5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan ismerkedhetsz meg álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

1. Válassza ki a megfelelő társkereső oldalt

Komoly kapcsolatot keres? Vagy csak lazán flörtölni szeretne? Csak a biztonság és a tisztességes emberek nyűgöznek le, vagy inkább bohém? Kutasson az interneten található online társkereső oldalakon, és válassza ki az elvárásainak leginkább megfelelőt. Ez növeli az esélyét, hogy megtalálja a legjobb párosítást. Ne becsüld alá a társkereső oldal választását!

2. Hozzon létre egy eredeti, de igaz profilt

Nem akarjuk, hogy kitaláljon dolgokat. Ellenkezőleg! Ha hazudsz, csak olyan partnereket fogsz magadhoz vonzani, akikkel nem igazán akarsz találkozni. És még ha szerencséd is lenne, előbb-utóbb kiderül a hazugságod. Hangolja profilját optimistán és életörömmel. Hiszen szeretné megosztani örömét leendő partnerével. Senki sem akar a saját vagy a múltbeli problémáival foglalkozni egy új kapcsolatban.

3. Tegyen közzé egy hízelgő fotót

Majdnem minden társkereső oldal lehetővé teszi, hogy fényképet csatoljon a profiljához. Ne kerüld el. Amikor először nézzük meg valakinek a profilját, a képre koncentrálunk, és az alapján döntjük el, hogy felvesszük-e vele a kapcsolatot. Válasszon egy mosolygós és élénk színű fotót. Lehetőleg valamilyen pozitív eseményből. Minél szimpatikusabbnak tűnsz, annál valószínűbb, hogy vonzani fogsz valakit.

4. Légy aktív

A randevúzás nem az a piac, ahol odateszed magad, és mások veszekednek érted. Kezdetben lehet ilyen. Minden új profil az előtérben van. De megfosztod magad attól a lehetőségtől, hogy találkozz azzal a végzetes partnerrel. Nem érdemes arra várni, hogy valaki halljon rólad, vagy a véletlenre hagyatkozni. Válaszd ki magad, kivel szeretnél találkozni! Légy aktív. Csak így van lehetőséged találkozni álmaid párjával. Ne feledje, hogy még egy társkereső oldalon is a legjobb részeket "szétszedik szét" először.

5. Maradj pozitív

Ritka, hogy az első randevúzási kísérlet házassággal végződik. Szóval ne hajtsd a fejed, ha nem sikerül rögtön az elején "elkapnod" élettársat! Maradjon pozitív, és ismételje meg a negyedik lépést, amíg meg nem találja azt, akit keres. Ha eleged van az egyedüllétből, és nem csinálsz olyan jól, mint szeretnéd, szerkessze profilját, változtassa meg profilképét, és próbáljon aktívabb lenni. Nyisson meg új lehetőségeket most!


Hasonló cikkek

Tippek nőknek: Mit várnak el a férfiak az első randevútól?

Mész az első randira? Már átgondoltad a ruháidat, a helyet és a sminkedet az első randevúdra? De ne feledje, hogy a megjelenés csak egy része a tökéletes randevúnak. Szeretnéd, ha ez a találkozó felejthetetlen lenne? Összeírtuk neked, hogy mik a legfontosabb dolgok, amiket egy férfi elvár egy első randevútól, és mi az, amit garantáltan megkapsz!

Hol van lehetőségetek az ismerkedésre

A nyári szünet nemrég ért véget. Kezdődik az ősz. Bebizonyosodott, hogy amint egyre több időt töltünk otthon, hiányzik nekünk valaki, akivel szabadidőnket szeretnénk tölteni. Hirtelen magányosnak érzed magad? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Adunk pár tippet azokról a helyekről, ahol nagyon könnyen megtalálhatod őt.

A leggyakoribb hibák, amelyeket a férfiak elkövetnek az online randevúzás során

Már nem az a helyzet, hogy a férfiak csak az utcán, a munkahelyen, a fitneszközpontokban, a kocsmákban, bárokban vagy más olyan helyeken találkoznak, ahol sok ember találkozik. A mai rohanó világban az embereknek nincs idejük a klasszikus randevúzásra. És ezért választják az online társkeresőt, mint a leggyorsabb módot az új szerelem megtalálására. De ez sem a legegyszerűbb. Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák az internetes randevúzások során?

Hogyan lehet megtalálni a szerelmet? Hagyd abba a keresést!

A szerelmet általában kétféleképpen keresed. Szeretnél valakit találni, aki kiegészít téged, vagy olyan emberrel képzeled el az életed, aki ugyanolyan lesz, mint te? Természetesen ezután igyekszik kívülről a legjobb énjét bemutatni. Úgy vonzod magadhoz a párodat, mint egy halat a horgon. De az igaz szerelem megtalálása mélyebb megközelítést igényel. hogyan kell csinálni?

A vonzalom titka

Ön azon nők közé tartozik, akiknek a természet szimmetrikus formákat és kellemes arcot adott? Vagy nem vagy egészen biztos a saját szépségedben? Ennek ellenére előfordulhat, hogy a megjelenés nem minden. A vonzerő többek között attól is függ, hogyan viselkedik és hogyan gondolkodik. Mi tehát a vonzalom titka?

Készítse el a tökéletes profilt

Az online társkereső minden évben felkapott és egyre népszerűbb. A társkereső oldalakon viszonylag könnyű ideális partnert találni. Szeretnél fiókot létrehozni ezek valamelyikén, és még mindig tétovázik, hogyan is hozza létre pontosan a profilját? Tanácsot adunk.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.