Ismerkedni szeretnék! Mit tegyek?

Ismerkedni szeretnék! Mit tegyek?

Lényegében azt mondod, hogy elégedett ember. Olyan munkád van, amelyet szeretsz, elég jóképű vagy, szép vagy, szép otthonod van, és anyagilag bevagy biztosítva? De mégis a boldogságodhoz és a teljes megelégedésed érdekében valami vagy valaki hiányzik. Ez a valaki egy élettárs, akit nem tudsz megtalálni? Meg akarod változtatni az szingli státuszodat a foglalt vagy szerelmes állapotra? Akkor ne félj neki indulni az ismerkedésnek! A többiek neki indultak, indulj neki te is!

Ne legyél szingli, ismerkedj!

Manapság a szingli személyek száma folyamatosan növekszik. Partner nélkül nem csak nők, hanem férfiak is vannak, valamint fiatalok és időskorúak. Szingli lehet akár ki közüllünk. A legtöbb szabad ember azonban csak egy dologra vágyik, arra hogy találkozzon valakivel, akivel az idejét töltheti, valakivel, akivel megoszthatja örömeit és gondjait, valakivel, akit szerethet, és aki ugyanolyan módon visszánozza szeretetét. 

Társkereső terv

De hogyan kezdjek neki? Mit kell tennem? Hogyan ismerkedjek? Hová menjek? Hogyan fogom megismerni, az igazit? Számos kérdésed van, és nem tudod rá a választ? Nem tudod, hol kezdjed, hogy ezúttal az ismerkedés összejöjjön, hogy ne csalódj úgy mint legutóbb? Adunk pár tanácsot!

Próbáld átgondolni azt, hogyan is kéne kinézni az ismerkedésednek. Készítsen egyfajta társkereső tervet. Mindenekelőtt meg kell szabadulnod az ismerkedés akadályaitól és attól az érzéstől, hogy az egyébként sem fog jóra fordulni, hogy ez a kapcsolat úgy sem fog sokáig tartani, és hogy biztosan nem lesz szerencséd, hogy megtaláld az igazit. Az ismerkedéshez pozitív gondolkodással kell neki indulnod. Meg kell győznöd magad, bíznod kell magadban, és ami a legfontosabb, jó hangulatban legyél. Hidd el, hogy egy napon sikerülni fog, és hogy te is szerencsés leszel, hogy igazán szeretni fogsz valakit!

Hol ismerkedünk?

Bizonyára vannak köztünk olyanok, akik a szabadidejük nagy részét munkahelyen töltik, és ezért nincs esélyük arra, hogy bárokban vagy éttermekben üljenek és várják az igazit? De viszont nem mindenki fordít több időt a karrierjére, mint a személyes életére. Mindig attól függ, hogy hogyan álsz az adott tényekhez. Ismerkedni lehet  személyesen is, online ismerkedés vagy a randevú-ügynökségek által szervezett Speed ​​ismerkedés. Tehát az ismerkedés iránti szándék amikor azt mondod hogy belemégy úgy, hogy mostan biztosan összejön,tudnod kell, hol fogsz ismerkedni, és mennyi időt fogsz az ismerkedésre szánni.

Személyes ismerkedés

Ha inkább személyesen ismerkednél, vedd tudomásul, hogy bárhol és bármikor találkozhattok. A találkozásra a legjobb helyek azok, ahol sok ember megfordul. Ezek közzé tartoznak a bárok, éttermek, kávézók és diszkók. Természetesen megismerkedhetsz a buszmegállókban, tömegközlekedésben vagy vonatban, az uszodában, az áruházban, az edzőteremben, partin vagy - éppen ott ahol nem is számítanál rá - a munkahelyen. Az ismerkedést mindig ved úgy, mint egy játékot nem pedig úgy, mint valami szükséges dolgot. Az ismerkedés alapja az őszinte tekintés és a mosolyod. Ezért, ha olyan személlyel találkozol, aki megérdemli mosolyod, ne habozz, és szépen mosolyogj rá. Lehet, hogy éppen így kapsz meghívást az első sétára, moziba vagy étterembe vacsorára. Ha az első kapcsolat során sikerül egy értelmes vicces mondatot feldobnod, és ha van még egy kis időd a beszélgetés fejlesztéséhez, akkor a legnehezebben túl vagy. Az első lépés mindig a legfontosabb, és aztán már csak a partnertől függ hogy mennyire leszel szimpatikus számára. Ne félj kérni valamiféle kapcsolatot vagy megadni a tiédét. Csak így van lehetőséged arra, hogy újból találkozzatok. Ha az adott személy érdeklődik irántad, akkor biztosan fogja folytatni veled a beszélgetést. Ha szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor megbeszélhettek egy újjab találkozást. Ha nem sikerülne, ne ess kétségbe és próbáld ki később ugyanazt a stratégiát.

Ismerkedés interneten keresztül

A megismerkedés másik módja az online internetes társkereső oldal.De a társkereső oldal nem mindig jó társkereső oldal. Nagyon óvatosan kell választanod a társkereső oldalak között. Némelyikük fizetetlen, máshol tagság megszerzését írják elő. A fizetett tagságot általában olyan emberek használják, akik komolyan gondolják ismerkedésüket. A fizetetlen oldalakon olyan emberek vannak, akik otthon unatkoznak és nem komoly flörtölést akarnak, nincs érdeklődésük egy komoly ismerkedés iránt. A legjobb választás az, ha az elit társkereső oldalt választod, amelybe a Te korosztályod regisztrál és akik magasabb szinten vannak.

