Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk és mit ne tegyünk az első randevún?

Ne használd a „randevúzás” szót

"Ez egy jó kezdet számunkra" - mondod magadban. Ugyanakkor igazából nem is szól semmiről. A „randevú” szót sokat dobálják, és már a gondolat is idegessé tesz. Csak az biztos, hogy ne használja a "találkozó" szót sem. Ez kellemetlenül kötelező érvényűnek hangzik a változtatáshoz. Válassz olyan megfogalmazást, amely egyikőtöknek sem diktál semmit. Javasoljon egy konkrét tevékenységet: „Hé, te is szereted a kerékpárokat? Szóval mit kell csinálni hétvégén a legközelebbi kastélyba? Tudok egy remek bicikliutat." Vagy valami, ami úgymond a kommunikációból/helyzetből fakadt: "Mivel én már itt dicsekedem a kulináris tudásommal, mi lenne, ha hoznék egy kis ízelítőt? Beleegyezel egy piknikbe a parkban?"

Válassz egy csendes helyet

Az első randevú még mindig annyira megható. Még csak most ismerkedtek, próbáljátok látni, mennyire fogjátok megérteni egymást, és sikerülhet-e nektek. Persze a koppintás könnyebb (még könnyebb) valahol, ahol halljátok egymást. Ne stresszelj egy teljesen eredeti helyet. A találkozási helyet úgy válasszuk meg, hogy nyugodtan tudjunk beszélgetni, és egyik-másik bármikor „megszökhessen”. Nem úgy értjük, hogy félúton hirtelen meggondolja magát, hogy nem kellett volna randevúzni és elmenekülni előle. Ez átvitt értelemben volt így értve. A nők általában nagyobb biztonságban érzik magukat nyilvános helyen, a férfiak pedig nyugodtabbak egy családias környezetben. Tehát válasszon megfelelő kompromisszumot.

Ne erőlködjön

Még akkor is, ha a lenyugvó napra százszor jobb a kilátás a választott helyről, ha szerelme fél a magasságtól, ne kényszerítsd felmászni sehova. Soha ne kényszeríts senkit olyasmire, amit nem akar. Legyen szó fóbiájának leküzdéséről, Sněžkába túrázásról valakivel, aki utálja a sportot, vagy egzotikus ételek kóstolásáról. Ha ragaszkodik napirendjéhez, ez az ülés lesz az első és az utolsó. Higgye el.

Ne áruljon el mindent magáról

A titoktartás csak egyesek számára vonzó. A megbízás a főnökével, a fennhéjázó szüleivel, a zsarnoki szomszédokkal és az általános tragikus sorsával kapcsolatos. Az első randin csak könnyed történeteket készíts. Senkinek nem akarjuk megtagadni a gyászt, vagy kinevetni nehéz élethelyzeteit! Az alapján, amit elmondasz, ez a kép az életedről, amelyet a veled szemben álló kép fog alkotni. Szeretné, hogy „tragédiának” tekintsenek, vagy éppen ellenkezőleg, nyugodt embernek? Bízz tehát mértékkel. Ha megakad a szemed, akkor is elegendő időd kell legyen a következő feladatra.


Hasonló cikkek

Az internetes randevúzás gyakran házassággal végződik!

A gyors kapcsolatok és a különféle online társkereső oldalak korszaka elképesztő a félénk vagy nagyon elfoglalt emberek számára. Néhány ember tudatalattijában azonban még mindig őrzi kissé negatív értékelését. Még nem mindenki veszi ilyen komolyan a szerelmet az interneten keresztül. De a legújabb tanulmány szerint az online társkereső oldalakon keresztüli szerelem sokkal gyakrabban végződik házassággal, mint a „klasszikus”.

5 ok, amiért néha jobb, ha nem szeretsz senkibe

Bár a szerelem szép, bizonyos esetekben negatívumok egész sorát is magával hozza. Ezek könnyen kizökkenthetnek a szokásos életedből. Olvassa el, miért jobb néha szinglinek maradni!

Olyan helyzetek, amelyekben a legjobban ismeri meg a másik embert

Mindenki szeretné részletesen megismerni partnerét. Még néhány hét randevúzás után is rájöhetsz, hogy csak egy töredékét tudod, hogy ki is ő valójában. Szerencsére három olyan szituáció van, amelyben partnere sokkal nagyobb valószínűséggel fedi fel belső természetét. Melyek azok?

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.

Mely csillagjegyek a legjobbak egy hosszú távú kapcsolathoz?

Megfelelő partnert keres? Akkor előbb tudd meg tőle, milyen jegyben született. Szerinte tudni fogod, hogy alkalmas-e egy kapcsolatra. Tanácsot adunk, mely csillagjegyek alkalmasak egy hosszú távú kapcsolatra.

Alkoss egy remek profilfotót

Nem csak az Elite Date.hu társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy a felhasználói profil fotókat is tartalmazzon. Számos társkereső és hirdetési oldalnak ugyanazok a feltételei. És ha nem, akkor legalább lehetővé teszik a felhasználók számára a fotók közzétételét. A fotók a Te névjegykártyád. Tehát figyelj rá!

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.