Olyan helyek, ahol a legkönnyebben megismerhetitek egymást

A hely, ahol találkoztál a szerelmeddel, megjósolhatja, meddig maradsz együtt.

Csak bárokban és éttermekben találkoztok? A kérdőívek alapján a legkevésbé valószínű, hogy ragaszkodsz a barátodhoz vagy a barátnődhöz. Olyan embereket kérdeztünk meg, akik több mint öt éve élnek együtt. Itt mutatjuk be a kutatás eredményeit - vagyis azokat a helyeket, ahol az érintettek találkoztak!

Internetes társkereső oldal

A modern időkben az interneten keresztüli randevúzás szilárdan hatalmon van. Különböző kutatások szerint a fő ok éppen az időmegtakarítás és a végtelen lehetőségek. Nagyon rövid időn belül több jelöltet fog megbeszélni, mint amennyivel élő randevúzással találkozna. Azonnal kiválasztod azokat, akik megérnek egy randevút. Ha komolyan gondolod a randevúzást, és nem csak szórakozásból mész el hetente valaki mással, akkor nagyon jó eséllyel találkozhatsz életed szerelmével.

Barátok "Matchmakers"

Amit korábban a szüleink tartottak, ma a barátaink tartják őket. Vagy tudsz egy nagyszerű srácról, és a barátodnak van egy barátja, aki régóta szingli. Tehát megbeszélsz nekik egy randevút, vagy meghívod őket egy közös bulira. Bár meglepő lehet, sok pár van hasonló történettel. Egy ilyen kapcsolat gyakran bejön nekik. Tehát ha a barátai randevúznak valakivel, akit nem ismersz, ne állj ellen. Mindkettőjüket ismerik, és nagyon valószínű, hogy pontosan megfelelnek az Ön ízlésének.

Kollégák

Minden nap nyolc vagy több órát tölt az irodában. Így lehetősége van arra, hogy valóban mélyen megismerje kollégáit. Nagyjából minden ötödik pár találkozott a munkahelyen, az idősebb diákoknál ez akár minden harmadik. Bonyodalmak csak azokban az esetekben merülhetnek fel, amikor a kettő helyzete jelentősen eltér egymástól, vagyis klasszikus kapcsolat a felettes és a beosztott között. Ha azonban ugyanabban a pozícióban vagy, csak például egy másik irodában vagy különböző projektekért felelős, ne félj kapcsolatot létesíteni. A közös munka ideális első kapcsolat, és a napi kapcsolattartásnak köszönhetően megszűnnek ugyanazok a problémák, mint az internetes találkozásnál. Tehát, ha már ismeri partnere természetét és érdeklődési körét, azonnal ugorhat a második lépésre.

Találkozás a tömegközlekedési eszközökön

A leggyakrabban használt „módszerek” közül az utolsó szerelem megtalálása tömegközlekedéssel való találkozás. Ugyanazon a vonalon jártok együtt dolgozni, rendszeresen találkoztok a buszmegállóban, késett a gépetek... Ilyenkor több mint könnyű beszélgetést kezdeményezni. Például. A késleltetett kapcsolatra való várakozás tökéletes téma a beszélgetés megkezdéséhez, és egyben a tökéletes pillanat a beszélgetés megkezdéséhez. Talán azért is, mert elsősorban nem arról van szó, hogy találkozz egy potenciális élettárssal, hanem egyszerűen azért, mert van egy világos közös témád. Egy forgalmi dugó vagy egy akadályra való várakozás az úton, hogy elhárítsák, valamivel kevésbé működik. Még egy feltételnek teljesülnie kell, nevezetesen, hogy reggel ne rohanjon dolgozni.

És hogyan teljesített? Ne ragaszkodjon egyetlen „megbízható” társkereső oldalhoz. Szerelmével a legváratlanabb helyen is találkozhat.


Hasonló cikkek

Amit a nők soha nem kérdezhetnek

Sikeresen sikerült az első randevúd. De mit ne kérdezz meg egy kapcsolat első heteiben?

5 kevéssé ismert randevúzási tipp

Akár könnyen, akár nehezen ismeri meg egymást, mindig ugyanaz lesz. Minden biztatóan alakul a sorsdöntő pillanatig. Mindig egyedül vagy utána. Partnere nem veszi fel a telefont, nem válaszol üzeneteire, ajánlataira a következő találkozásra. Szerencsére tudjuk, mi az. Olvassa el a kevéssé ismert tippeket és trükköket, amelyeket egyszer-kétszer megismerhet.

Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet, hogyan ismerkedjünk meg a karácsony előtt.

Néhány tipp hogyan ismerkedhetsz meg hölgyekkel

Tetszik neked egy hölgy, de nem tudod, hogyan ismerkedhetnél meg vele? Az ismerkedés nem a legerősebb oldalad? Gyakran előfordul, hogy mielőtt észbe kapnál a választott lány már valaki más karjaiban van? Akkor a megfelelő helyen vagy. Vess egy pillantást tippjeinkre, amelyek megmutatják Neked, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan ismerkedni.

Kit kerülj el egy társkereső oldalon?

Volt már azon, hogy találkozzon valakivel egy internetes társkereső oldalon? Ha először jár itt, adunk néhány tippet a kezdéshez. Nézze meg, milyen típusú randevúzókat érdemes azonnal kihúznia a "talán" listáról. Ha persze nem ilyen partnert keresel.

30 felett vagy és még mindig egyedülálló? Tudjuk miért!

Vágyik egy kapcsolatra, de nem találja a megfelelőt? Vagy inkább egy új párkapcsolat fenntartása okoz problémát? Valamit rosszul csinálsz, vagy csak szerencsétlen vagy a szerelemben? Nézzük meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt az emberek hosszú ideig pár nélkül maradnak.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.