Mire hívják fel a férfiak a nők figyelmét?

A férfiak mindenekelőtt a nők fizikai megjelenését értékelik, a nők jobban értékelik a férfi szívét. Ennek a mantrának köszönhetően szinte mindenki azt feltételezi, hogy csak a férfiaknak fontos a jó test, míg a nők csak azokban keresnek más tulajdonságokat, akikkel kapcsolatban állnak. Ez azonban nem 100%-ban így van. Nem csak az urak nézik. Még a hölgyek is tudják, hogyan kell értékelni. Azonban az urakkal ellentétben nekik nagyobb a hatókörük, és megfelelően használják is. Hogyan hívják fel tehát a férfiak a nők figyelmét?

1. Nyak

Meg kell jegyezni, hogy a hölgyek csak akkor fókuszálnak a férfi nyakára, ha közelebbi kapcsolatban vannak. A kettős állú nyak nem tesz sok jót. De inkább hátulról néznek. Ahol? Arra a helyre, ahol a nyak átmegy a vállakba. Van ebben a helyben valami hihetetlenül férfias. Talán az a tény, hogy ott érződik a legerősebben a férfi illat.

2. Magasság

A nők általában vonzódnak egy magas, formás sráchoz. Sajnos azoknak a férfiaknak, akik mindössze egyetlen centivel magasabbak egy nőnél, kisebb az esélyük arra, hogy megismerjék egymást. Egy magas, termetes férfi mellett egy nő törékenyebbnek és nagyobb biztonságban érzi magát, mint egy ugyanolyan magas, kis testalkatú férfi mellett. Az ilyen férfiaknál a hölgyek nőiesebben néznek ki. Azt az ígéretet, hogy egy nap könnyedén a karjába veszi és átviszi őket a küszöbön, nem szabad eldobni. És igen, van benne egy kis önzés is. Egy magasabb férfi biztosan többet nyom, mint ő, és nem utolsósorban a nők is megtehetik ezt.

3. Lábak és vállak

A széles vállak érthetőek, de vajon a nők is megnézik a lábukat? Nos, igen. Ne keress benne semmi világrengetőt. Röviden: a hölgyek szeretik, ha egy férfinak izomzata van a lábán/testén. És nem számít, hogy a strandon fürdőruhában, rövidnadrágban, vagy az inge és a nadrágja alatt jelennek meg.

4. Gyomor

Néhányan szeretik a köldökös férfiakat, mások a vékony és fejlett hasat részesítik előnyben, zsemlesütős árnyalattal. De tény, hogy a nők is a férfiak hasát nézik. A görnyedt és állandóan valami mögé bújó urakról csak rövid időre nem figyelnek. Szóval, bárki is vagy, szépen egyenesítse ki a vállát, és hagyja, hogy a pocakja kiemelkedjen.

5. Csikk

A fenék mindig is az első helyen volt és marad. Ez meglepetés számodra? Lehetőleg szilárd, testarányos. Tehát ha van mivel dicsekednie, maradjon állva, miközben a bárban pakol. Mit kell ilyenkor tenni? Semmi! Egyszerűen hagyd magad csodálni. A többi majd jön magától!


Hasonló cikkek

Amit tudnod kell magadról, mielőtt IGEN-t mondasz

A házasság az élet egyik legfontosabb lépése. Ha házasságot szeretnél kötni valakivel, nagy valószínűséggel azt tervezed, hogy életed hátralévő részét együtt töltöd. Ehhez pedig tudnod kell néhány lényeges információt a párodról a házasságkötés előtt. Megmondjuk, mik ezek.

A szerelem minden korban virágzik

Ha most olyan helyzetbe kerültél, amikor a nagy szerelmed véget ért, és nem tudod, hogyan kezeld a magányt, akkor jó helyre jöttél. Tanácsot adunk, hogy mit tegyél (ne tedd), hogy megtaláld a lelki társad. Mindegy, hogy harminc, negyven vagy ötven éves vagy. Ne ess kétségbe, hogy túl öreg vagy a szerelemhez. Hiszen a szerelem minden életkorban virágzik!

Hogyan lehet megközelíteni valakit egy társkereső oldalon?

Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák, amikor online randevúzunk?

Ismerkedés a munkahelyen

Életünk túlnyomó részét munkában töltjük. Nem csoda, hogy a kapcsolatok akár 60%-a a munkahelyen jött létre.

Tippek nőknek: Mit várnak el a férfiak az első randevútól?

Mész az első randira? Már átgondoltad a ruháidat, a helyet és a sminkedet az első randevúdra? De ne feledje, hogy a megjelenés csak egy része a tökéletes randevúnak. Szeretnéd, ha ez a találkozó felejthetetlen lenne? Összeírtuk neked, hogy mik a legfontosabb dolgok, amiket egy férfi elvár egy első randevútól, és mi az, amit garantáltan megkapsz!

Jó, ha van otthon pasi

Férfi nélkül élni nem feltétlenül rossz. De nagyon kedves hölgyek. Még jobb, ha egy pasi van otthon. nem hiszed? Ennek a cikknek a segítségével egyszerűen megtehetjük ezt Ön helyett!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.