A profilok leggyakoribb hibái

Amikor először regisztrál egy társkereső oldalra, valószínűleg nem tudja, mit írjon a profiljába, és mit hagyjon ki. És mi a helyzet a fotókkal? Személyes kérdésekre kell válaszolnia vagy sem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív? Elmondjuk a társkereső oldal felhasználóinak leggyakoribb hibákat. Kerülje el őket, és azonnal látni fogja az eredményt!

Fotók volt partnerével

A fotók ma már a személyes és a szakmai élet mindennapos részét képezik. Mindenki tudni akarja, hogy kivel van ez a megtiszteltetés. Állásfelvételkor gyakran csatolsz fényképet az önéletrajzodhoz. Tehát nincs semmi furcsa azokon a társkereső oldalakon, amelyeket Ön is kér. Fontos a megfelelő kiválasztása. De amit soha ne tegyen, az az, hogy tegyen közzé egy fényképet a volt partnerével. Válaszolna valakinek, aki talán még nem is szakított? Vagy ki látható a nyilvánosság előtt valaki mással ölelésben? Biztosan nem! Kerülje az utódairól vagy barátairól készült fotókat is, akik úgy tűnhetnek, mint a partnerek egy idegen számára. Ha meg akarod ismerni egymást, válassz egy olyan fotót, amelyik a legjobban áll neked!

Útlevélkép vagy homályos fotó

Talán mindenki rendszeresen panaszkodik, hogy személyi igazolvány vagy sofőr az engedély borzasztóan néz ki. Akkor miért raksz fel ilyen képeket a profilodba? Keressen olyan fényképeket számítógépén/mobiltelefonján, amelyek jól mutatnak Önnek. Mosolyogsz, boldog vagy, vagy olyasmit csinálsz, amit élvezel? Akkor pontosan azt válaszd! Az elmosódott fotók alapján senki sem tudja megmondani, hogy nézel ki valójában. Hagyd át azokat a fotókat, amelyeken nem látsz rendesen. Vagy legalább tedd őket az első, fő profil mögé. Emlékszel, hogy egy profilfotó „elad” téged egy társkereső oldalon. Ha első pillantásra nem nyűgözi le, kevesen nézik meg a profilját.

Vigyázzon a nyelvtani hibákra

Boldogan hagyta maga mögött a nyelvtant, amint elhagyta az iskolát? Ne feledje, hogy a nyelvi szint az Ön névjegykártyája. Beszélhetsz úgy, mint Cicero, de amint "púpot" kapsz az "ynzerat"-ban, nem néz ki túl jól. Vagy szeretnél találkozni valakivel, aki így ír csehül? Hány nyelven tudsz beszélni, hányszor vagy ember. Ne feledd! És az sem baj, ha nem tudsz idegen nyelveket. Győződjön meg arról, hogy legalább ismeri az anyanyelvét.

Vannak problémáim, de...

Emlékszel arra az interjú leckére: "beszélj a gyengeségeidről, de ne hozd magaddal ők keljenek fel először"? Ugyanez a helyzet egy társkereső oldalon. Lehet, hogy nehéz váláson megy keresztül, túlságosan aktív gyereked van, vagy munkahelyi problémáid vannak... De ezt soha ne mondd el a profilbemutatóban. Aki azt olvassa, hogy "most nehéz váláson megyek keresztül...", az nem folytatja a nagyot DE azon túl. Később beszélhetsz a helyzetedről. Csak akkor a legjobb, ha a partner közvetlenül rákérdez erre a tényre. Írd meg, hogy kit keresel és ki vagy. Egyelőre ennyi elég. Aztán reménykedj abban, hogy a közmondásos szikra felröppen közted.


Hasonló cikkek

Készen állsz egy új kapcsolatra?

Egy új kapcsolat gyönyörű dolog. Újra szerelmes vagy, gyönyörű a világ, és hiszed, hogy új felfedezéseddel ezúttal sikerülni fog. De 100%-ig biztos benne? Ahhoz, hogy egy új kapcsolatnak legyen esélye, bizonyos feltételeknek teljesülniük kell. Ellenkező esetben ismét szakítás vár rád, nagy valószínűséggel ugyanazok az okok miatt, mint az előző kapcsolatban. Jelölje be a következő pontokat. Ha nyolcból legalább hattal találkoztok, tiszta fejjel fussatok randevúzni.

Romantikus vagy kacér? Hogyan csomagoljunk egy nőt a természetének megfelelően?

Mindegyikünk más és más, és mindegyikünkre vonatkozik valami. Egy romantikus lélek nem fog sokat költeni drága ékszerekre, ruhákra, ahogy a mindenkor a figyelem középpontjába kerülni vágyó sárkányt sem izgatja egy kirándulás az „őszbe öltözött” erdőbe. Szóval mit szólnál a különböző női természetekhez?

A közelségtől való félelem

Volt már több kapcsolatban is, de egyik sem jutott el komolyabb szakaszba? Ugyanakkor vágyik a szerelemre, és aktívan keresi azt? De amikor komolyra fordul a dolog, megijedsz. Te is tudod? Lehet, hogy szenvedsz attól, amit a szakértők egyszerűen "félelem a közelségtől". Felírtunk Önnek néhány mutatót, amelyek alapján megállapíthatja, hogy szenved-e tőle.

A leggyakoribb profil hibák

Amikor először jelentkezel a társkereső oldalra, valószínűleg nem vagy biztos abban, hogy mit írj a profilodra, és mit hagyj ki. És mi van a képekkel? Válaszoljál - e a személyi kérdésekre, vagy mégsem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív téged? Megmondjuk a társkereső felhasználók által elkövetett leggyakoribb hibákat. Kerüld el őket, és azonnal látni fogod az eredményt!

Társkereső nők életkora szerint

Ha a nők egyedülállóak és gyermektelenek, általában meglehetősen könnyen találkoznak. Ha már elváltak, és gyerekeik vannak az előző kapcsolatból, az egy kicsit rosszabb. És mi a helyzet a már nyugdíjas korú nőkkel, akiknek élettársa meghalt? Hogyan változik a randevúzási siker az életkorral?

Hol lehet találkozni?

A nyári szünet nemrég ért véget. Jön az ősz. Bebizonyosodott, hogy ahogy egyre több időt töltünk otthon, úgy kezdünk hiányozni valakiről, akivel szabadidőnket eltölthetjük. Ön is hirtelen furcsán elhagyatottnak érzi magát? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Tippeket adunk olyan helyekre, ahol nagyon könnyen találkozhatsz vele.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.