A profilok leggyakoribb hibái

Amikor először regisztrál egy társkereső oldalra, valószínűleg nem tudja, mit írjon a profiljába, és mit hagyjon ki. És mi a helyzet a fotókkal? Személyes kérdésekre kell válaszolnia vagy sem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív? Elmondjuk a társkereső oldal felhasználóinak leggyakoribb hibákat. Kerülje el őket, és azonnal látni fogja az eredményt!

Fotók volt partnerével

A fotók ma már a személyes és a szakmai élet mindennapos részét képezik. Mindenki tudni akarja, hogy kivel van ez a megtiszteltetés. Állásfelvételkor gyakran csatolsz fényképet az önéletrajzodhoz. Tehát nincs semmi furcsa azokon a társkereső oldalakon, amelyeket Ön is kér. Fontos a megfelelő kiválasztása. De amit soha ne tegyen, az az, hogy tegyen közzé egy fényképet a volt partnerével. Válaszolna valakinek, aki talán még nem is szakított? Vagy ki látható a nyilvánosság előtt valaki mással ölelésben? Biztosan nem! Kerülje az utódairól vagy barátairól készült fotókat is, akik úgy tűnhetnek, mint a partnerek egy idegen számára. Ha meg akarod ismerni egymást, válassz egy olyan fotót, amelyik a legjobban áll neked!

Útlevélkép vagy homályos fotó

Talán mindenki rendszeresen panaszkodik, hogy személyi igazolvány vagy sofőr az engedély borzasztóan néz ki. Akkor miért raksz fel ilyen képeket a profilodba? Keressen olyan fényképeket számítógépén/mobiltelefonján, amelyek jól mutatnak Önnek. Mosolyogsz, boldog vagy, vagy olyasmit csinálsz, amit élvezel? Akkor pontosan azt válaszd! Az elmosódott fotók alapján senki sem tudja megmondani, hogy nézel ki valójában. Hagyd át azokat a fotókat, amelyeken nem látsz rendesen. Vagy legalább tedd őket az első, fő profil mögé. Emlékszel, hogy egy profilfotó „elad” téged egy társkereső oldalon. Ha első pillantásra nem nyűgözi le, kevesen nézik meg a profilját.

Vigyázzon a nyelvtani hibákra

Boldogan hagyta maga mögött a nyelvtant, amint elhagyta az iskolát? Ne feledje, hogy a nyelvi szint az Ön névjegykártyája. Beszélhetsz úgy, mint Cicero, de amint "púpot" kapsz az "ynzerat"-ban, nem néz ki túl jól. Vagy szeretnél találkozni valakivel, aki így ír csehül? Hány nyelven tudsz beszélni, hányszor vagy ember. Ne feledd! És az sem baj, ha nem tudsz idegen nyelveket. Győződjön meg arról, hogy legalább ismeri az anyanyelvét.

Vannak problémáim, de...

Emlékszel arra az interjú leckére: "beszélj a gyengeségeidről, de ne hozd magaddal ők keljenek fel először"? Ugyanez a helyzet egy társkereső oldalon. Lehet, hogy nehéz váláson megy keresztül, túlságosan aktív gyereked van, vagy munkahelyi problémáid vannak... De ezt soha ne mondd el a profilbemutatóban. Aki azt olvassa, hogy "most nehéz váláson megyek keresztül...", az nem folytatja a nagyot DE azon túl. Később beszélhetsz a helyzetedről. Csak akkor a legjobb, ha a partner közvetlenül rákérdez erre a tényre. Írd meg, hogy kit keresel és ki vagy. Egyelőre ennyi elég. Aztán reménykedj abban, hogy a közmondásos szikra felröppen közted.


Hasonló cikkek

Mester randevúz minden életkorban

Akár 15, akár 50 éves, az első randevú mindig ugyanazokat az érzéseket váltja ki. Szerencsére vannak univerzális igazságok, amelyeket minden életkorban követhetsz!

Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd életed Szerelme?

Nem mindennapi őszi randevú

Nem tudja, hova hívja meg szerelmét? Unod már a kávézókat és éttermeket? Úgy gondolja, hogy túl hideg van a céltalan, órákon át tartó sétákhoz? Mutatunk néhány tippet a nem mindennapi randevúkhoz, amelyeket most ősszel élvezhetsz.

Melyik férfival jobb, ha nem randevúznak?

Ha régóta keresel megfelelő élettársat, de nem találsz, valószínűleg hamarosan elkezdesz abba a hajlamba esni, hogy mindenkit elvisz, aki keresztbe üti az utad. De mindig vannak férfiak, akik nem érik meg neked. Szinte minden nőt elcsábít az édes beszéd vagy az első benyomás. De,..... El fogod olvasni, hogy mely férfiakkal nem érdemes próbálkozni!

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

A randevúzás nyüzsög. Itt az idő, mint olyan, praktikus az interneten keresztül találkozni, így a jelenlegi helyzet, nevezetesen a covid. Az első kérdés, ami felmerül, amikor társkereső oldalt keresel: Ingyenes vagy fizetős? Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Nézzük meg őket közelebbről, és segítsünk a döntésben.

Hogyan biztosítsunk egy második (és több) randevút?

Mindenki érthetően fél az első randevútól. Mondjak valami hülyeséget róla? Kedvelni fog a párom? Tetszeni fog neki? Sokszor elfelejtjük, hogy az első randevú a második, a harmadik és minden más randevú előjátéka maga az előkészület miatt. Szóval hogyan hathatsz le az első randevún, hogy folytasd a randevúzást?

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.