Az internetes társkeresés szabályai

A klasszikus nyomtatott hirdetéseken keresztüli randevúzás már nem „BE”. Az online társkeresés napjaink jelenségévé vált. Szinte mindenki létrehozhat profilt egy társkereső oldalon. Az internet életünk elengedhetetlen részévé vált. Még azok is, akik soha nem dolgoztak számítógéppel, már megtanulták a számítógép alapjait. Az új „randevúzási szabályok” bizonyos mértékig az idők változásához kapcsolódnak. Szabályok, amelyeket be kell tartania a társkereső oldalakon, hogy elkerülje a csalóval való randevúzást.

Tehát mire kell összpontosítania?

Az első benyomás a profilról

Az elsőben nagyon oda kell figyelni, hogyan néz ki a felhasználó profilja. És nem csak a cseh nyelvet tekintve, hanem a tartalmát tekintve is. Sok minden kiolvasható abból, amit az érintett felhasználó ír magáról.

Közzétett fotók

Vegye észre azt is, hogy a felhasználó milyen fotókat tartalmaz a profiljában. Hogy hol, kivel és milyen szituációban fotózzák le az illetőt, az néha önmagáért beszél. Ha a felhasználónak nincs feltöltve fényképe a profiljába, kérje e-mailben. Nem találja kielégítőnek a sötét szemüveges vagy maszkos fényképeket. Az a felhasználó, aki valamit titkol, nem az lesz, akit keres. Ha tényleg komolyan gondolja a randevúzást, akkor olyan fotókat küld magáról, amelyek szerinte a legjobban néznek ki.

Felhasználói információk

Próbáljon a legtöbb információt megtudni partneréről. Ezt azonban ne vedd kihallgatásnak. Csak kérdezze meg, mi érdekli benne, erőszakmentesen. Tartsa szemmel, hátha véletlenül ellentmond önmagának, vagy mindig másnak adja ki magát. Időről időre még a legjobb társkereső oldalon is felbukkan egy csaló, aki elsőre hercegnek tűnik fehér lovon. Ugyanez vonatkozik a nőkre is. Ha rájössz, hogy valami nem stimmel a kommunikációban, és az illető egyszer ezt, máskor azt mondta neked, akkor tudod, hogy hazug vagy csaló, aki arra sem emlékszik, hogy kinek mit mond.

Regisztráció dátuma

Ha lehetséges, nézze meg, hogy a felhasználó mikor regisztrált a társkereső oldalon. Lehet, hogy félrevezető, de....Ha jó pár éve ott van, akkor valami nem stimmel. Vagy játékként kezeli a randevúzást, randevúzni jár, élvezi az életet, de nem keres állandó kapcsolatot, vagy egy fura, akivel senki sem törődik. Miért kellene tehát?

Számít ez Önnek?

Jegyezze fel azt is, hogy a kérdéses felhasználó milyen gyakran jelentkezik be. Ha azt látja, hogy napokat és éjszakákat tölt egy társkereső oldalon, és nem kaptál egyetlen üzenetet sem, akkor nyilvánvalóan nem te vagy az érdeklődésének középpontjában.

Családi állapot

Kérdezze meg partnerét, hogy van most. Mindegy, hogy egyedülálló, elvált, özvegy... Kellemetlen lenne néhány közös találkozás után megtudni, hogy házas, és nem keres komoly kapcsolatot, mert alapvetően csak az érdekli, hogy az unalmas férjhez menjen. az élet kellemesebb.

Bízz bennem, de nézd meg

Szép elhinni, amit az illető mond/ír magáról, de másrészt egy kis körültekintés is szükséges. Ellenőrizze a személyt a keresőkben és a közösségi hálózatokon. Írja be a nevét, vezetéknevét vagy fényképét, és tekintse meg mindazt, amit az adott felhasználóról írnak az interneten. Néha néhány internetezéssel töltött perc azonnal felnyithatja a szemét.

Telefonhívás az első találkozás előtt

Jó, ha az első találkozás előtt legalább egyszer hallunk egymásról . Végül is más hallani, amint partnere azonnal válaszol a kérdéseire, mint elolvasni azokat a sorokat, amelyeket órákkal korábban készített. Ha a szimpátiája a telefonhívás után is megmarad, beszéljétek meg az első találkozást együtt. Lehetőleg nyilvános helyen. Végül is csak az internetről ismeri a szóban forgó személyt, és soha nem tudhatja, hogy valójában ki lesz belőle.

Első találkozás

A megbeszélésen figyelje meg ügyességét. , viselkedés, vitézség, kommunikációs készség, humorérzék, intelligencia stb. Az első találkozás után minden bizonnyal nagyon világos lesz, hogy szeretnél-e még találkozni vagy sem.

Ne tervezd a jövőt. azonnal

Ne támasztson túlzott követelményeket senkivel szemben. Csak azért, mert néhányszor kimentél, és minden nagyon ígéretesnek tűnik, még nem jelenti azt, hogy azonnal megházasodsz és gyerekeid lesznek. Semminek sem kell olyan rózsásnak lennie, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Nem ismerhetsz valakit eléggé ahhoz, hogy tudd, néhány randevú után életed hátralévő részét vele akarod tölteni. Még bőven van időd ilyen döntések meghozatalára!


Hasonló cikkek

Honnan tudhatod, ha valaki flörtöl veled?

Megnéz valaki, de nem biztos benne, hogy flörtölni akar-e veled, vagy csak téged néz? Néha nagyon nehéz lehet felismerni. Adunk azonban néhány tippet, amelyeknek köszönhetően könnyen felismerheted, hogy is van ez valójában.

Szilveszteri ismerkedés

Hogyan ünnepeljük 2021 végét, valószínűleg egyikünk sem fogja tudni az utolsó pillanatig. Az emberi természetből adódóan azonban biztosan nem bocsátunk meg magunknak legalább egy kisebb ünneplést a családdal vagy a barátokkal. Érdemes tehát a szilveszterre készülni. De mi van akkor, ha nincs kivel ünnepelni az új év beköszöntét? Nézze meg, hogyan találkozhat valakivel szilveszterkor.

Az egyedülálló élet előnyei

Szakítottál a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Az állandó kapcsolat nélküli életnek nagy előnyei vannak. Kár lenne, ha nem használnád őket. Tudja meg, mik a szingli élet előnyei.

Miért nem nyúl hozzád senki?

Mész bárokba, ülsz kávézókban, mosolyogsz a járókelőkre? Voltál már több randin egy társkereső oldalnak köszönhetően?De még mindig ugyanazzal a problémával küzdesz? Miért nem tért vissza hozzád az első vagy a második randevú után, annak ellenére, hogy úgy érzed, hogy szép, kedves, javában élsz és nincs anyagi rászorulva? nem tudod? Mi igen!

30 felett vagy és még mindig egyedülálló? Tudjuk miért!

Vágyik egy kapcsolatra, de nem találja a megfelelőt? Vagy inkább egy új párkapcsolat fenntartása okoz problémát? Valamit rosszul csinálsz, vagy csak szerencsétlen vagy a szerelemben? Nézzük meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt az emberek hosszú ideig pár nélkül maradnak.

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

Rengeteg társkereső oldal van. De amikor elkezded, nem érdekel. Ingyenesen használ társkereső oldalakat, vagy fizet tagságért? Tekintse meg mindkét lehetőség előnyeinek és hátrányainak összefoglalását.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.