Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk és mit ne tegyünk az első randevún?

Ne használd a „randevúzás” szót

"Ez egy jó kezdet számunkra" - mondod magadban. Ugyanakkor igazából nem is szól semmiről. A „randevú” szót sokat dobálják, és már a gondolat is idegessé tesz. Csak az biztos, hogy ne használja a "találkozó" szót sem. Ez kellemetlenül kötelező érvényűnek hangzik a változtatáshoz. Válassz olyan megfogalmazást, amely egyikőtöknek sem diktál semmit. Javasoljon egy konkrét tevékenységet: „Hé, te is szereted a kerékpárokat? Szóval mit kell csinálni hétvégén a legközelebbi kastélyba? Tudok egy remek bicikliutat." Vagy valami, ami úgymond a kommunikációból/helyzetből fakadt: "Mivel én már itt dicsekedem a kulináris tudásommal, mi lenne, ha hoznék egy kis ízelítőt? Beleegyezel egy piknikbe a parkban?"

Válassz egy csendes helyet

Az első randevú még mindig annyira megható. Még csak most ismerkedtek, próbáljátok látni, mennyire fogjátok megérteni egymást, és sikerülhet-e nektek. Persze a koppintás könnyebb (még könnyebb) valahol, ahol halljátok egymást. Ne stresszelj egy teljesen eredeti helyet. A találkozási helyet úgy válasszuk meg, hogy nyugodtan tudjunk beszélgetni, és egyik-másik bármikor „megszökhessen”. Nem úgy értjük, hogy félúton hirtelen meggondolja magát, hogy nem kellett volna randevúzni és elmenekülni előle. Ez átvitt értelemben volt így értve. A nők általában nagyobb biztonságban érzik magukat nyilvános helyen, a férfiak pedig nyugodtabbak egy családias környezetben. Tehát válasszon megfelelő kompromisszumot.

Ne erőlködjön

Még akkor is, ha a lenyugvó napra százszor jobb a kilátás a választott helyről, ha szerelme fél a magasságtól, ne kényszerítsd felmászni sehova. Soha ne kényszeríts senkit olyasmire, amit nem akar. Legyen szó fóbiájának leküzdéséről, Sněžkába túrázásról valakivel, aki utálja a sportot, vagy egzotikus ételek kóstolásáról. Ha ragaszkodik napirendjéhez, ez az ülés lesz az első és az utolsó. Higgye el.

Ne áruljon el mindent magáról

A titoktartás csak egyesek számára vonzó. A megbízás a főnökével, a fennhéjázó szüleivel, a zsarnoki szomszédokkal és az általános tragikus sorsával kapcsolatos. Az első randin csak könnyed történeteket készíts. Senkinek nem akarjuk megtagadni a gyászt, vagy kinevetni nehéz élethelyzeteit! Az alapján, amit elmondasz, ez a kép az életedről, amelyet a veled szemben álló kép fog alkotni. Szeretné, hogy „tragédiának” tekintsenek, vagy éppen ellenkezőleg, nyugodt embernek? Bízz tehát mértékkel. Ha megakad a szemed, akkor is elegendő időd kell legyen a következő feladatra.


Hasonló cikkek

Mindössze három randevú után derítse ki, hogy ő-e életed szerelme

Manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni egy életre szóló szerelmet. Annyi lehetőség közül, hogy hol találkozzunk valakivel, talán még nehezebb lesz. Szerencsére nem kell több évig randevúznod a kedveseddel, hogy megtudd, valóban kompatibilisek-e. Csak legfeljebb három találkozóra van szükség! Megmondjuk, hogyan.

Hogyan kell kitölteni egy profilt egy társkereső oldalon

Valójában nagyon egyszerű olyan profilt létrehozni, amely mindenkit vonz. De nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy embert szeretne magához vonzani, a megfelelőt!

Tényleg komoly kapcsolatot akar?

A randevúzások során biztosan sok emberrel találkoztál, akik csak élvezni akarják az életet. Sajnos sokszor sokkal érdekesebbek, mint az állandó kapcsolatot keresők. Annyiszor megadtad már magad, hogy azon tűnődsz, van-e valaki, aki komoly kapcsolatra vágyik. így van? Ezután olvassa el, hogyan tudhatja meg kezdettől fogva, hogy a partnere milyen kapcsolatban áll!

Melyik férfival jobb, ha nem randevúznak?

Ha régóta keresel megfelelő élettársat, de nem találsz, valószínűleg hamarosan elkezdesz abba a hajlamba esni, hogy mindenkit elvisz, aki keresztbe üti az utad. De mindig vannak férfiak, akik nem érik meg neked. Szinte minden nőt elcsábít az édes beszéd vagy az első benyomás. De,..... El fogod olvasni, hogy mely férfiakkal nem érdemes próbálkozni!

Hogyan töltsük ki a felhasználói profilt a társkereső oldalon

A profil létrehozása, amely mindenkit vonz, valójában viszonylag egyszerű. De Te nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy személyt, az igazit!

Miért jobb az online társkereső, mint a hagyományos társkereső?

Az online társkereső nem a technológiai kor terméke. De mindenféle előnye van, amiről őseink csak álmodhattak.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.