Mit ne tegyünk az első randin?

Elmész az első randevúra, és szeretnéd, hogy jól menjen? Vannak dolgok, amelyeket semmiképpen sem szabad megtennie vagy elmondania körülötte. Kövesse tanácsainkat, és biztosan sikeres lesz az első randevúja.

Ne csak magadról beszélj

Fontos, hogy beszélj magadról, a hobbidról, a munkádról és a családodról. De nem szabad túlzásba vinni. A kommunikációnak kiegyensúlyozottnak kell lennie. A másik fél tudni akar rólad valamit. De nem akar mindent egyszerre tudni. Ellenkező esetben biztosan felrobban a feje a túlterhelt információtól. Bizonyítsd be, hogy nem te vagy az univerzum közepe! Adjon teret a partnerének is a beszélgetéshez.

Ne telefonáljon

Ha valaki felhív, és úgy érzi, hogy fontos hívás, fogadja. Azonban utasítsa el azokat a barátokat, akik csak beszélgetni szeretnének. Egy darabig bármikor felveheti a telefont, de előbb kérjen bocsánatot kollégájától, amiért megszakította a közös találkozót. Ne beszéljen a feltétlenül szükségesnél tovább telefonon. Nagyon kellemetlen a partnernek. Azért jött a találkozóra, hogy beszéljen veled, és ne azért, hogy meghallgassa a másokkal folytatott beszélgetéseit. Az lenne a legjobb, ha kikapcsolná a hangot a megbeszélés előtt, vagy egyszerűen kikapcsolná a telefont, és utána intézné a telefonhívásokat.

Ne késjen el

Késsen egy az első randevú a legrosszabb dolog, amit tehetsz. Ne várj olyan embert, aki egyáltalán nem ismer téged. Az első benyomás nagyon fontos szerepet játszik egy találkozón. Gyakran ez határozza meg, hogy legközelebb találkozik-e veled a párod, vagy máshol próbál szerencsét. A késői érkezés azonnal levonja a pluszpontokat. A megfelelője lehet pontos, és elviseli ezt a tulajdonságot. Ebben az esetben az egész jó hírnevét rontaná, ha későn érkezne.

Ne próbálja meg azonnal „megérinteni” a partnerét az első randin

Az első randevú a lelket ismerni, nem a testet. Nem rohanhatod azonnal a társadat. Megijesztheti. Lehet, hogy egyesek számára túl gyors. Vannak, akiknek tudniuk kell, hogy megéri-e folytatniuk a párjukkal való találkozást. Ha egy étteremben vacsora közben azonnal elkezdi simogatni és partnere után nyúlni, elronthatja az egészet. És te ezt nem akarod.

Ne beszélj személyes témákról

Az első randevúkon mérlegelj minden szót. Nem mondhatja ki minden véleményét és személyes dolgait a partnerének. A politikai témák jelenleg tabunak számítanak. Előfordulhat, hogy más véleményen lesz az adott ügyben, és azonnal tűz van a tetőn. Ne is próbálja megbeszélni a bajait vagy más negatív személyes témákat. Ez határozottan elbátortalanítaná partnerét.


Hasonló cikkek

Hogyan hívjunk el egy férfit randevúzni?

Folyamatosan azt hajtogatja a fejében, hogy a férfiak vadászok, és nekik kell megtenniük az első lépést? De arra várni, hogy egy férfi lendüljön, bizonyos esetekben gyilkos lehet. Ha tetszik, csináld másképp! Ne várja meg, hogy meghívjon. Hívd meg te is! Nem tudja, hogyan kell csinálni? Olvasson tovább.

Az online társkereső "IN"

Az internet, az internet és újra az internet. Mintha a mai világ egyáltalán nem működhetne nélküle. Manapság szinte mindenre használjuk az internetet, ami csak lehetséges. Munkára, oktatásra, vásárlásra, szórakozásra, de randevúzásra is. Az internetes randevúzás pedig az utóbbi időben a legnépszerűbb találkozási hely.

Az első sorsdöntő másodpercek egy kapcsolat számára

Az első benyomás fontosságáról mindenhol olvashat. De ritkán tanulod meg, hogy az igazi első benyomás csak körülbelül tizenöt másodperc alatt alakul ki. Mert ilyen kevés is elég ahhoz, hogy eldöntsük, akarjuk-e a másikkal együtt alakítani a jövőt vagy sem. Tehát mi játssza a legfontosabb szerepet?

Honnan tudhatod, hogy párod nem képes viszonozni az érzéseidet?

Vannak emberek, akik egyszerűen nem érik meg az erőfeszítést. Vonzóak, szórakoztatóak, gyakran felelősségteljesek. Hiányzik azonban belőlük az a képesség, hogy szeressenek, átadják magukat a másiknak, áldozatot hozzanak érte. Nem gonoszak. Röviden, egyszerűen nem tud úgy szeretni, ahogy megérdemled (kívánod). Honnan tudhatod, hogy a párod pontosan ilyen?

Hol ismerkedhetel meg másokkal?

Mások megismerésére számtatalan hely létezik. Az interentes tásrkeresés pedig mára az egyik legnépreszűbb formája az ismerkedésnek. Tudni szeretnéd, hogyan? Hogyan lehet megismerkedni, ha nincs otthon internet? Hol találkozhatSZ az új szerelmeddel? Olvasd tovább!

Csábításkor kerüld ezeket a dolgokat!

Mindenkire más vonatkozik. Vannak, akik szeretik az ambíciókat, mások értékelik a félénkséget. Minden ember más. Szerencsére vannak igazságok, amelyek minden csábításra érvényesek. Például, hogy a színlelés nem kifizetődő. Mit kell tehát kerülni a csábítás során? A választ a cikkben találja.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.