Az elvált randevúzási kézikönyve

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. De az ijesztő statisztikákban nem szerepel, hogy hányan házasodnak újra vagy házasodnak újra, és azt sem, hogy mennyi ideig. A különböző közvélemény-kutatásokból és pszichológusokhoz intézett kérdésekből azonban egyértelműen kiderül, hogy a legnagyobb probléma máshol van. Sokan arról számolnak be, hogy több éves házasság után már nem tudják, hogyan randevúzzanak. Íme tippek, hogyan tanulhatod újra.

Van időd

Nincs szabály, hogy mennyi ideig kell várnod, mielőtt újra randevúznál. Mindenkinek más időre van szüksége a felépüléshez. Ezenkívül az idő attól is függ, hogy Ön vagy partnere nyújtotta be a válókeresetet. Mindenesetre soha ne felejtsd el a fő dolgot: minden rajtad múlik. Ne kényszerítsd magad semmire, és csak akkor kezdj el körülnézni, ha készen állsz. Ne figyelj arra, amit mások mondanak neked.

Dolgozz az önbizalmadon

A válás nagyon megterhelő anyagilag és pszichológiailag is. A legrosszabb az, hogy kudarcnak érzi magát. Főleg, ha a szüleid vagy nagyszülei egész életükben együtt maradtak. A válást ekkor nagy veszteségnek tekintik. És persze ez nyomokat hagy az önbizalmadban. De ha kapcsolatokat épít ki azzal a ténnyel, hogy partnerként kudarcot vallott, növeli a további kudarcok valószínűségét. Ne légy kemény magaddal. Vedd körül magad pozitív emberekkel, és ne a múlton merengj. Koncentrálj a jövőre és a jövőbeni boldogságodra.

Legyél önző

Ha új kapcsolatot szeretnél kezdeni, kizárólag magadra koncentrálj. Dobj el minden előítéletet vagy ajánlást a környezet, a szülők és a barátok részéről. És ha gyerekei vannak? A randevúzás rólad szól. Vele nem anya vagy apa vagy, hanem férfi és nő erejük csúcsán. Adj nekik időt, hogy alkalmazkodjanak az új helyzethez. Kezdetben valószínűleg ellene lesznek, és nem akarják új ismerősödet sajátjukként elfogadni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy élete hátralévő részében le kell mondania a szerelemről.

A házasság előtti kapcsolatokat alakítsa ki.

Sokan úgy érzik, hogy a negyvenes-ötvenes éveikben járnak öregek. és próbálnak rohanni, még mindig minden dolguk van. Bele is rohannak párkapcsolatukba, és a lehető leggyorsabban próbálnak újra eljegyezni. Ne próbálja azonnal elintézni a dolgokat, csak egy másik partnerrel. Az sem jó ötlet, hogy megpróbálja felzárkózni mindarra, amit a házasságában kihagyott. Járjon el úgy, mint huszonöt évesen. Tapogatjátok egymást, menjetek randevúzni, ismerkedjetek és lassan építsetek kapcsolatot.


Hasonló cikkek

A szerelemhez vezető út néha nehézkes

Ha jelenleg olyan helyzetben vagy, amikor új élettársat keresel, be kell látnod, hogy egyáltalán nem könnyű olyan személyt találni, akivel kijöhetsz. Nem egyéjszakás kalandra gondolunk. Biztosan számtalan ilyennel találkozna egy este. Egy életre szóló partnert jelentünk. Egy partner, akivel élete hátralévő részét le akarja tölteni. És kicsit nehezebb megtalálni, mint szexpartnert.

Vigyázzon az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Szinte mindennap a közösségi hálózatokon és a társkereső oldalakon írunk és beszélünk a csalókról, szinte érthetetlen, hogy állandóan vannak közöttünk olyan emberek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan is deríthetünk fel egy ilyen csalót?

A 7 legjobb tipp online randevúzó nőknek

Volt még egy sikertelen randevúja? Vagy már régóta egyedül vagy? Ha valamelyik pénteken már randevúznál társkereső oldalakon, de nem találsz párt, ezek a tippek minden bizonnyal a segítségedre lesznek.

Az egyedülálló élet előnyei

Szakítottál a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Az állandó kapcsolat nélküli életnek nagy előnyei vannak. Kár lenne, ha nem használnád őket. Tudja meg, mik a szingli élet előnyei.

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

A társkereső oldalaknak megvannak a saját csábítási szabályai. Ezek közé tartozik, hogyan mutatkozik be egy társkereső oldalon. Kicsit többet számít, mint a személyes randevúzás. Mik a tipikus hibák a profilkészítés során? Tekintse meg őket, és még ma javítsa profilját és randevúzási élményét!

Ismerje fel a csalót

Még a legbiztonságosabb társkereső oldalon is találkozhatsz csalóval. Találkoztál már valakivel egy társkereső oldalon, aki nem hasonlít rád?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.