Szerezd meg az anyját

Azt mondják, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. De pontosabb lenne azt mondani, hogy az anyján keresztül vezet. Nem csak az anyukáknál, az anya nagy szerepet játszik a férfi életében. Akár tetszik, akár nem, hozzá fog hasonlítani. Miért ne biztosíthatna jó pozíciót már a kapcsolat elejétől? Ráadásul nyugodt leszel arra az esetre, ha édesanyád az anyósod lesz!

Ne harcolj ellene

Lehet, hogy bizonyos dolgok nem tetszenek neked. Az utolsó pillanatig próbálj meg jól kijönni vele, és ne harcolj ellene. Biztosan vannak saját szokásai. Tiszteld őket. Hallgass rá, gondolkozz. Röviden, ismerkedj meg vele. Az, hogy azonnal kötélre kerülsz, egyikőtöknek sem segít, nem is beszélve a férfi partneréről és fiáról. Nem léphet ki az anyjával való kapcsolatából. Így könnyebb lesz, ha legalább fegyverszünetben éltek együtt.

Határozottan álljanak ki

Ha nem veszekedni az anyósával, az nem egyenlő mindenre rábólintással . Hallgassa meg a véleményét, de ugyanakkor ne hallgasson vakon. Van egy módszere, és miután kipróbáltad, csak maradj a sajátod mellett. De ugyanakkor légy "átlátszó". Nem mintha az egyik nap össze akarná hasonlítani az ételeket színek szerint, másnap pedig méret szerint. Minél világosabb szabályokat állít fel, annál könnyebb lesz a tárgyalási pozíciója. Így mondtad az elején, szóval így lesz. Ne haragudj, anya.

Beszélj a pároddal

Az „anyja” téma nem éppen a legnépszerűbb téma a kapcsolatokban. De ha remek kapcsolatot szeretnél kialakítani a férjeddel és az anyjával is, nem kerülheted el a beszélgetést. Ismerje meg véleményét, és higgadtan, röviden mondja el neki a magáét. Harmadik felek hajlamosak kivonulni a „harcból”, mondván, hogy ez nem az ő dolguk. De ebben az esetben az. Azonban ne próbálja meggyőzni partnerét semmiről. Mondja el neki álláspontját, és kérje meg, hogy legalább ne szabotáljon, ha nem akar egyenesen kiállni melletted.

Benj barátként az anyósodra

Az anyós nem mesesárkány. Bánj úgy vele, mint bármely más nővel. Érdeklődjön iránta, beszélje meg vele a legújabb trendeket, vagy azt, hogy a szomszéd ismét lefogyott. A barátság nem kerül semmibe, és sokat nyerhetsz. Ha úgy gondolsz rá, mint egy nőre, akivel barátkozni szeretnél, akkor könnyebben tudsz majd pihenni mellette. Csak kerüld a politikát, más témákban teljes szabadságod van! Mindketten nyugodtak lesznek a családlátogatások során, és egy másik barátra is szert teszel.


Hasonló cikkek

Mielőtt belevágna egy kapcsolatba

A legtöbb ember teljesen és a legcsekélyebb kétség nélkül elkötelezi magát egy új partner mellett. Hiszen szerelmesnek lenni ilyen. Ez az élet egyik legszebb időszaka. Sajnos a rózsaszín szemüveg néha eltakarja a figyelmeztető jelzéseket. Kímélje meg magát a fáradságtól, és nézze meg, mit kell észrevennie a szerelme korai szakaszában.

Hogyan viselkedjen egy nő az első randin, hogy lenyűgözze a férfit?

Az első randevú nagyon fontos. Elmondása szerint a pár arról dönt, hogy járnak-e még együtt. Emiatt tudnod kell, hogyan kell lenyűgözni a férfiakat. Tanácsot adunk, hogyan viselkedj az első randin.

Hogyan ismerjük meg az igaz szerelmet?

Élete során valószínűleg sok ember elbűvölt. De honnan tudod, hogy ez szerelem vagy csak varázslat? Hogyan lehet felismerni egy szerelmet, amelyben megvan a lehetőség, hogy valami nagyobbá nőjön?

Egyedülálló anyákkal randevúzni

Vége a kapcsolatnak a gyermeke apjával? Mindenért egyedül maradtál a babáddal/gyermekeddel? Félsz, hogy nem fogod tudni kezelni, és egyedülálló anyaként már senki sem akar majd? Ne ess kétségbe! Tanácsot adunk, hogyan lehet sikeresen megismerni egymást anyaként és gyermekként.

Komoly kapcsolatra vágyik, vagy csak flörtölni? Megtanítjuk felismerni!

A testbeszéd az emberi kommunikáció jelentős része. De kevesen értik tökéletesen. Jársz valakivel, de nem tudod mennyire komoly? Legyen óvatos, akár új ismerősnek, akár flörtölőnek szánták, akár élete hátralévő részét veled akarja tölteni. A nonverbális gesztusok mindig mások. Adunk néhány tippet, hogyan ismerheti fel őket.

Mobil alkalmazás flörtöléshez és komoly kapcsolathoz

Ma már szinte mindenkinek van internet a mobiltelefonján. A statisztikák szerint egyre több cseh jelentkezik be rajta keresztül az internetre. A klasszikus számítógépek már nem kapnak olyan súlyt, mint korábban. És mivel a társkereső oldalak lépést tartanak a korral, sokan mobilra is költöztek. Melyek a kevésbé ismert mobil társkereső alkalmazások?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.