Ne tedd ezt kapcsolatod első hónapjában!

Most kezdtél el randevúzni, és máris úgy tűnik, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! A kapcsolat első lépései ugyanolyan fontosak, mint az egész első randevú. Erősíted az azonnali benyomást, és egyben befolyásolod, hogy kedvesed hogyan fog felfogni téged. Ha jól játszod, sokkal toleránsabb lesz a hibáiddal szemben. Tehát mik az alapvető szabályok a kapcsolat első hónapjában?

Légy időben, és tartsd be az ígéreteidet

Mindig legyél időben a randevúkra. Lehet, hogy egy akadémiai negyedóra senkit nem ingat meg, de azonnal elrontod a benyomást. Ha lekésni készül egy vonatot vagy elakad egy forgalmi dugóban, előre jelezze kedvencének, hogy el fog késni. Hasonlóképpen, ha megígéred, hogy hívsz, hívj! Ez az ígéret általában nem túl fontos, de egy kapcsolat elején ez az egyik első ígéret. Ugye nem szeretnéd, hogy partnered megbízhatatlan személynek minősítsen?

Viselkedj tisztességesen

Ez minden kapcsolatnál magától értetődő legyen, nem csak a párkapcsolatnál, hanem munkahelyiek, meg azok, amelyek során például eladókkal, éttermi személyzettel foglalkozol... Legalább a kapcsolat első hónapjában törekedj külön. Tedd le a mobilodat az értekezleten. Ne viseljen szakadt és piszkos ruhát. Tapintatosan hallgassa el a múltbeli kapcsolatokat, vagy azt, hogy partnere kövérnek tűnik leggingsben, vagy nevetségesen néz ki szakállal. Ne vitatkozz a személyzettel apróságokon stb. Ez még sokáig eltarthat. Röviden: viselkedjen civilizáltan, udvariasan és tapintatosan. Ezzel plusz pontokat kapsz.

Ne beszélj a családodról

Ezen pedig a kettőtök családját értjük. A jövő minden bizonnyal megrendült. Ha mást nem, akkor mindketten tudni akarjátok, hogy jó párkapcsolatban vagy-e egyáltalán. Kivéve egy kis említést, hogy egyszer szeretne gyerekeket (vagy fordítva), de ne foglalkozzon tovább ezzel a témával. Ha beszélsz arról, hogy imádod a gyerekeket, és szeretnél legalább ötöt, biztosan várhatsz egy ideig. Ti ketten még nem vagytok kompatibilisek, ezért még ne tervezzen közös gyerekvállalást.

Ne legyetek túlságosan "kint"

Egy kicsit kétélűek. Ha még csak most kezded, még ne hívd el egyetlen barátodat sem randevúzni. Ha teheti, hagyja ki a születésnapi bulikat és a külföldi esküvőket! A kapcsolatod csak fejlődik. Veszélyes ilyen hamar mást meghívni. Csak utána menj el a barátokkal borozni vagy sörözni. És ha már tervezik az ünneplést? Kérdezze meg kedvesét, hogy szeretne-e odamenni, és hagyja, hogy ő döntsön. Egy társaságkedvelő ember kedvében jársz egy ilyen ajánlattal, a visszafogottabbak inkább köszönettel visszautasítják. Soha ne rendelj senkitől semmit. Egyetértek!


Hasonló cikkek

9 tipp a jó első benyomás megteremtéséhez

Az első randevúdon van valakivel, akit egy online társkereső oldalon ismertél meg? Másodszor nem keltheti az első benyomást, ezért jól készüljön fel az első találkozásra. Íme néhány tipp, amelyek segítenek ebben.

Miért internetes ismerkedés?

A valakivel való találkozás és a randevúzás mindig is sok törődést és időt igényelt. Öltözz fel, menj ki a társaságba, vagy táncolj sokáig. Ennek ellenére a randevúzás úgy néz ki, mint manapság. Manapság azonban rengeteg ember ismeri meg egymást elsősorban az interneten keresztül. Az időmegtakarításon túl a társkereső oldalak számos egyéb előnnyel is járnak. Szeretnéd tudni a legnagyobbakat?

Olyan helyek, ahol a legkönnyebben megismerhetitek egymást

Hol találkoztál, szerelmed megjósolhatja, meddig maradsz együtt.

Amit a nők soha nem kérdezhetnek

Sikeresen sikerült az első randevúd. De mit ne kérdezz meg egy kapcsolat első heteiben?

Hogyan hívjunk el egy férfit randevúzni?

Folyamatosan azt hajtogatja a fejében, hogy a férfiak vadászok, és nekik kell megtenniük az első lépést? De arra várni, hogy egy férfi lendüljön, bizonyos esetekben gyilkos lehet. Ha tetszik, csináld másképp! Ne várja meg, hogy meghívjon. Hívd meg te is! Nem tudja, hogyan kell csinálni? Olvasson tovább.

5 jel, amikor jobb, ha azonnal kilépsz egy kapcsolatból

A rózsaszín szemüveg, amelyet mindannyian egy új kapcsolat kezdetén viselünk, valóban árthat az embereknek. Főleg, ha nem látunk rajtuk keresztül komoly figyelmeztető jeleket. És hogy néha ezek a jelek egyenesen feléd kiálthatnak! Készítettünk számodra 5 jelet, amikor egyáltalán nem szabad új kapcsolatot kezdened.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.