Ne csináld ezt egy értekezleten!

Régóta vártál erre, és most megérkezett. Az első közös randitok. Várod már, de ugyanakkor egyre jobban izgulsz, hogy hogyan is fog mindez sikerülni? Nem csinálnál egy kis faux pas-t? Vagy éppen ellenkezőleg, nem fog rettenetesen unatkozni? Ne aggódj! Olvassa el, mit ne tegyen az első randin, és győződjön meg arról, hogy a találkozó jól sikerül!

Kerülje az extravagáns ruhákat

A fő szabály az, hogy valami kényelmeset válasszon. Valami, amiben jól érzed magad. A legjobban a saját stílusodban bízhatsz majd. Ugyanakkor megmutatod a párodnak, milyen vagy. De még egyszer: ne vigyük túlzásba. Akár az ultramagas sarkú cipőket, akár a legőrültebb zoknikat, akár a feltűnő képekkel díszített pólókat szereted, az öltözködésben tartsd meg a szélsőségeket későbbre. Az első randevúra olyan ruhákat válasszunk, amelyek kényelmesek, de olyan ruhákat is, amelyek nem lépik át a „normális” határvonalat.

Ne vigyük túlzásba az alkoholt

A kutatások azt mutatják, hogy ha egy nő tíz perc alatt megiszik egy pohár bort, egy férfi könnyen hozzáférhetőnek minősíti. A férfiak számára általában sör vagy tömény alkohol. Ha megiszol egy sört az exednél, vagy rögtön az elején "leöntesz" néhány "sörét", a nő azt fogja hinni, hogy részeg vagy. Még akkor is, ha csak a sör harmadát rendeled, nem egy korsót! Az alkohol jó hangulatoldónak és segítőnek tűnhet. Egyes egyénekre azonban ellenkező hatást válthat ki. A fentieken túl az alkohollal is másképp viselkedik a vérében. Alkohol igen, de csak korlátozott mértékben.

Ne dicsekedj magaddal

Bizonyára égető vágyad van, hogy dicsekedj valamivel. Főleg, ha az utóbbi időben sok sikert ért el, vagy különösen sikeres volt. De jobb, ha egy ilyen témát hagysz egy beszélgetésre a barátaiddal. A veled szemben lévő személy először lát téged, nem tudhatja, hogy ez egy kivételes helyzet. Ne üsd magad, de azzal se dicsekedj, hogy állsz, vagy hogy látod már magad abban az új BMW-ben. Biztosan lesz még időd megosztani fontos életed eredményeit és örömeidet.

Ne beszélj a "tiltott háromról"

Az első randevún meg akarod ismerni egymást mást, amennyire csak lehetséges, hogy ne vesztegessétek az együtt töltött időt. Kerülje azonban el három olyan témát, amelyekről egyszerűen nem esik szó az első randevún. És a politika, a vallás és a gyerekek. Az első két téma mindig szenvedélyes vitát vált ki. A harmadik éppen ellenkezőleg, jelentősen lehűti a vitát. Ha már vannak gyerekeid, ne vond el magadról és a párodról azzal, hogy beszélsz róluk. És ha nem? Ki szeretné megvitatni elképzeléseit arról, hogy hány gyereket szeretnének szülni egy napon az első randin? Inkább beszéljen valami másról!

Ne összpontosítson telefonjára vagy táblagépére

Soha ne összpontosítson mobiltelefonjára, táblagépére vagy semmire az elsőre ( vagy a következő) találkozás egy másikra. A veled szemben ülő személy miatt jöttél randevúzni, ezért cselekedj ennek megfelelően. Hidd el, egy-két órát kibírsz technológia nélkül!


Hasonló cikkek

Nem mindennapi őszi randevú

Nem tudja, hova hívja meg szerelmét? Unod már a kávézókat és éttermeket? Úgy gondolja, hogy túl hideg van a céltalan, órákon át tartó sétákhoz? Mutatunk néhány tippet a nem mindennapi randevúkhoz, amelyeket most ősszel élvezhetsz.

6 lépés a beszélgetés megkezdéséhez a társkereső olalon

Első benyomást kétszer nem csinálsz. Ezt ne felejtsd el! Ez ugyanúgy vonatkozik az első üzenet küldésére is. Ha találtál valakit, aki tetszik neked, akkor biztosan olyan üzenetet szeretnél neki küldeni, amelyre biztos választ kapsz. Ne pazarold feleslegesen az esélyt. Íme néhány tipp a kezdéshez.

Tudja meg, hogy partnere komolyan gondolja Önt

Szerelmes lettél a párodba, akivel csak nemrég kezdtél el randevúzni? Nem biztos benne, hogy partnere ugyanolyan komolyan gondolja Önt, mint te őket? Segítünk kideríteni.

Kit kerülj el egy társkereső oldalon?

Volt már azon, hogy találkozzon valakivel egy internetes társkereső oldalon? Ha először jár itt, adunk néhány tippet a kezdéshez. Nézze meg, milyen típusú randevúzókat érdemes azonnal kihúznia a "talán" listáról. Ha persze nem ilyen partnert keresel.

Hogyan kell helyesen flörtölni? Tippek nőknek...

A nyár az év tökéletes időszaka a flörtölésre. Süt a nap, meleg van, felvehetsz szexi ruhákat és mehetsz vadászni! A flörtölés azonban nem könnyű. Tudnod kell, hogyan ne hozd szégyenbe magad. Olvasson tovább, és mindent megtud, ami fontos.

Nem találsz tökéletes kapcsolatot vagy megfelelőt. Létrehozni!

A tökéletesség az, amiért dolgozni kell. Ön személyesen és a kapcsolata is. Ha valami igazán tökéleteset akarsz, meg kell dolgoznod érte. Szerencsére ez nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.