Mit ne tegyünk az első randin?

Elmész az első randevúra, és szeretnéd, hogy jól menjen? Vannak dolgok, amelyeket semmiképpen sem szabad megtennie vagy elmondania körülötte. Kövesse tanácsainkat, és biztosan sikeres lesz az első randevúja.

Ne csak magadról beszélj

Fontos, hogy beszélj magadról, a hobbidról, a munkádról és a családodról. De nem szabad túlzásba vinni. A kommunikációnak kiegyensúlyozottnak kell lennie. A másik fél tudni akar rólad valamit. De nem akar mindent egyszerre tudni. Ellenkező esetben biztosan felrobban a feje a túlterhelt információtól. Bizonyítsd be, hogy nem te vagy az univerzum közepe! Adjon teret a partnerének is a beszélgetéshez.

Ne telefonáljon

Ha valaki felhív, és úgy érzi, hogy fontos hívás, fogadja. Azonban utasítsa el azokat a barátokat, akik csak beszélgetni szeretnének. Egy darabig bármikor felveheti a telefont, de előbb kérjen bocsánatot kollégájától, amiért megszakította a közös találkozót. Ne beszéljen a feltétlenül szükségesnél tovább telefonon. Nagyon kellemetlen a partnernek. Azért jött a találkozóra, hogy beszéljen veled, és ne azért, hogy meghallgassa a másokkal folytatott beszélgetéseit. Az lenne a legjobb, ha kikapcsolná a hangot a megbeszélés előtt, vagy egyszerűen kikapcsolná a telefont, és utána intézné a telefonhívásokat.

Ne késjen el

Késsen egy az első randevú a legrosszabb dolog, amit tehetsz. Ne várj olyan embert, aki egyáltalán nem ismer téged. Az első benyomás nagyon fontos szerepet játszik egy találkozón. Gyakran ez határozza meg, hogy legközelebb találkozik-e veled a párod, vagy máshol próbál szerencsét. A késői érkezés azonnal levonja a pluszpontokat. A megfelelője lehet pontos, és elviseli ezt a tulajdonságot. Ebben az esetben az egész jó hírnevét rontaná, ha későn érkezne.

Ne próbálja meg azonnal „megérinteni” a partnerét az első randin

Az első randevú a lelket ismerni, nem a testet. Nem rohanhatod azonnal a társadat. Megijesztheti. Lehet, hogy egyesek számára túl gyors. Vannak, akiknek tudniuk kell, hogy megéri-e folytatniuk a párjukkal való találkozást. Ha egy étteremben vacsora közben azonnal elkezdi simogatni és partnere után nyúlni, elronthatja az egészet. És te ezt nem akarod.

Ne beszélj személyes témákról

Az első randevúkon mérlegelj minden szót. Nem mondhatja ki minden véleményét és személyes dolgait a partnerének. A politikai témák jelenleg tabunak számítanak. Előfordulhat, hogy más véleményen lesz az adott ügyben, és azonnal tűz van a tetőn. Ne is próbálja megbeszélni a bajait vagy más negatív személyes témákat. Ez határozottan elbátortalanítaná partnerét.


Hasonló cikkek

Egy ilyen első randevú után ne menj el még egyre

Az első, tapogatózó dátum gyakran kritikus. Értékelitek egymást, és megtudjátok, hogy partnerként legalább valamennyire kompatibilisek vagytok-e. A legtöbben sokat foglalkozunk magunkkal, azzal a céllal, hogy a lehető legjobb benyomást keltsük. Ezúttal nagyon erősen összpontosítson arra, hogy melyik témák izgatják legjobban partnerét. A következőnél jobb, ha nem megy el a következő találkozóra.

Hogyan csábíts el egy nőt?

Jó hangulatban kelsz fel, munkába vagy iskolába tartasz, amikor hirtelen meglátsz egy párt. Meglátsz egy gyönyörű nőt, akit egy olyan fiú ölel, aki úgy néz ki, mintha csak T e lennél.. Abban a pillanatban rájössz, hogy még mindig egyedül vagy, és arra gondolsz: „Hogyan létezik, hogy ennek férfinek ilyen gyönyörű baratnője van, és nekem még mindig nincs senkim? Mit csinálhatok rosszul?

Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, mit imádnak a nők a férfiakban.

Az online társkeresés nem átverés!

Szeretné végre megtalálni a megfelelőt? Próbáld ki egy társkereső oldalon. Ne hagyja magát elriasztani egyes felhasználók negatív véleményei. Meggyőzzük, hogy az online randevúzás teljesen biztonságos. Nem kell mást tenned, mint egy kicsit körültekintőnek lenni, és mindenekelőtt kiválasztani a megfelelő társkereső oldalt!

Az online társkereső rabja vagy?

Az online társkereső oldalak népszerűsége lassan utoléri a Facebook és a hasonló média népszerűségét. Lehet függővé válni nekik? Igen tudsz! És nagyon könnyen.

Adsz még egy esélyt magadnak egy sikertelen első randevú után?

Megvolt az első randevúja, de nem érzi elégedettségét? Nem chateltél olyan jól, mint az interneten? Elvitt valahova, ahol unatkoztál? A fotó szerint egy gyönyörű nőre számítottál, de csak hétköznapi jött? Egy randevú sok különböző okból meghiúsulhat. Adsz még egy esélyt magadnak egy ilyen csalódás után, vagy jobb lesz, ha átköltözöl a házba?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.