Ne csináld ezt egy értekezleten!

Régóta vártál erre, és most megérkezett. Az első közös randitok. Várod már, de ugyanakkor egyre jobban izgulsz, hogy hogyan is fog mindez sikerülni? Nem csinálnál egy kis faux pas-t? Vagy éppen ellenkezőleg, nem fog rettenetesen unatkozni? Ne aggódj! Olvassa el, mit ne tegyen az első randin, és győződjön meg arról, hogy a találkozó jól sikerül!

Kerülje az extravagáns ruhákat

A fő szabály az, hogy valami kényelmeset válasszon. Valami, amiben jól érzed magad. A legjobban a saját stílusodban bízhatsz majd. Ugyanakkor megmutatod a párodnak, milyen vagy. De még egyszer: ne vigyük túlzásba. Akár az ultramagas sarkú cipőket, akár a legőrültebb zoknikat, akár a feltűnő képekkel díszített pólókat szereted, az öltözködésben tartsd meg a szélsőségeket későbbre. Az első randevúra olyan ruhákat válasszunk, amelyek kényelmesek, de olyan ruhákat is, amelyek nem lépik át a „normális” határvonalat.

Ne vigyük túlzásba az alkoholt

A kutatások azt mutatják, hogy ha egy nő tíz perc alatt megiszik egy pohár bort, egy férfi könnyen hozzáférhetőnek minősíti. A férfiak számára általában sör vagy tömény alkohol. Ha megiszol egy sört az exednél, vagy rögtön az elején "leöntesz" néhány "sörét", a nő azt fogja hinni, hogy részeg vagy. Még akkor is, ha csak a sör harmadát rendeled, nem egy korsót! Az alkohol jó hangulatoldónak és segítőnek tűnhet. Egyes egyénekre azonban ellenkező hatást válthat ki. A fentieken túl az alkohollal is másképp viselkedik a vérében. Alkohol igen, de csak korlátozott mértékben.

Ne dicsekedj magaddal

Bizonyára égető vágyad van, hogy dicsekedj valamivel. Főleg, ha az utóbbi időben sok sikert ért el, vagy különösen sikeres volt. De jobb, ha egy ilyen témát hagysz egy beszélgetésre a barátaiddal. A veled szemben lévő személy először lát téged, nem tudhatja, hogy ez egy kivételes helyzet. Ne üsd magad, de azzal se dicsekedj, hogy állsz, vagy hogy látod már magad abban az új BMW-ben. Biztosan lesz még időd megosztani fontos életed eredményeit és örömeidet.

Ne beszélj a "tiltott háromról"

Az első randevún meg akarod ismerni egymást mást, amennyire csak lehetséges, hogy ne vesztegessétek az együtt töltött időt. Kerülje azonban el három olyan témát, amelyekről egyszerűen nem esik szó az első randevún. És a politika, a vallás és a gyerekek. Az első két téma mindig szenvedélyes vitát vált ki. A harmadik éppen ellenkezőleg, jelentősen lehűti a vitát. Ha már vannak gyerekeid, ne vond el magadról és a párodról azzal, hogy beszélsz róluk. És ha nem? Ki szeretné megvitatni elképzeléseit arról, hogy hány gyereket szeretnének szülni egy napon az első randin? Inkább beszéljen valami másról!

Ne összpontosítson telefonjára vagy táblagépére

Soha ne összpontosítson mobiltelefonjára, táblagépére vagy semmire az elsőre ( vagy a következő) találkozás egy másikra. A veled szemben ülő személy miatt jöttél randevúzni, ezért cselekedj ennek megfelelően. Hidd el, egy-két órát kibírsz technológia nélkül!


Hasonló cikkek

Kit kerülj el egy társkereső oldalon?

Volt már azon, hogy találkozzon valakivel egy internetes társkereső oldalon? Ha először jár itt, adunk néhány tippet a kezdéshez. Nézze meg, milyen típusú randevúzókat érdemes azonnal kihúznia a "talán" listáról. Ha persze nem ilyen partnert keresel.

Ne tedd ezt kapcsolatod első hónapjában!

Most kezdtél el randevúzni, és máris úgy tűnik, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! A kapcsolat első lépései ugyanolyan fontosak, mint az egész első randevú. Erősíted az azonnali benyomást, és egyben befolyásolod, hogy kedvesed hogyan fog felfogni téged. Ha jól játszod, sokkal toleránsabb lesz a hibáiddal szemben. Tehát mik az alapvető szabályok a kapcsolat első hónapjában?

Ha egy nőnek megvan ez a 8 tulajdonsága, ne engedd el

Minden hosszú távú kapcsolatban előbb-utóbb felvetődik a kérdés: "Szeretném életem hátralévő részét ezzel a személlyel leélni?" Ha kíváncsi vagy a barátnődre, olvass tovább.

Tippek egy romantikus randevúhoz

Soha nincs elég ötlet érdekes randevúzáshoz. Éppen ezért adunk néhány tippet a romantikus és vicces randevúzáshoz, amelyek különlegessé teszik kapcsolatukat, és egy kicsit jobban megismerhetik egymást.

A szerelemhez vezető út néha nehézkes

Ha jelenleg olyan helyzetben vagy, amikor új élettársat keresel, be kell látnod, hogy egyáltalán nem könnyű olyan személyt találni, akivel kijöhetsz. Nem egyéjszakás kalandra gondolunk. Biztosan számtalan ilyennel találkozna egy este. Egy életre szóló partnert jelentünk. Egy partner, akivel élete hátralévő részét le akarja tölteni. És kicsit nehezebb megtalálni, mint szexpartnert.

Hogyan viselkedjen egy nő az első randin, hogy lenyűgözze a férfit?

Az első randevú nagyon fontos. Elmondása szerint a pár arról dönt, hogy járnak-e még együtt. Emiatt tudnod kell, hogyan kell lenyűgözni a férfiakat. Tanácsot adunk, hogyan viselkedj az első randin.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.