A profilok leggyakoribb hibái

Amikor először regisztrál egy társkereső oldalra, valószínűleg nem tudja, mit írjon a profiljába, és mit hagyjon ki. És mi a helyzet a fotókkal? Személyes kérdésekre kell válaszolnia vagy sem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív? Elmondjuk a társkereső oldal felhasználóinak leggyakoribb hibákat. Kerülje el őket, és azonnal látni fogja az eredményt!

Fotók volt partnerével

A fotók ma már a személyes és a szakmai élet mindennapos részét képezik. Mindenki tudni akarja, hogy kivel van ez a megtiszteltetés. Állásfelvételkor gyakran csatolsz fényképet az önéletrajzodhoz. Tehát nincs semmi furcsa azokon a társkereső oldalakon, amelyeket Ön is kér. Fontos a megfelelő kiválasztása. De amit soha ne tegyen, az az, hogy tegyen közzé egy fényképet a volt partnerével. Válaszolna valakinek, aki talán még nem is szakított? Vagy ki látható a nyilvánosság előtt valaki mással ölelésben? Biztosan nem! Kerülje az utódairól vagy barátairól készült fotókat is, akik úgy tűnhetnek, mint a partnerek egy idegen számára. Ha meg akarod ismerni egymást, válassz egy olyan fotót, amelyik a legjobban áll neked!

Útlevélkép vagy homályos fotó

Talán mindenki rendszeresen panaszkodik, hogy személyi igazolvány vagy sofőr az engedély borzasztóan néz ki. Akkor miért raksz fel ilyen képeket a profilodba? Keressen olyan fényképeket számítógépén/mobiltelefonján, amelyek jól mutatnak Önnek. Mosolyogsz, boldog vagy, vagy olyasmit csinálsz, amit élvezel? Akkor pontosan azt válaszd! Az elmosódott fotók alapján senki sem tudja megmondani, hogy nézel ki valójában. Hagyd át azokat a fotókat, amelyeken nem látsz rendesen. Vagy legalább tedd őket az első, fő profil mögé. Emlékszel, hogy egy profilfotó „elad” téged egy társkereső oldalon. Ha első pillantásra nem nyűgözi le, kevesen nézik meg a profilját.

Vigyázzon a nyelvtani hibákra

Boldogan hagyta maga mögött a nyelvtant, amint elhagyta az iskolát? Ne feledje, hogy a nyelvi szint az Ön névjegykártyája. Beszélhetsz úgy, mint Cicero, de amint "púpot" kapsz az "ynzerat"-ban, nem néz ki túl jól. Vagy szeretnél találkozni valakivel, aki így ír csehül? Hány nyelven tudsz beszélni, hányszor vagy ember. Ne feledd! És az sem baj, ha nem tudsz idegen nyelveket. Győződjön meg arról, hogy legalább ismeri az anyanyelvét.

Vannak problémáim, de...

Emlékszel arra az interjú leckére: "beszélj a gyengeségeidről, de ne hozd magaddal ők keljenek fel először"? Ugyanez a helyzet egy társkereső oldalon. Lehet, hogy nehéz váláson megy keresztül, túlságosan aktív gyereked van, vagy munkahelyi problémáid vannak... De ezt soha ne mondd el a profilbemutatóban. Aki azt olvassa, hogy "most nehéz váláson megyek keresztül...", az nem folytatja a nagyot DE azon túl. Később beszélhetsz a helyzetedről. Csak akkor a legjobb, ha a partner közvetlenül rákérdez erre a tényre. Írd meg, hogy kit keresel és ki vagy. Egyelőre ennyi elég. Aztán reménykedj abban, hogy a közmondásos szikra felröppen közted.


Hasonló cikkek

Nemzedékek által bevált randevúzási tippek

A randevúzás nem egyszerű, és nincs is hozzá útmutató. De nem is egy életre, és mégis mindannyian értékelünk itt-ott néhány jó tanácsot. A boldog párkapcsolat "garantált" tanácsaiból és receptjéből válogattuk azokat, amelyeket az előttünk álló randevúzók generációi és generációi igazoltak.

5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes betartania partnerválasztáskor.

Ne tedd ezt kapcsolatod első hónapjában!

Most kezdtél el randevúzni, és máris úgy tűnik, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! A kapcsolat első lépései ugyanolyan fontosak, mint az egész első randevú. Erősíted az azonnali benyomást, és egyben befolyásolod, hogy kedvesed hogyan fog felfogni téged. Ha jól játszod, sokkal toleránsabb lesz a hibáiddal szemben. Tehát mik az alapvető szabályok a kapcsolat első hónapjában?

Szeress első látásra

A férfiak sokkal gyakrabban szeretnek első látásra, mint a nők. Ráadásul az erősebbik nem jobban hisz a szerelemben első látásra. Miért van az, hogy a nők gyakran a hatodik randevúig várnak, mielőtt szerelmesek lesznek? Vagy miért mondják ki hamarabb a férfiak, hogy "szeretlek", mint a nők? Nézze meg velünk, miért van ez így. Szeress első látásra!

Szerezd meg őket egy csókkal!

Talán már sok csókot kaptál. Talán még nem csókoltál meg igazán senkit. De mindig lehet tanulni valami újat! Hogyan biztosíthatod, hogy a másik soha ne felejtsen el? Nézze meg, hogyan teheti a csókját felejthetetlenné.

Hozzon létre egy nagyszerű profilképet

Nemcsak az Elite Date.cz online társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy egy fénykép szerepeljen a felhasználói profilban. Sok társkereső és apróhirdetési oldal ugyanezzel a feltétellel rendelkezik. És ha nem, legalább megengedik felhasználóiknak, hogy közzétegyék a fotót. A fénykép a névjegykártya. Szóval vigyázz rá!

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.