5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan ismerkedhetsz meg álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

1. Válassza ki a megfelelő társkereső oldalt

Komoly kapcsolatot keres? Vagy csak lazán flörtölni szeretne? Csak a biztonság és a tisztességes emberek nyűgöznek le, vagy inkább bohém? Kutasson az interneten található online társkereső oldalakon, és válassza ki az elvárásainak leginkább megfelelőt. Ez növeli az esélyét, hogy megtalálja a legjobb párosítást. Ne becsüld alá a társkereső oldal választását!

2. Hozzon létre egy eredeti, de igaz profilt

Nem akarjuk, hogy kitaláljon dolgokat. Ellenkezőleg! Ha hazudsz, csak olyan partnereket fogsz magadhoz vonzani, akikkel nem igazán akarsz találkozni. És még ha szerencséd is lenne, előbb-utóbb kiderül a hazugságod. Hangolja profilját optimistán és életörömmel. Hiszen szeretné megosztani örömét leendő partnerével. Senki sem akar a saját vagy a múltbeli problémáival foglalkozni egy új kapcsolatban.

3. Tegyen közzé egy hízelgő fotót

Majdnem minden társkereső oldal lehetővé teszi, hogy fényképet csatoljon a profiljához. Ne kerüld el. Amikor először nézzük meg valakinek a profilját, a képre koncentrálunk, és az alapján döntjük el, hogy felvesszük-e vele a kapcsolatot. Válasszon egy mosolygós és élénk színű fotót. Lehetőleg valamilyen pozitív eseményből. Minél szimpatikusabbnak tűnsz, annál valószínűbb, hogy vonzani fogsz valakit.

4. Légy aktív

A randevúzás nem az a piac, ahol odateszed magad, és mások veszekednek érted. Kezdetben lehet ilyen. Minden új profil az előtérben van. De megfosztod magad attól a lehetőségtől, hogy találkozz azzal a végzetes partnerrel. Nem érdemes arra várni, hogy valaki halljon rólad, vagy a véletlenre hagyatkozni. Válaszd ki magad, kivel szeretnél találkozni! Légy aktív. Csak így van lehetőséged találkozni álmaid párjával. Ne feledje, hogy még egy társkereső oldalon is a legjobb részeket "szétszedik szét" először.

5. Maradj pozitív

Ritka, hogy az első randevúzási kísérlet házassággal végződik. Szóval ne hajtsd a fejed, ha nem sikerül rögtön az elején "elkapnod" élettársat! Maradjon pozitív, és ismételje meg a negyedik lépést, amíg meg nem találja azt, akit keres. Ha eleged van az egyedüllétből, és nem csinálsz olyan jól, mint szeretnéd, szerkessze profilját, változtassa meg profilképét, és próbáljon aktívabb lenni. Nyisson meg új lehetőségeket most!


Hasonló cikkek

Hogyan találhatsz szerelmet, ha introvertált vagy

Introvertáltnak lenni csodálatos. Önellátó, megfontolt és nagyszerű munkás vagy. De mindenki azt akarja, hogy szeressék, beleértve az introvertáltakat is. De ehhez emberek közé kell menni, nem? És ezt a legtöbb introvertált inkább kerüli. Ne essen kétségbe, megtalálhatja élete szerelmét anélkül, hogy extrovertáltra váltana. Beszéljük meg, hogyan kell csinálni.

Honnan tudhatod, hogy egy férfi flörtöl veled?

Úgy tűnik neked, hogy egy férfi flörtöl veled? Úgy érzed, hogy tetszel neki? De hogyan derítsd ki, hogy valóban kacér jelzéseket küld neked, és hogy nem természetes módon viselkedik? Félsz csatlakozni a játékához, mert félsz, hogy zavarba hozod magad? Szóval inkább visszafogod magad? De mi van akkor, ha tényleg flörtölnek veled, és szükségtelenül elszalasztod a lehetőséget, hogy találkozz a szerelmeddel? Tanácsot adunk, hogyan győződj meg arról, hogy egy férfi kedvel téged!

Az egyedülálló élet előnyei

Mindent megtesz, hogy megtaláld a tökéletes párod? De mi van, ha egyszerűen nem megy? Ne ess kétségbe. Emlékeztesd magad abban a pillanatban, milyen előnyöket kínál a szingli élet!

Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

Hogyan viselkedjen egy nő az első randin, hogy lenyűgözze a férfit?

Az első randevú nagyon fontos. Elmondása szerint a pár arról dönt, hogy járnak-e még együtt. Emiatt tudnod kell, hogyan kell lenyűgözni a férfiakat. Tanácsot adunk, hogyan viselkedj az első randin.

Hogyan lehet megbízhatóan elriasztani egy férfit?

Nem tud valakit megismerni? Nem mintha félénk lennél, de a férfiak csak elkerülnek! Vagy az első találkozás után nem jelentkeznek? Nem tudja mi a probléma? Lehet, hogy olyasmit tesz, ami megbízhatóan elbátortalanítja potenciális partnereit. Tudjuk, mi lehet az!

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.