Mire hívják fel a férfiak a nők figyelmét?

A férfiak mindenekelőtt a nők fizikai megjelenését értékelik, a nők jobban értékelik a férfi szívét. Ennek a mantrának köszönhetően szinte mindenki azt feltételezi, hogy csak a férfiaknak fontos a jó test, míg a nők csak azokban keresnek más tulajdonságokat, akikkel kapcsolatban állnak. Ez azonban nem 100%-ban így van. Nem csak az urak nézik. Még a hölgyek is tudják, hogyan kell értékelni. Azonban az urakkal ellentétben nekik nagyobb a hatókörük, és megfelelően használják is. Hogyan hívják fel tehát a férfiak a nők figyelmét?

1. Nyak

Meg kell jegyezni, hogy a hölgyek csak akkor fókuszálnak a férfi nyakára, ha közelebbi kapcsolatban vannak. A kettős állú nyak nem tesz sok jót. De inkább hátulról néznek. Ahol? Arra a helyre, ahol a nyak átmegy a vállakba. Van ebben a helyben valami hihetetlenül férfias. Talán az a tény, hogy ott érződik a legerősebben a férfi illat.

2. Magasság

A nők általában vonzódnak egy magas, formás sráchoz. Sajnos azoknak a férfiaknak, akik mindössze egyetlen centivel magasabbak egy nőnél, kisebb az esélyük arra, hogy megismerjék egymást. Egy magas, termetes férfi mellett egy nő törékenyebbnek és nagyobb biztonságban érzi magát, mint egy ugyanolyan magas, kis testalkatú férfi mellett. Az ilyen férfiaknál a hölgyek nőiesebben néznek ki. Azt az ígéretet, hogy egy nap könnyedén a karjába veszi és átviszi őket a küszöbön, nem szabad eldobni. És igen, van benne egy kis önzés is. Egy magasabb férfi biztosan többet nyom, mint ő, és nem utolsósorban a nők is megtehetik ezt.

3. Lábak és vállak

A széles vállak érthetőek, de vajon a nők is megnézik a lábukat? Nos, igen. Ne keress benne semmi világrengetőt. Röviden: a hölgyek szeretik, ha egy férfinak izomzata van a lábán/testén. És nem számít, hogy a strandon fürdőruhában, rövidnadrágban, vagy az inge és a nadrágja alatt jelennek meg.

4. Gyomor

Néhányan szeretik a köldökös férfiakat, mások a vékony és fejlett hasat részesítik előnyben, zsemlesütős árnyalattal. De tény, hogy a nők is a férfiak hasát nézik. A görnyedt és állandóan valami mögé bújó urakról csak rövid időre nem figyelnek. Szóval, bárki is vagy, szépen egyenesítse ki a vállát, és hagyja, hogy a pocakja kiemelkedjen.

5. Csikk

A fenék mindig is az első helyen volt és marad. Ez meglepetés számodra? Lehetőleg szilárd, testarányos. Tehát ha van mivel dicsekednie, maradjon állva, miközben a bárban pakol. Mit kell ilyenkor tenni? Semmi! Egyszerűen hagyd magad csodálni. A többi majd jön magától!


Hasonló cikkek

Ne csináld ezt egy értekezleten!

Régóta vártál erre, és most megérkezett. Az első közös randitok. Várod már, de ugyanakkor egyre jobban izgulsz, hogy hogyan is fog mindez sikerülni? Nem csinálnál egy kis faux pas-t? Vagy éppen ellenkezőleg, nem fog rettenetesen unatkozni? Ne aggódj! Olvassa el, mit ne tegyen az első randevún, és meglátja, hogy a találkozó sikeres lesz!

Szerelem érett korban

Akár húsz, akár hetven éves, joga van a szerelemhez. Az emberek egész életükben szerelmesek, és senki sem mondja, hogy öregkorodban szinglinek kell maradnod! Az életkor egyre hosszabb, és senki sem akar egyedül lenni, amikor még tele van erővel. A szeretet a hetvenes éveikben járó emberek között csak egy kicsit más, mint a fiatalok között. Hogyan? Olvassa el és megtudja.

Ha egy nőnek megvan ez a 8 tulajdonsága, ne engedd el

Minden hosszú távú kapcsolatban előbb-utóbb felvetődik a kérdés: "Szeretném életem hátralévő részét ezzel a személlyel leélni?" Ha kíváncsi vagy a barátnődre, olvass tovább.

Légy szexi a sarkában

Nem titok, hogy a férfiak szeretik a magassarkút a nőkön. Akkor miért nem használja ki ezt? A sarkú cipő gyönyörűen meghosszabbítja a lábad, kellemesebb sétát varázsol neked, és mindenki hátat fordít neked. Nem elég neked? Nézze meg, hogyan segíthet a sarkú cipő a randevúzásban.

10 lépés, hogy végre szeressem

Az egyik örök kérdés: „Hogyan találjuk meg a szerelmet?” mindenkinek más a válasza. Vannak, akiknek konkrét imázsuk van a fejükben, mások inkább koncepciónak gondolják a barátot/barátnőt. Valaki pedig bármiféle társat szeretne szerezni, és csak később aggódik a kapcsolat részleteiért. Így valószínűleg szinte lehetetlen feladatként ismert. De ha követi az alábbi utasításokat, rá fog jönni, hogy ez valójában nem is olyan nehéz.

Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy ajándékozott virággal?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.