Olyan helyek, ahol a legkönnyebben megismerhetitek egymást

A hely, ahol találkoztál a szerelmeddel, megjósolhatja, meddig maradsz együtt.

Csak bárokban és éttermekben találkoztok? A kérdőívek alapján a legkevésbé valószínű, hogy ragaszkodsz a barátodhoz vagy a barátnődhöz. Olyan embereket kérdeztünk meg, akik több mint öt éve élnek együtt. Itt mutatjuk be a kutatás eredményeit - vagyis azokat a helyeket, ahol az érintettek találkoztak!

Internetes társkereső oldal

A modern időkben az interneten keresztüli randevúzás szilárdan hatalmon van. Különböző kutatások szerint a fő ok éppen az időmegtakarítás és a végtelen lehetőségek. Nagyon rövid időn belül több jelöltet fog megbeszélni, mint amennyivel élő randevúzással találkozna. Azonnal kiválasztod azokat, akik megérnek egy randevút. Ha komolyan gondolod a randevúzást, és nem csak szórakozásból mész el hetente valaki mással, akkor nagyon jó eséllyel találkozhatsz életed szerelmével.

Barátok "Matchmakers"

Amit korábban a szüleink tartottak, ma a barátaink tartják őket. Vagy tudsz egy nagyszerű srácról, és a barátodnak van egy barátja, aki régóta szingli. Tehát megbeszélsz nekik egy randevút, vagy meghívod őket egy közös bulira. Bár meglepő lehet, sok pár van hasonló történettel. Egy ilyen kapcsolat gyakran bejön nekik. Tehát ha a barátai randevúznak valakivel, akit nem ismersz, ne állj ellen. Mindkettőjüket ismerik, és nagyon valószínű, hogy pontosan megfelelnek az Ön ízlésének.

Kollégák

Minden nap nyolc vagy több órát tölt az irodában. Így lehetősége van arra, hogy valóban mélyen megismerje kollégáit. Nagyjából minden ötödik pár találkozott a munkahelyen, az idősebb diákoknál ez akár minden harmadik. Bonyodalmak csak azokban az esetekben merülhetnek fel, amikor a kettő helyzete jelentősen eltér egymástól, vagyis klasszikus kapcsolat a felettes és a beosztott között. Ha azonban ugyanabban a pozícióban vagy, csak például egy másik irodában vagy különböző projektekért felelős, ne félj kapcsolatot létesíteni. A közös munka ideális első kapcsolat, és a napi kapcsolattartásnak köszönhetően megszűnnek ugyanazok a problémák, mint az internetes találkozásnál. Tehát, ha már ismeri partnere természetét és érdeklődési körét, azonnal ugorhat a második lépésre.

Találkozás a tömegközlekedési eszközökön

A leggyakrabban használt „módszerek” közül az utolsó szerelem megtalálása tömegközlekedéssel való találkozás. Ugyanazon a vonalon jártok együtt dolgozni, rendszeresen találkoztok a buszmegállóban, késett a gépetek... Ilyenkor több mint könnyű beszélgetést kezdeményezni. Például. A késleltetett kapcsolatra való várakozás tökéletes téma a beszélgetés megkezdéséhez, és egyben a tökéletes pillanat a beszélgetés megkezdéséhez. Talán azért is, mert elsősorban nem arról van szó, hogy találkozz egy potenciális élettárssal, hanem egyszerűen azért, mert van egy világos közös témád. Egy forgalmi dugó vagy egy akadályra való várakozás az úton, hogy elhárítsák, valamivel kevésbé működik. Még egy feltételnek teljesülnie kell, nevezetesen, hogy reggel ne rohanjon dolgozni.

És hogyan teljesített? Ne ragaszkodjon egyetlen „megbízható” társkereső oldalhoz. Szerelmével a legváratlanabb helyen is találkozhat.


Hasonló cikkek

Amikor egy keresztény keresztényt keres

Manapság kissé trükkös lehet találkozni valakivel, aki osztja a keresztény hitét. Már csak azért sem, mert hazánkban kevés a gyakorló keresztény. Ha nem veszel részt közvetlenül egy olyan közösségben, amely nem csak a templomban találkozik, néha elveszettnek érezheted magad. Az utcán véletlenszerű emberekhez közeledni szó szerint tűt keres a szénakazalban. De ne essen kétségbe, soha semmi sem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

Hogyan keltsük fel egy partner figyelmét?

Régóta kedvel valakit, de nem, és nem keltette fel a figyelmét? Természetesen a pozitívumra gondolunk. Az extrovertáltak és az introvertáltak egyaránt küzdenek a partner érdekeiért. Azonban mindegyik más módon. A következő tanácsok mindkettőn segítenek. Nem kell megváltoztatnod a személyiségedet, csak tudnod kell!

Először az otthonodban? Hogyan nyűgözd le a másikat?

Régóta együtt vagytok, és most először szeretnétek otthonába meghívni kedvesét? Mindenképpen le akarsz hatni rá. Szerinted elég kitakarítani és meggyújtani egy illatos gyertyát? Egy tiszta és illatos otthon biztosan megteszi a dolgát. De ismerjük a módját, hogy biztosítsuk, hogy a másik fél már alig várja a következő találkozást otthonában.

Miért nem találsz (vonzó) barátnőt?

Mindenkinek más okai vagy okai vannak annak, hogy miért nem találja meg a kívánt kapcsolatot. Lehet, hogy már van néhány kapcsolatod, DE….. Nem sokat értek. Kezd azon tűnődni, hogy miért nem találod a megfelelőt? Tekintse meg a leggyakoribb okok listáját.

Még az időseknek is joguk van a szeretethez

Az emberek még idős korukban sem akarnak egyedül élni. És mivel érvényes az a szabály, hogy a szerelem minden életkorban virágzik, az idősek is igyekeznek találni valakit, akivel még sok szép pillanatot eltölthetnek. A probléma gyakran az, hogy az idősebbek félnek a randevúzástól. Hogyan keressenek párt, amikor már nem járnak olyan gyakran dolgozni vagy társasági életet, mint korábban? Mit szól majd hozzá a környezetük? Helyes-e új kapcsolatot kezdeni egy partner halála után? Ne aggódj a környezeted miatt, gondolj magadra. Sok lehetőség van. Nézzük meg őket!

Kipattant egy szikra! Szüksége van rá, hogy működjön a kapcsolat?

Mindenki érezte legalább egyszer ezt a híres "szikraugrást" randevúzásakor. De egyáltalán kell egy ilyen szikra? Meg kell tapasztalnod, mert különben nem megy a kapcsolatod, vagy olyan, mint a bor? Nagyszerű az első randin, hogy elveszítse a félénkségét és a beszédet, de nem feltétlenül szükséges? Nézzük meg közelebbről ezt a témát.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.