"Rendeljen" partnert az Ön elvárásaira szabva!

A mai világban meglehetősen gyakori, hogy állandóan rendelnek valamit. Legyen szó új autóról, ruhákról, könyvekről, elektronikai cikkekről, élelmiszerekről. Mindannyian jók vagyunk ebben. De mi a helyzet a szeretet elrendelésével? Van ilyen? Megrendelheti álmai partnerét is? Meglepődnél, de lehetséges.

Hogyan tudod tehát megrendelni álmaid partnerét?

Lehet, hogy kicsit furcsán hangzik, de működik. Először is pontosan tudnod kell, hogy milyen partnerre vágysz. És nem lehet csak azt mondani, hogy szép és anyagilag biztos. Részletesebben kívánja lebontani az egyes területeket.

Az életed szerelmének pontos meghatározása nagyon fontos. Ez arra fog szolgálni, hogy elvezetjen álmai partneréhez. Ha gondolatban tisztázza, hogy valójában kit keres, és kit nem, a keresés sokkal könnyebb lesz az Ön számára.

Először is alaposan át kell gondolnia, hogy az élet mely területei a leginkább érintettek. fontos számodra.

Ha most a látszattól eltekintünk, akkor általában ezek a területek – munkavállalás, partner anyagi biztonsága, érdeklődési körök és hobbik, kapcsolat a szexszel. Ennek a négy területnek elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy hozzávetőlegesen felvázoljuk, hogyan képzeli el partnerét.

Így próbálja meg tisztázni ezeket a kérdéseket:

  • Szeretne olyan személyt, aki jobban koncentrál a karrierjére vagy Önre és a családjára?
  • Olyan partnert keres, aki anyagilag ellátja Önt, vagy önellátó egyén?
  • Milyen érdeklődési körökkel jár? a partnerednek, hogy egyesíthesd a sajátoddal?
  • Mennyire fontos számodra a szex egy kapcsolatban? Mit vár el a partnerétől ezen a területen?


Most már nagyjából sejtenie kell, hogy milyen partnert keres. Próbáld meg még konkrétabbá tenni a partnerrel szemben támasztott követelményeidet, és fogalmazd meg néhány mondatban.

Például:

Olyan partnert rendelek, akinek a család több lesz, mint az övé személyes karrier. Olyan partner, aki pozitívan viszonyul majd a sporthoz, akárcsak én. Egy szimpatikus partner, aki minden helyzetben mosolyog.

vagy

Vonzó, intelligens és anyagilag biztos partnert rendelek. Sikeres partner nem csak a magánéletében, hanem a munkahelyi életében is.

Néhány napig hagyja a rendelést a hordóban.

Ha még mindig nem tetszik valamit, finomhangolja a tökéletesre. Olvasd el minden nap lefekvés előtt, vagy mondd el magadban reggel ébredés után. Álmai párod nem fog leesni az égből, ne várj rá.

Az álmok partnerének megrendelésének titka abban rejlik, hogy naponta min. havonta egyszer megismételed, hogy valójában kit keresel és kit nem, végre tisztában leszel az igényeiddel. Ily módon csak azokat fogod észrevenni a cégben, akik megfelelnek a követelményeknek. Ezzel egyidejűleg kiiktatja azokat a partnereket, akik nem felelnek meg az Ön követelményeinek. Ez az út elvezeti álmai szerelméhez. Kérdés, hogy a közmondásos szikra felpattan-e köztetek vagy sem.


Hasonló cikkek

Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

5 tipp, hogyan legyünk könnyen szerelembe az interneten

Az online randevúzásnak megvannak a maga sajátosságai. Ez azonban nem különbözik annyira a klasszikus társkeresőtől. Nézze meg, hogyan ismerheti meg egymást könnyen és gyorsan, és hogyan kerülheti el azokat a hibákat, amelyek elvezetnek az igaz szerelemtől.

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

Hogyan kezdjen beszélgetést valakivel, akit először lát

A társasági beszélgetés valószínűleg nem a kedvenc időtöltése. Ha azonban megtanulja, hol kezdje, akkor nem fog rettegni a társasági eseményektől, ahol nem ismer senkit. Olvass tovább, és légy mester beszélgetőpartner.

Tervezz meg egy hibátlan első randevút

Hosszú keresés után sikerült megtalálnia a megfelelőt? Több hete-hónapok óta csak levélből és telefonálásból ismeritek egymást? Szeretnétek élőben látni egymást? Félsz az első közös randitól, mert nem tudod hova és hogyan hívj meg egy nőt? Tekintse meg tippjeinket, amelyek segítenek megtervezni első randevúját.

Hogyan szerezzünk férfit

Úgy döntött, hogy eljött az ideje, hogy férfit találjon? Ez emberfeletti feladatnak tűnik? Valójában ez nem is olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik. A legtöbb egyedülálló férfi is szeretne találkozni valakivel. Adunk néhány tippet, amelyek bátorságot adnak a randevúzáshoz.