Az elvált randevúzási kézikönyve

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. De az ijesztő statisztikákban nem szerepel, hogy hányan házasodnak újra vagy házasodnak újra, és azt sem, hogy mennyi ideig. A különböző közvélemény-kutatásokból és pszichológusokhoz intézett kérdésekből azonban egyértelműen kiderül, hogy a legnagyobb probléma máshol van. Sokan arról számolnak be, hogy több éves házasság után már nem tudják, hogyan randevúzzanak. Íme tippek, hogyan tanulhatod újra.

Van időd

Nincs szabály, hogy mennyi ideig kell várnod, mielőtt újra randevúznál. Mindenkinek más időre van szüksége a felépüléshez. Ezenkívül az idő attól is függ, hogy Ön vagy partnere nyújtotta be a válókeresetet. Mindenesetre soha ne felejtsd el a fő dolgot: minden rajtad múlik. Ne kényszerítsd magad semmire, és csak akkor kezdj el körülnézni, ha készen állsz. Ne figyelj arra, amit mások mondanak neked.

Dolgozz az önbizalmadon

A válás nagyon megterhelő anyagilag és pszichológiailag is. A legrosszabb az, hogy kudarcnak érzi magát. Főleg, ha a szüleid vagy nagyszülei egész életükben együtt maradtak. A válást ekkor nagy veszteségnek tekintik. És persze ez nyomokat hagy az önbizalmadban. De ha kapcsolatokat épít ki azzal a ténnyel, hogy partnerként kudarcot vallott, növeli a további kudarcok valószínűségét. Ne légy kemény magaddal. Vedd körül magad pozitív emberekkel, és ne a múlton merengj. Koncentrálj a jövőre és a jövőbeni boldogságodra.

Legyél önző

Ha új kapcsolatot szeretnél kezdeni, kizárólag magadra koncentrálj. Dobj el minden előítéletet vagy ajánlást a környezet, a szülők és a barátok részéről. És ha gyerekei vannak? A randevúzás rólad szól. Vele nem anya vagy apa vagy, hanem férfi és nő erejük csúcsán. Adj nekik időt, hogy alkalmazkodjanak az új helyzethez. Kezdetben valószínűleg ellene lesznek, és nem akarják új ismerősödet sajátjukként elfogadni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy élete hátralévő részében le kell mondania a szerelemről.

A házasság előtti kapcsolatokat alakítsa ki.

Sokan úgy érzik, hogy a negyvenes-ötvenes éveikben járnak öregek. és próbálnak rohanni, még mindig minden dolguk van. Bele is rohannak párkapcsolatukba, és a lehető leggyorsabban próbálnak újra eljegyezni. Ne próbálja azonnal elintézni a dolgokat, csak egy másik partnerrel. Az sem jó ötlet, hogy megpróbálja felzárkózni mindarra, amit a házasságában kihagyott. Járjon el úgy, mint huszonöt évesen. Tapogatjátok egymást, menjetek randevúzni, ismerkedjetek és lassan építsetek kapcsolatot.


Hasonló cikkek

4 fajta partner, amelyet kerülni kell

Úgy érzi, hogy balszerencséje van a partnerekkel? Mindig olyan valakinek bizonyul, akivel egyszerűen nem tud együtt élni, pedig elsőre ideálisnak tűnt? Előfordulhat, hogy anélkül, hogy észrevennéd, ugyanolyan típusú partnereket választasz! Ne hagyd, hogy a tökéletes megjelenés megtévesszen. Mely típusokat érdemes elkerülni?

A legégetőbb kérdések a szerelemről

A szerelem hihetetlenül összetett érzés. Annyi minden történik a szerelmesek lelkében, hogy gyakran fel sem ismerik érzéseiket. A hosszú távú kapcsolatban élők is hasonló vacakolást tapasztalnak. Így választ adunk a szerelemmel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Először a házában

Ha egy nő beleegyezik, hogy meglátogassa otthonát, valószínűleg megszédül az örömtől. Teljesen élvezni fogja ezt az éjszakát! De ezen a konkrét okon kívül a nők másra is gondolnak. Hihetetlen sok mindent ki tudnak olvasni a személyiségedről az otthonodból. Tanuld meg, mit szerezz be, mielőtt először elhoznád a királyságodba. Csak így távozik úgy, hogy „Ő az!”

Készítse el a tökéletes profilfotót

Egy jó profilfotó fél siker a randevúzáshoz. A fotóshoz járás nem az egyetlen módja annak, hogy igazán jó profilképeket készíts. Jól megvilágított, hízelgő, szimpatikus és igazán profilú. Ön szerint lehetetlen? Fogja az okostelefonját, és készítse el a tökéletes fotót.

Társkereső oldalon NEM írható klisék

Olyan kapcsolatot keresel, ami végre elvezet valahova? Sajnos nincs ideje rendszeresen klubokba vagy éttermekbe járni, ezért úgy döntött, hogy online próbál szerencsét. Létrehoztál profilt egy online társkereső oldalon? Akkor figyeljen erre a cikkre. Mely mondatok miatt nem kell neked válaszolnia senkinek? Olyan klisék, hogy már senki sem hiszi el őket. Mit kell tehát másképp megfogalmazni?

Honnan tudod, hogy nem leszel egy pár?

Van olyan barátod, akihez vonzódsz? A szex rendben van vele, de a szerelem nem jelent meg köztetek? Tanácsot adunk, hogyan ismerd fel, hogy ti ketten biztosan nem lesztek egy pár!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.