Túl kövér a szerelemhez?

Kétségbeesetten nem vonzónak érzi magát? Hogy senkinek nem tetszhetsz, mert kerek a hasad vagy nagyobb a feneked? A Massachusetts Állami Egyetem felmérése szerint a nők akár 52%-a is megtagadta már a szexet partnerével csak azért, mert kövérnek érezte magát! Azt hiszed, nincs jogod szeretni? Tévedsz!

Ördögi kör

Ha minden szex előtt kritikusan értékeled magad, és "felfedezed" az összes állítólagos hibádat, utána már nem sok önbizalmad marad. Ezt követően boldogtalan leszel, és általában negatívan reagálsz a férfi szerelmi megnyilvánulásaira. Viselkedése megtanítja partnerét, hogy hagyja abba a hízelgést. Ily módon „megerősíted” magadban, hogy nem vagy vonzó, és ez örökké tart.

Nő vagy!

Még akkor is, ha a tendencia az elmúlt években megfordul. , a mai szépségideál a kifutókon mindig a „mell nélküli”, a csípő nélküli, a pocak nélküli vagy éppen ellenkezőleg, a tökéletes szilikonmellű nők típusa, akikért külön kell fizetni. De térjünk vissza a természetes nőkhöz. Ezek a fiús arányok azonban általában csak a pubertás előtti lányok. Ugyanaz az eset, mint a fiú mutációnál. Pubertás korban kezd eldurvulni a hangjuk, és nem tesznek ellene semmit. Ahogy a férfiaknak mély hangjuk van, a felnőtt nőknek csípőjük és mellük van. Biológiailag és evolúciósan helyes. Lehet, hogy a férfiak plakátmodellekről beszélnek. És számukra az ilyen hölgyek már csak ilyenek: csinos kép. Legtöbbször nem szeretnének ilyen nőt otthon.

Mutasd ki az erősségeidet

Sok nőnek problémái vannak az önértékelésével. Sajnos ezt nagymértékben meghatározza az ember saját vonzerejének/nem vonzóságának érzése. A nők fiatal koruktól kezdve kénytelenek a megjelenésük alapján megítélni magukat. De önbizalmuk inkább a szépséghez kapcsolódik, mint a ruháik méretéhez. A bizonytalan nők mellett a férfiak boldogtalanok. Nem értik hol a probléma, miért vagy olyan elégedetlen, rosszkedvű, kellemetlen. Fogalmuk sincs arról, hogy a buktató a nem vonzó combokban, a megereszkedett mellekben vagy a hasplasztikaban rejlik. Sőt, minél tovább győzöd meg partneredet a tökéletlenségedről, annál hamarabb kényszeríted rá ezt a gondolatot.

Tanuld meg szeretni magad

A szépség mindig a szemlélő szemében van. És ez rád is vonatkozik. Csak egészséges önszeretettel nyerhetsz. Minél jobban kedveled magad, annál jobban fogod érezni magad. És annál vonzóbb leszel. Keressen szép ruhákat. Hangsúlyozd őket, és fokozatosan építsd az önbizalmad. Nem számít, hogy van-e néhány kiló több vagy kevesebb. A lényeg az, hogy hogyan tudod "eladni" az erősségeidet. Minden nő gyönyörű. Te is. Csak meg kell tanulnod megtalálni magadban a szépséget!


Hasonló cikkek

Válaszok a társkereső oldalakkal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre

A legjobb módja annak, hogy megismerjük egymást, ha online partnert keresünk. De melyik társkereső oldalt válasszam? Tekintse meg a randevúzással kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdéseket.

Rendezett múltad van?

Bizonyára hallotta ezt a kifejezést legalább egyszer életében. Hiszen a társkereső oldalon is sok ember adatlapjára írják. „Szívesen elmennék veled randevúzni, de azzal a feltétellel, hogy a múltad megoldódik.” De mit is jelent pontosan ez a mondat? A cikkből megtudhatja.

Szerezze vissza önbizalmát egy sikertelen randevú után

Minél több sikertelen találkozón megy keresztül, annál jobban csökken az önbizalma. Semmi kétség felőle. Az internetes (gyors) időpontegyeztetés korszakának vannak hátrányai is. Annak ellenére, hogy tudod, hogy ez csak egy teszt volt, a sikertelen randevúk gyors egymásutánban történő sorozata még a legerősebb karaktert is megindítja. Hogyan vidítod fel magad, ha egy különösen rossz randevúról térsz vissza?

Ez nem egy társkereső oldal, mint egy társkereső oldal

Számtalan online társkereső oldal létezik manapság. Tehát ha úgy dönt, hogy elkezd randevúzni az interneten, ki kell választania a megfelelőt. Választhat a kapcsolat típusa, a partnerek irányultsága vagy például akár a kinézete szerint is. Tekintse meg velünk, milyen társkereső oldalak léteznek a piacon!

Egyedülálló anya és társkeresés

Mondta a nagymamája, hogy gyerek mellett soha többé nem talál senkit? Lehet, hogy korábban is így volt, de most már nem! Gyerekkel is mindent lehet kezelni. És nem számít, hogy elvált anya vagy elhagyott egyedülálló anya. Elhozzuk a legjobb tippeket a randevúzáshoz, még akkor is, ha gyermeked van otthon.

Hogyan biztosítsunk egy második (és több) randevút?

Mindenki érthetően fél az első randevútól. Mondjak valami hülyeséget róla? Kedvelni fog a párom? Tetszeni fog neki? Sokszor elfelejtjük, hogy az első randevú a második, a harmadik és minden más randevú előjátéka maga az előkészület miatt. Szóval hogyan hathatsz le az első randevún, hogy folytasd a randevúzást?

Legújabb cikkek

A 33% -os kedvezmény ma véget ér!

Van egy különleges ajándékunk az Ön számára - 33% kedvezmény minden prémium tagsági csomaghoz. Szerezze meg még ma!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.