Ne tedd ezt kapcsolatod első hónapjában!

Most kezdtél el randevúzni, és máris úgy tűnik, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! A kapcsolat első lépései ugyanolyan fontosak, mint az egész első randevú. Erősíted az azonnali benyomást, és egyben befolyásolod, hogy kedvesed hogyan fog felfogni téged. Ha jól játszod, sokkal toleránsabb lesz a hibáiddal szemben. Tehát mik az alapvető szabályok a kapcsolat első hónapjában?

Légy időben, és tartsd be az ígéreteidet

Mindig legyél időben a randevúkra. Lehet, hogy egy akadémiai negyedóra senkit nem ingat meg, de azonnal elrontod a benyomást. Ha lekésni készül egy vonatot vagy elakad egy forgalmi dugóban, előre jelezze kedvencének, hogy el fog késni. Hasonlóképpen, ha megígéred, hogy hívsz, hívj! Ez az ígéret általában nem túl fontos, de egy kapcsolat elején ez az egyik első ígéret. Ugye nem szeretnéd, hogy partnered megbízhatatlan személynek minősítsen?

Viselkedj tisztességesen

Ez minden kapcsolatnál magától értetődő legyen, nem csak a párkapcsolatnál, hanem munkahelyiek, meg azok, amelyek során például eladókkal, éttermi személyzettel foglalkozol... Legalább a kapcsolat első hónapjában törekedj külön. Tedd le a mobilodat az értekezleten. Ne viseljen szakadt és piszkos ruhát. Tapintatosan hallgassa el a múltbeli kapcsolatokat, vagy azt, hogy partnere kövérnek tűnik leggingsben, vagy nevetségesen néz ki szakállal. Ne vitatkozz a személyzettel apróságokon stb. Ez még sokáig eltarthat. Röviden: viselkedjen civilizáltan, udvariasan és tapintatosan. Ezzel plusz pontokat kapsz.

Ne beszélj a családodról

Ezen pedig a kettőtök családját értjük. A jövő minden bizonnyal megrendült. Ha mást nem, akkor mindketten tudni akarjátok, hogy jó párkapcsolatban vagy-e egyáltalán. Kivéve egy kis említést, hogy egyszer szeretne gyerekeket (vagy fordítva), de ne foglalkozzon tovább ezzel a témával. Ha beszélsz arról, hogy imádod a gyerekeket, és szeretnél legalább ötöt, biztosan várhatsz egy ideig. Ti ketten még nem vagytok kompatibilisek, ezért még ne tervezzen közös gyerekvállalást.

Ne legyetek túlságosan "kint"

Egy kicsit kétélűek. Ha még csak most kezded, még ne hívd el egyetlen barátodat sem randevúzni. Ha teheti, hagyja ki a születésnapi bulikat és a külföldi esküvőket! A kapcsolatod csak fejlődik. Veszélyes ilyen hamar mást meghívni. Csak utána menj el a barátokkal borozni vagy sörözni. És ha már tervezik az ünneplést? Kérdezze meg kedvesét, hogy szeretne-e odamenni, és hagyja, hogy ő döntsön. Egy társaságkedvelő ember kedvében jársz egy ilyen ajánlattal, a visszafogottabbak inkább köszönettel visszautasítják. Soha ne rendelj senkitől semmit. Egyetértek!


Hasonló cikkek

Hogyan kezdjen beszélgetést valakivel, akit először lát

A társasági beszélgetés valószínűleg nem a kedvenc időtöltése. Ha azonban megtanulja, hol kezdje, akkor nem fog rettegni a társasági eseményektől, ahol nem ismer senkit. Olvass tovább, és légy mester beszélgetőpartner.

Mely csillagjegyek a legjobbak egy hosszú távú kapcsolathoz?

Megfelelő partnert keres? Akkor előbb tudd meg tőle, milyen jegyben született. Szerinte tudni fogod, hogy alkalmas-e egy kapcsolatra. Tanácsot adunk, mely csillagjegyek alkalmasak egy hosszú távú kapcsolatra.

Szemek a sírásért. Mit tegyünk, hogy ezúttal működjön a kapcsolat.

Ismét fájó szív és kétségbeesés érzése, hogy talán soha nem találkozom sorstársammal. Elveszíti a hitet, hogy mindenki egyforma, és jobb egyedül lenni. Újra és újra ugyanaz a dal, viták, félreértések, manipuláció, hűtlenség... mi lesz ezután?

Mester randevúz minden életkorban

Akár 15, akár 50 éves, az első randevú mindig ugyanazokat az érzéseket váltja ki. Szerencsére vannak univerzális igazságok, amelyeket minden életkorban követhetsz!

7 tipp, hogy boldogan élj akkor is, ha egyedülálló vagy

Egyedül vagy, és nem örülsz ennek? Kár. Az egyedülálló élet tele lehet szórakozással. Használd csak magadra az időt, és élvezd az életed. Hogyan kell csinálni?

Első randira mész? Mit viselni?

Mindenki jól akar kinézni az első randin. Mivel biztosan ideges leszel, hogy hogyan fog sikerülni az első közös randevúd, ne bonyolítsd a helyzetet azzal, hogy olyasmit viselsz, amiben nem vagy kényelmesen. Egyszerűen csak azt viselje, amiben jól érzi magát. Ne próbálj mássá tenni magad. Párod nem fogja értékelni, és még jobban stresszes leszel, teljesen feleslegesen.

Legújabb cikkek

Ma véget ér az ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK

Öszi ajánlatuk néhány óra múlva véget ér, azaz 2023. szeptember 26 -án éjfélkor.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.