Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk és mit ne tegyünk az első randevún?

Ne használd a „randevúzás” szót

"Ez egy jó kezdet számunkra" - mondod magadban. Ugyanakkor igazából nem is szól semmiről. A „randevú” szót sokat dobálják, és már a gondolat is idegessé tesz. Csak az biztos, hogy ne használja a "találkozó" szót sem. Ez kellemetlenül kötelező érvényűnek hangzik a változtatáshoz. Válassz olyan megfogalmazást, amely egyikőtöknek sem diktál semmit. Javasoljon egy konkrét tevékenységet: „Hé, te is szereted a kerékpárokat? Szóval mit kell csinálni hétvégén a legközelebbi kastélyba? Tudok egy remek bicikliutat." Vagy valami, ami úgymond a kommunikációból/helyzetből fakadt: "Mivel én már itt dicsekedem a kulináris tudásommal, mi lenne, ha hoznék egy kis ízelítőt? Beleegyezel egy piknikbe a parkban?"

Válassz egy csendes helyet

Az első randevú még mindig annyira megható. Még csak most ismerkedtek, próbáljátok látni, mennyire fogjátok megérteni egymást, és sikerülhet-e nektek. Persze a koppintás könnyebb (még könnyebb) valahol, ahol halljátok egymást. Ne stresszelj egy teljesen eredeti helyet. A találkozási helyet úgy válasszuk meg, hogy nyugodtan tudjunk beszélgetni, és egyik-másik bármikor „megszökhessen”. Nem úgy értjük, hogy félúton hirtelen meggondolja magát, hogy nem kellett volna randevúzni és elmenekülni előle. Ez átvitt értelemben volt így értve. A nők általában nagyobb biztonságban érzik magukat nyilvános helyen, a férfiak pedig nyugodtabbak egy családias környezetben. Tehát válasszon megfelelő kompromisszumot.

Ne erőlködjön

Még akkor is, ha a lenyugvó napra százszor jobb a kilátás a választott helyről, ha szerelme fél a magasságtól, ne kényszerítsd felmászni sehova. Soha ne kényszeríts senkit olyasmire, amit nem akar. Legyen szó fóbiájának leküzdéséről, Sněžkába túrázásról valakivel, aki utálja a sportot, vagy egzotikus ételek kóstolásáról. Ha ragaszkodik napirendjéhez, ez az ülés lesz az első és az utolsó. Higgye el.

Ne áruljon el mindent magáról

A titoktartás csak egyesek számára vonzó. A megbízás a főnökével, a fennhéjázó szüleivel, a zsarnoki szomszédokkal és az általános tragikus sorsával kapcsolatos. Az első randin csak könnyed történeteket készíts. Senkinek nem akarjuk megtagadni a gyászt, vagy kinevetni nehéz élethelyzeteit! Az alapján, amit elmondasz, ez a kép az életedről, amelyet a veled szemben álló kép fog alkotni. Szeretné, hogy „tragédiának” tekintsenek, vagy éppen ellenkezőleg, nyugodt embernek? Bízz tehát mértékkel. Ha megakad a szemed, akkor is elegendő időd kell legyen a következő feladatra.


Hasonló cikkek

Amit a nők soha nem kérdezhetnek

Sikeresen sikerült az első randevúd. De mit ne kérdezz meg egy kapcsolat első heteiben?

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Sokan tinédzser koruk óta randevúznak, és természetesen arra számítanak, hogy húsz-huszonöt éves koruk körül találkoznak életük szerelmével, letelepednek és közös gyermekeik lesznek. De ez a terv sok ember számára nem fog működni. Bár folyamatosan próbálkozik, még mindig kudarcot vall! Te is közéjük tartozol? Olvassa el a lehetséges okokat, miért vagy még mindig egyedülálló. Legyen óvatos, megtudhat egy kellemetlen igazságot.

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

Rengeteg társkereső oldal van. De amikor elkezded, nem érdekel. Ingyenesen használ társkereső oldalakat, vagy fizet tagságért? Tekintse meg mindkét lehetőség előnyeinek és hátrányainak összefoglalását.

4 dolog, amire figyelned kell egy leendő partnernél

A randevúzás csodálatos. Kiteljesítő és szórakoztató lehet. Azonban kevesen akarnak "időt vesztegetni" valakivel, akivel végül nem megy. Módot keres, hogy gyorsan felmérje, Ön a legmegfelelőbb az Ön számára? Nézzen meg négy dolgot, amire figyelnie kell.

Rendezett múltad van?

Bizonyára hallotta ezt a kifejezést legalább egyszer életében. Hiszen a társkereső oldalon is sok ember adatlapjára írják. „Szívesen elmennék veled randevúzni, de azzal a feltétellel, hogy a múltad megoldódik.” De mit is jelent pontosan ez a mondat? A cikkből megtudhatja.

Nem találsz tökéletes kapcsolatot vagy megfelelőt. Létrehozni!

A tökéletesség az, amiért dolgozni kell. Ön személyesen és a kapcsolata is. Ha valami igazán tökéleteset akarsz, meg kell dolgoznod érte. Szerencsére ez nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik.