Szerezd meg az anyját

Azt mondják, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. De pontosabb lenne azt mondani, hogy az anyján keresztül vezet. Nem csak az anyukáknál, az anya nagy szerepet játszik a férfi életében. Akár tetszik, akár nem, hozzá fog hasonlítani. Miért ne biztosíthatna jó pozíciót már a kapcsolat elejétől? Ráadásul nyugodt leszel arra az esetre, ha édesanyád az anyósod lesz!

Ne harcolj ellene

Lehet, hogy bizonyos dolgok nem tetszenek neked. Az utolsó pillanatig próbálj meg jól kijönni vele, és ne harcolj ellene. Biztosan vannak saját szokásai. Tiszteld őket. Hallgass rá, gondolkozz. Röviden, ismerkedj meg vele. Az, hogy azonnal kötélre kerülsz, egyikőtöknek sem segít, nem is beszélve a férfi partneréről és fiáról. Nem léphet ki az anyjával való kapcsolatából. Így könnyebb lesz, ha legalább fegyverszünetben éltek együtt.

Határozottan álljanak ki

Ha nem veszekedni az anyósával, az nem egyenlő mindenre rábólintással . Hallgassa meg a véleményét, de ugyanakkor ne hallgasson vakon. Van egy módszere, és miután kipróbáltad, csak maradj a sajátod mellett. De ugyanakkor légy "átlátszó". Nem mintha az egyik nap össze akarná hasonlítani az ételeket színek szerint, másnap pedig méret szerint. Minél világosabb szabályokat állít fel, annál könnyebb lesz a tárgyalási pozíciója. Így mondtad az elején, szóval így lesz. Ne haragudj, anya.

Beszélj a pároddal

Az „anyja” téma nem éppen a legnépszerűbb téma a kapcsolatokban. De ha remek kapcsolatot szeretnél kialakítani a férjeddel és az anyjával is, nem kerülheted el a beszélgetést. Ismerje meg véleményét, és higgadtan, röviden mondja el neki a magáét. Harmadik felek hajlamosak kivonulni a „harcból”, mondván, hogy ez nem az ő dolguk. De ebben az esetben az. Azonban ne próbálja meggyőzni partnerét semmiről. Mondja el neki álláspontját, és kérje meg, hogy legalább ne szabotáljon, ha nem akar egyenesen kiállni melletted.

Benj barátként az anyósodra

Az anyós nem mesesárkány. Bánj úgy vele, mint bármely más nővel. Érdeklődjön iránta, beszélje meg vele a legújabb trendeket, vagy azt, hogy a szomszéd ismét lefogyott. A barátság nem kerül semmibe, és sokat nyerhetsz. Ha úgy gondolsz rá, mint egy nőre, akivel barátkozni szeretnél, akkor könnyebben tudsz majd pihenni mellette. Csak kerüld a politikát, más témákban teljes szabadságod van! Mindketten nyugodtak lesznek a családlátogatások során, és egy másik barátra is szert teszel.


Hasonló cikkek

Az internetes társkeresés szabályai

A klasszikus nyomtatott hirdetéseken keresztüli randevúzás már nem „BE”. Az online társkeresés napjaink jelenségévé vált. Szinte mindenki létrehozhat profilt egy társkereső oldalon. Az internet életünk elengedhetetlen részévé vált. Még azok is, akik soha nem dolgoztak számítógéppel, már megtanulták a számítógép alapjait. Az új „randevúzási szabályok” bizonyos mértékig az idők változásához kapcsolódnak. Szabályok, amelyeket be kell tartania a társkereső oldalakon, hogy elkerülje a csalóval való randevúzást.

Tervezz meg egy hibátlan első randevút

Hosszú keresés után sikerült megtalálnia a megfelelőt? Több hete-hónapok óta csak levélből és telefonálásból ismeritek egymást? Szeretnétek élőben látni egymást? Félsz az első közös randitól, mert nem tudod hova és hogyan hívj meg egy nőt? Tekintse meg tippjeinket, amelyek segítenek megtervezni első randevúját.

Megvan a megfelelő?

Találkozott már olyan férfival, aki megragadta a tekintetét, de nem tudja, hogy ő a megfelelő-e az Ön számára? Ezt a fizikai jelekből könnyen meg lehet állapítani. Elmondjuk, mit árulnak el róla gesztusai.

3 jel, hogy készen állsz egy új kapcsolatra

Szeretnél párban élni, de mégsem találsz valakit, aki érdekes lenne, vagy az első randevúnál tovább nem tarthat fenn kapcsolatot? Lehet, hogy egyszerűen még nem áll készen rá.

Miről beszéljünk egy randevún?

Mész randevúzni? Ideges vagy, mert fogalmad sincs, miről beszélgess a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Tanácsot adunk, hogy milyen témákról illik beszélni az első randin.

ELITE randevú a tévében A Prima NEWS azt tanácsolja, mire kell figyelni a randevúzások során

Mivel folyamatosan növekszenek az olyan esetek, amikor a szerelemre vágyók beleesnek a csalók édes beszédébe, majd nagy összegeket küldenek a számlájukra, úgy döntöttünk, hogy így figyelmeztetjük a felhasználókat.

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.