5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan ismerkedhetsz meg álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

1. Válassza ki a megfelelő társkereső oldalt

Komoly kapcsolatot keres? Vagy csak lazán flörtölni szeretne? Csak a biztonság és a tisztességes emberek nyűgöznek le, vagy inkább bohém? Kutasson az interneten található online társkereső oldalakon, és válassza ki az elvárásainak leginkább megfelelőt. Ez növeli az esélyét, hogy megtalálja a legjobb párosítást. Ne becsüld alá a társkereső oldal választását!

2. Hozzon létre egy eredeti, de igaz profilt

Nem akarjuk, hogy kitaláljon dolgokat. Ellenkezőleg! Ha hazudsz, csak olyan partnereket fogsz magadhoz vonzani, akikkel nem igazán akarsz találkozni. És még ha szerencséd is lenne, előbb-utóbb kiderül a hazugságod. Hangolja profilját optimistán és életörömmel. Hiszen szeretné megosztani örömét leendő partnerével. Senki sem akar a saját vagy a múltbeli problémáival foglalkozni egy új kapcsolatban.

3. Tegyen közzé egy hízelgő fotót

Majdnem minden társkereső oldal lehetővé teszi, hogy fényképet csatoljon a profiljához. Ne kerüld el. Amikor először nézzük meg valakinek a profilját, a képre koncentrálunk, és az alapján döntjük el, hogy felvesszük-e vele a kapcsolatot. Válasszon egy mosolygós és élénk színű fotót. Lehetőleg valamilyen pozitív eseményből. Minél szimpatikusabbnak tűnsz, annál valószínűbb, hogy vonzani fogsz valakit.

4. Légy aktív

A randevúzás nem az a piac, ahol odateszed magad, és mások veszekednek érted. Kezdetben lehet ilyen. Minden új profil az előtérben van. De megfosztod magad attól a lehetőségtől, hogy találkozz azzal a végzetes partnerrel. Nem érdemes arra várni, hogy valaki halljon rólad, vagy a véletlenre hagyatkozni. Válaszd ki magad, kivel szeretnél találkozni! Légy aktív. Csak így van lehetőséged találkozni álmaid párjával. Ne feledje, hogy még egy társkereső oldalon is a legjobb részeket "szétszedik szét" először.

5. Maradj pozitív

Ritka, hogy az első randevúzási kísérlet házassággal végződik. Szóval ne hajtsd a fejed, ha nem sikerül rögtön az elején "elkapnod" élettársat! Maradjon pozitív, és ismételje meg a negyedik lépést, amíg meg nem találja azt, akit keres. Ha eleged van az egyedüllétből, és nem csinálsz olyan jól, mint szeretnéd, szerkessze profilját, változtassa meg profilképét, és próbáljon aktívabb lenni. Nyisson meg új lehetőségeket most!


Hasonló cikkek

A 7 legjobb tipp online randevúzó nőknek

Volt még egy sikertelen randevúja? Vagy már régóta egyedül vagy? Ha valamelyik pénteken már randevúznál társkereső oldalakon, de nem találsz párt, ezek a tippek minden bizonnyal a segítségedre lesznek.

Mit kell kerülni az első randin?

Az első randevú a legfontosabb egy kapcsolatban. Utána dönti el, hogy együtt mész-e a következőre, vagy soha többé nem látjuk egymást. Ez a tény sok embert megrémít, és minden jóakarat ellenére elkövetnek egy "átlépést". Szóval mit ne csinálj az első randin?

Tervezed, hogy találkozz a párod szüleivel? Tanácsot adunk, hogyan tegyük olyanná, mint te!

Tervezed, hogy találkozz a másik fél szüleivel? Jól készülj fel erre, jó benyomást kell keltened rájuk. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Hol ismerkedhetel meg másokkal?

Mások megismerésére számtatalan hely létezik. Az interentes tásrkeresés pedig mára az egyik legnépreszűbb formája az ismerkedésnek. Tudni szeretnéd, hogyan? Hogyan lehet megismerkedni, ha nincs otthon internet? Hol találkozhatSZ az új szerelmeddel? Olvasd tovább!

10 lépés, hogy végre szeressem

Az egyik örök kérdés: „Hogyan találjuk meg a szerelmet?” mindenkinek más a válasza. Vannak, akiknek konkrét imázsuk van a fejükben, mások inkább koncepciónak gondolják a barátot/barátnőt. Valaki pedig bármiféle társat szeretne szerezni, és csak később aggódik a kapcsolat részleteiért. Így valószínűleg szinte lehetetlen feladatként ismert. De ha követi az alábbi utasításokat, rá fog jönni, hogy ez valójában nem is olyan nehéz.

Kérd meg őt

Felmérések szerint a férfiak 93%-a fél randevúzni egy nőt. Ebből egy egyszerű dolog következik. Ahelyett, hogy megelégedne a maradék hét százalékkal, hívd el magad randevúzni álmaid férfiját. ideges vagy emiatt? Ne légy. Tanácsot adunk, hogyan kezelje.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.