Hogyan ismerkedj meg egy férfival, akit szeretsz?

Szeretsz egy férfit, de nem tudod, hogyan találkozz vele? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Nem nehéz, csak gyűjteni kell egy kis bátorságot.

Köszöntsd őt a szemeddel

Amikor először találkozol egy férfival, nagyon fontos a szemkontaktus. Nézz rá, nézz félre, amint észrevesz téged. Csináld ezt legalább kétszer. Észre fogja venni, hogy érdeklődik irántad. Harmadszorra ne mozdítsa el a szemét és mosolyogjon rá. Ha nem túl antiszociális vagy makacs, meg fogja érteni, hogy szeretnéd megismerni.

Használd a testbeszédet

Kihívást jelentő hozzáállással teremts szemkontaktust. Gondozd össze a hajad, majd játssz vele. Ez nagyban függ attól is, hogy mit fognak csinálni az ajkad. Ne csavard fel őket, elég olcsónak tűnhet. Nem kell mást tenned, mint szélesen mosolyognod, anélkül, hogy a fogaidat mutogatnád. Ez megmutatja neki, hogy érdeklődsz, de ugyanakkor nem könnyű megnyerni.

Mutasd ki az önbizalmad

Az önbizalom elsősorban a fejben rejlik . Ha magabiztos vagy, akkor szexisebb leszel. A férfiak a magabiztos nőkhöz repülnek, nem állják meg a félénkséget. Ha kételkedsz magadban, akkor a körülötted lévők is kételkednek, beleértve a keresett férfit is.

Tegyen fel egy egyszerű kérdést

Ha a szemkontaktus után nem közeledik, akkor nem ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem akar téged Talán félénk. Emiatt folytassa a következő lépéssel. Menj lassan mögötte, és szólítsd meg. Kezdje egy egyszerű kérdéssel. Elmondhatod neki, hogy lemerült a mobiltelefonod, és nem tudod, hány óra van. Vagy kérdezze meg tőle, hogyan juthat el egy bizonyos helyre. Ezután kezdjen egy kötetlen beszélgetést más témákról. A fantáziádnak nincsenek határai.

Egyszerűen hívd el randevúzni

Ha van bátorságod, hagyd ki a forró zűrzavart, és térj a lényegre. Közeledj hozzá, és mondd el neki, hogy szereted. Értékeld a szemét vagy a fenekét. Akkor egyszerűen kérdezd meg tőle, hogy akar-e randevúzni veled. Valószínűleg ez a leghatékonyabb módja annak, hogy megismerjük egymást, mert mindketten azonnal tudjátok, mire készül. Ha igennel válaszolnak, nincs további megoldás. A zsebében van.


Hasonló cikkek

Keress egy barátnőt

Egy ideje keresel barátnőt, de még mindig nem találod? Miért van ez így? Vagy egyáltalán nincs bátorságod közeledni hozzá, vagy elutasít, vagy nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne... Ennek egész sora lehet. De szeretnél végre áttörni az ördögi körön, és komoly partnerséget alapítani? Íme néhány tipp a kezdéshez. Változtassa meg esélyeit jóra, jobbra, és érje el végre úti célját. Keress egy barátnőt!

Tervezed, hogy találkozz a párod szüleivel? Tanácsot adunk, hogyan tegyük olyanná, mint te!

Tervezed, hogy találkozz a másik fél szüleivel? Jól készülj fel erre, jó benyomást kell keltened rájuk. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Szeress online

Ma gyakorlatilag bármit elintézhet az interneten. Vásárolhat online élelmiszert, rendelhet túrát és köthet biztosítást online, kommunikálhat az emberekkel az interneten, sőt találkozhat emberekkel az interneten. Az internet tele van online társkereső oldalakkal, ahol megtalálhatod életed párját.

Ismerkedés a munkahelyen

Életünk túlnyomó részét munkában töltjük. Nem csoda, hogy a kapcsolatok akár 60%-a a munkahelyen jött létre.

Törölje az "egyedülálló állapotát"

Sok ember kudarcot vall a szerelemben. Te is közéjük tartozol? Minden kapcsolatod barátsággal vagy katasztrófával végződött? Túl sok idő telik el az új kapcsolatra tett kísérletek között? Szeretnél ezen változtatni? Tanácsot adunk az esélyek maximalizálásához.

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.