Ne tedd ezt kapcsolatod első hónapjában!

Most kezdtél el randevúzni, és máris úgy tűnik, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! A kapcsolat első lépései ugyanolyan fontosak, mint az egész első randevú. Erősíted az azonnali benyomást, és egyben befolyásolod, hogy kedvesed hogyan fog felfogni téged. Ha jól játszod, sokkal toleránsabb lesz a hibáiddal szemben. Tehát mik az alapvető szabályok a kapcsolat első hónapjában?

Légy időben, és tartsd be az ígéreteidet

Mindig legyél időben a randevúkra. Lehet, hogy egy akadémiai negyedóra senkit nem ingat meg, de azonnal elrontod a benyomást. Ha lekésni készül egy vonatot vagy elakad egy forgalmi dugóban, előre jelezze kedvencének, hogy el fog késni. Hasonlóképpen, ha megígéred, hogy hívsz, hívj! Ez az ígéret általában nem túl fontos, de egy kapcsolat elején ez az egyik első ígéret. Ugye nem szeretnéd, hogy partnered megbízhatatlan személynek minősítsen?

Viselkedj tisztességesen

Ez minden kapcsolatnál magától értetődő legyen, nem csak a párkapcsolatnál, hanem munkahelyiek, meg azok, amelyek során például eladókkal, éttermi személyzettel foglalkozol... Legalább a kapcsolat első hónapjában törekedj külön. Tedd le a mobilodat az értekezleten. Ne viseljen szakadt és piszkos ruhát. Tapintatosan hallgassa el a múltbeli kapcsolatokat, vagy azt, hogy partnere kövérnek tűnik leggingsben, vagy nevetségesen néz ki szakállal. Ne vitatkozz a személyzettel apróságokon stb. Ez még sokáig eltarthat. Röviden: viselkedjen civilizáltan, udvariasan és tapintatosan. Ezzel plusz pontokat kapsz.

Ne beszélj a családodról

Ezen pedig a kettőtök családját értjük. A jövő minden bizonnyal megrendült. Ha mást nem, akkor mindketten tudni akarjátok, hogy jó párkapcsolatban vagy-e egyáltalán. Kivéve egy kis említést, hogy egyszer szeretne gyerekeket (vagy fordítva), de ne foglalkozzon tovább ezzel a témával. Ha beszélsz arról, hogy imádod a gyerekeket, és szeretnél legalább ötöt, biztosan várhatsz egy ideig. Ti ketten még nem vagytok kompatibilisek, ezért még ne tervezzen közös gyerekvállalást.

Ne legyetek túlságosan "kint"

Egy kicsit kétélűek. Ha még csak most kezded, még ne hívd el egyetlen barátodat sem randevúzni. Ha teheti, hagyja ki a születésnapi bulikat és a külföldi esküvőket! A kapcsolatod csak fejlődik. Veszélyes ilyen hamar mást meghívni. Csak utána menj el a barátokkal borozni vagy sörözni. És ha már tervezik az ünneplést? Kérdezze meg kedvesét, hogy szeretne-e odamenni, és hagyja, hogy ő döntsön. Egy társaságkedvelő ember kedvében jársz egy ilyen ajánlattal, a visszafogottabbak inkább köszönettel visszautasítják. Soha ne rendelj senkitől semmit. Egyetértek!


Hasonló cikkek

Hogyan lehet kezelni egy online és egy távkapcsolatot?

Nem látják egymást rendszeresen, és nem szeretné, hogy a kapcsolata fizessen érte? A távolsági kapcsolatokban és az online kapcsolatokban sok közös vonás van. Nincs bennük semmi nehéz. Ennek ellenére egy kicsit más megközelítést igényelnek.

Rendezett múltad van?

Bizonyára hallotta ezt a kifejezést legalább egyszer életében. Hiszen a társkereső oldalon is sok ember adatlapjára írják. „Szívesen elmennék veled randevúzni, de azzal a feltétellel, hogy a múltad megoldódik.” De mit is jelent pontosan ez a mondat? A cikkből megtudhatja.

4 ok, amiért még mindig egyedülálló vagy

Bármennyire is próbálkozol, a szerelem mindig elkerül. Vonzó, méltó és sikeres vagy mindenben, amit elhatározsz. Csak azokban a kapcsolatokban még nyikorog. Csak jegyesekkel, tehetetlenekkel találkozol, vagy egyáltalán nincs partnered. Érdekel, hogyan lehetne megjavítani? Mielőtt kimennél a világba és felégetnél magad mögött minden hidat, gondold át, hogy bojkottálod-e magad! A tudatalattinak ereje van, és jobban „védhet” minket, mint szeretnénk. Mi a 4 legfontosabb ok, amiért még mindig egyedülálló vagy?

Honnan tudhatod, ha valaki flörtöl veled?

Megnéz valaki, de nem biztos benne, hogy flörtölni akar-e veled, vagy csak téged néz? Néha nagyon nehéz lehet felismerni. Adunk azonban néhány tippet, amelyeknek köszönhetően könnyen felismerheted, hogy is van ez valójában.

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?

Nem lenne jó, ha minden lány fölött lebegne egy mutató, amely megmutatja, hogy milyen százalékos esélye van vele? Akkor nem kellene vacakolnod és elmenned egy el nem vett emberrel, vagy nem kellene elkerülned őt, mert félreértett. Vigyázzatok uraim! Ilyen detektor valóban létezik. Ez te vagy. Csak fogadjon el néhány megfigyelési szokást, és mindig tudni fogja, mire készül!

Hol ismerkedhetel meg másokkal?

Mások megismerésére számtatalan hely létezik. Az interentes tásrkeresés pedig mára az egyik legnépreszűbb formája az ismerkedésnek. Tudni szeretnéd, hogyan? Hogyan lehet megismerkedni, ha nincs otthon internet? Hol találkozhatSZ az új szerelmeddel? Olvasd tovább!