Melyik férfi ne randevúzna pusztán logikus okokból?

Cikkeink alapján már eleget tud a féltékeny emberekről, a fösvényekről és az anyukákról. Azt is ismeri, hogy milyen buktatók járnak egy túl öreg férfival, vagy fordítva, egy nyuszival való randevúzással kapcsolatban. De vannak ideálisnak tűnőek is, amelyeket pusztán logikai okokból kerülni kell. Mely férfiak ezek?

Szülőtársak

Képzeld el, hogy egy tökéletes hétvégét töltesz el a kedveseddel, isteni szeretkezéssel. Ő is annyira élvezte, mint te. A munkahelyén természetesen arról ír, milyen tökéletes partner és szerető vagy. Máskor valószínűleg tetszeni fog. De apádnak nem szabad a munkatársai közé tartoznia. Neked és szüleidnek véget nem érő kínos helyzetekre, családi ebédekre feszült csendben, ne adj isten, hogy szülői üzeneteket küldj a párodon keresztül.

Gyermekeid tanárai

Valószínűleg nincs ilyen ide kell bármit hozzátenni. Akár óvodás, akár főiskolára küldi gyermekét, a tanáraikkal való kezdésnek abszolút tabunak kell lennie. Minden kínos vagy kínos helyzetet leszámítva a szerelmed kirúghat, mert viszonya van a diákjai szüleivel. Ugyanígy az Ön gyermeke is rosszul veheti ezt a helyzetet, mivel osztálytársai nem megfelelő megjegyzéseinek célpontjává válhat.

Női barátok vagy rokonok partnerei

Ha már megtették végleg feltörve, arányosan könnyen "pakolhatod" sokáig. De előtte, csak a forma kedvéért, mesélj erről a barátodnak. Abszolút tabu azonban olyannal kezdeni randevúzni, akiről tudja, hogy van valaki más is az oldalán. Gyanítani fogod, hogy valószínűleg ő sem lesz hű hozzád. Sőt, ez garantált módja egy régóta fennálló barátság tönkretételének.

Jóker mindig és mindenhol

Végre valami hétköznapibb. Szereted a humort, és nem tudnád unalmasan eltölteni az életed valakivel? Tehát vigyázzon, ne találjon olyan férfit, aki túl vicces. Az a botrányíró, aki szívesen provokál másokat, nagyon hálátlan társ egy életen át. Az egészet azzal töltené, hogy bocsánatot kérjen családjától, kollégáitól, barátaitól és véletlenszerű járókelőitől. Ennek szórakoztatónak kell lennie, ez így van. De egy érett embernek (és így egy életre szóló társnak) tudnia kell, hol van a tisztesség és az egyszerű tapintat határa.


Hasonló cikkek

Hogyan ne égjen ki randevúzás közben

Megpróbálsz mindent megtenni, elolvasod a garantált randevúzási tanácsokat, jársz randevúzni, de hiába? Úgy érzi, hogy mások követelései néha őrültek? Nem számít, mit csinálsz, egyszerűen nem lehet mindenkivel találkozni, így egyedül maradsz. Fokozatosan kezdi elveszíteni magát abban, hogy mit tegyen, és mit kerüljön el. Végül azt fogja gondolni, hogy nem éri meg. Felismeritek egymást? Akkor olvasd el, hogyan ne égj ki randevúzás közben!

Hova menjünk az első randevún?

Azon gondolkodik, hova menjen az első randevún? Milyen helyet válasszunk, hogy ne legyen unalmasan hétköznapi, de ne riassza el párját túlzott extravaganciával? Tippeket hozunk egy "könnyű" első randevúhoz, amely meglep egyszerűségével és egyben eredetiségével. Akár randevúzni!

Nem találsz tökéletes kapcsolatot vagy megfelelőt. Létrehozni!

A tökéletesség az, amiért dolgozni kell. Ön személyesen és a kapcsolata is. Ha valami igazán tökéleteset akarsz, meg kell dolgoznod érte. Szerencsére ez nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik.

Az internetes randevúzás gyakran házassággal végződik!

A gyors kapcsolatok és a különféle online társkereső oldalak korszaka elképesztő a félénk vagy nagyon elfoglalt emberek számára. Néhány ember tudatalattijában azonban még mindig őrzi kissé negatív értékelését. Még nem mindenki veszi ilyen komolyan a szerelmet az interneten keresztül. De a legújabb tanulmány szerint az online társkereső oldalakon keresztüli szerelem sokkal gyakrabban végződik házassággal, mint a „klasszikus”.

Hol lehet a leggyorsabban találkozni?

Ha már kipróbálta az összes klasszikus találkozási helyet, például bárokat, éttermeket vagy helyi piacokat, valószínűleg új helyet keres. Úgy érzed, te vagy az egyetlen egyedülálló a közelben, és a barátok és a család jó szándékú tanácsai csak bosszantanak? Nézze meg, milyen más helyeken találkozhat élete szerelmével.

Hogyan nézz ki vonzóbbnak?

A jó megjelenés az idők kezdete óta a boldogság kulcsa. Természetesen nem változtathatod meg a géneidet, arcod és tested alapvető tulajdonságait, hacsak nem akarsz plasztikai sebészetre menni. De megváltoztathatja az adományok felhasználását. Olvassa el, hogyan erősítheti néhány apró változtatással radikálisan vonzerejét.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.