"Rendeljen" partnert az Ön elvárásaira szabva!

A mai világban meglehetősen gyakori, hogy állandóan rendelnek valamit. Legyen szó új autóról, ruhákról, könyvekről, elektronikai cikkekről, élelmiszerekről. Mindannyian jók vagyunk ebben. De mi a helyzet a szeretet elrendelésével? Van ilyen? Megrendelheti álmai partnerét is? Meglepődnél, de lehetséges.

Hogyan tudod tehát megrendelni álmaid partnerét?

Lehet, hogy kicsit furcsán hangzik, de működik. Először is pontosan tudnod kell, hogy milyen partnerre vágysz. És nem lehet csak azt mondani, hogy szép és anyagilag biztos. Részletesebben kívánja lebontani az egyes területeket.

Az életed szerelmének pontos meghatározása nagyon fontos. Ez arra fog szolgálni, hogy elvezetjen álmai partneréhez. Ha gondolatban tisztázza, hogy valójában kit keres, és kit nem, a keresés sokkal könnyebb lesz az Ön számára.

Először is alaposan át kell gondolnia, hogy az élet mely területei a leginkább érintettek. fontos számodra.

Ha most a látszattól eltekintünk, akkor általában ezek a területek – munkavállalás, partner anyagi biztonsága, érdeklődési körök és hobbik, kapcsolat a szexszel. Ennek a négy területnek elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy hozzávetőlegesen felvázoljuk, hogyan képzeli el partnerét.

Így próbálja meg tisztázni ezeket a kérdéseket:

  • Szeretne olyan személyt, aki jobban koncentrál a karrierjére vagy Önre és a családjára?
  • Olyan partnert keres, aki anyagilag ellátja Önt, vagy önellátó egyén?
  • Milyen érdeklődési körökkel jár? a partnerednek, hogy egyesíthesd a sajátoddal?
  • Mennyire fontos számodra a szex egy kapcsolatban? Mit vár el a partnerétől ezen a területen?


Most már nagyjából sejtenie kell, hogy milyen partnert keres. Próbáld meg még konkrétabbá tenni a partnerrel szemben támasztott követelményeidet, és fogalmazd meg néhány mondatban.

Például:

Olyan partnert rendelek, akinek a család több lesz, mint az övé személyes karrier. Olyan partner, aki pozitívan viszonyul majd a sporthoz, akárcsak én. Egy szimpatikus partner, aki minden helyzetben mosolyog.

vagy

Vonzó, intelligens és anyagilag biztos partnert rendelek. Sikeres partner nem csak a magánéletében, hanem a munkahelyi életében is.

Néhány napig hagyja a rendelést a hordóban.

Ha még mindig nem tetszik valamit, finomhangolja a tökéletesre. Olvasd el minden nap lefekvés előtt, vagy mondd el magadban reggel ébredés után. Álmai párod nem fog leesni az égből, ne várj rá.

Az álmok partnerének megrendelésének titka abban rejlik, hogy naponta min. havonta egyszer megismételed, hogy valójában kit keresel és kit nem, végre tisztában leszel az igényeiddel. Ily módon csak azokat fogod észrevenni a cégben, akik megfelelnek a követelményeknek. Ezzel egyidejűleg kiiktatja azokat a partnereket, akik nem felelnek meg az Ön követelményeinek. Ez az út elvezeti álmai szerelméhez. Kérdés, hogy a közmondásos szikra felpattan-e köztetek vagy sem.


Hasonló cikkek

Elutasítás – a világ vége vagy nagy lehetőség?

Remélte, hogy megnyeri új felfedezésének szívét, de ő elutasított? Elégedetlen vagy vele, vagy nem érdekel? Mit jelent számodra az elutasítás? Életed értelmének vége vagy egy lehetőség, hogy találkozz valakivel, aki jobb?

5 tipp, hogyan zsákolj be egy pasit

Hosszú ideje nem tud valakit becsomagolni? Érzed, hogy sikeres vagy, de legfeljebb a harmadik randevú után újra összeomlik minden, mint egy kártyavár, és elölről kell kezdeni? Ne ess kétségbe, minden megoldható. Tekintse meg 5 tippünket, hogyan szerezzen férfit, és hogyan tartsa meg utána.

Mit kell kerülni egy kapcsolat elején?

Egy új kapcsolat első napjaiban vagy heteiben gyakorlatilag nem tudsz aludni. Mert folyton egymásra gondoltok. Minden szabad percét együtt töltitek. És ha nem, akkor legalább írj vagy hívj. Ennek ellenére gyakran megesik veled, hogy az új felfedezésed hirtelen leáll, és semmi sem lesz a születőben lévő kapcsolatból? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! Tekintse meg velünk az 5 leggyakoribb hibát egy új kapcsolat kialakításában.

A profilok leggyakoribb hibái

Amikor először regisztrál egy társkereső oldalra, valószínűleg nem tudja, mit írjon a profiljába, és mit hagyjon ki. És mi a helyzet a fotókkal? Személyes kérdésekre kell válaszolnia vagy sem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív? Elmondjuk a társkereső oldal felhasználóinak leggyakoribb hibákat. Kerülje el őket, és azonnal látja az eredményt!

Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amikor nem tudsz dönteni két (vagy több) partner között

Az internetes randevúzások korában gyakori, hogy több férfival vagy nővel találkozunk egyszerre. De mit tegyél, ha döntened kell, de nem tudod, hogyan? Mi van, ha két vagy több partnert szeretsz? Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amelyek segítenek a döntésben.

Ne kezdj új kapcsolatot, ha...

Első randira mész, és abban reménykedsz, hogy ezúttal megtalálod a megfelelőt? Ezután nagyon figyeljen arra, hogy a partner hogyan viselkedik és hogyan fejezi ki magát a találkozás során. Ha már az első randin zavar valami, akkor jobb, ha a válladra veszi a lábát, és nem is kezd új kapcsolatba. Nézzük meg együtt, mely partnereket érdemes kerülni!

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.