A profilok leggyakoribb hibái

Amikor először regisztrál egy társkereső oldalra, valószínűleg nem tudja, mit írjon a profiljába, és mit hagyjon ki. És mi a helyzet a fotókkal? Személyes kérdésekre kell válaszolnia vagy sem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív? Elmondjuk a társkereső oldal felhasználóinak leggyakoribb hibákat. Kerülje el őket, és azonnal látni fogja az eredményt!

Fotók volt partnerével

A fotók ma már a személyes és a szakmai élet mindennapos részét képezik. Mindenki tudni akarja, hogy kivel van ez a megtiszteltetés. Állásfelvételkor gyakran csatolsz fényképet az önéletrajzodhoz. Tehát nincs semmi furcsa azokon a társkereső oldalakon, amelyeket Ön is kér. Fontos a megfelelő kiválasztása. De amit soha ne tegyen, az az, hogy tegyen közzé egy fényképet a volt partnerével. Válaszolna valakinek, aki talán még nem is szakított? Vagy ki látható a nyilvánosság előtt valaki mással ölelésben? Biztosan nem! Kerülje az utódairól vagy barátairól készült fotókat is, akik úgy tűnhetnek, mint a partnerek egy idegen számára. Ha meg akarod ismerni egymást, válassz egy olyan fotót, amelyik a legjobban áll neked!

Útlevélkép vagy homályos fotó

Talán mindenki rendszeresen panaszkodik, hogy személyi igazolvány vagy sofőr az engedély borzasztóan néz ki. Akkor miért raksz fel ilyen képeket a profilodba? Keressen olyan fényképeket számítógépén/mobiltelefonján, amelyek jól mutatnak Önnek. Mosolyogsz, boldog vagy, vagy olyasmit csinálsz, amit élvezel? Akkor pontosan azt válaszd! Az elmosódott fotók alapján senki sem tudja megmondani, hogy nézel ki valójában. Hagyd át azokat a fotókat, amelyeken nem látsz rendesen. Vagy legalább tedd őket az első, fő profil mögé. Emlékszel, hogy egy profilfotó „elad” téged egy társkereső oldalon. Ha első pillantásra nem nyűgözi le, kevesen nézik meg a profilját.

Vigyázzon a nyelvtani hibákra

Boldogan hagyta maga mögött a nyelvtant, amint elhagyta az iskolát? Ne feledje, hogy a nyelvi szint az Ön névjegykártyája. Beszélhetsz úgy, mint Cicero, de amint "púpot" kapsz az "ynzerat"-ban, nem néz ki túl jól. Vagy szeretnél találkozni valakivel, aki így ír csehül? Hány nyelven tudsz beszélni, hányszor vagy ember. Ne feledd! És az sem baj, ha nem tudsz idegen nyelveket. Győződjön meg arról, hogy legalább ismeri az anyanyelvét.

Vannak problémáim, de...

Emlékszel arra az interjú leckére: "beszélj a gyengeségeidről, de ne hozd magaddal ők keljenek fel először"? Ugyanez a helyzet egy társkereső oldalon. Lehet, hogy nehéz váláson megy keresztül, túlságosan aktív gyereked van, vagy munkahelyi problémáid vannak... De ezt soha ne mondd el a profilbemutatóban. Aki azt olvassa, hogy "most nehéz váláson megyek keresztül...", az nem folytatja a nagyot DE azon túl. Később beszélhetsz a helyzetedről. Csak akkor a legjobb, ha a partner közvetlenül rákérdez erre a tényre. Írd meg, hogy kit keresel és ki vagy. Egyelőre ennyi elég. Aztán reménykedj abban, hogy a közmondásos szikra felröppen közted.


Hasonló cikkek

Néhány tipp hogyan ismerkedhetsz meg hölgyekkel

Tetszik neked egy hölgy, de nem tudod, hogyan ismerkedhetnél meg vele? Az ismerkedés nem a legerősebb oldalad? Gyakran előfordul, hogy mielőtt észbe kapnál a választott lány már valaki más karjaiban van? Akkor a megfelelő helyen vagy. Vess egy pillantást tippjeinkre, amelyek megmutatják Neked, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan ismerkedni.

Kérd meg őt

Felmérések szerint a férfiak 93%-a fél randevúzni egy nőt. Ebből egy egyszerű dolog következik. Ahelyett, hogy megelégedne a maradék hét százalékkal, hívd el magad randevúzni álmaid férfiját. ideges vagy emiatt? Ne légy. Tanácsot adunk, hogyan kezelje.

Ismerkedés a munkahelyen

Életünk túlnyomó részét munkában töltjük. Nem csoda, hogy a kapcsolatok akár 60%-a a munkahelyen jött létre.

Szeress első látásra

A férfiak sokkal gyakrabban szeretnek első látásra, mint a nők. Ráadásul az erősebbik nem jobban hisz a szerelemben első látásra. Miért van az, hogy a nők gyakran a hatodik randevúig várnak, mielőtt szerelmesek lesznek? Vagy miért mondják ki hamarabb a férfiak, hogy "szeretlek", mint a nők? Nézze meg velünk, miért van ez így. Szeress első látásra!

Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböld a zavarba ejtés kockázatát.

Internetes vadászmezők: 5 tipp, amivel felkeltheti a legtöbb figyelmet

Régóta részt vesz egy internetes társkereső oldalon, de még mindig nem jár sikerrel? Vagy éppen ellenkezőleg, nincs kedve folyamatosan keresni valakit, és azt szeretné, ha a felhasználók inkább Önt kezdenék megszólítani, mint Önt? Van 5 tippünk, mit tegyünk és mit ne.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.