Ne tedd ezt kapcsolatod első hónapjában!

Most kezdtél el randevúzni, és máris úgy tűnik, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! A kapcsolat első lépései ugyanolyan fontosak, mint az egész első randevú. Erősíted az azonnali benyomást, és egyben befolyásolod, hogy kedvesed hogyan fog felfogni téged. Ha jól játszod, sokkal toleránsabb lesz a hibáiddal szemben. Tehát mik az alapvető szabályok a kapcsolat első hónapjában?

Légy időben, és tartsd be az ígéreteidet

Mindig legyél időben a randevúkra. Lehet, hogy egy akadémiai negyedóra senkit nem ingat meg, de azonnal elrontod a benyomást. Ha lekésni készül egy vonatot vagy elakad egy forgalmi dugóban, előre jelezze kedvencének, hogy el fog késni. Hasonlóképpen, ha megígéred, hogy hívsz, hívj! Ez az ígéret általában nem túl fontos, de egy kapcsolat elején ez az egyik első ígéret. Ugye nem szeretnéd, hogy partnered megbízhatatlan személynek minősítsen?

Viselkedj tisztességesen

Ez minden kapcsolatnál magától értetődő legyen, nem csak a párkapcsolatnál, hanem munkahelyiek, meg azok, amelyek során például eladókkal, éttermi személyzettel foglalkozol... Legalább a kapcsolat első hónapjában törekedj külön. Tedd le a mobilodat az értekezleten. Ne viseljen szakadt és piszkos ruhát. Tapintatosan hallgassa el a múltbeli kapcsolatokat, vagy azt, hogy partnere kövérnek tűnik leggingsben, vagy nevetségesen néz ki szakállal. Ne vitatkozz a személyzettel apróságokon stb. Ez még sokáig eltarthat. Röviden: viselkedjen civilizáltan, udvariasan és tapintatosan. Ezzel plusz pontokat kapsz.

Ne beszélj a családodról

Ezen pedig a kettőtök családját értjük. A jövő minden bizonnyal megrendült. Ha mást nem, akkor mindketten tudni akarjátok, hogy jó párkapcsolatban vagy-e egyáltalán. Kivéve egy kis említést, hogy egyszer szeretne gyerekeket (vagy fordítva), de ne foglalkozzon tovább ezzel a témával. Ha beszélsz arról, hogy imádod a gyerekeket, és szeretnél legalább ötöt, biztosan várhatsz egy ideig. Ti ketten még nem vagytok kompatibilisek, ezért még ne tervezzen közös gyerekvállalást.

Ne legyetek túlságosan "kint"

Egy kicsit kétélűek. Ha még csak most kezded, még ne hívd el egyetlen barátodat sem randevúzni. Ha teheti, hagyja ki a születésnapi bulikat és a külföldi esküvőket! A kapcsolatod csak fejlődik. Veszélyes ilyen hamar mást meghívni. Csak utána menj el a barátokkal borozni vagy sörözni. És ha már tervezik az ünneplést? Kérdezze meg kedvesét, hogy szeretne-e odamenni, és hagyja, hogy ő döntsön. Egy társaságkedvelő ember kedvében jársz egy ilyen ajánlattal, a visszafogottabbak inkább köszönettel visszautasítják. Soha ne rendelj senkitől semmit. Egyetértek!


Hasonló cikkek

Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

Az ismerkedés szabályai

A randevúzáshoz mindig is voltak bizonyos szabályok, amelyeket jó volt betartani. De ahogy az idők megváltoztak, úgy változott az emberek találkozási módja is. Először is a modern társkereső technológiákról van szó, amelyek egykor nem voltak elérhetőek, másodsorban pedig arról, hogyan zajlik maga a randevú. Hogy vagy? A klasszikus személyes találkozókat vagy az online randevúzásokat kedveled?

Tippek egy romantikus randevúhoz

Soha nincs elég ötlet érdekes randevúzáshoz. Éppen ezért adunk néhány tippet a romantikus és vicces randevúzáshoz, amelyek különlegessé teszik kapcsolatukat, és egy kicsit jobban megismerhetik egymást.

Mindössze három randevú után derítse ki, hogy ő-e életed szerelme

Manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni egy életre szóló szerelmet. Annyi lehetőség közül, hogy hol találkozzunk valakivel, talán még nehezebb lesz. Szerencsére nem kell több évig randevúznod a kedveseddel, hogy megtudd, valóban kompatibilisek-e. Csak legfeljebb három találkozóra van szükség! Megmondjuk, hogyan.

Hová vigyem az első randevúra?

Az a hely, ahová elviszed a párodat az első randevúra, sokkal fontosabb, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Ezért a legtöbb férfi sokszor már jóval előre eldönti, hova vigye randevúzni "párját". A válasz látszólag egyszerű. Kell egy hely, ahol nem lesz unalmas, és egyben egy hely, ahol lesz hely beszélgetni, ismerkedni. Van néhány speciális tippünk az Ön számára, ezért használja őket!

Néhány tipp hogyan ismerkedhetsz meg hölgyekkel

Tetszik neked egy hölgy, de nem tudod, hogyan ismerkedhetnél meg vele? Az ismerkedés nem a legerősebb oldalad? Gyakran előfordul, hogy mielőtt észbe kapnál a választott lány már valaki más karjaiban van? Akkor a megfelelő helyen vagy. Vess egy pillantást tippjeinkre, amelyek megmutatják Neked, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan ismerkedni.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.