Ne tedd ezt kapcsolatod első hónapjában!

Most kezdtél el randevúzni, és máris úgy tűnik, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! A kapcsolat első lépései ugyanolyan fontosak, mint az egész első randevú. Erősíted az azonnali benyomást, és egyben befolyásolod, hogy kedvesed hogyan fog felfogni téged. Ha jól játszod, sokkal toleránsabb lesz a hibáiddal szemben. Tehát mik az alapvető szabályok a kapcsolat első hónapjában?

Légy időben, és tartsd be az ígéreteidet

Mindig legyél időben a randevúkra. Lehet, hogy egy akadémiai negyedóra senkit nem ingat meg, de azonnal elrontod a benyomást. Ha lekésni készül egy vonatot vagy elakad egy forgalmi dugóban, előre jelezze kedvencének, hogy el fog késni. Hasonlóképpen, ha megígéred, hogy hívsz, hívj! Ez az ígéret általában nem túl fontos, de egy kapcsolat elején ez az egyik első ígéret. Ugye nem szeretnéd, hogy partnered megbízhatatlan személynek minősítsen?

Viselkedj tisztességesen

Ez minden kapcsolatnál magától értetődő legyen, nem csak a párkapcsolatnál, hanem munkahelyiek, meg azok, amelyek során például eladókkal, éttermi személyzettel foglalkozol... Legalább a kapcsolat első hónapjában törekedj külön. Tedd le a mobilodat az értekezleten. Ne viseljen szakadt és piszkos ruhát. Tapintatosan hallgassa el a múltbeli kapcsolatokat, vagy azt, hogy partnere kövérnek tűnik leggingsben, vagy nevetségesen néz ki szakállal. Ne vitatkozz a személyzettel apróságokon stb. Ez még sokáig eltarthat. Röviden: viselkedjen civilizáltan, udvariasan és tapintatosan. Ezzel plusz pontokat kapsz.

Ne beszélj a családodról

Ezen pedig a kettőtök családját értjük. A jövő minden bizonnyal megrendült. Ha mást nem, akkor mindketten tudni akarjátok, hogy jó párkapcsolatban vagy-e egyáltalán. Kivéve egy kis említést, hogy egyszer szeretne gyerekeket (vagy fordítva), de ne foglalkozzon tovább ezzel a témával. Ha beszélsz arról, hogy imádod a gyerekeket, és szeretnél legalább ötöt, biztosan várhatsz egy ideig. Ti ketten még nem vagytok kompatibilisek, ezért még ne tervezzen közös gyerekvállalást.

Ne legyetek túlságosan "kint"

Egy kicsit kétélűek. Ha még csak most kezded, még ne hívd el egyetlen barátodat sem randevúzni. Ha teheti, hagyja ki a születésnapi bulikat és a külföldi esküvőket! A kapcsolatod csak fejlődik. Veszélyes ilyen hamar mást meghívni. Csak utána menj el a barátokkal borozni vagy sörözni. És ha már tervezik az ünneplést? Kérdezze meg kedvesét, hogy szeretne-e odamenni, és hagyja, hogy ő döntsön. Egy társaságkedvelő ember kedvében jársz egy ilyen ajánlattal, a visszafogottabbak inkább köszönettel visszautasítják. Soha ne rendelj senkitől semmit. Egyetértek!


Hasonló cikkek

5 dolog, amit kerülni kell az első randevún

Mész az első randira? Ez stresszel téged? Szeretnéd, ha az első randevúd tökéletes lenne? Igyekszel mindent megtenni? De az első közös találkozás előkészületei közepette elfelejtheti az egyszerű szabályokat. Milyen? Szabályok, amelyek nagy valószínűséggel a pert követő második randevúzást eredményezik. Tökéletes haj és tökéletesen vasalt ing nélkül is meg tudod csinálni! Szóval mit ne tegyünk?

Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk, vagy mit ne tegyünk az első találkozáskor?

Ismerkedni szeretnék! Mit tegyek?

Lényegében azt mondod, hogy elégedett ember. Olyan munkád van, amelyet szeretsz, elég jóképű vagy, szép vagy, szép otthonod van, és anyagilag bevagy biztosítva? De mégis a boldogságodhoz és a teljes megelégedésed érdekében valami vagy valaki hiányzik. Ez a valaki egy élettárs, akit nem tudsz megtalálni? Meg akarod változtatni az szingli státuszodat a foglalt vagy szerelmes állapotra? Akkor ne félj neki indulni az ismerkedésnek! A többiek neki indultak, indulj neki te is!

9 tipp a jó első benyomás megteremtéséhez

Az első randevúdon van valakivel, akit egy online társkereső oldalon ismertél meg? Másodszor nem keltheti az első benyomást, ezért jól készüljön fel az első találkozásra. Íme néhány tipp, amelyek segítenek ebben.

Hogyan lehet felismerni egy szerelmes férfit?

Ha Ön azon nők közé tartozik, akik nem ismerik a férfi jelzéseket, ez a lista csak Önnek szól. Igen, még a férfiak is céloznak. Bár főleg öntudatlanul. Szóval honnan tudhatod, hogy a legújabb felfedezésed szerelmes-e beléd? Egyszerűen!

Hogyan lehet visszautasítani egy randevúzást?

Mi van, ha valaki, akit nem szeret, elhív randevúzni? Hogyan utasíthatod el egyértelműen, miközben nem úgy viselkedsz, mint a legrosszabb ember a nap alatt? Akár zaklatja Önt egy kolléga a munkahelyén, akár valaki csak az utcán szólít meg, jó, ha kéznél van valami ékesszóló válasz.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.