"Rendeljen" partnert az Ön elvárásaira szabva!

A mai világban meglehetősen gyakori, hogy állandóan rendelnek valamit. Legyen szó új autóról, ruhákról, könyvekről, elektronikai cikkekről, élelmiszerekről. Mindannyian jók vagyunk ebben. De mi a helyzet a szeretet elrendelésével? Van ilyen? Megrendelheti álmai partnerét is? Meglepődnél, de lehetséges.

Hogyan tudod tehát megrendelni álmaid partnerét?

Lehet, hogy kicsit furcsán hangzik, de működik. Először is pontosan tudnod kell, hogy milyen partnerre vágysz. És nem lehet csak azt mondani, hogy szép és anyagilag biztos. Részletesebben kívánja lebontani az egyes területeket.

Az életed szerelmének pontos meghatározása nagyon fontos. Ez arra fog szolgálni, hogy elvezetjen álmai partneréhez. Ha gondolatban tisztázza, hogy valójában kit keres, és kit nem, a keresés sokkal könnyebb lesz az Ön számára.

Először is alaposan át kell gondolnia, hogy az élet mely területei a leginkább érintettek. fontos számodra.

Ha most a látszattól eltekintünk, akkor általában ezek a területek – munkavállalás, partner anyagi biztonsága, érdeklődési körök és hobbik, kapcsolat a szexszel. Ennek a négy területnek elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy hozzávetőlegesen felvázoljuk, hogyan képzeli el partnerét.

Így próbálja meg tisztázni ezeket a kérdéseket:

  • Szeretne olyan személyt, aki jobban koncentrál a karrierjére vagy Önre és a családjára?
  • Olyan partnert keres, aki anyagilag ellátja Önt, vagy önellátó egyén?
  • Milyen érdeklődési körökkel jár? a partnerednek, hogy egyesíthesd a sajátoddal?
  • Mennyire fontos számodra a szex egy kapcsolatban? Mit vár el a partnerétől ezen a területen?


Most már nagyjából sejtenie kell, hogy milyen partnert keres. Próbáld meg még konkrétabbá tenni a partnerrel szemben támasztott követelményeidet, és fogalmazd meg néhány mondatban.

Például:

Olyan partnert rendelek, akinek a család több lesz, mint az övé személyes karrier. Olyan partner, aki pozitívan viszonyul majd a sporthoz, akárcsak én. Egy szimpatikus partner, aki minden helyzetben mosolyog.

vagy

Vonzó, intelligens és anyagilag biztos partnert rendelek. Sikeres partner nem csak a magánéletében, hanem a munkahelyi életében is.

Néhány napig hagyja a rendelést a hordóban.

Ha még mindig nem tetszik valamit, finomhangolja a tökéletesre. Olvasd el minden nap lefekvés előtt, vagy mondd el magadban reggel ébredés után. Álmai párod nem fog leesni az égből, ne várj rá.

Az álmok partnerének megrendelésének titka abban rejlik, hogy naponta min. havonta egyszer megismételed, hogy valójában kit keresel és kit nem, végre tisztában leszel az igényeiddel. Ily módon csak azokat fogod észrevenni a cégben, akik megfelelnek a követelményeknek. Ezzel egyidejűleg kiiktatja azokat a partnereket, akik nem felelnek meg az Ön követelményeinek. Ez az út elvezeti álmai szerelméhez. Kérdés, hogy a közmondásos szikra felpattan-e köztetek vagy sem.


Hasonló cikkek

Társkereső oldal telt embereknek

Van néhány plusz kilód, és szeretnéd megismerni egymást? Gondolja, hogy a súlya megakadályozza, hogy sikeres legyen a randevúzások során? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy találkozz a pároddal csak azért, mert nem úgy nézel ki, mint a magazinok modelljei. Tanácsot adunk, hol és hogyan szerezhetsz néhány plusz kilót.

Kezdj új kapcsolatot tökéletesen és hibák nélkül

Találkozott végre valakivel, akivel jól érzi magát? Ez kölcsönös? Ezután olvass el néhány tanácsot, és add a legjobb kezdetet a kapcsolatodnak.

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböld a zavarba ejtés kockázatát.

Szelídítse meg a randevúzási izgalmait

A randevúzási szorongás az egyik leggyakoribb oka annak, hogy nem tud kapcsolatba lépni? Minél jobban szeretsz valakit, annál idegesebb vagy. És még inkább meg sem mered közelíteni az illetőt. Négy technikát mutatunk be az idegesség gyors és hatékony megszelídítésére.

Mit szólnál a lányokhoz

A lányok nem egy másik bolygó lényei, bár időnként annak tűnhetnek. Hozzád hasonlóan ők is gyakran keresik a módját, hogy lenyűgözzék a srácokat, vagy hogyan kezdjenek el velük randevúzni. Lehet, hogy furcsán hangzik, de a lányok megszerzésének módja meglehetősen egyszerű. Légy önmagad!

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.