Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk és mit ne tegyünk az első randevún?

Ne használd a „randevúzás” szót

"Ez egy jó kezdet számunkra" - mondod magadban. Ugyanakkor igazából nem is szól semmiről. A „randevú” szót sokat dobálják, és már a gondolat is idegessé tesz. Csak az biztos, hogy ne használja a "találkozó" szót sem. Ez kellemetlenül kötelező érvényűnek hangzik a változtatáshoz. Válassz olyan megfogalmazást, amely egyikőtöknek sem diktál semmit. Javasoljon egy konkrét tevékenységet: „Hé, te is szereted a kerékpárokat? Szóval mit kell csinálni hétvégén a legközelebbi kastélyba? Tudok egy remek bicikliutat." Vagy valami, ami úgymond a kommunikációból/helyzetből fakadt: "Mivel én már itt dicsekedem a kulináris tudásommal, mi lenne, ha hoznék egy kis ízelítőt? Beleegyezel egy piknikbe a parkban?"

Válassz egy csendes helyet

Az első randevú még mindig annyira megható. Még csak most ismerkedtek, próbáljátok látni, mennyire fogjátok megérteni egymást, és sikerülhet-e nektek. Persze a koppintás könnyebb (még könnyebb) valahol, ahol halljátok egymást. Ne stresszelj egy teljesen eredeti helyet. A találkozási helyet úgy válasszuk meg, hogy nyugodtan tudjunk beszélgetni, és egyik-másik bármikor „megszökhessen”. Nem úgy értjük, hogy félúton hirtelen meggondolja magát, hogy nem kellett volna randevúzni és elmenekülni előle. Ez átvitt értelemben volt így értve. A nők általában nagyobb biztonságban érzik magukat nyilvános helyen, a férfiak pedig nyugodtabbak egy családias környezetben. Tehát válasszon megfelelő kompromisszumot.

Ne erőlködjön

Még akkor is, ha a lenyugvó napra százszor jobb a kilátás a választott helyről, ha szerelme fél a magasságtól, ne kényszerítsd felmászni sehova. Soha ne kényszeríts senkit olyasmire, amit nem akar. Legyen szó fóbiájának leküzdéséről, Sněžkába túrázásról valakivel, aki utálja a sportot, vagy egzotikus ételek kóstolásáról. Ha ragaszkodik napirendjéhez, ez az ülés lesz az első és az utolsó. Higgye el.

Ne áruljon el mindent magáról

A titoktartás csak egyesek számára vonzó. A megbízás a főnökével, a fennhéjázó szüleivel, a zsarnoki szomszédokkal és az általános tragikus sorsával kapcsolatos. Az első randin csak könnyed történeteket készíts. Senkinek nem akarjuk megtagadni a gyászt, vagy kinevetni nehéz élethelyzeteit! Az alapján, amit elmondasz, ez a kép az életedről, amelyet a veled szemben álló kép fog alkotni. Szeretné, hogy „tragédiának” tekintsenek, vagy éppen ellenkezőleg, nyugodt embernek? Bízz tehát mértékkel. Ha megakad a szemed, akkor is elegendő időd kell legyen a következő feladatra.


Hasonló cikkek

4 fajta ember, aki nem alkalmas párkapcsolatra

Mindegyikünk más és más, és a közös kapcsolat kialakítása mindig kaland. Megismerhetitek egymást, együtt dolgozhattok és valami egyedit építhettek. Sajnos nem minden kapcsolat harmonikus, és nem minden kapcsolatban öröm benne lenni. Vannak bizonyos típusú emberek, akikkel lehetetlen kényelmes kapcsolatot kialakítani. Nézze meg, milyen típusú emberek ők.

Tanulj meg flörtölni

A flörtölés művészetét gyakran kötik extrovertált emberekhez, népszerű emberekhez, és egyszóval mindenkihez, aki szeret mutogatni. Tehát ha zártabb ember vagy, akkor nehezebb dolgod lesz. Természetesen nem fog tudni flörtölni. De ne ess kétségbe. A flörtölést ugyanúgy meg lehet tanulni, mint bármely más tevékenységet. hogyan kell csinálni?

A randevúzás jobb vagy rosszabb, mint a hagyományos randevúzás?

A párok csaknem fele online találkozik. Számodra is előnyös az online társkereső?

Hogyan lehet gyorsan véget vetni egy sikertelen első randevúnak?

Bizonyára mindenkivel megtörtént legalább egyszer. Elmentél az első randevúdra, és úgy érezted, hogy ezúttal sikerülni fog, mert remekül kijöttél a társkereső oldalon, de a személyes találkozás fájdalmat okoz számodra. A megfelelője teljesen más, mint ahogyan az interneten bemutatta magát, vagy egyszerűen nem szimpatikus neked. Tekintse meg, hogyan lehet gyorsan befejezni az első közös randevút.

Hová menjünk randevúzni nyáron?

Javában tart a nyár. Vannak még terveid, hogy mit fogsz csinálni, mielőtt véget ér? Vagy megelégszel a víz melletti uszodával? Ne feledje azonban, hogy a nyár a legjobb időpont a randevúzáshoz! A hosszú napok és a gyönyörű időjárás arra ösztönöz, hogy kissé szokatlan módon töltse el őket. Szeretné elkápráztatni a másikat? Vigye el egy rendhagyó randevúra!

Mikor mutasd be a párodat a szüleidnek

Biztos benne, hogy neked van a világ legcsodálatosabb partnere? De vajon a szüleid is így gondolják? Szeretnél végre találkozni velük, de nem tudod, hogyan és mikor? Hagyd ránk. Tanácsot adunk, hogy mit és hogyan.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.