Milyen férfi tulajdonságokat részesítenek előnyben a nők?

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkezniük a férfiaknak? A nők tisztában vannak ezzel. A legtöbb hölgynek hasonló elképzelései vannak arról, hogy milyen jellemvonásokkal kell rendelkezniük a férfiaknak. Tudjuk, és örömmel elmondjuk.

Felelősség

A nők felelősségteljes férfiakra vágynak. Nehéz helyzetekben azt akarják, hogy legyen kire támaszkodni. Mindenkinek szüksége van néha segítségre valakitől. Ha egy férfi van melletted, akire számíthatsz, az nagy győzelem. A nők nem akarnak olyan férfiakat, akikkel egyetértenek valamiben, aztán meghátrálnak, elfelejtik vagy teljesen elrontják. Ez azzal kezdődik, hogy elkésik a randevúról, és azzal végződik, hogy elszökik egy terhes nő elől. A hölgyek szeretik a szilárd hátteret, ami egy felelősségteljes férfi.

Önbizalom

A nők jobban törődnek partnerük önbizalmával, mint a megjelenésükkel. A bárban kuporgó férfiaknak nem sok esélyük van a nőkkel szemben. A hölgyek azt akarják, hogy magabiztos férfiak legyenek maguk mellett, akik egészségesen hisznek magukban és követik céljaikat. A hölgyek nem akarják, hogy nyüszítő sütők bújjanak el a szoknyájuk mögött. Egyáltalán nem láthatják őket a nyilvánosság előtt egy ilyen emberrel. Azoknak a férfiaknak, akik kiállnak a véleményük mellett, és hisznek magukban, dicsekedniük kell.

Humorérzékük

A nőknek szórakozniuk kell. Nem akarnak halálra unatkozni. Egy kapcsolatban folyamatosan új dolgokat kell felfedezniük, aminek köszönhetően nem lesz sztereotip életük, kapcsolatuk. A hölgyek nevetni akarnak. Ezért van szükségük egy humoros férfira. Az uraknak tudniuk kell nevettetni és szórakoztatni a nőket, különben nem szereznek pontot velük. Az unalmas barátokat továbbra is megharaphatják, az érdektelen partnereket viszont már nem!

Támogatás

A nők erős lények, de nem nélkülözhetik egy másik személy támogatását. Van, amikor úgy érzik, hogy mindent megütnek. Ezen a ponton valakinek támogatnia kell őket. Lehetőleg a partnereiket. A nőknek időről időre szükségük van vigasztalásra és ölelésre. Utána megint minden rendben lesz.

Galánsság

És végül, de nem utolsósorban az is tény, hogy az adott férfi hogyan bánik a párjával!


Hasonló cikkek

Amikor egy keresztény keresztényt keres

Manapság kissé trükkös lehet találkozni valakivel, aki osztja a keresztény hitét. Már csak azért sem, mert hazánkban kevés a gyakorló keresztény. Ha nem veszel részt közvetlenül egy olyan közösségben, amely nem csak a templomban találkozik, néha elveszettnek érezheted magad. Az utcán véletlenszerű emberekhez közeledni szó szerint tűt keres a szénakazalban. De ne essen kétségbe, soha semmi sem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

Szerencsés kéz a kapcsolatokban

Szerencsés vagy szerencsétlen? Sokan még mindig esélytelennek tekintik magukat, különösen ami a kapcsolatokat illeti. Mindig találnak valakit, aki nem éri meg a szerelmüket. Folyamatosan többet keresnek, de még mindig sikertelenül. Szerencsére tudjuk, hogyan vonzzuk be a "szerencsét" az életünkbe! Hogyan? Olvassa el, megtudja a cikk

ből

Megfelelő és nem megfelelő témák az első randevúhoz

Le van beszélve az első randevú? Hová mentek együtt? Melyik helyet választjátok? Miről fogtok beszélgetni? Aggódsz az első randevú miatt? Ne aggódj! Adunk pár tanácsot arról, hogy milyen témákról beszélj az első randin és arról, hogy miről ne.

Mit szólnál a vonzalomhoz?

Mindenki olyasmit keres, ami vonzza az ellenkező nemet. Ideális esetben olyasvalamit, hogy kényelmesen ülhessen, várjon és vegyen az étlapról. Szeretnéd tudni a vonzalom titkát? Sajnos nem elég csak a pólót vagy a frizurát megváltoztatni. A fő tényező a feromonok.

Hívd el randevúzni eredeti módon

Az eredeti dátum megtervezése nem olyan nehéz. De mi a helyzet a meghívóval? Lehetséges egyáltalán újszerű módon megfogalmazni? Igen! Egy randevúnak nem kell mindig a kávéról szólnia. Tehát eredeti módon hívd el a párodat randevúzni!

Találkozási tervek? Igen!

Megtervezheti a tökéletes randevút. Akár az unalomtól, akár a csend pillanataitól félsz, hidd el, ezek nagyon könnyen elkerülhetők. Nem számít, hogy te magad tervezed a randevút, vagy meghívást kapsz rá. Készülj fel előre, hogy a randevúd felejthetetlen legyen.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.