Melyik férfi ne randevúzna pusztán logikus okokból?

Cikkeink alapján már eleget tud a féltékeny emberekről, a fösvényekről és az anyukákról. Azt is ismeri, hogy milyen buktatók járnak egy túl öreg férfival, vagy fordítva, egy nyuszival való randevúzással kapcsolatban. De vannak ideálisnak tűnőek is, amelyeket pusztán logikai okokból kerülni kell. Mely férfiak ezek?

Szülőtársak

Képzeld el, hogy egy tökéletes hétvégét töltesz el a kedveseddel, isteni szeretkezéssel. Ő is annyira élvezte, mint te. A munkahelyén természetesen arról ír, milyen tökéletes partner és szerető vagy. Máskor valószínűleg tetszeni fog. De apádnak nem szabad a munkatársai közé tartoznia. Neked és szüleidnek véget nem érő kínos helyzetekre, családi ebédekre feszült csendben, ne adj isten, hogy szülői üzeneteket küldj a párodon keresztül.

Gyermekeid tanárai

Valószínűleg nincs ilyen ide kell bármit hozzátenni. Akár óvodás, akár főiskolára küldi gyermekét, a tanáraikkal való kezdésnek abszolút tabunak kell lennie. Minden kínos vagy kínos helyzetet leszámítva a szerelmed kirúghat, mert viszonya van a diákjai szüleivel. Ugyanígy az Ön gyermeke is rosszul veheti ezt a helyzetet, mivel osztálytársai nem megfelelő megjegyzéseinek célpontjává válhat.

Női barátok vagy rokonok partnerei

Ha már megtették végleg feltörve, arányosan könnyen "pakolhatod" sokáig. De előtte, csak a forma kedvéért, mesélj erről a barátodnak. Abszolút tabu azonban olyannal kezdeni randevúzni, akiről tudja, hogy van valaki más is az oldalán. Gyanítani fogod, hogy valószínűleg ő sem lesz hű hozzád. Sőt, ez garantált módja egy régóta fennálló barátság tönkretételének.

Jóker mindig és mindenhol

Végre valami hétköznapibb. Szereted a humort, és nem tudnád unalmasan eltölteni az életed valakivel? Tehát vigyázzon, ne találjon olyan férfit, aki túl vicces. Az a botrányíró, aki szívesen provokál másokat, nagyon hálátlan társ egy életen át. Az egészet azzal töltené, hogy bocsánatot kérjen családjától, kollégáitól, barátaitól és véletlenszerű járókelőitől. Ennek szórakoztatónak kell lennie, ez így van. De egy érett embernek (és így egy életre szóló társnak) tudnia kell, hol van a tisztesség és az egyszerű tapintat határa.


Hasonló cikkek

Hogyan randevúzzon, ha rossz tapasztalatai vannak

A randevúzás gondolata ijesztő lehet. Főleg, ha rossz tapasztalataid vannak a kapcsolatokkal kapcsolatban. Az új szerelem lehetősége mellett mindig ott van a csalódás lehetősége is. Hogyan találkozzunk és ismerkedjünk akkor is, ha a tudatalatti félelem visszatart? Gyere, lépj túl rajta.

Kérd meg őt

Felmérések szerint a férfiak 93%-a fél randevúzni egy nőt. Ebből egy egyszerű dolog következik. Ahelyett, hogy megelégedne a maradék hét százalékkal, hívd el magad randevúzni álmaid férfiját. ideges vagy emiatt? Ne légy. Tanácsot adunk, hogyan kezelje.

Randi egy közös nyaralásra

Szeretnél egy jót pihenni idén? Szeretnél nyaralni, de nincs kivel? Találkozz valakivel, aki ugyanazt szeretné. Az interneten számos társkereső oldal található, amelyek segítenek utazási partner megtalálásában. Tanácsot adunk a kereséshez.

Nincs semmi nehéz egy férfival való találkozásban

Barátságot vagy szerelmet keresel, de még mindig nincs szerencséd a mindennapokban? A mai rohanó világban egyre többen találkoznak online társkereső oldalakon keresztül. Az elmúlt években egyre népszerűbb az internetes társkereső. Ma már nem az a helyzet, hogy az internet az utolsó lehetőség a megfelelő személlyel való találkozásra. Valahol biztosan vár rád egy sorsdöntő szerelem vagy egy életre szóló barát. Tehát ne féljen eltérni a sztereotípiától, és próbálja ki internetes társkereső oldalunkat.

10 lépés, hogy végre szeressem

Az egyik örök kérdés: „Hogyan találjuk meg a szerelmet?” mindenkinek más a válasza. Vannak, akiknek konkrét imázsuk van a fejükben, mások inkább koncepciónak gondolják a barátot/barátnőt. Valaki pedig bármiféle társat szeretne szerezni, és csak később aggódik a kapcsolat részleteiért. Így valószínűleg szinte lehetetlen feladatként ismert. De ha követi az alábbi utasításokat, rá fog jönni, hogy ez valójában nem is olyan nehéz.

Hozzon létre egy nagyszerű profilképet

Nemcsak az Elite Date.cz online társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy egy fénykép szerepeljen a felhasználói profilban. Sok társkereső és apróhirdetési oldal ugyanezzel a feltétellel rendelkezik. És ha nem, legalább megengedik felhasználóiknak, hogy közzétegyék a fotót. A fénykép a névjegykártya. Szóval vigyázz rá!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.