Olyan helyek, ahol a legkönnyebben megismerhetitek egymást

A hely, ahol találkoztál a szerelmeddel, megjósolhatja, meddig maradsz együtt.

Csak bárokban és éttermekben találkoztok? A kérdőívek alapján a legkevésbé valószínű, hogy ragaszkodsz a barátodhoz vagy a barátnődhöz. Olyan embereket kérdeztünk meg, akik több mint öt éve élnek együtt. Itt mutatjuk be a kutatás eredményeit - vagyis azokat a helyeket, ahol az érintettek találkoztak!

Internetes társkereső oldal

A modern időkben az interneten keresztüli randevúzás szilárdan hatalmon van. Különböző kutatások szerint a fő ok éppen az időmegtakarítás és a végtelen lehetőségek. Nagyon rövid időn belül több jelöltet fog megbeszélni, mint amennyivel élő randevúzással találkozna. Azonnal kiválasztod azokat, akik megérnek egy randevút. Ha komolyan gondolod a randevúzást, és nem csak szórakozásból mész el hetente valaki mással, akkor nagyon jó eséllyel találkozhatsz életed szerelmével.

Barátok "Matchmakers"

Amit korábban a szüleink tartottak, ma a barátaink tartják őket. Vagy tudsz egy nagyszerű srácról, és a barátodnak van egy barátja, aki régóta szingli. Tehát megbeszélsz nekik egy randevút, vagy meghívod őket egy közös bulira. Bár meglepő lehet, sok pár van hasonló történettel. Egy ilyen kapcsolat gyakran bejön nekik. Tehát ha a barátai randevúznak valakivel, akit nem ismersz, ne állj ellen. Mindkettőjüket ismerik, és nagyon valószínű, hogy pontosan megfelelnek az Ön ízlésének.

Kollégák

Minden nap nyolc vagy több órát tölt az irodában. Így lehetősége van arra, hogy valóban mélyen megismerje kollégáit. Nagyjából minden ötödik pár találkozott a munkahelyen, az idősebb diákoknál ez akár minden harmadik. Bonyodalmak csak azokban az esetekben merülhetnek fel, amikor a kettő helyzete jelentősen eltér egymástól, vagyis klasszikus kapcsolat a felettes és a beosztott között. Ha azonban ugyanabban a pozícióban vagy, csak például egy másik irodában vagy különböző projektekért felelős, ne félj kapcsolatot létesíteni. A közös munka ideális első kapcsolat, és a napi kapcsolattartásnak köszönhetően megszűnnek ugyanazok a problémák, mint az internetes találkozásnál. Tehát, ha már ismeri partnere természetét és érdeklődési körét, azonnal ugorhat a második lépésre.

Találkozás a tömegközlekedési eszközökön

A leggyakrabban használt „módszerek” közül az utolsó szerelem megtalálása tömegközlekedéssel való találkozás. Ugyanazon a vonalon jártok együtt dolgozni, rendszeresen találkoztok a buszmegállóban, késett a gépetek... Ilyenkor több mint könnyű beszélgetést kezdeményezni. Például. A késleltetett kapcsolatra való várakozás tökéletes téma a beszélgetés megkezdéséhez, és egyben a tökéletes pillanat a beszélgetés megkezdéséhez. Talán azért is, mert elsősorban nem arról van szó, hogy találkozz egy potenciális élettárssal, hanem egyszerűen azért, mert van egy világos közös témád. Egy forgalmi dugó vagy egy akadályra való várakozás az úton, hogy elhárítsák, valamivel kevésbé működik. Még egy feltételnek teljesülnie kell, nevezetesen, hogy reggel ne rohanjon dolgozni.

És hogyan teljesített? Ne ragaszkodjon egyetlen „megbízható” társkereső oldalhoz. Szerelmével a legváratlanabb helyen is találkozhat.


Hasonló cikkek

Szeress első látásra

A férfiak sokkal gyakrabban szeretnek első látásra, mint a nők. Ráadásul az erősebbik nem jobban hisz a szerelemben első látásra. Miért van az, hogy a nők gyakran a hatodik randevúig várnak, mielőtt szerelmesek lesznek? Vagy miért mondják ki hamarabb a férfiak, hogy "szeretlek", mint a nők? Nézze meg velünk, miért van ez így. Szeress első látásra!

Nem találsz társat?

Társat keresel, de még mindig nem találod a lelki társodat? A nem kívánt magány rossz hatással van az emberre. Olvassa el, milyen kockázatokkal kell szembenéznie, ha a szerelem utáni keresése nem megy jól. Hogyan lehet megelőzni ezeket a kockázatokat? Olvass és tudj meg.

Hogyan viselkedjen egy nő az első randin, hogy lenyűgözze a férfit?

Az első randevú nagyon fontos. Elmondása szerint a pár arról dönt, hogy járnak-e még együtt. Emiatt tudnod kell, hogyan kell lenyűgözni a férfiakat. Tanácsot adunk, hogyan viselkedj az első randin.

Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, mit imádnak a nők a férfiakban.

Olyan helyzetek, amelyekben a legjobban ismeri meg a másik embert

Mindenki szeretné részletesen megismerni partnerét. Még néhány hét randevúzás után is rájöhetsz, hogy csak egy töredékét tudod, hogy ki is ő valójában. Szerencsére három olyan szituáció van, amelyben partnere sokkal nagyobb valószínűséggel fedi fel belső természetét. Melyek azok?

Hogyan flörtöljünk szövegesen

A technológia már nagyon gyakori része a modern társkeresésnek. Megmutatjuk, hogyan tud flörtölni csak a telefonjával. Ismerkedjen meg valakivel egy társkereső oldalon, és élvezze a szöveges flörtölést, mielőtt személyesen találkozna.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.