Milyen férfi tulajdonságokat részesítenek előnyben a nők?

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkezniük a férfiaknak? A nők tisztában vannak ezzel. A legtöbb hölgynek hasonló elképzelései vannak arról, hogy milyen jellemvonásokkal kell rendelkezniük a férfiaknak. Tudjuk, és örömmel elmondjuk.

Felelősség

A nők felelősségteljes férfiakra vágynak. Nehéz helyzetekben azt akarják, hogy legyen kire támaszkodni. Mindenkinek szüksége van néha segítségre valakitől. Ha egy férfi van melletted, akire számíthatsz, az nagy győzelem. A nők nem akarnak olyan férfiakat, akikkel egyetértenek valamiben, aztán meghátrálnak, elfelejtik vagy teljesen elrontják. Ez azzal kezdődik, hogy elkésik a randevúról, és azzal végződik, hogy elszökik egy terhes nő elől. A hölgyek szeretik a szilárd hátteret, ami egy felelősségteljes férfi.

Önbizalom

A nők jobban törődnek partnerük önbizalmával, mint a megjelenésükkel. A bárban kuporgó férfiaknak nem sok esélyük van a nőkkel szemben. A hölgyek azt akarják, hogy magabiztos férfiak legyenek maguk mellett, akik egészségesen hisznek magukban és követik céljaikat. A hölgyek nem akarják, hogy nyüszítő sütők bújjanak el a szoknyájuk mögött. Egyáltalán nem láthatják őket a nyilvánosság előtt egy ilyen emberrel. Azoknak a férfiaknak, akik kiállnak a véleményük mellett, és hisznek magukban, dicsekedniük kell.

Humorérzékük

A nőknek szórakozniuk kell. Nem akarnak halálra unatkozni. Egy kapcsolatban folyamatosan új dolgokat kell felfedezniük, aminek köszönhetően nem lesz sztereotip életük, kapcsolatuk. A hölgyek nevetni akarnak. Ezért van szükségük egy humoros férfira. Az uraknak tudniuk kell nevettetni és szórakoztatni a nőket, különben nem szereznek pontot velük. Az unalmas barátokat továbbra is megharaphatják, az érdektelen partnereket viszont már nem!

Támogatás

A nők erős lények, de nem nélkülözhetik egy másik személy támogatását. Van, amikor úgy érzik, hogy mindent megütnek. Ezen a ponton valakinek támogatnia kell őket. Lehetőleg a partnereiket. A nőknek időről időre szükségük van vigasztalásra és ölelésre. Utána megint minden rendben lesz.

Galánsság

És végül, de nem utolsósorban az is tény, hogy az adott férfi hogyan bánik a párjával!


Hasonló cikkek

Megtaláltad a lelki társad?

Minden boldog pár arról beszél, hogy lelki társakat talál egymásban. Újonnan szerelmes ugyanaz az érzés. De van különbség aközött, hogy valaki partnere vagy lelki társ. Nem kell, hogy kölcsönösen kizárják egymást. De gyakran előfordul, hogy a lelki társad valaki más. Honnan ismered fel?

30 felett vagy és még mindig egyedülálló? Tudjuk miért!

Vágyik egy kapcsolatra, de nem találja a megfelelőt? Vagy inkább egy új párkapcsolat fenntartása okoz problémát? Valamit rosszul csinálsz, vagy csak szerencsétlen vagy a szerelemben? Nézzük meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt az emberek hosszú ideig pár nélkül maradnak.

Hogyan lehet (nem) elcseszteni egy randevút

Rémálom a randevú, vagy egyszerűen nem érted? Az őseink által használt játékok és trükkök szinte feledésbe merülnek. Ennek ellenére elkövethet néhány randevúzási hibát, amelyek végül tönkreteszik az egész lehetséges kapcsolatát. Mit érdemes tehát kerülni randevúzása közben?

❤szerelmet keresel?

Megpróbálja megtalálni a megfelelőt? Elveszti a siker reményét a sok sikertelen találkozó után? Változtass a randevúzáshoz való hozzáállásodon, és megtalálod a lelki társat. Ne randevúzzon a rosszakkal! Csak azokkal randevúzzon, akik megérdemlik az idejét! Nézzük meg, hogyan találhatunk szerelmet.

Az internetes randevúzás gyakran házassággal végződik!

A gyors kapcsolatok és a különféle online társkereső oldalak korszaka elképesztő a félénk vagy nagyon elfoglalt emberek számára. Néhány ember tudatalattijában azonban még mindig őrzi kissé negatív értékelését. Még nem mindenki veszi ilyen komolyan a szerelmet az interneten keresztül. De a legújabb tanulmány szerint az online társkereső oldalakon keresztüli szerelem sokkal gyakrabban végződik házassággal, mint a „klasszikus”.

Vajon a munkaviszony a megoldás?

A partnerek különböző okok miatt szakítanak. Legyen szó gyakori vitákról, félreértésekről egy kapcsolatban vagy hűtlenségről. A szakítás általában nagyon kellemetlen élmény mindenki számára. Ha meg akarsz birkózni egy szakítással egy hosszú távú partnereddel úgy, hogy keresel valakit, akivel összezavarodhatsz, akkor nem jársz jól. Azt kérdezed, hogy miért?

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.