Az internetes társkeresés szabályai

A klasszikus nyomtatott hirdetéseken keresztüli randevúzás már nem „BE”. Az online társkeresés napjaink jelenségévé vált. Szinte mindenki létrehozhat profilt egy társkereső oldalon. Az internet életünk elengedhetetlen részévé vált. Még azok is, akik soha nem dolgoztak számítógéppel, már megtanulták a számítógép alapjait. Az új „randevúzási szabályok” bizonyos mértékig az idők változásához kapcsolódnak. Szabályok, amelyeket be kell tartania a társkereső oldalakon, hogy elkerülje a csalóval való randevúzást.

Tehát mire kell összpontosítania?

Az első benyomás a profilról

Az elsőben nagyon oda kell figyelni, hogyan néz ki a felhasználó profilja. És nem csak a cseh nyelvet tekintve, hanem a tartalmát tekintve is. Sok minden kiolvasható abból, amit az érintett felhasználó ír magáról.

Közzétett fotók

Vegye észre azt is, hogy a felhasználó milyen fotókat tartalmaz a profiljában. Hogy hol, kivel és milyen szituációban fotózzák le az illetőt, az néha önmagáért beszél. Ha a felhasználónak nincs feltöltve fényképe a profiljába, kérje e-mailben. Nem találja kielégítőnek a sötét szemüveges vagy maszkos fényképeket. Az a felhasználó, aki valamit titkol, nem az lesz, akit keres. Ha tényleg komolyan gondolja a randevúzást, akkor olyan fotókat küld magáról, amelyek szerinte a legjobban néznek ki.

Felhasználói információk

Próbáljon a legtöbb információt megtudni partneréről. Ezt azonban ne vedd kihallgatásnak. Csak kérdezze meg, mi érdekli benne, erőszakmentesen. Tartsa szemmel, hátha véletlenül ellentmond önmagának, vagy mindig másnak adja ki magát. Időről időre még a legjobb társkereső oldalon is felbukkan egy csaló, aki elsőre hercegnek tűnik fehér lovon. Ugyanez vonatkozik a nőkre is. Ha rájössz, hogy valami nem stimmel a kommunikációban, és az illető egyszer ezt, máskor azt mondta neked, akkor tudod, hogy hazug vagy csaló, aki arra sem emlékszik, hogy kinek mit mond.

Regisztráció dátuma

Ha lehetséges, nézze meg, hogy a felhasználó mikor regisztrált a társkereső oldalon. Lehet, hogy félrevezető, de....Ha jó pár éve ott van, akkor valami nem stimmel. Vagy játékként kezeli a randevúzást, randevúzni jár, élvezi az életet, de nem keres állandó kapcsolatot, vagy egy fura, akivel senki sem törődik. Miért kellene tehát?

Számít ez Önnek?

Jegyezze fel azt is, hogy a kérdéses felhasználó milyen gyakran jelentkezik be. Ha azt látja, hogy napokat és éjszakákat tölt egy társkereső oldalon, és nem kaptál egyetlen üzenetet sem, akkor nyilvánvalóan nem te vagy az érdeklődésének középpontjában.

Családi állapot

Kérdezze meg partnerét, hogy van most. Mindegy, hogy egyedülálló, elvált, özvegy... Kellemetlen lenne néhány közös találkozás után megtudni, hogy házas, és nem keres komoly kapcsolatot, mert alapvetően csak az érdekli, hogy az unalmas férjhez menjen. az élet kellemesebb.

Bízz bennem, de nézd meg

Szép elhinni, amit az illető mond/ír magáról, de másrészt egy kis körültekintés is szükséges. Ellenőrizze a személyt a keresőkben és a közösségi hálózatokon. Írja be a nevét, vezetéknevét vagy fényképét, és tekintse meg mindazt, amit az adott felhasználóról írnak az interneten. Néha néhány internetezéssel töltött perc azonnal felnyithatja a szemét.

Telefonhívás az első találkozás előtt

Jó, ha az első találkozás előtt legalább egyszer hallunk egymásról . Végül is más hallani, amint partnere azonnal válaszol a kérdéseire, mint elolvasni azokat a sorokat, amelyeket órákkal korábban készített. Ha a szimpátiája a telefonhívás után is megmarad, beszéljétek meg az első találkozást együtt. Lehetőleg nyilvános helyen. Végül is csak az internetről ismeri a szóban forgó személyt, és soha nem tudhatja, hogy valójában ki lesz belőle.

Első találkozás

A megbeszélésen figyelje meg ügyességét. , viselkedés, vitézség, kommunikációs készség, humorérzék, intelligencia stb. Az első találkozás után minden bizonnyal nagyon világos lesz, hogy szeretnél-e még találkozni vagy sem.

Ne tervezd a jövőt. azonnal

Ne támasztson túlzott követelményeket senkivel szemben. Csak azért, mert néhányszor kimentél, és minden nagyon ígéretesnek tűnik, még nem jelenti azt, hogy azonnal megházasodsz és gyerekeid lesznek. Semminek sem kell olyan rózsásnak lennie, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Nem ismerhetsz valakit eléggé ahhoz, hogy tudd, néhány randevú után életed hátralévő részét vele akarod tölteni. Még bőven van időd ilyen döntések meghozatalára!


Hasonló cikkek

Honnan tudod, hogy ez a megfelelő?

Néha elgondolkodik azon, hogy valóban a partnere az igazi? Nem biztos benne, hogy élete hátralévő részét a párjával szeretné leélni? Ne ess kétségbe. Cikkünk elolvasása után világossá válik.

Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböld a zavarba ejtés kockázatát.

Hogyan hívjunk el egy férfit randevúzni?

Folyamatosan azt hajtogatja a fejében, hogy a férfiak vadászok, és nekik kell megtenniük az első lépést? De arra várni, hogy egy férfi lendüljön, bizonyos esetekben gyilkos lehet. Ha tetszik, csináld másképp! Ne várja meg, hogy meghívjon. Hívd meg te is! Nem tudja, hogyan kell csinálni? Olvasson tovább.

A legégetőbb kérdések a szerelemről

A szerelem hihetetlenül összetett érzés. Annyi minden történik a szerelmesek lelkében, hogy gyakran fel sem ismerik érzéseiket. A hosszú távú kapcsolatban élők is hasonló vacakolást tapasztalnak. Így választ adunk a szerelemmel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Találkozási tervek? Igen!

Megtervezheti a tökéletes randevút. Akár az unalomtól, akár a csend pillanataitól félsz, hidd el, ezek nagyon könnyen elkerülhetők. Nem számít, hogy te magad tervezed a randevút, vagy meghívást kapsz rá. Készülj fel előre, hogy a randevúd felejthetetlen legyen.

Milyen mondatokat utálnak hallani az egyedülálló nők?

Fontos lehet, hogy mi köze ennek a randevúzáshoz. Sajnos az alábbi mondatok közül néhányat gyakran hallanak az egyedülálló nők még randevúkon is! Szóval vigyázzatok, uraim. Ez megőrjítheti a nőket, és mielőtt észrevenné, egyedül leszel egy randevún. Még azon az áron is, hogy újra nőtlen marad. Hölgyeim, kerüljék a következő kérdéseket is. Még a legjobb barátaidnak, nővéreidnek vagy kollégáidnak se add oda őket.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.