Hogyan ismerkedj meg egy férfival, akit szeretsz?

Szeretsz egy férfit, de nem tudod, hogyan találkozz vele? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Nem nehéz, csak gyűjteni kell egy kis bátorságot.

Köszöntsd őt a szemeddel

Amikor először találkozol egy férfival, nagyon fontos a szemkontaktus. Nézz rá, nézz félre, amint észrevesz téged. Csináld ezt legalább kétszer. Észre fogja venni, hogy érdeklődik irántad. Harmadszorra ne mozdítsa el a szemét és mosolyogjon rá. Ha nem túl antiszociális vagy makacs, meg fogja érteni, hogy szeretnéd megismerni.

Használd a testbeszédet

Kihívást jelentő hozzáállással teremts szemkontaktust. Gondozd össze a hajad, majd játssz vele. Ez nagyban függ attól is, hogy mit fognak csinálni az ajkad. Ne csavard fel őket, elég olcsónak tűnhet. Nem kell mást tenned, mint szélesen mosolyognod, anélkül, hogy a fogaidat mutogatnád. Ez megmutatja neki, hogy érdeklődsz, de ugyanakkor nem könnyű megnyerni.

Mutasd ki az önbizalmad

Az önbizalom elsősorban a fejben rejlik . Ha magabiztos vagy, akkor szexisebb leszel. A férfiak a magabiztos nőkhöz repülnek, nem állják meg a félénkséget. Ha kételkedsz magadban, akkor a körülötted lévők is kételkednek, beleértve a keresett férfit is.

Tegyen fel egy egyszerű kérdést

Ha a szemkontaktus után nem közeledik, akkor nem ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem akar téged Talán félénk. Emiatt folytassa a következő lépéssel. Menj lassan mögötte, és szólítsd meg. Kezdje egy egyszerű kérdéssel. Elmondhatod neki, hogy lemerült a mobiltelefonod, és nem tudod, hány óra van. Vagy kérdezze meg tőle, hogyan juthat el egy bizonyos helyre. Ezután kezdjen egy kötetlen beszélgetést más témákról. A fantáziádnak nincsenek határai.

Egyszerűen hívd el randevúzni

Ha van bátorságod, hagyd ki a forró zűrzavart, és térj a lényegre. Közeledj hozzá, és mondd el neki, hogy szereted. Értékeld a szemét vagy a fenekét. Akkor egyszerűen kérdezd meg tőle, hogy akar-e randevúzni veled. Valószínűleg ez a leghatékonyabb módja annak, hogy megismerjük egymást, mert mindketten azonnal tudjátok, mire készül. Ha igennel válaszolnak, nincs további megoldás. A zsebében van.


Hasonló cikkek

Egyedülálló anyákkal randevúzni

Vége a kapcsolatnak a gyermeke apjával? Mindenért egyedül maradtál a babáddal/gyermekeddel? Félsz, hogy nem fogod tudni kezelni, és egyedülálló anyaként már senki sem akar majd? Ne ess kétségbe! Tanácsot adunk, hogyan lehet sikeresen megismerni egymást anyaként és gyermekként.

Társkereső vagy mobilalkalmazás?

Az utcai randevúzás szinte a múlté. Elsőként az internetes társkereső oldalak jelentek meg, amelyek a kezdeti szkepticizmus ellenére nagy sikereket ünnepeltek és ünnepelnek ma is. És már kaptunk olyan társkereső pályázatokat, amelyek közvetlenül a mobiltelefonodra küldik a partnerajánlatokat. Bárhová mész, tudod, mi történik. Megéri beszerezni egyet magának?

Mire hívják fel a férfiak a nők figyelmét?

A férfiak mindenekelőtt a nők fizikai megjelenését értékelik, a nők jobban értékelik a férfi szívét. Ennek a mantrának köszönhetően szinte mindenki azt feltételezi, hogy csak a férfiaknak fontos a jó test, míg a nők csak azokban keresnek más tulajdonságokat, akikkel kapcsolatban állnak. Ez azonban nem 100%-ban így van. Nem csak az urak nézik. Még a hölgyek is tudják, hogyan kell értékelni. Azonban az urakkal ellentétben nekik nagyobb a hatókörük, és megfelelően használják is. Hogyan hívják fel tehát a férfiak a nők figyelmét?

Hívd el randevúzni eredeti módon

Az eredeti dátum megtervezése nem olyan nehéz. De mi a helyzet a meghívóval? Lehetséges egyáltalán újszerű módon megfogalmazni? Igen! Egy randevúnak nem kell mindig a kávéról szólnia. Tehát eredeti módon hívd el a párodat randevúzni!

Hogyan hívjam el randevúzni, hogy soha többé ne utasítsa vissza?

Soha nem volt könnyű megszólítani egy idegent az utcán. Még nehezebb, ha valakit érdekel. De egy kis gyakorlással szinte minden lehetséges. Tekintse meg tippjeinket, hogy megtudja, mit kell tennie annak érdekében, hogy egy nő soha többé ne utasítson el.

5 dolog, amit kerülni kell az első randevún

Mész az első randira? Ez stresszel téged? Szeretnéd, ha az első randevúd tökéletes lenne? Igyekszel mindent megtenni? De az első közös találkozás előkészületei közepette elfelejtheti az egyszerű szabályokat. Milyen? Szabályok, amelyek nagy valószínűséggel a pert követő második randevúzást eredményezik. Tökéletes haj és tökéletesen vasalt ing nélkül is meg tudod csinálni! Szóval mit ne tegyünk?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.