Szerezd meg az anyját

Azt mondják, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. De pontosabb lenne azt mondani, hogy az anyján keresztül vezet. Nem csak az anyukáknál, az anya nagy szerepet játszik a férfi életében. Akár tetszik, akár nem, hozzá fog hasonlítani. Miért ne biztosíthatna jó pozíciót már a kapcsolat elejétől? Ráadásul nyugodt leszel arra az esetre, ha édesanyád az anyósod lesz!

Ne harcolj ellene

Lehet, hogy bizonyos dolgok nem tetszenek neked. Az utolsó pillanatig próbálj meg jól kijönni vele, és ne harcolj ellene. Biztosan vannak saját szokásai. Tiszteld őket. Hallgass rá, gondolkozz. Röviden, ismerkedj meg vele. Az, hogy azonnal kötélre kerülsz, egyikőtöknek sem segít, nem is beszélve a férfi partneréről és fiáról. Nem léphet ki az anyjával való kapcsolatából. Így könnyebb lesz, ha legalább fegyverszünetben éltek együtt.

Határozottan álljanak ki

Ha nem veszekedni az anyósával, az nem egyenlő mindenre rábólintással . Hallgassa meg a véleményét, de ugyanakkor ne hallgasson vakon. Van egy módszere, és miután kipróbáltad, csak maradj a sajátod mellett. De ugyanakkor légy "átlátszó". Nem mintha az egyik nap össze akarná hasonlítani az ételeket színek szerint, másnap pedig méret szerint. Minél világosabb szabályokat állít fel, annál könnyebb lesz a tárgyalási pozíciója. Így mondtad az elején, szóval így lesz. Ne haragudj, anya.

Beszélj a pároddal

Az „anyja” téma nem éppen a legnépszerűbb téma a kapcsolatokban. De ha remek kapcsolatot szeretnél kialakítani a férjeddel és az anyjával is, nem kerülheted el a beszélgetést. Ismerje meg véleményét, és higgadtan, röviden mondja el neki a magáét. Harmadik felek hajlamosak kivonulni a „harcból”, mondván, hogy ez nem az ő dolguk. De ebben az esetben az. Azonban ne próbálja meggyőzni partnerét semmiről. Mondja el neki álláspontját, és kérje meg, hogy legalább ne szabotáljon, ha nem akar egyenesen kiállni melletted.

Benj barátként az anyósodra

Az anyós nem mesesárkány. Bánj úgy vele, mint bármely más nővel. Érdeklődjön iránta, beszélje meg vele a legújabb trendeket, vagy azt, hogy a szomszéd ismét lefogyott. A barátság nem kerül semmibe, és sokat nyerhetsz. Ha úgy gondolsz rá, mint egy nőre, akivel barátkozni szeretnél, akkor könnyebben tudsz majd pihenni mellette. Csak kerüld a politikát, más témákban teljes szabadságod van! Mindketten nyugodtak lesznek a családlátogatások során, és egy másik barátra is szert teszel.


Hasonló cikkek

Ismerjék meg egymást gond nélkül

Volt már első osztályú zavarban randevúzása közben? A lehetséges fogása egész idő alatt kissé furcsán nézett ki, és csak hazaérve vette észre, hogy a pólója kifordítva van? Már a randevúzás is stresszes. Legfeljebb néhány percünk van arra, hogy lenyűgözzük kollégánkat. Természetesen el akarjuk kerülni a szégyenkezést vagy a társadalmi hamisítást. Mielőtt randevúzni indulna, tartsa szem előtt a következő pontokat.

Mikor ne hozzunk létre új partnerséget?

Még mindig nincs partnered? Szeretnél végre találni valakit, akivel együtt töltöd az egyedül töltött szomorú napokat? Ha igen, akkor szorosan tartunk, hogy az új kapcsolatod sikerüljön. Óvakodj azonban azoktól a helyzetektől, amelyekben nem jó új partnerkapcsolatot kialakítani. Vagyis egy olyan helyzet, amikor jobb várni egy kicsit, hogy ne kapkodj a párválasztásnál.

Hogyan lehet vonzani egy nőt?

A lányok és nők pakolása nem az erősséged? Nem tudja, hogyan vonzzon magához egy nőt? Adunk néhány bevált tanácsot, ami után minden hölgy a karjaiba borul.

Még mindig gondolkodik egy volt partneren?

Találtál egy nagyszerű férfit? Találkoztál már egy igazán csodálatos nővel? Sok a közös bennetek és megértitek egymást? De van néha olyan érzésed, hogy még nem engedték el teljesen a volt párjukat? Honnan tudod, hogy az új szerelmed megoldotta a múltat, és elkezdhetsz kapcsolatot építeni?

Óvakodj a csalóktól!

Manapság mindenhol találkozhat csalókkal. Nemcsak a párkapcsolati és házassági csalások száma nő, hanem a randevúzási területen kívül elkövetett csalások is. Ezért kell nagyon óvatosnak lenni az életben. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót? Melyek a csalók által leggyakrabban alkalmazott taktikák? Olvassa el cikkünket, hogy tudja, mire kell figyelnie, hogy ne "fusson bele" a csalókba!

Ti hogyan randiztok, ha kicsit józanok vagytok?

A randevúzás ma szinte kizárólag online. Hogyan működik az ilyen randevúzás? Először az első lépések az interneten, csak azután az első randevú. Még az interneten is nehezebb, ha nem felel meg a szépségideálnak, vagy van pár plusz kiló. Hogyan ne veszítse el az önbizalmát és találja meg élete szerelmét?

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.