Melyik férfi ne randevúzna pusztán logikus okokból?

Cikkeink alapján már eleget tud a féltékeny emberekről, a fösvényekről és az anyukákról. Azt is ismeri, hogy milyen buktatók járnak egy túl öreg férfival, vagy fordítva, egy nyuszival való randevúzással kapcsolatban. De vannak ideálisnak tűnőek is, amelyeket pusztán logikai okokból kerülni kell. Mely férfiak ezek?

Szülőtársak

Képzeld el, hogy egy tökéletes hétvégét töltesz el a kedveseddel, isteni szeretkezéssel. Ő is annyira élvezte, mint te. A munkahelyén természetesen arról ír, milyen tökéletes partner és szerető vagy. Máskor valószínűleg tetszeni fog. De apádnak nem szabad a munkatársai közé tartoznia. Neked és szüleidnek véget nem érő kínos helyzetekre, családi ebédekre feszült csendben, ne adj isten, hogy szülői üzeneteket küldj a párodon keresztül.

Gyermekeid tanárai

Valószínűleg nincs ilyen ide kell bármit hozzátenni. Akár óvodás, akár főiskolára küldi gyermekét, a tanáraikkal való kezdésnek abszolút tabunak kell lennie. Minden kínos vagy kínos helyzetet leszámítva a szerelmed kirúghat, mert viszonya van a diákjai szüleivel. Ugyanígy az Ön gyermeke is rosszul veheti ezt a helyzetet, mivel osztálytársai nem megfelelő megjegyzéseinek célpontjává válhat.

Női barátok vagy rokonok partnerei

Ha már megtették végleg feltörve, arányosan könnyen "pakolhatod" sokáig. De előtte, csak a forma kedvéért, mesélj erről a barátodnak. Abszolút tabu azonban olyannal kezdeni randevúzni, akiről tudja, hogy van valaki más is az oldalán. Gyanítani fogod, hogy valószínűleg ő sem lesz hű hozzád. Sőt, ez garantált módja egy régóta fennálló barátság tönkretételének.

Jóker mindig és mindenhol

Végre valami hétköznapibb. Szereted a humort, és nem tudnád unalmasan eltölteni az életed valakivel? Tehát vigyázzon, ne találjon olyan férfit, aki túl vicces. Az a botrányíró, aki szívesen provokál másokat, nagyon hálátlan társ egy életen át. Az egészet azzal töltené, hogy bocsánatot kérjen családjától, kollégáitól, barátaitól és véletlenszerű járókelőitől. Ennek szórakoztatónak kell lennie, ez így van. De egy érett embernek (és így egy életre szóló társnak) tudnia kell, hol van a tisztesség és az egyszerű tapintat határa.


Hasonló cikkek

A Lidé.cz randevú decemberben ér véget

A Lidé.cz társkereső oldal 23 évnyi működés után 2020. december 14-én megszűnik. Ennek több oka is van.

Mit irigyelnek a házas férfiak az egyedülállókra?

Ha valakivel kapcsolatot tartasz, az mindenképpen nagyszerű. Vannak azonban dolgok, amelyekre a házas férfiak nosztalgiával és irigységgel fognak emlékezni az egyedülálló férfiakra. Mik azok?

Az ismerkedés szabályai

A randevúzáshoz mindig is voltak bizonyos szabályok, amelyeket jó volt betartani. De ahogy az idők megváltoztak, úgy változott az emberek találkozási módja is. Először is a modern társkereső technológiákról van szó, amelyek egykor nem voltak elérhetőek, másodsorban pedig arról, hogyan zajlik maga a randevú. Hogy vagy? A klasszikus személyes találkozókat vagy az online randevúzásokat kedveled?

Honnan tudod, hogy a párod nem az?

Egy kapcsolat kezdete általában mindig jól megy. Szerelmesek vagytok egymásba, és úgy tűnik, ez egy életre szóló szerelem. De gyakran nehéz kideríteni, milyen is valójában a partner. Kinyitjuk a szemed. Megmutatjuk, hogy egyes férfiak távol állnak álompartnerüktől.

Összefértek? Tudd meg az első randin!

Eleged van abból, hogy a kedves srác vagy szuperlány a végén valaki más lesz? Úgy érzed, hogy az elején mindig minden remekül néz ki, de a végén rájössz, hogy nem vagytok jó párosok egymásnak? Kerüld el a hasonló csalódásokat, és már az első randin tippeld meg párod! Csak kövesse a mindenütt megjelenő jelzéseket, vagy tegye fel a megfelelő kérdést.

pasit keresek karácsonyra

A szerelemről humorral, avagy Hogyan találkozik ma egy egyedülálló nő a nagyvárosban! ... "És hol találkoztál vele?"... "Egy társkereső oldalon." .... "Ó, biztos furcsa, amikor egy társkereső oldalon van, ugye?"... "Istenem! Elvégre én is randevúzok, és normális vagyok, vagy sem?”

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.