Túl kövér a szerelemhez?

Kétségbeesetten nem vonzónak érzi magát? Hogy senkinek nem tetszhetsz, mert kerek a hasad vagy nagyobb a feneked? A Massachusetts Állami Egyetem felmérése szerint a nők akár 52%-a is megtagadta már a szexet partnerével csak azért, mert kövérnek érezte magát! Azt hiszed, nincs jogod szeretni? Tévedsz!

Ördögi kör

Ha minden szex előtt kritikusan értékeled magad, és "felfedezed" az összes állítólagos hibádat, utána már nem sok önbizalmad marad. Ezt követően boldogtalan leszel, és általában negatívan reagálsz a férfi szerelmi megnyilvánulásaira. Viselkedése megtanítja partnerét, hogy hagyja abba a hízelgést. Ily módon „megerősíted” magadban, hogy nem vagy vonzó, és ez örökké tart.

Nő vagy!

Még akkor is, ha a tendencia az elmúlt években megfordul. , a mai szépségideál a kifutókon mindig a „mell nélküli”, a csípő nélküli, a pocak nélküli vagy éppen ellenkezőleg, a tökéletes szilikonmellű nők típusa, akikért külön kell fizetni. De térjünk vissza a természetes nőkhöz. Ezek a fiús arányok azonban általában csak a pubertás előtti lányok. Ugyanaz az eset, mint a fiú mutációnál. Pubertás korban kezd eldurvulni a hangjuk, és nem tesznek ellene semmit. Ahogy a férfiaknak mély hangjuk van, a felnőtt nőknek csípőjük és mellük van. Biológiailag és evolúciósan helyes. Lehet, hogy a férfiak plakátmodellekről beszélnek. És számukra az ilyen hölgyek már csak ilyenek: csinos kép. Legtöbbször nem szeretnének ilyen nőt otthon.

Mutasd ki az erősségeidet

Sok nőnek problémái vannak az önértékelésével. Sajnos ezt nagymértékben meghatározza az ember saját vonzerejének/nem vonzóságának érzése. A nők fiatal koruktól kezdve kénytelenek a megjelenésük alapján megítélni magukat. De önbizalmuk inkább a szépséghez kapcsolódik, mint a ruháik méretéhez. A bizonytalan nők mellett a férfiak boldogtalanok. Nem értik hol a probléma, miért vagy olyan elégedetlen, rosszkedvű, kellemetlen. Fogalmuk sincs arról, hogy a buktató a nem vonzó combokban, a megereszkedett mellekben vagy a hasplasztikaban rejlik. Sőt, minél tovább győzöd meg partneredet a tökéletlenségedről, annál hamarabb kényszeríted rá ezt a gondolatot.

Tanuld meg szeretni magad

A szépség mindig a szemlélő szemében van. És ez rád is vonatkozik. Csak egészséges önszeretettel nyerhetsz. Minél jobban kedveled magad, annál jobban fogod érezni magad. És annál vonzóbb leszel. Keressen szép ruhákat. Hangsúlyozd őket, és fokozatosan építsd az önbizalmad. Nem számít, hogy van-e néhány kiló több vagy kevesebb. A lényeg az, hogy hogyan tudod "eladni" az erősségeidet. Minden nő gyönyörű. Te is. Csak meg kell tanulnod megtalálni magadban a szépséget!


Hasonló cikkek

Nincs párod? Nem számít! Élvezze a nyaralást nélküle!

Szeretné élvezni a nyári vakációt, de nincs olyan férfi a láthatáron, akivel el akarna menni? Nincs mit! Javában tombol a nyár, és joga van tetszés szerint élvezni a vakációt. Társ nélkül is játékosan csinálhatod.

Ez az 5 jel tudatja veled, hogy szeret téged

A szerelmesek néha teljes kutyatrükköket csinálnak. De nem az összes! A legtöbb ember valójában eltitkolja érzéseit. Nem akarják felfedni őket, mielőtt megbizonyosodtak arról, hogy a másik fele is így érez. Szóval honnan tudod, hogy tényleg szeretnek-e, vagy "csak" akarnak? Egyszerűen!

Hova menjünk randevúzni élményekért?

Ha Ön az a típus, aki általában kitalálja a dátumtervet, előbb-utóbb biztosan kifogy az ötletekből. Úgy érzed, már mindenhol együtt voltatok, és egyszerűen nem tudsz másra gondolni? Még egy régi ötlet leporolása is kifizetődő lehet. Csak módosítsd egy kicsit a dátumot. Ha kifogytál az ötletekből, olvass tovább. Olyan élményekkel teli randevúzáshoz hozunk tippeket, amelyekre sokáig emlékezni fogsz!

A közösségi média kötekedés

Az első és a második találkozás közötti időszak nem kevésbé fontos egy új partnerkapcsolat kiépítéséhez. Vagyis SMS-ek és üzenetek írása a közösségi hálózatokon. Használhatja ezt nagyszerű módja annak, hogy kötekedjen, és megmutassa új szerelmének, hogy valóban érdeklődik irántuk. Töltsön levet üzeneteihez! Mutatunk néhány ötletet, hogyan csináld.

A Lidé.cz randevú decemberben ér véget

A Lidé.cz társkereső oldal 23 évnyi működés után 2020. december 14-én megszűnik. Ennek több oka is van.

A 7 legjobb tipp online randevúzó nőknek

Volt még egy sikertelen randevúja? Vagy már régóta egyedül vagy? Ha valamelyik pénteken már randevúznál társkereső oldalakon, de nem találsz párt, ezek a tippek minden bizonnyal a segítségedre lesznek.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.