5 meglepő dolog, amit a férfiak imádnak a szebbik nemben

Még maguk a férfiak is bányászokra és bányászokra osztják magukat. Illetve kigúnyolják. Sokkal több dolog van, amit szeretnek a nőkben. Ha széles medencére vagy hosszú hajra gondolsz, meg fogsz lepődni. Nem csak a fizikai megjelenésről van szó. Mit imádnak a férfiak a nőkben?

1. Mezítláb

Furcsa, hogy egy ilyen egyszerű dolog mennyire érdekli a férfiakat. Régen a bokát ugyanolyannak tekintették, mint ma a melleket. Egy férfi csak az esküvő után láthatta őket. És még a házasság sem volt garancia arra, hogy így lesz. A szeretkezésnek végül is teljes sötétségben kellett volna történnie. A férfiak a mai napig imádják a meztelen női lábat.

2. Nevetési vonalak

A fiatalság kultuszával minden nő retteg az első ráncaitól. Megállíthatod. Nemcsak a simító krémek, hanem a botox és egyéb vegyszerek is többet ártanak, mint használnak. A férfiak legalább szeretik a nevető sorokat. Megmutatják a nő érettségét, valamint humorérzékét. Mit kívánhatna még?

3. Szemüveg

Ha a lencsék zavarják, de alig látsz nélkülük, akkor lazíthatsz. A férfiak hihetetlenül szexinek találják a szemüveges nőt. Ne feledje azonban, hogy az ágyjátékok egyik legkeresettebb jelmeze a tanári jelmez. És hogyan másként, mint szemüveggel.

4. Barna melltartó és bugyi

Ön is igyekszik nem barnítani a fürdőruháját? Nem kell aggódnod. A fehér bőr pontosan azokat a helyeket jelöli, amelyeket elrejtettél a világ elől. És mi lehet izgalmasabb egy férfi számára, mint egy lebarnult pályát követni, és élvezni, hogy ezt a részt egyedül ő láthatja?

5. Reggeli "felszerelés"

A szexi fehérnemű és a megfelelő ruhák minden bizonnyal gyönyörűek. De a férfiak még jobban szeretik egy nő megjelenését, miután felkel az ágyból. A fenék alatt felhúzott póló. A szelídítetlen hajban is van valami. Ebben a pillanatban minden nő sebezhetőnek tűnik. A férfiak olyan könnyen érzik, hogy szükségük van a védelmükre.


Hasonló cikkek

Hol lehet találkozni?

A nyári szünet nemrég ért véget. Jön az ősz. Bebizonyosodott, hogy ahogy egyre több időt töltünk otthon, úgy kezdünk hiányozni valakiről, akivel szabadidőnket eltölthetjük. Ön is hirtelen furcsán elhagyatottnak érzi magát? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Tippeket adunk olyan helyekre, ahol nagyon könnyen találkozhatsz vele.

Hozzon létre egy nagyszerű profilképet

Nemcsak az Elite Date.cz online társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy egy fénykép szerepeljen a felhasználói profilban. Sok társkereső és apróhirdetési oldal ugyanezzel a feltétellel rendelkezik. És ha nem, legalább megengedik felhasználóiknak, hogy közzétegyék a fotót. A fénykép a névjegykártya. Szóval vigyázz rá!

4 fajta ember, aki nem alkalmas párkapcsolatra

Mindegyikünk más és más, és a közös kapcsolat kialakítása mindig kaland. Megismerhetitek egymást, együtt dolgozhattok és valami egyedit építhettek. Sajnos nem minden kapcsolat harmonikus, és nem minden kapcsolatban öröm benne lenni. Vannak bizonyos típusú emberek, akikkel lehetetlen kényelmes kapcsolatot kialakítani. Nézze meg, milyen típusú emberek ők.

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

Rengeteg társkereső oldal van. De amikor elkezded, nem érdekel. Ingyenesen használ társkereső oldalakat, vagy fizet tagságért? Tekintse meg mindkét lehetőség előnyeinek és hátrányainak összefoglalását.

Kerülje el az "öreglány szindrómát"

Minél tovább van egyedül, annál nehezebb lesz komolyan megismerni valakit. A potenciális jelentkezők azonnal elmenekülnek előled! Te is így látod? Valószínűleg kialakult nálad az úgynevezett "öreglány szindróma". Tudat alatt olyan idegenkedés alakult ki benned a kapcsolatok és a férfiak iránt, hogy ezt világossá teszed számukra. És abban a pillanatban, amikor közelednek hozzád. Ha szeretne megszabadulni ettől a szindrómától, olvassa el az ilyen nők jellemző tulajdonságait.

Tanulj meg flörtölni!

Ha egy férfi meg akar vonzani vagy megnyerni valakit, tudnia kell, hogyan kell flörtölni. Az emberek gyakran bizonytalanok magukban, amikor találkoznak társaikkal, vagy nem tudják, hogyan nézzen ki a flörtölés. Ha ez a te eseted is, olvasd el a következő néhány sort, amelyek garantáltan megtanítják.