Az elvált randevúzási kézikönyve

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. De az ijesztő statisztikákban nem szerepel, hogy hányan házasodnak újra vagy házasodnak újra, és azt sem, hogy mennyi ideig. A különböző közvélemény-kutatásokból és pszichológusokhoz intézett kérdésekből azonban egyértelműen kiderül, hogy a legnagyobb probléma máshol van. Sokan arról számolnak be, hogy több éves házasság után már nem tudják, hogyan randevúzzanak. Íme tippek, hogyan tanulhatod újra.

Van időd

Nincs szabály, hogy mennyi ideig kell várnod, mielőtt újra randevúznál. Mindenkinek más időre van szüksége a felépüléshez. Ezenkívül az idő attól is függ, hogy Ön vagy partnere nyújtotta be a válókeresetet. Mindenesetre soha ne felejtsd el a fő dolgot: minden rajtad múlik. Ne kényszerítsd magad semmire, és csak akkor kezdj el körülnézni, ha készen állsz. Ne figyelj arra, amit mások mondanak neked.

Dolgozz az önbizalmadon

A válás nagyon megterhelő anyagilag és pszichológiailag is. A legrosszabb az, hogy kudarcnak érzi magát. Főleg, ha a szüleid vagy nagyszülei egész életükben együtt maradtak. A válást ekkor nagy veszteségnek tekintik. És persze ez nyomokat hagy az önbizalmadban. De ha kapcsolatokat épít ki azzal a ténnyel, hogy partnerként kudarcot vallott, növeli a további kudarcok valószínűségét. Ne légy kemény magaddal. Vedd körül magad pozitív emberekkel, és ne a múlton merengj. Koncentrálj a jövőre és a jövőbeni boldogságodra.

Legyél önző

Ha új kapcsolatot szeretnél kezdeni, kizárólag magadra koncentrálj. Dobj el minden előítéletet vagy ajánlást a környezet, a szülők és a barátok részéről. És ha gyerekei vannak? A randevúzás rólad szól. Vele nem anya vagy apa vagy, hanem férfi és nő erejük csúcsán. Adj nekik időt, hogy alkalmazkodjanak az új helyzethez. Kezdetben valószínűleg ellene lesznek, és nem akarják új ismerősödet sajátjukként elfogadni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy élete hátralévő részében le kell mondania a szerelemről.

A házasság előtti kapcsolatokat alakítsa ki.

Sokan úgy érzik, hogy a negyvenes-ötvenes éveikben járnak öregek. és próbálnak rohanni, még mindig minden dolguk van. Bele is rohannak párkapcsolatukba, és a lehető leggyorsabban próbálnak újra eljegyezni. Ne próbálja azonnal elintézni a dolgokat, csak egy másik partnerrel. Az sem jó ötlet, hogy megpróbálja felzárkózni mindarra, amit a házasságában kihagyott. Járjon el úgy, mint huszonöt évesen. Tapogatjátok egymást, menjetek randevúzni, ismerkedjetek és lassan építsetek kapcsolatot.


Hasonló cikkek

Hogyan flörtöl egy nő?

Nehezedre esik felismerni, ha egy nő kedvel téged? Soha nem tudhatod, hogy kihív-e, vagy csak véletlenül feléd pillant? Még évekig a nőkkel való beszélgetés után sem ismeri fel teljesen a kommunikációhoz használt kódokat. Ne tévedjen. Az alábbiakban világosan megírt női jeleket találsz, amelyek alapján tudni fogod, hogy találkoznod kell!

Hogyan randevúzzon, ha rossz tapasztalatai vannak

A randevúzás gondolata ijesztő lehet. Főleg, ha rossz tapasztalataid vannak a kapcsolatokkal kapcsolatban. Az új szerelem lehetősége mellett mindig ott van a csalódás lehetősége is. Hogyan találkozzunk és ismerkedjünk akkor is, ha a tudatalatti félelem visszatart? Gyere, lépj túl rajta.

Ebből az 5 jelből tudni fogod, hogy szerelmes vagy

Azt hiszed, hogy 100%-ban felismered a szerelmet? De a kapcsolati edzők szerint a legtöbb ember csak szélsőséges érzéseket azonosít. Általában azonban olyan gyorsan múlnak el, ahogy megjelentek. A szerelem kisebb és tartósabb érzései általában nem járnak szerelembe. Milyen furcsaságok jelezhetik, hogy szerelmes vagy?

Tervezze meg előre a randevú menetét – neki

Mész hamarosan az első randevúra? Semmit ne hagyj a véletlenre. Tervezze meg előre menetét. Magabiztosabbnak fogja érezni magát. Áttekintéssel tanácsot adunk ennek a nehéz feladatnak a végrehajtásához.

Már az első vacsoránál ismerkedjen meg vele

Nem akarja olyannal pazarolni az idejét, aki nem éri meg? Belefáradt abba, hogy újra és újra rájön, hogy ez nem a megfelelő, és nem is az? Tudjuk, hogyan lehet megmondani az első randevún! Senki sem rejtheti el véglegesen mindennel valódi önmagát. Ismerje meg udvarlóját étkezési módjáról. Ne vesztegessen több időt!

Nincs párod? Nem számít! Élvezze a nyaralást nélküle!

Szeretné élvezni a nyári vakációt, de nincs olyan férfi a láthatáron, akivel el akarna menni? Nincs mit! Javában tombol a nyár, és joga van tetszés szerint élvezni a vakációt. Társ nélkül is játékosan csinálhatod.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.