Hogyan ismerkedj meg egy férfival, akit szeretsz?

Szeretsz egy férfit, de nem tudod, hogyan találkozz vele? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Nem nehéz, csak gyűjteni kell egy kis bátorságot.

Köszöntsd őt a szemeddel

Amikor először találkozol egy férfival, nagyon fontos a szemkontaktus. Nézz rá, nézz félre, amint észrevesz téged. Csináld ezt legalább kétszer. Észre fogja venni, hogy érdeklődik irántad. Harmadszorra ne mozdítsa el a szemét és mosolyogjon rá. Ha nem túl antiszociális vagy makacs, meg fogja érteni, hogy szeretnéd megismerni.

Használd a testbeszédet

Kihívást jelentő hozzáállással teremts szemkontaktust. Gondozd össze a hajad, majd játssz vele. Ez nagyban függ attól is, hogy mit fognak csinálni az ajkad. Ne csavard fel őket, elég olcsónak tűnhet. Nem kell mást tenned, mint szélesen mosolyognod, anélkül, hogy a fogaidat mutogatnád. Ez megmutatja neki, hogy érdeklődsz, de ugyanakkor nem könnyű megnyerni.

Mutasd ki az önbizalmad

Az önbizalom elsősorban a fejben rejlik . Ha magabiztos vagy, akkor szexisebb leszel. A férfiak a magabiztos nőkhöz repülnek, nem állják meg a félénkséget. Ha kételkedsz magadban, akkor a körülötted lévők is kételkednek, beleértve a keresett férfit is.

Tegyen fel egy egyszerű kérdést

Ha a szemkontaktus után nem közeledik, akkor nem ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem akar téged Talán félénk. Emiatt folytassa a következő lépéssel. Menj lassan mögötte, és szólítsd meg. Kezdje egy egyszerű kérdéssel. Elmondhatod neki, hogy lemerült a mobiltelefonod, és nem tudod, hány óra van. Vagy kérdezze meg tőle, hogyan juthat el egy bizonyos helyre. Ezután kezdjen egy kötetlen beszélgetést más témákról. A fantáziádnak nincsenek határai.

Egyszerűen hívd el randevúzni

Ha van bátorságod, hagyd ki a forró zűrzavart, és térj a lényegre. Közeledj hozzá, és mondd el neki, hogy szereted. Értékeld a szemét vagy a fenekét. Akkor egyszerűen kérdezd meg tőle, hogy akar-e randevúzni veled. Valószínűleg ez a leghatékonyabb módja annak, hogy megismerjük egymást, mert mindketten azonnal tudjátok, mire készül. Ha igennel válaszolnak, nincs további megoldás. A zsebében van.


Hasonló cikkek

Válaszok a társkereső oldalakkal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre

A legjobb módja annak, hogy megismerjük egymást, ha online partnert keresünk. De melyik társkereső oldalt válasszam? Tekintse meg a randevúzással kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdéseket.

Az 5 legrosszabb profilkép

Profilját az utolsó betűig csiszolhatja. Mi értelme van, ha egyetlen közzétett fotóval "megsemmisíted". Tehát milyen hibákat érdemes elkerülnie, amikor fényképeket tölt fel a profiljába?

A profilok leggyakoribb hibái

Amikor először regisztrál egy társkereső oldalra, valószínűleg nem tudja, mit írjon a profiljába, és mit hagyjon ki. És mi a helyzet a fotókkal? Személyes kérdésekre kell válaszolnia vagy sem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív? Elmondjuk a társkereső oldal felhasználóinak leggyakoribb hibákat. Kerülje el őket, és azonnal látja az eredményt!

A tökéletes nő a férfiak szerint

Szeretnéd megismerni egymást, de valahogy mégsem sikerül. Kezdi azt hinni, hogy nem vagy elég vonzó? Vagy csak azt szeretné tudni, hogy a férfiak mire repülnek? Több tucat férfit kérdeztünk meg, és közöljük az eredményeket.

Mit nem tudsz egy kapcsolat elején?

Úgy érzed, hogy végre találkoztál valakivel, akivel kijössz, és akivel valószínűleg életed hátralévő részét le fogod tölteni? De néhány hónap vagy év múlva rá fog jönni, hogy ismét "rossz oldalra lépett", és kapcsolata ismét szakítással végződik. Mit nem ismersz fel a párodban, amikor szerelmes vagy? Olvass, és ezúttal készülj a következő kapcsolatra!

Mit vehetsz le a romantikus könyvekből?

Ahányszor szóba kerül, azt mondják: „Ne bízz a piros könyvtárban.” Ez irreális, hősök nem léteznek a való életben, és a szerelem első látásra nem mindig sikerül. Mint mindenben, ebben az állításban is van igazság. Ha szereted a romantikus történeteket, vegyél le belőlük néhány leckét. Itt vannak.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.