Mire hívják fel a férfiak a nők figyelmét?

A férfiak mindenekelőtt a nők fizikai megjelenését értékelik, a nők jobban értékelik a férfi szívét. Ennek a mantrának köszönhetően szinte mindenki azt feltételezi, hogy csak a férfiaknak fontos a jó test, míg a nők csak azokban keresnek más tulajdonságokat, akikkel kapcsolatban állnak. Ez azonban nem 100%-ban így van. Nem csak az urak nézik. Még a hölgyek is tudják, hogyan kell értékelni. Azonban az urakkal ellentétben nekik nagyobb a hatókörük, és megfelelően használják is. Hogyan hívják fel tehát a férfiak a nők figyelmét?

1. Nyak

Meg kell jegyezni, hogy a hölgyek csak akkor fókuszálnak a férfi nyakára, ha közelebbi kapcsolatban vannak. A kettős állú nyak nem tesz sok jót. De inkább hátulról néznek. Ahol? Arra a helyre, ahol a nyak átmegy a vállakba. Van ebben a helyben valami hihetetlenül férfias. Talán az a tény, hogy ott érződik a legerősebben a férfi illat.

2. Magasság

A nők általában vonzódnak egy magas, formás sráchoz. Sajnos azoknak a férfiaknak, akik mindössze egyetlen centivel magasabbak egy nőnél, kisebb az esélyük arra, hogy megismerjék egymást. Egy magas, termetes férfi mellett egy nő törékenyebbnek és nagyobb biztonságban érzi magát, mint egy ugyanolyan magas, kis testalkatú férfi mellett. Az ilyen férfiaknál a hölgyek nőiesebben néznek ki. Azt az ígéretet, hogy egy nap könnyedén a karjába veszi és átviszi őket a küszöbön, nem szabad eldobni. És igen, van benne egy kis önzés is. Egy magasabb férfi biztosan többet nyom, mint ő, és nem utolsósorban a nők is megtehetik ezt.

3. Lábak és vállak

A széles vállak érthetőek, de vajon a nők is megnézik a lábukat? Nos, igen. Ne keress benne semmi világrengetőt. Röviden: a hölgyek szeretik, ha egy férfinak izomzata van a lábán/testén. És nem számít, hogy a strandon fürdőruhában, rövidnadrágban, vagy az inge és a nadrágja alatt jelennek meg.

4. Gyomor

Néhányan szeretik a köldökös férfiakat, mások a vékony és fejlett hasat részesítik előnyben, zsemlesütős árnyalattal. De tény, hogy a nők is a férfiak hasát nézik. A görnyedt és állandóan valami mögé bújó urakról csak rövid időre nem figyelnek. Szóval, bárki is vagy, szépen egyenesítse ki a vállát, és hagyja, hogy a pocakja kiemelkedjen.

5. Csikk

A fenék mindig is az első helyen volt és marad. Ez meglepetés számodra? Lehetőleg szilárd, testarányos. Tehát ha van mivel dicsekednie, maradjon állva, miközben a bárban pakol. Mit kell ilyenkor tenni? Semmi! Egyszerűen hagyd magad csodálni. A többi majd jön magától!


Hasonló cikkek

Társkereső nők életkora szerint

Ha a nők egyedülállóak és gyermektelenek, általában meglehetősen könnyen találkoznak. Ha már elváltak, és gyerekeik vannak az előző kapcsolatból, az egy kicsit rosszabb. És mi a helyzet a már nyugdíjas korú nőkkel, akiknek élettársa meghalt? Hogyan változik a randevúzási siker az életkorral?

Találkozási tervek? Igen!

Megtervezheti a tökéletes randevút. Akár az unalomtól, akár a csend pillanataitól félsz, hidd el, ezek nagyon könnyen elkerülhetők. Nem számít, hogy te magad tervezed a randevút, vagy meghívást kapsz rá. Készülj fel előre, hogy a randevúd felejthetetlen legyen.

Mit szólnál a vonzalomhoz?

Mindenki olyasmit keres, ami vonzza az ellenkező nemet. Ideális esetben olyasvalamit, hogy kényelmesen ülhessen, várjon és vegyen az étlapról. Szeretnéd tudni a vonzalom titkát? Sajnos nem elég csak a pólót vagy a frizurát megváltoztatni. A fő tényező a feromonok.

Az új partner megfelelő az Ön számára?

Mész randevúzni egy új barátoddal, és szeretnéd őt a lehető legjobban megismerni? Habozik, hogy Ön a megfelelő-e az Ön számára? Tedd fel neki a következő kérdéseket, és a válasz alapján értékelheted, hogy jó párkapcsolatban vagy-e egymásnak.

Soha senki ne törje össze a szívedet!

Mindannyian félünk az összetört szívtől. Vannak közöttünk olyanok is, akik éppen azért nem akarnak senkit a testük közelébe engedni, mert félnek, hogy valaki tönkreteszi a szívét. Létezik egy egyszerűbb módszer a biztonság biztosítására. Százból 99-szer a következő csoportok valamelyikében talál szívszorítókat. Kerülje el őket.

Törölje az "egyedülálló állapotát"

Sok ember kudarcot vall a szerelemben. Te is közéjük tartozol? Minden kapcsolatod barátsággal vagy katasztrófával végződött? Túl sok idő telik el az új kapcsolatra tett kísérletek között? Szeretnél ezen változtatni? Tanácsot adunk az esélyek maximalizálásához.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.