcsolatában is. Kedves hölgyeim, ma már senki sem húzza fel a cipellőt a lábatokra, hacsak nem kéritek meg őket. Ne pazaroljátok az időt, és vegyétek a saját kezetekbe a jövőtöket.

6 dolog, amit utálsz az online társkeresésben

Csalódott a sikertelen online társkereső miatt? Mutatjuk az emberek 6 leggyakoribb hibát.

Győzd le a magányodat

A magány és a magány két különböző fogalom. A magány kívánatos, és néha mindannyiunknak szüksége van rá. Ezzel rendezzük gondolatainkat, tervezzük a közeljövőt, gondolkodunk magunkon és az életünkön. De az emberek nagy része megtapasztalja a magányt. És ez nem kívánatos. Hogyan lehet legyőzni őt, ha már beléd mélyesztette a karmait?

Hogyan lehet megtalálni a szerelmet? Hagyd abba a keresést!

A szerelmet általában kétféleképpen keresed. Szeretnél valakit találni, aki kiegészít téged, vagy olyan emberrel képzeled el az életed, aki ugyanolyan lesz, mint te? Természetesen ezután igyekszik kívülről a legjobb énjét bemutatni. Úgy vonzod magadhoz a párodat, mint egy halat a horgon. De az igaz szerelem megtalálása mélyebb megközelítést igényel. hogyan kell csinálni?

Nem menekülhetsz a természet törvényei elől, vagy honnan tudhatod, hogy tetszel valakinek?

A munkahelyi kollégája, vagy a hölgy, akivel minden reggel találkozik a villamoson, felkeltette a figyelmét? Szeretné tudni, hogy az érzések kölcsönösek-e? Csak figyeld meg! A természet felvértezett bennünket saját rituáléinkkal, amelyek segítségével felhívjuk partnerünk figyelmét. Honnan tudod, hogy tetszel-e valakinek? Olvassa el a cikkben!

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Sokan tinédzser koruk óta randevúznak, és természetesen arra számítanak, hogy húsz-huszonöt éves koruk körül találkoznak életük szerelmével, letelepednek és közös gyermekeik lesznek. De ez a terv sok ember számára nem fog működni. Bár folyamatosan próbálkozik, még mindig kudarcot vall! Te is közéjük tartozol? Olvassa el a lehetséges okokat, miért vagy még mindig egyedülálló. Legyen óvatos, megtudhat egy kellemetlen igazságot.