Tervezze meg előre a randevú menetét – neki

Mész hamarosan az első randevúra? Semmit ne hagyj a véletlenre. Tervezze meg előre menetét. Magabiztosabbnak fogja érezni magát. Áttekintéssel tanácsot adunk ennek a nehéz feladatnak a végrehajtásához.

5 tipp, amin érdemes gondolkodni:

1. Készítsen tematikus áramköröket, amelyekről Ön és a hölgy beszélni fog. Lehet, hogy kissé furcsán hangzik, de szükséges. Főleg, ha a beszéd nem az erősséged. Figyeljen arra a kínos csendre, ami nagyon gyakran megtörténik a randevúzókon. A hobbik ideális témák, például lehet sport, olvasás, zene, filmek, festészet, utazás vagy buli. Ha kifogy a hobbiötletekből, nyugodtan fejtse ki véleményét a világ történéseiről.

2. Gondold át, hova mész az első randevún. Ha tudod, mit szeret egy nő, az nagy plusz lesz számodra. Vidd oda, ahova élvezni fogja. Ha nem tudja, mit szeret, válasszon semleges helyeket, például éttermeket, kávézókat, borozókat vagy parkokat.

3. Ne feledkezzen meg az arcáról. Az első benyomás a döntő. Válassza ki a ruháit aszerint, hogy hová megy. Ha a természetbe mész, vegyél klasszikus hétköznapi ruhákat. Ha kávézóba vagy étterembe megy, viseljen inget a farmerhez. Ha a színház nyer, az öltöny a kézenfekvő választás. De csak a megfelelő ruha nem elég! Ne bízd a hajad a véletlenre sem. Ha a verébfészek feldühít, menj el fodrászhoz vagy használj gélt.

4. Határozza meg az időt és a helyet, mikor és hol találkozik. Nem ártana felvenni valahova a hölgyet. Ez az, de ez a megállapodásodtól függ. Semmi áron nem szabad elkésni. Időzíts mindent jól. Azt mondják, a nők mindig késnek. De ne fogadj rá. Jobb, ha vársz egy kicsit, mint ha a nőnek várnia kell rád.

5. Adsz neki egy üdvözlő csókot vagy sem? Ha már régóta ismeritek egymást (az internetről), és meleg a kapcsolatotok, egy gyors puszi az arcára biztosan nem árt. Azonban az lenne a legjobb, ha úriember lennél. A hölgyek leginkább a készséges és elegáns férfiakhoz vonzódnak. Fogja meg a kezét, és lepje meg egy csókkal a kezére. Ezzel a gesztussal biztosan nem fogsz elrontani semmit.
Hasonló cikkek

Hogyan kell kitölteni egy profilt egy társkereső oldalon

Valójában nagyon egyszerű olyan profilt létrehozni, amely mindenkit vonz. De nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy embert szeretne magához vonzani, a megfelelőt!

Hogyan lehet legyőzni az idegességet és közelíteni egy nőt

A nőhöz való közeledés a legrosszabb rémálma lehet. Vagy fordítva, egy séta a rózsakertben. Rajtad múlik, hogyan viszonyulsz a randevúzáshoz. Olvasson el négy praktikus tippet, hogyan rázhatja le idegességét, és hogyan közeledhet könnyedén álmai partneréhez.

Mikor ne hozzunk létre új partnerséget?

Még mindig nincs partnered? Szeretnél végre találni valakit, akivel együtt töltöd az egyedül töltött szomorú napokat? Ha igen, akkor szorosan tartunk, hogy az új kapcsolatod sikerüljön. Óvakodj azonban azoktól a helyzetektől, amelyekben nem jó új partnerkapcsolatot kialakítani. Vagyis egy olyan helyzet, amikor jobb várni egy kicsit, hogy ne kapkodj a párválasztásnál.

9 tipp, hogyan keltsünk jó első benyomást

Az első randevú előtt álsz valakivel, akivel az online társkereső oldalon találkoztál? Az első benyomás másodszor már nemfog működni, ezért jól készülj fel az első találkozóra. Íme néhány tipp, amely segítségedre lehet.

4 jele annak, hogy egy internetes kapcsolat tartós lesz

Sokkal gyorsabban fogja felfedezni kapcsolata fejlődését az interneten keresztül, mint ahogyan valaha is szembesülhetne vele.

Hibák a csábításban

A csábítás és a flört művészetét mindannyian szeretnénk megtanulni. Sajnos nagyon kevesen sajátítják el ezt a művészetet. Néha még egy "profi" is felesleges hibákat követ el egy olyan személlyel, akit igazán érdekel. Szeretnéd elkerülni a leggyakoribb hibákat, és nem nézel hülyének csábítás közben? Akkor olvass!

Legújabb cikkek

A 33% -os kedvezmény ma véget ér!

Van egy különleges ajándékunk az Ön számára - 33% kedvezmény minden prémium tagsági csomaghoz. Szerezze meg még ma!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.