Az elvált randevúzási kézikönyve

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. De az ijesztő statisztikákban nem szerepel, hogy hányan házasodnak újra vagy házasodnak újra, és azt sem, hogy mennyi ideig. A különböző közvélemény-kutatásokból és pszichológusokhoz intézett kérdésekből azonban egyértelműen kiderül, hogy a legnagyobb probléma máshol van. Sokan arról számolnak be, hogy több éves házasság után már nem tudják, hogyan randevúzzanak. Íme tippek, hogyan tanulhatod újra.

Van időd

Nincs szabály, hogy mennyi ideig kell várnod, mielőtt újra randevúznál. Mindenkinek más időre van szüksége a felépüléshez. Ezenkívül az idő attól is függ, hogy Ön vagy partnere nyújtotta be a válókeresetet. Mindenesetre soha ne felejtsd el a fő dolgot: minden rajtad múlik. Ne kényszerítsd magad semmire, és csak akkor kezdj el körülnézni, ha készen állsz. Ne figyelj arra, amit mások mondanak neked.

Dolgozz az önbizalmadon

A válás nagyon megterhelő anyagilag és pszichológiailag is. A legrosszabb az, hogy kudarcnak érzi magát. Főleg, ha a szüleid vagy nagyszülei egész életükben együtt maradtak. A válást ekkor nagy veszteségnek tekintik. És persze ez nyomokat hagy az önbizalmadban. De ha kapcsolatokat épít ki azzal a ténnyel, hogy partnerként kudarcot vallott, növeli a további kudarcok valószínűségét. Ne légy kemény magaddal. Vedd körül magad pozitív emberekkel, és ne a múlton merengj. Koncentrálj a jövőre és a jövőbeni boldogságodra.

Legyél önző

Ha új kapcsolatot szeretnél kezdeni, kizárólag magadra koncentrálj. Dobj el minden előítéletet vagy ajánlást a környezet, a szülők és a barátok részéről. És ha gyerekei vannak? A randevúzás rólad szól. Vele nem anya vagy apa vagy, hanem férfi és nő erejük csúcsán. Adj nekik időt, hogy alkalmazkodjanak az új helyzethez. Kezdetben valószínűleg ellene lesznek, és nem akarják új ismerősödet sajátjukként elfogadni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy élete hátralévő részében le kell mondania a szerelemről.

A házasság előtti kapcsolatokat alakítsa ki.

Sokan úgy érzik, hogy a negyvenes-ötvenes éveikben járnak öregek. és próbálnak rohanni, még mindig minden dolguk van. Bele is rohannak párkapcsolatukba, és a lehető leggyorsabban próbálnak újra eljegyezni. Ne próbálja azonnal elintézni a dolgokat, csak egy másik partnerrel. Az sem jó ötlet, hogy megpróbálja felzárkózni mindarra, amit a házasságában kihagyott. Járjon el úgy, mint huszonöt évesen. Tapogatjátok egymást, menjetek randevúzni, ismerkedjetek és lassan építsetek kapcsolatot.


Hasonló cikkek

Randi egy közös nyaralásra

Szeretnél egy jót pihenni idén? Szeretnél nyaralni, de nincs kivel? Találkozz valakivel, aki ugyanazt szeretné. Az interneten számos társkereső oldal található, amelyek segítenek utazási partner megtalálásában. Tanácsot adunk a kereséshez.

Megvan a megfelelő?

Találkozott már olyan férfival, aki megragadta a tekintetét, de nem tudja, hogy ő a megfelelő-e az Ön számára? Ezt a fizikai jelekből könnyen meg lehet állapítani. Elmondjuk, mit árulnak el róla gesztusai.

Honnan tudhatod, ha valaki flörtöl veled?

Megnéz valaki, de nem biztos benne, hogy flörtölni akar-e veled, vagy csak téged néz? Néha nagyon nehéz lehet felismerni. Adunk azonban néhány tippet, amelyeknek köszönhetően könnyen felismerheted, hogy is van ez valójában.

A legnagyobb profilhibák

A társkereső oldalakon regisztráltak folyamatosan növekvő száma egyértelmű üzenetet ad. A társkereső hirdetések nemcsak fellendülést éltek át, hanem az emberi élet rendszeres részévé válnak. Időt és szívet takarítanak meg, és bővítik a lehetőségeket. Így nem kell az irodában vagy az iskolában keresned életed szerelmét. De mit tehetsz, hogy ne csökkentsd feleslegesen az esélyeidet? Tekintse meg a hirdetések (profilok) legnagyobb hibáit, és kerülje el őket.

Az internetes társkeresés szabályai

A klasszikus nyomtatott hirdetéseken keresztüli randevúzás már nem „BE”. Az online társkeresés napjaink jelenségévé vált. Szinte mindenki létrehozhat profilt egy társkereső oldalon. Az internet életünk elengedhetetlen részévé vált. Még azok is, akik soha nem dolgoztak számítógéppel, már megtanulták a számítógép alapjait. Az új „randevúzási szabályok” bizonyos mértékig az idők változásához kapcsolódnak. Szabályok, amelyeket be kell tartania a társkereső oldalakon, hogy elkerülje a csalóval való randevúzást.

Menj a bevezetővel szemben. Hogyan leszünk leggyakrabban szerelmesek?

A randevúzás egy bonyolult játék, amely gyakrabban bizonyul kudarcnak, mint sikernek. Ennek ellenére mindannyian szeretünk vele játszani. Találkozz életed szerelmével, és nézd meg, hogyan lehetsz igazán szerelmes.