5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan ismerkedhetsz meg álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

1. Válassza ki a megfelelő társkereső oldalt

Komoly kapcsolatot keres? Vagy csak lazán flörtölni szeretne? Csak a biztonság és a tisztességes emberek nyűgöznek le, vagy inkább bohém? Kutasson az interneten található online társkereső oldalakon, és válassza ki az elvárásainak leginkább megfelelőt. Ez növeli az esélyét, hogy megtalálja a legjobb párosítást. Ne becsüld alá a társkereső oldal választását!

2. Hozzon létre egy eredeti, de igaz profilt

Nem akarjuk, hogy kitaláljon dolgokat. Ellenkezőleg! Ha hazudsz, csak olyan partnereket fogsz magadhoz vonzani, akikkel nem igazán akarsz találkozni. És még ha szerencséd is lenne, előbb-utóbb kiderül a hazugságod. Hangolja profilját optimistán és életörömmel. Hiszen szeretné megosztani örömét leendő partnerével. Senki sem akar a saját vagy a múltbeli problémáival foglalkozni egy új kapcsolatban.

3. Tegyen közzé egy hízelgő fotót

Majdnem minden társkereső oldal lehetővé teszi, hogy fényképet csatoljon a profiljához. Ne kerüld el. Amikor először nézzük meg valakinek a profilját, a képre koncentrálunk, és az alapján döntjük el, hogy felvesszük-e vele a kapcsolatot. Válasszon egy mosolygós és élénk színű fotót. Lehetőleg valamilyen pozitív eseményből. Minél szimpatikusabbnak tűnsz, annál valószínűbb, hogy vonzani fogsz valakit.

4. Légy aktív

A randevúzás nem az a piac, ahol odateszed magad, és mások veszekednek érted. Kezdetben lehet ilyen. Minden új profil az előtérben van. De megfosztod magad attól a lehetőségtől, hogy találkozz azzal a végzetes partnerrel. Nem érdemes arra várni, hogy valaki halljon rólad, vagy a véletlenre hagyatkozni. Válaszd ki magad, kivel szeretnél találkozni! Légy aktív. Csak így van lehetőséged találkozni álmaid párjával. Ne feledje, hogy még egy társkereső oldalon is a legjobb részeket "szétszedik szét" először.

5. Maradj pozitív

Ritka, hogy az első randevúzási kísérlet házassággal végződik. Szóval ne hajtsd a fejed, ha nem sikerül rögtön az elején "elkapnod" élettársat! Maradjon pozitív, és ismételje meg a negyedik lépést, amíg meg nem találja azt, akit keres. Ha eleged van az egyedüllétből, és nem csinálsz olyan jól, mint szeretnéd, szerkessze profilját, változtassa meg profilképét, és próbáljon aktívabb lenni. Nyisson meg új lehetőségeket most!


Hasonló cikkek

Hogyan lehet lenyűgözni a férfiakat?

Nem minden nő képes ugyanannyira lenyűgözni a férfiakat, és így elnyerni a tetszésüket. Vannak nők, akik azonnal zsákba tudnak hozni egy férfit, másoknak nagy problémáik vannak a randevúzással. Miért? Talán azért, mert nem ismerik a megfelelő "csomagolási" technikát. Vessen egy pillantást tippjeinkre, és hirtelen könnyebbé válik számodra a randevúzás.

Rendezett múltad van?

Bizonyára hallotta ezt a kifejezést legalább egyszer életében. Hiszen a társkereső oldalon is sok ember adatlapjára írják. „Szívesen elmennék veled randevúzni, de azzal a feltétellel, hogy a múltad megoldódik.” De mit is jelent pontosan ez a mondat? A cikkből megtudhatja.

Honnan tudhatod, hogy törődik veled?

Jársz egy férfival, akit egy ideje kedvelsz, de még mindig nem tudod, mire készülsz? Tetszik neki legalább egy kicsit? Ő akar téged? Ezek az örök kérdések bizonyára megölnek. Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg egyszerűen, hogy partnere valóban érdeklődik-e irántad, vagy sem.

Nyűgözz le az első randin

Szeretnéd elbűvölni párodat az első randin? Szeretné, hogy az élet győztesének tartsák az első találkozástól kezdve? A mai rohanó világban, ahol senki sem foglalkozik sokáig semmivel, nagyszerű első benyomást kell hagyni. Ha sikerül, kiváló kiindulási pozícióba kerülsz. Ha nem, akkor valószínűleg nem látjátok többé egymást. Szóval, hogyan nyűgözd le partneredet?

Adsz még egy esélyt magadnak egy sikertelen első randevú után?

Megvolt az első randevúja, de nem érzi elégedettségét? Nem chateltél olyan jól, mint az interneten? Elvitt valahova, ahol unatkoztál? A fotó szerint egy gyönyörű nőre számítottál, de csak hétköznapi jött? Egy randevú sok különböző okból meghiúsulhat. Adsz még egy esélyt magadnak egy ilyen csalódás után, vagy jobb lesz, ha átköltözöl a házba?

Miért nem nyúl hozzád senki?

Mész bárokba, ülsz kávézókban, mosolyogsz a járókelőkre? Voltál már több randin egy társkereső oldalnak köszönhetően?De még mindig ugyanazzal a problémával küzdesz? Miért nem tért vissza hozzád az első vagy a második randevú után, annak ellenére, hogy úgy érzed, hogy szép, kedves, javában élsz és nincs anyagi rászorulva? nem tudod? Mi igen!