Mit ne tegyünk az első randin?

Elmész az első randevúra, és szeretnéd, hogy jól menjen? Vannak dolgok, amelyeket semmiképpen sem szabad megtennie vagy elmondania körülötte. Kövesse tanácsainkat, és biztosan sikeres lesz az első randevúja.

Ne csak magadról beszélj

Fontos, hogy beszélj magadról, a hobbidról, a munkádról és a családodról. De nem szabad túlzásba vinni. A kommunikációnak kiegyensúlyozottnak kell lennie. A másik fél tudni akar rólad valamit. De nem akar mindent egyszerre tudni. Ellenkező esetben biztosan felrobban a feje a túlterhelt információtól. Bizonyítsd be, hogy nem te vagy az univerzum közepe! Adjon teret a partnerének is a beszélgetéshez.

Ne telefonáljon

Ha valaki felhív, és úgy érzi, hogy fontos hívás, fogadja. Azonban utasítsa el azokat a barátokat, akik csak beszélgetni szeretnének. Egy darabig bármikor felveheti a telefont, de előbb kérjen bocsánatot kollégájától, amiért megszakította a közös találkozót. Ne beszéljen a feltétlenül szükségesnél tovább telefonon. Nagyon kellemetlen a partnernek. Azért jött a találkozóra, hogy beszéljen veled, és ne azért, hogy meghallgassa a másokkal folytatott beszélgetéseit. Az lenne a legjobb, ha kikapcsolná a hangot a megbeszélés előtt, vagy egyszerűen kikapcsolná a telefont, és utána intézné a telefonhívásokat.

Ne késjen el

Késsen egy az első randevú a legrosszabb dolog, amit tehetsz. Ne várj olyan embert, aki egyáltalán nem ismer téged. Az első benyomás nagyon fontos szerepet játszik egy találkozón. Gyakran ez határozza meg, hogy legközelebb találkozik-e veled a párod, vagy máshol próbál szerencsét. A késői érkezés azonnal levonja a pluszpontokat. A megfelelője lehet pontos, és elviseli ezt a tulajdonságot. Ebben az esetben az egész jó hírnevét rontaná, ha későn érkezne.

Ne próbálja meg azonnal „megérinteni” a partnerét az első randin

Az első randevú a lelket ismerni, nem a testet. Nem rohanhatod azonnal a társadat. Megijesztheti. Lehet, hogy egyesek számára túl gyors. Vannak, akiknek tudniuk kell, hogy megéri-e folytatniuk a párjukkal való találkozást. Ha egy étteremben vacsora közben azonnal elkezdi simogatni és partnere után nyúlni, elronthatja az egészet. És te ezt nem akarod.

Ne beszélj személyes témákról

Az első randevúkon mérlegelj minden szót. Nem mondhatja ki minden véleményét és személyes dolgait a partnerének. A politikai témák jelenleg tabunak számítanak. Előfordulhat, hogy más véleményen lesz az adott ügyben, és azonnal tűz van a tetőn. Ne is próbálja megbeszélni a bajait vagy más negatív személyes témákat. Ez határozottan elbátortalanítaná partnerét.


Hasonló cikkek

Hogyan befolyásolta a koronavírus az ismerkedést?

A koronavírus-járvány nemcsak az emberek életmódját, fogyasztói magatartását, a dolgok gazdasági oldalát érintette, hanem érzelmi oldalát is. A Covid-19 a randevúzási módra is hatással volt, és nagymértékben befolyásolta a bevett randevúzási technikákat is.

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Randi milliomosoknak vagy szalonna szerelmeseknek. Melyek a legegyedibb társkereső oldalak, amelyekre regisztrálhat?

Hasonló gondolkodású partnert keres? Hasonló érdeklődésű partner? Próbáld ki az online társkeresőt. Nem csak sportolóknak vagy diákoknak szóló társkereső oldalon lehet feliratkozni, hanem például gazdagoknak vagy szalonnázóknak szánt társkereső oldalon is.

Megtaláltad a lelki társad?

Minden boldog pár arról beszél, hogy lelki társakat talál egymásban. Újonnan szerelmes ugyanaz az érzés. De van különbség aközött, hogy valaki partnere vagy lelki társ. Nem kell, hogy kölcsönösen kizárják egymást. De gyakran előfordul, hogy a lelki társad valaki más. Honnan ismered fel?

Hogyan biztosítsunk egy második (és több) randevút?

Mindenki érthetően fél az első randevútól. Mondjak valami hülyeséget róla? Kedvelni fog a párom? Tetszeni fog neki? Sokszor elfelejtjük, hogy az első randevú a második, a harmadik és minden más randevú előjátéka maga az előkészület miatt. Szóval hogyan hathatsz le az első randevún, hogy folytasd a randevúzást?

Milyen férfi tulajdonságokat részesítenek előnyben a nők?

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkezniük a férfiaknak? A nők tisztában vannak ezzel. A legtöbb hölgynek hasonló elképzelései vannak arról, hogy milyen jellemvonásokkal kell rendelkezniük a férfiaknak. Tudjuk, és szívesen elmondjuk.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.