5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan ismerkedhetsz meg álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

1. Válassza ki a megfelelő társkereső oldalt

Komoly kapcsolatot keres? Vagy csak lazán flörtölni szeretne? Csak a biztonság és a tisztességes emberek nyűgöznek le, vagy inkább bohém? Kutasson az interneten található online társkereső oldalakon, és válassza ki az elvárásainak leginkább megfelelőt. Ez növeli az esélyét, hogy megtalálja a legjobb párosítást. Ne becsüld alá a társkereső oldal választását!

2. Hozzon létre egy eredeti, de igaz profilt

Nem akarjuk, hogy kitaláljon dolgokat. Ellenkezőleg! Ha hazudsz, csak olyan partnereket fogsz magadhoz vonzani, akikkel nem igazán akarsz találkozni. És még ha szerencséd is lenne, előbb-utóbb kiderül a hazugságod. Hangolja profilját optimistán és életörömmel. Hiszen szeretné megosztani örömét leendő partnerével. Senki sem akar a saját vagy a múltbeli problémáival foglalkozni egy új kapcsolatban.

3. Tegyen közzé egy hízelgő fotót

Majdnem minden társkereső oldal lehetővé teszi, hogy fényképet csatoljon a profiljához. Ne kerüld el. Amikor először nézzük meg valakinek a profilját, a képre koncentrálunk, és az alapján döntjük el, hogy felvesszük-e vele a kapcsolatot. Válasszon egy mosolygós és élénk színű fotót. Lehetőleg valamilyen pozitív eseményből. Minél szimpatikusabbnak tűnsz, annál valószínűbb, hogy vonzani fogsz valakit.

4. Légy aktív

A randevúzás nem az a piac, ahol odateszed magad, és mások veszekednek érted. Kezdetben lehet ilyen. Minden új profil az előtérben van. De megfosztod magad attól a lehetőségtől, hogy találkozz azzal a végzetes partnerrel. Nem érdemes arra várni, hogy valaki halljon rólad, vagy a véletlenre hagyatkozni. Válaszd ki magad, kivel szeretnél találkozni! Légy aktív. Csak így van lehetőséged találkozni álmaid párjával. Ne feledje, hogy még egy társkereső oldalon is a legjobb részeket "szétszedik szét" először.

5. Maradj pozitív

Ritka, hogy az első randevúzási kísérlet házassággal végződik. Szóval ne hajtsd a fejed, ha nem sikerül rögtön az elején "elkapnod" élettársat! Maradjon pozitív, és ismételje meg a negyedik lépést, amíg meg nem találja azt, akit keres. Ha eleged van az egyedüllétből, és nem csinálsz olyan jól, mint szeretnéd, szerkessze profilját, változtassa meg profilképét, és próbáljon aktívabb lenni. Nyisson meg új lehetőségeket most!


Hasonló cikkek

Hogyan csábíts el egy nőt?

Jó hangulatban kelsz fel, munkába vagy iskolába tartasz, amikor hirtelen meglátsz egy párt. Meglátsz egy gyönyörű nőt, akit egy olyan fiú ölel, aki úgy néz ki, mintha csak T e lennél.. Abban a pillanatban rájössz, hogy még mindig egyedül vagy, és arra gondolsz: „Hogyan létezik, hogy ennek férfinek ilyen gyönyörű baratnője van, és nekem még mindig nincs senkim? Mit csinálhatok rosszul?

Hova ne menjünk az első randevúra?

Az első közös randevúkra kiválasztott hely sokat elárulhat rólad a másik személy számára. Csak egy átgondolt döntést kell hoznia, és nem kell aggódnia az első találkozás miatt. Mi tehát a legfontosabb a közös helyszín kiválasztásánál? Válassz olyan helyet, ahol nyugodtan cseveghetsz! Mely helyek egyáltalán nem alkalmasak első randevúra? Olvassa el és megtudja.

❤szerelmet keresel?

Megpróbálja megtalálni a megfelelőt? Elveszti a siker reményét a sok sikertelen találkozó után? Változtass a randevúzáshoz való hozzáállásodon, és megtalálod a lelki társat. Ne randevúzzon a rosszakkal! Csak azokkal randevúzzon, akik megérdemlik az idejét! Nézzük meg, hogyan találhatunk szerelmet.

Az ideális férfi 6 jellemzője

A randevúzások világa hatalmas, különösen az új technológiával. Ne pazarolja az idejét olyan férfiakkal, akik nem érdemlik meg a figyelmet. Ha találkozni akarsz a megfelelővel, egyszerűen keresd azokat a tulajdonságokat, amelyekkel az igazi ideális férfi rendelkezik. Mik ezek a jellemzők?

Szerelem érett korban

Akár húsz, akár hetven éves, joga van a szerelemhez. Az emberek egész életükben szerelmesek, és senki sem mondja, hogy öregkorodban szinglinek kell maradnod! Az életkor egyre hosszabb, és senki sem akar egyedül lenni, amikor még tele van erővel. A szeretet a hetvenes éveikben járó emberek között csak egy kicsit más, mint a fiatalok között. Hogyan? Olvassa el és megtudja.

Az egyedülálló élet előnyei

Szakítottál a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Az állandó kapcsolat nélküli életnek nagy előnyei vannak. Kár lenne, ha nem használnád őket. Tudja meg, mik a szingli élet előnyei.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.