Mit ne tegyünk az első randin?

Elmész az első randevúra, és szeretnéd, hogy jól menjen? Vannak dolgok, amelyeket semmiképpen sem szabad megtennie vagy elmondania körülötte. Kövesse tanácsainkat, és biztosan sikeres lesz az első randevúja.

Ne csak magadról beszélj

Fontos, hogy beszélj magadról, a hobbidról, a munkádról és a családodról. De nem szabad túlzásba vinni. A kommunikációnak kiegyensúlyozottnak kell lennie. A másik fél tudni akar rólad valamit. De nem akar mindent egyszerre tudni. Ellenkező esetben biztosan felrobban a feje a túlterhelt információtól. Bizonyítsd be, hogy nem te vagy az univerzum közepe! Adjon teret a partnerének is a beszélgetéshez.

Ne telefonáljon

Ha valaki felhív, és úgy érzi, hogy fontos hívás, fogadja. Azonban utasítsa el azokat a barátokat, akik csak beszélgetni szeretnének. Egy darabig bármikor felveheti a telefont, de előbb kérjen bocsánatot kollégájától, amiért megszakította a közös találkozót. Ne beszéljen a feltétlenül szükségesnél tovább telefonon. Nagyon kellemetlen a partnernek. Azért jött a találkozóra, hogy beszéljen veled, és ne azért, hogy meghallgassa a másokkal folytatott beszélgetéseit. Az lenne a legjobb, ha kikapcsolná a hangot a megbeszélés előtt, vagy egyszerűen kikapcsolná a telefont, és utána intézné a telefonhívásokat.

Ne késjen el

Késsen egy az első randevú a legrosszabb dolog, amit tehetsz. Ne várj olyan embert, aki egyáltalán nem ismer téged. Az első benyomás nagyon fontos szerepet játszik egy találkozón. Gyakran ez határozza meg, hogy legközelebb találkozik-e veled a párod, vagy máshol próbál szerencsét. A késői érkezés azonnal levonja a pluszpontokat. A megfelelője lehet pontos, és elviseli ezt a tulajdonságot. Ebben az esetben az egész jó hírnevét rontaná, ha későn érkezne.

Ne próbálja meg azonnal „megérinteni” a partnerét az első randin

Az első randevú a lelket ismerni, nem a testet. Nem rohanhatod azonnal a társadat. Megijesztheti. Lehet, hogy egyesek számára túl gyors. Vannak, akiknek tudniuk kell, hogy megéri-e folytatniuk a párjukkal való találkozást. Ha egy étteremben vacsora közben azonnal elkezdi simogatni és partnere után nyúlni, elronthatja az egészet. És te ezt nem akarod.

Ne beszélj személyes témákról

Az első randevúkon mérlegelj minden szót. Nem mondhatja ki minden véleményét és személyes dolgait a partnerének. A politikai témák jelenleg tabunak számítanak. Előfordulhat, hogy más véleményen lesz az adott ügyben, és azonnal tűz van a tetőn. Ne is próbálja megbeszélni a bajait vagy más negatív személyes témákat. Ez határozottan elbátortalanítaná partnerét.


Hasonló cikkek

Az internetes társkeresés buktatói

Néhány ember tudatalattijában még mindig ott van az a vélemény, hogy az internet az utolsó lehetőség, hogy megismerjék egymást. A mai rohanó időkben azonban folyamatosan növekszik azoknak a pároknak a száma, akik az interneten keresztül ismerkedtek meg. A többi társkereséshez hasonlóan az online társkeresésnek is megvannak a buktatói.

Az internetes randevúzás gyakran házassággal végződik!

A gyors kapcsolatok és a különféle online társkereső oldalak korszaka elképesztő a félénk vagy nagyon elfoglalt emberek számára. Néhány ember tudatalattijában azonban még mindig őrzi kissé negatív értékelését. Még nem mindenki veszi ilyen komolyan a szerelmet az interneten keresztül. De a legújabb tanulmány szerint az online társkereső oldalakon keresztüli szerelem sokkal gyakrabban végződik házassággal, mint a „klasszikus”.

A tökéletes nő a férfiak szerint

Szeretnéd megismerni egymást, de valahogy mégsem sikerül. Kezdi azt hinni, hogy nem vagy elég vonzó? Vagy csak azt szeretné tudni, hogy a férfiak mire repülnek? Több tucat férfit kérdeztünk meg, és közöljük az eredményeket.

Milyen férfit keresnek a nők? Magabiztosat vagy a szerény fiúkat?

Hogy is van ez a nőkkel? Milyen típusú férfiak vonzzák a leginkább őket? A kemény férfiak, vagy inkább azok a férfi típúsok, akik még az égből is lehozzák a csillagokat? A tizenéves korban minden nő olyan férfit keres, aki miatt nem kell szégyenkeznie barátai előtt. Leginkább jóképű férfi legyen, olyan ember, akinek kellemes a megjelenése, kisportolt testtel rendelkezik stb. A kemény férfiaknak több esélyük van a fiatalabb nőknél, mint a jóképű együttérző férfiaknak.

5 fajta nő, akit kerülni kell

Csak a Cseh Köztársaságban körülbelül 6 millió nő él. Így nem kell attól tartanod, hogy nem találod a megfelelőt. De mielőtt ez megtörténne, meg kell ismernie a többieket. Összegyűjtöttünk neked 5 olyan nőtípust, akiket jobb elkerülni. Velük nem vár fényes jövő. Milyen típusú nők ezek?

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.