Mit ne tegyünk az első randin?

Elmész az első randevúra, és szeretnéd, hogy jól menjen? Vannak dolgok, amelyeket semmiképpen sem szabad megtennie vagy elmondania körülötte. Kövesse tanácsainkat, és biztosan sikeres lesz az első randevúja.

Ne csak magadról beszélj

Fontos, hogy beszélj magadról, a hobbidról, a munkádról és a családodról. De nem szabad túlzásba vinni. A kommunikációnak kiegyensúlyozottnak kell lennie. A másik fél tudni akar rólad valamit. De nem akar mindent egyszerre tudni. Ellenkező esetben biztosan felrobban a feje a túlterhelt információtól. Bizonyítsd be, hogy nem te vagy az univerzum közepe! Adjon teret a partnerének is a beszélgetéshez.

Ne telefonáljon

Ha valaki felhív, és úgy érzi, hogy fontos hívás, fogadja. Azonban utasítsa el azokat a barátokat, akik csak beszélgetni szeretnének. Egy darabig bármikor felveheti a telefont, de előbb kérjen bocsánatot kollégájától, amiért megszakította a közös találkozót. Ne beszéljen a feltétlenül szükségesnél tovább telefonon. Nagyon kellemetlen a partnernek. Azért jött a találkozóra, hogy beszéljen veled, és ne azért, hogy meghallgassa a másokkal folytatott beszélgetéseit. Az lenne a legjobb, ha kikapcsolná a hangot a megbeszélés előtt, vagy egyszerűen kikapcsolná a telefont, és utána intézné a telefonhívásokat.

Ne késjen el

Késsen egy az első randevú a legrosszabb dolog, amit tehetsz. Ne várj olyan embert, aki egyáltalán nem ismer téged. Az első benyomás nagyon fontos szerepet játszik egy találkozón. Gyakran ez határozza meg, hogy legközelebb találkozik-e veled a párod, vagy máshol próbál szerencsét. A késői érkezés azonnal levonja a pluszpontokat. A megfelelője lehet pontos, és elviseli ezt a tulajdonságot. Ebben az esetben az egész jó hírnevét rontaná, ha későn érkezne.

Ne próbálja meg azonnal „megérinteni” a partnerét az első randin

Az első randevú a lelket ismerni, nem a testet. Nem rohanhatod azonnal a társadat. Megijesztheti. Lehet, hogy egyesek számára túl gyors. Vannak, akiknek tudniuk kell, hogy megéri-e folytatniuk a párjukkal való találkozást. Ha egy étteremben vacsora közben azonnal elkezdi simogatni és partnere után nyúlni, elronthatja az egészet. És te ezt nem akarod.

Ne beszélj személyes témákról

Az első randevúkon mérlegelj minden szót. Nem mondhatja ki minden véleményét és személyes dolgait a partnerének. A politikai témák jelenleg tabunak számítanak. Előfordulhat, hogy más véleményen lesz az adott ügyben, és azonnal tűz van a tetőn. Ne is próbálja megbeszélni a bajait vagy más negatív személyes témákat. Ez határozottan elbátortalanítaná partnerét.


Hasonló cikkek

Hogyan hívjunk el egy férfit randevúzni?

Folyamatosan azt hajtogatja a fejében, hogy a férfiak vadászok, és nekik kell megtenniük az első lépést? De arra várni, hogy egy férfi lendüljön, bizonyos esetekben gyilkos lehet. Ha tetszik, csináld másképp! Ne várja meg, hogy meghívjon. Hívd meg te is! Nem tudja, hogyan kell csinálni? Olvasson tovább.

pasit keresek karácsonyra

A szerelemről humorral, avagy Hogyan találkozik ma egy egyedülálló nő a nagyvárosban! ... "És hol találkoztál vele?"... "Egy társkereső oldalon." .... "Ó, biztos furcsa, amikor egy társkereső oldalon van, ugye?"... "Istenem! Elvégre én is randevúzok, és normális vagyok, vagy sem?”

Negyven után és egyedül. Miért nincs még mindig pasid?

Az Ön korabeli férfiak régóta jegyesek, vagy csak más irányba néznek? Ne hajtsd le a fejed! Sajnos sok 40-es éveiben járó nő elakad a saját "ennyi idősen nem találok senkit" ciklusában. Mire gondolhat még, ami megakadályozza, hogy megtalálja a szerelmet? Olvassa el a cikkben.

Hogyan lehet a legjobban ellenállni a női elutasításnak?

Sok férfi egy nő elutasítását hasonütéshez hasonlítja. Így nem meglepő, hogy el akarják kerülni ezt a helyzetet. Sajnos az elutasítás nagyon gyakori része életünknek. Ha megérti, miért történik ez, jobban reagálhat, és gyakran még a maga javára is fordíthatja a dolgokat. Tehát hogyan lehet ellenállni az elutasításnak?

5 jel, amikor jobb, ha azonnal kilépsz egy kapcsolatból

A rózsaszín szemüveg, amelyet mindannyian egy új kapcsolat kezdetén viselünk, valóban árthat az embereknek. Főleg, ha nem látunk rajtuk keresztül komoly figyelmeztető jeleket. És hogy néha ezek a jelek egyenesen feléd kiálthatnak! Készítettünk számodra 5 jelet, amikor egyáltalán nem szabad új kapcsolatot kezdened.

Társkereső vagy mobilalkalmazás?

Az utcai randevúzás szinte a múlté. Elsőként az internetes társkereső oldalak jelentek meg, amelyek a kezdeti szkepticizmus ellenére nagy sikereket ünnepeltek és ünnepelnek ma is. És már kaptunk olyan társkereső pályázatokat, amelyek közvetlenül a mobiltelefonodra küldik a partnerajánlatokat. Bárhová mész, tudod, mi történik. Megéri beszerezni egyet magának?

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.