Túl kövér a szerelemhez?

Kétségbeesetten nem vonzónak érzi magát? Hogy senkinek nem tetszhetsz, mert kerek a hasad vagy nagyobb a feneked? A Massachusetts Állami Egyetem felmérése szerint a nők akár 52%-a is megtagadta már a szexet partnerével csak azért, mert kövérnek érezte magát! Azt hiszed, nincs jogod szeretni? Tévedsz!

Ördögi kör

Ha minden szex előtt kritikusan értékeled magad, és "felfedezed" az összes állítólagos hibádat, utána már nem sok önbizalmad marad. Ezt követően boldogtalan leszel, és általában negatívan reagálsz a férfi szerelmi megnyilvánulásaira. Viselkedése megtanítja partnerét, hogy hagyja abba a hízelgést. Ily módon „megerősíted” magadban, hogy nem vagy vonzó, és ez örökké tart.

Nő vagy!

Még akkor is, ha a tendencia az elmúlt években megfordul. , a mai szépségideál a kifutókon mindig a „mell nélküli”, a csípő nélküli, a pocak nélküli vagy éppen ellenkezőleg, a tökéletes szilikonmellű nők típusa, akikért külön kell fizetni. De térjünk vissza a természetes nőkhöz. Ezek a fiús arányok azonban általában csak a pubertás előtti lányok. Ugyanaz az eset, mint a fiú mutációnál. Pubertás korban kezd eldurvulni a hangjuk, és nem tesznek ellene semmit. Ahogy a férfiaknak mély hangjuk van, a felnőtt nőknek csípőjük és mellük van. Biológiailag és evolúciósan helyes. Lehet, hogy a férfiak plakátmodellekről beszélnek. És számukra az ilyen hölgyek már csak ilyenek: csinos kép. Legtöbbször nem szeretnének ilyen nőt otthon.

Mutasd ki az erősségeidet

Sok nőnek problémái vannak az önértékelésével. Sajnos ezt nagymértékben meghatározza az ember saját vonzerejének/nem vonzóságának érzése. A nők fiatal koruktól kezdve kénytelenek a megjelenésük alapján megítélni magukat. De önbizalmuk inkább a szépséghez kapcsolódik, mint a ruháik méretéhez. A bizonytalan nők mellett a férfiak boldogtalanok. Nem értik hol a probléma, miért vagy olyan elégedetlen, rosszkedvű, kellemetlen. Fogalmuk sincs arról, hogy a buktató a nem vonzó combokban, a megereszkedett mellekben vagy a hasplasztikaban rejlik. Sőt, minél tovább győzöd meg partneredet a tökéletlenségedről, annál hamarabb kényszeríted rá ezt a gondolatot.

Tanuld meg szeretni magad

A szépség mindig a szemlélő szemében van. És ez rád is vonatkozik. Csak egészséges önszeretettel nyerhetsz. Minél jobban kedveled magad, annál jobban fogod érezni magad. És annál vonzóbb leszel. Keressen szép ruhákat. Hangsúlyozd őket, és fokozatosan építsd az önbizalmad. Nem számít, hogy van-e néhány kiló több vagy kevesebb. A lényeg az, hogy hogyan tudod "eladni" az erősségeidet. Minden nő gyönyörű. Te is. Csak meg kell tanulnod megtalálni magadban a szépséget!


Hasonló cikkek

Hol lehet találkozni?

A nyári szünet nemrég ért véget. Jön az ősz. Bebizonyosodott, hogy ahogy egyre több időt töltünk otthon, úgy kezdünk hiányozni valakiről, akivel szabadidőnket eltölthetjük. Ön is hirtelen furcsán elhagyatottnak érzi magát? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Tippeket adunk olyan helyekre, ahol nagyon könnyen találkozhatsz vele.

Szerezd meg őket egy csókkal!

Talán már sok csókot kaptál. Talán még nem csókoltál meg igazán senkit. De mindig lehet tanulni valami újat! Hogyan biztosíthatod, hogy a másik soha ne felejtsen el? Nézze meg, hogyan teheti a csókját felejthetetlenné.

Mit szólnál egy nőhöz, ha már nem vagy huszonéves?

Miről fogunk beszélni? Növekvő has, kisebb fizikai és szexuális állóképesség, megjelenő sarkok a homlokon... Ezek olyan dolgok, amik nem éppen vonzóak. És hacsak nem vagy milliomos, akkor még a számlaegyenlegeddel, egy díszes autóval, vagy egy x tízezret érő órával sem tudod elkápráztatni a nőket. Nem számít! De te biztosan nem tartozol a régi vashoz. Szóval hogyan szerezhetsz nőt, ha a "legjobb éveid" már rég mögötted vannak?

Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet, hogyan ismerkedjünk meg a karácsony előtt.

Hogyan flörtöljünk szövegesen

A technológia már nagyon gyakori része a modern társkeresésnek. Megmutatjuk, hogyan tud flörtölni csak a telefonjával. Ismerkedjen meg valakivel egy társkereső oldalon, és élvezze a szöveges flörtölést, mielőtt személyesen találkozna.

Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, mit imádnak a nők a férfiakban.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.