Mire hívják fel a férfiak a nők figyelmét?

A férfiak mindenekelőtt a nők fizikai megjelenését értékelik, a nők jobban értékelik a férfi szívét. Ennek a mantrának köszönhetően szinte mindenki azt feltételezi, hogy csak a férfiaknak fontos a jó test, míg a nők csak azokban keresnek más tulajdonságokat, akikkel kapcsolatban állnak. Ez azonban nem 100%-ban így van. Nem csak az urak nézik. Még a hölgyek is tudják, hogyan kell értékelni. Azonban az urakkal ellentétben nekik nagyobb a hatókörük, és megfelelően használják is. Hogyan hívják fel tehát a férfiak a nők figyelmét?

1. Nyak

Meg kell jegyezni, hogy a hölgyek csak akkor fókuszálnak a férfi nyakára, ha közelebbi kapcsolatban vannak. A kettős állú nyak nem tesz sok jót. De inkább hátulról néznek. Ahol? Arra a helyre, ahol a nyak átmegy a vállakba. Van ebben a helyben valami hihetetlenül férfias. Talán az a tény, hogy ott érződik a legerősebben a férfi illat.

2. Magasság

A nők általában vonzódnak egy magas, formás sráchoz. Sajnos azoknak a férfiaknak, akik mindössze egyetlen centivel magasabbak egy nőnél, kisebb az esélyük arra, hogy megismerjék egymást. Egy magas, termetes férfi mellett egy nő törékenyebbnek és nagyobb biztonságban érzi magát, mint egy ugyanolyan magas, kis testalkatú férfi mellett. Az ilyen férfiaknál a hölgyek nőiesebben néznek ki. Azt az ígéretet, hogy egy nap könnyedén a karjába veszi és átviszi őket a küszöbön, nem szabad eldobni. És igen, van benne egy kis önzés is. Egy magasabb férfi biztosan többet nyom, mint ő, és nem utolsósorban a nők is megtehetik ezt.

3. Lábak és vállak

A széles vállak érthetőek, de vajon a nők is megnézik a lábukat? Nos, igen. Ne keress benne semmi világrengetőt. Röviden: a hölgyek szeretik, ha egy férfinak izomzata van a lábán/testén. És nem számít, hogy a strandon fürdőruhában, rövidnadrágban, vagy az inge és a nadrágja alatt jelennek meg.

4. Gyomor

Néhányan szeretik a köldökös férfiakat, mások a vékony és fejlett hasat részesítik előnyben, zsemlesütős árnyalattal. De tény, hogy a nők is a férfiak hasát nézik. A görnyedt és állandóan valami mögé bújó urakról csak rövid időre nem figyelnek. Szóval, bárki is vagy, szépen egyenesítse ki a vállát, és hagyja, hogy a pocakja kiemelkedjen.

5. Csikk

A fenék mindig is az első helyen volt és marad. Ez meglepetés számodra? Lehetőleg szilárd, testarányos. Tehát ha van mivel dicsekednie, maradjon állva, miközben a bárban pakol. Mit kell ilyenkor tenni? Semmi! Egyszerűen hagyd magad csodálni. A többi majd jön magától!


Hasonló cikkek

Találkozási tervek? Igen!

Megtervezheti a tökéletes randevút. Akár az unalomtól, akár a csend pillanataitól félsz, hidd el, ezek nagyon könnyen elkerülhetők. Nem számít, hogy te magad tervezed a randevút, vagy meghívást kapsz rá. Készülj fel előre, hogy a randevúd felejthetetlen legyen.

Tanulj meg flörtölni

A flörtölés művészetét gyakran kötik extrovertált emberekhez, népszerű emberekhez, és egyszóval mindenkihez, aki szeret mutogatni. Tehát ha zártabb ember vagy, akkor nehezebb dolgod lesz. Természetesen nem fog tudni flörtölni. De ne ess kétségbe. A flörtölést ugyanúgy meg lehet tanulni, mint bármely más tevékenységet. hogyan kell csinálni?

Jó, ha van otthon pasi

Férfi nélkül élni nem feltétlenül rossz. De nagyon kedves hölgyek. Még jobb, ha egy pasi van otthon. nem hiszed? Ennek a cikknek a segítségével egyszerűen megtehetjük ezt Ön helyett!

Hogyan biztosítsunk egy második (és több) randevút?

Mindenki érthetően fél az első randevútól. Mondjak valami hülyeséget róla? Kedvelni fog a párom? Tetszeni fog neki? Sokszor elfelejtjük, hogy az első randevú a második, a harmadik és minden más randevú előjátéka maga az előkészület miatt. Szóval hogyan hathatsz le az első randevún, hogy folytasd a randevúzást?

Miért internetes ismerkedés?

A valakivel való találkozás és a randevúzás mindig is sok törődést és időt igényelt. Öltözz fel, menj ki a társaságba, vagy táncolj sokáig. Ennek ellenére a randevúzás úgy néz ki, mint manapság. Manapság azonban rengeteg ember ismeri meg egymást elsősorban az interneten keresztül. Az időmegtakarításon túl a társkereső oldalak számos egyéb előnnyel is járnak. Szeretnéd tudni a legnagyobbakat?

tipp a társkereső oldal kiválasztásához

Nem könnyű megtalálni a megfelelő társkereső oldalt. Ha szeretnél minél kevesebb időt és pénzt áldozni a randevúzásra, olvasd el cikkünket. Tanácsot adunk a számodra legmegfelelőbb társkereső oldal kiválasztásához.