Szerezd meg az anyját

Azt mondják, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. De pontosabb lenne azt mondani, hogy az anyján keresztül vezet. Nem csak az anyukáknál, az anya nagy szerepet játszik a férfi életében. Akár tetszik, akár nem, hozzá fog hasonlítani. Miért ne biztosíthatna jó pozíciót már a kapcsolat elejétől? Ráadásul nyugodt leszel arra az esetre, ha édesanyád az anyósod lesz!

Ne harcolj ellene

Lehet, hogy bizonyos dolgok nem tetszenek neked. Az utolsó pillanatig próbálj meg jól kijönni vele, és ne harcolj ellene. Biztosan vannak saját szokásai. Tiszteld őket. Hallgass rá, gondolkozz. Röviden, ismerkedj meg vele. Az, hogy azonnal kötélre kerülsz, egyikőtöknek sem segít, nem is beszélve a férfi partneréről és fiáról. Nem léphet ki az anyjával való kapcsolatából. Így könnyebb lesz, ha legalább fegyverszünetben éltek együtt.

Határozottan álljanak ki

Ha nem veszekedni az anyósával, az nem egyenlő mindenre rábólintással . Hallgassa meg a véleményét, de ugyanakkor ne hallgasson vakon. Van egy módszere, és miután kipróbáltad, csak maradj a sajátod mellett. De ugyanakkor légy "átlátszó". Nem mintha az egyik nap össze akarná hasonlítani az ételeket színek szerint, másnap pedig méret szerint. Minél világosabb szabályokat állít fel, annál könnyebb lesz a tárgyalási pozíciója. Így mondtad az elején, szóval így lesz. Ne haragudj, anya.

Beszélj a pároddal

Az „anyja” téma nem éppen a legnépszerűbb téma a kapcsolatokban. De ha remek kapcsolatot szeretnél kialakítani a férjeddel és az anyjával is, nem kerülheted el a beszélgetést. Ismerje meg véleményét, és higgadtan, röviden mondja el neki a magáét. Harmadik felek hajlamosak kivonulni a „harcból”, mondván, hogy ez nem az ő dolguk. De ebben az esetben az. Azonban ne próbálja meggyőzni partnerét semmiről. Mondja el neki álláspontját, és kérje meg, hogy legalább ne szabotáljon, ha nem akar egyenesen kiállni melletted.

Benj barátként az anyósodra

Az anyós nem mesesárkány. Bánj úgy vele, mint bármely más nővel. Érdeklődjön iránta, beszélje meg vele a legújabb trendeket, vagy azt, hogy a szomszéd ismét lefogyott. A barátság nem kerül semmibe, és sokat nyerhetsz. Ha úgy gondolsz rá, mint egy nőre, akivel barátkozni szeretnél, akkor könnyebben tudsz majd pihenni mellette. Csak kerüld a politikát, más témákban teljes szabadságod van! Mindketten nyugodtak lesznek a családlátogatások során, és egy másik barátra is szert teszel.


Hasonló cikkek

Mit írjak az első üzenetekbe?

Az online társkereső mellett döntött, de valahogy nem tudja, hogyan kezdjen el kommunikálni a felhasználókkal? Szeretsz egy férfit/nőt egy társkereső oldalon, de fogalmad sincs, mit írj neki az első üzenetben? Tanácsot adunk Önnek!

Hol találkozhatok egy férfival egy életre?

Azt is szeretné tudni, hol találkozhat a megfelelő férfival egy életre? Eleged van a diszkókból, és nem bízol a bárból érkezett ismerőseidben? Nézz meg néhány tippet velünk, hol találkozhatsz élettársaddal.

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Randi egy közös nyaralásra

Szeretnél egy jót pihenni idén? Szeretnél nyaralni, de nincs kivel? Találkozz valakivel, aki ugyanazt szeretné. Az interneten számos társkereső oldal található, amelyek segítenek utazási partner megtalálásában. Tanácsot adunk a kereséshez.

Találkozzunk biztonságosan!

Szeretnél találkozni valakivel? Online randevúzásra gondolsz? Az internetes "hirdetések" segítségével kényelmes, gyors és nem kell szégyellnie magát. A nagyszámú pozitívum mellett az online társkeresés bizonyos kockázatokkal is jár. Tanácsot adunk, hogyan kerülje el őket.

5 kevéssé ismert randevúzási tipp

Akár könnyen, akár nehezen ismeri meg egymást, mindig ugyanaz lesz. Minden biztatóan alakul a sorsdöntő pillanatig. Mindig egyedül vagy utána. Partnere nem veszi fel a telefont, nem válaszol üzeneteire, ajánlataira a következő találkozásra. Szerencsére tudjuk, mi az. Olvassa el a kevéssé ismert tippeket és trükköket, amelyeket egyszer-kétszer megismerhet.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.