Túl kövér a szerelemhez?

Kétségbeesetten nem vonzónak érzi magát? Hogy senkinek nem tetszhetsz, mert kerek a hasad vagy nagyobb a feneked? A Massachusetts Állami Egyetem felmérése szerint a nők akár 52%-a is megtagadta már a szexet partnerével csak azért, mert kövérnek érezte magát! Azt hiszed, nincs jogod szeretni? Tévedsz!

Ördögi kör

Ha minden szex előtt kritikusan értékeled magad, és "felfedezed" az összes állítólagos hibádat, utána már nem sok önbizalmad marad. Ezt követően boldogtalan leszel, és általában negatívan reagálsz a férfi szerelmi megnyilvánulásaira. Viselkedése megtanítja partnerét, hogy hagyja abba a hízelgést. Ily módon „megerősíted” magadban, hogy nem vagy vonzó, és ez örökké tart.

Nő vagy!

Még akkor is, ha a tendencia az elmúlt években megfordul. , a mai szépségideál a kifutókon mindig a „mell nélküli”, a csípő nélküli, a pocak nélküli vagy éppen ellenkezőleg, a tökéletes szilikonmellű nők típusa, akikért külön kell fizetni. De térjünk vissza a természetes nőkhöz. Ezek a fiús arányok azonban általában csak a pubertás előtti lányok. Ugyanaz az eset, mint a fiú mutációnál. Pubertás korban kezd eldurvulni a hangjuk, és nem tesznek ellene semmit. Ahogy a férfiaknak mély hangjuk van, a felnőtt nőknek csípőjük és mellük van. Biológiailag és evolúciósan helyes. Lehet, hogy a férfiak plakátmodellekről beszélnek. És számukra az ilyen hölgyek már csak ilyenek: csinos kép. Legtöbbször nem szeretnének ilyen nőt otthon.

Mutasd ki az erősségeidet

Sok nőnek problémái vannak az önértékelésével. Sajnos ezt nagymértékben meghatározza az ember saját vonzerejének/nem vonzóságának érzése. A nők fiatal koruktól kezdve kénytelenek a megjelenésük alapján megítélni magukat. De önbizalmuk inkább a szépséghez kapcsolódik, mint a ruháik méretéhez. A bizonytalan nők mellett a férfiak boldogtalanok. Nem értik hol a probléma, miért vagy olyan elégedetlen, rosszkedvű, kellemetlen. Fogalmuk sincs arról, hogy a buktató a nem vonzó combokban, a megereszkedett mellekben vagy a hasplasztikaban rejlik. Sőt, minél tovább győzöd meg partneredet a tökéletlenségedről, annál hamarabb kényszeríted rá ezt a gondolatot.

Tanuld meg szeretni magad

A szépség mindig a szemlélő szemében van. És ez rád is vonatkozik. Csak egészséges önszeretettel nyerhetsz. Minél jobban kedveled magad, annál jobban fogod érezni magad. És annál vonzóbb leszel. Keressen szép ruhákat. Hangsúlyozd őket, és fokozatosan építsd az önbizalmad. Nem számít, hogy van-e néhány kiló több vagy kevesebb. A lényeg az, hogy hogyan tudod "eladni" az erősségeidet. Minden nő gyönyörű. Te is. Csak meg kell tanulnod megtalálni magadban a szépséget!


Hasonló cikkek

Tervezz meg egy hibátlan első randevút

Hosszú keresés után sikerült megtalálnia a megfelelőt? Több hete-hónapok óta csak levélből és telefonálásból ismeritek egymást? Szeretnétek élőben látni egymást? Félsz az első közös randitól, mert nem tudod hova és hogyan hívj meg egy nőt? Tekintse meg tippjeinket, amelyek segítenek megtervezni első randevúját.

A dupla randevú 5 alapelve vagy négyes randevúzás

Ha egy ideje randizol a pároddal, valószínűleg azon is gondolkodsz, hogy egy másik párral töltsd az estét. Szervezzen meg egy dupla randevút. Egy négyes randevú szórakoztató lehet, ha jól tervezed. Íme néhány tipp, hogyan csináld!

Kit kerülj el egy társkereső oldalon?

Volt már azon, hogy találkozzon valakivel egy internetes társkereső oldalon? Ha először jár itt, adunk néhány tippet a kezdéshez. Nézze meg, milyen típusú randevúzókat érdemes azonnal kihúznia a "talán" listáról. Ha persze nem ilyen partnert keresel.

Hová menjünk randevúzni télen?

Nem tudja, hova menjen randevúzni ezekben a hideg napokban? Unod már a vacsorákat és a színházakat? Van néhány ötletünk egy remek randevúhoz a tél közepén!

Hibák a csábításban

A csábítás és a flört művészetét mindannyian szeretnénk megtanulni. Sajnos nagyon kevesen sajátítják el ezt a művészetet. Néha még egy "profi" is felesleges hibákat követ el egy olyan személlyel, akit igazán érdekel. Szeretnéd elkerülni a leggyakoribb hibákat, és nem nézel hülyének csábítás közben? Akkor olvass!

Komoly kapcsolatra vágyik, vagy csak flörtölni? Megtanítjuk felismerni!

A testbeszéd az emberi kommunikáció jelentős része. De kevesen értik tökéletesen. Jársz valakivel, de nem tudod mennyire komoly? Legyen óvatos, akár új ismerősnek, akár flörtölőnek szánták, akár élete hátralévő részét veled akarja tölteni. A nonverbális gesztusok mindig mások. Adunk néhány tippet, hogyan ismerheti fel őket.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.