Milyen férfi tulajdonságokat részesítenek előnyben a nők?

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkezniük a férfiaknak? A nők tisztában vannak ezzel. A legtöbb hölgynek hasonló elképzelései vannak arról, hogy milyen jellemvonásokkal kell rendelkezniük a férfiaknak. Tudjuk, és örömmel elmondjuk.

Felelősség

A nők felelősségteljes férfiakra vágynak. Nehéz helyzetekben azt akarják, hogy legyen kire támaszkodni. Mindenkinek szüksége van néha segítségre valakitől. Ha egy férfi van melletted, akire számíthatsz, az nagy győzelem. A nők nem akarnak olyan férfiakat, akikkel egyetértenek valamiben, aztán meghátrálnak, elfelejtik vagy teljesen elrontják. Ez azzal kezdődik, hogy elkésik a randevúról, és azzal végződik, hogy elszökik egy terhes nő elől. A hölgyek szeretik a szilárd hátteret, ami egy felelősségteljes férfi.

Önbizalom

A nők jobban törődnek partnerük önbizalmával, mint a megjelenésükkel. A bárban kuporgó férfiaknak nem sok esélyük van a nőkkel szemben. A hölgyek azt akarják, hogy magabiztos férfiak legyenek maguk mellett, akik egészségesen hisznek magukban és követik céljaikat. A hölgyek nem akarják, hogy nyüszítő sütők bújjanak el a szoknyájuk mögött. Egyáltalán nem láthatják őket a nyilvánosság előtt egy ilyen emberrel. Azoknak a férfiaknak, akik kiállnak a véleményük mellett, és hisznek magukban, dicsekedniük kell.

Humorérzékük

A nőknek szórakozniuk kell. Nem akarnak halálra unatkozni. Egy kapcsolatban folyamatosan új dolgokat kell felfedezniük, aminek köszönhetően nem lesz sztereotip életük, kapcsolatuk. A hölgyek nevetni akarnak. Ezért van szükségük egy humoros férfira. Az uraknak tudniuk kell nevettetni és szórakoztatni a nőket, különben nem szereznek pontot velük. Az unalmas barátokat továbbra is megharaphatják, az érdektelen partnereket viszont már nem!

Támogatás

A nők erős lények, de nem nélkülözhetik egy másik személy támogatását. Van, amikor úgy érzik, hogy mindent megütnek. Ezen a ponton valakinek támogatnia kell őket. Lehetőleg a partnereiket. A nőknek időről időre szükségük van vigasztalásra és ölelésre. Utána megint minden rendben lesz.

Galánsság

És végül, de nem utolsósorban az is tény, hogy az adott férfi hogyan bánik a párjával!


Hasonló cikkek

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Mit kell elkerülni egy randevún?

Az első találkozás általában nagyon megerőltető. Minél jobban törődik a másikkal, annál jobban félni fog tőle. Azzal, hogy ideges vagy, olyan hibákat követhet el, amelyek tönkretehetik az éppen kialakuló párkapcsolatot. Mit érdemes tehát kerülni az első randin?

Olyan helyek, ahol a legkönnyebben megismerhetitek egymást

Hol találkoztál, szerelmed megjósolhatja, meddig maradsz együtt.

Válaszd ki, kit szeretsz

A szerelem első látásra elképesztően romantikusnak tűnik a filmekben. Sok más téma is arról szól, amikor valaki rossz partnert szeret. Tudtad, hogy választhatsz egy ilyen lehetőséget? Csak el kell kezdenie a szerelmet lehetőségnek tekinteni. Kiválaszthatod, kibe szeretsz bele. Tanácsot adunk, hogyan tanulja meg.

Hívd el randevúzni eredeti módon

Az eredeti dátum megtervezése nem olyan nehéz. De mi a helyzet a meghívóval? Lehetséges egyáltalán újszerű módon megfogalmazni? Igen! Egy randevúnak nem kell mindig a kávéról szólnia. Tehát eredeti módon hívd el a párodat randevúzni!

Megfelelő és nem megfelelő témák az első randevúhoz

Le van beszélve az első randevú? Hová mentek együtt? Melyik helyet választjátok? Miről fogtok beszélgetni? Aggódsz az első randevú miatt? Ne aggódj! Adunk pár tanácsot arról, hogy milyen témákról beszélj az első randin és arról, hogy miről ne.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.