Melyik férfi ne randevúzna pusztán logikus okokból?

Cikkeink alapján már eleget tud a féltékeny emberekről, a fösvényekről és az anyukákról. Azt is ismeri, hogy milyen buktatók járnak egy túl öreg férfival, vagy fordítva, egy nyuszival való randevúzással kapcsolatban. De vannak ideálisnak tűnőek is, amelyeket pusztán logikai okokból kerülni kell. Mely férfiak ezek?

Szülőtársak

Képzeld el, hogy egy tökéletes hétvégét töltesz el a kedveseddel, isteni szeretkezéssel. Ő is annyira élvezte, mint te. A munkahelyén természetesen arról ír, milyen tökéletes partner és szerető vagy. Máskor valószínűleg tetszeni fog. De apádnak nem szabad a munkatársai közé tartoznia. Neked és szüleidnek véget nem érő kínos helyzetekre, családi ebédekre feszült csendben, ne adj isten, hogy szülői üzeneteket küldj a párodon keresztül.

Gyermekeid tanárai

Valószínűleg nincs ilyen ide kell bármit hozzátenni. Akár óvodás, akár főiskolára küldi gyermekét, a tanáraikkal való kezdésnek abszolút tabunak kell lennie. Minden kínos vagy kínos helyzetet leszámítva a szerelmed kirúghat, mert viszonya van a diákjai szüleivel. Ugyanígy az Ön gyermeke is rosszul veheti ezt a helyzetet, mivel osztálytársai nem megfelelő megjegyzéseinek célpontjává válhat.

Női barátok vagy rokonok partnerei

Ha már megtették végleg feltörve, arányosan könnyen "pakolhatod" sokáig. De előtte, csak a forma kedvéért, mesélj erről a barátodnak. Abszolút tabu azonban olyannal kezdeni randevúzni, akiről tudja, hogy van valaki más is az oldalán. Gyanítani fogod, hogy valószínűleg ő sem lesz hű hozzád. Sőt, ez garantált módja egy régóta fennálló barátság tönkretételének.

Jóker mindig és mindenhol

Végre valami hétköznapibb. Szereted a humort, és nem tudnád unalmasan eltölteni az életed valakivel? Tehát vigyázzon, ne találjon olyan férfit, aki túl vicces. Az a botrányíró, aki szívesen provokál másokat, nagyon hálátlan társ egy életen át. Az egészet azzal töltené, hogy bocsánatot kérjen családjától, kollégáitól, barátaitól és véletlenszerű járókelőitől. Ennek szórakoztatónak kell lennie, ez így van. De egy érett embernek (és így egy életre szóló társnak) tudnia kell, hol van a tisztesség és az egyszerű tapintat határa.


Hasonló cikkek

Első randi! Hogyan lehet sikeresen áttáncolni?

Az első találkozók néha lottó fogadásnak számítanak. A legjobban viselkedsz, és a veled szemben lévő partner hirtelen utálatos arckifejezéssel feláll, és örökre elmegy? Nem véletlen, hogy túl gyakran összpontosítasz arra, amit mondasz, és megfeledkezel a gesztusokról? Mit kell megbocsátani?

5 kevéssé ismert randevúzási tipp

Akár könnyen, akár nehezen ismeri meg egymást, mindig ugyanaz lesz. Minden biztatóan alakul a sorsdöntő pillanatig. Mindig egyedül vagy utána. Partnere nem veszi fel a telefont, nem válaszol üzeneteire, ajánlataira a következő találkozásra. Szerencsére tudjuk, mi az. Olvassa el a kevéssé ismert tippeket és trükköket, amelyeket egyszer-kétszer megismerhet.

Az elvált randevúzási kézikönyve

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. De az ijesztő statisztikákban nem szerepel, hogy hányan házasodnak újra vagy házasodnak újra, és azt sem, hogy mennyi ideig. A különböző közvélemény-kutatásokból és pszichológusokhoz intézett kérdésekből azonban egyértelműen kiderül, hogy a legnagyobb probléma máshol van. Sokan arról számolnak be, hogy több éves házasság után már nem tudják, hogyan randevúzzanak. Tippeket adunk, hogyan tanulhatod meg újra.

Akarsz randizni? Változtasd meg a gondolkodásodat!

A legkedvesebb ember magabiztos, megbízható, enyhén vonzó és szórakoztató. Csak ilyen akarsz lenni? Régóta szeretnél randizni, de senki sem akar veled járni? Még mindig nem tudja, hogyan nézzen magabiztosnak?

Hogyan lehet felismerni egy szerelmes férfit?

Ha Ön azon nők közé tartozik, akik nem ismerik a férfi jelzéseket, ez a lista csak Önnek szól. Igen, még a férfiak is céloznak. Bár főleg öntudatlanul. Szóval honnan tudhatod, hogy a legújabb felfedezésed szerelmes-e beléd? Egyszerűen!

Az online társkereső rabja vagy?

Az online társkereső oldalak népszerűsége lassan utoléri a Facebook és a hasonló média népszerűségét. Lehet függővé válni nekik? Igen tudsz! És nagyon könnyen.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.