Mire hívják fel a férfiak a nők figyelmét?

A férfiak mindenekelőtt a nők fizikai megjelenését értékelik, a nők jobban értékelik a férfi szívét. Ennek a mantrának köszönhetően szinte mindenki azt feltételezi, hogy csak a férfiaknak fontos a jó test, míg a nők csak azokban keresnek más tulajdonságokat, akikkel kapcsolatban állnak. Ez azonban nem 100%-ban így van. Nem csak az urak nézik. Még a hölgyek is tudják, hogyan kell értékelni. Azonban az urakkal ellentétben nekik nagyobb a hatókörük, és megfelelően használják is. Hogyan hívják fel tehát a férfiak a nők figyelmét?

1. Nyak

Meg kell jegyezni, hogy a hölgyek csak akkor fókuszálnak a férfi nyakára, ha közelebbi kapcsolatban vannak. A kettős állú nyak nem tesz sok jót. De inkább hátulról néznek. Ahol? Arra a helyre, ahol a nyak átmegy a vállakba. Van ebben a helyben valami hihetetlenül férfias. Talán az a tény, hogy ott érződik a legerősebben a férfi illat.

2. Magasság

A nők általában vonzódnak egy magas, formás sráchoz. Sajnos azoknak a férfiaknak, akik mindössze egyetlen centivel magasabbak egy nőnél, kisebb az esélyük arra, hogy megismerjék egymást. Egy magas, termetes férfi mellett egy nő törékenyebbnek és nagyobb biztonságban érzi magát, mint egy ugyanolyan magas, kis testalkatú férfi mellett. Az ilyen férfiaknál a hölgyek nőiesebben néznek ki. Azt az ígéretet, hogy egy nap könnyedén a karjába veszi és átviszi őket a küszöbön, nem szabad eldobni. És igen, van benne egy kis önzés is. Egy magasabb férfi biztosan többet nyom, mint ő, és nem utolsósorban a nők is megtehetik ezt.

3. Lábak és vállak

A széles vállak érthetőek, de vajon a nők is megnézik a lábukat? Nos, igen. Ne keress benne semmi világrengetőt. Röviden: a hölgyek szeretik, ha egy férfinak izomzata van a lábán/testén. És nem számít, hogy a strandon fürdőruhában, rövidnadrágban, vagy az inge és a nadrágja alatt jelennek meg.

4. Gyomor

Néhányan szeretik a köldökös férfiakat, mások a vékony és fejlett hasat részesítik előnyben, zsemlesütős árnyalattal. De tény, hogy a nők is a férfiak hasát nézik. A görnyedt és állandóan valami mögé bújó urakról csak rövid időre nem figyelnek. Szóval, bárki is vagy, szépen egyenesítse ki a vállát, és hagyja, hogy a pocakja kiemelkedjen.

5. Csikk

A fenék mindig is az első helyen volt és marad. Ez meglepetés számodra? Lehetőleg szilárd, testarányos. Tehát ha van mivel dicsekednie, maradjon állva, miközben a bárban pakol. Mit kell ilyenkor tenni? Semmi! Egyszerűen hagyd magad csodálni. A többi majd jön magától!


Hasonló cikkek

pasit keresek karácsonyra

A szerelemről humorral, avagy Hogyan találkozik ma egy egyedülálló nő a nagyvárosban! ... "És hol találkoztál vele?"... "Egy társkereső oldalon." .... "Ó, biztos furcsa, amikor egy társkereső oldalon van, ugye?"... "Istenem! Elvégre én is randevúzok, és normális vagyok, vagy sem?”

9 tipp a jó első benyomás megteremtéséhez

Az első randevúdon van valakivel, akit egy online társkereső oldalon ismertél meg? Másodszor nem keltheti az első benyomást, ezért jól készüljön fel az első találkozásra. Íme néhány tipp, amelyek segítenek ebben.

Milyen típusú férfiakat utasítanak el gyakran a nők?

Vannak olyan férfiak, akiket a nők nem nagyon érdekelnek. Ahelyett, hogy kapcsolatba lépnének velük vagy házasságot kötnének velük, inkább azonnal elutasítják őket az ismeretség elején. Nézze meg, nem tartozik-e közéjük!

Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. Ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha ne írj a profilodba.

Még az időseknek is joguk van a szeretethez

Az emberek még idős korukban sem akarnak egyedül élni. És mivel érvényes az a szabály, hogy a szerelem minden életkorban virágzik, az idősek is igyekeznek találni valakit, akivel még sok szép pillanatot eltölthetnek. A probléma gyakran az, hogy az idősebbek félnek a randevúzástól. Hogyan keressenek párt, amikor már nem járnak olyan gyakran dolgozni vagy társasági életet, mint korábban? Mit szól majd hozzá a környezetük? Helyes-e új kapcsolatot kezdeni egy partner halála után? Ne aggódj a környezeted miatt, gondolj magadra. Sok lehetőség van. Nézzük meg őket!

Az internetes társkeresés szabályai

A klasszikus nyomtatott hirdetéseken keresztüli randevúzás már nem „BE”. Az online társkeresés napjaink jelenségévé vált. Szinte mindenki létrehozhat profilt egy társkereső oldalon. Az internet életünk elengedhetetlen részévé vált. Még azok is, akik soha nem dolgoztak számítógéppel, már megtanulták a számítógép alapjait. Az új „randevúzási szabályok” bizonyos mértékig az idők változásához kapcsolódnak. Szabályok, amelyeket be kell tartania a társkereső oldalakon, hogy elkerülje a csalóval való randevúzást.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.