A profilok leggyakoribb hibái

Amikor először regisztrál egy társkereső oldalra, valószínűleg nem tudja, mit írjon a profiljába, és mit hagyjon ki. És mi a helyzet a fotókkal? Személyes kérdésekre kell válaszolnia vagy sem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív? Elmondjuk a társkereső oldal felhasználóinak leggyakoribb hibákat. Kerülje el őket, és azonnal látni fogja az eredményt!

Fotók volt partnerével

A fotók ma már a személyes és a szakmai élet mindennapos részét képezik. Mindenki tudni akarja, hogy kivel van ez a megtiszteltetés. Állásfelvételkor gyakran csatolsz fényképet az önéletrajzodhoz. Tehát nincs semmi furcsa azokon a társkereső oldalakon, amelyeket Ön is kér. Fontos a megfelelő kiválasztása. De amit soha ne tegyen, az az, hogy tegyen közzé egy fényképet a volt partnerével. Válaszolna valakinek, aki talán még nem is szakított? Vagy ki látható a nyilvánosság előtt valaki mással ölelésben? Biztosan nem! Kerülje az utódairól vagy barátairól készült fotókat is, akik úgy tűnhetnek, mint a partnerek egy idegen számára. Ha meg akarod ismerni egymást, válassz egy olyan fotót, amelyik a legjobban áll neked!

Útlevélkép vagy homályos fotó

Talán mindenki rendszeresen panaszkodik, hogy személyi igazolvány vagy sofőr az engedély borzasztóan néz ki. Akkor miért raksz fel ilyen képeket a profilodba? Keressen olyan fényképeket számítógépén/mobiltelefonján, amelyek jól mutatnak Önnek. Mosolyogsz, boldog vagy, vagy olyasmit csinálsz, amit élvezel? Akkor pontosan azt válaszd! Az elmosódott fotók alapján senki sem tudja megmondani, hogy nézel ki valójában. Hagyd át azokat a fotókat, amelyeken nem látsz rendesen. Vagy legalább tedd őket az első, fő profil mögé. Emlékszel, hogy egy profilfotó „elad” téged egy társkereső oldalon. Ha első pillantásra nem nyűgözi le, kevesen nézik meg a profilját.

Vigyázzon a nyelvtani hibákra

Boldogan hagyta maga mögött a nyelvtant, amint elhagyta az iskolát? Ne feledje, hogy a nyelvi szint az Ön névjegykártyája. Beszélhetsz úgy, mint Cicero, de amint "púpot" kapsz az "ynzerat"-ban, nem néz ki túl jól. Vagy szeretnél találkozni valakivel, aki így ír csehül? Hány nyelven tudsz beszélni, hányszor vagy ember. Ne feledd! És az sem baj, ha nem tudsz idegen nyelveket. Győződjön meg arról, hogy legalább ismeri az anyanyelvét.

Vannak problémáim, de...

Emlékszel arra az interjú leckére: "beszélj a gyengeségeidről, de ne hozd magaddal ők keljenek fel először"? Ugyanez a helyzet egy társkereső oldalon. Lehet, hogy nehéz váláson megy keresztül, túlságosan aktív gyereked van, vagy munkahelyi problémáid vannak... De ezt soha ne mondd el a profilbemutatóban. Aki azt olvassa, hogy "most nehéz váláson megyek keresztül...", az nem folytatja a nagyot DE azon túl. Később beszélhetsz a helyzetedről. Csak akkor a legjobb, ha a partner közvetlenül rákérdez erre a tényre. Írd meg, hogy kit keresel és ki vagy. Egyelőre ennyi elég. Aztán reménykedj abban, hogy a közmondásos szikra felröppen közted.


Hasonló cikkek

Tervezze meg előre a randevú menetét – neki

Mész hamarosan az első randevúra? Semmit ne hagyj a véletlenre. Tervezze meg előre menetét. Magabiztosabbnak fogja érezni magát. Áttekintéssel tanácsot adunk ennek a nehéz feladatnak a végrehajtásához.

Mit szólnál a vonzalomhoz?

Mindenki olyasmit keres, ami vonzza az ellenkező nemet. Ideális esetben olyasvalamit, hogy kényelmesen ülhessen, várjon és vegyen az étlapról. Szeretnéd tudni a vonzalom titkát? Sajnos nem elég csak a pólót vagy a frizurát megváltoztatni. A fő tényező a feromonok.

Nyűgözz le az első randin

Szeretnéd elbűvölni párodat az első randin? Szeretné, hogy az élet győztesének tartsák az első találkozástól kezdve? A mai rohanó világban, ahol senki sem foglalkozik sokáig semmivel, nagyszerű első benyomást kell hagyni. Ha sikerül, kiváló kiindulási pozícióba kerülsz. Ha nem, akkor valószínűleg nem látjátok többé egymást. Szóval, hogyan nyűgözd le partneredet?

Az elvált randevúzási kézikönyve

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. De az ijesztő statisztikákban nem szerepel, hogy hányan házasodnak újra vagy házasodnak újra, és azt sem, hogy mennyi ideig. A különböző közvélemény-kutatásokból és pszichológusokhoz intézett kérdésekből azonban egyértelműen kiderül, hogy a legnagyobb probléma máshol van. Sokan arról számolnak be, hogy több éves házasság után már nem tudják, hogyan randevúzzanak. Tippeket adunk, hogyan tanulhatod meg újra.

Amit a nők soha nem kérdezhetnek

Sikeresen sikerült az első randevúd. De mit ne kérdezz meg egy kapcsolat első heteiben?

Hogyan flörtöljünk szövegesen

A technológia már nagyon gyakori része a modern társkeresésnek. Megmutatjuk, hogyan tud flörtölni csak a telefonjával. Ismerkedjen meg valakivel egy társkereső oldalon, és élvezze a szöveges flörtölést, mielőtt személyesen találkozna.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.