Tervezze meg előre a randevú menetét – neki

Mész hamarosan az első randevúra? Semmit ne hagyj a véletlenre. Tervezze meg előre menetét. Magabiztosabbnak fogja érezni magát. Áttekintéssel tanácsot adunk ennek a nehéz feladatnak a végrehajtásához.

5 tipp, amin érdemes gondolkodni:

1. Készítsen tematikus áramköröket, amelyekről Ön és a hölgy beszélni fog. Lehet, hogy kissé furcsán hangzik, de szükséges. Főleg, ha a beszéd nem az erősséged. Figyeljen arra a kínos csendre, ami nagyon gyakran megtörténik a randevúzókon. A hobbik ideális témák, például lehet sport, olvasás, zene, filmek, festészet, utazás vagy buli. Ha kifogy a hobbiötletekből, nyugodtan fejtse ki véleményét a világ történéseiről.

2. Gondold át, hova mész az első randevún. Ha tudod, mit szeret egy nő, az nagy plusz lesz számodra. Vidd oda, ahova élvezni fogja. Ha nem tudja, mit szeret, válasszon semleges helyeket, például éttermeket, kávézókat, borozókat vagy parkokat.

3. Ne feledkezzen meg az arcáról. Az első benyomás a döntő. Válassza ki a ruháit aszerint, hogy hová megy. Ha a természetbe mész, vegyél klasszikus hétköznapi ruhákat. Ha kávézóba vagy étterembe megy, viseljen inget a farmerhez. Ha a színház nyer, az öltöny a kézenfekvő választás. De csak a megfelelő ruha nem elég! Ne bízd a hajad a véletlenre sem. Ha a verébfészek feldühít, menj el fodrászhoz vagy használj gélt.

4. Határozza meg az időt és a helyet, mikor és hol találkozik. Nem ártana felvenni valahova a hölgyet. Ez az, de ez a megállapodásodtól függ. Semmi áron nem szabad elkésni. Időzíts mindent jól. Azt mondják, a nők mindig késnek. De ne fogadj rá. Jobb, ha vársz egy kicsit, mint ha a nőnek várnia kell rád.

5. Adsz neki egy üdvözlő csókot vagy sem? Ha már régóta ismeritek egymást (az internetről), és meleg a kapcsolatotok, egy gyors puszi az arcára biztosan nem árt. Azonban az lenne a legjobb, ha úriember lennél. A hölgyek leginkább a készséges és elegáns férfiakhoz vonzódnak. Fogja meg a kezét, és lepje meg egy csókkal a kezére. Ezzel a gesztussal biztosan nem fogsz elrontani semmit.
Hasonló cikkek

Az online társkereső "IN"

Az internet, az internet és újra az internet. Mintha a mai világ egyáltalán nem működhetne nélküle. Manapság szinte mindenre használjuk az internetet, ami csak lehetséges. Munkára, oktatásra, vásárlásra, szórakozásra, de randevúzásra is. Az internetes randevúzás pedig az utóbbi időben a legnépszerűbb találkozási hely.

Az ELITE Date-et most Szlovákiában is megismerheted

Akár pozsonyi, kassai, zsolnai vagy Dolní Kapušan származású, most megismerheti az ELITE Date-et! Szlovákiában elindítottuk az ELITE dátumkönyvtárat< / a>.

Szemek a sírásért. Mit tegyünk, hogy ezúttal működjön a kapcsolat.

Ismét fájó szív és kétségbeesés érzése, hogy talán soha nem találkozom sorstársammal. Elveszíti a hitet, hogy mindenki egyforma, és jobb egyedül lenni. Újra és újra ugyanaz a dal, viták, félreértések, manipuláció, hűtlenség... mi lesz ezután?

5 fajta nő, akit kerülni kell

Csak a Cseh Köztársaságban körülbelül 6 millió nő él. Így nem kell attól tartanod, hogy nem találod a megfelelőt. De mielőtt ez megtörténne, meg kell ismernie a többieket. Összegyűjtöttünk neked 5 olyan nőtípust, akiket jobb elkerülni. Velük nem vár fényes jövő. Milyen típusú nők ezek?

Hogyan lehet online ismerkedni?

Egyre többen ismerkednek meg egymással az interneten keresztül. Legyen szó félénkségről, időhiányról vagy éppen a digitális korszakról, ezeknek az embereknek az internet a legjobb lehetőség arra, hogy élettársat találjanak. A bizonyos bizonyosság is szerepet játszik. Sokkal többet megtudhat egy profilból, mint egy bárban való üdvözlésből. Bizonyos szabályok azonban itt is érvényesek, ami megkönnyítheti a randevúzást. Vagy éppen ellenkezőleg, megnehezíti. Hogyan kezdjünk randevúzni az interneten?

Még mindig gondolkodik egy volt partneren?

Találtál egy nagyszerű férfit? Találkoztál már egy igazán csodálatos nővel? Sok a közös bennetek és megértitek egymást? De van néha olyan érzésed, hogy még nem engedték el teljesen a volt párjukat? Honnan tudod, hogy az új szerelmed megoldotta a múltat, és elkezdhetsz kapcsolatot építeni?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.