Hogyan ismerkedj meg egy férfival, akit szeretsz?

Szeretsz egy férfit, de nem tudod, hogyan találkozz vele? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Nem nehéz, csak gyűjteni kell egy kis bátorságot.

Köszöntsd őt a szemeddel

Amikor először találkozol egy férfival, nagyon fontos a szemkontaktus. Nézz rá, nézz félre, amint észrevesz téged. Csináld ezt legalább kétszer. Észre fogja venni, hogy érdeklődik irántad. Harmadszorra ne mozdítsa el a szemét és mosolyogjon rá. Ha nem túl antiszociális vagy makacs, meg fogja érteni, hogy szeretnéd megismerni.

Használd a testbeszédet

Kihívást jelentő hozzáállással teremts szemkontaktust. Gondozd össze a hajad, majd játssz vele. Ez nagyban függ attól is, hogy mit fognak csinálni az ajkad. Ne csavard fel őket, elég olcsónak tűnhet. Nem kell mást tenned, mint szélesen mosolyognod, anélkül, hogy a fogaidat mutogatnád. Ez megmutatja neki, hogy érdeklődsz, de ugyanakkor nem könnyű megnyerni.

Mutasd ki az önbizalmad

Az önbizalom elsősorban a fejben rejlik . Ha magabiztos vagy, akkor szexisebb leszel. A férfiak a magabiztos nőkhöz repülnek, nem állják meg a félénkséget. Ha kételkedsz magadban, akkor a körülötted lévők is kételkednek, beleértve a keresett férfit is.

Tegyen fel egy egyszerű kérdést

Ha a szemkontaktus után nem közeledik, akkor nem ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem akar téged Talán félénk. Emiatt folytassa a következő lépéssel. Menj lassan mögötte, és szólítsd meg. Kezdje egy egyszerű kérdéssel. Elmondhatod neki, hogy lemerült a mobiltelefonod, és nem tudod, hány óra van. Vagy kérdezze meg tőle, hogyan juthat el egy bizonyos helyre. Ezután kezdjen egy kötetlen beszélgetést más témákról. A fantáziádnak nincsenek határai.

Egyszerűen hívd el randevúzni

Ha van bátorságod, hagyd ki a forró zűrzavart, és térj a lényegre. Közeledj hozzá, és mondd el neki, hogy szereted. Értékeld a szemét vagy a fenekét. Akkor egyszerűen kérdezd meg tőle, hogy akar-e randevúzni veled. Valószínűleg ez a leghatékonyabb módja annak, hogy megismerjük egymást, mert mindketten azonnal tudjátok, mire készül. Ha igennel válaszolnak, nincs további megoldás. A zsebében van.


Hasonló cikkek

Mielőtt belevágna egy kapcsolatba

A legtöbb ember teljesen és a legcsekélyebb kétség nélkül elkötelezi magát egy új partner mellett. Hiszen szerelmesnek lenni ilyen. Ez az élet egyik legszebb időszaka. Sajnos a rózsaszín szemüveg néha eltakarja a figyelmeztető jelzéseket. Kímélje meg magát a fáradságtól, és nézze meg, mit kell észrevennie a szerelme korai szakaszában.

Az ELITE Date-et most Szlovákiában is megismerheted

Akár pozsonyi, kassai, zsolnai vagy Dolní Kapušan származású, most megismerheti az ELITE Date-et! Szlovákiában elindítottuk az ELITE dátumkönyvtárat< / a>.

Megtaláltad a lelki társad?

Minden boldog pár arról beszél, hogy lelki társakat talál egymásban. Újonnan szerelmes ugyanaz az érzés. De van különbség aközött, hogy valaki partnere vagy lelki társ. Nem kell, hogy kölcsönösen kizárják egymást. De gyakran előfordul, hogy a lelki társad valaki más. Honnan ismered fel?

5 tudományos tény a szerelemről

Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor a szívünk kihagy egy ütemet, nem tudunk megállni, hogy a másik személyre gondoljunk, és a világon bármit megtennénk érte. De a szerelem nem csak a tündérmesék leghatalmasabb ereje. Tudományos tények is alátámasztják. Jöjjön el és derítse ki velünk, mi áll az egyértelműen megadott bizonyítékok hátterében!

A közösségi média kötekedés

Az első és a második találkozás közötti időszak nem kevésbé fontos egy új partnerkapcsolat kiépítéséhez. Vagyis SMS-ek és üzenetek írása a közösségi hálózatokon. Használhatja ezt nagyszerű módja annak, hogy kötekedjen, és megmutassa új szerelmének, hogy valóban érdeklődik irántuk. Töltsön levet üzeneteihez! Mutatunk néhány ötletet, hogyan csináld.

Mit szólnál a vonzalomhoz?

Mindenki olyasmit keres, ami vonzza az ellenkező nemet. Ideális esetben olyasvalamit, hogy kényelmesen ülhessen, várjon és vegyen az étlapról. Szeretnéd tudni a vonzalom titkát? Sajnos nem elég csak a pólót vagy a frizurát megváltoztatni. A fő tényező a feromonok.