Soha többé ne tévedj el az első randin!

Közeleg az első találkozás álmai társával? Már egy hónappal korábban kiválasztod a randevúzandó ruhákat, átgondolod a két hét programját, és visszaszámolod az órákat az utolsó héten? Az utolsó pillanatban pánikba esik, hogy valami rosszat mond vagy tesz? Tanácsainkkal nem tévedhetsz!

Büszke testtartás

Szoktad elrejteni a melleidet, vagy állandóan meghajolsz a magasságod miatt? El vele! Azt a benyomást kelti, hogy legszívesebben máshol lennél. Ráadásul, ha olyan hangja van, mint egy ökörségnek, és alig hangosabb a suttogásnál, akkor azonnal elköszönhet. Húzza vissza a vállát. Népnyelven: „kinyomni”. Nézz előre, és mutasd meg, hogy elégedett vagy magaddal, és nem félsz követni azt, amiért kiállsz. A párodnak!

"De drágám, én jobban értem"

Akár nő vagy, akár férfi, soha ne csússz bele a "főnökségbe". A másik személy gyorsan átgondolja, hogy engedje-e parancsolni neki vagy sem. A bizalom fontos. De van különbség a magabiztosság és a szöszmötölés között. Nem akarja azt a benyomást kelteni, hogy szívességet tesz a másiknak azzal, hogy találkozik.

Játssz

Egyikőtöknek sem szabad unatkoznia a találkozáson. Nem kell egyik üzenetet a másik után elhelyezned, vagy hülyét csinálni magadból. Egy jól időzített vicc vagy rejtély soha nem árt. Nem tudja, hogyan kell csinálni? Egészen egyszerűen! Érezd jól magad. Komolyan. Unatkozol az étteremben? Menj a játszótérre. Akarsz beszélgetni? A kávézók mindenhol tele vannak. Nem tudja, mit mondjon? Sétáljon a vízparton. Sok lehetőség van. Válassza ki a sajátját.

Emelje fel pozitív hangulatát

Végre megérkezett: van időpontja! Vigye be neki is jelenlegi lelkesedését. Ne ugorj közvetlenül társad nyakába, és ne ígérj neki hegyeket és völgyeket. De ezt a jó hangulatot mindenképpen hozd magaddal. Kevesen törődnek a szerencsétlen szenvedőkkel, akiknek mindenki botot dob a lába alá. Szeretnél együtt örülni? Szóval ne felejtsd el megfelelően élvezni a randevúzást!


Hasonló cikkek

Ismerjék meg egymást gond nélkül

Volt már első osztályú zavarban randevúzása közben? A lehetséges fogása egész idő alatt kissé furcsán nézett ki, és csak hazaérve vette észre, hogy a pólója kifordítva van? Már a randevúzás is stresszes. Legfeljebb néhány percünk van arra, hogy lenyűgözzük kollégánkat. Természetesen el akarjuk kerülni a szégyenkezést vagy a társadalmi hamisítást. Mielőtt randevúzni indulna, tartsa szem előtt a következő pontokat.

Törölje az "egyedülálló állapotát"

Sok ember kudarcot vall a szerelemben. Te is közéjük tartozol? Minden kapcsolatod barátsággal vagy katasztrófával végződött? Túl sok idő telik el az új kapcsolatra tett kísérletek között? Szeretnél ezen változtatni? Tanácsot adunk az esélyek maximalizálásához.

9 tipp a jó első benyomás megteremtéséhez

Az első randevúdon van valakivel, akit egy online társkereső oldalon ismertél meg? Másodszor nem keltheti az első benyomást, ezért jól készüljön fel az első találkozásra. Íme néhány tipp, amelyek segítenek ebben.

Hogyan kezdjek el randevúzni harmincas éveimben

Későbbi korban randevúzni nem szórakoztató. Ne mondd, hogy másoknak több éves tapasztalatuk van hozzád képest. Soha nem késő elkezdeni a randevúzást. Szeretnél randevúzni, de nem tudod hol kezdd? Nézzen meg néhány proaktív dolgot, amelyek segíthetnek.

Kit kerülj el egy társkereső oldalon?

Volt már azon, hogy találkozzon valakivel egy internetes társkereső oldalon? Ha először jár itt, adunk néhány tippet a kezdéshez. Nézze meg, milyen típusú randevúzókat érdemes azonnal kihúznia a "talán" listáról. Ha persze nem ilyen partnert keresel.

Negyven után és egyedül. Miért nincs még mindig pasid?

Az Ön korabeli férfiak régóta jegyesek, vagy csak más irányba néznek? Ne hajtsd le a fejed! Sajnos sok 40-es éveiben járó nő elakad a saját "ennyi idősen nem találok senkit" ciklusában. Mire gondolhat még, ami megakadályozza, hogy megtalálja a szerelmet? Olvassa el a cikkben.

Legújabb cikkek

🎁 A 40% kedvezmény ma véget ér!

Van egy különleges ajándékunk az Ön számára - 40% kedvezmény minden prémium tagsági csomaghoz. Szerezze meg még ma!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.