Ne csináld ezt egy értekezleten!

Régóta vártál erre, és most megérkezett. Az első közös randitok. Várod már, de ugyanakkor egyre jobban izgulsz, hogy hogyan is fog mindez sikerülni? Nem csinálnál egy kis faux pas-t? Vagy éppen ellenkezőleg, nem fog rettenetesen unatkozni? Ne aggódj! Olvassa el, mit ne tegyen az első randin, és győződjön meg arról, hogy a találkozó jól sikerül!

Kerülje az extravagáns ruhákat

A fő szabály az, hogy valami kényelmeset válasszon. Valami, amiben jól érzed magad. A legjobban a saját stílusodban bízhatsz majd. Ugyanakkor megmutatod a párodnak, milyen vagy. De még egyszer: ne vigyük túlzásba. Akár az ultramagas sarkú cipőket, akár a legőrültebb zoknikat, akár a feltűnő képekkel díszített pólókat szereted, az öltözködésben tartsd meg a szélsőségeket későbbre. Az első randevúra olyan ruhákat válasszunk, amelyek kényelmesek, de olyan ruhákat is, amelyek nem lépik át a „normális” határvonalat.

Ne vigyük túlzásba az alkoholt

A kutatások azt mutatják, hogy ha egy nő tíz perc alatt megiszik egy pohár bort, egy férfi könnyen hozzáférhetőnek minősíti. A férfiak számára általában sör vagy tömény alkohol. Ha megiszol egy sört az exednél, vagy rögtön az elején "leöntesz" néhány "sörét", a nő azt fogja hinni, hogy részeg vagy. Még akkor is, ha csak a sör harmadát rendeled, nem egy korsót! Az alkohol jó hangulatoldónak és segítőnek tűnhet. Egyes egyénekre azonban ellenkező hatást válthat ki. A fentieken túl az alkohollal is másképp viselkedik a vérében. Alkohol igen, de csak korlátozott mértékben.

Ne dicsekedj magaddal

Bizonyára égető vágyad van, hogy dicsekedj valamivel. Főleg, ha az utóbbi időben sok sikert ért el, vagy különösen sikeres volt. De jobb, ha egy ilyen témát hagysz egy beszélgetésre a barátaiddal. A veled szemben lévő személy először lát téged, nem tudhatja, hogy ez egy kivételes helyzet. Ne üsd magad, de azzal se dicsekedj, hogy állsz, vagy hogy látod már magad abban az új BMW-ben. Biztosan lesz még időd megosztani fontos életed eredményeit és örömeidet.

Ne beszélj a "tiltott háromról"

Az első randevún meg akarod ismerni egymást mást, amennyire csak lehetséges, hogy ne vesztegessétek az együtt töltött időt. Kerülje azonban el három olyan témát, amelyekről egyszerűen nem esik szó az első randevún. És a politika, a vallás és a gyerekek. Az első két téma mindig szenvedélyes vitát vált ki. A harmadik éppen ellenkezőleg, jelentősen lehűti a vitát. Ha már vannak gyerekeid, ne vond el magadról és a párodról azzal, hogy beszélsz róluk. És ha nem? Ki szeretné megvitatni elképzeléseit arról, hogy hány gyereket szeretnének szülni egy napon az első randin? Inkább beszéljen valami másról!

Ne összpontosítson telefonjára vagy táblagépére

Soha ne összpontosítson mobiltelefonjára, táblagépére vagy semmire az elsőre ( vagy a következő) találkozás egy másikra. A veled szemben ülő személy miatt jöttél randevúzni, ezért cselekedj ennek megfelelően. Hidd el, egy-két órát kibírsz technológia nélkül!


Hasonló cikkek

Nem találsz tökéletes kapcsolatot vagy megfelelőt. Létrehozni!

A tökéletesség az, amiért dolgozni kell. Ön személyesen és a kapcsolata is. Ha valami igazán tökéleteset akarsz, meg kell dolgoznod érte. Szerencsére ez nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik.

Vajon a munkaviszony a megoldás?

A partnerek különböző okok miatt szakítanak. Legyen szó gyakori vitákról, félreértésekről egy kapcsolatban vagy hűtlenségről. A szakítás általában nagyon kellemetlen élmény mindenki számára. Ha meg akarsz birkózni egy szakítással egy hosszú távú partnereddel úgy, hogy keresel valakit, akivel összezavarodhatsz, akkor nem jársz jól. Azt kérdezed, hogy miért?

Tippek egy romantikus randevúhoz

Soha nincs elég ötlet érdekes randevúzáshoz. Éppen ezért adunk néhány tippet a romantikus és vicces randevúzáshoz, amelyek különlegessé teszik kapcsolatukat, és egy kicsit jobban megismerhetik egymást.

Mester randevúz minden életkorban

Akár 15, akár 50 éves, az első randevú mindig ugyanazokat az érzéseket váltja ki. Szerencsére vannak univerzális igazságok, amelyeket minden életkorban követhetsz!

Mikor kell bemutatni egy partnert a barátoknak?

Találtál új partnert? Csodálatos, és alig várja, hogy bemutassa a barátainak? Nagyon fontos neked, hogy "jóváhagyják"? Képzeld csak el, milyen bosszantó lenne, ha nem tetszenek neki, és akkor azzal a dilemmával kell megküzdenie, hogy hogyan csinálja, amikor valamilyen közös eseményt tart a barátaival. Akár egy partnerrel, akár jobb anélkül. Tanácsot adunk, hogyan és mikor mutassa be nekik partnerét.

Készen állsz egy új kapcsolatra?

Egy új kapcsolat gyönyörű dolog. Újra szerelmes vagy, gyönyörű a világ, és hiszed, hogy új felfedezéseddel ezúttal sikerülni fog. De 100%-ig biztos benne? Ahhoz, hogy egy új kapcsolatnak legyen esélye, bizonyos feltételeknek teljesülniük kell. Ellenkező esetben ismét szakítás vár rád, nagy valószínűséggel ugyanazok az okok miatt, mint az előző kapcsolatban. Jelölje be a következő pontokat. Ha nyolcból legalább hattal találkoztok, tiszta fejjel fussatok randevúzni.