Tervezze meg előre a randevú menetét – neki

Mész hamarosan az első randevúra? Semmit ne hagyj a véletlenre. Tervezze meg előre menetét. Magabiztosabbnak fogja érezni magát. Áttekintéssel tanácsot adunk ennek a nehéz feladatnak a végrehajtásához.

5 tipp, amin érdemes gondolkodni:

1. Készítsen tematikus áramköröket, amelyekről Ön és a hölgy beszélni fog. Lehet, hogy kissé furcsán hangzik, de szükséges. Főleg, ha a beszéd nem az erősséged. Figyeljen arra a kínos csendre, ami nagyon gyakran megtörténik a randevúzókon. A hobbik ideális témák, például lehet sport, olvasás, zene, filmek, festészet, utazás vagy buli. Ha kifogy a hobbiötletekből, nyugodtan fejtse ki véleményét a világ történéseiről.

2. Gondold át, hova mész az első randevún. Ha tudod, mit szeret egy nő, az nagy plusz lesz számodra. Vidd oda, ahova élvezni fogja. Ha nem tudja, mit szeret, válasszon semleges helyeket, például éttermeket, kávézókat, borozókat vagy parkokat.

3. Ne feledkezzen meg az arcáról. Az első benyomás a döntő. Válassza ki a ruháit aszerint, hogy hová megy. Ha a természetbe mész, vegyél klasszikus hétköznapi ruhákat. Ha kávézóba vagy étterembe megy, viseljen inget a farmerhez. Ha a színház nyer, az öltöny a kézenfekvő választás. De csak a megfelelő ruha nem elég! Ne bízd a hajad a véletlenre sem. Ha a verébfészek feldühít, menj el fodrászhoz vagy használj gélt.

4. Határozza meg az időt és a helyet, mikor és hol találkozik. Nem ártana felvenni valahova a hölgyet. Ez az, de ez a megállapodásodtól függ. Semmi áron nem szabad elkésni. Időzíts mindent jól. Azt mondják, a nők mindig késnek. De ne fogadj rá. Jobb, ha vársz egy kicsit, mint ha a nőnek várnia kell rád.

5. Adsz neki egy üdvözlő csókot vagy sem? Ha már régóta ismeritek egymást (az internetről), és meleg a kapcsolatotok, egy gyors puszi az arcára biztosan nem árt. Azonban az lenne a legjobb, ha úriember lennél. A hölgyek leginkább a készséges és elegáns férfiakhoz vonzódnak. Fogja meg a kezét, és lepje meg egy csókkal a kezére. Ezzel a gesztussal biztosan nem fogsz elrontani semmit.
Hasonló cikkek

Miről beszéljünk egy randevún?

Mész randevúzni? Ideges vagy, mert fogalmad sincs, miről beszélgess a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Tanácsot adunk, hogy milyen témákról illik beszélni az első randin.

Szabadulj meg ettől az 5 dologtól, és megtalálod életed szerelmét

Évek óta keresi a megfelelő személyt, de még mindig nincs szerencséje? Talán a tudatalatti szokások a hibásak, amelyek megakadályozzák ebben. Mik ezek a szokások, és hogyan lehet megszabadulni tőlük?

Egy nő megismerése

A profilok azonosnak tűnnek számodra, de szívesen megismerkednél egy normális, kellemes nővel. Olyan? Szeretné tudni, hogyan értékelje ki a profilt, hogy ne égjen le újra, és végre sikerüljön megtalálnia a megfelelőt? Hogyan találjuk meg az ideális jelöltet az első pillantásra a profilképe alapján? Nézze meg, hogyan tájékozódhat, és soha többé ne tévedjen el!

Mi az, ami megbízhatóan kikapcsolja a partnert az első randin?

Első randevúra mész, és félsz, hogy elrontod? Félsz attól, hogy rosszul leszel felöltözve, hogy rosszat mondasz, és emiatt nem mutatkozik meg a szerelmed? Nincs félelem. Olvasson tovább öt olyan dologról, amely 100%-osan kikapcsolja a potenciális megfelelőt. Kerüld el őket, és nyersz!

Mit ne tegyünk az első randin?

Barátokkal vagy akár egy ügyféllel való találkozón mindig kiegyensúlyozott, bájos és magabiztos. Mások gyakran kérdezik tőled, hogyan lehetséges, hogy ennyi báj van benned. De ami a randevúzást illeti, hirtelen semmi sem működik neked. Dadogsz, a párod soha nem hív vissza, és sokáig megtartanád őket? Semmiképpen. Előfordulhat, hogy a következő hibákat követi el.

Hogyan ismerkedjünk meg egy online társkereső oldalon?

Szeretnél találkozni valakivel? De nem az erősséged a nyilvános randevúzás? Akkor próbálj meg online ismerkedni! Ebben a cikkben öt fontos tippet találsz, amelyeket feltétlenül tudnod kell az online társkeresőről. Mind az öt dolog tanácsot ad Önnek, hogyan találkozzon sikeresen online.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.