Soha többé ne tévedj el az első randin!

Közeleg az első találkozás álmai társával? Már egy hónappal korábban kiválasztod a randevúzandó ruhákat, átgondolod a két hét programját, és visszaszámolod az órákat az utolsó héten? Az utolsó pillanatban pánikba esik, hogy valami rosszat mond vagy tesz? Tanácsainkkal nem tévedhetsz!

Büszke testtartás

Szoktad elrejteni a melleidet, vagy állandóan meghajolsz a magasságod miatt? El vele! Azt a benyomást kelti, hogy legszívesebben máshol lennél. Ráadásul, ha olyan hangja van, mint egy ökörségnek, és alig hangosabb a suttogásnál, akkor azonnal elköszönhet. Húzza vissza a vállát. Népnyelven: „kinyomni”. Nézz előre, és mutasd meg, hogy elégedett vagy magaddal, és nem félsz követni azt, amiért kiállsz. A párodnak!

"De drágám, én jobban értem"

Akár nő vagy, akár férfi, soha ne csússz bele a "főnökségbe". A másik személy gyorsan átgondolja, hogy engedje-e parancsolni neki vagy sem. A bizalom fontos. De van különbség a magabiztosság és a szöszmötölés között. Nem akarja azt a benyomást kelteni, hogy szívességet tesz a másiknak azzal, hogy találkozik.

Játssz

Egyikőtöknek sem szabad unatkoznia a találkozáson. Nem kell egyik üzenetet a másik után elhelyezned, vagy hülyét csinálni magadból. Egy jól időzített vicc vagy rejtély soha nem árt. Nem tudja, hogyan kell csinálni? Egészen egyszerűen! Érezd jól magad. Komolyan. Unatkozol az étteremben? Menj a játszótérre. Akarsz beszélgetni? A kávézók mindenhol tele vannak. Nem tudja, mit mondjon? Sétáljon a vízparton. Sok lehetőség van. Válassza ki a sajátját.

Emelje fel pozitív hangulatát

Végre megérkezett: van időpontja! Vigye be neki is jelenlegi lelkesedését. Ne ugorj közvetlenül társad nyakába, és ne ígérj neki hegyeket és völgyeket. De ezt a jó hangulatot mindenképpen hozd magaddal. Kevesen törődnek a szerencsétlen szenvedőkkel, akiknek mindenki botot dob a lába alá. Szeretnél együtt örülni? Szóval ne felejtsd el megfelelően élvezni a randevúzást!


Hasonló cikkek

A nagyszerű partner 5 jellemzője

Minden nő ideális férfit keres magának. Nem könnyű azonban megtalálni. Egyes hölgyeket elvakítja a jóképű és tökéletes férfi gondolata. Sajnos nem létezik. Így bezárják útjukat élettársaik előtt. Olvassa el az ideális partner öt tulajdonságát, és igazán ragadja meg őket az emlékezetében. Mi van, ha holnap találkozol az ideális férfival?

Hogyan keltsük fel egy partner figyelmét?

Régóta kedvel valakit, de nem, és nem keltette fel a figyelmét? Természetesen a pozitívumra gondolunk. Az extrovertáltak és az introvertáltak egyaránt küzdenek a partner érdekeiért. Azonban mindegyik más módon. A következő tanácsok mindkettőn segítenek. Nem kell megváltoztatnod a személyiségedet, csak tudnod kell!

Hogyan változott az ismerkedés az elmúlt tíz évben?

Érdekes közvélemény-kutatás zajlott a közelmúltban az Egyesült Államokban. Felsorolták a randevúzással kapcsolatos kérdéseket és a leghatékonyabb "csomagolási technikákat". A felmérésben csak 20 év alattiak és 30-40 év közöttiek vettek részt. Ennek a közvélemény-kutatásnak az volt a célja, hogy kiderítse, vajon a randevúzás is a divat alá tartozik-e. És az eredmény? Igen! Nézze meg, milyen legnagyobb változásokat hozott a társkeresés.

A randevúzás jobb vagy rosszabb, mint a hagyományos randevúzás?

A párok csaknem fele online találkozik. Számodra is előnyös az online társkereső?

Mikor kell bemutatni egy partnert a barátoknak?

Találtál új partnert? Csodálatos, és alig várja, hogy bemutassa a barátainak? Nagyon fontos neked, hogy "jóváhagyják"? Képzeld csak el, milyen bosszantó lenne, ha nem tetszenek neki, és akkor azzal a dilemmával kell megküzdenie, hogy hogyan csinálja, amikor valamilyen közös eseményt tart a barátaival. Akár egy partnerrel, akár jobb anélkül. Tanácsot adunk, hogyan és mikor mutassa be nekik partnerét.

5 kevéssé ismert randevúzási tipp

Akár könnyen, akár nehezen ismeri meg egymást, mindig ugyanaz lesz. Minden biztatóan alakul a sorsdöntő pillanatig. Mindig egyedül vagy utána. Partnere nem veszi fel a telefont, nem válaszol üzeneteire, ajánlataira a következő találkozásra. Szerencsére tudjuk, mi az. Olvassa el a kevéssé ismert tippeket és trükköket, amelyeket egyszer-kétszer megismerhet.