Tervezze meg előre a randevú menetét – neki

Mész hamarosan az első randevúra? Semmit ne hagyj a véletlenre. Tervezze meg előre menetét. Magabiztosabbnak fogja érezni magát. Áttekintéssel tanácsot adunk ennek a nehéz feladatnak a végrehajtásához.

5 tipp, amin érdemes gondolkodni:

1. Készítsen tematikus áramköröket, amelyekről Ön és a hölgy beszélni fog. Lehet, hogy kissé furcsán hangzik, de szükséges. Főleg, ha a beszéd nem az erősséged. Figyeljen arra a kínos csendre, ami nagyon gyakran megtörténik a randevúzókon. A hobbik ideális témák, például lehet sport, olvasás, zene, filmek, festészet, utazás vagy buli. Ha kifogy a hobbiötletekből, nyugodtan fejtse ki véleményét a világ történéseiről.

2. Gondold át, hova mész az első randevún. Ha tudod, mit szeret egy nő, az nagy plusz lesz számodra. Vidd oda, ahova élvezni fogja. Ha nem tudja, mit szeret, válasszon semleges helyeket, például éttermeket, kávézókat, borozókat vagy parkokat.

3. Ne feledkezzen meg az arcáról. Az első benyomás a döntő. Válassza ki a ruháit aszerint, hogy hová megy. Ha a természetbe mész, vegyél klasszikus hétköznapi ruhákat. Ha kávézóba vagy étterembe megy, viseljen inget a farmerhez. Ha a színház nyer, az öltöny a kézenfekvő választás. De csak a megfelelő ruha nem elég! Ne bízd a hajad a véletlenre sem. Ha a verébfészek feldühít, menj el fodrászhoz vagy használj gélt.

4. Határozza meg az időt és a helyet, mikor és hol találkozik. Nem ártana felvenni valahova a hölgyet. Ez az, de ez a megállapodásodtól függ. Semmi áron nem szabad elkésni. Időzíts mindent jól. Azt mondják, a nők mindig késnek. De ne fogadj rá. Jobb, ha vársz egy kicsit, mint ha a nőnek várnia kell rád.

5. Adsz neki egy üdvözlő csókot vagy sem? Ha már régóta ismeritek egymást (az internetről), és meleg a kapcsolatotok, egy gyors puszi az arcára biztosan nem árt. Azonban az lenne a legjobb, ha úriember lennél. A hölgyek leginkább a készséges és elegáns férfiakhoz vonzódnak. Fogja meg a kezét, és lepje meg egy csókkal a kezére. Ezzel a gesztussal biztosan nem fogsz elrontani semmit.
Hasonló cikkek

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

4 ok, amiért még mindig egyedülálló vagy

Bármennyire is próbálkozol, a szerelem mindig elkerül. Vonzó, méltó és sikeres vagy mindenben, amit elhatározsz. Csak azokban a kapcsolatokban még nyikorog. Csak jegyesekkel, tehetetlenekkel találkozol, vagy egyáltalán nincs partnered. Érdekel, hogyan lehetne megjavítani? Mielőtt kimennél a világba és felégetnél magad mögött minden hidat, gondold át, hogy bojkottálod-e magad! A tudatalattinak ereje van, és jobban „védhet” minket, mint szeretnénk. Mi a 4 legfontosabb ok, amiért még mindig egyedülálló vagy?

Milyen gesztusokat ne tegyen egy randevún?

Minden randevút sikertelenül hagyja el, még akkor is, ha a találkozó előtt több hétig SMS-ezett, és a dolgok több mint ígéretesnek tűntek? Ne keressen azonnal hibát a megjelenésében vagy a megvitatott témákban. Az, hogy hogyan hatunk másokra, többek között olyan gesztusok, amelyekről egyáltalán nem vagyunk tudatában. Tanácsot adunk, hogy mely gesztusokat kerülje el a megbeszélésen.

Szelídítse meg a randevúzási izgalmait

A randevúzási szorongás az egyik leggyakoribb oka annak, hogy nem tud kapcsolatba lépni? Minél jobban szeretsz valakit, annál idegesebb vagy. És még inkább meg sem mered közelíteni az illetőt. Négy technikát mutatunk be az idegesség gyors és hatékony megszelídítésére.

Kerülje el az "öreglány szindrómát"

Minél tovább van egyedül, annál nehezebb lesz komolyan megismerni valakit. A potenciális jelentkezők azonnal elmenekülnek előled! Te is így látod? Valószínűleg kialakult nálad az úgynevezett "öreglány szindróma". Tudat alatt olyan idegenkedés alakult ki benned a kapcsolatok és a férfiak iránt, hogy ezt világossá teszed számukra. És abban a pillanatban, amikor közelednek hozzád. Ha szeretne megszabadulni ettől a szindrómától, olvassa el az ilyen nők jellemző tulajdonságait.

Nyűgözz le az első randin

Szeretnéd elbűvölni párodat az első randin? Szeretné, hogy az élet győztesének tartsák az első találkozástól kezdve? A mai rohanó világban, ahol senki sem foglalkozik sokáig semmivel, nagyszerű első benyomást kell hagyni. Ha sikerül, kiváló kiindulási pozícióba kerülsz. Ha nem, akkor valószínűleg nem látjátok többé egymást. Szóval, hogyan nyűgözd le partneredet?