Melyik férfi ne randevúzna pusztán logikus okokból?

Cikkeink alapján már eleget tud a féltékeny emberekről, a fösvényekről és az anyukákról. Azt is ismeri, hogy milyen buktatók járnak egy túl öreg férfival, vagy fordítva, egy nyuszival való randevúzással kapcsolatban. De vannak ideálisnak tűnőek is, amelyeket pusztán logikai okokból kerülni kell. Mely férfiak ezek?

Szülőtársak

Képzeld el, hogy egy tökéletes hétvégét töltesz el a kedveseddel, isteni szeretkezéssel. Ő is annyira élvezte, mint te. A munkahelyén természetesen arról ír, milyen tökéletes partner és szerető vagy. Máskor valószínűleg tetszeni fog. De apádnak nem szabad a munkatársai közé tartoznia. Neked és szüleidnek véget nem érő kínos helyzetekre, családi ebédekre feszült csendben, ne adj isten, hogy szülői üzeneteket küldj a párodon keresztül.

Gyermekeid tanárai

Valószínűleg nincs ilyen ide kell bármit hozzátenni. Akár óvodás, akár főiskolára küldi gyermekét, a tanáraikkal való kezdésnek abszolút tabunak kell lennie. Minden kínos vagy kínos helyzetet leszámítva a szerelmed kirúghat, mert viszonya van a diákjai szüleivel. Ugyanígy az Ön gyermeke is rosszul veheti ezt a helyzetet, mivel osztálytársai nem megfelelő megjegyzéseinek célpontjává válhat.

Női barátok vagy rokonok partnerei

Ha már megtették végleg feltörve, arányosan könnyen "pakolhatod" sokáig. De előtte, csak a forma kedvéért, mesélj erről a barátodnak. Abszolút tabu azonban olyannal kezdeni randevúzni, akiről tudja, hogy van valaki más is az oldalán. Gyanítani fogod, hogy valószínűleg ő sem lesz hű hozzád. Sőt, ez garantált módja egy régóta fennálló barátság tönkretételének.

Jóker mindig és mindenhol

Végre valami hétköznapibb. Szereted a humort, és nem tudnád unalmasan eltölteni az életed valakivel? Tehát vigyázzon, ne találjon olyan férfit, aki túl vicces. Az a botrányíró, aki szívesen provokál másokat, nagyon hálátlan társ egy életen át. Az egészet azzal töltené, hogy bocsánatot kérjen családjától, kollégáitól, barátaitól és véletlenszerű járókelőitől. Ennek szórakoztatónak kell lennie, ez így van. De egy érett embernek (és így egy életre szóló társnak) tudnia kell, hol van a tisztesség és az egyszerű tapintat határa.


Hasonló cikkek

Ez az 5 dolog megmondja, hogy megéri-e

Néha néhány hét rendszeres találkozó után sem tudja eldönteni, hogy a partnere a megfelelő-e. Vagyis, hogy egyáltalán megéri-e a fáradságot. A szerelem ködében lemaradhat néhány apróság, ami elengedhetetlen az élethez. Szóval honnan tudod, hogy nem vesztegeti az idejét az "új szerelemmel"?

A legégetőbb kérdések a szerelemről

A szerelem hihetetlenül összetett érzés. Annyi minden történik a szerelmesek lelkében, hogy gyakran fel sem ismerik érzéseiket. A hosszú távú kapcsolatban élők is hasonló vacakolást tapasztalnak. Így választ adunk a szerelemmel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Honnan tudod, hogy ez a megfelelő?

Néha elgondolkodik azon, hogy valóban a partnere az igazi? Nem biztos benne, hogy élete hátralévő részét a párjával szeretné leélni? Ne ess kétségbe. Cikkünk elolvasása után világossá válik.

Kipattant egy szikra! Szüksége van rá, hogy működjön a kapcsolat?

Mindenki érezte legalább egyszer ezt a híres "szikraugrást" randevúzásakor. De egyáltalán kell egy ilyen szikra? Meg kell tapasztalnod, mert különben nem megy a kapcsolatod, vagy olyan, mint a bor? Nagyszerű az első randin, hogy elveszítse a félénkségét és a beszédet, de nem feltétlenül szükséges? Nézzük meg közelebbről ezt a témát.

Az első sorsdöntő másodpercek egy kapcsolat számára

Az első benyomás fontosságáról mindenhol olvashat. De ritkán tanulod meg, hogy az igazi első benyomás csak körülbelül tizenöt másodperc alatt alakul ki. Mert ilyen kevés is elég ahhoz, hogy eldöntsük, akarjuk-e a másikkal együtt alakítani a jövőt vagy sem. Tehát mi játssza a legfontosabb szerepet?

Mire kell figyelni az első randevún?

Arra kíváncsi, hogy ezúttal a megfelelő partnert választotta-e? Szeretne időt és csalódást spórolni arra az esetre, ha ismét lemaradna? A csalót vagy az unszimpatikus embert első pillantásra nem könnyű felderíteni. Adunk azonban néhány tippet, hogyan tudhatja meg néhány perc alatt, hogy kivel is találkozik valójában!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.