Ne csináld ezt egy értekezleten!

Régóta vártál erre, és most megérkezett. Az első közös randitok. Várod már, de ugyanakkor egyre jobban izgulsz, hogy hogyan is fog mindez sikerülni? Nem csinálnál egy kis faux pas-t? Vagy éppen ellenkezőleg, nem fog rettenetesen unatkozni? Ne aggódj! Olvassa el, mit ne tegyen az első randin, és győződjön meg arról, hogy a találkozó jól sikerül!

Kerülje az extravagáns ruhákat

A fő szabály az, hogy valami kényelmeset válasszon. Valami, amiben jól érzed magad. A legjobban a saját stílusodban bízhatsz majd. Ugyanakkor megmutatod a párodnak, milyen vagy. De még egyszer: ne vigyük túlzásba. Akár az ultramagas sarkú cipőket, akár a legőrültebb zoknikat, akár a feltűnő képekkel díszített pólókat szereted, az öltözködésben tartsd meg a szélsőségeket későbbre. Az első randevúra olyan ruhákat válasszunk, amelyek kényelmesek, de olyan ruhákat is, amelyek nem lépik át a „normális” határvonalat.

Ne vigyük túlzásba az alkoholt

A kutatások azt mutatják, hogy ha egy nő tíz perc alatt megiszik egy pohár bort, egy férfi könnyen hozzáférhetőnek minősíti. A férfiak számára általában sör vagy tömény alkohol. Ha megiszol egy sört az exednél, vagy rögtön az elején "leöntesz" néhány "sörét", a nő azt fogja hinni, hogy részeg vagy. Még akkor is, ha csak a sör harmadát rendeled, nem egy korsót! Az alkohol jó hangulatoldónak és segítőnek tűnhet. Egyes egyénekre azonban ellenkező hatást válthat ki. A fentieken túl az alkohollal is másképp viselkedik a vérében. Alkohol igen, de csak korlátozott mértékben.

Ne dicsekedj magaddal

Bizonyára égető vágyad van, hogy dicsekedj valamivel. Főleg, ha az utóbbi időben sok sikert ért el, vagy különösen sikeres volt. De jobb, ha egy ilyen témát hagysz egy beszélgetésre a barátaiddal. A veled szemben lévő személy először lát téged, nem tudhatja, hogy ez egy kivételes helyzet. Ne üsd magad, de azzal se dicsekedj, hogy állsz, vagy hogy látod már magad abban az új BMW-ben. Biztosan lesz még időd megosztani fontos életed eredményeit és örömeidet.

Ne beszélj a "tiltott háromról"

Az első randevún meg akarod ismerni egymást mást, amennyire csak lehetséges, hogy ne vesztegessétek az együtt töltött időt. Kerülje azonban el három olyan témát, amelyekről egyszerűen nem esik szó az első randevún. És a politika, a vallás és a gyerekek. Az első két téma mindig szenvedélyes vitát vált ki. A harmadik éppen ellenkezőleg, jelentősen lehűti a vitát. Ha már vannak gyerekeid, ne vond el magadról és a párodról azzal, hogy beszélsz róluk. És ha nem? Ki szeretné megvitatni elképzeléseit arról, hogy hány gyereket szeretnének szülni egy napon az első randin? Inkább beszéljen valami másról!

Ne összpontosítson telefonjára vagy táblagépére

Soha ne összpontosítson mobiltelefonjára, táblagépére vagy semmire az elsőre ( vagy a következő) találkozás egy másikra. A veled szemben ülő személy miatt jöttél randevúzni, ezért cselekedj ennek megfelelően. Hidd el, egy-két órát kibírsz technológia nélkül!


Hasonló cikkek

Hogyan találjuk meg egyszer és mindenkorra a tökéletes partnert

Keres valakit a jó és a rossz időkre. Röviden, egy partner, akivel egy gyönyörű életútra indul. Szóval menjünk.

Amit tudnod kell magadról, mielőtt IGEN-t mondasz

A házasság az élet egyik legfontosabb lépése. Ha házasságot szeretnél kötni valakivel, nagy valószínűséggel azt tervezed, hogy életed hátralévő részét együtt töltöd. Ehhez pedig tudnod kell néhány lényeges információt a párodról a házasságkötés előtt. Megmondjuk, mik ezek.

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?

Nem lenne jó, ha minden lány fölött lebegne egy mutató, amely megmutatja, hogy milyen százalékos esélye van vele? Akkor nem kellene vacakolnod és elmenned egy el nem vett emberrel, vagy nem kellene elkerülned őt, mert félreértett. Vigyázzatok uraim! Ilyen detektor valóban létezik. Ez te vagy. Csak fogadjon el néhány megfigyelési szokást, és mindig tudni fogja, mire készül!

Mikor mutasd be a párodat a szüleidnek

Biztos benne, hogy neked van a világ legcsodálatosabb partnere? De vajon a szüleid is így gondolják? Szeretnél végre találkozni velük, de nem tudod, hogyan és mikor? Hagyd ránk. Tanácsot adunk, hogy mit és hogyan.

Mi befolyásolja a nők vonzerejét?

Zavarja, hogy az összes férfi a lába elé zuhan? Nem tudsz úgy kimenni, hogy valaki ne kérjen ki? Van megoldásunk az Ön számára! Kezdje el a következőket, és hamarosan senki sem veszi észre! Ha azonban éppen az ellenkező problémával küzd, hagyjon fel az alábbi rossz szokásokkal, amelyek határozottan csökkentik vonzerejét.

A szerelemhez vezető út néha nehézkes

Ha jelenleg olyan helyzetben vagy, amikor új élettársat keresel, be kell látnod, hogy egyáltalán nem könnyű olyan személyt találni, akivel kijöhetsz. Nem egyéjszakás kalandra gondolunk. Biztosan számtalan ilyennel találkozna egy este. Egy életre szóló partnert jelentünk. Egy partner, akivel élete hátralévő részét le akarja tölteni. És kicsit nehezebb megtalálni, mint szexpartnert.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.