"Rendeljen" partnert az Ön elvárásaira szabva!

A mai világban meglehetősen gyakori, hogy állandóan rendelnek valamit. Legyen szó új autóról, ruhákról, könyvekről, elektronikai cikkekről, élelmiszerekről. Mindannyian jók vagyunk ebben. De mi a helyzet a szeretet elrendelésével? Van ilyen? Megrendelheti álmai partnerét is? Meglepődnél, de lehetséges.

Hogyan tudod tehát megrendelni álmaid partnerét?

Lehet, hogy kicsit furcsán hangzik, de működik. Először is pontosan tudnod kell, hogy milyen partnerre vágysz. És nem lehet csak azt mondani, hogy szép és anyagilag biztos. Részletesebben kívánja lebontani az egyes területeket.

Az életed szerelmének pontos meghatározása nagyon fontos. Ez arra fog szolgálni, hogy elvezetjen álmai partneréhez. Ha gondolatban tisztázza, hogy valójában kit keres, és kit nem, a keresés sokkal könnyebb lesz az Ön számára.

Először is alaposan át kell gondolnia, hogy az élet mely területei a leginkább érintettek. fontos számodra.

Ha most a látszattól eltekintünk, akkor általában ezek a területek – munkavállalás, partner anyagi biztonsága, érdeklődési körök és hobbik, kapcsolat a szexszel. Ennek a négy területnek elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy hozzávetőlegesen felvázoljuk, hogyan képzeli el partnerét.

Így próbálja meg tisztázni ezeket a kérdéseket:

  • Szeretne olyan személyt, aki jobban koncentrál a karrierjére vagy Önre és a családjára?
  • Olyan partnert keres, aki anyagilag ellátja Önt, vagy önellátó egyén?
  • Milyen érdeklődési körökkel jár? a partnerednek, hogy egyesíthesd a sajátoddal?
  • Mennyire fontos számodra a szex egy kapcsolatban? Mit vár el a partnerétől ezen a területen?


Most már nagyjából sejtenie kell, hogy milyen partnert keres. Próbáld meg még konkrétabbá tenni a partnerrel szemben támasztott követelményeidet, és fogalmazd meg néhány mondatban.

Például:

Olyan partnert rendelek, akinek a család több lesz, mint az övé személyes karrier. Olyan partner, aki pozitívan viszonyul majd a sporthoz, akárcsak én. Egy szimpatikus partner, aki minden helyzetben mosolyog.

vagy

Vonzó, intelligens és anyagilag biztos partnert rendelek. Sikeres partner nem csak a magánéletében, hanem a munkahelyi életében is.

Néhány napig hagyja a rendelést a hordóban.

Ha még mindig nem tetszik valamit, finomhangolja a tökéletesre. Olvasd el minden nap lefekvés előtt, vagy mondd el magadban reggel ébredés után. Álmai párod nem fog leesni az égből, ne várj rá.

Az álmok partnerének megrendelésének titka abban rejlik, hogy naponta min. havonta egyszer megismételed, hogy valójában kit keresel és kit nem, végre tisztában leszel az igényeiddel. Ily módon csak azokat fogod észrevenni a cégben, akik megfelelnek a követelményeknek. Ezzel egyidejűleg kiiktatja azokat a partnereket, akik nem felelnek meg az Ön követelményeinek. Ez az út elvezeti álmai szerelméhez. Kérdés, hogy a közmondásos szikra felpattan-e köztetek vagy sem.


Hasonló cikkek

Hogyan kezdjünk el kommunikálni egy társkereső oldalon?

Regisztráltál egy társkereső oldalra, és hirtelen nem tudod, hogyan kezdj el kommunikációt? Milyen üzenetet küldesz egy olyan személynek, akit még nem igazán ismersz? Tekintse meg tippjeinket, amelyek megkönnyítik az online társkeresést. Az első írásbeli beszéd nagyon fontos.

Az új partner megfelelő az Ön számára?

Mész randevúzni egy új barátoddal, és szeretnéd őt a lehető legjobban megismerni? Habozik, hogy Ön a megfelelő-e az Ön számára? Tedd fel neki a következő kérdéseket, és a válasz alapján értékelheted, hogy jó párkapcsolatban vagy-e egymásnak.

Hogyan lehet helyesen profilt létrehozni?

Egy igazán érdekes profil létrehozása nem egyszerű. Az ideális profil első pillantásra megragadja a tekintetet, és másokat is szeretne találkozni veled. Vagy legalább olvassa el a részleteket rólad. Végezzen el néhány ötletet velünk, hogy emlékezetessé tegye profilját.

Mi akadályoz meg abban, hogy randevúzzon?

Vágyik egy állandó párkapcsolatra, de nem tud egyet létrehozni? Úgy érzed, senki nem törődik veled? Hogy körülötted már mindenkinek van valakije, és még mindig egyedül vagy? Szomorú az életed miatt? Akkor lehet, hogy valamilyen problémát hordoztok magatokban, ami megakadályozza, hogy sikeresen megismerjétek egymást. Ebben az esetben önmagában el kell távolítani ezt a blokkot. Azt kérdezed, hogyan?

Hova menjünk randevúzni élményekért?

Ha Ön az a típus, aki általában kitalálja a dátumtervet, előbb-utóbb biztosan kifogy az ötletekből. Úgy érzed, már mindenhol együtt voltatok, és egyszerűen nem tudsz másra gondolni? Még egy régi ötlet leporolása is kifizetődő lehet. Csak módosítsd egy kicsit a dátumot. Ha kifogytál az ötletekből, olvass tovább. Olyan élményekkel teli randevúzáshoz hozunk tippeket, amelyekre sokáig emlékezni fogsz!

Hogyan lehet gyorsan véget vetni egy sikertelen első randevúnak?

Bizonyára mindenkivel megtörtént legalább egyszer. Elmentél az első randevúdra, és úgy érezted, hogy ezúttal sikerülni fog, mert remekül kijöttél a társkereső oldalon, de a személyes találkozás fájdalmat okoz számodra. A megfelelője teljesen más, mint ahogyan az interneten bemutatta magát, vagy egyszerűen nem szimpatikus neked. Tekintse meg, hogyan lehet gyorsan befejezni az első közös randevút.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.