Olyan helyek, ahol a legkönnyebben megismerhetitek egymást

A hely, ahol találkoztál a szerelmeddel, megjósolhatja, meddig maradsz együtt.

Csak bárokban és éttermekben találkoztok? A kérdőívek alapján a legkevésbé valószínű, hogy ragaszkodsz a barátodhoz vagy a barátnődhöz. Olyan embereket kérdeztünk meg, akik több mint öt éve élnek együtt. Itt mutatjuk be a kutatás eredményeit - vagyis azokat a helyeket, ahol az érintettek találkoztak!

Internetes társkereső oldal

A modern időkben az interneten keresztüli randevúzás szilárdan hatalmon van. Különböző kutatások szerint a fő ok éppen az időmegtakarítás és a végtelen lehetőségek. Nagyon rövid időn belül több jelöltet fog megbeszélni, mint amennyivel élő randevúzással találkozna. Azonnal kiválasztod azokat, akik megérnek egy randevút. Ha komolyan gondolod a randevúzást, és nem csak szórakozásból mész el hetente valaki mással, akkor nagyon jó eséllyel találkozhatsz életed szerelmével.

Barátok "Matchmakers"

Amit korábban a szüleink tartottak, ma a barátaink tartják őket. Vagy tudsz egy nagyszerű srácról, és a barátodnak van egy barátja, aki régóta szingli. Tehát megbeszélsz nekik egy randevút, vagy meghívod őket egy közös bulira. Bár meglepő lehet, sok pár van hasonló történettel. Egy ilyen kapcsolat gyakran bejön nekik. Tehát ha a barátai randevúznak valakivel, akit nem ismersz, ne állj ellen. Mindkettőjüket ismerik, és nagyon valószínű, hogy pontosan megfelelnek az Ön ízlésének.

Kollégák

Minden nap nyolc vagy több órát tölt az irodában. Így lehetősége van arra, hogy valóban mélyen megismerje kollégáit. Nagyjából minden ötödik pár találkozott a munkahelyen, az idősebb diákoknál ez akár minden harmadik. Bonyodalmak csak azokban az esetekben merülhetnek fel, amikor a kettő helyzete jelentősen eltér egymástól, vagyis klasszikus kapcsolat a felettes és a beosztott között. Ha azonban ugyanabban a pozícióban vagy, csak például egy másik irodában vagy különböző projektekért felelős, ne félj kapcsolatot létesíteni. A közös munka ideális első kapcsolat, és a napi kapcsolattartásnak köszönhetően megszűnnek ugyanazok a problémák, mint az internetes találkozásnál. Tehát, ha már ismeri partnere természetét és érdeklődési körét, azonnal ugorhat a második lépésre.

Találkozás a tömegközlekedési eszközökön

A leggyakrabban használt „módszerek” közül az utolsó szerelem megtalálása tömegközlekedéssel való találkozás. Ugyanazon a vonalon jártok együtt dolgozni, rendszeresen találkoztok a buszmegállóban, késett a gépetek... Ilyenkor több mint könnyű beszélgetést kezdeményezni. Például. A késleltetett kapcsolatra való várakozás tökéletes téma a beszélgetés megkezdéséhez, és egyben a tökéletes pillanat a beszélgetés megkezdéséhez. Talán azért is, mert elsősorban nem arról van szó, hogy találkozz egy potenciális élettárssal, hanem egyszerűen azért, mert van egy világos közös témád. Egy forgalmi dugó vagy egy akadályra való várakozás az úton, hogy elhárítsák, valamivel kevésbé működik. Még egy feltételnek teljesülnie kell, nevezetesen, hogy reggel ne rohanjon dolgozni.

És hogyan teljesített? Ne ragaszkodjon egyetlen „megbízható” társkereső oldalhoz. Szerelmével a legváratlanabb helyen is találkozhat.


Hasonló cikkek

Készítse el a tökéletes profilt

Az online társkereső minden évben felkapott és egyre népszerűbb. A társkereső oldalakon viszonylag könnyű ideális partnert találni. Szeretnél fiókot létrehozni ezek valamelyikén, és még mindig tétovázik, hogyan is hozza létre pontosan a profilját? Tanácsot adunk.

Nemzedékek által bevált randevúzási tippek

A randevúzás nem egyszerű, és nincs is hozzá útmutató. De nem is egy életre, és mégis mindannyian értékelünk itt-ott néhány jó tanácsot. A boldog párkapcsolat "garantált" tanácsaiból és receptjéből válogattuk azokat, amelyeket az előttünk álló randevúzók generációi és generációi igazoltak.

Egyedülálló anyákkal randevúzni

Vége a kapcsolatnak a gyermeke apjával? Mindenért egyedül maradtál a babáddal/gyermekeddel? Félsz, hogy nem fogod tudni kezelni, és egyedülálló anyaként már senki sem akar majd? Ne ess kétségbe! Tanácsot adunk, hogyan lehet sikeresen megismerni egymást anyaként és gyermekként.

Az online társkereső rabja vagy?

Az online társkereső oldalak népszerűsége lassan utoléri a Facebook és a hasonló média népszerűségét. Lehet függővé válni nekik? Igen tudsz! És nagyon könnyen.

Hogyan töltsük ki a felhasználói profilt a társkereső oldalon

A profil létrehozása, amely mindenkit vonz, valójában viszonylag egyszerű. De Te nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy személyt, az igazit!

Jó, ha van otthon pasi

Férfi nélkül élni nem feltétlenül rossz. De nagyon kedves hölgyek. Még jobb, ha egy pasi van otthon. nem hiszed? Ennek a cikknek a segítségével egyszerűen megtehetjük ezt Ön helyett!

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.