De hogyan folytasd az interneten keresztüli ismerkedést? Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb társkereső oldalt. Például választhatsz az interneten található társkereső -weboldalak közül. Ezután regisztrálj, hozz létre egy profilt, tölts fel egy szép profilfotót, és megismerhetitek egymást. Az online társkereső oldalak nagyon gyakoriak a mai időben. Egyrészt azért, mert több lehetőséget kínál arra, hogy gyorsan megtaláld azt az embert, aki ugyanazt akarja mint te, egy partner kapcsolatot, és másodszor, mert nem érdekli mikor találkoztok. Ülj le az internet elé este munka után vagy éjszaka, amikor nem tudsz aludni. Ismerkedés interneten keresztül nagyon gyors, kellemes, és mindenekelőtt lehetőséged van arra, hogy megismerj egy olyan személyt, akinek ugyanazok a tulajdonságai vannak, mint neked, és aki ugyanazt várja el az élettől mint te. A létrehozott profil és a hozzá legmegfelelőbb személy profiljának összekapcsolása segíthet választani.

Speed dating-Gyors randi

A harmadik formája az ismerkedésnek az úgynevezett Speed dating- gyors randi. A Speed ​​Dating-gyors randi egy társkereső iroda által szervezett esemény, amelynek során az ügynökség bérel egy szobát egy bárban vagy étteremben, és díj ellenében, megszervez egyfajta ünnepi randit. A Speed ​​randi célja, hogy olyan sokféle emberrel beszélj, akik nagyon rövid idő alatt szeretnének találkozni, mint te. Miután beszélgettetek az összes személyel, aki megérkezett a Speed ​​randira, kitöltesz egy űrlapot, amelyben beírod, hogy kit szeretnél újra megismerni. Ha a kérdőívek egyeznek egymással, akkor az ügynökség telefonos kapcsolatokat és e-mail kapcsolatokat ad át mindkettőtöknek, és a további kommunikáció már rajtatok múlik. Ennek az az előnye, hogy rövid idő alatt számos lehetséges partnerrel találkozol, hátránya pedig az, hogy az első benyomásra kell adnod, és nagyon rövid idő alatt kénytelen vagy eldönteni, ki lehetne az igazi. Nincs időd  gondolkodni otthonod nyugalmából.

Alaposan készülj fel az első randira

És ha már döntöttél melyik módszert választod az ismerkedésre, ne feledd, hogy a kommunikáció nagyon fontos lesz az első találkozón. Gondolkodj ell azon, hová is menné az első találkozón, mit fogsz viselni, miről fogsz beszélni, vagy hogyan kívánod lenyűgözni partnered.

Fokozatosan építsd fel a kapcsolatot!

De kövesd az egyszerű szabályt! Ne várd, hogy minden kapcsolatból egy életre való partner lesz. Vedd az ismerkedést játékként. Kezdetnek tűzz ki magadnak alacsonyabb célokat. Csak annyit kell tenned, hogy találkozol egy olyan emberrel, akivel élvezni fogod az estét, akivel alkalmanként moziba vagy színházba mégy, vagy egy partnert szerzel kerékpáros kiránduláshoz. Egy kapcsolat fokozatosan fejlődik, és ez a megfelelő kezdet.

 


Hasonló cikkek

Honnan tudhatod, hogy párod nem képes viszonozni az érzéseidet?

Vannak emberek, akik egyszerűen nem érik meg az erőfeszítést. Vonzóak, szórakoztatóak, gyakran felelősségteljesek. Hiányzik azonban belőlük az a képesség, hogy szeressenek, átadják magukat a másiknak, áldozatot hozzanak érte. Nem gonoszak. Röviden, egyszerűen nem tud úgy szeretni, ahogy megérdemled (kívánod). Honnan tudhatod, hogy a párod pontosan ilyen?

Ne csináld ezt egy értekezleten!

Régóta vártál erre, és most megérkezett. Az első közös randitok. Várod már, de ugyanakkor egyre jobban izgulsz, hogy hogyan is fog mindez sikerülni? Nem csinálnál egy kis faux pas-t? Vagy éppen ellenkezőleg, nem fog rettenetesen unatkozni? Ne aggódj! Olvassa el, mit ne tegyen az első randevún, és meglátja, hogy a találkozó sikeres lesz!

Hová vigyem az első randevúra?

Az a hely, ahová elviszed a párodat az első randevúra, sokkal fontosabb, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Ezért a legtöbb férfi sokszor már jóval előre eldönti, hova vigye randevúzni "párját". A válasz látszólag egyszerű. Kell egy hely, ahol nem lesz unalmas, és egyben egy hely, ahol lesz hely beszélgetni, ismerkedni. Van néhány speciális tippünk az Ön számára, ezért használja őket!

4 jele annak, hogy egy internetes kapcsolat tartós lesz

Sokkal gyorsabban fogja felfedezni kapcsolata fejlődését az interneten keresztül, mint ahogyan valaha is szembesülhetne vele.

Hogyan lehet legyőzni az idegességet és közelíteni egy nőt

A nőhöz való közeledés a legrosszabb rémálma lehet. Vagy fordítva, egy séta a rózsakertben. Rajtad múlik, hogyan viszonyulsz a randevúzáshoz. Olvasson el négy praktikus tippet, hogyan rázhatja le idegességét, és hogyan közeledhet könnyedén álmai partneréhez.

Az ELITE Date-et most Szlovákiában is megismerheted

Akár pozsonyi, kassai, zsolnai vagy Dolní Kapušan származású, most megismerheti az ELITE Date-et! Szlovákiában elindítottuk az ELITE dátumkönyvtárat< / a>.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.