Az internetes társkeresés szabályai

A klasszikus nyomtatott hirdetéseken keresztüli randevúzás már nem „BE”. Az online társkeresés napjaink jelenségévé vált. Szinte mindenki létrehozhat profilt egy társkereső oldalon. Az internet életünk elengedhetetlen részévé vált. Még azok is, akik soha nem dolgoztak számítógéppel, már megtanulták a számítógép alapjait. Az új „randevúzási szabályok” bizonyos mértékig az idők változásához kapcsolódnak. Szabályok, amelyeket be kell tartania a társkereső oldalakon, hogy elkerülje a csalóval való randevúzást.

Tehát mire kell összpontosítania?

Az első benyomás a profilról

Az elsőben nagyon oda kell figyelni, hogyan néz ki a felhasználó profilja. És nem csak a cseh nyelvet tekintve, hanem a tartalmát tekintve is. Sok minden kiolvasható abból, amit az érintett felhasználó ír magáról.

Közzétett fotók

Vegye észre azt is, hogy a felhasználó milyen fotókat tartalmaz a profiljában. Hogy hol, kivel és milyen szituációban fotózzák le az illetőt, az néha önmagáért beszél. Ha a felhasználónak nincs feltöltve fényképe a profiljába, kérje e-mailben. Nem találja kielégítőnek a sötét szemüveges vagy maszkos fényképeket. Az a felhasználó, aki valamit titkol, nem az lesz, akit keres. Ha tényleg komolyan gondolja a randevúzást, akkor olyan fotókat küld magáról, amelyek szerinte a legjobban néznek ki.

Felhasználói információk

Próbáljon a legtöbb információt megtudni partneréről. Ezt azonban ne vedd kihallgatásnak. Csak kérdezze meg, mi érdekli benne, erőszakmentesen. Tartsa szemmel, hátha véletlenül ellentmond önmagának, vagy mindig másnak adja ki magát. Időről időre még a legjobb társkereső oldalon is felbukkan egy csaló, aki elsőre hercegnek tűnik fehér lovon. Ugyanez vonatkozik a nőkre is. Ha rájössz, hogy valami nem stimmel a kommunikációban, és az illető egyszer ezt, máskor azt mondta neked, akkor tudod, hogy hazug vagy csaló, aki arra sem emlékszik, hogy kinek mit mond.

Regisztráció dátuma

Ha lehetséges, nézze meg, hogy a felhasználó mikor regisztrált a társkereső oldalon. Lehet, hogy félrevezető, de....Ha jó pár éve ott van, akkor valami nem stimmel. Vagy játékként kezeli a randevúzást, randevúzni jár, élvezi az életet, de nem keres állandó kapcsolatot, vagy egy fura, akivel senki sem törődik. Miért kellene tehát?

Számít ez Önnek?

Jegyezze fel azt is, hogy a kérdéses felhasználó milyen gyakran jelentkezik be. Ha azt látja, hogy napokat és éjszakákat tölt egy társkereső oldalon, és nem kaptál egyetlen üzenetet sem, akkor nyilvánvalóan nem te vagy az érdeklődésének középpontjában.

Családi állapot

Kérdezze meg partnerét, hogy van most. Mindegy, hogy egyedülálló, elvált, özvegy... Kellemetlen lenne néhány közös találkozás után megtudni, hogy házas, és nem keres komoly kapcsolatot, mert alapvetően csak az érdekli, hogy az unalmas férjhez menjen. az élet kellemesebb.

Bízz bennem, de nézd meg

Szép elhinni, amit az illető mond/ír magáról, de másrészt egy kis körültekintés is szükséges. Ellenőrizze a személyt a keresőkben és a közösségi hálózatokon. Írja be a nevét, vezetéknevét vagy fényképét, és tekintse meg mindazt, amit az adott felhasználóról írnak az interneten. Néha néhány internetezéssel töltött perc azonnal felnyithatja a szemét.

Telefonhívás az első találkozás előtt

Jó, ha az első találkozás előtt legalább egyszer hallunk egymásról . Végül is más hallani, amint partnere azonnal válaszol a kérdéseire, mint elolvasni azokat a sorokat, amelyeket órákkal korábban készített. Ha a szimpátiája a telefonhívás után is megmarad, beszéljétek meg az első találkozást együtt. Lehetőleg nyilvános helyen. Végül is csak az internetről ismeri a szóban forgó személyt, és soha nem tudhatja, hogy valójában ki lesz belőle.

Első találkozás

A megbeszélésen figyelje meg ügyességét. , viselkedés, vitézség, kommunikációs készség, humorérzék, intelligencia stb. Az első találkozás után minden bizonnyal nagyon világos lesz, hogy szeretnél-e még találkozni vagy sem.

Ne tervezd a jövőt. azonnal

Ne támasztson túlzott követelményeket senkivel szemben. Csak azért, mert néhányszor kimentél, és minden nagyon ígéretesnek tűnik, még nem jelenti azt, hogy azonnal megházasodsz és gyerekeid lesznek. Semminek sem kell olyan rózsásnak lennie, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Nem ismerhetsz valakit eléggé ahhoz, hogy tudd, néhány randevú után életed hátralévő részét vele akarod tölteni. Még bőven van időd ilyen döntések meghozatalára!


Hasonló cikkek

Ha egy nőnek megvan ez a 8 tulajdonsága, ne engedd el

Minden hosszú távú kapcsolatban előbb-utóbb felvetődik a kérdés: "Szeretném életem hátralévő részét ezzel a személlyel leélni?" Ha kíváncsi vagy a barátnődre, olvass tovább.

Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. Ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha ne írj a profilodba.

Nem találsz tökéletes kapcsolatot vagy megfelelőt. Létrehozni!

A tökéletesség az, amiért dolgozni kell. Ön személyesen és a kapcsolata is. Ha valami igazán tökéleteset akarsz, meg kell dolgoznod érte. Szerencsére ez nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik.

Tanulj meg flörtölni

A flörtölés művészetét gyakran kötik extrovertált emberekhez, népszerű emberekhez, és egyszóval mindenkihez, aki szeret mutogatni. Tehát ha zártabb ember vagy, akkor nehezebb dolgod lesz. Természetesen nem fog tudni flörtölni. De ne ess kétségbe. A flörtölést ugyanúgy meg lehet tanulni, mint bármely más tevékenységet. hogyan kell csinálni?

7 tipp, hogy boldogan élj akkor is, ha egyedülálló vagy

Egyedül vagy, és nem örülsz ennek? Kár. Az egyedülálló élet tele lehet szórakozással. Használd csak magadra az időt, és élvezd az életed. Hogyan kell csinálni?

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.