Soha többé ne tévedj el az első randin!

Közeleg az első találkozás álmai társával? Már egy hónappal korábban kiválasztod a randevúzandó ruhákat, átgondolod a két hét programját, és visszaszámolod az órákat az utolsó héten? Az utolsó pillanatban pánikba esik, hogy valami rosszat mond vagy tesz? Tanácsainkkal nem tévedhetsz!

Büszke testtartás

Szoktad elrejteni a melleidet, vagy állandóan meghajolsz a magasságod miatt? El vele! Azt a benyomást kelti, hogy legszívesebben máshol lennél. Ráadásul, ha olyan hangja van, mint egy ökörségnek, és alig hangosabb a suttogásnál, akkor azonnal elköszönhet. Húzza vissza a vállát. Népnyelven: „kinyomni”. Nézz előre, és mutasd meg, hogy elégedett vagy magaddal, és nem félsz követni azt, amiért kiállsz. A párodnak!

"De drágám, én jobban értem"

Akár nő vagy, akár férfi, soha ne csússz bele a "főnökségbe". A másik személy gyorsan átgondolja, hogy engedje-e parancsolni neki vagy sem. A bizalom fontos. De van különbség a magabiztosság és a szöszmötölés között. Nem akarja azt a benyomást kelteni, hogy szívességet tesz a másiknak azzal, hogy találkozik.

Játssz

Egyikőtöknek sem szabad unatkoznia a találkozáson. Nem kell egyik üzenetet a másik után elhelyezned, vagy hülyét csinálni magadból. Egy jól időzített vicc vagy rejtély soha nem árt. Nem tudja, hogyan kell csinálni? Egészen egyszerűen! Érezd jól magad. Komolyan. Unatkozol az étteremben? Menj a játszótérre. Akarsz beszélgetni? A kávézók mindenhol tele vannak. Nem tudja, mit mondjon? Sétáljon a vízparton. Sok lehetőség van. Válassza ki a sajátját.

Emelje fel pozitív hangulatát

Végre megérkezett: van időpontja! Vigye be neki is jelenlegi lelkesedését. Ne ugorj közvetlenül társad nyakába, és ne ígérj neki hegyeket és völgyeket. De ezt a jó hangulatot mindenképpen hozd magaddal. Kevesen törődnek a szerencsétlen szenvedőkkel, akiknek mindenki botot dob a lába alá. Szeretnél együtt örülni? Szóval ne felejtsd el megfelelően élvezni a randevúzást!


Hasonló cikkek

Az internetes társkereső szószedet

Az internetes randevúzás egyre növekvő népszerűsége miatt csak idő kérdése volt, hogy az interneten találjon partnert. Természetesen a randevúzás önmagában nem okolható ezért. A mobiltelefonok és a gyors kommunikáció kora olyan idegen kifejezéseket szül, amelyeket a cseh nem is képes lefordítani. Tudja, mik ezek a nevek?

Az ELITE Date-et most Szlovákiában is megismerheted

Akár pozsonyi, kassai, zsolnai vagy Dolní Kapušan származású, most megismerheti az ELITE Date-et! Szlovákiában elindítottuk az ELITE dátumkönyvtárat< / a>.

Ti hogyan randiztok, ha kicsit józanok vagytok?

A randevúzás ma szinte kizárólag online. Hogyan működik az ilyen randevúzás? Először az első lépések az interneten, csak azután az első randevú. Még az interneten is nehezebb, ha nem felel meg a szépségideálnak, vagy van pár plusz kiló. Hogyan ne veszítse el az önbizalmát és találja meg élete szerelmét?

Hogyan csábíts el egy nőt?

Jó hangulatban kelsz fel, munkába vagy iskolába tartasz, amikor hirtelen meglátsz egy párt. Meglátsz egy gyönyörű nőt, akit egy olyan fiú ölel, aki úgy néz ki, mintha csak T e lennél.. Abban a pillanatban rájössz, hogy még mindig egyedül vagy, és arra gondolsz: „Hogyan létezik, hogy ennek férfinek ilyen gyönyörű baratnője van, és nekem még mindig nincs senkim? Mit csinálhatok rosszul?

Az első találkozás mögötted. Mi a következő lépés?

Sikeresen befejezte az első randevút. De nem tudja, hogyan folytassa a randevúzást? Hogyan viselkedjünk úgy, hogy ne rontsuk el a csodálatos kezdést? A kutatások azt mutatják, hogy az idegesség az első találkozás után alábbhagy, de nagyon hamar visszatér. És ez pontosan a következtetésektől és az elvárásoktól való félelem miatt van így, amit a partnered megfogalmaz veled szemben. Készítettünk néhány tippet, hogy mit tegyünk (ne tegyünk) közvetlenül az első randevú után.

Találkozzunk biztonságosan!

Szeretnél találkozni valakivel? Online randevúzásra gondolsz? Az internetes "hirdetések" segítségével kényelmes, gyors és nem kell szégyellnie magát. A nagyszámú pozitívum mellett az online társkeresés bizonyos kockázatokkal is jár. Tanácsot adunk, hogyan kerülje el őket.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.